achtergrond

Geenstijl

Ebru Umar - Waarom Turkse Weekendscholen In Nederland verboden moeten worden

"Weekendscholen voor Nederturkjes, gefinancierd vanuit Turkije, zullen de tweespalt in de samenleving bevorderen"

Uiteindelijk is het marktwerking, die weekendscholen van de Turkse overheid. Kun je alles van vinden (ronduit belachelijk dat dit kan in Nederland) en alles van zeggen (alleen randdebielen sturen hun kinderen naar scholen die door een fascistische  staat worden gefinancierd) maar wat overblijft is wanhoop.

Wanhoop dat de Nederlandse overheid niet ingrijpt: waarom zouden kinderen die in Nederland zijn geboren en getogen, besmet moeten worden met gedachtegangen van vreemde mogendheden? Wanhoop dat Nederturken niet ingrijpen: waarom zou je toestaan dat een andere overheid dan die van het land waar je woont, leeft en gelukkig bent, jouw kind besmet met zijn propaganda? Wanhoop dat het Ministerie van Sociale Zaken per direct al een mosterdnademaaltijd reactie geeft: “als er signalen zijn dat dit gebeurt [integratie in NL belemmeren of antidemocratische opvattingen stimuleren] zal de overheid optreden”.

Wanhoop dat Europa vergiftigd wordt door de soldaten van de almachtige, en iedereen beschaafd de deuren opent, de andere kant uitkijkt, geld toegeeft en capituleert. Wanhoop dat ik te jong ben om het drama dat zich op onze bodem gaat afspelen, niet mee te maken. Wanhoop dat er geen ophef ontstaat – ons land, onze SJW, onze fine fleur van influencers maakt zich druk om een columnist van een lokaal sufferdje die terecht opmerkt dat Eva Jinek onderuitgezakt op tv verscheen. Zwangerschap is geen excuus, net zo min als dat vrouw zijn een excuus is. Het enige excuus dat standhoudt in Hilversum is lelijk zijn: vrouwen in de media  worden in de eerste plaats gevraagd om hun uiterlijk. Talent zit alleen maar in de weg bij het verkondigen van staatspropaganda, daar wordt wel omheengeknipt. En iedereen die dat ontkent, óók elke vrouw die dat ontkent, is niet anders dan een Nederturk die juicht omdat er weekendscholen voor Turkjes komen.

Uiteraard  is er maar één enkele reden waarom weekendscholen voor Nederturkjes verboden zouden moeten worden – marktwerking of niet, democratie of  niet. Weekendscholen voor Nederturkjes, gefinancierd vanuit Turkije, zullen de tweespalt in de samenleving bevorderen, integratie belemmeren, onbegrip en wantrouwen jegens elkaar vergroten om uiteindelijk de kloof tussen de blonde blanke Nederlander en de getinte soort alleen maar te vergroten. De Nederlandse Pavlov is die van ons Ministerie van Sociale Zaken: afwachten of het werkelijkheid wordt. Dat is net zoiets als afwachten of Syriërs apothekers zijn, de Noord-Zuidlijn drie keer boven budget zal uitvallen, de JSF een achterhaald vliegtuig is, de Publieke Omroep staatspropaganda promoot,  haat wordt gepredikt in de moskee en DENK de lange arm van Erdogan vertegenwoordigt. Je kunt nog beter dweilen met de kraan open – mocht er  een hittegolf plaatsvinden verdampt het water tenminste nog.

Temidden van alle wanhoop is er één die respect afdwingt: Erdogan. De lira is niets meer waard, de Turkse economie staat aan de afgrond, de Turkse bevolking weet weer wat inflatie betekent en tóch krijgt de President van Turkije het voor elkaar dat mensen, ook ver buiten zijn landsgrenzen hem aanbidden, geloven, steunen en naar zijn scholen gaan om gebrainwasht te worden. Het is een clusterfuck #HOEDAN waar normale  mensen wanhopig van worden maar drie keer raden waar onze leiders alleen maar van kunnen dromen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.