Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De Boze Blanke Man - Holle bolle boze roze Frenske

De Boze Blanke Man en de Ondergang van Nederland, deel 19

Voor deze serie heb ik een lijstje met klassieke Boze Blanke Mannen opgesteld en fier bovenaan staat Frans Timmermans. Frenske - die in 1990 van D66 overstapte naar de PvdA - is namelijk een vat vol frustraties, vijandigheid, wraakzucht en testosteron en kan elk moment exploderen. De belangrijkste Nederlander op het wereldtoneel is een kinderachtige driftkikker die ontploft als hij wordt tegengesproken.

Inmiddels heeft Holle Bolle Frans zich omringd met paladijnen, lakeien, kontenlikkers, cheerleaders en jaknikkers en zijn angstige hofhouding doet mij denken aan het sprookje De nieuwe kleren van de keizer. Al die rimmers roepen de hele dag, tussen het tarrelgeknabbel door, dat Frenske de mooiste, aardigste en liefste man van de wereld is, de klimaatmessias die de wereld gaat redden van de klimapocalyps.

De Nederlandse media laten het volk graag geloven dat hij een warme, betrokken man is, onbaatzuchtig, altruïstisch, een dappere en bevlogen idealist die zich onvermoeibaar inzet voor de rechten van homo’s, Joden, Roda JC, moslims, vrouwen: ja, voor wie of wat spant Frans zich eigenlijk niet in? Maar Frenske - die zich tijdens zijn tien jaarlijkse verschijningen in Buitenhof door zijn mede-Limburger Twannie Huys graag laat aanspreken met "excellentie", veinst aardigheid en is totaal niet waarachtig.

Zijn frustraties zijn makkelijk te herleiden. Zo wilde hij in 2011 Commissaris van de Koningin worden in Limburg maar werd hij pijnlijk gepasseerd door CDA'er Theo Bovens. Timmermans genoot de meerderheid van de vertrouwenscommissie om hem commissaris van de koningin te maken, maar miste hij op drie stemmen na het gouverneurschap aan de net verkiesbaar gestelde Bovens.

De Limburger schreef dat de PVV een cruciale rol heeft gespeeld in de nipte overwinning van Bovens. Geert Wilders en PVV-fractieleider in Limburg Laurence Stassen zouden koste wat kost de benoeming van Timmermans willen tegengaan. Wilders zou via VVD-gedeputeerde Mark Verheijen invloed hebben gehad waardoor een deel van de VVD-fractie toch voor Bovens koos, in plaats van voor Timmermans. Dus eigenlijk is het de schuld van Geert Wilders dat de Europese onderdanen van Frenske straks alleen nog maar gras en wormen mogen eten, niet meer auto mogen rijden en niet meer op vakantie mogen.

Kort daarna stelde Frenske zich kandidaat voor de baan van Commissaris van Mensenrechten bij de Raad van Europa en kreeg hij opnieuw nul op het rekest, ondanks deze polyglotte noodkreet op YouTube. Wat was ie toen nog knap en mager!

In 2010 wilde hij buitenlandwoordvoerder worden voor de PvdA maar ook dat baantje ging aan zijn neus voorbij. Een woedende en tot op het bot gekwetste Frenske verdomde het vervolgens een half jaar lang naar de Tweede Kamer te gaan.

In februari 2012 wilde Timmermans lijsttrekker worden van de PvdA nadat hij – als een ware Brutus – Job Cohen ten val had gebracht. De dolksteek in de rug van zijn partijgenoot was dodelijk maar het leiderschap van de Partij ging niet door.

En toen moest hij de grootste dreun in zijn in feite mislukte loopbaan - met het flyeren en canvassen op tochtige braderieën in de negorij van Nederland als hoogtepunt - nog incasseren: Frenske wilde baasje van Europa worden maar werd pijnlijk gepasseerd door Von der Leyen. Timmermans was ervan overtuigd dat hij zou winnen, maar achteraf bezien bleek dat hij door een briljant diplomatiek steekspel tussen Frankrijk en Duitsland geen enkele kans te hebben gemaakt op dat door hem zo begeerde baantje.

En nu neemt Timmermans wraak hij met z'n Green deal, waar zijn onderhorigen miljarden voor mogen ophoesten.

Ik ken Frenske nog uit de tijd dat ik met PvdA-europarlementariër Edith Mastenbroek was getrouwd. Frenske zat toen nog gewoon in de Tweede Kamer maar liep de deuren van het Europese Parlement al plat. Hij was broodmager, had geen baard en was, in mijn herinnering, een overkammer. Een overkammer is een kalende man die het restant van zijn haar over de kale delen van het hoofd kamt. In niets leek hij op de Vader Abraham, de Paulus de Boskabouter, de Kabouter Plop of de Humpty Dumpty die hij nu is. 

Vilein was hij al wel, zo vernam ik toen al van zeer betrouwbare bronnen uit de PvdA. Een matennaaier, een backstabber: Timmermans schuwde geen enkel middel om zijn doel te bereiken. Toen Frenske minister van Buitenlandse zaken werd, ben ik hem intensief gaan volgen. Dat was één groot feest. Hij liet zich als een Hollandse toerist met iedere hoogwaardigheidsbekleder op de foto zetten, of het nou de honoraire consul was van Liechtenstein of een of andere despoot achter de Oeral. Zonder grandeur en zo blij als Billie Turf die een uur gratis mag snoepen bij de Jamin. Timmermans in Brussel werd ook één groot mediaal feest. Een olifant in de porseleinkast. De circuspoedel, de dansende geit en de butler van Juncker the Drunker.

De ware Frans Timmermans, die bij leven al is heilig verklaard door hemzelf en vooral door de parlementaire pers omdat hij zes talen spreekt (Nederland had net zo goed Ivo Niehe naar Brussel kunnen sturen), waaronder een soort posh homo-Engels dat werd gesproken door Quentin Crisp, openbaarde zich ooit in een ogenschijnlijk luchtige Facebook-posting. Hij prees het boek Gevelde Eiken aan, met daarin gesprekken tussen de Franse schrijver/politicus André Malraux en oud-president Charles De Gaulle. "Terecht en bijzonder dat Elsevier aandacht besteedt aan de vertaling van dit geweldige boek. Ik las het toen ik in Frankrijk studeerde en nadacht over welk beroep ik zou kiezen. Het gesprek tussen een groot schrijver en een groot staatsman leek mij vooraf interessant als stijlfiguur, maar lezend trof mij toch vooral de kracht van het menselijke retrospectief, de zelfkritiek van De Gaulle, die ik tevoren alleen maar voor grenzenloos arrogant hield. Een uniek boek dat ook 45 jaar na het gesprek de moeite waard is, want de essentie van internationale politieke verhoudingen komt er in terug. De titel verwijst naar het prachtige gedicht dat Victor Hugo schreef bij de dood van Théophile Gautier. In mijn woorden: "Oh, welk een woest lawaai maken de eiken die in de schemering worden geveld voor Hercules’ brandstapel!"" Timmermans die uit de losse pols Victor Hugo vertaalt en zich spiegelt aan twee Franse legendes. Zo zie ik hem graag.

Frenske is een klassieke windvaan en een ongeneeslijke ijdeltuit. Bovendien is hij een pathologische leugenaar maar dat is de roomse Limburger, gepokt en gemazeld door de jezuïeten en andere toffelemoonse imposteurs, gewoon. Hoe weet je wanneer Frans Timmermans liegt? Als hij zijn mond opent! Frenske handelt louter en alleen ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Hij gaat daarbij over lijken, zoals gebleken is uit zijn snoeiharde leugens over de ring, de passagiers van MH17 die elkaar diep in de ogen keken alvorens neer te storten en zijn valse gesnotter. 

Frans Timmermans is een narcist met een (Limburgs) minderwaardigheidscomplex, kampend met onbeheersbare woedeaanvallen. Dat bleek tijdens het beruchte interview met Jeroen Pauw. Even daarvoor had de woordsmid getriomfeerd in Brussel. Na de klaterende maidenspeech en aansluitende zegetocht in Brussel dacht Timmermans de week in stijl af te sluiten met een onemanshow bij Pauw, à la zijn grote voorbeeld Toon Hermans. Dronken van het succes nipte hij tijdens het interview aan een glas whisky, wat natuurlijk robuuster en veel staatsmannelijker staat dan een sip glaasje wijn. Ik vermoed dat de drank hem te loslippig maakte. Er was natuurlijk afgesproken dat Pauw niet over over de ring zou beginnen en de dierbaren die voor ze stierven elkaar minuten lang in de ogen keken. Ik denk dat Frans, tipsy en pisnijdig door de vraag die hem niet beviel, het zuurstofmasker spontaan verzon. Toen al duldde Frenske geen enkele tegenspraak en zagen we zijn ware, despotische gezicht. Pauw had nog beter tegen president Kim Jong-un van Noord-Korea kunnen zeggen dat die eens wat minder moet gaan eten. Dat Frenske tot overmaat van ramp ook nog eens een verschrikkelijk kinderachtig menneke is, blijkt wel uit het feit dat hij zich nooit meer door Pauw wil laten interviewen.

Ik sta te boek als een ietwat verbeten Timmermans-watcher en soms wordt er gesuggereerd dat ik een persoonlijke vete uitvecht met Frenske en dat ik jaloers op hem ben. Jaloers op zijn morbide obesitas en zijn Ziekte van Michelin zeker! Hij is de belangrijkste Nederlander in het buitenland en het is het mijn taak en plicht om de man te blijven analyseren en te duiden, zoals dat een persmuskiet betaamt. Het is toch werkelijk schandalig hoe Nederlandse hoernalisten - met Twannie Huys voorop - buigen als knipmessen als de Keizer Zonder Kleren voorbij schrijdt. Als hun idool een scheet heeft gelaten, zeggen deze hermelijnvlooien: "Sjonge jonge, wat ruikt het hier lekker, net of iemand lever met uien staat te bakken." Nooit maar dan ook nooit wordt er een kritische vraag gesteld aan Timmermans, uit angst dat hij dan ontploft van woede en dat de vraagsteller bedolven wordt onder een lawine ingewanden, fecaliën en vet.

Gelukkige ben ik niet de enige die de permanente boosheid, die in Frenske woedt als een veenbrand, heeft geconstateerd. De website van RTL Nieuws schreef eens: "Er zitten nare kantjes aan de Limburger: lange tenen, snel geïrriteerd, verliest regelmatig zijn geduld en slaat om zich heen als hij door een politieke tegenstander wordt aangepakt. Want daar houdt Timmermans niet van; hij kan op venijnige wijze karaktermoord plegen op zijn tegenstander. Heel wat Kamerleden die het wagen om maar de geringste vorm van kritiek op de minister te spuien, kennen de uitbarstingen van Timmermans maar al te goed."

Aan voorspellingen over Frenske waag ik mij niet meer, want ik zat er vaak naast en had zijn vlucht naar voren totaal niet verwacht. Wel denk ik dat de vleugeltjes van onze Heerlense Icarus vroeg of laat zullen afbreken. Niet alleen door de warmte van de zon, maar vooral omdat ze de tweehonderd kilo van Frenske niet langer kunnen torsen.

Reaguursels

Inloggen

7 sins in one frenske

Habe das Gewust | 23-10-22 | 09:25

Ik vond eerder dit jaar 'tranensmegma' de beste kandidaat voor GS woord van het jaar, maar 'tarrelgeknabbel' mag ook op de shortlist wmb.

Quantum Suicide | 23-10-22 | 09:05

Frenske maakt altijd een verpletterende indruk.

Cor Netto | 23-10-22 | 08:32

Hahaha

https://twitter.com/Thom_Hartmann/status/1583648682167406592

Theodorus.Goldbach | 23-10-22 | 08:25 | 2

Dat vraagt om een gevoelig liedje, geschreven door ome Charles en uitgevoerd door Guns n Roses: youtu.be/jLR3J_4xBRw (Look at your game girl)

Komjehiervaker | 23-10-22 | 08:48

Wat heeft dit met Frenske te maken?

Kwakjeszalver | 23-10-22 | 08:49

Frans volg ik niet, nog ken ik hem van nabij. Maar inmiddels zijn er genoeg flarden informatie voorbij gekomen om Frans op waarde te schatten. Het enorme opgeblazen ego van deze middelmatige ijdeltuit verschijnt regelmatig in de media. Daarmee bewijst hij wel dat als je maar lang genoeg blijft zitten er zich vanzelf een kans aandient om in de top te eindigen. Bovendien onderstreept Timmermans dat je echt geen exceptioneel mens daarvoor hoeft te zijn.
Helaas voor Frans betekend een toppositie niet dat men je als een exceptioneel beschouwd of dat men je hoog acht, tot zijn grote frustratie. Onder andere omstandigheden zou hij de autocratisch leider van een vazalstaat van Rusland zijn, schat ik zo in.
Wat dat betreft is er wel wat meer nodig om als een gerespecteerde autoriteit met gezag gezien te worden. Inderdaad, de naakte keizer.
Met veel plezier gelezen dat Frans in de schaduw van een rondzwervende bedelende junk staat. *vette knipoog*

ratelaar | 23-10-22 | 08:24

Prachtige omschrijving. En als we straks proberen te redden wat nog over is van onze economie en welvaart zullen we rechtstreeks met Hem moeten onderhandelen. Frans zal hoe dan ook iedere keer nét te veel terugvragen - namens Het Klimaat, uiteraard - zodat iedereen bij Hem zal blijven terugkomen voor nieuwe onderhandelingen.
Frans I, de Landheer van de EU.

Duwbak_Linda | 23-10-22 | 08:20

Welk reptiel zou hij zijn ?

HaaiBaai | 23-10-22 | 07:57 | 1

En bedankt! Deze vraag gaat me exact de hoeveelheid tijd kosten die ik er niet aan wil besteden.

Mazzelstof | 23-10-22 | 08:25

De belichaming van het kwaad. Er zit nogal wat vet aan, dus zal het kwaad wel groot zijn. Wat ook blijkt uit het artikel. Ooit is hij gevraagd als figurant in de film “7” voor het voorover zittend in een bord vreten, zijnde vraatzucht uitbeeldend. Daar moet ik altijd aan denken als ik dat verzadigd stuk spekvet zie. Gek heh?
Dikke Deur van Pipo als tweede voorbeeld, pipo koeien voor hen die uit die tijd komen.

LoewiekedeVos | 23-10-22 | 06:34 | 1

Dat beeld van die doodgevreten vetklep aan tafel vond ik toch net iets meer appetijtelijk dan een standaard foto van Frans.

Zoelense Hobbyboer | 23-10-22 | 08:15

Boze blanke vrouw reporting for duty. 'Hart van Nederland' haalt precies die drie moslimdemonstranten eruit die hier inderdaad nooit voor overlast zullen zorgen. Op de achtergrond belaagt de rest de politie. Ik ben niet voor boekverbrandingen, nooit, maar wat realisme over de toekomst van ons land en Europa zou onderhand wel fijn zijn.

MickeyGouda | 23-10-22 | 04:09

@Arthur,
Gweldig verhaal. Ik heb werkelijk zitten schaterlachen over je beschrijving van dit walgelijke sujet. Ik geniet van je verhalen.
Dat GS je maar lang in dienst mag houden.

K1100 | 23-10-22 | 03:17

Het zal de drank wel wezen maar ik moet bij het zien van die foto ineens heel sterk aan Thea Beckman's 'Kruistocht in spijkerbroek' denken.
En we weten allemaal welke rol die monnik daadwerkelijk speelde.

Abject | 23-10-22 | 02:49

Wat raar dat Greta zo vaak samen met Timmerfrans op de foto staat. Maar hij is natuurlijk wel een soort beschermheilige voor het milieu.

Nivelleermarionet | 23-10-22 | 02:26

Herinnert u zich nog de eerste aflevering van Dallas nog?
Of Goede Tijden Slechte Tijden?
The Bold & The Beautiful?
The A Team?
The Game Of Thrones?
Nou dan herinnert u zich deze ook vast nog wel:
www.youtube.com/watch?v=0iD1FN6I87Y

keestelpro | 23-10-22 | 02:16 | 1

Is dit niet gewoon de finale van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen, Kees?

MickeyGouda | 23-10-22 | 04:16

The Smiths - How Soon Is Now? (Official Music Video) / hnpILIIo9ek

Robert Haynes | 23-10-22 | 01:16 | 2

In volgende topic.

K1100 | 23-10-22 | 01:25

Liedje.
Gaat u mee, gaat u mee naar het Stamcafé?
(volgende topic, ja echt)

Deksmaat | 23-10-22 | 01:04 | 2

Really?

Whisky | 23-10-22 | 01:06

Prachtig, Arthur!
Chapeau!

VanRechts | 23-10-22 | 01:02

Ik ben erg moe en ik ga naar bed het was een lange werkzame week. Veel lol verders mensen in de diepe nacht, Een rondje van mij en ik loop de deur uit.

mvgrt en tot morgen.

www.youtube.com/watch?v=uasKZ3P0VBg&a...

pegaje | 23-10-22 | 00:59 | 1

Houdoe.

Hopenschauer | 23-10-22 | 01:03

De vraag is meer van waarom krijgt een psychopaat als F.de ruimte.

Uw Verzekeringsadvis | 23-10-22 | 00:56

Frenzie penzie is de perfecte belichaming van alles dat fout is aan de politiek, en de PvdA, kies maar een volgorde. Pedant varken.

NACademicus | 23-10-22 | 00:55

Ik moet plassen maar heb helemaal geen zin om op te staan.

Brabeaulander | 23-10-22 | 00:54 | 1

Dan hoop ik maar dat je op het toilet zit of ergens in de jungle bent.

keestelpro | 23-10-22 | 02:22

The Velvet Underground - Im Gonna Move Right In / 2N1rWbt0lf4

Robert Haynes | 23-10-22 | 00:54

Hamferd - deydir vardar (video met eclips).

Hopenschauer | 23-10-22 | 00:46

Sonic Youth - Mildred Pierce (Official Music Video) / 3-jp4hk7VIU

Robert Haynes | 23-10-22 | 00:35 | 3

Frans de aan de buitenkant zo gezellige Bourgondiër is de aangewezen man om de slangenkuil die de Pvda is, te gaan leiden.

thanseeuwen | 23-10-22 | 00:32 | 1

Ik weet het niet zeker. Suggereer je nu dat de PvdA door reptielen wordt geregeerd. Ik vind veel van Frans, maar hij is beslist warmbloedig. (Hij leidde mij een groepje medestudenten eens rond in het EP te Bruxelles: de wijn in het ledenrestaurant vloeide rijkelijk en de man leek oprecht, mag ik dat zeggon, geëngageerd.)

Hopenschauer | 23-10-22 | 01:02

Nee daar past dan weer Frans Duits van Frans Duits heel goed achter

Whisky | 23-10-22 | 00:53

He Frenske, ik lees net op NOS dat wij alle plastic afval in Turkije laten dumpen, en, dat slechts 2% van plastic recycleerbaar is. En nu dan? Dumpten wij eerst niet in Polen en Italïe? Green deal? Hoe hol klinkt jouw vat? 2%....
Zo honger....

nobodiesunmighty | 23-10-22 | 00:27 | 1

Ik zag dat item ook. Zal best zo zijn, maar de Turken kunnen er zelf ook wat van: alle steden, dorpen en de natuur liggen bezaaid met plastic en ander vullis. En ja, van lokale origine. De malafide lokale plastichandelaren zullen denken ‘dit kan er ook nog wel bij’. Ik kom vaak in Turkije, schoonfamilie.

Hopenschauer | 23-10-22 | 00:38

Mooi dees!
(Met een Belgisch tintje.)

Deksmaat | 23-10-22 | 00:26

Aanstellerij

RickyLaRue | 23-10-22 | 00:34

Frederica von Stade - Voi che sapete / voXFfMejLGE

Robert Haynes | 23-10-22 | 00:10 | 2

Nog steeds een ui?

RickyLaRue | 23-10-22 | 00:12

Dit is pas beesten.
https://www.youtube.com/watch?v=FWfWVK4guHc&ab_channel=Pcah

Theodorus.Goldbach | 23-10-22 | 00:08

F1 kwalificatie begint nu!

K1100 | 22-10-22 | 23:59 | 4

K*t, snel kijken!

wilderst | 23-10-22 | 00:53
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe vind je zoiets.

Theodorus.Goldbach | 23-10-22 | 00:00

Naam voor de hond, dat is de discussie die hier sinds gisteren woedt.

Iemand?

GKJP | 22-10-22 | 23:55 | 24

Max.

de IJsman | 23-10-22 | 01:03

Torre voor een reu en Roosje voor een teefje.

Gravin v Kippenbouth | 23-10-22 | 01:47
▼ 21 antwoorden verborgen

Stop de persen !!!

Georgina Verbaan was zaterdagmiddag met haar dochter in de Zeeman-winkel aan de Grote Houtstraat in Haarlem toen een deel van het systeemplafond naar beneden kwam, meldt de actrice op Twitter. Moeder en dochter kwamen met de schrik vrij.

’Mijn dochter stond net in de Zeeman in Haarlem te twijfelen of ze zeven euro aan een pompoenkostuum wilde uitgeven, ik kwam ook even meekijken en toen stortte het plafond in. Wij waren snel buiten. Hopelijk is er niemand gewond’, schrijft de actrice op Twitter.
www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf2022102...

Cornelis12 | 22-10-22 | 23:53 | 4

Zal natuurlijk best wel even schrikken zijn. Zie je ook niet elke dag. 7 euro voor een pompoenkostuum?!

VP732 | 22-10-22 | 23:56
▼ 1 antwoord verborgen

Zo dan!

Whisky | 23-10-22 | 00:00

Hoe zie je dat?

Whisky | 23-10-22 | 00:08

Lezersvraag: 'aan wat ergert ú zich aan uw partner?'

Cornelis12 | 22-10-22 | 23:51 | 8

Moet denken aan Micha Wertheim en het gelijk van zijn vriendin: dan zie je haar groeien....

youtu.be/2PV-JWsRZ_Y

Lorejas | 23-10-22 | 00:07

Niks. Geen partner. Om reden van de vraag, anders veel ergernis

wilderst | 23-10-22 | 01:08

Waar moet ik beginnen... heb je even tijd?

Gravin v Kippenbouth | 23-10-22 | 01:48
▼ 5 antwoorden verborgen

Mijn liefde voor jullie. Een Slowaak uit Duitsland die Gopnik-style maakte. Hij is niet meer.
https://www.youtube.com/watch?v=cToSXjPILbw&t=1938s&ab_channel=DankMeme

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 23:47

De Nachthap.

Dit is het seizoen van de uiensoep!

De oogst is binnen. Geldt ook voor het brood en de kaas erop en de wijn en het spek.

Hoe je 'm maakt moet je zelf weten. Frans met roomboter of Italiaans met olijfolie. Als je de uien maar heel lang laat smoren! En dan bedoel ik minimaal 20 minuten op een zacht pitje!

Verder moet erin: laurier en tijm en witte wijn.

Je kunt variëren met salie, lavas, gerookt spek, kruidnagel, jeneverbes, tomaat

wilderst | 22-10-22 | 23:47 | 12

@Kapitein Sjaak Mus | 22-10-22 | 23:49: Gezondheid!

wilderst | 23-10-22 | 00:44

Ga je daar niet gigantisch van ruften?

de IJsman | 23-10-22 | 01:05

@de IJsman | 23-10-22 | 01:05: Nee, want de uien zijn goed gaar.

Bonensoep of erwtensoep zijn veel heftiger

wilderst | 23-10-22 | 01:13
▼ 9 antwoorden verborgen

Treffend mooi nummer dat mooie herinneringen naar boven haalt. U kent uw klassiekers.

prins_flip_da_luxe | 23-10-22 | 02:15

Mooi stukje weer, en zo raak. Degene die dit in Brussel durft uit te printen en het Frenske onder de neus duwt, wordt meteen ontslagen.
Ik noem hem altijd Kapitein Iglo, al is kapitein een veel te riante titel voor Frenske die een volslagen brokkenpiloot is, hij zou vast nog verdwalen als stuurman op een veerpont.

quigg | 22-10-22 | 23:45

Altijd een blijmakertje. Van welk bouwjaar ben jij, Ricky? ;-)

MickeyGouda | 23-10-22 | 04:35

Eerder vandaag kwam hij al even langs.
Nu met geluid:

Plastic Bertram - Ca plane pour moi
youtu.be/Ln31raI2ezY

Kapitein Sjaak Mus | 22-10-22 | 23:38 | 3

Super nummer, daarna was het wat minder gegaan dus runt hij nu een bordeel in Pataya

Whisky | 22-10-22 | 23:54

@komjehiervaker, na de tweede luisteren vind ik het ook een vooruitgang in alle opzichten

Whisky | 23-10-22 | 00:44

I Am Jack's Complete Lack of Surprise.

Robert Haynes | 22-10-22 | 23:35 | 1

https://www.youtube.com/watch?v=eVlRQn6AMYs&ab_channel=acdcVEVO

Jack.

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 23:38

Leo Sayer - Orchard Road

www.youtube.com/watch?v=BgsZTCJvpBM

Een mooi klein liedje, of verborgen boodschappen? ;-)

Moonshining, I just want a scumbag enzovoort haha

wilderst | 22-10-22 | 23:26 | 2

Gaat dit niet over Orchard Road Singapore?

Whisky | 22-10-22 | 23:52
-weggejorist-
borderlijntje | 22-10-22 | 23:23 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Hey Arthur,
Ik ga je morgen ruiken!

Deksmaat | 22-10-22 | 23:23 | 1

Leuk!

The-loopy-cowboy | 22-10-22 | 23:33

Zeg Frenske, als je dan toch geld wil uitgeven, geef eens een paar miljard hieraan, CFR, Lockheed Martin. Ieder dorp hier heeft een transformatorhuisje, genoemde CFR, mits werkend, kan in de vorm van een middelgrote vrachtauto een complete stad voorzien van stroom.

Roept het ene blondje naar de andere kant van de straat naar het andere blondje, "Hoe kom ik aan de overkant?".

GKJP | 22-10-22 | 23:18

Een scherpschutter komt na zijn werk 's avonds thuis, geeft zijn vrouw een kus, en zegt tegen haar: "Ik heb je vandaag gemist, schat!"

Deksmaat | 22-10-22 | 23:18 | 12

@Deksmaat | 23-10-22 | 00:21:
Hee Deksmaat, ga je mee naar 't café ?
't Is daar nog niet zo druk maar wel gezelliger !
https://www.geenstijl.nl/5167424/live-max-midnight-run-in-austin-tx/

LD69 | 23-10-22 | 00:29
▼ 9 antwoorden verborgen

Op Nu punt NL een uitgebreid artikel, getiteld:

"Klassieke muziek leeft nog steeds, maar is de nieuwe Beethoven al opgestaan?"

Ik zal jullie de tijd en moeite besparen, met mijn samenvatting:

Nee !

Papa Jones | 22-10-22 | 23:17 | 6

De nieuwe Beethoven heet Zappa.

Kapitein Sjaak Mus | 22-10-22 | 23:44

@Kapitein Sjaak Mus | 22-10-22 | 23:44:
Juist.

LD69 | 22-10-22 | 23:49

@Kapitein Sjaak Mus | 22-10-22 | 23:44:
Ooit was dat algemeen bekend.
En voor hij/zij/hen die daar niet zo snel aan kunnen wennen mag je eventueel Franzk Friederich Heinz Von Zappa zeggen, zolang je maar beseft dat hij Zappa heet.

LD69 | 22-10-22 | 23:56
▼ 3 antwoorden verborgen

Een fraai staaltje psychologie van de koude grond. Maar waarom. Hoe weet Arthur van Amerongen dit toch allemaal? Het lijkt wel potdorie wel projectie! Begrijp me goed, Frans Timmermans lijkt me een onuitstaanbare ijdeltuit, maar ik weet dat niet zeker. En dan nog. Ja, hij is corpulent. Nou, lachen.

Ik wil maar zeggen, deze wijdlopige karakterschets neemt karikaturale vormen aan. De toon is neerbuigend en denigrerend, "Frenske" wordt zonder enige twijfel en relativering neergezet als een iconische engerd waar niets goeds aan is. Een bespottelijk onmens, ja, de personificatie van het kwaad.

Weet je wie daar ook een handje van had?

Wiebenick | 22-10-22 | 23:15 | 5

Je had het ook kunnen weten. PvdA collega's hebben eerder een boekje over hem opgedaan. Goegel is je vrind.

donkieshot | 22-10-22 | 23:28

Goegel wel. Frans niet.

Lorejas | 22-10-22 | 23:38

Van Amerongen weet dat Timmerfrans onploft als hij dit leest. Daarom. En wie zo hapt is gewoon zwaar ongeschikt voor de politiek.

Deflatiemonster | 22-10-22 | 23:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Nieuwsgierig ben ik gaan googelen of Frans een vrouw heeft... Die ziet er leuker uit dan ik had verwacht en ze wordt door hem bedrogen.
Staat op de site van de Story .

Roos | 22-10-22 | 23:08 | 14

Haha! Ga ik meteen even kijken in de Story. Sowieso heeft hoofdredacteur Guido den Aantrekker een interessante mening. Ik volg hem op Twitter.

MeppieRocks | 22-10-22 | 23:38
▼ 11 antwoorden verborgen

Interesting:
Gezagscrisis in Nederland | Een gesprek met Ad Verbrugge / mlwg_DXs2xE

Robert Haynes | 22-10-22 | 23:07 | 2

Met in de comments een dankjewel voor Marlies voor de prachtige "achtergrond" en complimenten voor Ad dat hij zich bij zijn verhaal kon houden.
www.youtube.com/watch?v=mlwg_DXs2xE&a...

grietmetgroenefiets | 22-10-22 | 23:21

Arthur,
Dank voor het rake portret.
Onlangs hoorde ik van een goed ingevoerde dat Frans sinds zijn nederlaag de naam "Ursula von der Leyen" niet meer wil uitspreken. Hij refereert in de gesprekken met zijn kabinet alleen nog maar over de "dertiende". "Zo van: prima dat de 13e van alles wil, maar wij gaan hier over". Zijn kantoor is namelijk op de 10e verdieping en het kantoor van Von der Leyen zit op de 13e. Ik vind dat zo ontzettend kinderachtig...

Haassje | 22-10-22 | 23:04

Zo aan het einde van een dag waar ik door alle windstreken ben gebeld of anders wil ik het graag afsluiten met twee prachtige Franse liedjes. Het zijn beide covers van bekende liedjes te weten:

Dalida: https://www.youtube.com/watch?v=30nk9urifSA&ab_channel=kyubi59241

Alizee: https://www.youtube.com/watch?v=DP6CoXMZwoc&ab_channel=Lamusique%2Cc%27estsympa.

Iemand nog iets Frans (hehe) in gedachten?

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 23:02

Even wat lekkere ambachtelijke Tsjechische muziek. Ook (vaak) geschikt voor liefhebbers van Egerländer muziek. Bier of wijn erbij serveren.
youtu.be/vKTcFFPI6SQ

Leptob | 22-10-22 | 23:02 | 1

Tsjechische symfonisch orkest.
https://www.youtube.com/watch?v=El4zsUZjsDc&t=1523s&ab_channel=MishaNice

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 23:04

Dat mensen in New York City niet gek worden.
Ik vind het maar claustrofobisch met al die hoogbouw.
Dit komt uit die stad.
Sonic Youth - "Sacred Trickster
m.youtube.com/watch?v=pKlbBgQHPqo

RickyLaRue | 22-10-22 | 23:02

Frenske is het bewijs dat de democratie dood is.

Of de PvDA moet in de top 2 grootste partijen staan sinds vandaag maar de laatste keer dat ik checkte was dat niet het geval. Zelfs de laatste weken, maanden, jaren niet.

Stonecity | 22-10-22 | 23:02 | 1

Maar wel in 2012. En ze zijn wel de grootste Nederlandse fractie in het EU parlement.

Zapata10 | 22-10-22 | 23:03

Knap hoor, zo veel talen. Heeft ie nog meer kwaliteiten?

nee_toch? | 22-10-22 | 22:55 | 3

Voor in de politiek vele: Ellebogen, achterbaks, egocentrisch, egoïstisch, machtswellusteling, verrot, opportunist, gemeen, leugenachtig enz.
Wauw, nu ik het zo allemaal opsom. Die man is de opvolger van Rutte!

Zapata10 | 22-10-22 | 23:01

Frans trekt in z'n eentje all you can eat restaurants omver.

VP732 | 22-10-22 | 23:13

@Ruimedenker | 22-10-22 | 22:58:

Bevers.

https://www.youtube.com/watch?v=2MykAE3JYBM&ab_channel=%D0%9C%D1%8E%D1%81%D0%BB%D1%96UA-Topic

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 23:29

Vast de dirty old man uit Great King Rat van Queen

Whisky | 22-10-22 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

Wie heeft dit nooit gezien?

https://www.youtube.com/watch?v=dFeQlMamVY8&ab_channel=JohnnyCarson

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 22:54 | 2

Link doet het niet. Jammer.

R. Skickr | 22-10-22 | 23:01

@R. Skickr | 22-10-22 | 23:01:

Link doet het prima. https://www.youtube.com/watch?v=dFeQlMamVY8

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 23:06

Zou het niet fijn zijn om Frans te zijn?
Nik Kershaw - Wouldn't It Be Good
youtu.be/cTLTG4FTNBQ

MickeyGouda | 22-10-22 | 22:51 | 3

Het zal je opa maar zijn die een verhaaltje voorleest voor het slapen gaan.

Leptob | 22-10-22 | 22:54

Fijne jaren 80 meuk.
Wat is jouw bouwjaar Mickey?

RickyLaRue | 22-10-22 | 23:41

Uitstekende analyse van de persoon Timmermans. Een zeer onaangenaam heerschap wat onder het beschermende dak van vals idealisme vol gaat op het orgel van zijn eigen ego. Ja vals idealisme. Een ras D66er die alleen maar de overstap naar de PvdA gemaakt heeft omdat daar toen meer kansen lagen. Sociaal democratie maar dan alleen voor Frans Timmermans. Die nu de heilige klimaatpaus uithangt maar daarmee miljarden van de mensen steelt voor wie hij als sociaal democraat eens beweerde op te komen.
Alles is nep aan die man. Maar wat het Nederlandse volk dan wel weer tekent is dat de PvdA met de semi- lijsttrekker Timmermans de grootste partij in het EU parlement werd. En hij ging niet eens in dat parlement zitten.
Volgens mij stemt de Nederlander het liefste op grote schoften of arrogante figuren die in een bubble leven.
Daarom kan ik wel begrijpen dat de VVD Schippers weer terug haalt. En dat de PvdA overweegt om Timmermans lijsttrekker te laten worden in 2025.
Hoe groter het schorem hoe meer stemmen. Dat gaat paars 4 worden in 2025

Zapata10 | 22-10-22 | 22:50 | 1

Overigens, wie heeft toen Samsom gelanceerd en onder wiens vleugels heeft Samsom nu een heel fijn baantje gevonden?

Zapata10 | 22-10-22 | 22:58

Toch vind ik die roast van Mosterd de allerbeste. Die opmerking dat de enige twee objecten die vanaf de maan te zien zijn de chinese muur en Timmerfrans zijn. Haha lol. Hoe kom je erop.

Tiscali-2 | 22-10-22 | 22:49 | 1

Ik probeer overeenkomsten te bedenken tussen Frenske en Bruls. Eeeh...

goedverstaander | 22-10-22 | 22:48 | 3

Allebei sumoworstelaars.

Ruimedenker | 22-10-22 | 22:52

Ze hebben allebei een baard.
Behalve Bruls.

goedverstaander | 22-10-22 | 22:56

Ze staan beide garant voor fossiele brandstof over duizenden jaren.

keestelpro | 22-10-22 | 23:47

Als er weer een hongerwinter aanbreekt en er zijn geen boeren meer, dan gaan we naar de hamsterkelder van Frans. En als die leeg is kijken we naar hem, de wandelende kroket.

Oprisp | 22-10-22 | 22:43 | 2

Hahaha LOL ende proost!

Deksmaat | 22-10-22 | 23:36

Als je neerstort met Timmerfrans in het Andes Gebergte kun je jaren overleven bij zware sneeuwstormen.
En ja: LOL!

keestelpro | 22-10-22 | 23:46

Moet je ff realiseren hoe dat gaat. Frans zit die speech te schrijven en denkt dan ergens” fuck it, ik zet het er gewoon in, geloven ze wel, het gepeupel houdt van dit soort verhalen” hoe een verrotte geest moet je dan hebben.

Crankhead | 22-10-22 | 22:43

Met een reclame van een sappige hamburgerT van M eronder. Keurig.

MunneMees | 22-10-22 | 22:39

Arthur vergeet te vertellen dat Franske 1 jaar ouder is dan hij -hoe is het mogelijk-. Is dat dan+1 ?

Roos | 22-10-22 | 22:39 | 1

Arthur vergeet ook dat Frenske in 2014 als minister BuZa eerst wel, maar uiteindelijk niet zou afreizen naar Saoedi-Arabië om nederige excuses aan te bieden voor die stickeractie van Geert Wilders.

drs.Nee | 22-10-22 | 22:44

Gaaf en leerzaam.

HogeNood | 22-10-22 | 22:38

Hou je niet in, Arthur. Vertel ons nu wat je werkelijk vindt van holle bolle Frans.
(Heh.)

J.P.Drapeau | 22-10-22 | 22:38 | 1

Juist! Gooi er gerust nog een schepje bovenop.

bitterpete | 22-10-22 | 23:36

Frans wordt vast nog wel eens burgermeester van de Limburgse hoofdstad, Helmond.

Ruimedenker | 22-10-22 | 22:37 | 5

Dat zal niet gaan. Kees is de beoogde burgermeester van Helmond, in de toekomst!

Nuuk | 22-10-22 | 23:23

@Southpark | 22-10-22 | 22:53:
Als ik burgemeester van Helmond ben vallen we Limburg binnen Southpark.
En ik zal het zo framen dat de Limbo's het hebben geïnitieerd.

keestelpro | 22-10-22 | 23:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Een jager die in de sneeuw pist?

GKJP | 22-10-22 | 22:36

Weet u wie ook een eredoctoraat had?

SunKilMoon | 22-10-22 | 22:36

Een openbaar figuur met een duidelijk geestelijke beperking. Onzeker tot op het bot met een ziekelijke drang tot relevantie.

donkieshot | 22-10-22 | 22:35

Kennelijk heeft Frenske kinderen die mogelijk gaan studeren in Leiden. Vandaag daar His royal pensness meerdere rondjes langs de gracht zien rijden in zijn electrische Mercedes EQE met Belgische CD nummerplaten. Een normaal mens parkeert natuurlijk zijn auto..

bomenduwer | 22-10-22 | 22:35 | 1

Parkeren in de Leidse binnenstad kost geld, en Timmermans is een vrek.

Rhenium | 22-10-22 | 23:14

Frenske spreekt dan wel 6 talen, behalve: B E T A L E N !
De €1000 miljard die dat EC-klimaatplan gaat kosten moeten wij ophoesten.

drs.Nee | 22-10-22 | 22:33 | 15
-weggejorist-
drs.Nee | 22-10-22 | 23:40
-weggejorist-
Theodorus.Goldbach | 23-10-22 | 00:06
-weggejorist-
drs.Nee | 23-10-22 | 00:20
▼ 12 antwoorden verborgen

De man die in januari zei dat we in 2030 allemaal even arm zouden zijn, maar wel gelukkig.....
Was grapje, zei die erbij...
Voor mij echter HET bewijs dat alles vooropgezet is.....

A333aan | 22-10-22 | 22:31 | 1

Was een vrouw. Uit Denenmarken. Een socialist. Met haar visie op de toekomst. Waarom kunnen jullie dit soort dingen nooit goed onthouden.

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 22:53

Barman, sinds wanneer is een lap tekst te lang voor een zwitsal? Kan godverdomme mijn post over Frenske niet in 1 keer plaatsen. Doe dan maar een kopstoot. Die lap tekst heb ik zojuist in de prullenbak gegooid.

Brabeaulander | 22-10-22 | 22:30 | 1

Zand er over en proost!

aflaatverkoper | 22-10-22 | 23:00

Testosteron. Dat is nu juist het probleem. Fransiscus Maria Jezus heeft geen testosteron door het vele zuipen en vreten en het vetschort wat zijn scrotum plet.Hij is te emotioneel. Dankzij deze zoon van een timmerman komt er nog heel wat ellende aan dus hij kan nog heel wat afjanken.

Ambiorix | 22-10-22 | 22:27 | 3

Ik heb wel eens een zwerm sprinkhanen met de grootste bewondering naar Frans tijdens zijn lunch zien kijken.

VP732 | 22-10-22 | 22:32

Weet je wie ook zoon van een timmerman was?

Shoarmamasutra | 22-10-22 | 22:35

Frenske is een buitengewoon minderwaardig mens. Hij zekers te wel!

Na zijn afscheiden zullen her en der herinneringen aan hem opgehaald worden maar de strekkingen ervan zullen dezelfde zijn als nu: Frenske is een gemankeerd menneke. De groothertog van Limburg, prins-bisschop van Brussel, Timmermans maar dan van de adellijke tak. Hij is het allemaal en daardoor helemaal niet. Hij presteert minder dan Jos van Rey, maakt meer kapot dan Jos en dat terwijl Jos van boven Echt is dus geen echte Limburger.

Heurtebise | 22-10-22 | 22:22 | 4

@goedverstaander | 22-10-22 | 22:43:

En daar word jij warm van. Een kerel die helemaal niets te maken heeft met jouw leven of jouw toekomst. Waarom?

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 22:57
▼ 1 antwoord verborgen

Er staat mij ook iets bij dat hij ook ik Brussel voor een baantje werd gepasseerd en vervolgens wederom enige tijd als een klein kind geen ruk uitvoerde, maar wel weer dik incasseerde.

BrutusBosch | 22-10-22 | 22:22 | 2

Dat staat uitgebreid in het topic beschreven: hij werd toen door Von der Leyen gepasseerd. Frenske kreeg ondanks de vele kussen en de aai over de bol van Juncker, toch zijn post niet. Hij zal zich een beetje vies gevoeld hebben.

Deksmaat | 22-10-22 | 22:26

Als je dit dan leest, vraag je je toch af waarom naar Arib een onderzoek werd gestart en Fat French al die jaren door Den Haag kon bulderen.
Frans T is zo’n type mens waarvan je al snel het gevoel krijgt van hé! hier klopt iets niet.
Je gevoel bedriegt je meestal niet.
Helemaal in z’n nopjes met zichzelf, narcistische trekjes, betweterig en thans de grootste Deugzeug van Europa.
Putin is natuurlijk schuldig aan een vieze oorlog, met alle “energiegevolgen” van dien, maar op de achtergrond heeft Frans natuurlijk óók alles te maken met die energiecrisis.
Hij is wat stil de laatste tijd.
Begrijp je?

Ruimedenker | 22-10-22 | 22:19 | 9

@Nuuk | 22-10-22 | 23:25:
Heb ‘m gevonden!
“Frans Timmermans in Warsaw” op Vimeo,com

Ruimedenker | 22-10-22 | 23:37

Weet nog dat hij een paar jaar geleden in een nieuwsprogramma helemaal in vuur en vlam sloeg over het feminisme. Niets was zo belangrijk als de vrouwenzaak.
Het kwam op mij uiterst geforceerd en onoprecht over. Hij wilde gewoon goed scoren met super deugen.
Nou, die drift kom met woke tegenwoordig
goed uit. Ik verdenk hem ervan dat het klimaat gedoe een vehicle is voor hemzelf. Net als de vrouwenbeweging die er even met de haren werd bijgetrokken.
Inderdaad, hier klopt iets niet.

bitterpete | 22-10-22 | 23:49

@Ruimedenker | 22-10-22 | 23:37:
Dat is hem! Ik mij. Beleving was er iets met lopen over straat en opeens die jongeren, maar ja. Dit is echt van episch narcistische proporties: die vlaggenwappers, die blikken, het is geweldig. Ik kan niet anders zeggen.

Vreemd, ik heb opeens zin in Noord Koreaanse noedels of zoiets, waarom toch?

Nuuk | 22-10-22 | 23:52
▼ 6 antwoorden verborgen

Hahaha, heerlijk! Een 10 met een griffel.

VP732 | 22-10-22 | 22:15

"U weet dat er iemand gevonden is met een zuurstofkapje op zijn mond? Die heeft dus de tijd gehad om dat te doen?"
2 seconden later:
"We kunnen het niet uitsluiten. Hypothetisch."
Lamlul.

UnderTheDevil | 22-10-22 | 22:14

Iemand link van ufc ?

Icewallowkum | 22-10-22 | 22:12 | 8

Poeh, mooie submission zeg. Khabib ook weer blij. Herinner me eraan nooit ruzie te zoeken met Dagestanen. De tandjes zeg

The-loopy-cowboy | 22-10-22 | 23:15

@The-loopy-cowboy | 22-10-22 | 23:15:

Ik heb niets kunnen zien. Leuk hoor aan het einde van de wereld wonen maar internet zuigt kont hier, dit hoewel er wel glasvezel ligt bij de voordeur. De modems kunnen niet geleverd worden want crisis op de chips markt.

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 23:25
▼ 5 antwoorden verborgen

Een heerlijk stuk. Chapeau!

Een vrije paling | 22-10-22 | 22:12

Zelf ben ik nooit verder gekomen dan "Timmerfrans is een lul"
Maar eigenlijk bedoel ik alles wat hierboven is beschreven

Osdorpertje | 22-10-22 | 22:12

Jan Wolkers zei ooit dat hij aan de kont van zijn vader dacht om zo zijn orgasme uit te stellen. Ik denk dan aan Frenske.

Kowalski11 | 22-10-22 | 22:03 | 3

Maartje van Weegen, Maartje van Weegen

Deksmaat | 22-10-22 | 22:21

Dat veroorzaakt toch wel een impotentie van 72 uur.

BrutusBosch | 22-10-22 | 22:23

Als ik aan Frans zou denken tijdens de sex, zou ik m’n vrouw onderkotsen.
Ik blijf bij Wolkers en denk aan de kont van m’n schoonmoeder.

Ruimedenker | 22-10-22 | 22:30

Geweldig, dit is literatuur van de bovenste bitterbal.

tectonicos | 22-10-22 | 21:58

Als hun idool een scheet heeft gelaten, zeggen deze hermelijnvlooien: "Sjonge jonge, wat ruikt het hier lekker, net of iemand lever met uien staat te bakken."
Mooi citaat van Reve, maar die had het over een kardinaal.
Frans is een volledig overbodige, rancuneuze figuur die meent te heersen maar achter zijn vette rug door iedereen wordt uitgelachen. De schade die hij aanricht nemen ze maar voor lief.

gestoptmetroken | 22-10-22 | 21:57

Diederik Samsom brengt als adjudant van de bebaarde koning de helft van zijn tijd in Brussel ongetwijfeld onder het bureau door.

goedverstaander | 22-10-22 | 21:53 | 2

YouTube stond vroeger vol met filmpjes over zijn Greenpeace-periode. Zijn allemaal zorgvuldig gewist. Jaren geleden was hij daar wel open over. Maar dikke Frans vindt dat natuurlijk niet zo mooi staan. Kabinetschef en dan in het verleden verschillende keren opgepakt.

Quattro Stagioni | 22-10-22 | 22:06

Hij weet vaak niet of hij nu moet bukken of knielen.

donkieshot | 22-10-22 | 22:13

Een van de briljantste anti-Timmermans rants die ik ooit las. Heerlijk! Ik scrolde door naar de donatielink, maar die is er niet? Ik wil doneren voor Arthur potverdulleme!

Professor Superhirn | 22-10-22 | 21:52 | 3

Onnie !

robbie103 | 22-10-22 | 22:03

Heerlijk leesvoer, veel was wel bekend maar om het zo nog eens op rijtje te krijgen, op schuddebuikende wijze, is fijn.
Dank Arthur.

Nuuk | 22-10-22 | 22:05

Inderdaad heerlijk geschreven.
Een beetje een tragisch figuur oons Frenske: de laatste PvdA-er die - op EU-niveau zelfs - nog iets voorstelt. Hoger dan burgemeester komen PvdA-ers in principe niet meer; met behulp van het 'partijkartel' dan ook nog.
Maar zijn politiek is nog wel typisch PvdA: veel te veel idealisme maar ondertussen volledig losgezongen van de werkelijkheid. Tijd om op te stappen dus.

Aristotalloss | 23-10-22 | 00:34

Niks mis met een groene rakker. Of een groene knuppel.

Leptob | 22-10-22 | 21:51 | 1

De knuppel van Timmermans is zeker groen: met die pens zijn zijn armen te kort om ‘m nog te kunnen wassen

Trekhaas | 22-10-22 | 23:19

Tja. Frenske, helaas. Baas Bovens baas.

Deksmaat | 22-10-22 | 21:47 | 4

@Deksmaat | 22-10-22 | 22:16: Dank! Wilders ontkent het uiteraard. Maar hoe dacht Frenske CdK te worden in een provincie waar de PVV met de VVD en het CDA een coalitie vormt en zijn eigen PvdA de PVV uitsluit? Dan kun je tegendruk verwachten.

goedverstaander | 22-10-22 | 22:33

@goedverstaander | 22-10-22 | 22:33:
Ja precies. Ik moest trouwens wel lachen om de reactie van Wilders "Ik ben al weken niet in het mooie Limburg geweest". Hier deed Wilders een Markje. Overduidelijk! Boefje.
En snapt behalve Frenske zelf überhaupt iemand hoe die man denkt? Die is toch helemaal van het padje.

Deksmaat | 22-10-22 | 22:45
▼ 1 antwoord verborgen

Hah die Bovens is ook een heerlijke Limburgse opportunist, heb hem meegemaakt in de maastrichtse Rotaryclub en had de glijduif meteen in de smiezen, not my piece of cake ;)

Smoelensmid | 22-10-22 | 21:45

A jammer, het beruchte interview met Jeroen Pauw werkt niet.
https://www,bnnvara,nl/pauw/videos/263305

AdvocatusDiaboli | 22-10-22 | 21:43 | 4

Waar komen de komma's vandaan?

aflaatverkoper | 22-10-22 | 21:57

@aflaatverkoper | 22-10-22 | 21:57:
Zwitsals (nieuwkomers) mogen geen linkjes plaatsen, maar als ze een punt door een komma vervangen lukt het wel.

Osdorpertje | 22-10-22 | 22:15

@aflaatverkoper | 22-10-22 | 21:57:
Je wil niet dat zwitsals rare werkende linkjes gaan plaatsen. Voor je het weet zit er van die 'snel geld verdien' onzin bij. Dus het is een effectieve maatregel, anders trek je van dat soort volk aan. Goedverstaander kijkt af en toe of de link deugd en plaatst hem dan. En daarvoor dank.

AdvocatusDiaboli | 23-10-22 | 00:09
▼ 1 antwoord verborgen

Mensen die niet eens fatsoenlijk voor zichzelf kunnen zorgen laten wel ff weten hoe het moet, jaja.

Neuth | 22-10-22 | 21:43

Franske is een vervelende vent, een onaangenaam heerschap, samengevat.
Jammer dat Arthur niet zoveel loslaat over wat Franske politiek uithaalt dan.

AdvocatusDiaboli | 22-10-22 | 21:42

Svp in de Volukskrant. Het lijkt me dit treft op meerdere politizei.

Ray Skak | 22-10-22 | 21:36

Frenske verrekte polyglot! Hij spreekt waarschijnlijk zo veel talen omdat hij in ieder land de menukaarten van buiten kent.
Nou *preaust* stamgasten!

keestelpro | 22-10-22 | 21:31 | 4

@RickyLaRue | 22-10-22 | 21:48: Laat m dat nu doen, is veiliger voor de wereld, alle kinderen zullen hem bewonderen, de behaarde polyglot, met 200 kg aan miskende nooit ge update peutersoftware ergens in zinne kop.
( neh,neh,neh,neh,neh, iech wil snoep, iech wil genne gehakbal.. bweeeeeeh!).

nobodiesunmighty | 22-10-22 | 21:54

Cheerio Keestelpro
Is dit een verkapte opening van het Stamcafé? Zeg maar ja. ;-)

Deksmaat | 22-10-22 | 22:19

Hoera1!!elf!!

https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ab_channel=LMFAOVEVO

Theodorus.Goldbach | 22-10-22 | 22:29
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl