Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De Gooische Kopschopkakkers zijn geen slachtoffers, maar DADERS

Moordenaars

Nog even over Dit Land, het doodvermoeiende daderknuffelen en het discours dat 'ook jongens die geen klappen hebben uitgedeeld' nu met hun dikke bek op het internet staan: we weten heus wel hoe het werkt, stuk voor stuk hebben ze niks te maken gehad met het geweld, waren ze 'er wel bij' maar ZIJ hebben hun poten thuisgehouden. Wie het dan wel heeft gedaan? Nee, dat weten ze niet - wat heel frappant is, want in Mallorca is toch echt iemand nooit meer opgestaan.

Even voor de duidelijkheid: die Gooische kopschopteringlijertjes zijn GEEN SLACHTOFFERS, het zijn daders. Een paar daders van een moordpartij, een paar meelopers van een moordpartij en een paar rattige wegkijkers van een moordpartij. Daders die elkaar de hand boven het hoofd houden en daders die het kennelijk van elkaar accepteren, en elkaar er niet op aan durven te spreken, dat er grof en zelfs dodelijk geweld wordt gebruikt tijdens een uitgaansavond. Het zal wel groepsdruk zijn, of de angst om een mietje genoemd te worden, maar het is doodziek en het is een groot, groot probleem.

Vooropgesteld. Knokken is vrij dom, maar dat kan gebeuren. Iedereen die weleens in Lloret de Mar, Chersonissos of op Mallorca is geweest weet wel: er wordt geknokt. Persoonlijkheidsloze losers met armen als luciferstokjes die 's nachts nog met pamper slapen en thuis de Aardrijkskundeleraar nog niet in de ogen durven te kijken gieten een berg drank naar binnen en ineens staan ze met de vuisten te wapperen. Dat gaat dan helemaal nergens over: een meisje, de beste plek in het café of iemand die iets te dicht op een ander staat. Dan roept iedereen een paar keer een corrigerende 'hey hey doe normaal joh' naar die kneus, want zo werkt het helend vermogen in een vriendengroep - vermogen dat in sommige gevallen, bijvoorbeeld ook bij de Praagse kopschoppers, afwezig is. Meestal gaat het goed, na afloop moet iedereen lachen, veegt men de schouders af, vindt de kneus in kwestie het zelf ook vrij achterlijk en dan druipt iedereen af naar een ander café, en een dag later staat iedereen gewoon weer met z'n allen te zuipen. Niks aan de hand.

Maar dat kopschoppen, de noodzaak zien om te kopschoppen, het risico nemen iemand dodelijk te verwonden, iemand die al op de grond ligt proberen de schedel te breken: dat is een psychische afwijking en kennelijk zit die afwijking verweven in de mores van die club van Gooische kopschopkakkertjes. Een normale vriendengroep accepteert namelijk geen kopschoppers met agressiviteitsissues, dan spreek je zo iemand aan, schop je 'm uit je vriendengroep of loop je naar de politie. Een kopschopper is geen vriend, een kopschopper is een levensgevaarlijke lul. Nu is het probleem van de Gooische kopschopkakkertjes dat het geen eenmalige geweldsuitbarsting was, maar iets systematisch, of kennelijk een soort patroon - in ieder geval op die avond.

Kennelijk is eerder op de avond al het licht uit de ogen geslagen en geschopt bij een andere jongen. Door, naar het zich laat aanzien, 'twee jongens uit de groep van dertien die niet bij de mishandeling van Carlo betrokken waren'. Dubbele neusbreuk, gescheurde lip, gebroken hand. Inzake de dood van Carlo worden 'twee of drie' kakkers aangemerkt als hoofdverdachten, of in ieder geval jongens die Carlo tegen het hoofd hebben geschopt. Van de groep van 13 kunnen we er dus al 5 opschrijven die zich schuldig hebben gemaakt aan het gebruik van extreem geweld. Deze groep kopschopkakkers is ZIEK. De jongens zijn ZIEK, want als zo'n groot gedeelte van een groep in staat is tot het gebruik van grof en fataal geweld zal er bij de rest inderdaad geen reinigend vermogen meer aanwezig zijn om een lullige knokpartij in de kiem te smoren.

Dus kom bij ons niet aankakken met slachtofferisme en dat larmoyante kattengejank over naming and shaming. Een deel van een roedel bloeddorstige wolven is verantwoordelijk voor een dode (en het scheelde niet veel of het waren meerdere doden) en de rest van de groep stond erbij, keek ernaar en toen puntje bij paaltje kwam vluchtten ze als pissebedden weg tot achter de poorten van de oprijlanen in de statige Hilversumse wijken. We willen de daders levenslang in de cel en al die rattige wegkijkertjes die nu op advies van pappie en mammie de kaken stijf op elkaar houden moeten zich de ogen uit de kop schamen. En wie zich ook kapot kunnen schamen, zijn die ouders, zoals pa Onrust: je kan hier om 00.40 uur 's nachts de voicemail volblaffen met je waardeloze bedreigingen, maar je moet te rade gaan bij JEZELF en bij je eigen opvoedkundige afgang.

Reaguursels

Inloggen

Dit lijkt op kopschoppers in Praag met Armin N. Armin werkt trouwens weer als personal trainer in Den Haag!

Letsgonl | 30-07-21 | 11:00

Als deze helden tussen nu en aanvang rechtszaak ,weer iemand doodtrappen.
Omdat ze weten dat vanwege de centen en de invloed van paps en mams , gaat Grappenhaus dan aangeven dat hij en Justitie het niet zagen aankomen?
Of wordt de strafmaat aangepast naar 1 uur extra schoffelen.
Min 3 kwartier omdat de privésfeer is aangetast
Vragen vragen

666d | 30-07-21 | 09:01

Meneer Onrust. Dat kriebelende jeukende gevoel daar ergens achterin uw hoofd. Dat is niet de drank, dat is de voorbode van spijt die morgen weer vreet aan het geweten. U had in de tijd van het inspreken van uw voicemail uw zoon compleet de touwtering kunnen slaan. Gemiste kans.

Broodje_warm_pees | 30-07-21 | 01:47

Kroutfuntje top advo's nabestaanden?

Peter_Puist | 30-07-21 | 00:08 | 1

Beter kroutfuntje voor nabestaanden zelf. In deze zaak denk genoeg advo’s die dit voor weinâg willen doen. Maar wat moeten ze met het geld? Carlo komt er niet mee terug helaas. Maar als nabestaanden een mooi doel hebben, dan doe ik graag mee

josseposse | 30-07-21 | 00:58

Het staat waarschijnlijk al ergens vaker in de comments… maar dit epistel … spijker en kop!!!!

Cor Zakov | 29-07-21 | 23:21

Die vader!.... wát een ongeloofelijke bladhark.
TOPstukkie weer Mosterd, hulde!

SoepKip | 29-07-21 | 21:38

Als dit de echte pa is, dan geeft het wel aan hoe droevig het gesteld is bij het gezin Onrust. De hoeveelheid slechte keuzes die blijken uit dit bericht is stuitend. (Borrel op, tijdstip, dreigement aan GS, duur van het ultimatum, het ontbreken van consequenties, gebrek aan nederigheid gezien de situatie, en ga zo maar door) De machteloosheid druipt er vanaf. Machteloosheid die hij had kunnen voorkomen door wat meer betrokken te zijn met anderen en met name zijn eigen koter. Dat er maar snel en adequaat geacteerd mag worden om de echte slachtoffers rechtvaardigheid te bieden.

palebluedot | 29-07-21 | 21:35

Haha die voicemail. Daar word ik best onrustig van, wat een mafklapper…

davidhasseltoff | 29-07-21 | 21:31 | 2

Dat was inderdaad best bizar, dat toontje zeg!
Ik zou zeggen, pak ze GeenStijl.

Wel geinig te weten dat jullie dus ook een telefoonnummer hebben. Zit ik hier tegels te typen terwijl ik die dus gewoon op jullie blitse antwoordapparaat kan inspreken.

Nuuk | 29-07-21 | 22:22

Shell heeft cf haar security policy een zero tolerance beleid voor alcoholgebruik… Shell kan geen onnodige onrust gebruiken.

GroenGeelHart | 29-07-21 | 22:35

Zum kotzen, dit alles.

En ook de ouders hebben een verantwoordelijkheid, al is het, of juist!, na de daad (en zeker na de dood...).
Helaas is bij pappa Rik en mama Annette (met d'r "Topvrouw in 7 stappen") de reflex niet om met de billen bloot te gaan maar om te duiken en te intimideren, getuige de volgeblafte voicemail van GeenStijl.

Ben benieuwd hoeveel van die parelteven bij RoundTable in Women Leadership ("Powered by Onrust"...) nu als kakkerlakken alle kanten opstuiven.

"Het membership voor Boardleden is exclusief voor vrouwelijke bestuursleden, commissarissen en toezichthouders."

Ren, jeheee.... ROT!!!

Tierelier | 29-07-21 | 20:39 | 2

Het is in ieder geval geen 'Topmoeder in 7 stappen'

Johan1235 | 29-07-21 | 20:56

En het was nog lang onrustig in Het Paerdt in Laren. Mama, kom nou thuis, voor morgen hebben we zoals elke dag al een 3 liter karton witte wijn gehaald bij de lidl (in dorp verderop).

GroenGeelHart | 29-07-21 | 22:42

Net op de radio het nieuwsbericht gehoord dat het OM ontstemt is over het verspreiden van geruchten en speculaties in de Gooische kopschopperszaak. Met name GeenStijl kreeg op het radio nieuws een veeg uit de pan omdat op deze site de volledige namen van de daders zijn gepubliceerd. Dus wat denk je... ook voor mij was dat aanleiding om even te kijken. Bij de Gelderlander heeft kopschopverdachte Sanil B telefonisch laten weten "dat het een schande is dat er zo wordt gespeculeerd". Zozo, meneer heeft nog praatjes ook. Ik heb op twitter een tweet van hem gevonden met daarin een aanwijzing dat hij geen Ajax maar een Barcelona fan is. Zie: twitter.com/sanilcool

Inmiddels beginnen ze zich ook bij de Gelderlander het een of ander af te vragen, zoals waarom de verdachten van doodschoppen Carlo (27) nog steeds vrij rondlopen.

www.gelderlander.nl/binnenland/waarom...

Inmiddels is ook bekend geworden dat de moeder van een van de Gooische kopschopverdachten advocaat is. Geen wonder dat de ouders van dat Gooische tuig de weg in advocatenland heel snel konden vinden.

Vuurspuger | 29-07-21 | 19:25 | 2

In het Gelderlander artikel staat ook: "Een aantal van de jongens, allemaal tussen de 18 en 20 jaar, lijkt al een eigen eenmanszaakje op hun naam te hebben staan. Toen ik op de naam Lukas Onrust ging zoeken ontdekte ik vrijwel meteen op de website van oozo.nl dat hij sinds augustus 2020 een zzp cartering bedrijfje heeft. Bij Drimble Bedrijvenregister is de pagina naar zijn bedrijf inmiddels verwijderd en resulteert dat daar in de mededeling "Pagina niet gevonden #9". Dat is verdacht Lucas en bovendien onhandig om er niet meteen voor te zorgen dat je bedrijfje op internet niet helemaal onvindbaar is geworden. In het buitenland met je vrinden zo erg te keer gaan terwijl je nog geen jaar geleden met een zzp bedrijfje onder jouw eigen naam bent begonnen op de 's-Gravesandelaan in Hilversum. Zo zal je nooit een topondernemer worden en daar zal jouw loopbaancoach moeder niet blij mee zijn.

Vuurspuger | 29-07-21 | 20:09
-weggejorist-
Shadow81 | 29-07-21 | 20:30

Het liedje van "strafvermindering want namen genoemd in de media" waarmee men getracht heeft het publiek de mond te snoeren, werkt natuurlijk niet. Of maar heel eventjes.
Inmiddels is iedereen al zó ver dat we het dan zelf maar ter hand gaan nemen.
Want hoe lang die straf precies is, is uiteindelijk niet eens echt zo interessant.
Wat men wil is veiligheid, normen en waarden, een enigszins leefbare samenleving.

Dus dan maar volop die namen noemen met het beoogde effect dat ouders goed gaan opvoeden, kopschoppers zich nog eens zullen bedenken, jongens afscheid gaan nemen van 'foute' vrienden, etc.

We zullen het zelf moeten doen; van de MSM blijken we niets te kunnen verwachten. Die blijven massaal in hun deugmodus hangen.

Wering | 29-07-21 | 18:24

Bij mij bekruipt het gevoel dat er eerder een veroordeling wegens smaad en laster is , dan een veroordeling wegens moord of doodslag , of dat de zaak in beweging is gezet en de prinsjes vastzitten

666d | 29-07-21 | 18:21

Is het dossier al overgedragen met al die scherpe camerabeelden en zijn die daders al in hechtenis genomen?
Want het duurt wel bijzonder lang dit? Waar is het wachten nog op?

Jan, Leiden | 29-07-21 | 18:13 | 3

Moet eerst nog een korrelig laagje over de beelden gefotoshopt worden , kan het mis hebben

666d | 29-07-21 | 18:23

Daar zit ik mij al geruime tijd aan te storen. Er bestaat toch wel zoiets als het in voorarrest nemen van verdachten? Tenenkrommend dit getreuzel. Dan stuur je de vertalingsopdracht maar gelijktijdig aan de lerares keuzevak Spaans.

Graaf_Slis | 29-07-21 | 18:26

Er was een hoop "onrust" voorkomen als het OM dit gajes alvast in hechtenis had genomen. Reken maar dat er wel een paar gaan "zingen" als ze zonder hun mama in een celletje zitten. Het is nogal een "verontrustende" gedachte als mijn neef van 22 dit weekend een biertje gaat doen op de Groest in Hilversum en zomaar doodgeschopt kan worden door deze psycho's die allang achter slot en grendel hadden moeten zitten.

brutus68 | 29-07-21 | 18:07

"Namen daders publiceren kan leiden tot strafvermindering" volgens OM op de Telegraaf website. De vraag die ik aan het OM wil stellen is deze: hoezo? Verandert het iets aan de misdaad? En wéér meten zij met twee maten. Heb hen niet gehoord toen de namen van de daders van de moordenaars van Peter R. de Vries binnen 24 uur op internet stonden. Dus OM: zet jezelf nou niet verder te kakken dan jullie al doen. En GS: doe maar aangifte tegen pa Onrust voor bedreiging want die knakker heeft het ook duidelijk niet begrepen; geen wonder dat zijn zoon het verschil tussen goed en fout niet kent. Ik moet kotsen van die hele elitaire stinkkliek die meent boven de wet te staan. Is er uit dit minne clubje al iemand zo flink geweest om naar de ouders van Carlo te stappen om spijt te betuigen?

Toos Bevergeil | 29-07-21 | 17:56 | 1
-weggejorist-
anon420124 | 29-07-21 | 17:56
-weggejorist-
Letsgonl | 29-07-21 | 17:55

Hey Rikkerd, je bent ontslagen kut!

Een paard | 29-07-21 | 17:55

Is die 12 uur al voorbij? Zal zo wel onrustig gaan worden!

De Ongematigde | 29-07-21 | 17:54

OM:’Verspreiden namen kan leiden tot strafvermindering’

Bedreigingen na fatale mishandeling Mallorca: ’Mogelijk beveiliging nodig. Bron: Telegraaf

Bibop | 29-07-21 | 17:44 | 4

D'66 rechter heeft 'verspreiden namen' niet nodig om zijn strafverminderingscreativiteit te botvieren.
We moeten gewoon nog een aantal weken geduld hebben tot het Spaans is vertaald. This has written vrijspraak/fopstraf all over.

Alsdan | 29-07-21 | 18:01

@Alsdan | 29-07-21 | 18:01: Knap van je, dat je weet dat de rechter D'66 aanhangt. Lekker hè, zomaar wat roeptoeteren.

Poso | 29-07-21 | 18:49

@Poso | 29-07-21 | 18:49: Nou zomaar, kansberekening op ervaringen uit het verleden, leert dat het wel eens een zeer goede inschatting kan zijn.

Grachus | 29-07-21 | 19:30
▼ 1 antwoord verborgen

In Nederland zijn daders altijd slachtoffer.

de honden blaffen... | 29-07-21 | 17:43

Wat een onruststoker die man. Beetje bellen als normaal werkend Nederland al te bedde ligt. Rare manier van doen. Net als dat de man een rare opvoeding heeft gegeven aan zijn zoon.

herstelkous | 29-07-21 | 17:43 | 1

Borrel

djs | 29-07-21 | 17:54
-weggejorist-
Sherief | 29-07-21 | 17:40 | 1

Ik snap wel waarom ze hier berecht willen worden en niet in Spanje. Bij een daad als deze wordt de hele groep verantwoordelijk geacht i.p.v. het individu, zoals hier in Nederland het geval is.

Rob3997 | 29-07-21 | 17:37 | 1

Weet niet of je daar zit te wachten op moment je niet geschopt hebt.

Atlantis-95 | 29-07-21 | 19:10

Ik kan sowieso niet bedenken waarom je iemand willekeurig op straat in elkaar beukt en een laffe penalty tegen het hoofd neemt als finishing touch.
Misschien een zieke geest / teveel gesnoven of toch bewust een slachtoffer zoeken om je eigen tekortkomingen op te botvieren.
De dag erop verneem je dat het slachtoffer in coma ligt en heb je een keuze: vluchten of jezelf aangeven en de situatie uitleggen, omdat je oprecht spijt hebt van je domme actie en de gevolgen neemt als een man/vrouw/X.
Inmiddels is het slachtoffer overleden en nog steeds is het stil rond die fijne vriendenclub.

I.P standing up | 29-07-21 | 17:34

Wtf. Er staat 12jr op dit misdrijf, dus voorlopige hechtenis en dus aanhouden buiten heterdaad toegestaan, mogelijk en wenselijk gezien de maatschappelijke onrust die erover ontstaan is. Wat is dit voor een stinkende zaak?

DeFeitenOpEenRij | 29-07-21 | 17:28

Maar is die geheimzinnige Mees nu al geïdentificeerd?

MAD1950 | 29-07-21 | 17:27 | 3

@Geertje W | 29-07-21 | 17:44:
Stop met mensen te beschadigen als je niet zeker weet of dit de Mees is die je bedoelt.

Ruimedenker | 29-07-21 | 17:52

@Ruimedenker | 29-07-21 | 17:52:
Als je het artikel waar de link naar verwijst gelezen had, zou je weten dat Mees de juiste vogel was. Vriendje van ene Lucas O.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 19:10
-weggejorist-
Roadblock | 29-07-21 | 17:23 | 1

Ach uiteindelijk gaan er toch wel 1 of 2 praten en dan dondert het als domino d day in elkaar. No way dat het restant van de loeders die uiteindelijk de schoppen niet uitgedeeld hebben hun carriere op het spel gaan zetten voor de uiteindelijke moordenaars. Kan ook nog wel doodslag worden maar de OVJ zal hoog willen inzetten.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 17:23

Kopschoppen is een geïmporteerde traditie. In mijn jonge jaren had nog nooit iemand van kopschoppen gehoord. Weer zo'n multiculti-aanwinst.

Glas-Plas-Was | 29-07-21 | 17:20 | 5

@XaaD666 | 29-07-21 | 17:54:
Dat is wel zo, maar was destijds ook. Wilde altijd graag naar de kermis als die in het dorp stond, maar daar kwamen ook zigeuners en ander tuig (oudere jongens) en die deelden altijd een paar klappen uit in de buurt van die boksbal (automaat) die er hing, dus je was altijd op je hoede. Ben twee keer zomaar neergeslagen, ze sloegen je destijds rustig compleet onverwacht 'bovenop je muil' (wat achteraf een zelfde soort risico is, ze dragen niet voor niks rode en blauwe kappen bij het boksen op de OS). In dorpskroegen ging het ook altijd wel een keer per jaar mis, ofwel binnen ofwel buiten na sluitingstijd. Tegenwoordig wordt geadviseerd om bij voetbal niet te koppen, andere tijd. Juist daarom is het onvoorstelbaar dat die jongens zo'n slachtoffer op de grond tegen het hoofd trappen.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 18:04

@Watching the Wheels | 29-07-21 | 17:42: "maar ook groepjes allochtonen zorgen voor een hoop 'gedoe'...". Lees dit artikel nog eens een keer; GS erkent dat vechten niets nieuws is, maar dat kopschoppen van een andere orde is. Crossing the red line. En dat ben ik het roerend met GS eens.

Glas-Plas-Was | 29-07-21 | 18:13

@Glas-Plas-Was | 29-07-21 | 18:13:
Bij ons op school werd er ook rustig iemand uitgepikt, die net iets te slim was in de klas, net iets teveel nerd (en volgens mij gebeurde dat op elke school destijds). Je had altijd wel een 'studiebol' en die was de haas. Z'n klasgenootjes begonnen hem in de bus eerst dagelijks in zijn nek en haar te spugen. Als hij eindelijk reageerde werd hij op CS voor de tram geduwd, schooltas omgekeerd op de rails en als hij de inhoud oppakte overal geschopt. Als zo'n groep van zes man 1 persoon schopt die op de grond ligt, dan is het automatisch overal (ook tegen het hoofd, alleen hield het slachtoffer vaak z'n armen bij z'n hoofd om de ergste schoppen af te weren en dan werd hij vervolgens door de anderen tegen z'n buik, rug, kont, benen geschopt). Heb het wel eens willen stoppen en had daarna zelf een paar maanden last met die lui (en je doet geen melding bij de directie van de school, want dan heb je helemaal geen leven meer; zou het nu wel gedaan hebben, maar als je jong bent wil je geen gedoe). Denk eerder dat het een kwestie van geluk is geweest dat er niets mis is gegaan, hoewel ik niet uitsluit dat er blijvend letsel (nek of rug) is ontstaan bij zo'n joch. Moet wel bij gezegd worden, wij waren 16, niet 18 en dat scheelt veel kracht. Er werd bij ons op school net zo uitgehaald (wat krankzinnig is) alleen in het geval van Mallorca haalde die l*l zelfs nog uit tegen dat hoofd, terwijl het slachtoffer zich al helemaal niet meer verdedigde en dat is echt ziek. Die man/jongen leek al niet meer te bewegen en toch leek hij hem met volle kracht voor z'n hoofd te schoppen (soort penalty). Een schop van een atletisch gebouwde jongen van 18 heeft natuurlijk veel meer impact dan van een stel puistenkopjes van 16. Het is in beide gevallen gestoord gedrag en lijkt vooral bedoeld om een bepaalde hierarchische plaats in de groep te bereiken. Individueel had je nooit last van die lieden, maar als groep ging het bijna altijd mis. Ik zal dat artikel (nog een keer) lezen, bedankt.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 19:20
▼ 2 antwoorden verborgen

Is er al nieuws van de ouders van Lucas Onrust ? Ik kan namelijk niet wachten… word er een beetje onrustig van.

Alleen_van_achteren | 29-07-21 | 17:19

Rik Onrust had zich trouwens wél onsterfelijk kunnen maken als hij met minstens één fles wijn minder in zijn donder en met een Liam Neeson stemmetje op het antwoordapparaat gesproken has: I don't know who you are. I don't know what you want. If you're looking for ransom, I can tell you I have a lot of money... but what I don't have are a very particular set of skills. Skills I have never acquired despite a very long career. Skills that make me a nightmare for people like my son. Skills that publically show my egoism, because I believe that my own reputation is more important than another man's life. Remember this.

Gladiator Fap | 29-07-21 | 17:15 | 1

Koed lukk

slim blontje | 29-07-21 | 17:23

Las ergens dat de daders moeten worden beveiligd. Het veiligst voor iedereen lijkt me om ze op te sluiten. Onbegrijpelijk dat ze nog vrij rondlopen.
p.s. de bankrekening van die spaanse rechter zou ook in de gaten moeten worden gehouden.

watazooi | 29-07-21 | 17:14 | 3

De beste beveiliging is de bajes inderdaad.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 17:20

misschien kunnen we ze in december meegeven met zwarte piet, richting spanje.
oh wacht...

Dr.Utker | 29-07-21 | 17:10 | 2

Lol

XaaD666 | 29-07-21 | 17:23

Misschien moet het om opschieten met hun werk te doen, zou een hoop reuring schelen

FreddieG | 29-07-21 | 17:30

Of jullie even willen stoppen met de daderjacht, het OM weet helemaal nog niet of er strafbare feiten zijn gepleegd. Er is iemand deaud, maar dat zegt niets. Kan ook gestruikeld zijn of zoiets. nos.nl/artikel/2391499-oproep-om-stop...

Watching the Wheels | 29-07-21 | 17:07 | 5

@Ivoren Toren | 29-07-21 | 17:22:

Daar gelooft mijn onderbuik dus ook helemaal niets van. Tenzij Spanje zo afgeschrikt is reeds van het legertje advocaten dat uitlevering eindeloos zou gaan traineren.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 17:28

Het wachten is nu nog op zo'n debiel OM filmpje net als bij de blokkeerfriezen.

osolemio | 29-07-21 | 17:31

@Ivoren Toren | 29-07-21 | 17:22:
In ultima hora werd duidelijk gemeld dat een leger aan advocaten zich in Spanje tegen een uitleververzoek aan het bemoeien waren. Daarnaast die gekke advocaat van 1 vd verdachten die al in de media mocht roeptoeteren dat ze hier bericht dienen te worden werkt ook niet echt mee. Misschien de rijke ouders niet, maar de advocaat op z’n minst wel.

amateurrr | 29-07-21 | 17:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Lever ze meteen uit aan Spanje, worden ze hier ook niet meer bedreigd.

Ko Ranzig | 29-07-21 | 17:06

Dank Geenstijl voor het zijn van een baken van gewoon fatsoen. Prima psycho-analyse by the way en Pa onrust mag inderdaad z'n ogen uit z'n kop schamen. Hij had ook gewoon zijn zoon bij z'n haren kunnen en moeten grijpen en dat stuk verdriet naar het buro te slepen om daar openheid van zaken geven. Dat ie nu zo voor zoonlief gaat staan, tekent dat psychisch gestoord zijn soms ook genetisch kan zijn. Als zoonlief dan zo onschuldig is, heeft ie in ieder geval aantoonbaar geen geweten en ja, heel erg ziek!

hoochee | 29-07-21 | 17:05

Als ze nou die groep hyena's en de moord gaan onderzoeken? Pak mensen op. Laat zien dat er aan gewerkt wordt.
Maar nee hoor het OM gaat smaad en laster onderzoeken. Het is werkelijk niet te geloven.

Tommi | 29-07-21 | 17:15

Aanpakken die gasten. Altijd al fan van GS maar laatste tijd overtreffen jullie jezelf keer op keer. Premium lid geworden als beloning. Ga zo door.

Stentheman | 29-07-21 | 17:02

Als je zelf of je zoon er niks mee te maken had, laat je juist je sociale media openbaar en plaats je een bericht in dikke letters:
hallo allemaal, ik / mijn zoon / broer was er helemaal niet bij,
ik ben het met jullie eens, de jongens zijn kl... z... en, het zijn mijn vrienden niet meer.
Rip Carlo.

Angelina-a | 29-07-21 | 17:01

Misschien snapt papa het nu. Wel angstaanjagend hoor, poehpoeh.

Tommi | 29-07-21 | 17:00

Heerlijk stuk GS!.
En aangezien deze hufters hoogst waarschijnlijk een lachertje van straf gaan krijgen, vind ik het mooi dat deze knuppels voor altijd op de digitale schandpaal staan. Over een x aantal jaartjes komen ze er wel achter wat dat voor hun toekomst/carrière/relaties/nakomelingen kan gaan betekenen. 0,0 medelijden mee, en o wat zullen ze dan wel spijt hebben.

Vackman | 29-07-21 | 16:59

Sanil Boughlalah, Hein Busschers, Damiaan Claessens, Martijn Tibbe, Stan Franken, Daan van Stapele.
Namen om te onthouden

aamert | 29-07-21 | 16:58 | 3

Je vergeet Lukas Onrust. En Pa Onrust.

Gladiator Fap | 29-07-21 | 17:01
-weggejorist-
SergeyNazarov | 29-07-21 | 17:02

Maar wie heeft de dodelijke trap uitgedeeld?

van Oeffelen | 29-07-21 | 17:36
-weggejorist-
SergeyNazarov | 29-07-21 | 16:57

Pa Onrust maakt zich hiermee onsterfelijk.

Zelfs z'n kopschoppend (falicliterend) zoontje trapt hem niet het licht uit z'n eigen ogen.

Ervaringsdeskundige | 29-07-21 | 16:56 | 1

Pa Onrust heeft geen licht in zijn ogen. het is donker in de koppies van de familie Onrust.

Usumani | 29-07-21 | 17:46

Jullie hebben toch wel caller-ID ?
Gewoon die kerel terugbellen.

Asteroid-B612 | 29-07-21 | 16:55

Hallo dit is Kaag. Jullie krijgen twaalf uur om een mooie D66 documentaire over me te maken. Twaalf uur.

Trasnochador | 29-07-21 | 16:54 | 4

@Poso | 29-07-21 | 17:05: Dat is geen armoede, dat is een goede insteek om ook dat weer te benoemen. Groot gelijk want die zaak stinkt nog steeds. Dus ja haal die Femke er ook maar bij met dat criminele zoontje. Ik begrijp de link (jij noemt het domme kronkel) wel, Heerlijk van mij mogen al die 'regenten' een beurt krijgen. Wordt eens tijd!!!

XiniXofXialles | 29-07-21 | 18:13
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist en opgerot-
ikpislauwbier | 29-07-21 | 16:53

Nogal lange monoloog om het voor jezelf goed te praten dat er misschien comploot ongerelateerde mensen nu onterecht gedoxed worden en gebrandmerkt worden als familie van daders en ook indirect soort medeschuldigen. Zelfs een zieke moordpartij door een groep kakkers rechtvaardigt dat niet, wat je jezelf ook wijs wil maken Mosterd. Maar afwijkende mening, dus zal wel net als gisteravond hetzelfde lot beschoren zijn.

Quantum Suicide | 29-07-21 | 16:51 | 2

Je leest wat je wil lezen, ik zie dat goed praten er niet in. Daarnaast zijn genoeg reaguurders het met u eens dat deze heksenjacht op de medewerker van het OM totaal debiel. Alleen dat calimerogedrag in uw laatste zin komt wel treurig over.

amateurrr | 29-07-21 | 16:55

Compleet, jezus

Quantum Suicide | 29-07-21 | 16:57

Onrust is een beetje onrustig geworden door alle onrust veroorzaakt door zijn zoontje. Wat onrustig voor ze. Koekoek.

Gaat het niet dan? | 29-07-21 | 16:50

12 uur, kut het is al 16.45, en nu?

Rest In Privacy | 29-07-21 | 16:47 | 3

Niet gelukt om weg te halen, dan maar laten staan.

Gaat het niet dan? | 29-07-21 | 16:51

Nog een kleine acht ... herstel... zeven uur te gaan.

Usumani | 29-07-21 | 17:50
-weggejorist-
ikpislauwbier | 29-07-21 | 16:45 | 2

Sjezus die vader... als dit de manier is hoe hij reageert, dan heb ik geen enkele medeleven met hem.

Hefbrug | 29-07-21 | 16:42 | 3

Papa heeft zijn naam op Linkedingetje gewijzigd in Rik.O en profielfoto verwijderd.....
Rare reactie van onschuldigen...of neemt ie een voorschot op hetgeen hij van plan is....immers; deadline van 12 uur is verstreken.

Blablabla | 29-07-21 | 16:46
-weggejorist-
SergeyNazarov | 29-07-21 | 16:50

@Blablabla | 29-07-21 | 16:46: Hij had beter even kunnen wachten tot de linkedin foto ook uit de google image search cache was. Of gewoon helemaal niet bellen met GS, dat was nog verstandiger geweest.

W_F | 29-07-21 | 16:53

Die vader komt voor het eerst in ze leven uit z’n elitaire volkskrant/trouw bubbeltje, heeft nog nooit van Geenstijl gehoord en denkt dat de redactie van Geenstijl in paniek raakt door een kakker met een dreigend toontje.
You got fooled boy!

Fele | 29-07-21 | 16:41
-weggejorist-
SergeyNazarov | 29-07-21 | 16:39 | 1

Goed stuk Mosterd. Het zijn daders. En hun gedrag na de moord is beneden alle peil. Het gedrag van het OM is ook zeer teleurstellend. De afwachtende houding is beneden alle peil Eerst afwachten en tijd verschillen om te zien wat de Spanjaarden gaan doen. Dan nog meer tijd verpest aan een vertaling (twee weken!!!). Ondertussen zijn de moordenaars en hun hulpjes druk bezig om te werken aan damage control. Deze zaak stinkt zo erg dan het roeren in de Hilversumse en OM stront meer dan gerechtvaardigd is.

Graaier | 29-07-21 | 16:38

Je zal maar de vader van Lukas Onrust zijn en met een plakbandje het feit dat je zoon omgaat met moordenaars, of er zelf een is, willen wegplakken.
Dan heb je als vader van Lukas Onrust toch best wel een kutleven door Lukas Onrust.

Vage_eddie | 29-07-21 | 16:37 | 1

Die vader is zelf verantwoordelijk voor zijn kutleven. Was ook verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn zoon. Heeft 'ie blijkbaar weinig aandacht aan besteed. Nu mag hij op de blaren zitten.

Usumani | 29-07-21 | 17:55


Boze vader Onrust: "You are entering a world of pain!"

"12 hours! I said 12 hours!
Or I will stick that gun of yours up your ass and pull the trigger until it says: click!"

GeenStijl: "Well, that's, uh, your opinion, man."

King of the Oneliner | 29-07-21 | 16:36 | 4

"Opinions are like assholes; everybody has one"

Rest In Privacy | 29-07-21 | 16:42
▼ 1 antwoord verborgen

Overigens bleek bij onze hockey club 1 v/d jongens een inbreker te zijn.

Uw Verzekeringsadvis | 29-07-21 | 16:35

Net op de StaatsRadio het verzoek van het OM te stoppen met het noemen van de namen van de daders op de internets. Dat straalt namelijk slecht af op de naam van de kakkerfamilies en maakt het de vrindjes van de families bij het OM erg moeilijk om de zaak onder het tapijt te vegen.

2voor12 | 29-07-21 | 16:34 | 2

Dus op TV mag men niet meer zeggen dat Lukas Onrust een verdachte is in een moordzaak? Moet het dan voortan Lukas O. zijn, of L. Onrust?
Ik snap nooit hoe die dingen werken.

Vage_eddie | 29-07-21 | 16:40

Zolang we het OM helpen met zoeken is het noemen van namen juist handig. Als ze opgepakt zijn is het tijd voor zwarte balkjes en zo.

W_F | 29-07-21 | 16:58

Supply manager SMPO bij Shell? Is Shell al om een reactie gevraagd? Meestal zijn die not amused als personeel op deze manier in de belangstelling komt?

Atlantis-95 | 29-07-21 | 16:33 | 1

Denk niet dat Shell zich zorgen maakt om hun imago.

W_F | 29-07-21 | 17:00

Hallo, uhm, dit is GuruOuwehuru; kopschoppende en opjuttende vriendengroep, jullie hebben 12 uur om jullie te melden op het politiebureau en een volledige, verklarende en eerlijke bekentenis af te leggen van elk van jullie misdaden om daarop de juiste straf te ondergaan, 12 uur.

GuruOuwehuru | 29-07-21 | 16:31 | 1

Yep, dat zou het OM moeten doen. Maar die gaan na bijna een maand nog eens vragen aan de jongens wat er is gebeurd. En die gaan zeggen: Praat maar met de advocaat, lullo van het OM. Overigens ik weet niets meer. Het is inmiddels zo lang geleden"

Graaier | 29-07-21 | 16:41

Het bleef nog lang onrustig in huize onrust.

Uw Verzekeringsadvis | 29-07-21 | 16:30

Het OM overweegt stappen te nemen tegen lui die speculeerden dat de OvJ familie was van 1 van de kopschoppers:
www.telegraaf.nl/nieuws/1665365282/om...
.
DAN hebben ze dus blijkbaar WEL haast. Als het om hun eigen lui gaat. De rest van Nederland is blijkbaar ondergeschikt aan ambtenaren. En dan vinden ze het gek dat zoveel mensen de suggestie van klassen justitie serieus nemen. Zelfreflectie bij justitie is blijkbaar van hetzelfde kaliber als dat van Pa Onrust. Beter had pa zijn zoon een fatsoenlijke opvoeding gegeven, en linea recta naar het politie bureau gebracht.

ViagraFalls | 29-07-21 | 16:28 | 9

@bijna_raak | 29-07-21 | 17:12: Ik heb de link in mijn eerste comment gezet waarin het OM beweert stappen te overwegen.

ViagraFalls | 29-07-21 | 18:45
▼ 6 antwoorden verborgen

Neen, de Twitter mob heeft het mis

Nederlandop1 | 29-07-21 | 16:32

Neehee. Dat klopt dus niet. Lees nou even verder dan het plaatje.

Papa Jones | 29-07-21 | 16:34

Is allang ontkracht.

TRUMP | 29-07-21 | 16:35

ik hoop wel zoals ik vernam van de advocaat van een van de verdachte dat er een goede schikking komt. Zodat de nabestaanden van het slachtoffer zich ermee in kunnen vinden. Het leven van de daders zouden kapot gemaakt worden bij een celstraf die te lang duurt. Werk privé enz.

RobertWeesie | 29-07-21 | 16:28 | 3

Zoiets als in moslimlanden: een vrouw die verkracht is gedwongen wordt om met de verkrachter te trouwen.

El Rico Grande | 29-07-21 | 16:30

@El Rico Grande | 29-07-21 | 16:30:
Bizar. Geeft een kerel gewoon de mogelijkheid om willekeurig welke vrouw die hij wil maar die hem afwijst alsnog legaal in zijn mandje te krijgen.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 16:39

Schikking met het OM dan.

Nichtsneues | 29-07-21 | 16:46

Gooise inteelt, denk ik.

Ko Ranzig | 29-07-21 | 16:26

Wat ik vreemder vid, is dat ze dat justitie daar wel gelijk tijd voor vrij maakt.

XaaD666 | 29-07-21 | 16:26

Weer via Twitter, zich niet beperkend tot de wappie ultra-woke horde.

Cruciaal zijn feiten, geen onderbuikgevoel wat in dit geval feitelijk misplaatst is .. En op ditzelfde Twitter, een eigen leven gaat leiden ..

Nederlandop1 | 29-07-21 | 16:28

Deze situatie riekt (Inderdaad) naar psychopaten dan wel sociopaten, die vermoedelijk denken via het geld van Pappie onder een straf uit te kunnen komen.

De wet is de wet - Moord is moord .. Niemand, staat boven de wet.

Nederlandop1 | 29-07-21 | 16:24 | 1

Ik krijg nogal een "American Psycho"-gevoel bij het hele verhaal.

Vage_eddie | 29-07-21 | 16:42

Ik heb me een beetje in de *kuch* verdachten verdiept, maar kan iemand mij uitleggen waarom er steevast over kakkers gesproken wordt? Kakkers dragen polo's, geen t-shirtjes (en al helemaal niet van Nike). Kakkers gaan niet om met iemand die Sanil heet. Mallorca als bestemming is verre van kak. Kopschoppen is niet echt iets waar kakkers zich mee bezig houden en het is ook geen heel best verhaal voor op de golfclub of sociëteit. Voetbal interesseert de gemiddelde kakker bitter weinig. Ajax-Feyenoord, een beetje kakker haalt er zijn neus voor op en trekt nog een fles Chablis open.

Stijlicoon | 29-07-21 | 16:23 | 6

En dat heet nieuw geld. In de regel wanstaltig meubilair, te grote auto’s en dito boot. Patserig van kijk mij eens poen hebben. Ik leerde vroeger al dat echte rijken niet zo te koop liepen met rijkdom..

superb_de_lux | 29-07-21 | 16:43

Kakkers dragen al lang geen polootjes meer.

Colin.Fart | 29-07-21 | 17:54
▼ 3 antwoorden verborgen

Elke mongool kan uit naam van pa Onrust naar GS bellen, toch?

enkelereisretour | 29-07-21 | 16:18 | 6

Zelfs mongolen hebben wel wat beters te doen.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 16:25

Kijk maar uit, Max Verstappen kreeg voor minder mot met Mongolië.

Sinterbikske | 29-07-21 | 16:29
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Rest In Privacy | 29-07-21 | 16:14 | 2
-weggejorist-
SergeyNazarov | 29-07-21 | 16:14 | 1

Nu snel een Wob verzoek indienen in NL en in Spanje. Dan weten we misschien/wellicht/als het meezit over 2 jaar hoe de overdracht naar NL is aangevlogen en wie zich daar allemaal mee heeft bemoeid en of de machten gescheiden zijn gebleven.

Choco Chanel | 29-07-21 | 16:13

Goed stuk Mosterd!
Benieuwd wanneer trial by media erbij gaan gebruiken.

Cannabooze | 29-07-21 | 16:11

Ook handig om je eigen "Eventcatering" bv op te zetten om belastingvrij naar Mallorca te gaan.

W_F | 29-07-21 | 16:09

Ik vind het te ver gaan om te blijven porren in de levens van die ouders.
De mijne hebben hun best gedaan op hun kinderen maar gefaald door door hun onvermogen. En beperkingen mag je niet tegen mensen gebruiken, ook als ze niet zichtbaar zijn.
Dat ik nooit iets gedaan heb wat niet terug te draaien was, was denk-ik meer karakter. Dat hun zonen hier zwartgallige monsters zijn hoeft dus geen nurture te zijn.
Kan zomaar zijn dat enkele ouders al lang contact hebben gezocht met het OM/Politie.
Mocht het tegendeel duidelijk worden, dan ga ik mee vol op het orgel.

geheelvergeter | 29-07-21 | 16:07 | 2

En beperkingen mag je niet tegen mensen gebruiken? Holy cow, uit wat voor omgeving kom jij? Zou toch wat zijn als dat de norm wordt in rechtszaken.

amateurrr | 29-07-21 | 16:16

@amateurrr | 29-07-21 | 16:16:
In dit geval ging het over beperkingen in de opvoedkunde. Daar worden ouders nooit voor vervolgd. Digitaal daarom ook niet zo netjes, in dit stadium. Ik geef de ouders het voordeel van de twijfel totdat het tegendeel aangetoond is (ouders tickets gekocht, verhalen afstemmen etc)

geheelvergeter | 29-07-21 | 16:24

Argh. Kom bij mij niet aankakken met archaïsmen als "larmoyant" - net zo ouderwetsch als uit het raam schijten. Iets wat ik nu ga doen. U leest er alles over in de "Schubberkutterveen Daily" - over 14 dagen want biblebelt. Amen.

Untermensch | 29-07-21 | 16:07

Zojuist weer een jaartje Premium verdiend heren. Een broodnodig tegengeluid, net als bij die beelden van de aanslag op De Vries. My. Fucking. God. Wie is hier nou gek geworden of dom bezig?

Le Ton | 29-07-21 | 16:07

Wat klinkt die man raar. Waarschijnlijk zal hij net als zijn zoon gesnoven en gezopen hebben. Deze man zet zichzelf totaal voor paal. Beste wat hij kan doen is zich distantiëren voor het gedrag van zijn zoon en totale medewerking toezeggen.

Robdux | 29-07-21 | 16:07 | 1

Mijn schoonvader had als kleine jongen ooit wat uitgevreten. Amsterdam-Noord, jaren 50. De politie belde zijn vader, of hij hem van het bureau wilde komen ophalen.

Nou, laat maar lekker zitten, zei pa, ik kom vanavond wel!

Papa Jones | 29-07-21 | 16:43

Ik ken de jongens of hun ouders niet en woon niet in de buurt. Dat gezegd zijnde: die jongens zijn a) volwassen, b) doorgesnoven en zat (en drugs zijn nmm een verzwarende omstandigheid), dus dat hun ouders door een mallemolen heen gaan waarbij iedere reaguurder hier ook naar de fles zou grijpen, begrijp ik wel.

Ook het argument 'slechte opvoeding' is een beetje zwak. Ridouan Taghi groeide ook niet op achter een oprijlaan in het Gooi, en 99% van de peers van deze jongens zal nooit met justitie in aanmerking komen. Het is en blijft een doorsnee.

konjodebonjo | 29-07-21 | 16:06

Had papa Onrust maar 12 uur aan de opvoeding van zijn zoon besteed.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 16:03

Zelfs dit pseudo-kakkertuig kon niet worden gecorrigeerd door hun deeltijdjuffies in het Gooi, ouders in de MR/Ouderraad etc.
Daarna nog erger.

hagelkruis | 29-07-21 | 16:03 | 1

Het valt me geregeld op dat mensen in hele grote dure opvallende auto's ook vaak de meest hufterige rijstijl hebben.
Volgens mij is dat wat je krijgt als je van begin af aan geleerd hebt dat de wereld van jou is.

Vage_eddie | 29-07-21 | 16:35

Beetje goor om te bellen om 00.40 en dan 12 uur de tijd te geven. En dan ook nog eens zonder vermelding waarom er af halen en wat er anders aan consequentie achter zit.
Meneer Onrust, vader van Lucas Onrust: doe eens duidelijk zijn.

Behangdelul | 29-07-21 | 16:03

Wat is de naam van die vader

jeweettochniet | 29-07-21 | 16:03 | 1

Ad.H.D. Onrust , klinkt logisch

Jer0en | 29-07-21 | 16:12

Lees dat het OM de daders van de heksenjacht op de vermeende moeder van een van de genoemde daders van de moord mogelijk gaat vervolgen. Hoe gaat het OM om met de moordenaars?

El Rico Grande | 29-07-21 | 15:58 | 1

Tja, dat was inderdaad het belangrijkste nieuws in dit moordverhaal vandaag.... schaam U overheid.

hagelkruis | 29-07-21 | 16:04

De moordenaar Lukas Onrust en de vader van de moordenaar Lukas Onrust kunnen ongezien de typus krijgen.

eerlijke joop | 29-07-21 | 15:53 | 1

De kanker, de kerona en de long covid erbij - gezien of ongezien, daar wil ik vanaf zijn.
Wát een koloniale kwal die vent, Zijne Zelfingenomenheid himself. Getverjezzus.

En; goed zo jongens, dat jullie hem gewoon hier op de site kwakken!

Nu snappen we allemaal hoe Lukas Onrust zo'n ongelooflijk stinkende etterbak heeft kunnen worden.

Tierelier | 29-07-21 | 16:19

Papa Onrust moet misschien eens wat minder gaan drinken.

brutus68 | 29-07-21 | 15:53 | 1

00.40 op een doordeweekse dag: heeft die man geen werk? Of het slapen gaat de laatste tijd om een of andere reden niet zo goed.

Graaf_Slis | 29-07-21 | 15:56

Het OM is er als de kippen bij om deze -waarschijnlijk- valse aantijgingen richting de OM-dame in kwestie te veroordelen, dit terwijl de vermoedelijke daders nog steeds vrij rondlopen.

Ommezwaai | 29-07-21 | 16:01

,,Je zal toch ineens volkomen ten onrechte het slachtoffer worden van zo'n online heksenjacht van een roedel schuimbekkende twitteraars die overal een corrupt complot in willen zien en je integriteit openlijk in twijfel trekken omdat er even niets interessants is op televisie.”

Advocaat Erik Verweij had vroeger altijd een 10 voor zijn opstel en heeft nu haarscherp door waar de echte gevaren in deze wereld zitten. *schuimbeksmiley*

funda | 29-07-21 | 16:16

Prima hoor, OM, maar halen jullie deze van moord dan wel niet doodslag dan wel niet dood door schuld verdachten ook even van de straat? Had allang gemoeten en daarnaast ook in afzondering zodat overleg niet mogelijk was. Als ik dan lees dat 1 van de verdachten vakantie aan het vieren is met de familie in Italie... Totaal geen gevoel voor verhoudingen die mensen, ook al zal de vakantie niet zoals gepland zijn verlopen maar weten jullie wat, dat zal de vakantie van de nabestaanden van Carlo ook niet meer zijn. Nooit meer.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 16:33
▼ 1 antwoord verborgen

Nou, daar is geen woord Spaans bij.

Graaf_Slis | 29-07-21 | 15:52

Binnenkort staat pa Onrust bij de politie op de voicemail: 'Hallo, jullie hebben twaalf uur om mijn zoon vrij te laten. Twaalf uur.'

HeerVanStand | 29-07-21 | 15:48 | 4

Hoop eerder twaalf jaar.

Lorejas | 29-07-21 | 15:50

'You have thirty seconds to comply"

funda | 29-07-21 | 16:18

Iets te veel naar Bassie en Adriaan op Mallorca gekeken. Sigaren? Drommels.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 16:26
▼ 1 antwoord verborgen

En zo is het!

Ton-de-Lange | 29-07-21 | 15:44

Ah goss.. pappa onrust is onrustig.. maar de vraag is… wat gaat hij doen vannacht ? In z’n nakie dansen? Er worden geen consequenties verbonden aan wat hij wil dat zou moeten gaan geschieden

superb_de_lux | 29-07-21 | 15:44

Prachtige duiding van het begrip rotte misbaksels. Die gaan natuurlijk op advies van door de rich and losing pappa's ingehuurde 'slimme' advocaten allemaal ontkennen en niet meer weten, want stomdronken, wie wat deed. Gelukkig is, dacht ik, nog niet zo lang geleden de wetgeving aangepast. Dat wanneer binnen een misdadige groep iedereen naar elkaar wijst, de hele groep aansprakelijk wordt gesteld en veroordeeld. We gaan zien hoever de machten vsn de rijke pappa's reiken. Want vind al 'verdacht' dat out-of-the-blue het OM de zaak overneemt en deze in Nederland gaat afhandelen.

DumboJet | 29-07-21 | 15:43

Maar nog even over de straf hè, voor dit soort vergrijpen. Moeten we behalve naar kwantiteit (het aantal jaren detentie) niet ook eens kijken naar de kwaliteit (het detentieregime)?

Regelmatig injecteren met een vloeistof die een hevige jeukaanval veroorzaakt, bijvoorbeeld, voor bepaalde misdrijven, kunnen Mark en Hugo dát er niet eens doorheen rommelen tijdens een persmomentje? Ze zijn nu toch al zo bedreven geraakt in het aansmeren van prikken, dat moet een koud kunstje zijn.

HeerVanStand | 29-07-21 | 15:43 | 2

Kan veel subtieler. Een stuk of 50 muggen loslaten in de cel.

Rotterdammert1965 | 29-07-21 | 15:52

Castreren. Dit soort mag zich nooit meer voortplanten.

de SENSEI | 29-07-21 | 15:56

@GEENSTIJL: en zo is het! Geen woord teveel gezegd!

gijnsteel666 | 29-07-21 | 15:42

Die pa Onrust laat zich wel een beetje kennen. Als je zo fel in de tegenaanval gaat waar nederigheid in deze in- en intrieste zaak passender is, vreet het kennelijk aan je dat je als ouder gefaald hebt in de opvoeding. Typisch dat arrogante Gooise gedrag: wij zijn meer dan de ander. Iets met Casper van Wijngaarden enzo.

Dimaz | 29-07-21 | 15:41

Als ze nu in voorarrest zaten waren ze met start school vrij, dus ik weet niet of het echt zo makkelijk en simpel zal worden voor ze?
Dat justitie ondanks een dode niet iedereen uit die groep direct vastzet zal wel overkomen als klassenjustitie maar dit is denk ik stilte voor de storm en iedereen is met vakantie dus zal wel goed uitkomen zo.

28 | 29-07-21 | 15:38

Letten alle corpora ook even op? Dit uitschot gaat zich ongetwijfeld melden voor de ontgroening.

Bollux | 29-07-21 | 15:38 | 3

Ik heb een vaag vermoeden dat het tuigh gewoon een jaartje naar het buitenland wordt gestuurd voor een jaartje High School of iets dergelijks. Daarna is dit wel weer overgewaaid en is het business as usual voor die gastjes.

Ruikbaard | 29-07-21 | 15:47

Wat in het vat zit verzuurd niet

Bollux | 29-07-21 | 16:02

Verzuurt.. excuus

Bollux | 29-07-21 | 16:03

Hear hear! Precies de juiste toon Mosterd. Geen woord verkeerd, dus geen reden "Onrustig" te worden, behalve als zoontje Lucas ten tijde van de moord op Carlo zich op de camping in Vierhouten bevond. En daar was hij niet.

Een vrije paling | 29-07-21 | 15:37

Zo te horen valt de aggressie appel niet ver van de boom in de familie Onrust. Ik zeg een stevige bevestiging dat de naam publiceren, ethisch het enige juiste handelen is: Lukas Onrust, Lukas Onrust, Lukas Onrust. Streisandeffect +1

FrikandellenEdje | 29-07-21 | 15:37

Nogmaals,

Bizar dat er nog niemand is aangehouden!

rachid82 | 29-07-21 | 15:37 | 3

Inderdaad, heel apart.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 15:58

@rachid82 | 29-07-21 | 16:04:

Van die kant is het überhaupt stil, misschien op instructie van het OM.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 16:07

zo jammer, dat het dit tuig gelukt is, om naar Nederland terug te keren. Ik had meer vertrouwen , in dit geval, in de Spaanse politie en het OM aldaar. Er gebeuren me nu veel te veel dingen, die doen lijken, dat er een protectie kring moet worden opgetrokken. Ik ben benieuwd of (met Rutte te spreken) de waarheid boven tafel komt.

hansem | 29-07-21 | 15:37 | 1

De "daar heb ik geen actieve herinnering aan" smoes werkt in ieder geval wel voor Rutte. Ze kunnen het proberen.

Ruikbaard | 29-07-21 | 15:41

En zijn moeder is coach! Staat op LinkedIn!!

Letsgonl | 29-07-21 | 15:36

Ongezien de tyfus voor die mafkees. Zo, dat moest er even uit.

Asteroid-B612 | 29-07-21 | 15:36

Vader Onrust, de vader van kopschopper, en moordenaar in commissie,
Lucas Onrust is een kwezelige accountmanager die nu als een Hells Angels even de GS redactie probeert te bedreigen... lachwekkend eigenlijk.. Het zweet liep hem zijn Ralph Lauren polo in denk ik..

Croisantneuf | 29-07-21 | 15:35 | 1

Via een geel sjaaltje zijn polo in.

ag-kansloos | 29-07-21 | 16:17

De enige vraag die het Nederlandse OM dient te stellen: wat heeft u, verdachten, bewogen de straat op te gaan om ruzie te zoeken, in plaats van vakantie te vieren?

Voorbedachte rade: een vakantie is iets anders dan een politionele actie. Het bewijs ligt er in overvloed. Geweldige lakmoesproef weer voor ons rechtmatige narcostaatje. Cocaïnetesten en zulks. En waarom ook dat als mitigerende omstandigheid geldt.

Deze liberaal vind burgerlijk zo langzamerhand een geuzennaam. Triest, maar waar.

Hetkanverkeren | 29-07-21 | 15:34 | 1

Als Vrije Paling = Liber Aal stem ik dan ook met uw laatste zin volmondig in.

Een vrije paling | 29-07-21 | 17:13

Nee. Zie het topic van 11:15.

Memoria | 29-07-21 | 15:39

Bedoelde alleen de opmerking van Dets eronder ;-) Rest daarboven is al zwaar debunked.

Lorejas | 29-07-21 | 15:42

Is het overigens wel zeker dat dit de stem van Pa O is?
Iemand kan natuurlijk gewoon een “geintje” hebben uitgehaald.

Ruimedenker | 29-07-21 | 15:33 | 3

Vreemd gevoel voor humor heb jij.

Rest In Privacy | 29-07-21 | 16:07

Nu denk je weer te ruim.

ag-kansloos | 29-07-21 | 16:17

Dat vroeg ik mijzelf ook al af. Elke bezopen vent kan dit bericht hebben ingesproken. Als je maar bezopen bent.

vogelpootje | 29-07-21 | 16:29

Wat is een Supply manager SMPO in godsnaam? Dat doet die man namelijk voor zijn werk, zo lijkt het.

C1O2 | 29-07-21 | 15:32 | 1

Levert denk ik gummetjes en potloden voor P&O. Dat die niet zonder komen te zitten.

Lorejas | 29-07-21 | 15:43

Ik begrijp dat de ouders niet gelijk hun kopschopjongens bij het politie bureau hebben afgeleverd? Wat volgens mij de enige juiste beslissing zou zijn geweest.

dijkbewaker | 29-07-21 | 15:31 | 1

Eigenlijk begrijp je dat dus niet, bedoel je te zeggen.

Gele Beer | 29-07-21 | 15:39

Ik mag toch hopen dat ze een beetje opschieten om dit kopschopgespuis een beetje rapido van straat te halen. Dat Pa onrust GS 12 uur geeft om Lukas naam te zuiveren komt er overigens niet heel overtuigend uit. Lijkt me verstandiger dat ie dat kopschopkakkertje binnen 12 uur aflevert bij oom agent om hem komende tijd de toegang te ontzeggen tot z'n veilige gooische matrasje.

Hoe zit het eigenlijk met de 6 naamlozen? Leuk dat er nu 7 bekend zijn, maar bijna 50% van dit medeplichtig kopschoptuig krijgt wat mij betreft nog veel te weinig aandacht hier en loopt ook nog los rond. Ik kan me niet voorstellen dat er nou niemand is, die niet weet wie de anderen zijn die halsoverkopschoppend een vluchtje naar NL geboekt hebben!

miepmiepzoef | 29-07-21 | 15:31

Mijnheer Onrust als uw zoon niets gedaan heeft ga de met hem naar de politie en laat hem getuigen want hij was erbij. Geeft veel rust.

Doet u niet want daar bent u te laf voor. U wilt zelf vriendjes blijven met de ouders van de andere jongens. Lafaard.

WieboWW | 29-07-21 | 15:29

Mijnheer onrust, moeten al deze namen van deze site af?
Sanil Boughlalah
Hein Busschers
Damiaan Claessens
Lukas Onrust
Martijn Tibbe
Stan Franken
Daan van Stapele

Randall3.0 | 29-07-21 | 15:29 | 1

Volgens mij moeten er nog wat namen bij!

miepmiepzoef | 29-07-21 | 15:37

Kunnen pa en zoon het niet gewoon zelf uitvechten in bijvoorbeeld een straatrace? Gezopen heeft ie genoeg zo te horen.

Sinterbikske | 29-07-21 | 15:28 | 1

Oh ja, niet vergeten de moordenaars van Fleur, casper en walter van wijngaarden.

--sjolmers-- | 29-07-21 | 15:36

Nondeju wat een vreselijk onzeker stemmetje vader van Lukas Onrust.
Niet zo gek dat je kind later een crimineel wordt.
Wereldvreemde.

TERUGVANWEGGEWEEST | 29-07-21 | 15:25 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Hier VlugOpDeKut met een bericht voor Onrust Sr. : U bent een lul!
Einde bericht.

TinusVlugOpDeKut | 29-07-21 | 15:20

Uit welke personen bestaat die groep ook weer:
Sanil Boughlalah, Hein Busschers, Damiaan Claessens, Lukas Onrust, Martijn Tibbe, Stan Franken en Daan van Stapele.
Artikel 141 WvSr. Lijkt mij helemaal van toepassing.

DeFeitenOpEenRij | 29-07-21 | 15:20

Zou de fles whisky leeg geweest zijn op dat mooie tijdstip ?

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 15:20

Die Eindhovense kopschoppertjes heb ik een keer gesproken, ze waren in het café van mijn schoonbroer in Oud-Turnhout. Stuk voor stuk rijke ouders, één maakte zich alleen maar druk of ie nog op een dure business school in Londen aangenomen zou worden en kreeg van papaa een Fiat Abarth omdat het toch allemaal zo vervelend was. Heb een uur of wat met ze staan praten en drinken, geen enkel woord van spijt kwam eruit.

Sinterbikske | 29-07-21 | 15:20 | 1

Opgevoed met: Succes is een keuzen en laat niets of niemand je in de weg staan. Een slachtoffer van jouw acties stond gewoon in de weg

BASinnic | 29-07-21 | 15:38

Beschaving is een dun laagje vernis, dat makkelijk in alcohol oplost.

amateurrr | 29-07-21 | 15:19 | 2

Dat is best een professionele opmerking. Voor een amateurrr.

Guurt | 29-07-21 | 15:29

Het is schandalig dat dit mogleijk is. Het netwerk van de ouders wordt in dit geval weer gebruikt om de politieke en juridische voorkeursposities te krijgen. Laten we deze sneuneuzen in elk geval geen enkele kans geven om een plekje op onze sociale ladder te bemachtigen. Sterker nog: royeren.

Mr.Boombastic | 29-07-21 | 15:18

Beste pa Onrust, ergens begrijp ik de reactie en de paniek om te proberen je kroost zijn toekomst te beschermen. Echter heeft de beste man verkeerde beslissingen genomen, al dan niet gestuurd door zijn vrienden of direct na het voorval door zijn eigen ouders. Dat is het risico van het leven. Een dergelijke fout maken betekent gewoon dat je op de blaren moet zitten. En als dan blijkt dat hij er écht niets mee te maken had, dat hij er écht niets aan kon doen of dat hij wél geprobeerd heeft de dodelijke trap te voorkomen, pas dan zal iemands naam gezuiverd KUNNEN worden.
Blijkt dat hij wél direct betrokken is, dan helpt een dergelijke reactie op een voicemail niet echt mee, hè? Vooral niet voor jezelf en je vrouw... Misschien valt de appel dan niet zo ver van de boom...

jeehaa | 29-07-21 | 15:17

Hallo. Met Jones.

Je krijgt twáálf uur om te vertellen waarom je zoon Lucas Onrust vroegtijdig zijn vakantie heeft afgebroken en halsoverkop Mallorca is ontvlucht.

Twaalf uur.

Papa Jones | 29-07-21 | 15:15 | 1

LOL

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 15:17

Say hello to my little voicemail.

Deksmaat | 29-07-21 | 15:14

Nou, die 12 uur zijn inmiddels voorbij. En nu?

skelterboi | 29-07-21 | 15:14 | 2

Papa doet me dunkt zoals zijn juridisch adviseur adviseert: Waarschuwing met tijdslimiet -> Aanklacht

Kleptop | 29-07-21 | 15:23

Dat moet een realistische 12 uur zijn. Verzonden om 00:40, waarschijnlijk pas rond 09:00 beluisterd, dan zit al 2/3e van de "deadline" erop. Geen hond die daar instinkt. Kan ook iedereen zijn he, geen enkele juridische waarde. Sommaties moeten via een deurwaarder aangeboden worden en/of op zijn minst aangetekend worden verzonden. Dit was gewoon een wilde opwelling, wellicht met een glaasje op, van pa denk ik.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 16:24

Altijd maar worden over keihard aanpakken.
Gebeurt nooit wat,alles is zo slap als een lul die je eruit trekt.
Hier is een klap genoeg voor jarenlang voorwaardelijk celstraf.
Slachtoffer Langer dan een week medische zorg nodig..... dader gaat zitten voor jaren.

Roger-Rabbit | 29-07-21 | 15:14

De familie Onrust heeft blijkbaar een genetische afwijking wat ze bijzonder agressief maakt. Gezien het tijdstip van het belletje kan hier ook alcohol in het spel zijn.

BrutusBosch | 29-07-21 | 15:14

Maar hebben jullie de naam van Lukas Onrust nou verwijderd van de site?

Nuchternederland | 29-07-21 | 15:13 | 4

@meneer der meneren | 29-07-21 | 15:21:
Is Rik de Pa? Link?

Roadblock | 29-07-21 | 15:34

Ze wonen op hetzelfde adres. Annette, de vrouw van Rik heeft daar ook haar bedrijfje.

meneer der meneren | 29-07-21 | 19:08
▼ 1 antwoord verborgen

Ik begrijp u wel hoor, meneer Onrust. Als het mijn zoon geweest zou zijn, zou ik ook alles doen om hem te beschermen. Onconditioneel. Dat is ouderschap.

Maar opvoeden is ook ouderschap. En bij bewijzen van het flagrant daarin falen, past een schuldbewuste bescheiden opstelling naar de buitenwereld. Uw voicemail getuigt daar niet van, wat des te meer aanleiding geeft te veronderstellen dat Lucas het niet van een vreemde heeft.

Chuck the plant | 29-07-21 | 15:12

Haha een offer you CAN refuse.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 15:11

00.40 voicemail. De beste man neemt zijn rol als vader heel serieus!

Producent | 29-07-21 | 15:09 | 1

Dan weet de schijtlijster dat de GeenStijlredactie waarschijnlijk net op 1 oor ligt. Want voor een directe confrontatie is het mannetje te bang.

Het zal je vader maar zijn.

Fulminator | 29-07-21 | 15:16

Een hele generatie leren dat ze standaard waarde hebben en niets wat ze doen gevolgen heeft, en dan verbaasd zijn als dit gebeurd.

mundusvultdecipi | 29-07-21 | 15:06

Ik stel voor extra doneren aan of crowdfunding voor GS,zodat de ouders van dit tuig geen kans krijgen hun familietuig vrij te gaan pleiten. Kutkakkers en tuig van de richel.

DeFeitenOpEenRij | 29-07-21 | 15:05 | 1

Mocht dat gaan zoals jij nu suggereert dan zou ik er niet negatief in staan om GS extra funding te geven. Dit is me wel wat waard.

Atlantis-95 | 29-07-21 | 15:12

citaat: Iedereen die weleens in Lloret de Mar, Chersonissos of op Mallorca is geweest weet wel: er wordt geknokt.

Kijk, daar zit al de eerste allergrootste fout: Die acceptatie dat het normaal is dat er geknokt wordt. Ik ben op veel plekken op de wereld geweest, ook op genoemde plaatsen. Toen ik er was, was dat niet normaal, er werd niet geknokt. Er werd gefeest, gezopen, geneukt (met wederzijdse instemming), lol gemaakt, maar de lijn werd getrokken bij agressief gedrag. Als er iemand agressief werd, dan eerst in woorden. Zo iemand werd gesust, of naar zijn nest gestuurd om zijn roes uit te slapen als dat niet hielp. Er was geen groepje dat riep "sla hem op zijn bek", maar een groepje dat riep "laten we het gezellig houden. Nee, wij waren geen mietjes, godbewaar, maar ons was fatsoen en respect, een nu woke links gedevalueerd woord, voor elkaar en de anderen te tonen.

Dit soort onopgevoed tuig stapt in het vliegtuiuig met de vooropgezette bedoeling om rotzooi te trappen, nuchter of bezopen maakt aarbij niet uit. Pa en ma praten over "wilde haren" om van het probleem af te zijn en schakelen een dure advocaat in als de haren in de soep gekomen zijn.
,
Nee, ik accepteer niet dat knokken erbij hoort, we zijn geen oermensen en we moeten ons niet aanpassen aan onze "gasten", maar de gasten aanpassen aan ons of anders naar huis. Alleen al om onze kinderen die knokken schijnbaar normaal moeten vinden.

bergsbeklimmer | 29-07-21 | 15:04 | 5

Mooi verwoord. Zo is het maar net. We lijken allerhande vormen van wangedrag steeds meer normaal te gaan vinden, maar het is verre van normaal. Als er ergens gevochten wordt, oke, dat kan nog een keer gebeuren, maar zoals ole guapa meldt: als iemand op de grond ligt houdt het op.

JohnnyBGood | 29-07-21 | 15:30

@ole guapa | 29-07-21 | 15:25: Dat is zeer zeker waar. Kopschoppen is van een ander niveau.

despecialist | 29-07-21 | 15:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Triest dat justitie in Nederlanderland zo ongelooflijk passief is en deze kereltjes nog steeds vrij lopen. Waarom het hele stel niet oppakken en ondervragen In plaats van 2weken (!) op een vertaling van het rapport uit Spanje te wachten ? De Spaanse politie heeft ongetwijfeld opnames van de moord en deze opgestuurd. Is het daar wachten op ondertiteling ? Is het soms wettelijk verboden zelf nader onderzoek te verrichten ? Justitie voedt hiermee alleen maar verder het gevoel dat er andere zaken spelen en de advocaten bewust alle ruimte geeft om de verhalen op elkaar af te stemmen.

Ruikbaard | 29-07-21 | 15:04 | 1

Tja, zo zijn D66-rechters nou eenmaal. Of ze zijn voor Marokkanen of voor de kakkers. De rest kan stikken.

Schrodingerskut | 29-07-21 | 15:40

Lukas Onrust had ook het rechte pad kunnen kiezen en in Spanje aan de Openbaar Aanklager het hele verhaal kunnen vertellen. Niet gedaan. Gevlucht en nu thuis zitten janken. En daarmee eigenhandig Trial by Media uitgelokt. Prettig leven nog, Lukas Onrust van de Kopschopbende.

de Voorzittert | 29-07-21 | 15:04

Enige wat ik heb is dat als iemand die op de foto stond gister er niet bij was maar met zijn moeder in Frankrijk dat idd een probleem is, de rest mag zakken in de stront

menage | 29-07-21 | 15:03

Zo dader, zo vader.

Mr_Natural | 29-07-21 | 15:02 | 3

*Verdachte!
Lucas Onrust is nog niet veroordeeld.

Flightless bird | 29-07-21 | 15:10

@Flightless bird | 29-07-21 | 15:10:
Heb ik Lucas Onrust gezegd?

Mr_Natural | 29-07-21 | 15:13

Denk dat Pa wat discussie heeft binnen de familie, opa (hoe kon hij dat nu doen) en oma, collega's, vrienden, bekenden en dat dat bij senior Onrust wat Onrust geeft. Hij zal worden aangestaard/nagekeken op straat ... dat is hem.

Tsja, onrust na 1 dag nadat de namen in de publiciteit kwamen. Blijkbaar hakt dat er na 1 dag al in. Dat gaat nog een hele lang zit worden voor senior Onrust. Je gaat je afvragen hoe zijn voorvaderen aan de naam Onrust is gekomen.

Ik heb voor senior Onrust 1 tip:
Omarm je herinneringen die je had tot twee weken geleden had. Die herinneringen zien er vanaf nu wel levenslang anders uit. -- Tenminste (disclaimer) als hij betrokken was. -- Net zoals de ouders van Carlo ook levenslang hebben.

P.S. We weten dat u dit leest.

Atlantis-95 | 29-07-21 | 15:02 | 1

"Je gaat je afvragen hoe zijn voorvaderen aan de naam Onrust is gekomen"
Exact.

Angelina-a | 29-07-21 | 17:40

Omdat ik niet kan linken de link met twee spaties: twitter .com /zo_een/status/1420728189664518144

Hier dan namen en rugnummers. Het is wat minder kakkineus dan verwacht hoor. Maar dat geldt ook voor Hillywood hoor: op een paar buurten na is het meer een soort ‘Nieuw-West’ meets ‘wel okay’.

JohnLocke | 29-07-21 | 15:02 | 3

Wel tof dat die vader nu voor zoekopdrachten heeft gezorgd zodat je de rest ook kunt vinden. Dank pa! Heel lievvv!

JohnLocke | 29-07-21 | 15:04

Is toch wel een beetje een teleurstelling om ze zo te zien, zijn echt maar jochies. Ik had gehoopt op boeventronies..

Stijlloze nick | 29-07-21 | 15:13

Ik krijg er niks uit maar goed. Misschien ook maar beter ook.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 16:19

I hartje GeenStijl

Pea a Monte | 29-07-21 | 15:01

Wat een onruststoker, die vader, door te dreigen via voicemail. Lukas O. wordt samen met Hein B. Damiaan C. Martijn T. Sanil B. Stan F. en Daan van S. opgenomen in een illuster rijtje moordenaars: Casper van W. Mohammed B. Volkert van der G. en een stuk of wat anderen.

Die namen blijven voorgoed staan in de annalen van de Rechterlijke Macht als ze veroordeeld worden. Maar ik heb daar toch een hard hoofd in. Het feit dat ze halsoverkop gevlucht zijn naar hun ouders doet vermoeden dat ze er afkomen met een foeigesprek. Toch zullen hun namen voorgoed rondzingen op internet. Opdat wij niet vergeten.

aamert | 29-07-21 | 15:01

Pa, uw zoon is gewoon een ongelooflijke weggooier. En dat heeft u voor elkaar gekregen. Gefeliciteerd.

Memoria | 29-07-21 | 15:01 | 1

En zo is het, en niet anders.

Satertje | 29-07-21 | 15:09

Fucked up jeugd,nooit nee gehoord.
Dan een bak drank en wat lijntjes coke en dan gaan ze helemaal los.

Henk de Vries2074 | 29-07-21 | 15:01

Pa Onrust klinkt wel een beetje LHGBetc. En snoepig dat hij begint met 'Hallo'. Je kunt beter je zoontje (Lucas Onrust) even beter toespreken. Lutser.

Blote Bertus 2000 | 29-07-21 | 15:00 | 1

Hij klinkt in ieder geval alsof hij de hele familie -pam heeft weggespoeld met de duurste fles uit het bovenste rijtje van het wijnrek: youtu.be/ZEBbMFud5QI

Ad Hominem | 29-07-21 | 15:05

Bijna 3 uur nu. Geen nieuwe posts. Leven jullie nog jongens? Mosterd, prittstift, van Rossum, iemand...hallo

Kaal-dik-en-lelijk | 29-07-21 | 15:00 | 1

Mischien kan hij beter de kindertelefoon bellen ,
U heeft tot 5 uur de tijd om onze overige minderjarige kinderen weg te halen

666d | 29-07-21 | 15:07

Ook zo typisch. Facebook, Instagram en ander social media helemaal volkalken met hoe prachtig en boeiend je leven is. Met allerlei info waar niemand op zit te wachten. Maar als we een scheve schaats rijden en buiten de pot pissen, dan weten we niet hoe snel we alles moeten wissen.

porto | 29-07-21 | 15:00

Mijn vader is een koning! Schaam u diep beste man!

Producent | 29-07-21 | 14:57

Lucas Onrust, je staat genoteerd. Denk niet dat je ooit nog een baan krijgt. Ik hoop dat ze je vervolgen tot in de hel.
En Pa Onrust, schrap dat zwakzinnige pisvlekje maar uit je testament. En als je daarvoor toch bij de notaris zit, zet Slachtofferhulp maar in zijn plaats.
Gegroet, pikkebaas.

Stijlicoon | 29-07-21 | 14:57 | 1

Lucas heeft al een eigen b.v., net 1 jaar.

W_F | 29-07-21 | 15:54

Kan iemand mij vertellen waarom de killers van peter r de vries in 15 minuten werden opgepakt op basis van oa camerabeelden? En terecht vastzitten.. en waarom de kakkillers nog steeds vrij rond lopen? En waarom ik op greet wilders zijn facebook pagina ook een verwarde uitspraak zie staan over het om? Die een verwarde engerd weer loslaat . Wat is dit?kon het bij peter wel omdat hij toch wel wat links was? Ik snap er geen ene moer meer van.

haatsmurfin | 29-07-21 | 14:57 | 6

De daders van Peter R hebben geen banden of goede connecties

666d | 29-07-21 | 15:11

@Atlantis-95 | 29-07-21 | 15:06:
Via de eu us er een regel die zegt in welke taal er gecommuniceerd word om dit juist te voorkomen.
Zit dus inderdaad te maffen of de koffie dame te....

Roger-Rabbit | 29-07-21 | 15:21

@Statix | 29-07-21 | 15:08: Dat dus.. maar het grote probleem is ook aan t worden dat de goede weer onder de slechten moeten gaan lijden. Mijn dochter is getint,ze is geboren in india en hier al baby gekomen,nu heeft ze zelf een getinte vriend en 2 kindjes. Dit gezin is zo westers als wat. Met westerse denkewijzen alleen is hun kleur bruin getint. Zij stemmen zelfs op wilders. En willen zwarte piet houden.. Maar ik ben zo bang dat ooit de dag komt dat zij ook de dupe gaan worden van het onderscheid wat we nu aan het kweken zijn. En door een bepaalde groep met niet westerse achtergrond hier in nederland word dat vaak wel veroorzaakt.

haatsmurfin | 29-07-21 | 15:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Nou @redactie: Is het papierwerk van de befteckel van Onrust al binnengekomen?

Wijze uit het Oosten | 29-07-21 | 14:57

Wat is dat toch met die vaders tegenwoordig?

Mr_Natural | 29-07-21 | 14:57 | 2

Meestal op de golfbaan. Haus ohne Hüter,

Ichneumonidae | 29-07-21 | 15:03

@Ichneumonidae | 29-07-21 | 15:03:
Ik had vroeger zo'n vriend, pa bankdirecteur, ma hoge ambtenaar, nooit thuis. Maar wel rijk gevulde drank- en koelkasten waar we dankbaar gebruik van maakten. Zoon en dochter totaal losgeslagen, kwamen zelfs in de bak terecht voor cokesmokkel (resp. in Duitsland en Italië), nu mooie banen in de financiële sector.

Mr_Natural | 29-07-21 | 15:08

Ga zo door GS. Dit soort gasten moeten worden bestraft. Als dit de manier is om klassenjustitie tegen te gaan, dan is dat de juiste manier. Hulde!

DeFeitenOpEenRij | 29-07-21 | 14:56

Art. 141 Sr:
Artikel 141
1.Zij die openlijk in vereniging geweld plegen tegen personen of goederen, worden gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren en zes maanden of geldboete van de vierde categorie.
2.De schuldige wordt gestraft:
1°. met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vierde categorie, indien hij opzettelijk goederen vernielt of indien het door hem gepleegde geweld enig lichamelijk letsel ten gevolge heeft;
2°. met gevangenisstraf van ten hoogste negen jaren of geldboete van de vijfde categorie, indien dat geweld zwaar lichamelijk letsel ten gevolge heeft;
3°. met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie, indien dat geweld de dood ten gevolge heeft.

Met de term "in vereniging" wordt bedoeld dat je niet actief hoeft te schoppen. Of, zoals bij de behandeling van de wet in 1999 werd gezegd: "Ook degenen die geen geweld gebruiken kunnen schuldig zijn, doordat hun aanwezigheid het plegen van geweld door anderen bevordert."

Misschien moeten we Lucas O. geen "moordenaar" noemen, maar een "openbare geweld pleger in vereniging" (OGPiV).

Oh en btw: max 12 jaar, dus.

ParadiseLost | 29-07-21 | 14:56 | 5

Ten hoogste 12 jaar of een geldboete van de vijfde categorie. Nou dat mag dan wel een hele smak centen zijn.

Knitty | 29-07-21 | 15:01

@Knitty | 29-07-21 | 15:01: Ach als het op centjes aankomt kun je toch het beste in het Gooi zijn, toch? Een tonnetje of wat als je zoontje gevrijwaard wordt is helemaal niks voor die gasten.

aamert | 29-07-21 | 15:19

Artikel141a Tenzij u geld of connecties met d66 rechters heeft en lijd aan geen actieve geheugen
Dan wordt bestraft met ten hoogste 2uur schoffelen of een schenking van20 euro aan slachtoffer hulp

666d | 29-07-21 | 15:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Samenvatting iemand? Wie gaf de laatste schop?>

winkelwagenmuntje | 29-07-21 | 14:54 | 1

Wie de fatale schop toediende doet er niet toe; Voor misdaden in vereniging gepleegd geldt hoofdelijke aansprakelijkheid. Helaas wordt dat bijna nooit op die manier ten laste gelegd.

Chuck the plant | 29-07-21 | 15:02

Wat me echt ergert hieraan: je hebt dus een week je bek gehouden, je verstopt, de socials van de zoon gedelete en advocaten gehuurd. Geen woord, geen publiekelijk sorry, geen openbare schaamte, je niet bij de spaanse gemeld, alleen maar bezig met het minimaliseren van de ellende voor je mislukte zoon... Maar dan wel bellen omdat de correcte naam van je zoon, een mededader, wordt gemeld. Zo werkt deze maatschappij niet. Het werkt niet 1 kant op, Onrust.

ArthurS | 29-07-21 | 14:53 | 3

Ergens is het dan wel weer grappig dat senior dan zich in audio meld op de burelen van GS. Ik denk dat ze deze pagina heel aandachtig lezen.

Atlantis-95 | 29-07-21 | 15:08

Hoe weet jij dat ie zich niet gemeld heeft?

opblaasschaap | 29-07-21 | 15:09

@opblaasschaap | 29-07-21 | 15:09: Goed punt. Dat weet ik inderdaad niet. Er waren er twee die zich met ouders bij de politie hebben gemeld dacht ik. Zoals deze man in de wedstrijd zit lijkt me onwaarschijnlijk, maar het is niet onmogelijk.

ArthurS | 29-07-21 | 16:17

huh? is die audio link weg? wil ook graag een gefundeerde review plempen

Dr.Utker | 29-07-21 | 14:53

Dittis? Vreemde voornaam ook.

Kleptop | 29-07-21 | 14:53

Mosterd voor president!.

Kilroywashier | 29-07-21 | 14:52

Geen woord Goois aan. Goed geschreven, Mossel.

Prze***walski | 29-07-21 | 14:52

Ik blijf me erover verbazen dat de MSM zich vrij op de vlakte houdt onder deze groep, terwijl GS (terecht) vol gas geeft. Hulde voor GS; name and shame. Het is nog niet dat de groep iets lulligs heeft gestolen. Ze hebben iemand beroofd. Van zijn leven. Dan ben je gewoon een ongelofelijke nono. Punt.

Zullen zij dit artikel ook lezen? Zo ja, wat voor gevoel hebben ze hier dan bij, vraag ik me af. Spijt? Zo ja, wees een vent en geef je aan bij de politie. Iemand anders zei hier al eerder "wie zijn billen brandt .......".

Jet 777 | 29-07-21 | 14:51 | 1

Onder = over.

Jet 777 | 29-07-21 | 14:51

Niets aan toe te voegen, 's avonds de grote jongen uithangen dan ook de consequenties dragen maar niet als laffe wezels wegvluchten.

Je bent als groep verantwoordelijk en in het strafrecht kun je ook zwaar als groep gestraft worden.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 14:51 | 3

dat laatste, groepsveroordeling. Verklaar je nader. Voorbeelden?

horsteknots | 29-07-21 | 14:53

Ik denk dat je niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor het gedrag van elk individu van een gezelschap waartoe je behoort.

Reaaalist | 29-07-21 | 14:59

@horsteknots | 29-07-21 | 14:53:

Zonder in details te treden, en het was een veel lichter iets en onvergelijkbaar met dit, zelf 35 jaar geleden meegemaakt.

Roze_bril_drager | 29-07-21 | 15:03
-weggejorist-
W_F | 29-07-21 | 14:50 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Hulde. Precies de reden waarom ik jullie al jaren lees. Vooral de audio zo toevoegen. Perfect.

Alexdhero | 29-07-21 | 14:50

Lucas Onrust is dus de naam van de moordenaar of medemoordenaar. Die jongen zorgt inderdaad voor onrust.

Twee vragen: ademt iedereen nog bij GS? We zijn immers al over de Onrust-deadline van 12 uur heen.

Volgende: stel dat Lucas Onrust wordt veroordeeld, ben je dan strafbaar als je in de toekomst steeds een kopie van de veroordeling naar zijn werkgevers stuurt?

Zoelense Hobbyboer | 29-07-21 | 14:50 | 3

Ja, na de straf is het klaar. Als hij een VOG moet overleggen heeft ie voorlopig een probleem.

Nichtsneues | 29-07-21 | 14:58

@ Nietsnieuws: die gedachte had ik ook, maar ik twijfel omdat een veroordeling een feit is. Kun je dan stellen dat het rondsturen van de veroordeling aan de werkgever prima kan, want het is de waarheid of is het dan uiteindelijk toch smaad / laster?

Zoelense Hobbyboer | 29-07-21 | 15:08

Is niet strafbaar. Vonnissen zijn openbaar en het staat iedereen vrij om een oude koe uit de sloot te halen. Als jij vindt dat je dat vonnis in een enveloppe moet stoppen en bij zijn (potentiële) werkgever in de brievenbus moet doen, dan kan dat gewoon. Wat die werkgever daar mee doet, is zijn zaak.

Stijlicoon | 29-07-21 | 15:15

Nu Peter r is weggevallen moet iemand anders t doen. En ze worden er al wat Onrustig van

Flow82 | 29-07-21 | 14:47

Lucas Onrust is toch hoop ik nog “verdachte”?
Oh sorry. Ik bedoel Lucas O.

Flightless bird | 29-07-21 | 14:47

Ik denk dat hij dit van rechtswege moet doen (verzoek tot verwijderen) tot hij de volgende stap kan doen. (Aanklagen).

letopuwzaak | 29-07-21 | 14:47

Kijk maar uit, nu zijn het nog woorden... (zo zijn ze bij de familie Onrust)
Gelukkig is GeenStijl voor Ajax!

Patje | 29-07-21 | 14:47 | 5

@Flightless bird | 29-07-21 | 14:50:
Haha, komt natuurlijk door die burgermeester van Arnhem!

Patje | 29-07-21 | 14:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Volgens mij zit Pa Onrust onder de diverse kalmeringsmiddelen. antidepressiva en andere tranquillizers.

laurentius | 29-07-21 | 14:46 | 2

Ik zou er onrust(ig) van worden...

GWBA | 29-07-21 | 14:47

idd. zoveel dat zelfs de alcohol geen effect heeft.

horsteknots | 29-07-21 | 14:54

Ik heb de foto even bekeken, maar heb ik het goed als ik alleen maar jeugd = kleine kinderen zie?!?

Maar GeenStijl, ga door met het goede werk want voor een iemand zal het nooit meer morgen worden...

Multimediaknaller | 29-07-21 | 14:46

Het D66 milieu, het milieu van rechters en advocaten, waar deze jongeren vandaan komen, zal er voor zorgen dat het schoffelen wordt.

meneer Q | 29-07-21 | 14:45

12 uur of anders? Gevalletje zo zoon, zo vader? Boom die niet ver staat van de plek waar de appel gevallen is?
Vraag aan meneer Onrust: Hoe vindt u eigenlijk zelf dat het met het opvoeden van Lukas gegaan is?

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 14:44 | 4

@GWBA | 29-07-21 | 14:46: ouders zullen dit niet gewild hebben, echter, nu maximaal alles inzetten om ze met zo min mogelijk of anders een straf die Pa zelf streng genoeg vindt laten wegkomen is ook geen voorbeeld. Ik zie zoonlief zoiets nl. als hij voorbij de straf is en het stof is gedaald het weer opnieuw doen. We mogen blij zijn dat het geen klacht-delict is maar dat een aanklager aan het werk gaat. Tenminste, dat moet je dan maar hopen.

Nichtsneues | 29-07-21 | 14:53
▼ 1 antwoord verborgen

Oh jee, nog maar 1 uur en 20 minuten voor Pa Onrust , de mislukte opvoeder van Lucas Onrust zijn dreigementen gaat uitvoeren.

Deflatiemonster | 29-07-21 | 14:43 | 3

Het beste boek wat zijn vrouw nooit heeft geschreven: Topouder in 7 stappen.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 14:48

Uiteindelijk oogst men wat ooit gezaaid is en dat is een jeugd met een mindset van zonder ernstige consequenties iemand afmaken.
Nog een onthoofdingsfilmpje iemand?
Of een ander next level faces of death spelletje?

D-Fens_1963 | 29-07-21 | 14:42

Kan ook gewoon een TBS'er zijn die een telefoontje mag plegen en alleen denkt dat hij vader Onrust is.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:41

Is dit een getuigenis van schuld va zijn zoon? met juridische waarde?

RobinWeekendMeisje | 29-07-21 | 14:41 | 1

Nee & nee.

Graaisnaaiert | 29-07-21 | 14:51

Zoon van 18 komt net met zijn maten terug van vakantie.
Leuk gehad? Joa, mooi man!
Veel gedronken? Mwoaa, bettie.
Leuke meiden op de dam? Best wel.
Ruzie gehad? Tuurlijk nie. Niet in Mallorca geweest.

Je zal na een dag maar geconfronteerd worden met het feit dat zulke jonge mannen iemand dood schopten.
Ik snap de (O)onrust.

nuchterbekeken | 29-07-21 | 14:41 | 2

Zoon komt ook thuis. Met vriendengroep drie dagen op pad geweest. Veel gelachen met elkaar, geen trammelant, vernielingen etc. Groep corrigeert elkaar op gedrag. Zo kan het dus ook. Zo zijn er gelukkig veel van deze vrienden en vriendinnen groepen.

Sjakkie van de Hoek | 29-07-21 | 14:58

He, zoon, ben je eerder teruggekomen uit Malloca? Waarom?
Eh, corona bla bla bla.
He, zoon, wat lees ik nou hier, die kopschoppers zijn ook eerder teruggekomen.
Heb jij daar iets mee van doen?
Eh, Nee hoor Pa.
Oh, dan is het goed.

Roadblock | 29-07-21 | 15:07

Nu iedereen weer commentaar heeft over de mores van die kakkers en hun ouders. Al jaren ken ik een van de families persoonlijk, en deze ouders zijn zeker niet afwezig geweest of laks in de opvoeding. Integendeel, eerder (te) streng en ouderwets. Het is voor sommige van deze kinderen juist zo dat hun hele kindertijd beknot en ingeperkt werden door strenge regels, etiquette, een volgepland leven met vioolles en hockey, waterskieen en andere zaken. Juist in de eerste vakantie zonder ouders willen ze zich afzetten tegen hun opvoeding en gaan ze recalcitrant gedrag vertonen, helaas is het deze keer gigantisch fout gegaan. Dus voordat je de ouders al iets verwijt: niet alles is zo voor de hand liggend. En aan iedereen die kinderen heeft: laat ze alsjeblieft een beetje vrij als ze daar behoefte aan hebben.

small_town_dude | 29-07-21 | 14:40 | 34

“Gigantisch fout gegaan “, zeg je. Dat is een focking understatement. Hier past alleen stilte en respect betuigen naar het slachtoffer en zijn geliefden.

Happy People | 29-07-21 | 16:55

Zeer rake tegel. Heb zelf van dichtbij meegemaakt dat jongeren uit wat ‘goede’ gezinnen zouden moeten zijn (Oegstgeest, Wassenaar) heel heftig kunnen puberen.
Zelf kwam ik ook van geld en aanzien maar ons gezin werd gebroken door een zware vechtscheiding en mijn ma had vanaf mijn elfde al mijn hulp nodig om er mentaal niet aan onderdoor te gaan.
Ik deed ook vreemde dingen, meer als meeloper maar heb door omstandigheden nooit de behoefte gehad om afstand tot mijn ouders te creëren… dat is dus puberteit.
Mijn vrienden met het idyllische leven waren juist keihard aan het knokken om van hun ouders los te komen. Begreep er toen niks van. Nul communicatie, lieve moeders, hardwerkende vaders, tijd en aandacht.
Wat die gasten flikten.. niet normaal.
Ook niet normaal waar ze mee wegkwamen.. Zonder rijbewijs de auto van pa dwars door een Shell tankstation rijden .. miljoen schade.. twee uur later weer thuis.. verzekering dekt de schade (een van de voorbeelden).
Dus ja, u heeft een groot punt.
Maar begrijp dat dit voor de minderbedeelden zeer moeilijk te verteren is. Klassenjustitie zou niet mogen zijn. En als deze gasten eerder eens echt op hun flikker hadden gekregen bij misdraging was er nu niet iemand doodgeschopt.

geen koning | 29-07-21 | 19:55
▼ 31 antwoorden verborgen

Pa Onrust is bang niet meer welkom te zijn op de volgende feestjes van de zeilclub om te brallen met zijn vroegere dispuutmaatjes.

2voor12 | 29-07-21 | 14:40 | 1

Een echt 'lid' zou nooit zo'n telefoontje gepleegd hebben. Dit is nouveau riche, zonder peil, zonder achtergrond, zonder fatsoen. Het is erfelijk, dat blijkt wel.

dathoujetoch | 29-07-21 | 14:49
-weggejorist-
noppenkoning99 | 29-07-21 | 14:40 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Chapeau Geen Stijl !

Kroontje | 29-07-21 | 14:40

Is er nu echt niemand uit die hele dag groep die verantwoordelijkheid neemt en een volledige verklaring aflegt? Echt niet eentje met een piep klein beetje beschaving? Iemand?

JeannedArc | 29-07-21 | 14:39 | 3

Nope.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 14:41

Geduld. Later, veel later. In interviews. Voor nu sluiten de rangen.

horsteknots | 29-07-21 | 14:49

Als er maar een klein beetje beschaving in zat, hadden ze niet iemand doodgetrapt, of het geweld proberen tegen te houden.

Angelina-a | 29-07-21 | 18:32
-weggejorist en opgerot-
snajeh | 29-07-21 | 14:39 | 5

Albanese schoonmakers? Ze ruimen hun eigen puinhoop maar op...

GWBA | 29-07-21 | 14:53
-weggejorist-
snajeh | 29-07-21 | 15:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Zoals Neil Young al zei: Onrust Never Sleeps.

Mr_Natural | 29-07-21 | 14:38 | 1

Crazy Horse

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:49

Pappie Rik Onrust in Hilversum zal geen rust meer vinden als hij ontdaan van beneveling in de Onrust-spiegel kan kijken. Wat ziet hij dan?? Een laffe dronken lor die in het holst van de nacht durft te telefoneren en de Boodschapper van het onwelgevallige nieuws bedreigt??

ofarim | 29-07-21 | 14:38 | 2

Zo te zien heeft hij in ieder geval zijn LinkedIn verwijderd en zijn Twitter op slot gegooid.

UnderTheDevil | 29-07-21 | 14:53

@UnderTheDevil | 29-07-21 | 14:53:
Hij heeft z'n linkedin niet verwijderd, hij durft er alleen niet meer met z'n volle achternaam op, hij heet daar nu "Rik O." hahaha maar z'n linkedin handle is nog steeds "rikonrust"

nowomowa | 29-07-21 | 16:31

Is onrust ook een soort verwarring ?

Steve1234 | 29-07-21 | 14:37

Oeps, Onrust in de tent.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 14:36

Ik ben toch echt wel blij dat GS bestaat. Mocht dit tot een rechtzaak komen, dan zeg ik bij deze 100 euro toe als beginnetje van een crowdfund.

DePsych | 29-07-21 | 14:36 | 2

Zoals de baas van de belastingdienst ,de echte slachtoffers dat zijn wij.
Duidelijk

rein9576 | 29-07-21 | 14:38

Netjes. Ik zal ook lappen.

Patje | 29-07-21 | 14:38

Ik kan mij voorstellen dat iedereen boos is, het gaat veel te ver om de ouders er zodanig bij te betrekken dat je ze hiermee kapot maakt. Ik heb zelf drie zoons en ze zijn allemaal verschillend. Ik kan bijzonder mijn best doen, zodra ze uit het oog zijn heb ik er geen grip meer op. Ik kan ook eisen dat ze naar de universiteit gaan en ik kan nog veel meer willen, hun ingebouwd kompas bepaalt hun richting. Het lijkt me niet dat de ouders dit gewild hebben en GeenStijl ziet ze echt onterecht als groep. Ze kennen elkaar waarschijnlijk niet eens. De daders moeten gestraft worden, liefst in Spanje, laat de ouders leven en zorg dat je hier niet een lynchpartij voor de ouders veroorzaakt, dat is onterecht.

kalescheet | 29-07-21 | 14:36 | 10

@Deksmaat | 29-07-21 | 14:45: De ouders kennen elkaar niet denk ik, die wonen allemaal op hun eigen "eiland".

kalescheet | 29-07-21 | 14:49

Die ouder hebben het vast niet gewild. Maar als het gebeurt, dan hoor je fatsoenlijk om te gaan met de consequenties. Zeg sorry. Ga naar de politie. Zorg dat je contact legt met de getroffen familie en maak duidelijk dat je hier ook van walgt. Maar nee, GS is het probleem.

ArthurS | 29-07-21 | 14:59

Bij minderjarigheid spelen de ouders degelijk een rol hierin. Ze zijn tenslotte wettelijk aansprakelijk en vertegenwoordigen hun kinderen. Ik zie de beschadiging in het openbare leven wel meevallen. Bijkomende schade. En helaas wrschnlk ook van invloed op de strafmaat in nl.

horsteknots | 29-07-21 | 15:00
▼ 7 antwoorden verborgen

Kan dit in wat meer media worden gebruikt?

NaughtiusMaximus | 29-07-21 | 14:36

Dat klonk een beetje met ingehouden worde. Zou paps straks ook gaan schoppen bij het GS HQ? Dat zit het wel in het groepje/familie.

Maar het is nu 12 uur geweest. En nu??

Atlantis-95 | 29-07-21 | 14:34

Hallo, hier spreekt Dent, dit is een bericht voor Onrust (what's in a name...) Je krijgt 12 uur om je zoon bij de Spaanse politie achter te laten. Twaalf uur.

Harvey2Face | 29-07-21 | 14:34

pa had beter even tot 10 kunnen tellen

jeweettochniet | 29-07-21 | 14:34 | 2

Deed zijn zoon ook niet.

TentakelChinees | 29-07-21 | 14:44

De kopschoppers zijn tuig. Ouders die dit tuig de hand boven het hoofd houden zijn tuig. Dat het OM dit tuig los laat lopen in deze maatschappij is onbegrijpelijk.

El Rico Grande | 29-07-21 | 14:34

De kurk valt niet ver van de fles,

krelus | 29-07-21 | 14:34 | 1

hahaha

Joost Maghetweten | 29-07-21 | 14:44

De Gooise jongeren die verdacht worden van de dodelijke vechtpartij op Mallorca mogen in hun handjes knijpen dat het verdere onderzoek naar hun zaak en een eventuele vervolging niet meer door de Spaanse politie, maar door justitie in Nederland gedaan wordt. Dat zegt Rob van der Dussen, de vader van Romano van der Dussen uit Oudkarspel die twaalf jaar lang onterecht vastzat in de Spaanse gevangenis. "Zoals het er daar aan toe gaat, wens je niemand toe", aldus Van der Dussen. "Je bent aan de goden overgeleverd. Het maakt je echt kapot."
BRON: NH nieuws

Gebakkenvis | 29-07-21 | 14:32 | 1

In dit geval heb ik daar heel weinig problemen mee.

Atlantis-95 | 29-07-21 | 14:38

Helemaal mee eens. Gisteren heb ik in een tegel gezet:
"Ze zijn zo fout, zowel moordenaars als de toedekkende ouders. De hele kopschopgroep is verantwoordelijk. Ik hoop dat ze nooit meer een normaal bestaan op kunnen bouwen, dat kan die doodgeschopte jongen namelijk ook niet. Familie van Carlo heeft levenslang, ik hoop dat deze moordenaars ook levenslang verguisd worden.'' Zolang er geen verkeerde namen (lees, mensen die er niets mee te maken hebben) worden genoemd mogen ze wat mij betreft hier in het zonnetje worden gezet.

osolemio | 29-07-21 | 14:32

Als iemand in de petoet de zeep laat vallen dan krijgt diegene ook wat onrust in z'n sluitspier. 12 uur bloedpoepen nadat Bubba zijn swaffelkop in die kinderreet heeft geduwd.

Headshrinker | 29-07-21 | 14:32

Stay frosty, guys (en gal). Hart onder de riem: vanochtend bij mijn ouders begon mijn vader over een zender die wel vaker opmerkelijk nieuws heeft. Dus ik mijn hersens pijnigen, want MSM, roept die ouwe ineens, "het heet Geenstijl". Wa's dat dan pa?

Recht zo die gaat.

Hetkanverkeren | 29-07-21 | 14:32 | 5

Leuk! Verteld wie u bent op GS?

Patje | 29-07-21 | 14:43

Mijn vriendin vindt GS ook altijd een beetje 'moeilijk'. Soms niet zo netjes qua woordkeus en zo. Zojuist: "ik lees hier net op Twitter dat een van de vaders een dreigement bij GeenStijl heeft achtergelaten". @redactie: jullie worden mainstream!

ole guapa | 29-07-21 | 14:47

@Patje | 29-07-21 | 14:43: Nope, ik had eerder een soort van Peter Parker momentje. Mijn vader, de topper. liet zich afleiden door wat ik vervolgens opbracht over de roze bikini van Sylvie Meis afgelopen week.

Het probleem is mijn moeder. De enige mens waarvan ik zeker weet dat ze intelligenter is dan ik. En de beste moeder ter wereld. Ik moest het dus maar eens wat minder openhartig aanpakken, hiero.

En qua premiumleden, die oudjes van mij: www.youtube.com/watch?v=UyNYL2lUSMs Alhoewel, gedeelde "smart"? :-)

Hetkanverkeren | 29-07-21 | 15:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Wanneer de politie eindelijk de verdachte gevonden heeft dan kunnen we hier stoppen met zoeken en rustig wachten op de stream van de strafzaak.

W_F | 29-07-21 | 14:31 | 1

Rustig, ja, laat het aan de supersnelle Grapperhaus (ook CdA) over:'..... niet acceptabel.... rechtsstaat...... niet tolereren.... streng...

dathoujetoch | 29-07-21 | 14:34

Die lul had zijn zoon eens wat vaker streng moeten toespreken. Hoe zou dat trouwens voelen, weten dat je een moordenaar groot hebt gebracht?

Blauwpetje | 29-07-21 | 14:31 | 3

Zei altijd tegen zijn zoon als hij weer eens om 4 uur over het hek aan het begin van het tuinpad van zijn vader de tuin inviel ... "je hebt 12 uur om je sporen uit te wissen, 12 uur".

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:32

@Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:32: Doet denken aan Joran van der Sloot, sporen uitwissen, geen lijk geen zaak. Hoeveel wil je wedden dat pappa de schoenen van Lukas cerimonieel heeft opgestookt op de laatste familie BBQ?

Joost Maghetweten | 29-07-21 | 14:41

@Joost Maghetweten | 29-07-21 | 14:41:
Open haard is makkelijker, dus kom maar op met die fles Spa rood.

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:45

Here comes Trouble.....

Mr_Natural | 29-07-21 | 14:27 | 2

Here comes the danger
Welcome the rasta youths

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:30

je bedoelt onrust

jeweettochniet | 29-07-21 | 14:30

Te bizar voor woorden. Vader onrust zou zijn half omfloerste bedreiging moeten richten aan Lukas zelf. Dat zou de opvoeding van vader onrust nog een beetje in de goede richting kunnen bijsturen.

GS zegt: “een deel van een roedel bloeddorstige wolven is verantwoordelijk….”. Nee GS de hele groep is verantwoordelijk. De hele groep wist toch al na die eerste mishandeling waarmee de groep bezig was. Individuele leden van die groep hadden makkelijk kunnen zeggen ik ga vanavond niet mee. Maar ze vonden die eerste mishandeling kennelijk erg mooi. De dood van Carlo werd minstens op de koop toe genomen.

HoniSoit | 29-07-21 | 14:26 | 1

Collaaaateeraaallll damaaaasjjj zeggen ze in het gooi.

James-de-Dames | 29-07-21 | 14:37

Kijk, er is natuurlijk een kleine kans dat Lukas O. staat voor Lukas Onheil en dus niet Onrust. Dan heeft de vader wel een punt natuurlijk. Maar hoe klein gaat die kans zijn? Tenzij hij kan bewijzen dat zijn zoon toen in Benidorm was is dit een redelijk kansloze aktie.

Joost Maghetweten | 29-07-21 | 14:26

Dezelfde reflexen als bij vader en zoon Van Wijngaarden, die een jonge vrouw doodreden. Het zich verschuilen in een slachtofferrol is een patroon dat inderdaad een Nederlandse karakterloosheidstrek is geworden. Neem Geert Wilders, die door de linkse kerk als dader wordt gestigmatiseerd, terwijl hij het slachtoffer is van een fatwa. Dit bewust verdraaien van de waarheid veroorzaakt alleen maar een nog hogere tsunami van rottigheden. Maar de Gooise kerk blijft wijzen met het beschuldigende vingertje, weg van zichzelf.

Eeuwig..Op..Vakantie | 29-07-21 | 14:25

Niet erg slim van onrust, hij vergeet namelijk een begin- en eindtijd te noemen waardoor de deadline over twaalf uur vanaf nú verloopt, ik bedoel nú, nee nú......

pa_niek | 29-07-21 | 14:25 | 1

Ik moet u corrigeren. Nú.

Dickie1908 | 29-07-21 | 14:34

En wat gaat er na die 12 uur gebeuren dan? Vragen, vragen...

Het begint ze inmiddels te heet onder de voeten te worden, want ze dachten met hun macht deze zaak wel eens even onder het tapijt te vegen.

Smile jochie, je zoon Lucas Onrust staat op GeenStijl en komt er niet meer vanaf.

Verder klinkt vaderrrrrrrj Onrust een beetje traag... Heeft het lulletje zich eerst ingedronken voordat hij durfde te bellen?
Wellicht dat deze "man" vaker laveloos onder de tafel heeft gelegen in het verleden en daardoor geen tijd gehad om Lucas Onrust op te voeden? Wellicht dat Lucas Onrust om die reden los is gegaan op een andere vakantieganger? Zijn jarenlang onderdrukte gevoelens van haat richting vaderrrrrj kwamen misschien ineens naar boven?

In die contreien is het allemaal schone schijn natuurlijk... Misschien dat Lucas Onrust die manier van leven wel beu is inmiddels.

el burro | 29-07-21 | 14:25 | 6

Haha, volgens mij was het Lukas zelf die belde. Zoals je vroeger met een iets zwaardere stem je vader nadeed om jezelf ziek te melden voor je weekendbaantje als je weer eens te lang was blijven plakken de avond vantevoren.

Sukablyat | 29-07-21 | 14:36

@Sukablyat | 29-07-21 | 14:36:

Haha, eigenlijk zou ik dat plausibel willen noemen. Ergens zou dat ook wel een enorme grap zijn. Ik wist niet dat Lukas Onrust zo'n grappenmaker zou kunnen zijn.

el burro | 29-07-21 | 15:02
▼ 3 antwoorden verborgen

Heeft ie gezopen of door zijn zoon tegen zijn hoofd geschopt?

FreddieG | 29-07-21 | 14:24

Het zijn mensen die bewust kozen voor het meest slechte in zichzelf. Levenslang is de enige juiste straf.

etwaboy | 29-07-21 | 14:24

Deze groep kopschoppers loopt gewoon vrij rond ???
ONBESTAANBAAR

AnnaJL | 29-07-21 | 14:23

Hopelijk heeft Pa Onrust vannacht niet ook nog de ouders van Carlo gebeld, gezien zijn gemoedstoestand.

Prieelvogel | 29-07-21 | 14:23

waar is de aftelklok op de site? Lijkt me en mooie standaard bij dit soort topics.

Hemmenaar7 | 29-07-21 | 14:23 | 3

Het nationale aftelmoment

Dickie1908 | 29-07-21 | 14:35

+1! Top idee!!

Harvey2Face | 29-07-21 | 14:49

“Dead”line is inmiddels al lang verstreken toch? Waar wacht die onrustige Onrust nog op?

Introughtheoutdoor | 29-07-21 | 16:23

Ik vraag mij af of je de ouders ook aansprakelijk kunt stellen.

Mahatma | 29-07-21 | 14:23 | 2

Als L.O. meerderjarig is, niet.

Ommezwaai | 29-07-21 | 14:27

Nee. Gelet op zijn leeftijd, is hij volgens de wet zelf aansprakelijk.

Jet 777 | 29-07-21 | 14:40
-weggejorist-
John McClane | 29-07-21 | 14:22 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Wat praat die man raar, of een hete bitterbal in de mond of het gebit is uit de mond of een combinatie van beide.

Pedronegro | 29-07-21 | 14:22

Oeps…dit is niet zo slim van Pa O.
Pa O is blijkbaar niet bekend met GS.
Soms kun je maar beter even niks doen of zeggen.
Waarschijnlijk komt er straks een aanklacht wegens smaad in de bus bij GS.

Ruimedenker | 29-07-21 | 14:22 | 7

@Ruimedenker | 29-07-21 | 14:29: Zo'n aanklacht lijkt me vrij kansloos. Wat is smaad in dit geval? Eikelmans spreekt zelf een vm in, nou, leuk. En toen?

Ichneumonidae | 29-07-21 | 14:48

@Ichneumonidae | 29-07-21 | 14:48: lukas is verdachte, kennelijk, niet’moordenaar’ zoals boven dit artikel staat. Mss zelfs jur gezien nog geen verdachte omdat er nog geen aanklacht is.

Nichtsneues | 29-07-21 | 15:07

Smaad? Op basis waarvan dan? Dat meneer zichzelf voor lul zet op de VM?

amateurrr | 29-07-21 | 15:15
▼ 4 antwoorden verborgen

Onrust moet zijn bek houden. En niet GS aanspreken. Maar zijn rampzoon.

Naall | 29-07-21 | 14:22

De vader van Lucas Onrust is een enorme debiel!

MokumsMoppie | 29-07-21 | 14:22

Zou de vader zelf nog weten dat hij gebeld heeft na flink wat glazen alcohol?

Stinkend_zadel | 29-07-21 | 14:21 | 1

Dat was ook mijn eerste gedachte. Dan was hij verder heen geweest. Iets met een dubbele tong. Maar ik weet niet of dit de gehele opname is.

Atlantis-95 | 29-07-21 | 14:46

Hoor net dat bandje, hahahaha.

Nou meneer Onrust, u krijgt 12 uur om die moordenaar in huize Onrust over te dragen aan de politie, 12 uur.

Statix | 29-07-21 | 14:21

And remember: No police!

Mr_Natural | 29-07-21 | 14:21 | 2

lol

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:22

Simon says...

Keutels | 29-07-21 | 14:23

In zo'n positie kun je beter een goed verhaal hebben waarom die naam moet worden weggehaald (bijvoorbeeld terreur van eigenrichtingtokkies richting familie etc) dan eisen gaan stellen. Maar goed, ik wacht toch nog maar even met oordelen over al deze jongens todat ik meer weet van de zaak.

BobDobalina | 29-07-21 | 14:21 | 3

Ben je daar weer met je Tokkies?

Roadblock | 29-07-21 | 14:28

@Roadblock | 29-07-21 | 14:28: je kent ze wel. Van die gasten die niets beters te doen hebben en anderen hinderlijk gaan volgen.

BobDobalina | 29-07-21 | 14:36

@BobDobalina | 29-07-21 | 14:36:
Hehehe, ik ben blij dat je het hinderlijk vindt.
Verzin eens een andere uitdrukking.
Deze is versleten, en al tig jaar gebruikt door links geteisem, bij gebrek aan argumenten.
Ik ga akkoord met eigenrichtingsdwazen.

Roadblock | 29-07-21 | 15:37

Zeg nou niet te hard dat deze jongens ziek zijn... anders komen ze er nog makkelijk vanaf, omdát ze ziek zijn. Het is gewoon tuig van de riggel. Zo zie je maar dat armoede of weinig "kansen" niet per definitie leiden tot onopgevoed tuig. De bovenlaag uit het gooi levert gewoon hetzelfde schorriemorrie af.

En voor wat betreft Pa Onrust: jouw zoon Lukas Onrust wordt tenminste geassocieerd met een moord, waarbij ook nog een grote kans op betrokkenheid en/of verantwoordelijkheid bestaat. Ga gewoon je ogen uit je kop schamen, egoistische bal gehakt en voed je kinderen op. Voor Lukas is het al te laat.

Gladiator Fap | 29-07-21 | 14:21

Praktisch gezien haal je deze 13 gasten op en laat je alle beelden zien. Dan is de vraag heel simpel: welke lul is dit? Welke lul schopt hier? Welke lul slaat hier? En praten, anders ben je medeplichtig. Want je gaat mij echt niet vertellen dat als je met een groep van 13 bent, dat op beelden niet herkend wie dat is.

BBRDWR | 29-07-21 | 14:20 | 1

Dat is helaas te simpel.....

Moeimaker | 29-07-21 | 14:33

Met een stel andere hyena's iemand doodtrappen, how low can you go? Bewijslast kan nog vrij lastig zijn, temeer omdat we hier geen collectieve straffen kennen (waar ik ook niet voor ben).
Iemand heeft de fatale trap of trappen gegeven, gesteld dat dit al de doodsoorzaak was. Zelfs dat is al lastig om aan te tonen.
OM zal er nog zware dobber aan hebben.

Ichneumonidae | 29-07-21 | 14:20 | 4

Nederland kent groepsaansprakelijkheid, deze groep zou hieronder kunnen vallen. Door bij hun aggressieve maten te blijven verlenen ze steun aan zijn gedrag.

Koning Willy | 29-07-21 | 14:38

@2voor12 | 29-07-21 | 14:32: Je staat er bij en kijkt er naar. Doodstraf?
Van mij mag het hoor (in dit geval), maar denk dat het gros wordt vrijgesproken of er met een taakstrafje van af komt.

Ichneumonidae | 29-07-21 | 14:45

@Koning Willy | 29-07-21 | 14:38: gaan de meelopers opdraaien voor de kopschoppers of sturen ze iemand anders om hun straf uit te zitten? Tegen een gepaste vergoeding.
Tot een aantal jaar terug werd in NL de identiteit slecht gecheckt bij de gevangenis.

Nichtsneues | 29-07-21 | 15:10
▼ 1 antwoord verborgen

Bij een groep blijven na uitwassen is net zoiets als meelopen in een demonstratie waar ISIS-vlaggen of hakenkruizen worden meegesleept. Je associeert je met hele verkeerde mensen, en als je daar niet actief afstand van neemt, ben je schuldig,

Koning Willy | 29-07-21 | 14:20

OT, Haagse afdeling Bij1 splitst zich af van de partij. Ik dacht al dat het een vervolg zou hebben. Smullen!

Tashtego | 29-07-21 | 14:20

Is de voicemail van pa verwijderd?

kalescheet | 29-07-21 | 14:19 | 1

Ik zie het nog staan, onderaan het bericht.

Keutels | 29-07-21 | 14:22

"Hee, Carlo, je hebt nog twaalf uur om op te staan. Ik ben Lukas O. En anders krijg je met mijn pappie te maken." (zucht, waarom mag dit soort ouders kinderen fokken?)

dathoujetoch | 29-07-21 | 14:19

Carlo had nog zo'n 50 jaar kunnen leven, die daders gaan nooit 50 jaar krijgen en het zou mij verbazen als ze er al 5 krijgen. Denk daar maar eens over na, iemand zijn leven ontnemen, 50 jaar van iemands leven afnemen en ermee wegkomen.

Maar durf te wedden dat zouden de daders tokkies zijn geweest en de slachtoffers rijke kakkers OM heel anders had gereageerd en dan waren de heren moordenaars gewoon in Spanje berecht. Gelijkheid noemen ze dat. In dit land is geen racisme tussen zwart en blank, het racisme hier is tussen rijk en arm, terwijl ze het volk proberen te verdelen dat het vooral gaat om zwart vs blank.

Statix | 29-07-21 | 14:18 | 3

Het schijnt dat je het 'oog om oog tand om tand' principe barbaars moet vinden en dat terugkeer in de maatschappij van de daders centraal staat aan de basis ligt van de straf bepaling in Nederland
Mijn onderbuik zegt wat anders en mijn onderbuik denkt dat de maatschappij er een stuk beter uit zou zien als sommig tuig gewoon niet meer mee mag doen.

JanFTE | 29-07-21 | 14:35

@JanFTE | 29-07-21 | 14:35: In Nederland geldt bij het strafrecht sinds de jaren '70 dat niet vergelden het uitgangspunt is, maar de terugkeer naar de maatschappij van de dader na de straf. Je ziet nu dat dat (met name) bij excessief geweld niet door de maatschappij wordt geaccepteerd, daar wordt vergelding geëist. Niet onterecht, vind ik.

Koning Willy | 29-07-21 | 14:44

@JanFTE | 29-07-21 | 14:35: Ben ik met je eens, ken er een aantal, die gaan tot hun dood nooit wat bijdragen aan deze maatschappij, zorgen alleen maar voor ellende en slachtoffers. Zo'n mensen moet je preventief kunnen ruimen. Soms is er gewoon niks meer van te maken, en dan zijn voor mij de rechten van toekomstige slachtoffers een heel stuk meer waard dan rechten van criminelen.

Statix | 29-07-21 | 14:58

Kopschopkakkers nu al woord van het jaar.

P-unit | 29-07-21 | 14:18 | 1

Ik vind "rampzoon" (Naall | 29-07-21 | 14:22) ook wel een heel fraai woord.
Rampzoon, haha!

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 14:33

Wakker worden doet met kater wats kebeurd ?

R@onrust | 29-07-21 | 14:17

Die O. van Lucas O. staat dus voor Onrust. Nou weten we dat ook weer, thanks pa Onrust!

Do-na-zi | 29-07-21 | 14:17 | 1

Duidelijk, een plus.

ademende aarde | 29-07-21 | 14:17

edit - luisteren!

BobDobalina | 29-07-21 | 14:16

Je zou toch altijd de telefoon op moeten nemen met ... "hallo dit is Onrust".

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:16 | 2

Hij heeft natuurlijk met het dillema gezeten dat hij niet zijn voornaam wilde prijsgeven, maar ook wel moest duidelijk maken wie hij is en waarover hij melding wilde maken. Dan krijg je dit.

Keutels | 29-07-21 | 14:21

hahaha, pa Onrust die na 2 flessen wijn in zijn mik de voicemail volblaft!

pibasso | 29-07-21 | 14:15 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

GS krijgt zoveel bedreigingen, het kan net zo goed een andere Onrust zijn geweest.

W_F | 29-07-21 | 14:15 | 2

lol

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:19

Ja, of gewoon een andere neuroot.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 14:36

We zijn nu 12 uur verder, is er al nieuws van Pa en Lucas Onrust?

mghammer | 29-07-21 | 14:15 | 1

Een boze aangetekende brief in de maak vermoedelijk. Gezien de uitspattingen van zoonlief verwacht ik weinig anders dan laf rattengedrag.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 14:17

Pa Onrust heeft nog niet gehoord van het Barbara Streisand effect. Je zou hopen dat die voicemail online gezet wordt zodat iedereen kan horen wat voor kneus het is.

Deflatiemonster | 29-07-21 | 14:15

Petitie starten om ze uit te leveren.
Graag druk zetten op het OM d.m.v. de publieke opinie..

Cpt.Spaulding | 29-07-21 | 14:15

Wat gebeurt er na 12 uur Lul Onrust? Kom je dan Lucas persoonlijk aangeven als getuige of dader van een vechtpartij met dodelijke afloop? Of doel je op iets anders? Is het de schuld van Geenstijl dat Lucas een Lul als vader heeft gekregen?

Odin | 29-07-21 | 14:15

Uiteindelijk is het net als de kakker-homo-schoppers uit Arnhem die een lolletje bedenken als man in val lokken en aftuigen met het idee dat deze man toch niet zal gaan klagen. Dat doet hij niet omdat hij doet is geschopt door de nette kakkers uit Arnhem.

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 14:14 | 1

Is daar al een uitspraak over?

Lorejas | 29-07-21 | 14:16

Wat een ongelooflijke dikke lul.

Dubbelepunthoofd | 29-07-21 | 14:14

Nou ook nog een bedreiging door vader Onrust erbij?

Watching the Wheels | 29-07-21 | 14:14

Pa Onrust is zijn schoenen met stalen neuzen al aan het aanpassen, zijn deadline is verlopen. Zo is de familie Onrust.

Patje | 29-07-21 | 14:14

De [rotte] appel valt sowieso niet ver van de beruchte "onrust" boom, paps staat lokaal bekend als fatje met een vette grote muil die zich graag autoritair doet gelden en daarnaast zijn manlijkheid inclusief overgewicht doet imponeren op het lokale vrouwelijke deel van de buurt; zijn ere bijnaam is mister kliko.
Zoonlief Lukas is erfelijk belast met dit dna, wellicht opportuun voor hun advocaat zodadelijk "gedeeltelijk waanzin" te doen veinzen ivm. strafaftrek van de erfgenaam Onrust.

Nicolas1954 | 29-07-21 | 14:13 | 2

Dat verklaart heel veel. Pappa denkt dat hij alles voor zoonlief kan wegpoetsen met een grote mond. Ken het type wel ja.

Joost Maghetweten | 29-07-21 | 14:36

Hahahaha te dik zijn en ook nog een grote mond, wat een buurt dat zich laat afblaffen door zo'n persoon.

Draak uit Brabant | 29-07-21 | 14:53

Pa Onrust kan beter tegen zijn zoon zeggen dat hij 12 uur de tijd heeft om
a) met de waarheid op te proppen te komen en b) zich als een speer te gaan melden bij de politie.

Gravin v Kippenbouth | 29-07-21 | 14:13 | 3

Spaanse politie.

James-de-Dames | 29-07-21 | 14:14

Welke politie? De Nederlandse heeft het dossier nog niet binnen. Dat wordt op dit moment met man macht vertaald naar het Nederlands.

Atlantis-95 | 29-07-21 | 14:48

‘Jullie krijgen twaalf uur...’

Whahaha!

Nee.

Wijze uit het Oosten | 29-07-21 | 14:13

Het bleef nog lang onrustig in huize Onrust.

LostSandWich | 29-07-21 | 14:12

Wat een lul.

RGV42 | 29-07-21 | 14:12

Pa Onrust snapt niet dat als je geschoren wordt je beter stil kunt zitten. Maar gezien zijn spreektempo en domme actie was hij daar te dronken voor.

Der Schnitzeljäger | 29-07-21 | 14:12 | 1

Waarschijnlijk opzettelijk rustig en zo langzaam gesproken om een soort dreigend "deep throat" effect te krijgen. Wat dus jammerlijk faalde........

LoesjeP | 29-07-21 | 14:22

Goh goh, nou nou, poe poe Meneer Onrust, want anders?
De GS-ers zitten nu vast te rillen in hun tuig! Voor, n.m.m. een loser zoals U, bestaat er een mooi Engels woord. DICKHEAD!

LoesjeP | 29-07-21 | 14:12

Pa klonk wat Onrustig in de VM. En wat wanhopig.

Misschien had de vrucht van zijn lendenen niet iemand moeten kopschoppen en/of laf meelachen en wegkijken, dan hoeft hij geen VMs van kartelwebblogjes (dixit FvD) in te spreken in de holst van de nacht.

Graaf_van_Hogendorp | 29-07-21 | 14:12 | 1

Pa had bij thuiskomst van zijn vrucht uit Spanje het stuk snot direct naar het dichtstbijzijnde politiebureau moeten slepen om hem daar af te leveren. Maar nee, hij laat hem onderduiken en blijft hem verdedigen.

2voor12 | 29-07-21 | 14:23

Gewoon de hele groep voor de moord veroordelen… degenen die snitchen strafvermindering geven.

Aatstaartjes | 29-07-21 | 14:11 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik vermoorde iemand met een schoen
Mijn lijpe pappie heeft veel poen
Paar uurtjes schoffelen bij het groen
En ik kan weer leuke dingen doen

Patje | 29-07-21 | 14:11

Die is aan het einde van zijn Latijn.

Normpje | 29-07-21 | 14:10

Met Onrust als achternaam had hij trouwens wel iets creatiever kunnen zijn in zijn bedreiging.

John McClane | 29-07-21 | 14:10

Wel fijn dat het OM consequent incapabel is om zaken snel en correct te regelen

amateurrr | 29-07-21 | 14:09 | 1

Er zal wel aan de nodige touwtjes van golf- en zeilvrinden bij het OM worden getrokken om dit uit te laten doven. Het kakkerscircuit is in volle gang nu.

2voor12 | 29-07-21 | 14:20

Uitleveren aan Spanje, de hele zwik.

"... de rest van de groep stond erbij, keek ernaar en toen puntje bij paaltje kwam vluchtten ze als pissebedden weg tot achter de poorten van de oprijlanen in de statige Hilversumse wijken."

En dat zou niet beloond mogen worden. Wat ik in een andere draad hier al schreef: Spanje kent niet de doodstraf, is een 'gewoon', 'normaal' EU land dat de mensenrechten eerbiedigt, heeft vergelijkbare straffen met Nederland, alleen is 'doing time' daar niet zo luxueus als hier in Nederland. Ik lees dat de gevangenissen in Spanje wat 'soberder' zijn dan hier. Nou, dat gun ik die ratten echt van harte.

Dr_Johnson | 29-07-21 | 14:09

Spanje moet eisen om ze daar te berechten. Ben je meteen van "trial by media" af, want de Spaanse taal schijnt een barrière te zijn.

Rammstein | 29-07-21 | 14:09

Volblaffen vind ik wat sterk, maar het blijft natuurlijk een gemankeerde lul met vingers.

FrankVeer | 29-07-21 | 14:09

Het er op uit gaan om mensen te molesteren en af te tuigen was gewoon een routine activiteit voor deze lieden.
NB Zoals eerder gemeld: anno 1984 werd van een groep allen gelijk veroordeeld na het neersteken van een burger. Eén had gestoken, niemand gaf het bloot en de rechter zag toen wel de picht om dan iedereen maar onder uit de zak te geven.

MaarFeitelijk | 29-07-21 | 14:09

Make m shine and let m burn!

James-de-Dames | 29-07-21 | 14:09 | 1

Vooral die lukas onrust aka lucas de kopschoppert.

James-de-Dames | 29-07-21 | 14:11

Ik snap op zich wel dat de vader hier onrustig van wordt.

Een paard | 29-07-21 | 14:08

Pa Onrust moet wat minder drinken... wat een faalhaas.

Keutels | 29-07-21 | 14:08

Lukas Onrust - Trending Topic in 7 Trappen.

Ad Hominem | 29-07-21 | 14:08

Kopschoppen tegen iemand die op de grond ligt is per definitie laag bij de grond.

aflaatverkoper | 29-07-21 | 14:07

O, dreigementen sowieso in de familie Onrust erfelijk belast. Vannacht 12.00 uur/0.00 uur? Wat een Onruststokers.

ofarim | 29-07-21 | 14:07

12 uur.... tik tok.... en dan volgt een sommatie per fax ofzo?
man man man

inferno | 29-07-21 | 14:06

TWAALF uur? Die meneer is gewend aan heeeeeel langzaaaaame computers.

John McClane | 29-07-21 | 14:04

Wat vervelend dat de namen van:

Sanil Boughlalah
Hein Busschers
Damiaan Claessens
Lukas Onrust
Martijn Tibbe
Stan Franken
Daan van Stapele

Nu vereeuwigd zijn in het zoek algoritme van den Google SEO. Nu maar hopen dat pappa nog een leuk baantje kan fixen!

BenCrobbery | 28-07-21 | 14:45 | 4

PLOP!

luukeeeeeert | 29-07-21 | 14:04 | 5

Pappie Onrust (hoi dreigert, je genen zijn helaas goed doorgepasst) mag blij zijn als hij zijn eigen baantje weet te behouden.

NiCeY | 29-07-21 | 14:18

@NiCeY | 29-07-21 | 14:18: Als een van die pappa's bij mij zou werken, zou ik die snel op kantoor roepen voor een onderhoud. Maar vanaf dat moment kon hij beter wat vaker in de krant kijken voor een nieuwe baas.

Bakkeleures | 29-07-21 | 14:33

@NiCeY | 29-07-21 | 14:18: Dat gaat niet lukken. De onderneming kan zich een dergelijke reputatieschade niet veroorloven en zal 'in goed onderling overleg' afscheid nemen. De gouden handdruk spreekt voor zich... zucht.

hupsake | 29-07-21 | 15:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Lukas Onrust? Zegt hij nou Lukas Onrust? Hoor ik dat goed, Lukas Onrust? Onrust is de naam. Lukas Onrust. Lukas Onrust? Zegt hij nou Lukas Onrust? Hoor ik dat goed, Lukas Onrust? Onrust is de naam. Lukas Onrust. Lukas Onrust? Zegt hij nou Lukas Onrust? Hoor ik dat goed, Lukas Onrust? Onrust is de naam. Lukas Onrust.

Rollins | 29-07-21 | 14:04 | 6

@Eppo | 29-07-21 | 14:11: LOL; read my lips; L.U.K.A.S as in O.N.R.U.S.T en het is bewust met een K [K van kakker] daar met een C zou kunnen leiden tot verwarring...[C als in civiel aka beschaafd Civil] én dat zijn de Onrustjes dus niet hoppa.

Nicolas1954 | 29-07-21 | 14:18

Hij staat al boven in de zoekopdrachten goochel.
Die Lucas Onrust bedoel ik.

Flightless bird | 29-07-21 | 14:34

Volgens mij zei hij inderdaad de naam van een (mede) moordenaar: Lucas Onrust
En die pa, die dreigt, heet die nu Rik Onrust?

Mr.Nuance | 29-07-21 | 18:26
▼ 3 antwoorden verborgen

Goed stuk. Leden van deze groep waren al eerder op de avond heel aggressief, dus bij de groep blijven = medeverantwoordelijk zijn voor de dood van Carlo.

Koning Willy | 29-07-21 | 14:04 | 3

Juridisch gezien ook ? Hoop het wel

Icewallowkum | 29-07-21 | 14:07

Een misdrijf plegen in een groep, daar word je in menig land gemeenschappelijk voor veroordeeld. Niet in Nederland. Hier kun je samen op een scooter iemand dood rijden en elkaar aanwijzen als bestuurder en dan kom je er beide vanaf zonder kleerscheuren.
Dat de nabestaanden in zo'n geval een hitman inhuren om de verdiende lonen uit te delen, zou ik wel kunnen begrijpen. Ik vind het verbazingwekkend dat je dat zelden of nooit hoort, dat iemand helemaal "John Wick" op iemand gaat.
"I'm gonna gettin' medieval on your ass!"

Bakkeleures | 29-07-21 | 14:31

Zulk een nuchtere en feitelijke kijk op de feiten is aan ons rechtersgilde niet besteed
reken maar dat ze de media-aandacht als reden voor strafvermindering met beide armen zullen aangrijpen

Tobi | 29-07-21 | 14:03 | 4

Het zou me verbazen als hier zware straffen worden uitgesproken, dat verwacht ik niet van 'onze' rechterlijke macht.

Hierom is vermelding op GS een mooie manier om mogelijk toekomstige werkgevers te informeren over het verleden van de sollicitant. Zie ook Casper van Wijngaarden (www.geenstijl.nl/5139238/ga-dood/).

Zupschufter | 29-07-21 | 14:27

Dat is gewoon niet waar. Nederland kent een daderbegrip dat zich ver uitstrekt. En bij openbare geweldpleging ben je al gauw de Sjaak als je je als lid van een meute niet nadrukkelijk afzijdig houdt. Bij zware mishandeling met de dood tot gevolg of bij doodslag ligt dat wat anders en dat is ook helemaal in orde je hoeft als lid dat niet feitelijk geweld heeft toegepast niet op te draaien voor de excessen van je maten.

AlexanderVissers | 29-07-21 | 14:50

@AlexanderVissers | 29-07-21 | 14:50:
Leuk hoor, die theorie
is mij in mijn eerste jaar Rechten destijds ook bijgebracht
Dat het steeds minder strookt met de praktijk hoor je in de collegebanken dan weer niet

Tobi | 29-07-21 | 17:49
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl