achtergrond

Geenstijl

OPHEF! Máxima babbelt met kroonprins S-Arabië

Ze had tenminste geen hoofddoek om

De Nederlandse koningin Máxima, wier vader nog heeft gewerkt voor een budget vliegtuigmaatschappij, heeft in Osaka een gezellig onderonsje gehad met Mohammed bin Salman, de zoon van een Arabische vleesverwerker. Geheel onverwacht is de Tweede Kamer daar helemaal niet blij mee. De foto van de ontmoeting is afkomstig van het Saoedische PR-bureau, dus die kunnen binnenkort een brief op hoge poten van de RVD verwachten. Iedereen weet immers dat ontmoetingen van Koningin Máxima met mensenrechtenschendende dictators buiten de mediacode vallen. Kijk bijvoorbeeld hoe het ANP dat doet. Helaas pindakaas CIC Saudi Arabia, jullie kunnen een prominent plekje tijdens het volgende fotomomentje in Lech mooi op je buik schrijven!

Ja duh

De ontmoeting van Koningin Máxima met kroonprins MBS van Saudi-Arabië op de #G20 wordt uitgemolken in de Saudische media als een ontmoeting met Nederland, ipv in haar hoedanigheid als VN-pleitbezorger. Twee dagen na VN-rapport over moord #Khashoggi Wèlke gedachte zat hierachter??

CIC Saudi Arabia
CIC Saudi Arabia
@CICSaudi

Many topics were on the table during a meeting between Crown Prince Mohammed bin Salman and Queen Máxima of the Netherlands on the sidelines of #G20OsakaSummit. #SaudiArabia #CrownPrinceAtTheG20Summit @g20org

Image
63
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.