achtergrond

Geenstijl

Weekendopdracht. Kiek Zwarte Piet in uw Super

GeenStijl zoekt fotobewijs van winkeliers die Zwarte Piet gewoon behouden

Gespot in een Jumbo Supermarkt. Zwarte Pietjes van chocola. Gewoon in het schap, anno 2018. En dan gaaf, en niet ingedeukt. (Lokatie supermarkt bij redactie bekend, ongeveer anderhalf uur met de bus vanuit 020). 

Afgelopen week kreeg het MKB van Nederland te maken met de typische decemberterreur van onverlaten die dreigen je winkel iets aan te doen zolang er Zwarte Pietjes in de etalage staan. 

Twee winkels in Utrecht kregen bezoek van botsplinter-idioten die eisten dat etalages aangepast werden. Hetgeen niet gebeurde, en de actie had eigelijk een averechts effect. Men ging er juist dingen aanschaffen. Huldoos voor de heer Theepot Russel.

Aangezien u morgen toch weer met de klapkrat in de supermarkt bent om gigantische hoeveelheden vlees, afbakbrood, frietpanzooi & opdrinkbier te kopen, kunt u net zo makkelijk even de eventueel aanwezige Zwarte Pietjes in de winkel met de smartfoon fotograferen. Zie voorbeeld van Feyenody hieronder. Gaarne Zwarte Pieten-pics naar redactie@geenstijl.nl, @pritt of op social met #zwartepiet. Dan vinden we het wel.

Jumbo. Oosten van het land

Blokker-folder. Brrrr.

Blokker-folder. Brrrr.

Folders (en tv-commercials) zijn brand safety vehikels van jewelste. Pin u daar niet op vast. Er zijn vast wel wat franchisenemers van Blokker, AH en noem maar op die ketens die zich niet voegen naar de policor decreten van het Hoofdbureau. Gaarne Zwarte Pieten-pics naar redactie@geenstijl.nl, @pritt  of op social met #zwartepiet. Dan vinden we het wel. Succes!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.