achtergrond

Geenstijl

Marjolein & Immink - "Iets met vrouwen"

(Brante is deze week op reis, vluchtelingen helpen in Oekraïne)

Laten we het hebben over die vier dingen die ons dagelijks leven op tot een totale chaos maken. Ze veroorzaken allemaal een enorme puinhoop. Mensen kunnen soms onrealistische verwachtingen hebben en in de veronderstelling zijn dat ze de wereld kunnen veranderen, of het nu gaat om het nastreven van macht, het opkomen voor het milieu of simpelweg proberen om van A naar B te komen.

Maar laten we eerlijk zijn, het lijkt alsof er altijd wel een onvermijdelijke puinhoop ontstaat. Vooral tijdens de verkiezingen, wanneer politici allerlei beloftes maken die ze nooit zullen nakomen. Vrouwen in de politiek proberen te concurreren met mannen in een wereld die nog steeds wordt gedomineerd door mannelijke leiders. Extinction Rebellion denkt dat ze de wereld kunnen redden door veroorzaken van verkeerschaos en kunst te vernietigen. En het verkeer zelf lijkt niemand te begrijpen, en het voelt alsof vrouwen nooit een rijbewijs hadden mogen krijgen.

Beter kunnen we maar glimlachen om deze situaties en het beste maken van de chaos die de verkiezingen, vrouwen in de politiek, Extinction Rebellion en het verkeer in Nederland veroorzaken.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.