achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

ReCap: Vaccinatie Voortgang Dag des Avondkloks

All the news that is fit to prik

Excuus voor de actuele afwezigheid gisteravond;  we waren wandelen met ratels en koffiedrinken zonder hond want toen kon het nog en vanavond niet meer. Maar de shit is aan mensen. Eerst het goede nieuws. We kregen nieuwe vaccinatie-cijfers. Het slechte nieuws: het waren er maar +10.000. Nog meer slecht nieuws. We krijgen ZESTIG PROCENT minder AstraZeneca-vaccins wegens productieproblemen in Belgistan. Het goede nieuws is dat het geen jota uitmaakt, want dat vaccin werkt toch niet (aldus OliFaNT). Ook hebben we RTLBiden even teruggekeken, en daar zagen we dat Hugo de Jonge (VWS) tegen Britse Variant Jaïr Ferwerda zeggen dat ergeen extraspeciale Minister voor Vaccinaties komt. Nu zijn wij radicaalmordicus vóór een piepkleine overheid. MAAR KUNNEN WE GVD NU EINDELIJK EENS DOORPAKKEN IN DEZE BANANENMONARCHIE? We willen naar de kroeg, ja? Als we het daarvoor eens moeten zijn met die verschrikkelijke Osterhaus, dat moet dan maar gotver de grrr. Verder wat Veldwijk zegt...

Dit 👇 is de hoogste ambtenaar onder @hugodejonge. Hoor hem over alle inspanningen en opofferingen. Achteraan in het vaccinatiepeloton. Na 3/4 jaar prevaccinatie gepruts. Anders dan een paar miljoen burgers geen centje pijn, maar een bonus voor hard werken en een WCrolvergoeding.

Erik Gerritsen
Erik Gerritsen
@egerrit

1 jaar Corona crisis, we sprinten een marathon in een achtbaan, maken elke dag het onmogelijke mogelijk, betalen ook hoge tol, plichtsbesef drijft ons voort, de tunnel is nog lang maar het licht aan het einde in zicht, perspectief op terug naar normaal en vooruit naar mooier NL.

42
Reply

Fake. JE ZiET HelEmAaL nIKs!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.