achtergrond

Geenstijl

Wouter Bos mag in ALLE kranten leeglopen over megalomaan faalproject Invest-NL

Verdomd ja, die zit ook nog levend in de baantjesmolen

Kijk nou wat interessant! Een interview met Wouter Bos in nrc! Wouter Bos werkt met Invest-NL aan de energietransitie. Wouter Bos kreeg 1,7 miljard mee voor zijn staatsinvesteringsfonds. In het eerste jaar deed hij.... 4 investeringen, met 59 werknemers, 4,3 MILJOEN personeelskosten en 1,4 MILJOEN euro voor externe specialisten. "Toch heeft het eerste jaar volgens de oud-minister van Financiën (PvdA) waardevolle inzichten opgeleverd over de rol die Invest-NL kan spelen in de energietransitie én daarbuiten." Wel lekker gewerkt hoor Wouter Bos!

Kijk nou wat interessant! Een interview met Wouter Bos in De Telegraaf! Wouter Bos werkt met Invest-NL aan de energietransitie. Wouter Bos kreeg 1,7 miljard mee voor zijn staatsinvesteringsfonds. In het eerste jaar deed hij.... 4 investeringen, met 59 werknemers, 4,3 MILJOEN personeelskosten en 1,4 MILJOEN euro voor externe specialisten. "Inmiddels hebben we dat stuwmeer weggewerkt en komt het tempo er in: in de eerste vijf maanden van dit jaar hebben we al net zo veel financieringen afgesloten als in heel 2020." Wel lekker gewerkt hoor Wouter Bos!

Kijk nou wat interessant! Een interview met Wouter Bos in de Volkskrant!  Wouter Bos werkt met Invest-NL aan de energietransitie. Wouter Bos kreeg 1,7 miljard mee voor zijn staatsinvesteringsfonds. In het eerste jaar deed hij.... 4 investeringen, met 59 werknemers, 4,3 MILJOEN personeelskosten en 1,4 MILJOEN euro voor externe specialisten. "In de aanloop naar de oprichting is er een enorm stuwmeer ontstaan van bedrijven waarmee gepraat werd. Daar zijn er ruim vierhonderd afgevallen omdat er al wat anders was geregeld, de businesscase niet rond kwam, er een oplossing was in de markt of wij geen vertrouwen hadden in het management." Wel lekker gewerkt hoor Wouter Bos!

Kijk nou wat interessant! Een interview met Wouter Bos in het FD! Wouter Bos werkt met Invest-NL aan de energietransitie. Wouter Bos kreeg 1,7 miljard mee voor zijn staatsinvesteringsfonds. In het eerste jaar deed hij.... 4 investeringen, met 59 werknemers, 4,3 MILJOEN personeelskosten en 1,4 MILJOEN euro voor externe specialisten. "Wij willen gezien worden als een professionele investeerder, niet als een club ambtenaren."

Nee hoor Wouter Bos jullie zijn helemaal geen ambtenaren en modder vooral lekker verder!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.