Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Code Splinter in het Stamcafé

Eerst! De replay!

Wij lenen ons café vandaag uit aan iedereen die langs wil komen, ook zonder dat ze ons eerst even hebben ge-sms't. U hoeft geen royalty's te betalen, maar het mag wel natuurlijk. Sowieso mag alles hier, want het is het Stamcafé. Dus als u zin hebt om ambtsgeheimen te lekken of uw stemlijsten door een patjepeërige ex-bankier in te laten vullen, vinden wij het allemaal prima. Als u zin hebt om te klagen over dat carnaval niet doorgaat dit jaar is het goed, als u zin hebt om te klagen over dat carnaval wel doorgaat dit jaar is het ook goed. En als u helemaal nergens zin in hebt? Nou. Dan gaat u toch lekker naar Curaçao

Lullen over nieuws

Oh

Ja

Zuid-Amerikaanse variant

It is

Social

Reaguursels

Inloggen

Farage 1 van de vele verbindende schakels is tussen deze beide rechtse projecten: Brexit en Trump;
(gek genoeg kon ik hierboven niet meer verder typen: het einde van het veld dat GS vrijlaat voor reacties? In ieder geval een reden om nooit meer zulke lappen tekst te typen.
Dandruff, je kunt zien dat het niet aan een al te groot gebrek aan inspanning van mijn kant ligt, maar vanaf nu ga ik weer gewoon linkjes posten als het zo uitkomt en reken niet meer op nog meer verklarende teksten als deze;
alleen nog 1 vraag: waarom de nick Dandruff? Niet bang dat iemand met anti-dandruff shampoo aankomt?)

cugel | 14-02-21 | 18:37

@Dandruff (sorry, GU, hier kijkt toch verder niemand meer dus kan ik hier de hele lap tekst plempen zodat Dandruff hopelijk tevreden is)
www.geenstijl.nl/5157656/live-schermt...
Hier had je een heleboel geplempt waarop ik je het antwoord nog schuldig was, dus bij deze:
Jij schrijft:
"Nogmaals; focus op de feiten, niet op meningen van onbekenden.":
Wat zijn feiten, waarom mag de mening van een onbekende niet?
Jij (en ik) leven in deze wereld en nemen dingen waar: wat je ziet moet je als feit aannemen totdat blijkt dat het anders zit: zoals dat een schip achter de horizon verdwijnt: geleidelijk zijn we er achter gekomen dat de aarde rond is en dat verklaart het fenomeen. Oorspronkelijk namen mensen aan dat god alles zo had geordend als in de "heilige" boeken staat, nu hebben we wetenschap en daarbij komen we gelijk bij een problematisch punt van jou en andere GS'ers: ook al zeggen 95% van de wetenschappers dat het zo zit dan zeg jij: nee, je gaat op meerderheden en experts af: zoek het zelf uit. Maar niemand kan het beter uitzoeken dan een wetenschapper en daar moet je gewoon in geloven.
Meningen van onbekenden: als iemand een gerenommeerd wetenschapper is dan moet je daarvan uitgaan. Maar dan zijn er ook duizenden politieke meningen, inderdaad van onbekenden (de enige die je eigenlijk echt kent ben jezelf en zelfs dat is sinds Freud nog dubieus) en dan moet je gewoon afgaan op wat je in de loop van je leven hebt leren kennen als waarschijnlijk waar. Als gerenommeerde bladen als het NRC of de NYT iets zeggen dan mag je daar voorlopig van uit gaan dat dat waar is. In de meeste gevallen meer waar dan je zogenaamde "onderzoek" via het internet. Dus daarom citeer ik of geef ik linkjes van gerespecteerde bladen. Als je dat niet acceptabel vindt zijn we uitgepraat en kunnen we stoppen met dit oneindige getyp.
Je schrijft:
"En mooi dat een anoniem scheldende trol jou gelijk gaf.
En een andere anonieme reaguurder gaf mij gelijk. Dus?
Staan we quitte, of ben je met me eens dat meningen irrelevant zijn?"
In het algemeen zou ik zeggen dat we quitt
e staan, maar in feite kun je kijken naar wat mensen schrijven en dan zie je dat sommige mensen onzin schrijven en andere zinnig teksten produceren. En ja, dan ga je af op wat je eigen mening is en die kan verschillen van wat anderen denken, maar je kunt met de mening van anderen rekening houden, maar uiteindelijk kun je niets anders dan op je eigen mening afgaan.
Jij schrijft:
"Als een luie scholier zit je meningen van anderen te copy-pasten, maar je begrijpt de lesstof niet. Op alle namen die ik noem kan je googelen, de feiten kloppen. Jouw citaten zijn meningen van anderen zonder concrete voorbeelden."
Weer dat denigrerende toontje, maar je hebt gelijk dat ik er niet de tijd instop om , ik neem aan net als jij, uren allerlei obscure zaken te gaan zitten uitzoeken. Ik zorg afwisselend voor mijn vrouw die, op haar 63ste, gediagnosticeerd is met beginnende Alzheimer, of mijn moeder van 99, die nog thuis woont in het huis waar wij zijn opgegroeid. Verder heb ik nog een zoon en een zus met schizofrenie waar ik tijd aan moet besteden en twee kleinkinderen. Ik kan in mijn vrije tijd af en toe wel eens zitten te typen zoals nu, maar eigenlijk lopen deze discussies gigantisch uit de hand en wil ik alleen wat spullen hier plempen uit gerenommeerde publicaties waar dan anderen als jij zich boos over kunnen maken terwijl ik wat anders ga doen.
Jij schrijft:
"Want nee; een pleidooi voor minder BBC is iets heel anders dan cancel culture. De eventuele noodzaak van een publieke omroep is net zo onderhandelbaar als de noodzaak van publieke concertzalen, toiletten, golfbanen, etc. Maar als er gemeenschapsgeld naar een publieke omroep gaat moet die natuurlijk wel neutraal zijn."
Niet mee eens: dat rechts de BBC het zwijgen op wil leggen ook om zelf die ruimte over te nemen voor eigen geldelijk gewin is wel degelijk cancel culture. Je enige punt is dat het om gemeenschapsgeld gaat. Maar tot voor kort gold de BBC eigenlijk als een stem van onbetwistbare autoriteit en het is alleen nu, post truth, Trump cultuur, GS, dat deze stemmen verdacht worden gemaakt. de BBc geldt als neutraal, maar voor een extreem rechts iemand is dat natuurlijk veel te links.
Jij schrijft:
"Cancel culture is een links speeltje. Lezingen van bijvoorbeeld Ben Shapiro en Candace Owens worden stelselmatig met lawaai en geweld verstoord. Ook probeert links vooraf lezingen te verbieden, en vaak lukt dat ook. Links probeert mensen te laten ontslaan; hoogleraar Brett Weinstein werd in 2017 na gewelddadige protesten ontslagen aan Evergreen U. Hoogleraar Jordan Peterson werd in 2016 door Toronto U. tijdelijk op non-actief gezet. Een oproep van honderden academici hem te ontslaan werd genegeerd, maar in 2019 werd een tijdelijke baan aan Cambridge U. opgezegd. Omdat hij ooit naast iemand met een "islamofoob" T-shirt stond."
"Dat zijn controleerbare feiten, geen gecopy-paste meningen.
Of kun je aangeven waarom zij terecht zijn aangepakt? Niet?"
Dat klopt: ik moet je daar helemaal gelijk in geven. Studenten, snowflakes, zouden te fragiel zijn voor robuuste rechtse meningen dus worden de rechtse mensen gecanceld.
En of ik een voorbeeld heb van rechtse cancel culture ? Ik heb al de BBC genoemd, maar dat is een voorbeeld van de Guardian. Nee, dit is uniek voor links, voor zover ik weet.
Jij schrijft:
"Er worden wel degelijk feiten verboden. Zo is JK Rowling gecancelled omdat ze gelooft in klassieke biologie, en niet in "genderwetenschappen". De toch vrij linkse Rowling wordt opgegeten door de revolutie, oa omdat ze vrouwen en meisjes wil beschermen tegen "vrouwen" met baard en piemel die toegang eisen tot dameskleedkamers. Rowling heeft uitgebreid opgeschreven wat haar beweegt, en daar zit geen woord van haat naar wie dan ook bij.
En zelfs al zou Rowling transgenders haten; veel linkse schrijvers, journalisten, (hoog-)leraren en politici haten toch ook openlijk christenen, democraten, joden, belastingbetalers, etc?
Waarom worden die nooit gecancelled?"
Ja, mee eens, ik sta in deze ook aan de kant van Rowling. Dat "links" christenen en joden haat is mogelijk tot op zekere hoogte wel zo, democraten lijkt me onwaarschijnlijk, en belastingbetalers alleen in zoverre je hele rijke mensen bedoelt.
OKe, ik laat het daar maar even bij. Je hebt elders:
www.geenstijl.nl/5157656/live-schermt...
ook nog geschreven over te vroeg overlijden aan luchtverontreiniging en hoe jij wel even een studie op kan zetten dat een deel van de Romeinen rugpijn had
maar die passages geven weer een zekere minachting voor de wetenschap weer en daar heb ik het al over gehad.

Zoals een Romein altijd afsloot met de stelling dat hij van mening was dat Carthage vernietigd moest worden sluit ik af met dat toch Trump en BoJo leugenaars zijn en dat het hele rechtse project met het voorlopig mislukken van Brexit en Trump smadelijk ten einde is gekomen en dat de mensen hier daar lering uit moeten trekken.

En, true to form, geef ik ook nog even een linkje van een bron waar je niet zonder meer negatief tegenover staat:
www.aljazeera.com/news/2021/2/13/poli...
waarin de zin voorkomt:
"“Thank goodness the second attempt to impeach Trump is over,” right-wing British politician Nigel Farage also said on Twitter. “The Donald can now fight again.”"
waar je ziet dat bijvoorbeeld

cugel | 14-02-21 | 18:29

Kinderachtig dat ze café's met livestreams beboeten. Als er weer zo'n links liberale propaganda show op de NPO's georganiseerd moet worden dan mogen tientallen personeelsleden erbij rondlopen en nietszeggende gasten hun lulverhaal op komen hangen. Alles om het gewenste wereldbeeld maar door onze strot te kunnen drukken. Maar een eeuwenoude volkstraditie uitzenden wordt subiet de strot omgedraaid. SneuA

Rest In Privacy | 14-02-21 | 09:21

Erger me groen en geel aan die ieder kwartier herhalende spots op tv van zielige arme uitgemergelde kinderen en verwaarloosde dieren enz. Kan ik er wat aan doen? Mijn partner trekt het zich zo aan en wordt er depri van. Verwachten deze goede doelen soms dat ik ieder kwartier weer een overschrijving doe. En wat kosten die “reclames” wel niet.

Kattie | 14-02-21 | 09:19 | 2

Misschien gewoon de tv uitdoen?

lekgoot | 14-02-21 | 09:41

En dan is de media verrast uirgekotst te worden. Zelfs de kat wil er niet meer op.

Frau Merkel | 14-02-21 | 10:14

@Braindead2000 | 14-02-21 | 10:09:
Trump is nog geeneens president meer, 4 jaar lang president geweest maar nu niet meer. Geen reden om te stoppen uiteraard voor de Telegraaf met hun haatcampagne.

Braindead2000 | 14-02-21 | 10:18

@Frau Merkel | 14-02-21 | 10:14:
Dat schijnt tegenwoordig kwalitatieve journalistiek te zijn.

Braindead2000 | 14-02-21 | 10:53
▼ 7 antwoorden verborgen

De NOS-"journalisten" soppen op elk protest in de wereld maar zodra het protest een anti-EU geurtje heeft, zoals protest van Catalenen, Gele hesjes, mensen die tegen her beleid van Rutte demonstreren dan zie je de Scheinheilige NOS 180 graden draaien.

Braindead2000 | 14-02-21 | 09:06

Veel klunen vrees ik.

goedverstaander | 14-02-21 | 08:56

Nos: we moeten waakzaam blijven
nos.nl/artikel/2368610-biden-na-vrijs...

Het zit de staatsomroep niet lekker dat de helft van de VS die op Trump stemmen dat over 4 jaar nog eens kunnen doen.

Braindead2000 | 14-02-21 | 08:07 | 8

Het zou zo maar kunnen dat deze reactie volledig is onderbouwd door de Nederlandse Staats Omroep.

dasechtgeenstijl | 14-02-21 | 08:26
▼ 5 antwoorden verborgen

De Raggende Mannen - Schaamtevol Verlangen

youtu.be/vVs9Mnmrejw

Rest In Privacy | 14-02-21 | 07:52

Er ligt nu zeven dagen sneeuw. Hier in de straat/wijk is er nog niks geschoven. En nou heb ik er op zich niet zo'n moeite mee want er is niks mis met het bijhouden van rijskills op een dikke laag sneeuw. Maar toch... De gemeentelijke belastingen die ik hier jaarlijks moet aftikken zijn toch gewoon inclusief het sneeuw-en ijsvrij maken van straten?

Leptob | 14-02-21 | 07:44 | 4

Bij de gemeente vegen ze slechts hun eigen straatje schoon.

wijsvinger | 14-02-21 | 08:08

Dat is al veel langer aan de gang. Vermoed dat als u een Meldpunt Gemeentelijke Ontduikingen zou openen, de telefoon gloeiend zou staan.
Fietspaden worden alleen nog gerepareerd als iemand een doodsmak gemaakt heeft, lantaarnpalen niet meer vervangen, groen onderhoudt de buurt maar, rommel moeten bewoners zelf maar weghalen, strooien doen we alleen nog de verkeersaders.

En ondertussen gaat de gemeente vrolijk inbreiden: de buurt volproppen op de allerlaatste stukjes groen. Helemaal slecht gaat het in de gemeentes die zijn heringedeeld bij een grote “broer”. Dan beland je a la Haren in eens onderaan de prioladder.

de Voorzittert | 14-02-21 | 08:37
▼ 1 antwoord verborgen

Zo zo, dat is bijzonder wakker worden. Trump is niet veroordeeld maar 7 GOP Senatoren hebben hem wel schuldig bevonden. McConnell geeft aan dat hij stemde voor 'vrijspraak' maar wel vindt dat Trump hartstikke schuldig is aan opruiing (spoiler alert: dat is Trump ook) en strafrechtelijk vervolgd moet worden. Snap jij het nog?

GrandMechantLoup | 14-02-21 | 07:40 | 4

Derest die tegen heeft gestemd vindt van niet. Dus hierbij zeg ik hij is niet schuldig aan opruiing, want de meerderheid beslistte anders. Zullen we de Democratische leiders dezelfde standaard geven als Trump? Dan zullen er vele afzettingsprocedures volgen tegen hen.

Adriel | 14-02-21 | 08:13

@VoltaireJohn | 14-02-21 | 08:13:

Ik weet het ook niet, maar er staat in de nieuwsberichten dat 57/100 Senatoren het eens zijn dat Trump schuldig is. Ik geloof dat je niet helemaal snapt wat 'meerderheid' betekent.

Komt inderdaad bij dat McConnell letterlijk zegt dat Trump schuldig is en dus niet 'politiek' maar strafrechtelijk moet worden vervolgd. Dat vinden meer mensen nogal vreemd.

Schout-bij-Nacht-J | 14-02-21 | 08:26
▼ 1 antwoord verborgen

Marry Griffin - Crazy

youtu.be/Xx39S7j4bNc

Wat een strot heeft die vrouw...

Rest In Privacy | 14-02-21 | 07:43

Speciaal voor Valentijns dag ( zou Rudolph Valentino hier iets mee te maken hebben ?! ).
Voor zij die ervan houden en zij die er niet van houden ( Mickey.. kuch ;))
Maar dit is wel voor allen die van dit nummer houden.
Bryan Ferry - Slave To Love.
www.youtube.com/watch?v=9kp3N3wQPO0&a...
Ik wens jullie allen evengoed een mooie en lieve Valentijnsdag, geniet ervan.

Bad - Casey | 14-02-21 | 07:25 | 4

Gewoonlijk ben ik misschien een ietsiepietsie
(kuch) team Moppersmurf (zie boven ;-)), maar in coronatijden ben ik helemaal Slave To Love. Dus: een dikke Valentijnsknuffel voor jou van mij, met een doosje Merci erbij!

MickeyGouda | 14-02-21 | 08:49

@Frau Merkel | 14-02-21 | 10:24:
LOL. Jij zit toch ook vol verrassingen. ;-) Môge! Ik heb een hartje in je cappuccino getekend, nou ja, wat er voor door moet gaan.

MickeyGouda | 14-02-21 | 10:42
▼ 1 antwoord verborgen

Gulliver | 14-02-21 | 07:12,
Blijft mooi Gulliver en jij voegde mij toen met de film met Al Pacino en Jamie lee Curtis aan.

Bad - Casey | 14-02-21 | 07:42

Bill Gates heeft bij de Europese Unie gelobbyd om geld af te schaffen zodat we alleen nog digitaal kunnen betalen. Bill Gates is een burger zoals jij en ik. Wanneer gaan wij lobbyen bij de EU?

jitro | 14-02-21 | 06:47 | 4

Bill is geen inwoner van de EU dus kan hij dat. U als EU inwoner dient te zwijgen.

Ik roep maar wat | 14-02-21 | 07:45

In de VS hebben ze al een aantal jaren een lobbyist namens "het volk". Dan is het nog 1:200. Absurd dat het nodig is, maar ook een idee voor NL/EU.

quazi | 14-02-21 | 07:56

Daarvoor heeft u van de EU een 'volksvertegenwoordiger' die uw belangen behartigd.
Wat zegt u? U heeft daar niet voor gekozen?
U moet nu uw mond houden, anders sturen we onze EU politie even langs.

EEnzame SchizofrEEN | 14-02-21 | 08:10
▼ 1 antwoord verborgen

Goedemorgen allen,
Net thuis, maar wat een begin van een mooie dag, de gestoorde, oude, gekke en enge Heks heeft verloren ;D
Hier ga ik nog even voor zitten, want dit is genieten ;D
Pelosi, House impeachment managers speak to press following Trump acquittal.
www.youtube.com/watch?v=_CNAyzZYCPM
Pffff, die is goed gek, wat een engerd en ik ben net begonnen met kijken, bijna hilarisch maar toch ook zo eng.
Met een nummertje erbij.
Rhiannon Fleetwood Mac Live 1976.
www.youtube.com/watch?v=wgmRb3MlpHQ

Bad - Casey | 14-02-21 | 06:34 | 5

@Braindead2000 | 14-02-21 | 07:06,
Behoorlijk gestoord, de reacties daaronder zijn ook niet mild, de meeste Amerikanen schamen zich voor zulke hypocriete kneuzen.
Maar mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk ;))

Bad - Casey | 14-02-21 | 07:09

@Bad - Casey | 14-02-21 | 07:09:
Het is net een D66'er, die hebben ook al zo'n bloedhekel aan democratie. Als ze bij D66 zou solliciteren zou ze onmiddellijk aangenomen worden.

Braindead2000 | 14-02-21 | 07:15

@Braindead2000 | 14-02-21 | 07:15,
Ik was vroeger voor de Democraten en PVDA, maar ik zie nu al jaren in, dat zij teren op hun voorganger en nog steeds denken dat zij het goede doen, dat doen ze dus niet, een Democraat die haar voormalige aanhangers deplorables noemt en een PVDA dame die ooit zei, " wij zijn de Elite ", ( Guusje ter Dorst ) dan denk ik echt dat je het niet helemaal begrijpt.
Hoogmoed komt voor de val maar men kan nog harder vallen.

Bad - Casey | 14-02-21 | 07:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoe debiel ben je dan als je met een auto het ijs op rijdt? En hoe zit dat verzekeringstechnisch gezien?
Wie gaat die kraan betalen?
www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art...

Leptob | 14-02-21 | 05:55 | 1

Valt best mee. Ze gebruiken de kraan van Gatse z'n loonbedrijf en er komt geen verzekering bij kijken want Aalsten en Sibbele repareren die auto zelf in de loods van Oebele.

kleybeuker | 14-02-21 | 07:36

Ga de kroeg in.
Tot morgen.

HoerieHarry | 14-02-21 | 03:53

Ok, tijd om langzaam richting bed te gaan.
The Quantic Soul Orchestra - Hold It Down - feat. Alice Russell 2003
www.youtube.com/watch?v=gHzz573APqM

Basil Fawlty | 14-02-21 | 03:41

Komende zaterdag kan de bbq weer aan! 15-20 graden en zon. Zo hard als de sinus kou trekt, zo hard trekt ie daarna warmte aan.

wilderst | 14-02-21 | 03:15

Ik zag de tekst en zonder jou nummer beluisterd te hebben moest ik aan dit nummer denken (1986).
The way it is - Bruce Hornsby
www.youtube.com/watch?v=GlRQjzltaMQ
Verder geen fan maar mee opgegroeid. Typisch top 40 nummer toen. Middle of the road.

Basil Fawlty | 14-02-21 | 03:24

Vasteloavend. Naast de traditionle leedjes en meziek ook ruimte voor de Feinschmeckers en dan kom je als snel uit op ik Dieter Bohlen en mijn broer Thomas Anders.
Brother Louie - Modern Talking.
www.youtube.com/watch?v=Lp2qcCrdBLA (1986)
En dan te bedenken dat mijn broer en ik ooit in Maastricht in de optocht als dat duo hebben meegelopen. Karretje met 2 grote boxen erop. Foute glitterpakken met overdreven schoudervulling, gigantische pruiken en heel slecht playbacken. Bruin creme zat 2 weken later nog steeds op m'n huid. Kreeg het er na 100 keer wassen niet vanaf. Te goedkoop spul gekocht. Hahaha!
Oh ja en dat nummer kon ik daarna na 1000 keer afgespeeld te hebben tijdens vasteloavend jaren niet meer horen. Lol!

Basil Fawlty | 14-02-21 | 02:58

Ik heb een cursus vrouwen versieren geschreven.
En de beftechnieken staan er ook in.
Dit krijg je vanwege de verveling door corona.

HoerieHarry | 14-02-21 | 02:48 | 1

Wel op basis van het nieuwe normaal hoop ik?

dasechtgeenstijl | 14-02-21 | 08:47

Heb net cheddar kaas op mijn broodje gyros gegooid, nu nog even 5 minuten in de oven en dan is de kaas mooi over het vlees gesmolten.

Brabeaulander | 14-02-21 | 02:32 | 4

Iedereen heeft een vreetkick.

Rest In Privacy | 14-02-21 | 02:45

Verdomme! Ik was net gelukkig...

wilderst | 14-02-21 | 02:58

@wilderst | 14-02-21 | 02:58: Maar wat past er nog bij een Coca Cola Zero Decaf met ijs en Asbach Uralt? Smaakt als bruine rum. Wellicht iets Mexicaans? Taco's of chili? Broodje gyros cheddar! Breng je 'm ff langs, Brabeaulander?

wilderst | 14-02-21 | 03:06
▼ 1 antwoord verborgen

Misschien heb ik wel een oogje op Normpje deze Valentijnsdag.
Zij is lekker dominant en ik hou wel van zieke psychische warfare.
www.youtube.com/watch?v=djvj-gQW8k8&a...

keestelpro | 14-02-21 | 02:30

Dit weekend ,'Talk Talk', ter eerbetoon aan Mark Hollis.

ploppy | 14-02-21 | 02:25 | 7

@Basil Fawlty | 14-02-21 | 02:35:
Onmogelijk goed!

J.Cash | 14-02-21 | 02:36
▼ 4 antwoorden verborgen

Rondje van Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd zegt ie net, hij gaat z’n muntjes anders toch niet op krijgen deze carnaval,

Sinterbikske | 14-02-21 | 02:16

Neon is ook stil.....

Rest In Privacy | 14-02-21 | 02:16

Ok zal ik hier nog eens wat plempen,
de originele versie van enter sandman,.... nee niet van metallica. Gaan die gasten helemaal los op napster maar dat ze zelf nooit aangeklaagd zijn.
www.youtube.com/watch?v=VXUYGraNtHU&a...

miko | 14-02-21 | 02:12

Zoals mijn oom altijd zei moet je iedere avond eindigen met een droge sherry, met Tio Pepe rechts en mijn tropisch kacheltje links.

J.Cash | 14-02-21 | 02:12 | 1

Ik snap niet dat Fino niet mag bij Wordfeud! En Merlot en Yquem en Sauvignon wel!

wilderst | 14-02-21 | 02:52

Brandy had ook nog een duet met Michael Jackson. The Boy Is Nine. Nooit echt een hit geworden.

R. Skickr | 14-02-21 | 02:14

@R. Skickr | 14-02-21 | 02:14:
Hahaha!

Basil Fawlty | 14-02-21 | 02:19

Toni (ik ben niet zo goed met belasting betalen) Braxton - You're Makin' Me High 1996.
Kewle beat.

Basil Fawlty | 14-02-21 | 02:07

Wilderst, bedankt voor topreaguursel van vanaaf. Heb honger nu en zin in eten. RMS Ajam wordt het. Rijst met sambal en kip. En dan Bunduk natuurlijk! Bali Bunduk.

R. Skickr | 14-02-21 | 02:01 | 3

Meloentje erbij...

Rest In Privacy | 14-02-21 | 02:03

Lekkere Gudang Garam achteraf:)

Sinterbikske | 14-02-21 | 02:04

Enjoy!

wilderst | 14-02-21 | 02:53

Later all. Ik knal er een film in. Ik zorg wel eerst dat m'n basiskanaal geen 123 is, zodat als ik klaar ben er geen Nieuwzuur oppopt met die magere lul. Ik hoorde 'm bij het zappen eerder op de avond al sneren dat het schaatsen gelukkig snel over zal zijn.

wilderst | 14-02-21 | 01:58 | 1

Die scheert zich elektrisch, draagt ondergoed van Zeeman en vindt atjar tjampoer te zoet.

J.Cash | 14-02-21 | 02:16

Wat is ook alweer de bedoeling van Valentijnsdag?

kloopindeslootjijook | 14-02-21 | 01:52 | 14
▼ 11 antwoorden verborgen

Veur de Treechteneere.
En veur de Hollènders: Dit is voor jullie wat moeilijk te begrijpen.
youtu.be/LOc5sPjOGpA

Lentehaas | 14-02-21 | 01:52 | 2

De slechtst gebakken zalm ooit gegeten in Maastricht. Kom eens leren in Rotterdam.

J.Cash | 14-02-21 | 02:18

@Lentehaas
Hoho. Unne klassieker jong.
Fabrizio - Sjiek is miech dat
www.youtube.com/watch?v=zjhQc6j9RR0

Vandaag menig familielid en vriend uit Limburg aan de lijn gehad. Zijn zeer depressief want gene vasteloavend dit joar. Kloete gezeik van d'n idioot oet Den Haag.

Basil Fawlty | 14-02-21 | 02:18

Ff serieus. Wat zou je er vinden als je broer of je beste maat Linda de Mol mee naar huis zou nemen? Gewoon een gedachten experiment hè.

Sinterbikske | 14-02-21 | 01:49 | 3

Ja wat was het "armoede is oneerlijk". Uit de mond van een multimultimiljonair. En dat wij daar iets aan moeten doen van haar.

VP732 | 14-02-21 | 01:59

@VP732 | 14-02-21 | 01:59:
Lees “De Rat van Amsterdam” van Pieter Waterdrinker, dat ga je mooi vinden.

Nuuk | 14-02-21 | 02:05

Vraag het aan de broer van Ed Nijpels.

Rest In Privacy | 14-02-21 | 02:23

Morgen op het matje bij de WHO.
Aanstaande dinsdagavond verkondigt Marx Rutte dat de avondklok vervroegd gaat worden naar 13:00 's middags en eindigt om 11:59 's morgens.
twitter.com/SimoneSays123/status/1360...

keestelpro | 14-02-21 | 01:41 | 8

@keestelpro | 14-02-21 | 01:53:
Wel fijn voor Lilianne Marijnissen; die wordt temidden van deze freules wel steeds leuker. Vond haar wel OK, wel eens te stijf socialistisch, maar SPers zijn er wel voor “de mensen” en dat kan ik in ze waarderen. Niet dat losgezogen en feitenvrij deugen.

Nuuk | 14-02-21 | 02:03
▼ 5 antwoorden verborgen

Mijn kat wil naar buiten, laat ie duidelijk merken. Het zijn z’n nachtelijke uurtjes normaal gesproken, maar ik weet dat ie met deze temperatuur na 1 minuut weer naar binnen wil. Avondklok ook voor het beestje, vanaf morgen gaat het dooien, kan ik hopelijk komende week ook weer eens werken.

Sinterbikske | 14-02-21 | 01:39 | 1

Het lolletje van de DemocRats is een totale aanfluiting en een schande voor de VS. De Amerikanen waren al nauwelijks serieus te nemen, nu hebben ze bewezen niet helemaal loco te zijn. Op TV is het er ook niet beter op geworden. Ik zat net The Walking Dead te kijken. Dat dacht ik tenminste. Het bleek Biden te zijn.

Frau Merkel | 14-02-21 | 01:27 | 11

Ik hoorde van de week een mooie uitspraak op CNBC over deze zaak van een trader en of dat invloed zou hebben op de markt. zijn antwoord: "Ofcourse not. The democrats had their fun. They hit a homerun (verkiezingswinst) but don't try to hit a grandslam (impeachment)." Ghehehe. Mooi samengevat en daarmee is ook de kous af voor ieder weldenkend mens. Het leven gaat verder.

Basil Fawlty | 14-02-21 | 01:48

@keestelpro | 14-02-21 | 01:47: ja schitterend toch. Ze komen er nog wel achter , die Biden adepten, ze gaan echt van een koude kermis thuiskomen.

Sinterbikske | 14-02-21 | 01:53

@Sinterbikske | 14-02-21 | 01:53:
Over 4 jaar gaat Trump weer meedoen aan de verkiezingen en met, wat was het, 75miljoen kiezers achter zich kan hij de boel flink op porren in de VS. De Republikeinen kunnen hem in ieder geval niet negeren.

Nuuk | 14-02-21 | 02:10
▼ 8 antwoorden verborgen

Wat wordt de nachthap deze nacht? Ff browsen in de keuken...

wilderst | 14-02-21 | 01:24 | 11

@R. Skickr | 14-02-21 | 01:54: Ook lekker! Helaas is die kip in de zak gekookt met kleurstof/kruiden zodat het geroosterd lijkt. Dit om al het vocht te behouden voor de kiloprijs. Niet verkeerd maar niet echt.

wilderst | 14-02-21 | 02:03

@wilderst | 14-02-21 | 02:03: die ban 6,50 em twee voor 10 euro. Bak hem nu net af. Maar eerlijk, ik noem dit geen vlees. Als je iets wilt maken ga alsjeblieft naar de slager. Het is net als met Starbucks, het is te drinken maar noem het géén koffie.

R. Skickr | 14-02-21 | 02:17

@Nuuk | 14-02-21 | 01:45: Heerlijk, maar voor mij iets meer voor de pre-diner-borrel. In de nacht moet de smaak heftig zijn. En t liefst iets warms.

wilderst | 14-02-21 | 02:18
▼ 8 antwoorden verborgen

@R. Skickr | 14-02-21 | 01:54:
Bingo! Helaas is hij erg slecht in de achterkant van mijn scalp.

keestelpro | 14-02-21 | 01:57
▼ 1 antwoord verborgen

Ik snap nog steeds niet dat de onteigening van SNS door de staat in 2013 en de veroordeling van de staat door de rechter nu 8 jaar later, icm een herstelbetaling van 800 miljoen aan de obligatiehouders, geen nieuws is! Dit is formaat toeslagaffaire! Iets onterechts doen als staat en dan vervolgens de burger 8 jaar lang kapotprocederen.

wilderst | 14-02-21 | 01:19 | 5

Voor mij is dit nieuw. Zo op het eerste gezicht is dit schrikbarend. Een schadevergoeding ter hoogte van een bedrag dat in de richting van een miljard gaat... Vreemd dat geen groot nieuws is.

Lentehaas | 14-02-21 | 01:34

@Lentehaas | 14-02-21 | 01:34: Het stond zelfs even op NOS Teletekst, maarja die plaatsen dit soort dingen tussen 0.00 en 7.00 zodat niemand het leest, en de MSM mogen er niks mee van het kabinet.

wilderst | 14-02-21 | 01:41

@wilderst | 14-02-21 | 01:41:
Staat wel op nos.nl/artikel/2368220-staat-moet-sns... , maar het is geen groot nieuws geweest. Miljardje meer of minder maakt ook niet meer uit tegenwoordig. Vorige crisis moest het kabinet bezuinigen bij een paar miljard te veel uitgaven, maar die tijd is voorbij, printen maar!

Watching the Wheels | 14-02-21 | 01:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik viel vroeger altijd op vrouwen waar een steekje los aan bleek te zitten.
Mijn liefdesleven was een gekkenhuis.
Het heeft bijna 30 jaar geduurd voor ik mij realiseerde dat ik zelf het hek open liet staan.

Rest In Privacy | 14-02-21 | 01:16 | 6

@Watching the Wheels | 14-02-21 | 01:29:

Voor de seks wel.
De ellende komt later.

Rest In Privacy | 14-02-21 | 01:31

Beter een steekje los dan dat alles keihard vastgedraaid zit.

Nuuk | 14-02-21 | 01:50
▼ 3 antwoorden verborgen

Over de rituele en traditionele heksenjacht tegen de PVV en het FvD daags voor de verkiezingen kwam er een gedichtje bij me binnen. In het Engels uiteraard.

Monkeys on the roof.
Inside there is no prove.
Still they will break in.
They'll make their crime your sin.

keestelpro | 14-02-21 | 01:09 | 2

Mooii

wilderst | 14-02-21 | 01:13

Ik heb op de feesboek een heel mooi Valentijnsbericht uit Ecuador gekregen.
Ga er even stil van zijn.

Rest In Privacy | 14-02-21 | 01:04 | 18
▼ 15 antwoorden verborgen

Woensdag bestelde ik iets van Aliexpress via Spanje. Ik denk het zou wel binnen 3/4 dagen verzonden worden. Wat blijkt? Na 4 dagen nog niks gebeurd, terwijl ze de voorraden hebben bijgevuld. Tuurlijk, er is een termijn van ruik 2 weken waarin ze de bestelling kunnen verzenden, maar dit heb ik nog niet meegemaakt. Binnen zeven werkdagen zou ik het moeten ontvangen, dus tijd is er wel.

Adriel | 14-02-21 | 00:59 | 3

Ruim* autocorrectie van SwiftKey is vreselijk, daarbij ook nog eens langzaam en vastkokend. Misschien tijd om te gaan veranderen.

Adriel | 14-02-21 | 01:01

Je kunt de order cancellen en eventueel later weer hervatten. Dat werkt vaak prima om ze in beweging te krijgen.

Frau Merkel | 14-02-21 | 01:31
▼ 10 antwoorden verborgen

Muse, zo heb ik hier al eens vaker geplempdt, behoort tot een van mijn favo bands. Meermaals live gezien. Voor het laatst in de zomer van 2019 in Moscow. Ben niet zo'n fan van concertregistratie's of DVD producties. Live erbij is toch het beste. Maar ik heb net de film Simulation Theory gezien. Eigenlijk ook een concertregistratie uit de O2 Arena in London, maar dan in een heuse film verpakt. Voor de Muse liefhebbers onder ons, en dat zijn er best een paar, een aanrader. Mooi product. www.youtube.com/watch?v=EYdFLiXarHU

grapo | 14-02-21 | 00:47 | 8

@grapo | 14-02-21 | 01:14: Simulation Theory, heb het nu opstaan! Begint met breaking news... ben benieuwd!

R. Skickr | 14-02-21 | 01:21

@grapo | 14-02-21 | 01:14: Tot nu snap ik dat "erbij" zijn het beste is. De gitarist ken ik en hij doet me denken aan Tom Morello. Nee het raakt me niet en het is niet de eerste keer dat ik het probeer. Als band zijn ze goed. Maar ik zie een mix van Marilyn Manson, Pink Floyd en Limp Bizkit. Wat een kudtmuziek. Heb het echt geprobeerd 30 min.... mooie lasershow, maar die Duitsers met Du Hast hebben dit al gedaan. But Better.

R. Skickr | 14-02-21 | 01:33

Manson snap ik niet echt. Of je moet bedoelen dat het goor is. Pink Floyd daar begon het voor mij mee in 1969 ofzo. Ik vind Muse als band en qua live producties idd van hun niveau.

grapo | 14-02-21 | 02:56
▼ 5 antwoorden verborgen

Het laatste stuk, namelijk de landing, is niet te zijn. Er is dus nog hoop.

Frau Merkel | 14-02-21 | 01:33

Fade to Black staat nu op. Mn eerste nummer dat ik noot voor noot uitzocht. Taperecorder, voetpedaal, VHS. Kan bijna niet meer aanhoren. Zijn maar paar nummers die ik, na zeg 150 x, nog steeds kan waarderen en van kan genieten. Daar hoort deze niet bij. youtu.be/R8Io9Psoaos
Four Horsemen wel.

Rest In Privacy | 14-02-21 | 00:35

@R. Skicker | 14-02-21 | 00:59:
Nee, maar het scheelde niks. Echt niks. Ik was er net voorbij gelopen. Had er gepind bij een ATM, en nam de metro richting Battery Park. Achteraf scheelde het een paar seconden, het bonnetje van het pinnen heb ik nog. Ik hoorde pas later wat er was gebeurd, door sms-jes en mailtjes uit Nederland: "Is alles wel goed met je?" Toen kon ik ook niet meer terug naar mijn hotel (vlakbij Empite State), want alles was afgezet. Aparte verjaardag was dat wel ja.

Deksmaat | 14-02-21 | 01:15

@R. Skickr | 14-02-21 | 01:23:
Hahaha we hebben hier ook klunzen bij de pliesie, maar gelukkig niet van die cowboys.

Deksmaat | 14-02-21 | 01:58
▼ 3 antwoorden verborgen

@keestelpro | 14-02-21 | 00:42: hm. Staat nog een half potje bolognese saus wat al een tijdje over de datum is in de koelkast. Nee, die gooi ik gewoon weg! Spek met stroop it will be Kees!

Sinterbikske | 14-02-21 | 00:46

@Gulliver | 14-02-21 | 00:50: wat dacht je van mij dan? Ik maak geen grapje. Nachtelijke pannenkoeken zijn de beste. Zit nu een spek pannenkoek met stroop te omnomnomnom, nog 3 naturel te gaan!

Sinterbikske | 14-02-21 | 01:16
▼ 7 antwoorden verborgen

God dat is schrikken, dacht ik even dat Splinter Sjabot aan zou schuiven.

Stijl_Loos | 14-02-21 | 00:29 | 1

Splinter is toch geen serieuze voornaam. Dat is een medische urgentie.

keestelpro | 14-02-21 | 00:44

Ah, het is Valentijn! De postbode kon vanwege de sneeuwramp van ‘21 mijn brievenbus nog niet vullen, dat zal de komende dagen wel goed gemaakt gaan worden. ‘Zeg het met bloemen’ is mij altijd geleerd ( heb 6 zusjes opgeteld), dus dames, kiest u zelf maar, ik kan namelijk niet iedereen tevreden houden. m.youtube.com/watch?v=KPEgYp3X8YM
Bossie rode rozen.
Wild roses m.youtube.com/watch?v=lDpnjE1LUvE

Sinterbikske | 14-02-21 | 00:26

"ze treiterden me kapot"

Over hoe het met Jordan Peterson gaat.

www.demorgen.be/nieuws/ze-treiterden-...

Geen abonnement? rechtsklikken -> view source en dan is het best wel te lezen.

Knufter | 14-02-21 | 00:19 | 1

JavaScript disablen op dat domein, en al die andere kranten (behalve FD.nl) werkt makkelijker

frickY | 14-02-21 | 00:40

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna / uelHwf8o7_U

Robert Haynes | 14-02-21 | 00:18 | 1

1991 was het jaar van de '90's
youtu.be/IjjCp_QU5Qk
Creeping Death Moscow

Rest In Privacy | 14-02-21 | 00:16

Ook mooi om te horen hoe meer begrip er komt voor Friesland, en dat men begrijpt dat het niet het land is , maar de mensen .

Kim-Jung-Un | 14-02-21 | 00:15 | 1

Friesland is mooi en de mensen zijn fantastisch. Ik ben er eigenlijk te weinig geweest. Zodra de pest gaat luwen moet ik er maar weer eens heen.

Tashtego | 14-02-21 | 00:25

Dat Kuifje er weer is vervult me me van coronageluk.
Hij is icoon in mijn optiek.
Maar was hij er niet dan slaap ik niet minder.

HoerieHarry | 14-02-21 | 00:13 | 9

@beldewouten | 14-02-21 | 05:59:
Tering zeg. De één zit vast voor moord, de andere is doodgeschoten. Nummer drie is normaal gebleven.

keestelpro | 14-02-21 | 12:58

@keestelpro | 14-02-21 | 12:58: Deze klassieker kent vele lagen, Kees. Het mooiste vind ik dat zo’n kleine (die dus dood is) er in wrijft dat hij het voorspelde. ‘Ik zei toch, maar u wil niet luisteren’.

beldewouten | 14-02-21 | 14:38
▼ 6 antwoorden verborgen

Slaapliedje,

Slim Whitman - Indian Love Call
www.youtube com/watch?v=0FhQxZnSqc0

D.Onderop | 14-02-21 | 00:13 | 2

Rihanna - We Found Love ft. Calvin Harris / tg00YEETFzg

Robert Haynes | 14-02-21 | 00:12

The LEGHOUNDS - Don't Screw It Up ---> lbeRhmKwxv0
The LEGHOUNDS - Hot Twat ---> zvmvl1SOOpc
The LEGHOUNDS - Gonna be my lady ----> KuMj2h7mAuw

Asteroid-B612 | 14-02-21 | 00:08

Drummers zitten altijd zo verstopt achteraf. Maar bassisten zijn nog onbekender. Je krijgt ze ook, uitzonderingen daargelaten, amper in beeld. Je hebt ze nodig maar ik heb ze nooit begrepen.

Rest In Privacy | 14-02-21 | 00:08 | 22

En Joe Dart van Vulfpeck is de meest spraakmakende bassist op t moment: wel eens het hele publiek de basslick mee horen zingen?

VULFPECK Dean Town (Live in Dublin) /watch?v=3ruXOh74xRE

Sjiek | 14-02-21 | 01:52

MonoNeon, is ehh, MonoNeon:

MonoNeon with Ghost-Note "Live at the JammJam in Los Angeles" /watch?v=8LklqHcXxiU

Sjiek | 14-02-21 | 02:00
▼ 19 antwoorden verborgen

Een romantisch muziekje dan maar....

Salt-N-Pepa - Push It

youtu.be/vCadcBR95oU

Rest In Privacy | 14-02-21 | 00:08

The Warriors (1979) - Full Intro 1080P HD HQ / Nsgtl6MF8RU

Robert Haynes | 14-02-21 | 00:06 | 1

The Hansons Play Dirty - Slap Shot (6/10) Movie CLIP (1977) HD / IUbn5ss8j9c

Robert Haynes | 14-02-21 | 00:03 | 1

Zit Lezeres al in de schuilkelder?

Rest In Privacy | 14-02-21 | 00:03 | 3

Nee die kan niet komen want die is bedolven onder valentijnskaarten.

keestelpro | 14-02-21 | 00:04

Oh god. Dat gaat gezeik opleveren. 15e jaar op rij dat ik deze onzin weer vergeten ben.

Lorejas | 14-02-21 | 00:15

@keestelpro | 14-02-21 | 00:05:
Statistisch zou dit kunnen kloppen maar aprilletje zoet brengt nog weleens een witte hoed. Herinner me dat het op een 14de april lekker sneeuwde, hoor.

drs.Nee | 14-02-21 | 00:23

@drs.Nee | 14-02-21 | 00:23: Ik ben van 14 april en heb ongeveer 10 jaar terug meegemaakt dat het 29,7 graden was! We zaten hier in ZO-Brabant heerlijk te rikken op het terras.

wilderst | 14-02-21 | 01:08
▼ 4 antwoorden verborgen

Heren niet vergeten dat het vandaag Valentijnsdag is!

Rest In Privacy | 14-02-21 | 00:00

Straight a's in Love - Johnny Cash / yXbe92wgcyc

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:59

splinter is de mol

Ir. Wilhelmus | 13-02-21 | 23:57

Hautekiet en de Leeuw - ik denk nooit meer aan jou / LYq2ClBCJkE

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:57

Zijn schaatsers nu de nieuwe asocialen? Hoe durven ze, een beetje naar buiten gaan om te genieten van vrijheid en de natuur om vervolgens bij botbreuken een beroep te doen op zorg? teletekst-data.nos.nl/webplus?p=110

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:54

Bijna een jaar lockdown, bijna een jaar cafe. Vele Roze strijders hebben het niet gered, hebben zich over gegeven aan Joris. Voor degenen die nog stand houden, en voor degenen die wij herdenken, Club Bizarre m.youtube.com/watch?v=pR26nzO4DNA

Sinterbikske | 13-02-21 | 23:52 | 2

Haha! Club Bizarre zou ook een goede naam zijn voor het GeenStijl Avondclockdowncafé zijn.
U96 - Club Bizarre (1995) - @Sinterbikske
www.youtube.com/watch?v=6fni56fZWow&a...

keestelpro | 13-02-21 | 23:55

Dead Poet Society : Captain, oh my captain / CxWBTQ68WP0

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:52 | 1

Full Metal Jacket - Animal Mother / iH5R4tgGdDk

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:45 | 3

These are great days we’re living, bros. We are jolly green giants, walking the Earth — with guns. These people we wasted here today are the finest human beings we will ever know. After we rotate back to the world, we’re gonna miss not having anyone around that’s worth shooting

P-unit | 14-02-21 | 00:17

Over bewustzijn gesproken. Is Pink Floyd, nog Pink Floyd
A; als je David Gilmore weghaalt
B: als je Roger Waters weghaalt

Waar begint het, waar houdt het op?

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:40 | 1

Het begon met Syd Barret het stopte pas na Nick Mason.
David was Pink Floyd neo.
Roger is een appendix, je hebt er niks aan maar hij is er wel.

grapo | 14-02-21 | 03:01

Etta James - How do you speak to an Angel?

youtu.be/qgdVWWHWrYc

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:39

Donnie Darko ( Tears for fears - Head over heels) / VWJPa0bvWnM

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:34 | 1

Goede herinneringen. Maar het was maar 1 seizoen of zoiets, toch?

beldewouten | 13-02-21 | 23:48

Jimmy Page. Dit is gewoon misschien wel
dé reden om een gitaar op te pakken en je te uiten.

youtu.be/uiLKT5rPHBA

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:29 | 2

Het is voor mij een reden om mijn gitaar in een hoek te smijten en te denken: laat maar.

beldewouten | 13-02-21 | 23:31

@beldewouten | 13-02-21 | 23:31: Ja dat gevoel ken ik heel goed. Maar wees jezelf en doe wat je leuk vindt. Maar soms is het wel heel pijnlijk ja :-(

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:34

@R. Skicker | 13-02-21 | 23:32: Ik krijg een commercial van T-mobile. Zinloos. Ik zit al bij Tele-2.

goedverstaander | 13-02-21 | 23:38

@R. Skicker | 13-02-21 | 23:42: :)

goedverstaander | 14-02-21 | 00:22
▼ 1 antwoord verborgen

Even over Trump tussen de herrie door hier. Ben ik de enige die het serieus zorgwekkend vind dat de berichtgeving over de impeachment-zaak geheel eenzijdig was? Ik heb alle standpunten, videos en speeches van de aanklagers voorbij zien komen maar slechts een enkel kort stukje dat 'de verdediging snel klaar was'. Niet dat ik ervan op kijk naar 4 jaren van ditzelfde, maar het is toch een beetje alsof je bij de pot Ajax - PSV (2-1) alleen het doelpunt van PSV laat zien in je nieuwsbulletin.

Als je kijkers doorhebben dat je op 1 onderwerp partijdig bent geloven ze je voor de rest ook niet meer.

OscarWilde | 13-02-21 | 23:27 | 9

@D.Onderop | 13-02-21 | 23:37: Huh? ja dat klopt, vooral een emotioneel betoog. Vanuit de NOS gezien waarschijnlijk een geldige reden om een impeachment-procedure te starten.

Cassandra | 14-02-21 | 00:00

Je kunt veel zeggen van CNN maar ze zenden het proces integraal uit. Als het klaar is zeggen ze dat iedereen wel snapt dat Trump op de elektrische stoel moet worden gezet en dat zijn verdediging geen poot heeft om op te staan, maar toch: je krijgt alles te zien en te horen. Heel informatief.

JvanDeventer | 14-02-21 | 00:27

Kijkt er nog iemand naar de NOS? Als er iets volkomen nutteloos ie gebleken, dan is het de NOS wel.

Frau Merkel | 14-02-21 | 01:21
▼ 6 antwoorden verborgen

Training Day - Alonzo ending scene. / neoAJrzKXq4

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:26

En hoe de zaal dan reageert bij de mystery guest....

Sjiek | 14-02-21 | 00:05

Voor die van mij dat gaat kijken moet ik een pistool op zijn hoofd zetten. :)

knutsel_ | 14-02-21 | 00:11
▼ 1 antwoord verborgen

"Training Day" - Chicanos HD / e9LQVejASCU

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:13 | 1

Klazienaveen heeft kloten. Ik wens ze succes.

goedverstaander | 13-02-21 | 23:24

Wee Papa Girl Rappers - Wee Rule
m.youtube.com/watch?v=VNNnHWHPrCY
De dikkere van de twee noemde zichzelf Total S. Hahaha stijl. Maar het was geen Asha hoor.

Deksmaat | 13-02-21 | 23:11

Oef! Brian Ferry!

Roos | 13-02-21 | 23:33

dwingende kijktip, noodzakelijke zinnigheid: Evelien Peeters en Ira Helsloot

/watch?v=dGWEsIrtZrY

Sjiek | 13-02-21 | 23:03

Dy healwizen yn Gerkeskleaster! Mei de wein op it iis?

goedverstaander | 13-02-21 | 23:06

NEIL YOUNG - OLD MAN / An2a1_Do_fc

Robert Haynes | 13-02-21 | 23:03 | 1

Zo maar een gedachtegangetje. Stel dat je een nummer post hier en pas op verzoek de link plaatst. Ik check vaak de linkjes, maar reageer daar niet op; Ik vind het niks of juist wel of was nieuwsgierig. Maar soms reageer ik terwijl ik niet de link check. Voor degene die iets plaatst is het wel leuk om te weten of überhaupt iemand geïnteresseerd is toch? Ik zat vanmiddag dus te kijken naar een optreden van Toots Tielemans, in een rolstoel, op een festival. Iemand? :D
Snel afgezet om te genieten van een concert van W.A.S.P. in London in 1985. Iemand?

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:02 | 6

@goedverstaander | 13-02-21 | 23:19: Ik ook niet, elke film lijkt op de vorige. Maar als je vriendin de reden is dat je dit verbegt dan kan jij maar eens open kaart met haar spelen in plaats van haar zo te kort te doen.

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:23

W.A.S.P. trekik dan nog wel omdat ze "I don'tneed no doctor" van HUMBLE PIE (met Peter Frampton!) coverden, maar vooral omdat Blackie Lawless een blauwe maandag in de NEW YORK DOLLS zat, toen de helft van de band, halverwege de toer in Florida weer naar huis moest om dope te scoren.

Asteroid-B612 | 14-02-21 | 00:40
▼ 3 antwoorden verborgen

Allochtoon huilie huilie,

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), die je nodig hebt om bijvoorbeeld bij de politie of overheid te werken, kan nu geweigerd worden vanwege een strafblad. Als het aan minister Sander Dekker van rechtsbescherming ligt, worden binnenkort ook reguliere politiegegevens meegewogen bij een VOG-aanvraag. Dat is een slechte zaak, meent onder meer de 30-jarige Ismael Chakir uit 020 Oost die vreest dat deze wet de afstand van jongeren met een etnische achtergrond tot de arbeidsmarkt vergroot.

D.Onderop | 13-02-21 | 22:58 | 7

Of in een gracht varen met ijs?

dedwarsligger | 13-02-21 | 23:17

Fijn, zoveel vertrouwen in de registratie van de popo. Lol, wat een debiel plan weer van Dekker.

beldewouten | 13-02-21 | 23:26

@VoltaireJohn | 13-02-21 | 23:03: Wat zijn "reguliere politiegegevens"? Nee, een strafblad mag meetellen, al het andere niet. Niet bij een gewoon VOG; geen veroordeling = geen gevolgen. Als iemand met vertrouwelijke info moet gaan werken of op een gevoelige post komt, dan kan je altijd nog een dieper achtergrondonderzoek doen, waarbij "nee, tenzij" geldt.

Muxje | 13-02-21 | 23:38
▼ 4 antwoorden verborgen

Las in een lokaal krantje dat de bakkers-vrouw vorige week is bevallen van een dochter.
Ga morgen een taart voor haar bakken.

Gokmaar | 13-02-21 | 22:57 | 1

LOL.

De ene taart
is een andere waard

goedverstaander | 13-02-21 | 23:01

Henry!

Deksmaat | 13-02-21 | 23:20

Stuk of 7 keer gezien.

Asteroid-B612 | 14-02-21 | 00:44

Neil Young - Needle And The Damage Done (Unplugged) / Hd3oqvnDKQk

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:55 | 2

Lezeres?

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:58

En dan nu snel naar de reclame voor een middel tegen vaginale schimmel.

van Oeffelen | 13-02-21 | 22:55 | 3

En smegma, want dat is een onderschat probleem.

HoerieHarry | 13-02-21 | 23:00

Dit zag ik in het verleden vaak rond de avonduren. Dure reclameblokken.

Adriel | 13-02-21 | 23:07

Kijk da's mooi!

Rest In Privacy | 13-02-21 | 23:17

In Barts Classic Track leggen we elke keer een classic track onder de loep om zo meer te weten te komen over het verhaal rondom de classic track.
Deze week 'Radar love' van Golden Earring.

kloopindeslootjijook | 13-02-21 | 22:55

The news is out all over town
That you've been seen a runnin' round
I know that I should leave but then
I just can't go, you win again.

This heart of mine could never see
What everybody knew but me
Just trusting you was my great sin
What can I do, you win again.

I'm sorry for your victim now
'Cause soon his head like mine will bow
He'll give his heart but all in vain
And someday say you win again.

You have no heart, you have no shame
You take true love and give the blame
I guess that I should not complain
I love you still, you won again..

H. Drievuldigheid | 13-02-21 | 22:52

A Tribe Called Quest - I left my wallet in El Segundo
youtu.be/WILyWmT2A-Q
I got to get it, I got got to get it

Deksmaat | 13-02-21 | 22:51

De Democrats zullen het wel jammer hebben gevonden dat er niet per post gestemd kon worden over de impeachment van Orange Man Bad.

J.P.Drapeau | 13-02-21 | 22:50 | 1

Het schijnt dat ze ook nog stemmen per postduif hebben overwogen.

goedverstaander | 13-02-21 | 23:00

Probeer liever deze fijne punk deunen :
The DEADBEATS (1978) "Kill the Hippies" ---> rFePpwB_hF4
The DEADBEATS (2013) -
Let's Kill More Hippies Like We Did Last YEar --> KQYJrEjdKJA
M.I.A. "I hate Hippies (ca.1982) ---> CS-8nA_bHb8

Asteroid-B612 | 14-02-21 | 00:55

Alice In Chains - Nutshell (MTV Unplugged - HD Video) / 9EKi2E9dVY8

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:50 | 1

"De uitslag van de stemming over Trumps veroordeling Reuters" onder de foto op nos.nl/artikel/2368596-senaat-spreekt...

Het gaat even om dat woord 'veroordeling'. Er zou dus een stemming zijn geweest over de veroordeling van Trump? Raar, dacht dat er nog geen rechter aan te pas was gekomen. Lijkt weer typisch NOS-journalistiek.

Watching the Wheels | 13-02-21 | 22:49 | 4

Had "Stemming over schuldvraag" o.i.d. moeten zijn.

Watching the Wheels | 13-02-21 | 23:10

@Watching the Wheels | 13-02-21 | 23:03: Misschien niet opzettelijk maar zeker niet uit voorzichtigheid. Het blijft een bevooroordeelde kliek daar natuurlijk.

goedverstaander | 13-02-21 | 23:18
▼ 1 antwoord verborgen

Nee, het zijn allemaal bots en computers die zitten te reaguren.

Watching the Wheels | 13-02-21 | 22:53

And I'm comfortably numb.

The wall, ik hou ervan!

Roos | 13-02-21 | 23:37

Een van de beste songtitels ooit. Origineel van DK is groots maar deze cover ook. De eerste CD van Nouvelle Vague heeft sowieso tal van 80s pareltjes.

Nuuk | 13-02-21 | 22:52

@Nuuk | 13-02-21 | 22:52: Stuk of 10 x met de DK's opgetreden waaronder op een protestfestival bij de Republikeinse Conventie in Dallas (1984) waar Bush Sr. werd verkozen als nominee. De lokatie was echt vlakbij de plek waar JFK was vermoord, en Ome Jello kneep hem toch wel een beetje. Zodra de pers weer was vertrokken, hebben de Dallas cops nog flink klappen uitgedeeld aan de demonstranten. </Opa vertelt>

Asteroid-B612 | 14-02-21 | 01:38

De GGD stopt voorlopig met de coronablaastesten vanwege een aantal verkeerde testuitslagen bij de GGD Amsterdam.

Dat meldt RTL Nieuws vanavond. De foutieve uitslagen zouden te maken hebben met het verkeerd afnemen van de ademtest. De tijdelijke stop is een tegenvaller, want het was de bedoeling dat de coronablaastest landelijk zou worden ingezet.

D.Onderop | 13-02-21 | 22:45 | 1

Die testen zijn ronduit onbetrouwbaar. Daarnaast heeft Nederland zich niet gehouden aan de Europese aanbesteding van dit soort testen en worden fabrikanten met veel betrouwbaarder testen geweerd. Dit zaakje stinkt een uur in de wind. En geen medium dat het breed uit meet.

goedverstaander | 13-02-21 | 22:50

U2 is a no go!

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:45

Joni Mitchell ~ Big Yellow Taxi + Both Sides Now / GFB-d-8_bvY

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:41 | 6

Mooiste zinnen vind ik ...

"They took all the trees, and put them in a tree museum"
"And they charged the people a dollar and a half just to see them ..."

Watching the Wheels | 13-02-21 | 22:56

@Watching the Wheels | 13-02-21 | 22:56:
En deze anders ook
'Don't it always seem to go
That you don't know what you got 'til it's gone
They paved paradise, and put up a parking lot '

CLoVis | 13-02-21 | 23:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Beeble - I used TempleOS to write me a song

5gninja | 13-02-21 | 22:39

In het kader van de #InternationalTornadoDay wil ik graag deze bijzondere internet video's met jullie delen.

The roof! The Roof!
youtu.be/xSgDAPCSVrc?t=354

Confetti! Confetti!
youtu.be/l7diJjczf4M?t=199

Nazorg:
Nee het klimaat wordt niet extremer. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en HD camera en supersnel internet. Alles wat er gebeurt op de wereld wat een beetje spectaculair is komt in het nieuws.

keestelpro | 13-02-21 | 22:38 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Het was al komkommertijd bij de MSM sinds Trump president af is, is ie ook nog eens vrijgesproken! Ach, dan nu maar de pijlen richten op gebeurtenissen van 10 jaar geleden en Graus Ff dwarsbomen, daarna over naar Marine Le Pen want die doet het veel te goed aaaaggggh. ( let maar op!) Alles gaat uit de kast getrokken worden het komende jaar, het Woke orgel zal met schelle geluiden raketten afvuren op alle gedachten die afwijken van het gewenste nieuwe normaal.

Sinterbikske | 13-02-21 | 22:37 | 3

Ik hoorde dat ze ook een punt maakten van het feit dat Baudet neveninkomsten had van boekverkoop van nota bene zijn eigen boeken!!! Deze had hij niet gemeld..
Deze regel is om omkoping of dubbele petten te voorkomen maar in dit geval is een eigen boek schrijven en verkopen toch echt heel wat anders dan een penthouse cadeau krijgen van een "bevriend" politicus en het niet melden. Toch D66?

Dirk III | 13-02-21 | 22:41

In Nederland is het na 17 maart wel weer een tijdje rustig. Misschien laait het volgend jaar weer op, zo'n zes weken voor de gemeenteraadsverkiezingen.

goedverstaander | 13-02-21 | 22:44

Een Spaans basketbalteam, dat de paralympics wint. Maar ze waren dus niet fysiek uitgedaagd zeg maar. Dat was destijds iets om ophef over te maken. Hoe zou dat nu zijn in een tijd waar mannen tegen vrouwen boksen en je je mag identificeren met wat of wie je wilt zijn. Zouden, in deze tijd, zij die vraagtekens daarbij zetten in het hoekje van intolerante mensen worden geduwd?

Rest In Privacy | 13-02-21 | 22:37 | 6

@R. Skicker | 13-02-21 | 22:44: Nee, geen mannen tegen vrouwen. Vrouwen tegen 'nieuwe' vrouwen. Personen die nooit zullen menstrueren, zogezegd.

goedverstaander | 13-02-21 | 22:46

@BrutusBosch | 13-02-21 | 22:51: Kun je je voorstellen dat het record op de 100 meter vlak straks zo met een hele seconde wordt verbeterd? Lachen.

Woke sleepy Joe Biden krijgt de handen niet op elkaar bij de Amerikaanse trials van de (echte) dames atletes.

goedverstaander | 13-02-21 | 23:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Toch nog even iets over de algehele taalverloedering van het Nederlands, er moet me iets van het hart. Thans worden er termen gebruikt die de lading absoluut niet dekken. Er wordt van alles geroepen en geschreven zonder dat de betekenis erachter duidelijk is:
-Corona-ontkenner: Wordt voor iedereen gebruikt die het niet eens is met het beleid van het kabinet. Maar een enkeling is een corona-ontkenner. Voor 99,9% van de mensen bestaat corona dus wel, tegen de ernst en de maatregelen wordt anders aangekeken.
-Klimaatontkenner: Grootste onzinwoord ooit. Hoe kun je het klimaat ontkennen? Vermoedelijk wordt het bagatelliseren van menselijke activiteit op het klimaat bedoeld. Niet meer gebruiken dus.
-Islamofobie: Dat woord mag alleen gebruikt worden tegen mensen die zonder enige reden tegen de islam zijn. Het toeval wil dat in Nederland heel veel mensen precies weten waarom ze niet staan te springen om meer, meer, meer islam. Een fobie is namelijk een een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een overmatige angst voor iets ontwikkelt. Is het beredeneerd, dan is het dus geen fobie. Mee ophouden dus.

En nog iets. Mensen en zelfs partijen worden weggezet als racisten of racistisch. Racisme in Nederland is strafbaar. Dus zij die vinden dat er racisme plaatsvindt moeten aangifte doen bij de politie. Doen ze dat niet, dan zijn ze in mijn opvatting niet meer gerechtigd om deze aantijgingen te gebruiken.

Ik heb gezegd.

goedverstaander | 13-02-21 | 22:36 | 9

@beldewouten | 13-02-21 | 23:30: Omdat het anders te gemakkelijk is. Aanbellen en weglopen kennen we hier in de panelen ook geregeld. Put your money where mouth is or forever hold your breathe.

goedverstaander | 14-02-21 | 00:27
-weggejorist-
kleingordon | 14-02-21 | 00:38

@kleingordon | 14-02-21 | 00:38: Wat een fobie is, is helder. Maar het gaat hier om taal, daar begon je over. Bij samengestelde woorden verliest een onderdeel vaak de zuivere betekenis. In dit geval wordt een welliswaar overdreven angst bedoeld, maar niet per definitie zonder basis. Ook het zelfbewustzijn hierover kan ontbreken, net als bij een echte fobie overigens. Het is overigens wel een tering lelijk woord, dat betwist ik niet.

beldewouten | 14-02-21 | 06:27
▼ 6 antwoorden verborgen

The Smiths, 14, Bigmouth Strikes Again, Rank / LrGX2yiKm0Q

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:36 | 4

I was only joking. Geweldig lied.

zwaaropdehand | 13-02-21 | 23:16

Yep, Morrissey toen hij nog lekker was

Roos | 13-02-21 | 23:38
▼ 1 antwoord verborgen

Je moet 40+ zijn.

Dirk III | 13-02-21 | 22:44

I'm feeling it.

Rest In Privacy | 13-02-21 | 22:49

Broken glass everywhere
People pissing on the stage, you know they just don't care
I can't take the smell, can't take the noise
Got no money to move out, I guess I got no choice
youtu.be/PobrSpMwKk4
Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message

Deksmaat | 13-02-21 | 22:35

Serieuze maar ook saaie reactie. Ik steun iedere politieke partij, die de AOW weer op 65 jaar zet. Niet alleen daarom stem ik , maar ook voor een visie , die de Nederlanders weer op de eerste plaats zet.
Ik stem derhalve op Martin Bosma van de PVV. Prettige avond verder!

Sojev | 13-02-21 | 22:34 | 5

@frickY | 13-02-21 | 23:02: Iets een breekpunt noemen om kiezers te winnen en vervolgens het laten varen... Nee, dan moet je het geen breekpunt noemen.

beldewouten | 13-02-21 | 23:35
▼ 2 antwoorden verborgen

ELSE - Paris Ft. Steve Cutts - The Turning point

5gninja | 13-02-21 | 22:32

I'M On Fire-Matt Andersen / 4edjh2sJvxc

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:26

Hazy shade of winter.
youtu.be/RONzpfVotPU
Warme chocomelk voor iedereen! Met rum.

letopuwzaak | 13-02-21 | 22:23 | 2

Mooi nummer en de eenvoud van dit nummer ook bijzonder, Bookends:
youtu.be/sovVYInjHjw

smdyasc | 13-02-21 | 22:27

Joepie! De chips sopt zo lekker in de slagroom.

Frau Merkel | 14-02-21 | 01:24

Ik ga helemaal los vanavond, geen controle meer. youtu.be/RP0_8J7uxhs

Rest In Privacy | 13-02-21 | 22:23

Band of Horses - Laredo (Christopher Wilson Version) / 6mFHh_KVzew

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:23

De website van de PvdA en van PvdA-Europarlementariër Kati Piri zijn doelwit geworden van een DDoS-aanval. De site van de partij lag plat van 15.00 uur tot 19.30 uur die van Kati Piri is nog altijd uit de lucht.

Piri en de PvdA vermoeden dat Turkse hackers achter de aanval zitten vanwege de kritiek die Piri geregeld uit op het gebrek aan democratische vrijheden en de schendingen van de rechtstaat onder president Erdogan.

Op een Turkstalig Twitteraccount was de aanval al aangekondigd en de aanval werd vervolgens ook door dat account geclaimd.
bron: teletekst 106

D.Onderop | 13-02-21 | 22:14 | 5

De site van Piri is alweer in de lucht.
De hack-dienst van Erdogan heeft zich inmiddels teruggetrokken.
Inshallah.

goedverstaander | 13-02-21 | 22:21

Ik heb nu zin in kip.

beldewouten | 13-02-21 | 22:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Absurd en tegelijk zorgelijk. Onderwijzers worden hier blijkbaar ook mee opgezadeld om de jonge kinderhoofdjes te hersenspoelen. Hoe moet zo’n onderwijzer dan geschiedenisles geven over de Gouden Eeuw of les over de Europese Unie? Dit gaat de kant op van eenzijdige politieke beïnvloeding van kinderen, zoals destijds in de Sovjet Unie met de Pionierbeweging en de Komsomol.

Cassandra | 14-02-21 | 00:29
▼ 5 antwoorden verborgen

The Velvet Underground - Foggy Notion - HD / X1mTeAjL9OY

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:13

Dat laatste advies heb ik lekker opgevolgd en blijf nog wel een paar maanden,

miko | 13-02-21 | 22:11

Je hebt gelijk, Trump 2024

Tronald_dump | 13-02-21 | 22:17

Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder - Dokter Bernhard
www.youtube.com/watch?v=7QEvU3n5axY

Ron Brandsteder in een witte jas naast je bed, dan ga je het niet redden.

De Briemusketier | 13-02-21 | 22:09 | 2

Dan krijg je direct een fataal wegtrekkertje.

CLoVis | 13-02-21 | 22:58

Iemand koek? Iemand zopie?
De Pianiste Met De Zwevende Microfoon heeft er een liedje over geschreven.
Licht uit, spot aan, galm op 10!
www.youtube.com/watch?v=Q34JWMv9cgI&a...

keestelpro | 13-02-21 | 22:08 | 4

@Normpje | 13-02-21 | 22:11:
Ja. Ik heb een nietszeggende comment achtergelaten en wel zo subtiel dat de teller op 0 is blijven staan.

keestelpro | 13-02-21 | 22:12

Mijn galm gaat tot 11. Alles uit behalve het licht en gain op 11! Laat die zwevende microfoon maar gaan (wist niet dat dat zo heette tegenwoordig: "zwevende microfoon". Vrouw: ik liet allen maar mij stembanden even vibreren...

Rest In Privacy | 13-02-21 | 22:15

@R. Skicker | 13-02-21 | 22:15: Dacht dat ik inmiddels met een kroontje me spelvoute en dome opmerkinge kon wisse.

Rest In Privacy | 13-02-21 | 22:29
▼ 1 antwoord verborgen

Trump 2024!

C1O2 | 13-02-21 | 22:05 | 1

Als sleepy Joe Biden een impeachment aan zijn bejaarde kanis krijgt kan dat zelfs dit jaar al.

goedverstaander | 13-02-21 | 22:07

Iemand koek? Iemand zopie?
Belangrijke tip om gezond te blijven:
www.youtube.com/watch?v=_sI4PXtQ43I&a...
(Daarom viert met boven de rivieren geen carnaval. Tering Jantje!)

keestelpro | 13-02-21 | 22:05 | 1

Tering ik moet echt een bril. Ik zie mijn eigen typo's niet meer.
met = men.

keestelpro | 13-02-21 | 22:13

Carnaval achter je laptop, sneuer wordt het niet..

amateurrr | 13-02-21 | 22:05 | 3

Denk je dat ook als je naar je wijf kijkt?

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:06

Nou .. the real deal..
Dan maar op de laptop.

geen koning | 13-02-21 | 22:24

@Robert Haynes | 13-02-21 | 22:06: foei, koest hahahahaaaa lol111’!!

Sinterbikske | 13-02-21 | 22:28

Streets Of Bakersfield / -0v5yIw41QA

Robert Haynes | 13-02-21 | 22:03 | 1

Trump niet veroordeeld, top. Kunnen ze nu stoppen met dat geleuter over Trump.

ZureKoek | 13-02-21 | 22:02 | 6

Dat vind ik nog eens leuk nieuws. Stoppen met het geleuter over Trump? Ik weet het nog niet. Verongelijkt uithuilen bij de NPO zou mij niet verbazen.

Butters | 13-02-21 | 22:16

Het gaat nog zeker 4 jaar alleen maar over Trump in de media. Anders moeten ze het hebben over die seniele dictator, en dat kan natuurlijk niet.

C1O2 | 13-02-21 | 22:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Nog wel even over de Elfstedentocht die schijnbaar dit jaar NIET doorgaat. Dikke onzin natuurlijk. Niemand kan voorspellen (zelfs klimaatgoeroe Gerrit Hiemstra niet) wat voor weer het in december wordt. Misschien hebben we rond kerst wel een Elfstedentocht. Al kan het zijn dat kerst in december niet meer bestaat, dat kan natuurlijk wel.

goedverstaander | 13-02-21 | 22:02 | 1

Het kan vriezen, het kan dooien.
Maar als je op je bek gaat, zijn ze te laat met strooien!

Mastermattie | 13-02-21 | 22:03

De vraag is, is er 1,5 meter bier?
Oh, by the way: Trump is zojuist vrijgesproken van zijn tweede afzettingsprocedure.

Mastermattie | 13-02-21 | 22:01 | 2

Ja én je mag met guldens betalen. Wat een mooi eiland.

Rest In Privacy | 13-02-21 | 22:16

@R. Skicker | 13-02-21 | 22:16: Van dat Geenstijlland is anders ook maar bar weinig terechtgekomen.

Mastermattie | 13-02-21 | 22:20

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl