achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

EU maakt Oekraïne kandidaat-lidstaat van de EU

Nou jaaaaaaa!?

We kunnen ons nog een zeker referendum herinneren waarin we zeiden: Dit komt er aan. Maar toen zeiden alle Keesjes Vee, Hannetjes ten B. en overige zeloten van de technocratie: Dat associatieverdrag is géén opmaat naar EU-lidmaatschap van Oekraïne. Desondanks zei tweederde van de kiezers voor de zekerheid toch maar NEEN, want Oekraïne is een hele corruptie oligarchenbende, die derhalve iets te goed bij de EU past. Het enige verschil is het maatpak. Spoelen we even door naar vandaag en dan zien we dat Ursula von der Haarlak precies doet wat je wist dat ze ging doen:

"De Europese Commissie adviseert morgen om Oekraïne kandidaat-lid te maken van de Europese Unie. Dat zeggen betrouwbare bronnen tegen de NOS. De Commissie zegt in het voorstel dat het land nog wel stappen moet zetten voor er ook echt onderhandeld gaat worden over toetreding, onder meer op het gebied van de rechtsstaat en anti-corruptie."

Tuurlijk moeten ze "stappen zetten", Turkije is ook al decennialang "stappen aan het zetten"(naar een lidmaatschap dat hopelijk nooit nooit nooit tot stand komt). Maar Vlad is aan het oprukken naar Kiev en die krijgt nu precies wat hij wil: een karpatenpaadje naar Brussel, om Europa nog verder uit te hollen van binnen. De echte Poetinvriendjes, dat is D66 en de vvd. This will not end well.

Macron, ouwe geilneef jonguh

Net niet lekker van klein naar groot gesorteerd, boys

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.