achtergrond

Geenstijl

Heeee. De mooie @EvaVlaar op televee

Forum voor Democratie-stagiaire bij WNL op Vrouwendag. RadicaalLinks PISWOEST

Over Eva Vlaardingerbroek gaat het hardnekkige gerucht dat er nog nooit een foto van haar mislukt is. Het ranke feeërieke eloquente rechtsmeisje is IRL al heel knap, maar als je daar een foto van maakt, gebeurt er iets extra's. Ridiculeus Fotogeniek heet dat in internet-termen. We hebben het ooit getest hier op de Stijlloze Redactie, en verdomd nog aan toe het klopt. Onze adonis Spartacus verbleekte zowaar bij de schoonheid van La Vlaar.

Daarom zitten we nu klaar voor de WNL op Zondag, waar Een Vrouw Als Eva zometeen haar opwachting maakt, voor een nu al omstreden uitzending. Dat zit zo...

GroenLinks-freule Kathelijne Buitenweg heeft onlangs een alleraardigst Twitter-filmpje gemaakt over het seksistische online getreiter en getrol richting Vrouwen in Het Publieke Debat. Met allemaal heel lelijke voorbeelden van gore tweets en ranzige opmerkingen. Vroeger won je cabaret- en literatuurprijzen met zulke opmerkingen, maar hee, het zijn andere tijden.

We zijn heel benieuwd naar de realtime reacties van de Klompoïden, de SS-ers Sander Schimmel en Sidney Smeets, de stinkjaloerse droogschoten uit Pamfletistan, die Brusselse buklaaf van TPO, de stagiaire-vernieler Hansie Laroes, Hans-Maarten, die andere oude NPO-bosneuker, het hele cohort aan gewillige beulen die verantwoordelijk zijn voor De Dood van Pim, en uiteraard alle opinienegerinnetjes van de vaderlands-vlaamse SysteemPers.

Eva met Bloksnor. Bedankt Youtube!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.