achtergrond

Geenstijl

Witgoedbedrijf VVD weer goed voor 800 MIELES

Asielinstroom piekt naar recordhoogte

Dit weekend zag u deze foto bij een topic over 53 PROCENT statushouders met een outkiering. Allemaal wasmachines en flatscreens in een AZC. Want al die apothekers moeten natuurlijk frisgeïnformeerd en schoongekleed naar hun werk in 's lands gezondheidszorg. Wat we er niet bijvertelden was dat het een oude foto was. Uit mei 2014. Hier het officiële ANP fotobijschrift. 

Nederland, Budel, 13-05-14. Foto Roger Dohmen Nieuwe Miele wasmachines bij de wasruimtes en bij elke deur een nieuwe TV. De leegstaande Nassau Dietzkazerne wordt klaargemaakt voor de opvang van asielzoekers. Een witgoedhandelaar (strijbosch.nl) levert en installeert wasmachines en flatscreen tv ’s, verhuisbedrijven aangesloten bij Mondial Movers (strang.nl en bernwillems.nl) zorgen o.a. voor beddegoed.

Anno 2021 weten we dat de "apothekers" van toeslagenracist Lodewijk A. geen apothekers zijn, maar analfabete middeleeuwiërs met een iq van niks, die bovendien te beroerd zijn om even mee te helpen Limburg schoon te maken. Draadje en onderbouwing bij Demo Demo.

Je zou toch zeggen dat iemand ergens een stekker uit trekt, wegens kosten/baten en onrendabel, en Cijfers & Resultaten enzo. Maar nee. De VVD doet er nog een schepje bovenop, en importeert er deze week gewoon 100 EXTRA. 800 (!) per week hadden we nog niet dit jaar (en vorig jaar ook niet).

De BV Nederland wordt gewoon weggegeven, en u mag dat betalen. Prettige dag verder

Hoppa. En nog een fokbonus ook.

Hoppa. En nog een fokbonus ook.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.