achtergrond

Geenstijl

LIVE. Kamer versus Belastingboef Menno Snel

Belastingdienst naaide honderden burgers. Staatssecretaris deed deksel op doofpot

Daar gaan we dan. Staatssecretaris Menno Snel gaat (nu nog in een achterafzaaltje) uitleggen waarom zijn dienst honderden mensen financieel heeft kaalgeplukt en hij er daarna alles, maar dan ook werkelijk alles aan deed om ervoor te zorgen dat de slachtoffers de Belastingdienst zo min mogelijk last had van de affaire. En dat ging mis. Hoofdman Snel en zijn 40 Belastingrovers hebben er een grote smeerboel van gemaakt en als u dat niet gelooft moet u dit topic, dan dat topic, daarna dit topic, vervolgens even dat topic en daarna dit topic lezen en als u nog zin heeft de column van die boze mevrouw in de Volkskrant. Tijd voor verontwaardigde Kamerleden uit de coalitie om boter bij de vis te doen. De tijd voor excuses is echt al lang voorbij. Er is maar één mogelijkheid. Snel weg. Live hierboven of op BLAUWEENVELOP24.
UPDATE: SP wil parlementaire onderzoek over complete janboel Belastingdienst, voorzitter vraagt of Kamerleden niet te veel over de toeslagfaal willen vragen omdat daar nog een apart debat over komt. Menno Snel nog steeds niet afgetreden.
UPDATE: Stream hierboven hapert nog erger dan een gemiddeld onderzoek bij de Belastingdienst. NPO Politiek doet het wel.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.