Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Top 40 gave meldpunten in Nederland

zwarte piet zeven vijftig

Sylvana Simons heeft een of ander meldpunt opgericht. Hieronder de 40 beste/stomste meldpunten van Nederland, allemaal met extragratis praktijkvoorbeeld.

40. Zwarte Pieten Meldpunt. Wat krijgen we nou, een Pietje in Gasselternijveen?! Snel klikken bij Sylvana Simons zodat zij met een doodseskader van labiele wappies die doorracistische zwartenhater mores kan leren! NEE dus. Blijf binnen de ring en vermoei de rest van het land niet, Sylvana, we hebben ook geen Sylvana Meldpunt alwaar iedereen die last heeft van het uitgekauwde gehinnik van Sylvana een klacht kan indienen tegen Sylvana. Hmm...

39. Meldpunt Tim Coronel. "Hee ik heb een nieuwe volger op Twitter... Wauw het is Tim Coronel die beroemde autocoureur... Ik volg hem terug... He nu volgt Tim Coronel mij niet meer... Ontvolg ik hem ook weer... Heee weer een nieuwe volger... TOM CORONEL AAAARGH"

38. Meldpunt Wierd Duk. Zit er een muteknop op Wierd Duk? Nee, er zit geen muteknop op Wierd Duk. Handig, derhalve, een Meldpunt Wierd Duk.

37. UFO Meldpunt Nederland. "Lichtbol, vel licht kan geen vliegtuig zijn, hoogte 300 tot 500 meter ongv.in een kromme baan richting zuidwest, met matige snelheid, veel uitschieters in richtingen in de zelfde kromme baan wau wau, licht doofde, tot een lichtpuntje, en ging met hoge snelheid weg. weerballon kan dus niet ik ben helemaal in de war en mijn man henk snapt er ook geen kloten van. geen knipperlichten dus geen helicopter of drone omg omg omg omg"

36. Meldpunt Nigeriaanse oplichting. Amai, een Nigeriaanse prins en hij heeft geld nodig om te investeren in het bedrijf van zijn neef en het gekke is dat ik de enige erfgenaam ben! Shut up and take my money, Nigeriaanse prins! Kudt geld kwijt.

35. Meldpunt Herdersmatje. Elke idioot die een herdersmatje probeert krijgt vanaf nu klappen van de schaakpolitie. Een herdersmatje doe je maar lekker tegen je neefje van zes.

34. Meldpunt pizza met ananas. Twee dikke jongens bestellen een pizza. Beide pizza's zijn niet zo lekker, want er zit ananas op. Wie bestelt er dan ook een pizza met ananas?

33. Meldpunt nuchter in de voetbalkantine. Vaak gaat dit over de keeper. "Yo barman, tien bier en een Extran." Dan hoef je die barman niks te vertellen: de keeper is weer eens aan het mieten. Gewoon effe normaal doen, keepers, anders melden bij het meldpunt nuchter in de voetbalkantine. Zou verboden moeten worden.

32. Meldpunt Friet. Voor onder de rivieren.

31. Meldpunt Patat. Voor boven de rivieren.

30. Meldpunt Joden. O nee das war einmal.

29. Meldpunt Helmond ligt in Brabant. Helmond ligt in Limburg.

28. Meldpunt DENK. Voor als Kuzu en Azkaban weer eens racistische dingen roepen.

27. Meldpunt Steenuil gevonden. Ja hallo, Alfons hier, er zit een steenuil in mijn broekje. Ok doei. Tuut tuut tuut.

26. Meldpunt Onbegrijpelijke namen op je bankafschrift. Tering wat was ik vrijdag dronken op het Leidseplein. Huh, 120 euro afgeschreven bij Stichting Derdegelden? ONMOGELIJK.

25. Meldpunt waar duivenhouders de aanvallen van roofvogels kunnen melden. Hoi Driekus, wedstrijdje doen met duiven? - Ja is goed - Kra kra alle duiven dood - Wel nondeju kudt havik!

24. Meldpunt Aldi. hallo ik ben hans ik werk bij de aldi de werkomstandigheden zijn stom ik kan dat ook gewoon bespreekbaar maken of een andere baan zoeken bij de jumbo ofzo maar nee ik dien wel een klacht in bij het aldi mellepunt

23. Meldpunt klachten siliconen. Ik zat in bad, gewoon in bad, een beetje met het sop te spe... *PANG*.

22. Meldpunt Lift. Nee, niet een meldpunt dat de lift het niet doet, maar een meldpunt voor als je in de lift staat en Francisco van Jole ineens naast je staat te kwijlen. *Kuch* Is dat een rolletje pepermunt in uw broek? - Nee dat is het niet.

21. Meldpunt Netflix. Zit je dan, met je vriendin op de bank, klaar om een film te kijken en zes uur later zit je nog steeds door die lijst met troep te scrollen.

20. Meldpunt Amerikaanse Zwarte Beer in de buurt van Lelystad. Joachim wilde graag een meldpunt oprichten maar hij wilde het niet al te druk hebben, dus hij kwam op de proppen met 'meldpunt Amerikaanse Zwarte Beer in de buurt van Lelystad'. Vooralsnog geen meldingen voor Joachim.

19. 3FM Meldpunt. Wie kent er nog luisteraars van 3FM? Het onderzoeksbureau bedreigde menssoorten komt graag met hen in contact.

18. Meldpunt irritante deuggleuven. Van de oprichter van Meldpunt Vacatures.

17. Meldpunt voor apparaten die snel kapot gaan. Tandenborstels, ultrasofts, balpennen, relaties.

16. Meldpunt Doping. Kijk nou, daar heb je Michael Boogerd en hij gaat een apotheek in! Nou, laat ik me daar maar eens tegenaan bemoeien. Klik.

15. Meldpunt festivals. Want dat ene weekend in het jaar gaat ons echt veel te ver. We wonen in Landgraaff voor onze rust godverdoeme.

14. Meldpunt Bezorgd. Ja geen idee waar ik me dit weekend weer eens druk om moet maken maar het is een fijne dag om eens lekker bezorgd te zijn, dus laten we daar dan ook maar gewoon melding van maken.

13. Meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de culturele sector. Dit meldpunt kan ook Meldpunt Francisco van Jole genoemd worden en het helpt toch geen ene kont, want Francisco van Jole stak zijn tong in een meisje en hij zit ook nog steeds op zijn verdorven plek.

12. Meldpunt eendjes voeren. Enerzijds omdat moslima's bakken met brood bij de vijver flikkeren zodat ratten feest kunnen vieren, anderzijds omdat je nichtje van drie haar bammetje met hagelslag gewoon in haar mond moet stouwen.

11. Faker Meldpunt. Als iemand zich voordoet als iemand anders. Heel Twitter, bijvoorbeeld.

10. Tag iemand die zich gaat melden bij een meldpunt-meldpunt. Soort Facebook-dingetje en vooral erg populair bij Bert Brussen. Gewoon niet meer doen en alle  'tag iemand die'-troep altijd aangeven bij het meldpunt.

9. Meldpunt Erik Mouthaan. Als Erik Mouthaan zijn Trump-kritiek op Twitter kwakt mag iedereen zich melden bij Meldpunt Erik Mouthaan. O wacht, dat bestaat al, werkgeversbellen door @rtlnieuws te taggen op Twitter. Supersad.

8. Meldpunt Combinatiescheldwoorden. Dat doe je gewoon niet. Kutlul, fucklul en zeker dingen met ziektes. Gewoon, schelden in één woord. Eikel.

7. Meldpunt Alexander Pechtold. Vroeger heette dit meldpunt nog 'Meldpunt vvd' maar door een reorganisatie heet dit meldpunt tegenwoordig meldpunt Alexander Pechtold. Voor al uw integriteits- en privédingetjes enzo.

6. Meldpunt datsja van Poetin. Verdachte personen in de datsja van Poetin, dat is natuurlijk niet wenselijk en daar komt alleen maar gezeik van. Ziet u verdachte personen in de datsja van de Russische president, bel dan vooral met het meldpunt.

5. Zal ik je ballen likken Meldpunt. Voor als Heleen Nijkamp weer eens iemand stalkt, huwelijken kapot probeert te maken, aan ballen wil likken of de wereld vermoeit met haar peop. Opgelet mannen van Nederland: als iemand openlijk voorstelt aan je ballen te likken heeft ze waarschijnlijk andere bedoelingen. Geld ofzo.

4. Meldpunt Toyota Hilux. "Nee ik heb ook geen idee maar ik zag de Toyota Hilux van mijn buurman ineens op televisie in Syrië"

3. Meldpunt Vuurwerk. Voor als je dat gore buurjongetje van je echt erbij wilt naaien, dan rat je hem gewoon bij het meldpunt als hij op oudjaarsdag astronauten over straat staat te vlammen. Aanpakken dat vuurwerktuig! Nederland is veel veiliger zonder dit soort levensgevaarlijke capriolen.

2. Meldpunt GroenLinks. Triest. Echt triest.

1. Meldpunt Nepnieuws. Goed idee man, een meldpunt nepnieuws, gooi tien Oekraïense kechs in een kooi en laat ze kopgeld halen bij een door de EU gerunde censuurclub. Winnaar publieksprijs allerdomste meldpunt ooit.

Reaguursels

Inloggen

Geeft Sylvana ook fl.7,50 per aangegeven Zwarte Piet?

tsjajaja | 05-10-18 | 15:07
-weggejorist-
echtpaul | 05-10-18 | 14:32

Het Meldpunt Joden is er nog steeds, maar dan moet je wel Arabisch kunnen lezen.

dr Rechts | 05-10-18 | 13:52

32. Meldpunt Friet. Voor onder de rivieren.

31. Meldpunt Patat. Voor boven de rivieren.

Moet dat nou niet net andersom zijn ? Dus meldpunt friet boven de rivieren meldpunt patat onder de rivieren ? Ik bedoel, ik als Limbo ga echt niet melden als iemand hier "friet" zegt; "patat" daarentegen...

EA 827 | 05-10-18 | 11:35

Ik eis een meldpunt voor meldpunten, zoniet meldt ik het bij euhmmm....

cat22 | 05-10-18 | 10:09

Hebben vrouwelijke zwarte pieten ook schmink in het broekje? Ik heb dat nog nooit onderzocht.

Dutch_Holland | 05-10-18 | 10:08 | 1

hè gatver, dan krijg je allemaal zwarte vlekken op je banketstaaf.

Fuis-Cklam | 05-10-18 | 22:01

NSB praktijken van Sylvana. En na de melding een groep SS-ers eropaf sturen...
Beetje bang word ik van dat mens.

Boekenplank | 05-10-18 | 10:00

41. Meldpunt Sylvana Simons

Die krijgen het druk.

Braboblanke | 05-10-18 | 09:05

meldpunt zwartkijkers.
Ik wil een vervroegde VrijMiBo. Bier en Tieten zeg maar. Meer vrolijkheid, minder chagrijn.

zeiksmurf | 05-10-18 | 09:03

ik mis een meldpunt waar ik blanken kan aangeven die. nog niet beschuldigd zijn van discriminatie.

hatschjoe | 05-10-18 | 07:42

Ik begrijp niet dat dat lelijke mens en ook die figuren van Denk, hier in ons land nog steeds ongestraft zoveel haat kunnen zaaien. Lijkt wel of elke debiel een partij kan oprichten. Feit is wel dat 90% van partijen geen baan hebben en alleen maar parasiteren op de samenleving.

machinist1964 | 05-10-18 | 07:04

Beetje vreemde gang van zaken. Omdat JIJ zwart bent mag een ander niet zwart worden ? Negers hebben dus het patent of het alleenrecht op de kleur zwart ?

Wekkertje | 05-10-18 | 06:48 | 3

Ja en alleenrecht op het woord nigger. Als je dat als zwarte persoon tegen een andere zwarte persoon zegt dan horen beide mensen het niet. Het is vaak zelfs de zwarte versie van "kerel" of "maat".
Als er vervolgens een blanke de hoek om komt en het in dezelfde context (of zelfs een mildere context, zoals het meezingen van een raptekst of het quoten van iemand) gebruikt, wordt deze blanke man door hiervoor genoemde zwarte mensen door het putje getrapt wegens racisme en onverdraaglijke pijn die het woord teweegbrengt. Let wel, alleen wanneer het uit de mond van een blanke komt. Leg mij eens uit hoe dat geen racisme is.
Maar goed, alleen blanke mensen kunnen racistisch zijn.

ZegMaar | 05-10-18 | 07:02

Blanken mogen ook niet door het katoenveld lopen met een emmer kippenvleugels in de hand en een watermeloen in de andere.

Haatejaculaat | 05-10-18 | 08:39

Niet zo grijs denken, er is nog altijd lichtgrijs, en donkergrijs.

cat22 | 05-10-18 | 10:13

If You Can’t Convince Them, Confuse Them.
.
Meisje Simmons. Er was ooit een album, en dat heette 'Twelve Reaons to Die'.
Van, uitgerekend, de Ghostface met Adrian Younge.
www.youtube.com/watch?v=geF_YpHWPoE&a...
M.a.w. Doe eens iets constructiefs, en zo niet, tieft een eind op. Laffe bitch.

chicago river | 05-10-18 | 00:45

Mag ik onze Nationale zeik negerin Sylvana Simons er op wijzen dat er geen meldpunten zijn voor zwartwerkers, zwart geld , zwart zaad en zwarte handel. Kom eens Bij1 om te erkennen dat er de laatste jaren ook problemen zijn met "zwart zaad" .in welke vorm dan ook. Zwarte Piet is er de dupe van.
Aan de andere kant zijn er ook uitstekende zwarte voetballers, maar die zijn geboren uit begripvol mix van zwart en wit .

gratias | 04-10-18 | 23:52

Doe es responsive maken. En wat is dat voor een wazige captcha?

Ramsesz | 04-10-18 | 23:51

Jullie zijn meldpunt Sylvana vergeten,
Hallo, ik heb mijn dochter naar haar vernoemd toen ze nog VJ was.
Daar heb ik spijt van als haren op mijn hoofd.
Ik eis herstelbetalingen van Sylvana,

Niet mijn dochter, wel een van een vriend, met een kleurtje, dat ook nog.

Bijtendehond | 04-10-18 | 23:26

Ik ga alvast Willemstad op Curaçao melden.
De pieten kunnen daar traditioneel niet zwart genoeg zijn. Sinterklaasversiering die winkeliers hier niet meer in hun etalage durven te gebruiken uit angst voor glasschade, bedekt daar de muren van de schooltjes.
Wat hebben die mensen toch een last van het slavernijverleden.

NOT!!

wan hung lo | 04-10-18 | 23:24

Meldpunt Kwaadaardige Kabouters die Frans Heten.

MAD1950 | 04-10-18 | 23:20

Is er ook een meldpunt voor als mensen een groot feest geven, 50-jaar, 25 jaar getrouwd of zo, dat ze dan niet de partytent in hun achtertuin hun hele kookclub hebben staan die elkaar zo vreselijk goed kennen maar ons totaal niet zien staan. En in de woonkamer nog de hele boekenclub van de vrouw die elkaar zo vreselijk goed kennen maar ons totaal niet zien staan. Ze nodigen hun clubs uit voor de ruimtevulling om maar interessant te doen dat ze zoveel vrienden hebben. En de echte vrienden en familie staan er maar als aanhangsel bij. Het zou verboten moeten worden. Allemaal de laatste mode aan, alle dames naar de beauty specialist geweest.

Ik vind er helemaal geen bal aan. Als je bij de kookclub gaat staan omdat je het nog niet doorhebt, kijken ze je aan of je van een andere planeet komen. Een babbel kan er niet af. Dan loop je maar weg naar de andere groep omdat je het niet doorhebt, de boekenclub van de vrouw, weer precies hetzelfde. Daar vinden ze ook dat je van een andere planeet komt. Dan ga je maar ergens aan de rand staan. Maar daar zit de oma van de buuv en die heeft al een tijdje niet met een reaguurder gepraat. Dus die begint haar hele doopceel uit te leggen, haar incontinentieluiers en steunkousen, maar daar kwam je niet voor, dus hup naar de volgende rand. Daar sta je gruwelijk in de weg want iedereen loopt aan je voorbij. Kom je tenslotte in de kindergarten waar schoonzoon maar met de kleinkinderen speelt want hij heeft het niet zo naar zijn zin. Dus maar weer naar buiten naar die kookclub en die boekenclub. Misschien is er nog een plekje vrij zo in de hoek of zo. Maar daar sta je weer gruwelijk in de weg want iedereen loopt aan je voorbij. Wil je naar de plee, sta je in de rij met die clubmensen, die leuteren weer gezelllg met elkaar, ze willen niet eens weten wie jij dan bent.

Daarom zeg ik, het zou verboten moeten worden die kookclubs en boekenclubs op feestjes.

Twee Jeetjes | 04-10-18 | 23:16 | 3

Dit in het kader van het jubileum van de Linda.
Ga weg.

Ongeblustekalk | 04-10-18 | 23:22

Meldpunt lange verhalen die ook in 1 zin kunnen.

TheseDays00 | 04-10-18 | 23:23

Schitterend!

LibertasSimplex | 05-10-18 | 08:58

Ik mis hier het petertje rrrrrr de vies meldpunt.
Voor als die paardenlul weer eens iets beter weet als de rest van zijn straatje.

Hollander01 | 04-10-18 | 23:03

Nou vind ik het standpunt van Sylvana mbt Zwarte Piet tot op zekere hoogte nog te verdedigen maar alle begrip verdwijnt nu zij een meldpunt instelt om mensen te bewegen om lokale zwarte pieten aan te geven zodat daar actie tegen gevoerd kan worden.
Djiezus.... how low can you go, Sylvana? Wat is hier nou inclusief aan? Dit zijn toch pure NSB-praktijken? Schaam je!

Amsterdamsko | 04-10-18 | 22:53 | 1

Sylvana is een boegbeeld van de black power beweging. Deze bestaat uit donkere mensen die zich superieur voelen t.o.v. andere rassen.

Boerkablaffer | 04-10-18 | 23:20

Meldpunt RTL Late Night => alleen geopend van ma t/m vr tussen 22:30 en 23:30. Let op! Dit meldpunt wordt bezet door Twan Huis, daar de enige zwarte medewerker afgelopen zomer de laan is uitgestuurd om Zwarte Piet discussies op RTL4 te voorkomen.

Brulboei_61SB | 04-10-18 | 22:52

ik wil graag een klacht melden...

Ik zag vandaag een groen-linkser (duidelijk groen-links want hij had een vouwfiets en een linnen tas) rotzooi op straat gooien...

Expertus_Dico | 04-10-18 | 22:49

Ik mis nog een meldpunt voor als je niets te melden hebt. Dat wilde ik alleen even melden. Doe er je voordeel mee. Ik denk dat het er storm gaat lopen.

echtpaul | 04-10-18 | 21:52

Ik probeer al dagen lang het meldpunt 'Mark Rutte is een vieze gore hondelul te bereiken', maar het enige dat ik te horen krijg is "sorry, al onze lijnen zijn oo dit moment bezet. er zijn nog tig wachtenden voor u. probeert u het later nog eens."
En bij 'Mark Rutte is een landverrader' precies hetzelfde verhaal.

VanBukkem | 04-10-18 | 21:37 | 1

hij is gewoon een homo... En niet van het goede soort... maar schijnheilige flikker die er niet eens voor uit durft te komen... bang, laf en sneaky...

Expertus_Dico | 04-10-18 | 22:51

Meldpunt voor blanke mannen die geld verdienen. Zou verboden moeten worden

Omebert | 04-10-18 | 21:20 | 1

Yep. Tegen de muur met dat tuig.

Slipsnifter | 04-10-18 | 21:47

padding: 2px; had dat meldpunt zoveel fraaier gemaakt.

robot from 1984 | 04-10-18 | 21:17

Het kwam me al bekend voor, en mijn geheugen laat me niet in de steek.
Er was ooit al melding van het meldpunt der meldpunten voor meldpunten.
www.geenstijl.nl/4990812/een_meldpunt...

Stormageddon | 04-10-18 | 21:17

Die roetveeg pieten zien eruit alsof Michael Jackson met bleek is behandeld... is dat nou wat Sylvana wil? Lastig hoor

ikpislauwbier72 | 04-10-18 | 21:16 | 2

misschien moeten ze gewoon afschmincken na 5 december, is het ook niet zo'n dingetje meer

ikpislauwbier72 | 05-10-18 | 01:25

Graag ook een meldpunt voor meldpunten aub

Degebruiker | 04-10-18 | 21:12

Pure ophitserij van Sylvana, niet omdat het moet maar omdat het kan

Rest In Privacy | 04-10-18 | 21:08 | 2

Sylvana is gewoon een naar mens. Dat zij een vrouw is en een donkere huidskleur heeft doet daar niets aan af.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 04-10-18 | 21:26

Sylvana doet aan kleurmisbruik.
Ze gilt de hele tijd hysterisch dat ze zwart is en een ander te wit, terwijl men het ook weleens over iets anders wil hebben, zoals hedendaagse slavernij in Libië.
Ze denkt dat men haar niet leuk vindt omdat ze gekleurd is, maar het gaat gewoon om haar vervelende drammerige karakter, en dat gedram om een aardig sprookjesfiguur voor kindertjes.

kleurdoosje | 04-10-18 | 22:14

Mag ik hier ook DE spaarpunten inleveren?

eentweehuppekee | 04-10-18 | 20:57

Meldpunt Joris *wegduikt*.

brughslurph | 04-10-18 | 20:56

Het zou een verschil kunnen maken als je de waarheid zou mogen zeggen
over je ervaringen met .....

getzappad | 04-10-18 | 20:54 | 1

... met Zwarte Piet?

kleurdoosje | 04-10-18 | 22:06

Meldpunt “lange tenen”
.
Al is het hysterische gekrijs natuurlijk een dead give away...

Parel van het Zuiden | 04-10-18 | 20:54

Meldpunt slachtofferschap. Omdat zoveel mensen zichzelf tekort gedaan voelen.

JTKDM | 04-10-18 | 20:52

Ik mis het meldpunt blanke onderbroek.

Rest In Privacy | 04-10-18 | 20:49

Wat nu als een donker gekleurde Nederlander besluit zich als piet op te geven ...

badboydutch | 04-10-18 | 20:47 | 3

Daar zal witte errr sorry blanke schmink aan te pas moeten komen voor het contrast anders pakt de Bij1 posse ze op.

Berbaar | 04-10-18 | 20:50

Op Aruba schminkt men zich als zwarte Arubaan nóg zwarter, en de Sint nóg witter. Op Curaçao ziet men het kinderfeest als een traditie, er wordt niet aan getornd, las ik.
Heel leuk om te zien op YT, video's van het feest aldaar, met veel swingende muziek en vrolijke dansende Piete. Ik wou dat men groepen Antilliaanse Pieten zou kunnen overvliegen om hier te kunnen laten zien hoe het ook gevierd kan worden.

kleurdoosje | 04-10-18 | 22:04

kan niet.. zowiezo kan dat niet want dan zou het betekenen dat ze door schoorstenen moeten gaan kruipen en dan krijg je geheid dat ze zich beroepen op niet kunnen werken omdat ze niet door schoorstenen willen kruipen en zich als een slaaf willen laten behandelen.. want he, het is wel onbetaald he! 'de zwarte Piet' zijn!

fikkieblijf! | 05-10-18 | 08:19

Een politieke partij die een meldpunt heeft voor Zwarte Pieten?

Heeft iemand Sylvana al uitgelegd dat Sinterklaas niet bestaat en dat babies niet met de ooievaar komen?

Mr.Crowley | 04-10-18 | 20:43 | 2

Ja het is echt belachelijk aan het worden.
Sinterklaas is geboren eind 4e eeuw! Piet misschien in de 5e, Piter uit Ethiopië. De Turkse Bischop heeft de zwarte Piter bevrijd uit slavernij. De vrije Piter bleef uit dankbaarheid bij de Bischop.

Columbus stuit pas op Amerika in 1492, dat is meer dan 11 eeuwen later, hoe kan Zwarte Piet dan een katoenplukker zijn geweest?
Die Slavernij is zelfs nog later op gang gekomen.
Heeft iemand ooit plaatjes gezien van negerslaven op plantages in een Zwarte Pietenpak? Of in voor die tijd gewone kledij?
Zwarte Piet draagt een pagepakje, dat werd door rijke pages gedragen.
Er zijn wel schilderijen van negers in zo'n pagepak: destijds aan het hof van de Marokkaanse vorst, dat schilderij hangt in Het Rijksmuseum. Dus laten ze gaan klagen bij de Marokkaanse regering, het waren vooral Marokkanen die overigens samen met de negerstam Ashanti in slaven handelden en daarna verkochtten aan Europeanen.
Ik pleit het niet goed, maar het heeft niks te maken met het Sinterklaasfeest.

kleurdoosje | 04-10-18 | 21:56

@ kleurdoosje | 04-10-18 | 21:56
En het stamt af van Krampus, het is een gewoon diefstal van de katholieke kerk van eerdere festiviteiten.
Ps, Nogmaals dank voor uw advies maar de afspraak met de dierenarts is gepland voor morgen. Hij is gewoon op.

Rest In Privacy | 04-10-18 | 22:37

Hallo,meldpunt?? Ja, wel ik sta hier in Rotterdam bij dat zomer carnaval en hier lopen allemaal donkere mensen in rare glitterpakjes en die dansen en die lachen en zo dus ik dacht,.....wat? Hoezo dat moeten ze zelf weten?

miko | 04-10-18 | 20:40 | 1

LOL miko!
Ja dat kan nog wel eens een dingetje worden.
Nietsvermoedende negerTs die gestopt worden door de Bij1-gestapo.
Hoho meneertje waarom geen roetvegen?

Berbaar | 04-10-18 | 20:49

Toppic van likmevesje kan je echt niets beters verzinnen

Jacktheflipper | 04-10-18 | 20:40 | 2

Meldpunt voor topics van likmevesje?

atheïstisch stemvee | 04-10-18 | 20:44

Het is inderdaad wat tam vandaag.

Eric Newby | 04-10-18 | 21:00

Meldpunt Juncker voor de laatste bieraanbiedingen.

Sliptong | 04-10-18 | 20:37

Meldpunt Blanke Vla mis ik ook in het Lijstje .

liegende lippen | 04-10-18 | 20:35

Meldpunt meldpunt: tegen overbodige meldpunten.

Sliptong | 04-10-18 | 20:34 | 1

@Sliptong: lez0n!

Sliptong | 04-10-18 | 20:36

Leuk topic is leuk. Kan om de meesten smakelijk lachen. Lichte voorkeur voor een meldpunt.

Gematigd | 04-10-18 | 20:29 | 4

39 vind ik erg grappig Kleurdoosje, omdat het zo herkenbaar is. Heb het nml op mijn account ook gehad. Behalve dan dat ik hem terugvolgde. Dat zal hem leren ;)

Gematigd | 04-10-18 | 21:58

Hoe is het trouwens kleurdoosje? Dacht dat je wat gezondheidsproblemen had? Take care.

Gematigd | 04-10-18 | 22:17

Een meldpunt per RAl-kleur.
*Vind gat in markt*

Rest In Privacy | 04-10-18 | 22:39
▼ 1 antwoord verborgen

Meldpunt AIVD. Alleen Rusland doet slechte dingen. Gebeurt er iets kudts in je leven, of moet je iemand de schuld geven? Waarschijnlijk zijn het de Russen.
Meldpunt Kudt Marokkanen. Hoeveel generaties er ook over heen gaan ze blijven kudt.
Meldpunt Hangouderen, of gewoon ouderen. Sta je 10 min in de wachtrij, omdat oma met kleingeld betaald, of rijd opa weer met 80 op de snelweg, of zie je op straat eigenlijk alleen maar ouderen. Melden.
Meldpunt Appen op de fiets. Die kudt kinderen denken dat ze alles maar mogen op de fiets. Maak een foto en hang ze op!

Ga ik door voor de wasmachine?

rhov-ion | 04-10-18 | 20:28 | 2

Jep, een Miele. Flikker wel even uw paspoort weg. :)

Rest In Privacy | 04-10-18 | 22:40

Ja, heb ik ergens een snaar geraakt? Ik hoop dat je het overleefd, sterkte!

rhov-ion | 04-10-18 | 23:30

Punt 0, nul, zero, islam is verbindend.
Helaas worden mensen te vaak professioneel verbonden na een kennismaking
met de aanhangers van de cult van de wrede.

getzappad | 04-10-18 | 20:26

Sylvana is de enige echte Zwarte Piet.
Sorry, de zwarte Pieternel.

ljcoster | 04-10-18 | 20:26 | 3

Ik voel een meldpunt aanstaande.
#Meld SS ras/fascisme.
1940/45 +-/= 1994= 7? Steekmug, enige uitleg graag! ;)

Rest In Privacy | 04-10-18 | 22:42

Ce ca! | 04-10-18 | 22:42 |
Ghé :)

Tuborg øl | 05-10-18 | 01:09

@Ce ca! | 04-10-18 | 22:42
Kunt u uw rekensom beter formuleren ikzelf heb last van acetylcholinesterase door DEET...

steekmug | 05-10-18 | 05:19

Dus Sylvana gaat nu veel gerichter aan het werk met haar terreur door specifiek individuen aan te pakken.

2voor12 | 04-10-18 | 20:25 | 2

Ja een groep actievoerders wordt gestuurd naar individuele Zwarte Pietjes om te intimideren. Zou het toch geen knokploegje zijn?
Ik denk dat zoiets niet eens mag, een intimideergroep afsturen op iemand met een afwijkende mening. Men heeft tofh nog steeds recht op een eigen mening, ook over hoe men vindt dat een Zwarte Piet geschminckt kan worden? Op Curaçao vindt men Sint en Zwarte Piet traditie. Ze maken Zwarte Piet extra zwart en de Sint extra wit!

kleurdoosje | 04-10-18 | 21:35

... toch...

kleurdoosje | 04-10-18 | 21:35

Silvana? Is dat die zwarte Piet met wel héééééél vééééél roetvegen?

CleaudeSacke | 04-10-18 | 20:23 | 4

Je zou kunnen denken dat als je haar neukt je een schoorsteenveger bent.

miko | 04-10-18 | 20:46

@miko,
Ik las vandaag elders dat iemand hoopte dat Sylvana naar de intocht zoumkomen, dan had er toch nog iemand de juiste kleur, dat was aardig want straks is de enige Piet die niet mee mag doen, de Zwarte Piet.
Oja voor Michael van Zeijl van de Grauwe Eeuw is de roetveeg Piet nog steeds een 'Blackface', zijn geduld is nu op en hij gaat over tot acties om de intocht te stoppen.
Ik hoop dat de AIVD nu even gaat kijken op zijn kanalen, want ik zie de gek ervoor aan om geweld te willen gaan gebruiken, gezien zijn eerdere ideeën over de Sint te vermoorden.
@Brigadier kijk daar eens even bij de radicaal Michael van Zeijl op FB.

kleurdoosje | 04-10-18 | 21:27

Zo zou je niet moeten reageren want dit soort reakties sterkt haar... dit is wat zij wil horen

Rest In Privacy | 04-10-18 | 22:51
▼ 1 antwoord verborgen

36. Meldpunt Nigeriaanse oplichting.

Van hun zou ik heel graag wat exemplaren ontvangen, denk er al een tijdje aan om ze te bundelen en uit te geven, maar ik heb er nog te weinig.

Deze vond ik alleraardigst.
" Dear **************,

I am Barrister John Mave (Esq), a personal lawyer to late Mr.K.M.
Schoenmaker indicate your interest to receive the transfer (in U.S.
$12.5Million) You will serve as the next of kin of my deceased client
Mr. K.M. ************** whose account is currently in a state of rest, I
suggest
you keep it as a "top secret" as I am still in service and intend to
retire from service after conclude this transaction with you if you
are taking my suggestion,

I'll need the following information below to get started Please
contact me through my email address so that i will tell you more about
this: ( johnmave.attorney@hotmail.com)

Barrister John Mave Esq.
Principal Attorney,
Beijing-China

Abject | 04-10-18 | 20:23 | 1

In begin vorige eeuw is een achternicht van mijn oma in China opgegeten.

Helaas weet ik geen details, ik zal het nog eens navragen aan mijn moeder, er leeft nog een oudoom van vijfennegentig, hij weet het vast wel.
Is er al een meldpunt voor onder mysterieuze omstandigheden opgepeuzelde sappige familieleden?

kleurdoosje | 04-10-18 | 21:18

Is er ook al een meldpunt voor negroïde mensen met geblondeerd of stijlhaar? Of een meldpunt voor Aziatische werkslaven in golfstaten zoals Qatar?

wie zal het zeggen | 04-10-18 | 20:23

En zwarten willen zo graag, ze verdringen zich om op de boot te stappen

Ben Hetzat | 04-10-18 | 20:21 | 1

Er is werk voor ze aan de kusten van de Middellandse zee, oh.... wacht.

Rest In Privacy | 04-10-18 | 22:44

Waar kun je als man - desnoods anoniem - melden dat je van je vrouw af wil? Ik vraag het voor een vriend.

Amsterdamsko | 04-10-18 | 20:20 | 7

Die vriend zou het eerst kunnen melden bij zijn vrouw, misschien is het geheel wederzijds.

kleurdoosje | 04-10-18 | 21:09

kleurdoosje

Joris, sta het met toe, volkomen OT, maar ik wil even zeggen dat ik het heel leuk vind 'kleurdoosje' vrij actief te zien, bij deze, 'kleurdoosje', goed u te zien.

GKJP | 04-10-18 | 21:20

een advocaat misschien.. alleen dat anoniem gaat wat lastig worden., ze willen wel nl een rekening kunnen declareren

fikkieblijf! | 05-10-18 | 08:20
▼ 4 antwoorden verborgen

Is er nog geen meldpunt voor meldpunten?

HaveXS | 04-10-18 | 20:16 | 2

Tja, meldpunten. Nederlanders sparen ook alles heh. Wat kun je er op krijgen trouwens?

Premier Trutte | 04-10-18 | 20:18

@ Premier Trutte | 04-10-18 | 20:18
Deugpunten!
Die kan je dan verkopen aan je vrinden en zakelijke relaties.

Rest In Privacy | 04-10-18 | 22:45

(Die zwarte Piet van dat plaatje, is dat niet die soap actrice -naam kwijt- die een tijdje met Jort Keldergeneukt heeft?)

VanBukkem | 04-10-18 | 20:14 | 4

Volgens mij is dat Georgina Verbaan.
Zij is nu een anti zwartepiet.

Viraal-Optimaal | 04-10-18 | 20:24

Ja na een paar roetvegen van Jort is ze nu ook een roetveeg Piet.

CleaudeSacke | 04-10-18 | 20:26

Daarom heette ze eerder ook swaffelpiet.

Viraal-Optimaal | 04-10-18 | 20:41
▼ 1 antwoord verborgen

37. Meldpunt Ufo's. Niets mis mee hoor. Tenminste, ik heb er ook wel eens een melding gedaan. En ik zie ze toch echt niet vliegen.

Premier Trutte | 04-10-18 | 20:14 | 5

haha, nee hoor... gewoon midden in de nacht een grote witte gelijkzijdige driehoek zonder de verplichte verlichting, Zonder andere kleine vormen van een neus, vleugeltips, motoren, landingswielkasten ed. Ook geen geluid of uitlaatgassen... die driehoek zoefde zomaar over. Kan er ook niets over vinden. Ook niet bij experimentele vliegtuigen of andere meldingen. Wel in de jaren 80 geloof ik in Engeland dacht ik.

Premier Trutte | 04-10-18 | 22:22

Premier Trutte | 04-10-18 | 22:22 |

Vast een aboriginal die in het donker aan het jagen was met z'n boemerang. En om hem niet tussen z'n eigen tanden te krijgen met z'n zaklamp er op scheen.

Tuborg øl | 05-10-18 | 01:04

haha, nee, er scheen geen lamp op. Hij was ook maar een seconde 6 zichtbaar want er was veel hooghangende bewolking. Bij heldere hemel hadden veel meer mensen het gezien. Die bewolking sluit ook uit dat het een drone van een burger zou zijn geweest. Ook al omdat er geen propellers aan zaten en omdat je dan snachts verlichting moet voeren.

Premier Trutte | 05-10-18 | 14:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik mis een meldpunt voor ongewenste vreemdelingen.

Manus Olie | 04-10-18 | 20:11

Meldpunt voor Quislings, en NLmeelopers die actief een bijdrage leveren aan de ondermijning van de Nederlandse Economie en Cultuur. Dit soort types stantepede tewerkstellen in de uraniummijnen van de Oeral.

zimmerschwanz | 04-10-18 | 20:11

overigens zou ik, wit of zwart, Georgina altijd doen. maar dat terzijde.

oorwormpie | 04-10-18 | 20:10

Meldpunt DomLinks.. vandaag een leuke gesprek met twee kunstmeisjes maar die ineens bezwaar hadden met mijn gebruik van het woord 'neger' als synoniem voor Afrikaan. Dat woord zou zelf verboden mogen worden. Zucht.

oorwormpie | 04-10-18 | 20:08 | 2

Wordt ‘iemand negeren’ dan ook ‘iemand Afrikanen’?

HaatbaardKnipper | 04-10-18 | 20:11

Het woord neger wordt veel meer gebruikt dan 20 jaar geleden, komt door dit soort zeikmeisjes

skoftig | 04-10-18 | 20:25

"Hallo, is dit het meldpunt Zwarte Piet?"
"Ja, daar spreekt u mee. U had een Zwarte Piet gesignaleerd?"
"Ja, de dochter van mijn buurman gaat als Zwarte Piet naar het winkelcentrum; niet als veegpiet."
"Oei. Over wie gaat het hier?"
"Dat is Georgina, dochter van N. S. Boubaan."
"En wat is het adres van de vader?"
"Adres is Mussertlaan 40 te Fleddr."
"Ok, dank u wel. Zou u een dossier kunnen aanleggen over deze persoon?"
"Ja hoor, dat doe ik graag."
"Fijn zo. U houdt uw buren goed in de gaten en dat waarderen wij zeer."
"Ik zie het als mijn burgerplicht."
"Nogmaals, dank oewel hoor."

marjen | 04-10-18 | 20:05

41. Meldpunt Rijksdaalder voor na de afschaffing van de Euro.

Musset | 04-10-18 | 20:04

Dus Sylvana Simons heeft een kliklijn en wil die inzetten om systematisch kinderfeestjes te gaan verzieken? Ziek mens.
Tijd voor Meldpunt Dekolonisatie.

Schoorsteenveger | 04-10-18 | 20:03

meltpunt taalvouten.

harries | 04-10-18 | 20:02

Bestaat het meldpunt Polenoverlast nog? (Ik kwam vandaag een Pool tegen die een van onze lekkere wijven geschaakt heeft. Dat kan natuurlijk niet bedoeling zijn. Ze komen hier om te werken, niet om te neuken.)

VanBukkem | 04-10-18 | 20:02

Het openbare meldpunt verraders / trollen in de GS burelen?

HaatbaardKnipper | 04-10-18 | 20:00 | 2
-weggejorist-
Analysis | 04-10-18 | 20:16

Ziet u een zwarte piet? Meld het bij Bij1. Die stuurt dan de SA(ntifa)2.0.

MAD1950 | 04-10-18 | 23:28

@28
het parodie account van Beweging DENK is geblokkeerd. Die waren wel grappig. Waar kan ik daar van melding maken?

Osdorpertje | 04-10-18 | 19:59

Nooit geweten dat je vroegâh "koningrijk" schreef. Eigenlijk veel logischer dan het huidige "koninkrijk".

J. Jarig | 04-10-18 | 19:59 | 3

Was in de jaren 30. Toen J. Den Uyl nog openlijk bloksnor fanboy was.

HaatbaardKnipper | 04-10-18 | 20:02

Leve de konink en de koninkin.

Premier Trutte | 04-10-18 | 20:21

Premier Trutte | 04-10-18 | 20:21
Als die Amalia er niet wat af sport wordt het inderdaad KoninKIN

miko | 04-10-18 | 20:34

Ik zou bovenstaande Piet een dusdanige veeg willen geven dat ze erna eruit ziet als een roetveegpiet.
Mag dat ?
Of moet ik mij dan ook ergens melden ?

Wijze uit het Oosten | 04-10-18 | 19:58 | 1

Bij de SOA kliniek?

HaatbaardKnipper | 04-10-18 | 20:02

Meldpunt Nigeriaanse oplichting bestaat al in de vorm van het uiterst vermakelijke 419eater.com

JWZ_JMK | 04-10-18 | 19:58

Even off-topic maar mag zo'n kolencentrale stoom boot nog wel?

echtpaul | 04-10-18 | 19:57 | 1

Die loopt niet op steenkool maar op groenekool. *met vinger aan ooglid trekt*

miko | 04-10-18 | 20:31

In Nederland zijn we heel goed in zeuren, zeiken en vertellen hoe iemand anders iets beter kan doen. Er is één ding waar we nog beter in zijn. Andere mensen vertellen wat andere mensen verkeerd doen, zodat zij er vervolgens wat aan doen. Een soort heldhaftigheid by proxy. Ook wel bekend als lafheid
www.geenstijl.nl/4990812/een_meldpunt...

harries | 04-10-18 | 19:55 | 1

Is gewoon een vorm van welvaart als je tijd hebt om over anderen te janken.

mortgage_freeman | 04-10-18 | 19:57

Een kind snapt niets van roetvegen. Piet was niet zwart van roet maar zwart als roet. Lastig uitleggen lijkt me in een tijdperk van warmtepompen.

BozePaarseMan | 04-10-18 | 19:54 | 2

Het is allemaal niet zo moeilijk. Ik heb de kinderen uitgelgt dat de regenboogpieten er zo uit zien omdat ze bont en blauw geslagen zijn door de SJW's en Antifa's van deze wereld.

miko | 04-10-18 | 20:30

Moriaantje was toch ook zo zwart als roet en ging wandelen zonder hoed?

badboydutch | 04-10-18 | 20:41

Waarom is er geen meldpunt waar Chinezen hun beklag kunnen doen?
Of hebben deze mensen nooit wat te zeiken...?

JI-HAAT | 04-10-18 | 19:54 | 2

Ik mis ook een meldpunt tegen meldpunten.

BozePaarseMan | 04-10-18 | 19:56

Ik heb zo'n donkerblauw vermoeden dat zelfs Chinezen niet waterdicht zijn.

getzappad | 04-10-18 | 19:59

Meldpunt GeenStijl. Op welk nummer staat dat?

Glasgow Argus | 04-10-18 | 19:52

13. Dat is toch het Jolo meldpunt?

brughslurph | 04-10-18 | 19:51 | 1

Nee, dat is 16, het witte onderbroek meldpunt

mortgage_freeman | 04-10-18 | 19:54

Maar geen Sylvana, meldpunt!!!!

vanrechteren | 04-10-18 | 19:50

Meldpunt onbetrouwbare Politici is overbelast.

Mark_D_NL | 04-10-18 | 19:50

Is er ook een meldpunt voor het melden van meldpunten?

SanderEvers | 04-10-18 | 19:50 | 1

Begin er een met Stormageddon.

miko | 04-10-18 | 20:28

Superhandig deze lijst. Ga ik vaak nodig hebben.

keestelpro | 04-10-18 | 19:49

Meldpunt tegen EU-overlast kan zeker ook niet. Zou te veel schadeclaims opleveren.

mortgage_freeman | 04-10-18 | 19:49

Meldpunt stop AGENDA 21

tata1981 | 04-10-18 | 19:48

Ik mis het meldpunt Chinook die hier nu over mijn huis vliegt.

Leptob | 04-10-18 | 19:48

Ben in Kenia en wil graag melden dat er hier veel Zwarte Pieten rondlopen.

Mark_D_NL | 04-10-18 | 19:48 | 1

In Congo ook al en laatst hier op geenstijl zag ik dat de Zwarte pieten dit jaar veel tevroeg over het hek klommen in Ceuta.

echtpaul | 04-10-18 | 19:53

Ik wil een meldpunt meldpunt. Tegen onnodige en onzinnige meldpunten.

Stormageddon | 04-10-18 | 19:47

Nr 31 en 32 staan verkeerd om...

vrijstijler | 04-10-18 | 19:47

41. Doxx de piet
Voor als je werkelijk wil dat je buurmeisje geen leven meer heeft

brughslurph | 04-10-18 | 19:47

Zij is zelf gekleid uit wit zaad , dus meldpunt wit zaad .

Jetstream | 04-10-18 | 19:45

Mwa @mosterd, had wel godwin verwacht hier

V-styn | 04-10-18 | 19:45 | 1

30 niet gelezen?

Leyrann | 04-10-18 | 20:09

Meldpunt Berber aardappelen?

steekmug | 04-10-18 | 19:44

''37. UFO Meldpunt Nederland. Lichtbol, vel licht''
Vel licht?

bitterpete | 04-10-18 | 19:43 | 1

Ja,vel licht dat is geen vaut,heaumeau.

miko | 04-10-18 | 20:28

Dus Silvana Hildegard Simons wil een meldpunt (heb het stukje niet gelezen, tpo is geblokt in mijn browser) om Zwarten erbij te lappen wanneer ze zich toch op straat vertonen.
Daar is toch een naam voor hoe je dat noemt? Kan er even niet opkomen..

Boris die Sauertopf | 04-10-18 | 19:43 | 1

@Boris die Sauertopf,
Daar was een naam voor..., SBN, BNS, NBS, SNB, BSN, ... nee ik weet het zo even niet.
Heet ze echt Hildegard, maar dat is toch een Duitse naam? Foei Cultural Appropriation! Das verklare aber wohl was!

kleurdoosje | 04-10-18 | 20:33

Grappig die foto. Dat morele besef, zwarte Piet is racisme, dat ten tijde van dat plaatje totaal ontbreekt. Wat een opportunist, die Verbaan.

RickTheDick | 04-10-18 | 19:42 | 2

Toen was ze nog lekker. Ik zou haar gedaan hebben........ Zij mij niet......

EenGoedBegin | 04-10-18 | 19:48

Paul de Leeuw (een buurman noemt hem Pedo Pautje...) Was vroeger ook zwarte Piet. Nu is hij ineens tegen. (buurman zegt dat kleuters bij Sint op schoot kruipen, moet hij dat maar doorgeven.)

bitterpete | 04-10-18 | 19:51

Ik denk dat er een hoop pizza's naar nr 14 bellen / surfen.

Tuborg øl | 04-10-18 | 19:40 | 1

Iemand met een beetje gezond verstand doet dat niet, 14 procent commissie moet je niet aan mee willen werken. Pure flessentrekkerij.

Boris die Sauertopf | 04-10-18 | 19:46

Waar kan ik me melden?

ZZP-er | 04-10-18 | 19:40

Waar is het Oostblok meldpunt van Greet?

Viraal-Optimaal | 04-10-18 | 19:38

Okee, iedereen even Sylvana aangeven.

Cheeky Bastard | 04-10-18 | 19:37

Op welk nummer stond nou de kansenpareloverlast.

mortgage_freeman | 04-10-18 | 19:35

Ik vind vrouwelijke zwarte pietjes er leuker uitzien dan negerinnen.

Borghesia | 04-10-18 | 19:34 | 5

Zou Anouk trouwens opgewonden raken van zwarte pieten?
Zo nee is dat het bewijs dat zwarte piet gewoon zwarte piet is.

keestelpro | 04-10-18 | 19:58

Dat hangt er van af met welke negerin je ze vergelijkt, maar vergeleken bij Sylvana is alles leuker, ook Gollem en Frankenstein

ikpislauwbier72 | 04-10-18 | 21:17

Om maar eens een voorbeeld te noemen: Een vrouwelijke ZP of Zoe Saldana, ondanks dat die meestal blauw of groen is, nou dan weet ik het echt wel. En zo ken ik er nog wel een paar. Halle Berry bijvoorbeeld.

bergsbeklimmer | 05-10-18 | 06:38
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl