achtergrond

Geenstijl

Nederlandse studenten winnen Dry January

23 inschrijvingen. Van de 205.000.

Zes universiteiten en hogescholen, waaronder de UvA, doen mee aan de Dry January-campagne van IkPas. Van die zes universiteiten en hogescholen — gezamenlijk goed voor 205.000 studenten — hebben slechts 23 studenten zich aangemeld.

Folia
Folia
@Folia

Slechts 23 studenten meldden zich aan voor Dry January van IkPas. ‘In deze tijden moet je elke kans om te drinken toch aangrijpen?’ folia.nl/actueel/149806…

96
Reply

Zo. En dan proosten we nu op de 204.977 studenten van zes universiteiten en hogescholen die zich niet hebben ingeschreven voor de Dry January-campagne van Ik Pas. 204.977 studenten die ook wel snappen dat je na twee jaar waarin je minder hebt gezopen vanwege dat ALLE KROEGEN EN CLUBS DE HELE TIJD DICHT WAREN niet voor je lol een hele maand niet gaat drinken omdat een paar marketingpaljassen met een zak subsidie denken dat 'studenten waarschuwen voor alcohol' een cruciaal beroep is. Met vasten (een eeuwenoude traditie, eet dat met je Dry January, wat een domme naam trouwens, het regent gewoon in januari en het gaat volledig mee in het frame dat een drankje zonder alcohol eigenlijk geen drankje is, maar ja, een domme naam bij een domme actie, net goed) begin je ook pas nadat je carnaval niet in kleine groepen hebt gevierd. Cheers makkers.

Winnaar

Winnaar

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.