achtergrond

Geenstijl

Rik (18) doodgestoken door asielzoeker

Verwarde man blijkt statushouder uit Soedan

Vier jaar geleden schreven we best veel over Heesch. Mensen daar waren heel erg tegen de komst van een AZC, en protesteerden, soms met de hele familie, soms stevig. Opgehangen varkens in bomen, gedoe bij een gemeentehuis, rellen, vuurwerkbommen, ME-busjes, smerige Volkskrant-stukjes over inwoners van Heesch, de NOS vol op het orgel.

Vier jaar later wordt er een knul zomaar van zijn fiets gestoken door een stuk stront uit Heesch Soedan. Verwarde man, was het eerste verhaal. Bekende van de politie was het tweede verhaal, en deel drie verwachten we vandaag of morgen.

Dan ben je 18 - redelijk safe voor die andere geïmporteerde shitzooi uit China - op je fiets naar je werk (in een verzorgingshuis voor ouderen of all places), en dan ga je zomaar dood door de Tineke Ceelens van deze wereld, de IND- en COA-maffia, zeloten bij het OM en Politie en verder iedereen in de telefoonklapper van Claudia de Breij.

Het is niet uit te leggen. Ook niet met kamervragen.

OM Update: De man is inderdaad een bekende van de politie. Zo was hij in het verleden betrokken bij een mishandeling en heeft hij verzet gepleegd bij een aanhouding

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.