achtergrond

Geenstijl

TGIF. De zwanenzang van Gökmen Tanis

De veel te langgerekte soap van slechte ideeën en karige motieven is bijna ten einde en da’s maar goed ook, want we kunnen ondertussen wel een stevige borrel gebruiken.

“Zij verlangen ernaar dat jullie ongelovig worden, zoals zij ongelovig zijn, zodat jullie gelijk zijn. Neemt dus geen vrienden uit hun midden totdat zij uitwijken op de Weg van Allah. En als zij zich afkeren (van de Islam), grijpt hen dan en doodt hen waar jullie hen ook vinden. En neemt uit hun midden geen vrienden en geen helpers.” 

Zo maar een stukje uit de koran, om precies te zijn soera An-Nisa 4:89 - ‘De Vrouwen’, betekent dat, en dat is precies waar Gökmen Tanis volgens de getuigenverklaringen zijn haperende wapen en dito denkbeelden tegen leek te richten op die fatale dag in maart van vorig jaar. Onze wetten kennen in tegenstelling tot de wetten van islam geen doodstraf, wij kennen slechts levenslang. Dat is de eis die tegen Tanis op tafel ligt, en aan zijn (door hemzelf bespuugde) advocaat vandaag de ondankbare taak om daar nog wat van af te bidden pleiten. We verwachten niet dat ie hard zijn best gaat doen. Het mislukte mens krijgt zelf ook nog de kans om wat te zeggen, maar de mening van dat stuk stront is ons bekend, en zal ons jeuken. Sluit maar op, en smijt die sleutel maar weg. Deze fluim heeft al meer faam dan het leven hem ooit had mogen toebedelen.

Dagprogramma hier, Belleman na de breek.
UPDATE: Haatturk spuugt naar rechter, wordt wéér uit de rechtszaal verwijderd. Recthbankvoorzitter toont begrip, en we hopen dat ie dat cynisch bedoelde. Terzijde: heeft *iemand* nog een goeie elektrische stoel staan?

Hee Gökmen. STOP EENS MET DAT IRRITANTE GETIK

Nou Rob. Gaarne reactie

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.