achtergrond

Geenstijl

Maaltijdbox boer Baudet vol globalistische meuk

En nu, Nieuwsuur?

Er was een tijd dat Thierry Baudet zich identificeerde als binaire boer (al namen de echte boeren hem niet al te serieus). Ergens in die periode besloot hij samen met Freek Jansen, Gideon van Meijeren, Ralf Dekker en Joris van den Oetelaar in de maaltijdbezorging te stappen; verse producten van het Nederlandse boerenland bij u thuis op de eettafel. Maar nu blijken die maaltijdboxen vol globalistische meuk te zitten: Japanse noedels uit China, runderbavette uit Ierland en aardappelen uit Frankrijk. Baudet en de zijnen hebben dus gelogen. De vraag is nu wat triester is: Nieuwsuur als de Consumentenbond meets de huishoudjournalistiek van de Keuringsdienst van Waarde met Marielle Tweebeeke als de nieuwe Teun van de Keuken of deze culinaire ontwikkeling in Circus Baudet. Voorlopig wenden we ons voor de echte analyses tot de professionals.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.