achtergrond

Geenstijl

Smeerbeer Thijs Römer gaat in hoger beroep

thumb

Wrijven in de spermavlek

Je zou natuurlijk die maand celstraf kunnen pakken en een keertje goed kunnen nadenken over hoe je toch vooral zélf je eigen glazen in hebt gegooid, met dat laffe gelul over je Amsterdamse opvoeding, de mores onder acteurs, de schuld van Katja Schuurman of hoe je toch vooral 'hulpverlenertje' speelde voor meiden van een jaar of veertien. Óf je wrijft in de spermavlek en je gaat in hoger beroep. Volslagen viespeuk Thijs Römer, die zichzelf tijdens de rechtszaak als een Russische maanraket naar de laagste klasse van de populariteitsdivisie degradeerde, vecht zijn straf voor de vingerklets ('doe je ogen dicht en denk aan mijn pik in je, enz.') met minderjarige meiden aan. Dan ben je óf volslagen achterlijk, of knettergek, of compleet gestoord. Ach ja, Igone in 60 Seconds en verder heeft hij als veroordeelde en verstoten viezerik toch helemaal niets meer te verliezen.
UPDATE - Thijs Römer gaat in beroep 'omdat hij zich te weinig herkent in het beeld dat uit het vonnis naar voren komt'.
UPDATE - Lol, ook het OM gaat in beroep: "Het hoger beroep dat door het OM is ingesteld ziet met name op de vrijspraak voor feit 2 - het onverhoeds toesturen van een naaktfoto - en niet op de door de rechtbank opgelegde straf."
UPDATE - Reactie ex-vrouw Katja Schuurman (drie keer gepakt met drank op achter het stuur): "Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader. Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen. Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te (blijven) dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter."

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

QUIZ! Plekken om Marco Borsato tegen te komen

QUIZ! Denkt u Marco Borsato tegen het lijf te lopen op onderstaande plekken? Antwoorden na de klik

@Mosterd | 03-10-23 | 15:00 | 107 reacties

Igone in 60 Seconds in het StamCafé

Thijs Römer gaat vreemd met Bubba, Igone de Jongh peert 'm

@Mosterd | 03-09-23 | 22:02 | 583 reacties

Uitnodiging kinderfeestje jarige Thijs Römer

Veertien tot zestien hoeraatjes voor Thijs Römer (26-07-1978)

@Mosterd | 26-07-23 | 12:00 | 238 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.