Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wart Kamps wint nu al alle cabaretwedstrijden van 2023

Ratten met vleugels

Hier man, een Poelifinario

Wat Wart Kamps precies kan weten we niet. Hij schijnt 'bekend' te zijn als acteur maar dat zijn nog een half miljoen mensen in Nederland, dus dat zegt niets. En of zijn solocabaretshow (try out only) getiteld 'Awkwart' goed is weten we ook niet want de eerste show van Hans Teeuwen was zo'n beetje de laatste cabaretvoorstelling die we hebben bezocht (schuld van Claudia de Breij). Wat we wel denken te weten is dat Wart Kamps voor zijn soloshow (try out only) 'Awkwart' die hij onlangs speelde in Duiven ongezien alle cabaretwedstrijden, prijzen, Poelifinario's, Camaretten en zelfs het zichzelf weggecancelde Leidsch Cabaret Festival 2023 moet winnen. Wart is namelijk een échte podiumkunstenaar. Met ballen van staal. En betonnen ruggengraat (maar wij hebben begrepen dat Wart een afwijking heeft aan zijn ruggengraat en dan zou dit als kwetsende grap kunnen worden opgevat en dan krijgen we de Suck My Dick Zijp-politie achter ons aan dus trigger warning). Want? Dat leggen we uit.

Onlangs had Wart Kamps een optreden in theater 'cultureel centrum' De Ogtent in Duiven. Dat is een soort Houten, maar dan bij Arnhem en Sid Lukkassen is daar opgericht. Dus. Wart Kamps speelde voor een zaal met zo'n 400 hinderlijke babyboomers, bejaarden en overig publiek dat normaal vrijwillig naar de NPO kijkt, want Duiven. Dat publiek was volslagen achterlijk, want Duiven, had nog nooit van elektriciteit, kunstmest of de stoomtrein gehoord, want Duiven, kwam ofwel op de trekker ofwel met de huifkar, want Duiven, en was massaal VARA-lid, want cabaretteket, want Duiven. 

Alle moeilijke, kwetsende, snoeiharde, echt gemene, onfatsoenlijke, ongepaste, in your fucking bebrilde bejaardensmoelwerk, heel erg ware en misschien gewoon soms hele slechte grappen trok dat debielenpubliek te Duiven niet. Want Duiven. Daarom liep dat publiek massaal weg tijdens die voorstelling in Duiven van Wart Kamps. Typisch Duiven.

Wart Kamps blij natuurlijk, want om met wijlen Jeroentje van Merwijk te spreken: een voorstelling is pas geslaagd als je echt de hele zaal hebt leeggespeeld. Maarja. Helaas kwam toen Een Hele Nare Man naar het podium gelopen die zei dat hij de theraterdirecteur was en dat hij de rest van de voorstelling zou cancelen omdat 'de bodem was bereikt' en ' de voorstelling echt heel slecht is'. Nou laten wij alles wat met humor heeft te maken, qua goed en slecht oordeel, altijd over aan mensen die er verstand van hebben, een socioloog of gedragswetenschapper bij Radio 1 ofzo, maar wij denken zomaar te weten dat je zoiets gewoon niet doet, doodleuk een voorstelling stilleggen. 

Je kunt een cabaretier echt gierend kudt vinden. Je kunt besluiten die cabaretier nimmer weer in je gesubsidieerde cultuurtoko uit te nodigen. Je kunt desnoods een six pack WC Eend en een gesigneerde foto van Seth Gaaikema aan de cabaretier nasturen als 'stille hint'. Of de cabaretier na afloop helemaal stuk laten schrijven door een bevriende pennenlikkert van de Duivense Trompetter of Duivensche Huis-Aan-Huis Circulaire.

Maar je legt niet iemands try out stil omdat het 'te slecht is'. Dat doe je gewoon niet. Al helemaal niet als theaterdirecteur. Ook niet als je theaterdirecteur bent in Duiven. Juist niet in Duiven. 

Want voor je het weet gaat het internet helemaal op je los en beschuldigt iedereen dat als theater fungerende uitverbouwde alzheimercafe van je er van uitsluitend stugge durpse drambejaarden met ANWB-wandelroutepasje aan te trekken die gewoon te dom zijn om een cabaretvoorstelling uit te zitten of het verschil niet zien tussen Wart Kamps (14) en Freek de Jonge (177). En dat wil je niet want dan is het weer huiliehuilie doen bij Omroep Gelderland

Geenstijl zegt: een theaterdirecteur die voorstellingen stillegt 'omdat mensen weg bleven gaan en omdat de sfeer onrustig werd' is geen theaterdirecteur. Dat is misschien een heel fatsoenlijk fossiel, een stiekeme kastjezuiet die blij is met elke gratis pen die hij ergens cadeau krijgt, een zwetende potloodnek voor wie de gemeenteraad van Duiven al snel te klein is, een loepzuivere Shula Rijxman of de natgedroomde ouderling van elke gereformeerde gemeente, maar geen theaterdirecteur. 

Een échte theaterdirecteur is juist blij als mensen weg gaan bij een cabaretvoorstelling! Een echte theaterdirecteur weet: mensen die weglopen bij een cabaretvoorstelling is 't kaf dat van 't koren wordt gevlegeld. Dat is tenminste progressie! Een echte theaterdirecteur moedigt elke 'onrustige sfeer' juist enthousiast aan! Eindelijk! Een onrustige sfeer! Hoera! Door iemand die op een podium grappen maakt! Dat moet dan wel talent zijn! Sfeer maken én breken! Dát is tenminste theater! 

Nee, een onrustige sfeer... Wat erg! Oei. OEI! Dat moeten we niet willen in een theater hè? Straks komt meneer pastoor nog langs! Of de voorzitter van de Duivense Oranjevereniging! Of de Duivense drogist! Waar haal je dan nog zonder schaamte je woensdagse oortjes en ulevellen? EEN ONRUSTIGE SFEER! IN DUIVEN! IN GODSNAAM MENSCHEN! DENKT GIJ TOCH OM ONZE PACEMAKERS ENDE PROSTAATEN! SNEL! GRIJP IN! CANCELEN! BEL DE SENSITIVITY WATCHERS! 

En daarom heeft Wart Kamps nu al álle cabaretprijzen gewonnen van heel 2023, zijn al zijn komende voorstellingen uitverkocht, komt Kathleen Warner hem desgewenst pijpen zolang hij maar een VARA-contract tekent en rolt elke theaterdirecteur de rode loper voor hem uit, (behalve die babyfacende canceltumor Bram Douwes van Powned het universiteitstheater in Groningen dan natuurlijk).

Tot slot van deze theateravond, een gedicht, getiteld 'Bommen op Duiven':

Bommen op Duiven

Kom lieve bommen en val op Duiven!
Die klerkenkoppen daar, zo zuur als druiven
Halen de middag nog geeneens zonder snuiven
Kom naar benee, totaalvernietiging!

FIN


Reaguursels

Inloggen

Die Wart Kamps maakt een enorme gewoon niet grappige kut-show.. De halve zaal loopt terecht weg omdat het gewoon niet grappig is. De andere helft blijft zitten uit goed fatsoen.. In plaats van hand in eigen boezem te steken omdat het echt een slechte show was maakt Wart er slim (mis)bruik van door lekker te klagen en zo meer naamsbekendheid te krijgen..

Maar wàt een slechte cabaretier is dat... Bah..

Wie is trouwens Eva Crutzen??

Marty tha Mouse | 01-03-23 | 09:03

Die vent maakt zo wel naam.

2Benen | 01-03-23 | 08:33

Mijn Kamps ?

Drkildare | 01-03-23 | 08:32

Misschien kan die Wart samen met Peter Lusse (die ooit Eddie Veenstra speelde in vrienden voor het leven) een theater programma maken. Werktitel "De zaal uit of ik haal Eddepet"

grapo | 01-03-23 | 08:13

Een beetje theaterdirecteur hóópt op zoveel reuring. Kunst provoceert enzo. Zo hoort het ook. Gooi die knuppel maar in het hoenderhoek. Stel maar aan de kaak. Breng eens wat eelt aan op die tere zieltjes.
Maar nee, niet in Duiven. Hoe komen ze trouwens aan de naam van dat centrum? Was dat nieuw nederlands ?

LucaBrasi | 01-03-23 | 07:56

Misschien was ie echt zo gênant slecht. Uit beleefdheid blijven zitten maakt er ook iets beter op.

adhd-je | 01-03-23 | 07:34

Waar was Chris van de Ven bij de eerste tour van Sara Kroos?

muppet020 | 01-03-23 | 07:33 | 1

Sara heeft ook mooie voorstellingen gegeven.asr mooi op een manier dat GS niet de plek is om het daarover te hebben

adhd-je | 01-03-23 | 07:36

Als theaterdirecteur moet je tegenwoordig ook op de kleintjes letten. Als een voorstelling zo beroerd is kun je besparen op licht en verwarming door de tent dicht te gooien.

Verder vraag ik me echt af of Bert ouders of grootouders gehad heeft, want het afzeiken van mensen boven de pensioenleeftijd begint nu wel lachwekkend te worden.

bergsbeklimmer | 01-03-23 | 06:50

Eliezer Yudkowsky, kent u deze man? Deze man is ervan overtuigd dat we binnen een aantal jaren allemaal omgelegd worden door “Skynet” (Artificial General Intelligence). En hij meent het echt. Daarnaast gaan we dood aan klimaatverandering en een kernoorlog. Heerlijk dat er hier in Nederland nog zulke kneuterige onderwerpen bestaan. En zoveel tekst ook voor zo’n nietszeggende gebeurtenis! Pluk de dag mensen!

Mr Moore | 01-03-23 | 06:14

Fijn Bert dat je dit aankaart, maar je mist het punt. Je hebt een helicopterview en een een vileine pen, tegelijkertijd is La Parma net iets te ver weg om feelings te houden met wat er echt gebeurt: De Provincie staat op. In Nederland.
Het gaat langzaam en de minder oplettende lezertjes schieten automatisch in hun provincie-proest-reflex: dat daar is modder en poep en achterlijk en er kan nix goeds vandaankomen.
Maar net zoals BBB aan een opmars bezig is, is De Provincie zich aan het herschikken. Het voetje bij voetje herwinnen van een nieuw bewustzijn zal De Randstad nog danig doen verbazen. Niet in positieve zin.
En die Wart Kamps is uit De Randstad, gekke naam maar een voorspelbare speler. Die gaat voorlopig nix klaarspelen. Met z’n try-outs.

LD69 | 01-03-23 | 03:14 | 1

Dat is fijn opstaan, ik hoop dat je gelijk hebt.

DrJaap | 01-03-23 | 08:03

Haha ja ik las erover in NRC en moest grinniken. Had ook kaarten voor zijn voorstelling in een ander theater maar moest die door omstandigheden inleveren. Wel jammer, vond hem in Missie Aarde briljant, net als de rest van de cast.

2tribes | 28-02-23 | 23:11

Slough

Come friendly bombs and fall on Slough!
It isn't fit for humans now,
There isn't grass to graze a cow.
Swarm over, Death!
Come, bombs and blow to smithereens
Those air -conditioned, bright canteens,
Tinned fruit, tinned meat, tinned milk, tinned beans,
Tinned minds, tinned breath.

Mess up the mess they call a town-
A house for ninety-seven down
And once a week a half a crown
For twenty years.

And get that man with double chin
Who'll always cheat and always win,
Who washes his repulsive skin
In women's tears:

And smash his desk of polished oak
And smash his hands so used to stroke
And stop his boring dirty joke
And make him yell.

But spare the bald young clerks who add
The profits of the stinking cad;
It's not their fault that they are mad,
They've tasted Hell.

It's not their fault they do not know
The birdsong from the radio,
It's not their fault they often go
To Maidenhead

And talk of sport and makes of cars
In various bogus-Tudor bars
And daren't look up and see the stars
But belch instead.

In labour-saving homes, with care
Their wives frizz out peroxide hair
And dry it in synthetic air
And paint their nails.

Come, friendly bombs and fall on Slough
To get it ready for the plough.
The cabbages are coming now;
The earth exhales.

Hommel | 28-02-23 | 22:56

Bommen op Duiven

Kom lieve bommen en val op Duiven!

Met dank aan John Betjeman.

Tapu | 28-02-23 | 22:52

Zou zijn show tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend zijn geweest?

Proud Infidel | 28-02-23 | 22:43

Duiven, home of totaalautist en FvD-debiel Sid Lukkassen. Fatsoen ligt daar een beetje lastig hahaha!

kalesnor | 28-02-23 | 22:39

Er zijn zelfs twee van die kamps. Kamps & Kamps. Ze lijken ook nog eens op elkaar. Twee lelijke mannetjes die grappig proberen te doen.

aflaatverkoper | 28-02-23 | 22:22

Ward Kampf? Wie is dat nou weer?

Tiktak Theo | 28-02-23 | 22:22 | 1

Broer van Mijntje

Stentheman | 01-03-23 | 07:14

U2 speelde hun allereerste concert in Nederland ook voor een halfgevuld zaaltje, toch nog een bekende band geworden.

Over enkele jaren staat Wart in stadions en nodigen wereldleiders hem uit om klimaatbeleid en mensenrechten te regelen.

Nuuk | 28-02-23 | 22:15

Wart Kamps heeft getry-out hoe ver hij kon gaan door zich voor te doen als God in een gezelschap met serieuze Christelijke mensen. Dat zij dat niet waarderen door de zaal te verlaten inclusief de directeur wordt hen door BB nogal kwalijk genomen.
Wellicht had hij een mes tussen de ribben gekregen als hij dit geflikt had voor een zaal met moslims in de Allah modus.
Respect voor deze mensen en hun directeur. Ook zij hebben principes.

nuchterbekeken | 28-02-23 | 22:08 | 9

Emile
Wat een bullshit.
Natuurlijk vind ik dat niet stoer.
Jammergenoeg wel realiteit.
Bijna geen cabaretier meer te vinden die Allah op de hak durft te nemen.
Heeft niks met stoerheid te maken.
Lijfsbehoud is het argument.

nuchterbekeken | 28-02-23 | 23:01

@VBO_B_Niveau | 28-02-23 | 22:26:
Allemaal waar, gisteren, of nog iets langer geleden.
Als we tegenwoordig via sociale media etc voortdurend met elkaar in gesprek kunnen gaan, althans wederzijds en instant op elkaar kunnen reageren,
Waarom zou Het Theater dan achterblijven. De graag genode gast op het podium doet er goed aan om op weerwoord voorbereid te zijn. Het zijn andere tijden.

LD69 | 01-03-23 | 02:47

@reservebelgië | 28-02-23 | 22:17:
Juist. De tijden van het eenzijdig aanhoren zijn voorbij. Ook de uiterst vrijzinnig cabaretier kan inmiddels weerwoord verwachten. Vanuit het door hem zo geliefde publiek.

LD69 | 01-03-23 | 02:49
▼ 6 antwoorden verborgen

Duiven is een ‘groeikern’ uit de jaren 80 en 90 voor Arnhemmers met een baan die de jaren 50 en zestig stadswijken ontvluchten konden welke steeds multicultureler werden.

HD50 | 28-02-23 | 22:01 | 1

"een soort Houten, maar dan bij Arnhem" was al duidelijk genoeg toch?

Spring Bruissteen | 28-02-23 | 22:18

Ik zou helemáál geen cabaretiers meer uitnodigen als ik die directeur was.

Die gaan hem stuk voor stuk gruwelijk in de zeik nemen als ze in de Ogtent spelen natuurlijk.

Papa Jones | 28-02-23 | 21:58 | 2

Het zijn wel Nederlandse cabaretiers, so do not get your hopes up.

Glasgow Argus | 28-02-23 | 22:00

Ik ga alleen naar het theater als het podium vol staat met directeuren.

Nuuk | 28-02-23 | 22:13

De enige die het licht mag uitdoen bij een optreden is Bob van Bob's Country Bunker en verder niemand.

Basil Fawlty | 28-02-23 | 21:58 | 1

En Elwood maar gas geven.

Lukiluuk | 28-02-23 | 22:37

Tsja, rotte tomaten gooien is tegenwoordig te duur.

Hadena | 28-02-23 | 21:57

Ik zou het grappig vind als hij de zoon van Tiny Cox blijkt.

JWZ_JMK | 28-02-23 | 21:57

De directeur had niet moeten ingrijpen, maar als hele kuddes je voorstelling verlaten en niet eens beleefdheidshalve de pauze afwachten om pleite te gaan, dan moet je voorstelling toch echt intens ruk zijn.

Lijkvocht | 28-02-23 | 21:55 | 3

Nou en, er bleven ook mensen.

Papa Jones | 28-02-23 | 22:00

Of ze hebben gemeenschappelijk lange tenen vanwege religie zoals hier boven al aangegeven.

Andersdenkend | 28-02-23 | 22:03

@papa jones ramptoeristen heb je overal.

Lijkvocht | 28-02-23 | 22:07

Die Chris van de Ven is nogal van de kerk, net als veel bezoekers van de try out. Zo is hij bijvoorbeeld ook betrokken bij Hope XXL. Die Wart Kamps speelde tijdens de try out in een sketch voor god. Of hij als cabaretier leuk is weet ik niet. Ik was er niet bij. Voor een aantal godvrezende bezoekers was de maat al snel vol waarop ze wegliepen waarop Van de Ven zich genoodzaakt voelde de try out stop te zetten waarvoor hij later weer zijn excuses heeft aangeboden. Geligie en humor, het blijft een lastige combinatie.

Red shirt | 28-02-23 | 21:52 | 2

Ik zou dus gewoon spontaan beginnen over de vloekende ridder op zijn paard, die galoppeerde zo van: Godverdegodverdegodverdgodverdegodverde!

VBO_B_Niveau | 28-02-23 | 21:57

Ah kijk. Dat is een fatsoenlijke duiding.
En wel beetje herkenbaar.

reservebelgië | 28-02-23 | 22:14

Lees in dit licht "Komt een paard de kroeg binnen" van Grossman.

kapoerewiet | 28-02-23 | 21:50

Over humor gesproken: FC Utrecht staat met 1-4 achter tegen Spakenburg.

Glasgow Argus | 28-02-23 | 21:47 | 1

Ik zat in het begin even te kijken en zag dat die Spakenburgers goed bezig waren, dus toch maar blijven kijken. Een legendarische voetbalavond; 1-4……!-!!!!
Het was verdiend.

Nuuk | 28-02-23 | 22:13

Ach, alles is relatief. De humor van Andy Kaufman werd ook niet begrepen, later hebben ze een film over hem gemaakt. Het wachten is op The Life And Times Of Wart Kamps.

TheWriter | 28-02-23 | 21:40 | 2

Goede film is dat ja. Nogal creepy ook.

chicago river | 28-02-23 | 21:44

Dat was inderdaad een bizarre gast. Goede film trouwens. Gek genoeg moet ik wanneer ik Rutte hoor en zie aan de persoon Andy Kaufman denken

forecastle | 01-03-23 | 07:41

Gelukkig komt Karin Bloemen wel gewoon optreden voor die hersendode dorre takken in Duiven. Die kan niet door een ondergrens zakken, want dat heeft ze lang geleden al gedaan. Mogelijk zakt ze wel door het toneel aldaar.

Spring Bruissteen | 28-02-23 | 21:39 | 2

Vorige week horen zingen.
Subliem.

Papa Jones | 28-02-23 | 22:01

@Papa Jones | 28-02-23 | 22:01:
Is het fijn wonen in Duiven?

Spring Bruissteen | 28-02-23 | 22:06

Ik vind Wart echt niet zo schokkend hoor! Kortom, de oudjes kunnen in het vervolg maar beter thuisblijven en nog een VHS in hun videorecorders stoppen voor een gezellig avondje Godfried Bomans ofzo. Lijdt Duiven toevallig aan overbevolking door wandelende lijken die levende mensen bestuderen?

VBO_B_Niveau | 28-02-23 | 21:38 | 2

Nou, Bomans had nog schrijftalent. Gaaikema, of Saaikema, op Video2000. Dat is meer iets voor geriatrisch Duiven. Of de herhaling van Wart Kamps.

Glasgow Argus | 28-02-23 | 21:40

@Glasgow Argus | 28-02-23 | 21:40: Ja, schrijven kon hij zeker wel, maar ja, het was wel allemaal heel keurig enzo.

VBO_B_Niveau | 28-02-23 | 22:04

Hak ‘m in vier stukken en je hebt Kwart Kamps.

Ruimedenker | 28-02-23 | 21:37 | 1

haal die door een wals en je hebt een Kwartet.

Lafayette | 28-02-23 | 21:42

Duiven is de parkeerplaats bij Ikea

nee_toch? | 28-02-23 | 21:35 | 1

Tegenover de vuilverbranding, ik bedoel maar.

Dr. Blechtrummel | 28-02-23 | 21:44

Krijgt hij er wel melk uit?

JWZ_JMK | 28-02-23 | 21:55

Als iets echt zo kut is dat mensen willen weglopen moet je je programma rebranden als modern toneel noemen en claimen dat de weglopers ingehuurde acteurs zijn.

BobDobalina | 28-02-23 | 21:35

Als iemand die 12 jaar geleden zijn pensioen heeft gehad voel ik mij beledigd door dit stuk. En dat is goed van BB, want het lukt bijna niemand om door het 6" dikke beton voor mijn kop te komen. Waar kan ik dat theaterstuk gaan zien? O ja, duiven heb ik hier ook in de tuin dus daar hoef ik niet ver voor.

jan-lul-de-behanger | 28-02-23 | 21:34 | 2

Is toch mooi, dat je je weer even herinnerd hoe het ook al weer wanneer er bloed naar je hoofd stijgt? (het moest van mijn toetsenbord!)

VBO_B_Niveau | 28-02-23 | 21:40

Even terzijde: wat betekent ‘lichte huidskleur’ nu weer?
Blank, wit of lichtgetint?

Verderkijkert | 28-02-23 | 21:32 | 4

@Kapitein Sjaak Mus | 28-02-23 | 21:35: Allicht, wellicht.

Wayfaring stranger | 28-02-23 | 21:42

@Wayfaring stranger | 28-02-23 | 21:42:
En na het douchen weerlicht?

Kapitein Sjaak Mus | 28-02-23 | 21:45

1 laagje, bij meerdere lagen word het zwaarder.

Andersdenkend | 28-02-23 | 22:01
▼ 1 antwoord verborgen

Die theaterdirecteur had gewoon gelijk. Wrat Kamps kan helemaal niks. Het beste ooit is hem afstemmen laten gaan voor 400 dementie bejaarden in Duiven en hem dan ook nog van het toneel te laten halen. In een “theater” genaamd “de ogtent”.

Laat het voor Mein Kamps een goede les zijn geweest en stuur hem naar het UWV. Ergens
Is er vast een verpleeghuis waar hij nog iets aan de maatschappij kan teruggeven.

Glasgow Argus | 28-02-23 | 21:29 | 1

Ze zoeken mensen bij de Mac, is om de hoek.

Dr. Blechtrummel | 28-02-23 | 21:46

Duiven, is dat een parkeerplaats of is het een soort park?
Vraag dit voor een vriend want ik kom nooit buiten de randstad.
Behalve dus om ergens met de auto op vakantie heen te gaan, vandaar de vraag of je er lekker kan parkeren voor onderweg natuurlijk.

Barre_de_k | 28-02-23 | 21:26 | 4

Duiven heeft een vuilverbrandingsfabriek, een rotonde, een IKEA en een Makro. Dat was het wel zo'n beetje wat Duiven betreft. Geen idee of er ook echt mensen wonen.

Bert Brussen | 28-02-23 | 21:34

@Bert Brussen | 28-02-23 | 21:34: ja hoor goed wonen in de roomblanke Vinex. Je Audi blijft staan inclusief airbags en touwtje hangt uit de brievenbus als de kinderen buitenspelen. Groetjes aan al die nieuwsgierige mensen uit de randstad!!

winkelwagenmuntje | 28-02-23 | 22:01

@Bert Brussen | 28-02-23 | 21:34: goedkoop diesel tanken dicht bij de snelweg. Dat is Duiven

Lepo | 28-02-23 | 22:10
▼ 1 antwoord verborgen

Onrustige sfeer? Hij is zeker nog nooit in de Intratuin daar geweest, zo vlak voor kerst.

Andersdenkend | 28-02-23 | 21:25 | 3

Waarom dacht je dar de Dwaze Dagen van de Bijenkorf zijn afgeschaft?

Kapitein Sjaak Mus | 28-02-23 | 21:30

@Kapitein Sjaak Mus | 28-02-23 | 21:30:
Al die matrozinnen. Aan de deur voor die ene string-in-de-uitverkoop.
Ja, ik snap het.

reservebelgië | 28-02-23 | 21:39

@Kapitein Sjaak Mus | 28-02-23 | 21:30:
Zelfde chaos neem ik aan.

Mooie anekdote:
Ooit in Duitsland naar een Esprit outlet geweest. De vrouwen waren daar zo gefocust op het scoren van wat leuke goedkope kleren dat ze in hun string tussen de rekken door renden. Ze stonden overal te passen zonder enige vorm van gene te tonen.
Om de 10 minuten kwam er weer een rek uit het magazijn. Die was leeg voordat 5 meter uit het magazijn was. Ik heb me daar kostelijk geamuseerd.
Gelukkig was woke toen nog een spelfout.

Andersdenkend | 28-02-23 | 21:48

Cabaret, bestaat dat nog?
"Kleinkunst".
Is er ook Grootkunst?

Muxje | 28-02-23 | 21:24 | 1

Ik stuur een dickpic.

Ruimedenker | 28-02-23 | 21:29

Kamps was in de Wart, hij dacht in Didam te staan en maakte grappen over Zevenaar en Vellup en dat trekken grijze Duivenaren niet.
Dus werd Kamps buiten opgewart door een meute leute die onder de klei zaten, vandaar klei Duiven.

Ruimedenker | 28-02-23 | 21:24 | 2

Mooie associaties.

Barre_de_k | 28-02-23 | 21:27

Eén keer heeft daar iemand teveel gezopen.
Werd meteen de uitvinder van de Duivenkater.

Kapitein Sjaak Mus | 28-02-23 | 21:29

Oké BB.
Je hebt nu tenminste wel een stuk getikt. Chapeau.
Ga het nu lezen.

reservebelgië | 28-02-23 | 21:18 | 1

Ha, wel mooi.
Is er ook beeld (met geluid) van zijn show?

reservebelgië | 28-02-23 | 21:28

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl