achtergrond

Geenstijl

KABINET TREEDT AF OM TOESLAGENTOESTAND

Mocht ff duren, hoge heren (m/v). Haalt niets uit, verder

Rutte III biedt z'n ontslag aan bij Willy Wajer. Er zijn te veel daders, medeplichtigen en klokkenluiderkillers actief geweest in de afgelopen zes, zeven jaar om nog langer GeLoOfWaArDiG verder te kunnen. Een maand lang is het publicitair in gemasseerd dat Rutte op zou stappen, de eveneens schuldige maar wel minder schuldige Lodewijk Asscher moest nota bene de laatste voorzet nog geven, maar dan gaan ze eindelijk: de hoofdverantwoordelijke van het jarenlang actief verzwijgen, actief niet meer herinneren wat zijn kabinetten en belastingbazen actief verkeerd deden, en actief tegenwerken van de Tweede Kamer laat zijn kabinet vallen op het CAF-dossier.

Na het eerste kabinet Rutte (2010-2012) is dit het tweede kabinet Rutte van de drie kabinetten Rutte dat demissionair over de finishlijn struikelt. Hoewel met name de vvd een berg lijken in de kast heeft en aan criminelen in ambtenarij en rechtsstaat blijvend werk verschaft en bescherming biedt, en waar dus bezem en stofkam wenselijk zijn, moet u zich geen enkele illusie maken: de demissionaire status komt Rutte prima uit: lekker coronaklunzen zonder hinderlijke vragen en ook niet meer door coalitiebelangen geketend de campagne in. En dan richting maart gewoon lekker de lijst aanvoeren tijdens de verkiezingen. Gedekt door de mediastorm van deze kabinetsval verwaait iedere kans om met nieuwe bezems & strenge stofkammen het systeem te zuiveren van institutionele corruptie. 

Mark Rutte kan nu net doen of hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen. Na 17 maart heeft de kiezer er toch geen actieve herinnering meer aan.

"Gedupeerde ouders moeten compensatie direct weer afdragen aan Belastingdienst"

Update: Jongens. Was gezellig. En Eric, jij wordt als zoenoffer gebracht

Waarom Rutte DEFINITIEF weg zou moeten

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.