achtergrond

Geenstijl

Top 40 gave meldpunten in Nederland

Sylvana Simons heeft een of ander meldpunt opgericht. Hieronder de 40 beste/stomste meldpunten van Nederland, allemaal met extragratis praktijkvoorbeeld.

40. Zwarte Pieten Meldpunt. Wat krijgen we nou, een Pietje in Gasselternijveen?! Snel klikken bij Sylvana Simons zodat zij met een doodseskader van labiele wappies die doorracistische zwartenhater mores kan leren! NEE dus. Blijf binnen de ring en vermoei de rest van het land niet, Sylvana, we hebben ook geen Sylvana Meldpunt alwaar iedereen die last heeft van het uitgekauwde gehinnik van Sylvana een klacht kan indienen tegen Sylvana. Hmm...

39. Meldpunt Tim Coronel. "Hee ik heb een nieuwe volger op Twitter... Wauw het is Tim Coronel die beroemde autocoureur... Ik volg hem terug... He nu volgt Tim Coronel mij niet meer... Ontvolg ik hem ook weer... Heee weer een nieuwe volger... TOM CORONEL AAAARGH"

38. Meldpunt Wierd Duk. Zit er een muteknop op Wierd Duk? Nee, er zit geen muteknop op Wierd Duk. Handig, derhalve, een Meldpunt Wierd Duk.

37. UFO Meldpunt Nederland. "Lichtbol, vel licht kan geen vliegtuig zijn, hoogte 300 tot 500 meter ongv.in een kromme baan richting zuidwest, met matige snelheid, veel uitschieters in richtingen in de zelfde kromme baan wau wau, licht doofde, tot een lichtpuntje, en ging met hoge snelheid weg. weerballon kan dus niet ik ben helemaal in de war en mijn man henk snapt er ook geen kloten van. geen knipperlichten dus geen helicopter of drone omg omg omg omg"

36. Meldpunt Nigeriaanse oplichting. Amai, een Nigeriaanse prins en hij heeft geld nodig om te investeren in het bedrijf van zijn neef en het gekke is dat ik de enige erfgenaam ben! Shut up and take my money, Nigeriaanse prins! Kudt geld kwijt.

35. Meldpunt Herdersmatje. Elke idioot die een herdersmatje probeert krijgt vanaf nu klappen van de schaakpolitie. Een herdersmatje doe je maar lekker tegen je neefje van zes.

34. Meldpunt pizza met ananas. Twee dikke jongens bestellen een pizza. Beide pizza's zijn niet zo lekker, want er zit ananas op. Wie bestelt er dan ook een pizza met ananas?

33. Meldpunt nuchter in de voetbalkantine. Vaak gaat dit over de keeper. "Yo barman, tien bier en een Extran." Dan hoef je die barman niks te vertellen: de keeper is weer eens aan het mieten. Gewoon effe normaal doen, keepers, anders melden bij het meldpunt nuchter in de voetbalkantine. Zou verboden moeten worden.

32. Meldpunt Friet. Voor onder de rivieren.

31. Meldpunt Patat. Voor boven de rivieren.

30. Meldpunt Joden. O nee das war einmal.

29. Meldpunt Helmond ligt in Brabant. Helmond ligt in Limburg.

28. Meldpunt DENK. Voor als Kuzu en Azkaban weer eens racistische dingen roepen.

27. Meldpunt Steenuil gevonden. Ja hallo, Alfons hier, er zit een steenuil in mijn broekje. Ok doei. Tuut tuut tuut.

26. Meldpunt Onbegrijpelijke namen op je bankafschrift. Tering wat was ik vrijdag dronken op het Leidseplein. Huh, 120 euro afgeschreven bij Stichting Derdegelden? ONMOGELIJK.

25. Meldpunt waar duivenhouders de aanvallen van roofvogels kunnen melden. Hoi Driekus, wedstrijdje doen met duiven? - Ja is goed - Kra kra alle duiven dood - Wel nondeju kudt havik!

24. Meldpunt Aldi. hallo ik ben hans ik werk bij de aldi de werkomstandigheden zijn stom ik kan dat ook gewoon bespreekbaar maken of een andere baan zoeken bij de jumbo ofzo maar nee ik dien wel een klacht in bij het aldi mellepunt

23. Meldpunt klachten siliconen. Ik zat in bad, gewoon in bad, een beetje met het sop te spe... *PANG*.

22. Meldpunt Lift. Nee, niet een meldpunt dat de lift het niet doet, maar een meldpunt voor als je in de lift staat en Francisco van Jole ineens naast je staat te kwijlen. *Kuch* Is dat een rolletje pepermunt in uw broek? - Nee dat is het niet.

21. Meldpunt Netflix. Zit je dan, met je vriendin op de bank, klaar om een film te kijken en zes uur later zit je nog steeds door die lijst met troep te scrollen.

20. Meldpunt Amerikaanse Zwarte Beer in de buurt van Lelystad. Joachim wilde graag een meldpunt oprichten maar hij wilde het niet al te druk hebben, dus hij kwam op de proppen met 'meldpunt Amerikaanse Zwarte Beer in de buurt van Lelystad'. Vooralsnog geen meldingen voor Joachim.

19. 3FM Meldpunt. Wie kent er nog luisteraars van 3FM? Het onderzoeksbureau bedreigde menssoorten komt graag met hen in contact.

18. Meldpunt irritante deuggleuven. Van de oprichter van Meldpunt Vacatures.

17. Meldpunt voor apparaten die snel kapot gaan. Tandenborstels, ultrasofts, balpennen, relaties.

16. Meldpunt Doping. Kijk nou, daar heb je Michael Boogerd en hij gaat een apotheek in! Nou, laat ik me daar maar eens tegenaan bemoeien. Klik.

15. Meldpunt festivals. Want dat ene weekend in het jaar gaat ons echt veel te ver. We wonen in Landgraaff voor onze rust godverdoeme.

14. Meldpunt Bezorgd. Ja geen idee waar ik me dit weekend weer eens druk om moet maken maar het is een fijne dag om eens lekker bezorgd te zijn, dus laten we daar dan ook maar gewoon melding van maken.

13. Meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de culturele sector. Dit meldpunt kan ook Meldpunt Francisco van Jole genoemd worden en het helpt toch geen ene kont, want Francisco van Jole stak zijn tong in een meisje en hij zit ook nog steeds op zijn verdorven plek.

12. Meldpunt eendjes voeren. Enerzijds omdat moslima's bakken met brood bij de vijver flikkeren zodat ratten feest kunnen vieren, anderzijds omdat je nichtje van drie haar bammetje met hagelslag gewoon in haar mond moet stouwen.

11. Faker Meldpunt. Als iemand zich voordoet als iemand anders. Heel Twitter, bijvoorbeeld.

10. Tag iemand die zich gaat melden bij een meldpunt-meldpunt. Soort Facebook-dingetje en vooral erg populair bij Bert Brussen. Gewoon niet meer doen en alle  'tag iemand die'-troep altijd aangeven bij het meldpunt.

9. Meldpunt Erik Mouthaan. Als Erik Mouthaan zijn Trump-kritiek op Twitter kwakt mag iedereen zich melden bij Meldpunt Erik Mouthaan. O wacht, dat bestaat al, werkgeversbellen door @rtlnieuws te taggen op Twitter. Supersad.

8. Meldpunt Combinatiescheldwoorden. Dat doe je gewoon niet. Kutlul, fucklul en zeker dingen met ziektes. Gewoon, schelden in één woord. Eikel.

7. Meldpunt Alexander Pechtold. Vroeger heette dit meldpunt nog 'Meldpunt vvd' maar door een reorganisatie heet dit meldpunt tegenwoordig meldpunt Alexander Pechtold. Voor al uw integriteits- en privédingetjes enzo.

6. Meldpunt datsja van Poetin. Verdachte personen in de datsja van Poetin, dat is natuurlijk niet wenselijk en daar komt alleen maar gezeik van. Ziet u verdachte personen in de datsja van de Russische president, bel dan vooral met het meldpunt.

5. Zal ik je ballen likken Meldpunt. Voor als Heleen Nijkamp weer eens iemand stalkt, huwelijken kapot probeert te maken, aan ballen wil likken of de wereld vermoeit met haar peop. Opgelet mannen van Nederland: als iemand openlijk voorstelt aan je ballen te likken heeft ze waarschijnlijk andere bedoelingen. Geld ofzo.

4. Meldpunt Toyota Hilux. "Nee ik heb ook geen idee maar ik zag de Toyota Hilux van mijn buurman ineens op televisie in Syrië"

3. Meldpunt Vuurwerk. Voor als je dat gore buurjongetje van je echt erbij wilt naaien, dan rat je hem gewoon bij het meldpunt als hij op oudjaarsdag astronauten over straat staat te vlammen. Aanpakken dat vuurwerktuig! Nederland is veel veiliger zonder dit soort levensgevaarlijke capriolen.

2. Meldpunt GroenLinks. Triest. Echt triest.

1. Meldpunt Nepnieuws. Goed idee man, een meldpunt nepnieuws, gooi tien Oekraïense kechs in een kooi en laat ze kopgeld halen bij een door de EU gerunde censuurclub. Winnaar publieksprijs allerdomste meldpunt ooit.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Het is weer begonnen: gezeik over Zwarte Piet

Uitgerekend op de dag dat Mitchell Esajas een lintje krijgt!

@Mosterd | 26-04-23 | 18:00 | 107 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.