achtergrond

Geenstijl

Criminelen harder aanpakken WANNEER?

Volgens Nieuwsuur kan dat helemaal niet. Volgens ons wel

Lichtelijk ondergesneeuwd in de stijlloze vrije nieuwsgaring inzake de namen en foto's van de Poolse en Antilliaanse verdachten van de aanslag op Peter RIP de Vries. Deze Nieuwsuur-repo over De Aanpak van De Criminaliteit, waarbij deskundologen maar weer eens pleiten dat "hard aanpakken" niet werkt. Ghe, de eersten die zonder werk komen bij een "harde aanpak" zijn de Sjakie's en de deskundologen, en uiteraard de PvdA-ers die weer een miljoenmiljard in een kansenwijk danwel een buurthuis willen proppen. 

Laten we nu eens definitief stoppen met deze "zachte aanpak". We doen het al 40 jaar, en het werkt niet. Het wordt tijd voor de Keihardium Aanpak.

Pak hun paspoorten af. Pak hun huizen af. Pak hun uitkeringen af. Pak hun toeslagen af. Pak hun subsidies af. Pak hun zusjes af. Pak hun familie af. Annuleer de diploma's van de hardstuderende dochters. Pak hun bestaan af. Ouders, grootouders, ooms, tantes, broers, zussen, neven & nichten. Allemaak WEGWEZEN. Allemaal D'RUIT, om met d'oude Baantjer te spreken. Gewoon wegwezen. Optiefen & op de bus naar shithole country van herkomst, persona non grata voor het leven en de rest van het schorriemorrie naar Guantanamo Rottumeroog. Cancelen die hele clan-kliek.

En laten we vooral eens stoppen met het overduidelijk alsook walgelijk romantiseren van die kudtcriminelen op Videoland (RTL) en NPO Start (Overheid). Ga eens deaud Mocromaffia, Penoza, Ferry, Vechtershart, Flikken Maastricht of hoe al die shouf shouf hoeren-series over crimineel tuig ook heten.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Politie & Openbaar Ministerie willen klimaatcriminelen A12 weer registreren

Ach ja als ze naar de gevangenis moeten hoef je in ieder geval geen werkgever te bellen

@Mosterd | 14-09-23 | 08:50 | 262 reacties

Feynman en/of Feiten — Private politie?

Cruciale taken worden zonder bevoegdheden, informatie of geld gedelegeerd.

@Feynman | 29-07-23 | 19:55 | 171 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.