achtergrond

Geenstijl

Nieuwsuur op Antivaxx-Safari in... LIMBURG!

"Krijg het schijt maar, ik moet die rotzooi niet"

Geinig hoor. Vanaf het Mediapark wordt doorgaans alleen westwaarts richting de Randstad gekeken, maar als er ongevaccineerden gezocht worden, staat het busje van Nieuwsuur ineens (zonder stickers?) in het hart van Timmerfransland te Kerkrade. Terwijl je op een half uurtje rijden van Hilversum het stadje Amsterdam hebt liggen, waar de laagste vaccinatiegraad van Nederland gemeten wordt dankzij de wijken Zuid-Oost, Nieuw West en Noord. Maar ja, kom daar maar eens achter de voordeur. Dan liever wat nazaten van koempels voor de camera. Mijnwerkersmensen die media in het algemeen en hoofdvoorlichter Mark Rutte in het bijzonder niet vertrouwen. Afmixen met een huisarts die wel ABN spreekt en best voor de camera even een fake telefoontje wil plegen ("Ja hallo, GGD? Ik heb hier een aan corona overleden 39-jarige" - het zal best waargebeurd zijn, maar dat telefoontje op beeld niet). De vaccinatiegraad in Kirchroa is ongeveer 60 tot 74 procent, volgens de RIVM-cijfertjes. In Amsterdam Bijlmer en 020-Gaza is dat... 48 tot 52 procent. En dan met je staatsomroep verbazing acteren dat demensuh niet zo veel vertrouwuh hebbuh in de mediaas, en plechtig voice-overen dat ze zich niet gehoord of serieus genomen voelen. Ja. Dan snap je die gemiddelde Kirchröadsjer wel. Alleen: het voorliggende probleem heet nu even geen Mark Rutte of Rudy Bouma. Die zijn slechts vervelende bijwerkingen.

DOE SELLUF ONDUHSOEK

DOE SELLUF ONDUHSOEK

DOE SELLUF ONDUHSOEK

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Nieuwsuur rectificeert rectificatie over nepnieuws in HEKS HOER BEZEMSTEEL Sigrid Kaag plaatje

Wij onderbreken de klimaatthema-avond van GeenStijl om even allemaal NOU HÈ HÈ te zeggen in het Stamcafé

@Ronaldo | 17-07-23 | 22:00 | 784 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.