achtergrond

Geenstijl

Schaamteloos. Gouden Sifan Hassan gekaapt voor aanwakkeren vluchtelingendiscussie

Maar... ze is Nederlands?

Er lopen er in dit land een paar rond die zo'n zure grafbek hebben, terwijl ze zó weinig te doen hebben (ga eens hardlopen bijvoorbeeld), dat zelfs een of andere sportprestatie keihard gepolitiseerd moet worden om anderen ('rechts'?) de maat te nemen. Over, kennelijk, onverdraagzaamheid. Of het missen van medemenselijkheid. 95 procent van de Nederlanders ziet Sifan Hassan gewoon als Nederlandse - ze woont hier al meer dan een decennium en heeft al járen een Nederlands paspoort - maar 5 procent Wakker Links gebruikt haar, over haar rug, als troefkaart in een 'discussie'. Als Vluchteling voor het Leven. Zo'n pedante kotskop als Leo Lucassen bijvoorbeeld, die een gouden plak politiseert met gelul over 'verrijking' en 'ius soli'. En deze crack van de lachwekkende foppolitica Kathleen Ferrier, wier leven een vrij verdrietige aaneenschakeling van mislukkingen is, terwijl haar naam voor altijd verbonden zal zijn aan het ongegeneerd roven van wachtgeld. Flikker eens op, Kathleen, je bent een grap. Nu kunnen we iets gaan uitleggen over het verschil tussen Sifan Hassan en kansloze uitgeprocedeerde asielzoekers in Ter Apel wier hardlooptraining bestaat uit het wegrennen voor beroofde winkeliers, maar als de struisvogelkoppies zo diep in het hol zitten komt het toch nooit meer goed. SIFAN HASSAN, TROTS VAN HOLLAND.

Kijk, EXTREEMRECHTS legt het even uit

Hardloopster Sifan Hassan kreeg in 2013 haar Nederlandse paspoort. Dat linkse mensen op Twitter haar 8 jaar later nog steeds vluchtelinge noemen is bizar. Nederlands paspoort = Nederlander zijn. Zo ingewikkeld is het niet, idiots.

3.6K
Reply

'Vermeende gelukszoeker', volgens wie? Rare verdachtmaking dit. Ze kwam in 2008 naar Holland, doorliep asielprocedure en is sinds 2013 Nederlandse. Wen er maar aan, Ferrier.

Kathleen Ferrier
Kathleen Ferrier
@KGFerrier

Van vermeende gelukszoeker naar gelukbrenger. Dankjewel, @SifanHassan

Image
175
Reply

En nóg zo'n product van EXTREEMRECHTS walgelijk

Wakker

Nog zo'n Nederlandse Koning van Kleur

Bonusdiscussie: Opzet, of gewoon onhandig?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.