achtergrond

Geenstijl

RIVM: IEDEREEN PANIEK, KERST 2021 IN GEVAAR

Gaat niet goed. Gristus te paard

Weekend. Dus dan mogen Jaap van Dissel en meestermodelleur Jacco Walinga van het Rijksinstituut weer aanschuiven bij de Rijksomroep om Het Volk te waarschuwen cq te masseren naar nieuwe rijkscoronamaatregelen. Gaat al 18 maanden zo, en nu ook. Hiero: "Zorg moet zich voorbereiden op overbelasting"

"Het ligt er uiteindelijk heel erg aan of we de komende tijd een epidemie gaan zien die langzaam van de ene gemeente naar de andere trekt. Dat wordt dan op gemeenteniveau misschien heel erg, maar op landelijk niveau kun je dat aan. Maar als ze allemaal tegelijk komen, is dat een heel ander verhaal."

Welnu. De epidemie trekt alweer van de ene gemeente naar de andere, en allesbehalve langzaam. Staphorst heeft Zwartewaterland (links) aangestoken met de volstrekt onnodige Chinese vleermuizenblafhoest (en dan de Indiase Variant). Zwartewaterland was donderdag nog donkerpaars, en is sinds vrijdag pikkezwart (schuiven met het zwarte bolletje). Chapeau en gefeliciteerd Asociaal Overijssel! Kerst 2021 ook naar de kloten, en dat allemaal wegens samen hardop zingen naar een imaginair vrindje.

Dichtlassen die voordeuren NU.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.