Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Geil! Lezing 'Seksuele fantasieën en frustraties onder extreem rechts'

extreem wazige foto ook

Nee, dit gaat niet over Wierd Duk die op Lowlands komt vertellen hoe superieur het witte ras is zodat junk Nino de Vries zich erop kan aftrekken met zijn pillenkater.

Je moet ervoor naar België en het gaat over seksuele radicalisering die extreem-rechtse leipo's teweegbrengen in de individuele psyche en de maatschappij. Het zou grappig zijn als het niet zo serieus was en dat maakt het ongelooflijk hallucinant. Wij kunnen nu alleen nog maar denken aan de seksuele revolutie die NVU-leider Kontneuk Kusters heeft ontketend met zijn neonazistische geratel, al wordt met 'nieuw-rechtse politieke groeperingen die een openlijke afkeer hebben van het feminisme' vast iets anders bedoeld, nietwaar Thierry? "De vraag is ook of de natte dromen van jonge witte hetero mannen bijdragen aan de verrechtsing en het conservatisme in de feministische en LGBTQIA bewegingen." Dat gaat ongeveer zo: zzzz goedemorgen, fok in mijn broekje gekomen, hup rechts! Maar dan alleen bij jonge witte hetero mannen en bij de rest niet. Dit is nou wetenschap, lui. We weten niet wat jullie doen, maar wij zijn even onze kop tegen een muur aan het stukslaan. Laters.

Reaguursels

Inloggen

De meeste metoo schandaaltjes komen toch echt bij GL en PvdA voor.

Ziekeconstipatie | 09-07-18 | 11:12

Aangezien je weinig controle hebt over waar je plasser van gaat groeien en aangezien dit blijkbaar volgens deze lamzakken bepalend is wat voor een politieke voorkeur je hebt is je politieke voorkeur dus niet een keuze maar iets dat je overkomt en is het afkatten van anderen op basis van hun politieke voorkeur discriminatie op grond van iets waar men geen controle over heeft.

niemand specifiek | 09-07-18 | 07:40

Als ik rechts ben, dan breng ik in ieder geval mijn sexuele fantasie, de laatste jaren in praktijk.
En ben ik geen linkse loser die zich afrukt op Jetta Kleinsma, de horror.

Ik zou Femke H wel keihard willen nemen, of zij mij, heerlijk.
Best wel lekker tegenwoordig die Femke.

De-Glijdende-Rechter | 09-07-18 | 05:01

Ook mooi trouwens. Linkse k*t riep op tot seksueel geweld tegen Thierry Baudet en Theodore Holman. twitter.com/i/web/status/101587507952...
Wie is er dan seksueel gefrustreerd?

De linke kerk verdedigt al bijna een eeuw seksueel geweld tegen hele bevolkingsgroepen. Onze eigen CPN verdedigde zelfs het verkrachten van Joodse overlevenden van de holocaust door Russische soldaten. Stalin had immers gezegd dat alle vrouwen tussen 8 en 88 "legitieme oorlogsbuit" waren, en de CPN sloot zich daarbij aan; "Duitsland is de tweede wereldoorlog begonnen". Dat dit bevel naast Duitse ook Poolse, Tsjechische, Litouwse etc meisjes betrof en bovendien al inging vóór de tweede wereldoorlog begonnen was, was volgens de CPN irrelevant; "topografie en chronologie zijn typisch bourgeois, daar houden wij ons niet mee bezig".
Nog in de jaren '90 snoerde Ina Brouwer partijgenotes de mond die de verkrachting van overlevenden van Ravensbrück afwezen.

Geen wonder dus, dat links ook nu de massa-import van seksueel geweld predikt.
Dat links seksueel geweld door moslims gedoogd, en slachtoffers oproept "hun muil te houden" (Labourpartij, aan de duizenden slachtoffers van Pakistaanse kinderpooiers).
En wie dat veroordeelt is "seksueel gefrustreerd".
En "alt right".
Right.

Dandruff | 08-07-18 | 19:07 | 3

Interessant... voor dit soort tegels kom ik op GS. Waar citeer je uit?
Linkse idealen hebben altijd gemoedelijk over de paden van seksueel misbruik gerold: wie zich verzette tegen de moet-kunnen-pedofilie van de PvdA (Brongersma) en de meuteneukenmoraal van de NVSH was maar een conservatieve kut. En dát was pas erg...

kapoerewiet | 08-07-18 | 19:49

Taharrush wordt vergoelijkt, men richt zich liever op de gedoodverfde rechtse vijand, stopt die vol met zelf in elkaar geknutselde fantasieën en waarschuwt de wereld voor die verzonnen monsters.

Schoorsteenveger | 08-07-18 | 19:51

die linksen vonden dat alles moest kunnen ,denk aan ddr ,zweden enz.daarom is het een grote bende in het westen

pedro300 | 09-07-18 | 10:02

Kontneuk Kusters is een uitgesproken nationaal-socialist in de meest zuivere vorm. Extreem: Jazeker. Rechts van het politiek spectrum? Nein! Hij zit een paar stoelen links van Diederik Samson.

Re:Kniftig | 08-07-18 | 18:57

Wat wordt tegenwoordig nu met feminisme bedoeld? Niet hetzelfde als 30-40-50 jaar terug?

lovekila | 08-07-18 | 18:55

Zo'n Katrien Duck heeft dus geen idee hoe wetenschap eigenlijk werkt;
- Wat zou haar definitie van "alt right" en "extreemrechts" zijn?
- Met hoeveel "alt right" mensen zou zij in haar hele leven gesproken hebben?
- En hoeveel daarvan zullen met haar over hun seksuele frustraties gesproken hebben?
- Wat is de relatie tussen politieke standpunten en seksuele frustraties?
- Is het een het gevolg van het ander of andersom, en waar blijkt dat uit?
- Geldt dat ook bij religies die seksueel geweld promoten, zoals socialisme en islam?

Allemaal vragen waar het domme kindje Katrientje geen antwoord op heeft.
Maar als linkse kerkgangers geen argumenten hebben, gaan ze schelden.
Dus dat is wat hier gebeurt. Dit soort nepwetenschap doet niks anders dan schelden "wetenschappelijk verantwoorden". Wat natuurlijk totale onzin is; schelden heeft niks met onderzoeken te maken.
En de linkse claim dat scheldpartijen, na genocides, de belangrijkste vorm van "argumentatie" zijn, is ook achterhaald. Binnen het socialisme is schelden inderdaad de enige vorm van argumentatie gebleken, in landen waar socialisten geen beschikking hadden over concentratiekampen en killing fields. Maar misschien moeten ze zich daarom maar eens afvragen of een religie die alleen met genocide en scheldpartijen verdedigd kan worden, wel de Ware Religie is.

Echte wetenschappen hebben geen concentratiekampen nodig om hun gelijk te halen, en ook geen scheldwoordenboeken.
Dat onderscheid linkse kerkgangers van wetenschappers.

Dandruff | 08-07-18 | 18:44 | 1

Ach, het begint al bij de impliciete vooronderstelling dat diegenen die denken en handelen vanuit een kader dat haar en haar kameraden niet zint intrinsiek slechte mensen zijn met een verdorven karakter en ziekelijke neigingen, terwlijk diegenen die een kader hanteren dat haar en haar kameraden wél zint intrinsiek goede mensen zijn. Waaruit voor haar en haar kameraden het uitgangspunt wordt, dat de slechten, wanneer ze slecht handelen, dit doen omdat ze zo geboren zijn, maar de goeden, wanneer ze slecht handelen, dit doen omdat de omgeving hen daartoe dwingt.
Wil je het kwaad bestrijden, dan moet je, zo is haar stelling, de slechten veroordelen en de goeden vergeven. Links geweld is daarmee ook gesanctioneerd geweld, gericht op het elimineren van de duivel, rechts geweld is des duivels. Sterker nog, het innemen van een rechts perspectief is reeds te duiden als een vorm van geweld, en met een beetje hulp van Freud zelfs een rechtse fantasie.

Schoorsteenveger | 09-07-18 | 10:02

De conclusie lijkt me evident. SJWs kunnen de Nieuw Rechtse aanwas heel makkelijk deescaleren. Kwestie van op de rug liggen en de benen wijd. Eerst dat en daarna staan ze gewoon veel meer open voor de linkse nuance

Rest In Privacy | 08-07-18 | 17:06

De natte droom van rechts is seksueel, die van links gewelddadig.
Waar kan ik mijn Pulitzer ophalen?

LuckyGirl | 08-07-18 | 17:01 | 1

Of je moet als linkse gelijkhebber een beetje een sneu type zijn en graag een witte onderbroek dragen, dan is je linkse droom seksueel.
Overigens, in onze fantasieën ligt het ene verdomd dicht bij het andere.
revu.nl/columns/waarom-dagdromen-somm...

Schoorsteenveger | 08-07-18 | 19:42

Ik volgde de link, daarna een volgende en toen kreeg ik in beeld: leaving Facebook, are you sure???

Hemmenaar7 | 08-07-18 | 16:37

Is dat zo..? Welnu, laten we eens naar de feiten kijken:

Vlucht en bevrijding, April 1945: “In Frauenstein aangekomen leek deze plaats uitgestorven, weldra bleek waarom. Er kwam een wanhopige Duitse man naar ons toe en vroeg onze hulp. Op de vraag wat wij moesten doen zei hij “kom mee”. Hij bracht ons naar de kerk (Wallfahrtskirche) en zei ons dat we naar binnen moesten gaan. Toen wij binnenkwamen zagen wij Duitse mannen in een hoek staan met daarvoor Russische soldaten met hun geweer in de aanslag op hen gericht en op het altaar werden de Duitse vrouwen uit de omgeving verkracht door Russische soldaten...” (noot: CCCP 1922-1991 = links, motto Workers of the world, unite!).

Maar dat kan toch helemaal niet? Het patent op seksuele perversie ligt toch enkel bij rechts en alt right volgens de huidige generatie feministische SJW blijkens het broddelwerkje op kifkif?

Welnu, dan kan het bovenstaande dagboek relaas de prullenbak in. Ik was eventjes bang dat het waar was, maar mevrouwtje Katrien Jacobs (Associate Professor in Cultural Studies, www.katrienjacobs.com ) heeft natuurlijk gelijk dat ze de geschiedenis niet kent, daar ben je immers Professor en linkse pot voor. Sneu dat dit soort figuren jarenlang de publieke opinie kunnen vervuilen met hun leugens. Ze is d’r keutel trouwens al aan het intrekken, facesbook is al afgesloten.

Resume links: net zolang liegen totdat de stelling onhoudbaar wordt, dan met stille trom vertrekken. Geen excuses of sorry, geen enkel zelfinzicht. Om te kotsen, die lui.

Veluwse-Eikel | 08-07-18 | 16:11 | 1

Oh, maar als je over de sovjets begint, kakelen linksmenschen altijd met de vingers in de oren dat die niet werkelijk links waren.

kapoerewiet | 08-07-18 | 19:56

Islam is een ziekte die bestreden moet worden. Zo..... nu weer even naar pornhop.

Oepsie1234 | 08-07-18 | 16:06

Complete generaties blanke heteroseksuele mannen en -vrouwen voelen zich in de verdomhoek gezet door één of meerdere meestal linkse wappies van diverse pluimage en gevariëerde couleur. Ik heb nog nooit een links meisje meegemaakt dat volledig normaal in haar hol klinkende bovenkamer en/of haar onderste biologische genenuitwisselingscompartiment was.

Nivelleermarionet | 08-07-18 | 16:00

De pogingen van extreem links om "Alt right" in een kwaad daglicht te stellen of belachelijk te maken worden met de dag wanhopiger.

miff | 08-07-18 | 16:00 | 3

En de ironie wil dat via die Theweleit de ideeën van Freud weer nieuw leven ingeblazen worden, Freud die met zijn psycho-analyse de Victoriaanse normen en waarden tot in het diepste onbewuste van het individu wist te persen.

Schoorsteenveger | 08-07-18 | 16:11

@Schoorsteenveger |
Freud was een je reinste charlatan, die zijn eigen seksuele frustraties botvierde onder het mom van 'wetenschap'. Geen serieuze psycholoog die zijn/haar vak verstaat neemt 'm nog serieus.
Maar de linkse wappies liggen nog steeds aan Freud's voeten, of wellicht een zeker ander lichaamsdeel.

EefjeWentelteefje | 08-07-18 | 17:40

EefjeWentelteefje | 08-07-18 | 17:40 |
Wittgenstein heeft genadeloos met Freud afgerekend, maar bewonderde hem ook.
www.waggish.org/2012/wittgenstein-on-...
Zoals Auerbach het hier scherp formuleert:
"To learn from Freud you have to be critical; and psychoanalysis generally prevents this."
De psychoanalyse heeft een magische aantrekkingskracht, zelfs op links SJW-gebroed dat graag naar verborgen waarheden zoekt die de eigen standpunten onderbouwen, of lijken te onderbouwen. Wij, de witte ex-kolonialen worden door dat gebroed volgehangen met rugzakjes, en die zijn allemaal gevuld met quasi-freudiaans gezwam. Het "cultureel archief" zit in mij, raaskalt bijvoorbeeld die Wekker, en hoe harder ik ontken des te meer ziet zij een bewijs van verdringing. Een Freudiaan, maar ook een nep-Freudiaan, heeft altijd gelijk. Leve Freud dus.
Freud zadelde het individu op met een Oedipus-comples, dit slonsje gebruikt Freud om haar vijanden een "faschistoides Männertyp" aan te wrijven, uiteraard ingekleurd als een stoornis, een afwijking, iets ziekelijks.

Schoorsteenveger | 08-07-18 | 19:00

Er is volgens mij geen studie binnen de boekenlawine van genderstudies die gaat over haat tegen witte mannen. Wordt het niet eens tijd?

Rest In Privacy | 08-07-18 | 15:43 | 1

Degene die daar op zit te wachten verdient met recht medelijden en niks beters dan dat.

Mazzelstof | 08-07-18 | 19:43

Hier kan je dus je geld mee verdienen.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 15:36

Hmmm. Ik begrijp dat het over extreem links en extreem gefrustreerde vrouw gaat die naarstig probeert haar tunnelvisie op het eigen gelijk bevestigd te krijgen.
Zeg maar, het soort vrouwen voor wie seksuele vrijheid 5 kinderen van 5 verschillende mannen en die je opvoed met je omgebouwde vroeger-man-en-nu-een-man inhoud, dat een zeer gelukkig ( ;D )20+ jaren huwelijk met dezelfde heteropartner typeert als een gevangenis en vrouwenonderdrukking en uiting van een extreem-rechtse"frustratie", het soort vrouwen dat je bij ons ook ziet bij de SP, Groen Links, PvdA of bij demonstraties waar ze dan gekleed in kapotte vodden, regenbooggekleurde hanekammen of dreads, weggeschoren wenkbrauwen en met schoteltjes in hun oren naar toe gaan.

Niet interessant. Next!

gaffelbaard | 08-07-18 | 15:16 | 2

vroeger-man-en-nu-een-man
=
vroeger-man-en-nu-een-vrouw (maar omgekeerd kan ook)

gaffelbaard | 08-07-18 | 15:19

Ik vond het juist een epische vondst, man omgebouwd naar man.

LuckyGirl | 08-07-18 | 15:25

Onderzoeken hebben alleen tot doel om je eigen mening weer te geven. De waarheid vertellen of ook maar durven te onderzoeken is zooo achterhaald.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 15:01 | 1

Patatter | 08-07-18 | 15:01,

Dit heeft gelukkig niks meer met echt onderzoek te maken.
Linkse "wetenschappers" zijn per definitie charlatans, dat moet van hun religie. Ook onder Stalin, Hitler, Mao, Castro en al die andere linkse weldoeners waren onderwijs en wetenschap net zo verweven met de Enige Partij, als alle media en alle "maatschappelijke organisaties" zoals vakbonden.

De linkse kerk kan de werkelijke wereld om haar heen niet begrijpen, en bedenkt daarom een alternatieve wereld. Waar controleerbare feiten uit biologie, natuurkunde, geschiedenis, economie, scheikunde en wiskunde er allemaal niet toe doen, want "blanke mannen". En aangezien het socialisme ook basale logica verbiedt, bestaan er geen linkse "debaters" die in staat zijn een volwassen discussie te voeren. Elk verschil van mening leidt daarom altijd direct tot opmerkingen over uiterlijk, intelligentie, seksuele voorkeur of afkomst van de "alt right" tegenstander.
En gemiddeld na 45 seconden; de godwin.

Dandruff | 08-07-18 | 15:28

Als je iets doet met Culturele Studies ben je kennelijk beperkt tot fröbelen met Freud (zegge: Fraud)? Die haalde ook bij ieder probleem je vermeende seksuele frustraties, of zijn eigen obsessie met seks, erbij.

Maar hoe zit het dan met mij als nationaal-liberale homo? Heb ik stiekem onderdrukte fantasieën richting Thierry niet-bepaald-mijn-type Baudet? De man is zeker niet lelijk, maar qua uiterlijk en persoonlijkheid wint hij mijn stem niet. Wel op de inhoud. Misschien dat ik opgewonden raak van het FvD partijprogramma? Alhoewel, dat leest nu ook niet echt weg als softporno en ben het ook zeker niet op alle punten eens. Daar kan een liberaler politicus vast nog een puntje aan zuigen (nee viespeuk, niet op die manier).

Kennelijk is de cognitieve dissonantie bij links zo sterk dat ze verrechtsing van de politiek op alle mogelijke manieren wil duiden, wegwuiven of pathologiseren, behalve de realiteit en echte oorzaken onder ogen zien. Nee, het ligt niet aan jarenlang te linkse koers, teveel impopulaire import, teveel overheid, teveel belasting, teveel regeltjes, teveel ambtelijke en regenteske arrogantie, gevoel van gebrek aan invloed op je eigen leven en bestuur, letterlijk vervreemdende leefomgeving waar mensen minderheid worden in eigen buurt of land, wegvloeien van soevereiniteit en autonomie richting een te grote EU.

Nee, het is vast racisme, seksisme, domheid, een psychische stoornis, niet vaak genoeg geknuffeld zijn door je ouders of een seksueel probleem. Letterlijk onder de gordel trappen en de onderbuik de schuld geven: er zal je wel een scheet dwarszitten of zo. Niet dat je een legitiem, persoonlijk of rationeel bezwaar hebt tegen de huidige koers van je land.

Ondertussen een totaal gebrek aan zelfinzicht. Men denkt dat de eigen politieke voorkeuren als manna uit de hemel zijn komen neerdalen en gebaseerd zijn op pure ratio. Het is logisch dat je je grens opengooit voor mensen die gemiddeld nooit iets zullen bijdragen en alleen maar geld gaan kosten en het gemiddelde criminaliteits- en andere negatieve cijfers op zullen krikken of jouw taal niet willen spreken en cultuur minachten. Want ze hebben het slechter en dat is zielig en geeft je automatisch recht op andermans welvaart, desnoods ten koste van diens welzijn. Het is progressief om de macht van je land steeds verder in handen van een kleiner clubje machthebbers ver weg te laten vloeien, want dan kan de overheid effectief optreden en de vijanden van het volk (lees: jouw persoonlijke vijanden) verpletteren. Zoals die grote boze bedrijven die zo min mogelijk belasting willen betalen, terwijl jij juist zo min mogelijk wilt betalen en hen zoveel mogelijk uitpersen. Goed, kleine bijwerking is dat een overheid die machtig genoeg is om je vijand te verpletteren ook jou kan vermorzelen, maar dat risico moet je durven nemen. Vraag maar aan de Turken. Of Venezolanen, Zimbabwanen, Chinezen, Noord-Koreanen, enzovoorts.

Nee hoor, links heeft gewoon het Grote Gelijk. En die Gelijkheid en tolerantie, zelfs voor intoleranten (zolang die maar het slachtoffer spelen), mag wat kosten. Miljoenen levens en decennia dictatuur desnoods. Iedereen die het daar niet mee eens is, moet wel een seksueel gefrustreerde gevaarlijke gek zijn.

Wol | 08-07-18 | 14:53 | 1

+++

Het grappige is dat Freud volledig heeft afgedaan voor psychologen die hun vak wèl serieus beoefenen (en ja, die bestaan echt). Het zijn juist dit soort zweefteven die het volslagen achterhaalde gedachtegoed van die vent maar blijven uitmelken.

EefjeWentelteefje | 08-07-18 | 15:30

Ik doe ff mee met kop beuken.

Omebert | 08-07-18 | 14:44

Correlatie en causatie, redelijk vaak wordt het een verward met het ander en is de benoemde causatie eigenlijk niks meer dan correlatie.
In dit geval ben ik bang dat ik zelf de oppervlakkkige overeenkomst tussen de genoemde politieke en sexuele voorkeur volledig mis.
Maar als er een leuk boomverslindend werk over geschreven kan worden wat door 5 mensen gelezen wordt en de rest in de ramsj wordt gedumpt is er in elk geval iemand die er beter van wordt nietwaar? Hier op GS in elk geval wel, we kunnen er smakelijk om lachen, ook al zijn we juist de doelgroep die *niet* de bedoeling is die zich hiermee amuseerd.
Misschien eens een onderzoek starten naar "persoonlijke hygiene en haardracht onder de gordel bij meer dan gemiddeld politiek linkse vrouwen (LBGTi) met een sexuele voorkeur voor niet-west-europese pre-statushouders in terugkerende transitie"

Dezenaamhier | 08-07-18 | 14:34

In plaats van psycho pathologische verklaringen te zoeken, voor mensen met islam kritiek, zou links beter eens kunnen kijken of er misschien daadwerkelijk iets mis is met de islam.
En vervolgens wat zelfreflectie betrachten en onderzoeken waarom ze dat zelf, koste wat kost niet willen zien.
Ze gaan zelfs zo ver dat ze mensen die de waarneembare realiteit benoemen, voor gek verklaren.
Je zou kunnen concluderen dat er misschien zelf een steekje bij ze los is.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 14:32 | 3

Islam is een religie. Zoals alle religies word het belijd door domme mensen o.l.v. charlatans die hun interpretatie als de ware interpretatie zien en dan gebeuren er vreselijke dingen. Is al millennia zo. Echt niets nieuws onder de zon en echt bijzonder is islam ook niet. Het is eigenlijk niets meer als plagiaat van christendom wat weer plagiaat is van jodendom wat weer plagiaat is van Zoro-Aster gedoe. Dan hangen er nog ergens die Yazidis en dat is het wel qua monotheisme.

De Koreaanse Slet | 08-07-18 | 14:54

sorry, DKS: het is "wordt het beleden" en "meer dan plagiaat". Ben ik niet van je gewend.

boccelullus | 08-07-18 | 16:40

DKS
Islam is een religie omgebouwd tot veroveringsideologie. Waar de bijbel, de joden en christenen verbied te doden, roept de koran daar juist toe op.
Dat is het principiële verschil.
En Ja. Ik weet dat joden en christenen ook doden.

By the way, ik ken gelovigen (niet alleen gelovigen, bijna iedereen) die veel slimmer zijn dan jij. Maar de drank is blijkbaar weer in de man en je kon het niet laten even te beledigen en generaliseren. Waar komt die drive toch vandaan?

Rest In Privacy | 08-07-18 | 17:36

Eigenlijk zou je deze mensen moeten vervolgen voor ophitsing. Als je namelijk hetzelfde zou zeggen maar dan over moslims, zwarte pieten, homos, bakfietsers, joden, mensen met honden, migranten, dichtgemaaide Ethiopiers, bontkraagratten, etc, zou je worden aangeklaagd danwel door de media in de afgrond worden geduwd. Terwijl die mensen echt wel seksuele fantasieën en frustraties hebben.

Hadena | 08-07-18 | 14:22

Goed punt.
Ik ben tegen het onthoofden van baby's, tegen het levend verbranden van joodse tieners, en tegen het opblazen van kinderfeestjes.
Ik dacht dat dat was omdat ik "menselijk" ben.
Maar dat klopt dus niet.
Ik verafschuw dergelijk geweld kennelijk uit "seksuele frustratie".

Misschien moet ik maar eens op zoek gaan naar een linkse vriendin. Eentje die isis, denk en hamas als "idealisten" ziet, en geil wordt van onthoofdingen en opgeblazen schoolbussen. Die het volkomen terecht vindt dat duizenden kinderen in de UK door Pakistaanse moslims in de prostitutie gedwongen werden; zelfs gemarteld en vermoord werden. Die net als Labour zegt dat (seksueel) geweld tegen niet-moslims gelegaliseerd moet worden want "in de sharia is dit legaal, en de sharia mag nooit bekritiseerd worden".

Toch vraag ik me wat af. Ik hoor ook wel eens dat er linkse wijvon bestaan die kinderprostitutie afwijzen. Alleen al in de Uk zijn dat er vermoedelijk bijna 65. En ook de holocaust wordt door vele tientallen linkse wijven veroordeeld, sommigen vinden de holocaust zelfs bijna net zo discriminerend als de alt-right kritiek op het stenigen van homo's.
Het zijn er weliswaar niet veel, maar toch.
Zijn die linkse wijven daardoor ook ineens "seksueel gefrustreerde blanke mannen"?

Dandruff | 08-07-18 | 14:01 | 2

Ja. Deze vrouwen lijken zelfstandig na te kunnen denken en een menselijk gevoel te hebben, zij zijn echter het slachtoffer - als bij het syndroom van Stockholm - van bij de seksuele frustratie horende rechtse dwanggedachten van de -zich schuldeloos burger wanende - witte man.

kaasfondue | 08-07-18 | 14:05
-weggejorist-
rustampinigin | 08-07-18 | 14:23

En waarom heeft Katrien het niet over (extreemrechtse) vrouwen? Ik neem aan dat die ook een bepaalde invloed hebben op het geheel? Die extreemrechtse mannen zijn vast niet allemaal homo.

Als satire is het hilarisch, dat wel.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 14:01 | 3

Past niet in het wereldbeeld van Katrien, ze heeft namelijk nogal last van hokjesdenken. Precies datgene waar ze die vreselijke extreemrechtse witte mannen van beschuldigt, dus.

Hebben linksmenschen overigens wel vaker last van. Zo menen zij dat alle feministen en natuurbeschermers ook altijd links zijn.
Jammer, ik kom namelijk iedere morgen al direct eentje tegen die niet aan dit vooroordeel voldoet. In de spiegel.

EefjeWentelteefje | 08-07-18 | 14:32

Idd behoorlijk zwart-wit en cliche benadering zo.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 15:05

Nou ja, een beetje ravotten met een streng type in uniform mwoah niet verkeerd lijkt mij.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 21:47

"Tot slot stelt ze de vraag of we als links-progressieven en feministische 'social justice warriors' nog een alternatief kunnen bieden.'
Ja daar heb ik behoefte aan aan nazorg en een warme linkse knuffel. Dat fappen op een poster van Leni Riefenstahl begint wat te vervelen.

kaasfondue | 08-07-18 | 14:00

En toch heeft ze geen ongelijk. De basis van vrijwel elke militante beweging (of dit nu alt-right, feminisme of welke -isme dan ook) is seksuele frustratie. Feminisme is gestart door lelijke wijven uit rancune. Google de kopstukken uit deze beweging en je zult zien dat veruit de meeste ongelooflijk lelijk zijn. Alt-right is een direct product van het feminisme omdat deze de positie van mannen relatief heeft verzwakt (in het specifiek zijn seksuele marktwaarde) middels demografische vervanging: immigratie en vrouwenemancipatie. Vrouwen kijken immers horizontaal en naar boven als ze op zoek zijn naar een man (hypergamie). Beweeg je als man niet mee - naar boven - dan heeft dit tot gevolg dat je seksuele opties beperkt blijven. Dit is precies wat er nu aan de hand is. De socio-economische positie van vrouwen stijgt sneller dan die van mannen (is geen natuurlijk proces.... komt hoofdzakelijk door overheidsingrijpen). Daarbij komt ook nog eens dat immigratie vooral bestaat uit de toestroom van jonge mannen (alhoewel dit vooral van betekenis is voor de onderklasse). Het is ook geen toeval de man-vrouwverhouding bij beide een centrale plek innemen.

koter | 08-07-18 | 13:58 | 3

Een typisch geval van niet-falsifieerbaar esoterisch, pseudo-intellectueel geneuzel. Je kunt op deze manier alle ongerelateerde fenomenen aan elkaar koppelen. Bewijs is er nodig voor academische geloofwaardigheid; niet een woordendiarree van een 'autoriteit', die ook nog eens openlijk het politieke label van 'social justice warrior' draagt.

stampertje85 | 08-07-18 | 14:13

stampertje85 | 08-07-18 | 14:13

De fundamenten van alt-right liggen in de zogenaamde manosphere. Dit zijn een aantal blogs van mannen voor mannen die hoofdzakelijk over de vrouwelijke psyche gaan. De drie grootste en bekendste (de 3 R's: Roosh, Rollo and Roissy van respectievelijk: returnofkings.com, therationalmale.com en heartiste.wordpress.com) zijn allemaal ten tijde van de economische crisis in de VS gestart. Vrijwel allemaal komen de oprichters van deze blogs van oorsprong uit de PUA community = Pick Up Artist i.e. vrouwenverleider. Heartiste is van origine een pick up blog maar naar mate de tijd verstrijkt steeds politieker geworden. Returnofkings.com idem. De enige die bij de oorsprong is gebleven is Rollo Tomassi van therationalmale die nog steeds hoofdzakelijk over de vrouwelijke psyche schrijft. Rollo schreef voordat hij zijn eigen blog had op het forum van sosoave.net - een pick up site. Veel andere manosphere blogs zijn directe on indirect geïnspireerd op deze schrijvers.

koter | 08-07-18 | 14:45

koter | 08-07-18 | 14:45,

Stel dat wat jij over die 3 sites zegt klopt (ik heb geen zin dat uit te zoeken). Dan nog bewijst dat niks omdat;
- het bezoek aan een van die 3 sites geen seksuele frustratie bewijst;
- er minstens vele honderden andere zogenaamde "alt right" sites bestaan;
- allemaal met hun eigen standpunten, geschiedenis en aanhang;
- en veel "alt right" stemmers zullen deze sites nooit bezocht hebben.

Het is dus allemaal extreem speculatieve en totale onzin. Stampertje85 heeft volkomen gelijk. Het enige dat er werkelijk toe doet zijn de standpunten die bepaalde personen of organisaties uitdragen. En dan zijn er maar weinig mensen die steeds van "extreemrechts gedachtegoed" beschuldigd worden, die ook werkelijk aan die definitie voldoen.

Kritiek op zwart racisme ("only black lies matter") is nog geen blank racisme.
Kritiek op de holocaust is nog geen islamofobie.
En ook islamobie is nog geen racisme.
En "feministen" die geen moeite hebben met kindhuwelijken en grootschalige kinderprostitutie door moslims, maar wèl eisen dat talentloze vrouwen hoge nep-functies krijgen aangeboden omwille van "diversiteit", die deugen niet. En aangezien maar weinig linkse "feministen" inzien hoe fout dat is, is het feminisme dood. Die pijnlijke waarheid benoemen is nog geen frustratie.

Dandruff | 08-07-18 | 15:13

Ach, ik snap het al.
Ze haalt het boek "Männerphantasieen" van Klaus Theweleit uit de mottenballen in een poging om wat zij als het huidige extreem rechts ziet direct te koppelen aan het als proto-fascistisch omschreven paramilitaire Freikorps. De redenering is dan dat als de seksuele fantasieën van huidige als extreem rechts gedoodverfde figuren gelijkenissen vertonen met die van die proto-fascisten, er directe conclusies kunnen worden getrokken inzake hun denken en hun doen en ze 'dus' als de nieuwe fascisten moeten worden gezien.
Geen wonder dat het dan enkel om "de natte dromen van jonge witte hetero mannen" kan en mag gaan, en niet over de fantasieën van al diegenen die niet binnen die categorie vallen. De slechterik is reeds geïdentificeerd, en het gaat erom hem nu te betichten van kwaadwilligheid en die toe te schrijven aan een intrinsiek slecht karakter dat zich uit in onder andere zijn fantasieën.
Politisering van de fantasie, moralisering van de fantasie, en uiteindelijk veroordeling van de fantasie is wat het grotere plan is. Nieuwe fatsoensrakkerij die, in navolging van het Protestantisme, in de ziek van het individu wil kruipen en reeds wat hij mogelijk zou kunnen gaan denken als zondig wil verklaren.
Het eigenlijke probleem is uiteraard hoe "de verrechtsing en het conservatisme in de feministische en LGBTQIA bewegingen" te verklaren. In plaats van de hand in eigen boezem te steken zoekt mevrouw een externe vijand die zij ervan kan beschuldigen verantwoordelijk te zijn voor deze tendens.

Schoorsteenveger | 08-07-18 | 13:56

Het is vrij simpel eigenlijk, als een witte blanke metro man sex heeft en hij is links, is dat verkrachting, tenzij de daad van te voren is afgesproken en contractueel vastgelegd via een notariële acte die door beide partijen is ondertekend. Als een witte blanke metro man sex heeft en hij is rechts is, dan is er niets aan de hand, want dat gaat dat al miljarden jaren zo in de normale wereld.
Oftewel, de gebruikelijke linkse hysterie v.s. rechtse common sense.

me,myself and IK | 08-07-18 | 13:55

Totale cognitieve dissonantie, ik ben benieuwd wat ze gaat publiceren als ze conservatieve homo's ontdekt of PVV-stemmende Surinamers

frank87 | 08-07-18 | 13:50 | 1

Conservatieve homo's (wat dit ook moge betekenen) zijn vooral conservatief omdat ze doodsbang zijn voor de invloed van de islam, en de beperking op hun seksuele vrijheid die dit met zich meebrengt. PVV-stemmende Surinamers zijn hoofdzakelijk Hindoestaanse Hindoes. Dit is een groep die zich sterkt identificeert met blank Nederland (hoe witter je huid hoe beter).

koter | 08-07-18 | 14:05

Next:
'Seksuele fantasieën en frustraties onder extreem links'
'Seksuele fantasieën en frustraties onder islamitische partijen'
'Seksuele fantasieën en frustraties onder Marijnissen adepten'
'Seksuele fantasieën en frustraties onder penthouse ontvangers'

nick.name | 08-07-18 | 13:48 | 2

Vergeet Demmink niet.

MogeWijEveOvergeve | 08-07-18 | 13:50

'Seksuele fantasieën en frustraties onder de Secretaris-Generaal van Justitie'

bisbisbis | 08-07-18 | 15:26

.. linkse mensen hebben nog altijd dezelfde morbide belangstelling voor het socialisme van de oude socialist uit de vorige eeuw.
Jammer dat ze die na zijn dood in de rechtse tuin sleepten, want nu moeten zij maar wat theoretiseren wanneer zij het lijk nog weer eens willen ontleden.

Jan Passant mk2 | 08-07-18 | 13:47

Oh nee hè, niet weer zo'n liberal arts professor met een mening. Heeft iemand al gezegd dat ze beter kan gaan koken? Doet ze tenminste nog iets nuttigs.

Garantiebewijs | 08-07-18 | 13:45

Ik heb serieus geprobeerd te begrijpen wat daar staat en wat die Vlaamse pot betoogt. Het is me niet gelukt.

Stormageddon | 08-07-18 | 13:38 | 1

Idem. Het lijken bona fide Nederlandse woorden, keurig achter elkaar. Er is sprake van interpunctie en zelfs een soort van consistente grammatica. Maar het zoeken van betekenis daarin is als muntjes gooien in een grijpautomaat.

Mazzelstof | 08-07-18 | 16:04

Op kaotic.com zoekterm "nazi stuff" vind je extreem rechtse (homo)seksuele fantasieën ten uitvoer gebracht door de kkk en white powers.
(Zwaar nsfw)

steekmug | 08-07-18 | 13:37 | 2

Je kent de site via een vriend?

LuckyGirl | 08-07-18 | 13:49

En ik altijd maar denken dat al doe 'psssst...'sissers in die winkelstraten in hoge mate schuldig waren aan de verpreutsing, verdwazing en vertrutting bij heterodames, gays en allerlei modieuze mix- en tussenvormen.
-
Maar dat is kennelijk te simpel gedacht. Het ligt bij nader tóch iets gecomplceerder, namelijk: het is De Schuld Van Het Populisme.

bisbisbis | 08-07-18 | 13:36

Voel me vernederd, zometeen mag ik ook nog eens niet op hun feestje

Bokito ergo sum | 08-07-18 | 13:35

De invloed van natte dromen van witte hetero mannen. Gelukkig is er geen causaal verband met welbekende importnormen en -waarden. Islamknuffelen en homorechten: dat zou alleen maar leiden tot linkse zelfreflectie.

En laat dat laatste nou een contradictio in terminis zijn.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 13:31

LOL, nu hebben we naast de tegel "Once you go black, you never go back" ook een linkse tegel "If you do a white male, You become a right fail"

ScumbaggusMaximus | 08-07-18 | 13:29 | 1

Once you go white, you’ll be allright.

Rest In Privacy | 08-07-18 | 21:44

Meest verontrustend met betrekking tot dit bericht is dat er geen LSD in het leidingwater zit.

LuckyGirl | 08-07-18 | 13:28 | 2

Die "kleutermachine" krijgt me er altijd onder.
Geniaal.

LuckyGirl | 08-07-18 | 13:45

Die hele site staat vol met stierenstront.
Zou grappig zijn, als het niet serieus bedoeld was.

EefjeWentelteefje | 08-07-18 | 13:27

Kunnen deze topics niet de tag #itsnotoktobewhite krijgen? Lijkt me wel duidelijk dat dit een dingetje is geworden.

witdusracist | 08-07-18 | 13:26

Status toegekend: een semi-gekkin die zichzelf bezighoudt met totaal zinloze en zelf verzonnen onderwerpen, terend/parasiterend op het establishment dat dit soort uitwassen graag in stand houdt.

Fijnstoffer | 08-07-18 | 13:24

Zo ben ik ook erg geinteresseerd in de trends in het bak-gedrag van antifascistische actievoerders. Zijn die meer op hartig of hebben ze tegenwoordig voorkeur voor zoet gebak?
Vast wel een onderzoeker - kuch - aan een universiteit - kuch - die daar een avonvullemd programma voor zijn / haar / xe sectionele doelgroep van kan maken.

Glasgow Argus | 08-07-18 | 13:21 | 1

LOL dat lijkt me minstens net zo relevant, zo niet relevanter dan dit geneuzel.
Een vergelijking met het bak gedrag van alt-right ligt voor de hand.
Prangende vraag: is deeg kneden moeilijker als men één hand nodig heeft om de vettige slierten haar in bedwang te houden dan wel dat men de rechterarm gestrekt schuin omhoog houdt tijdens het kneden.
Vragen, vragen..............

Berbaar | 08-07-18 | 13:35

Gaat al direct mis in de extreem krampachtige boute stelling - 2e zin van de openingsalinea: "Omdat nieuw-rechtse politieke groeperingen zoals de alt-right een openlijke afkeer hebben van het feminisme, alsook van de seksuele bevrijding en etnische diversiteit,(..)"

Regelmatig ben ik te vinden tussen zgn. alt-right, maar pro-seksuele bevrijding en etnische diversen past daar prima in hoor. Feministen zijn wel zeikwijven die hun kop moeten houden tegen mij. Verder doen/zeggen ze vooral wat ze niet laten kunnen. En ze moeten leren standaard de bovenste knoopjes van dat broekpak open te laten, dan maakt die bh die er niet onder zit ook weinig uit.

Het meest kinky dat deze boze blanke witte manfiguur doet is een wip maken in de oceaan/in zee. Komt alleen een zwemsetje met het logo 'alt-rrright' erop aan te pas. Maar ga lekker kwijlen over 'fantasieen van alt-right, maffe linkerds',daar in Berchem(B). Laat mij gewoon vrij gaan in die golven.

De bemoeizucht. De bedilzucht.

chicago river | 08-07-18 | 13:20

Off-topic: Weet iemand waar Joris Demmink uithangt? Anna28, weet jij het?

EEnzame SchizofrEEN | 08-07-18 | 13:18 | 2

Chips, Joris, net iets te vroeg ;)

EEnzame SchizofrEEN | 08-07-18 | 13:19

Het is Anna, niet NAMBLA.

LuckyGirl | 08-07-18 | 13:26

Als ik mijn pik volg, ga ik inderdaad naar rechts. Gelukkig niet extreem-rechts.

Hadena | 08-07-18 | 13:17
-weggejorist-
Bakito | 08-07-18 | 13:14 | 1

"Verrechtsing en het conservatisme in de feministische en LGBTQIA bewegingen."
Helemaal van het padje af.

MogeWijEveOvergeve | 08-07-18 | 13:13 | 1
-weggejorist-
Anna28 | 08-07-18 | 13:13

Nou, ik zal wat alt-rights laten zien dan: Renaud Camus, Frans schrijver.

"One is released from a colonization only with the departure of the colonizers. Algeria in its time rather sharply made that clear to the French colonizers, who had been there for much longer than the Algerians, Maghrebis or Africans who are presently here."

www.gatestoneinstitute.org/12604/rena...

omanders | 08-07-18 | 13:12 | 1
-weggejorist-
Anna28 | 08-07-18 | 13:13

.ml is het achtervoegsel van domeinen van websites uit Mali. Registratie is alleen mogelijk op het derde niveau.

Omdat slechts 5 procent van Mali internet heeft en er minder dan 50 websites zijn die op het achtervoegsel .ml eindigen, heeft Mali besloten dat het topleveldomein .ml gratis wordt.

Nogal trieste website dus anna.

Is dit nog nieuws? | 08-07-18 | 13:11 | 2

Toch leuk dat we een keer een neger hebben die vanuit zijn thuisland werkt.

Frau Merkel | 08-07-18 | 13:23

@FM Toen je neger en werken in een enkele zin schreef ben ik afgehaakt.

Pedronegro | 08-07-18 | 13:39

Er was eens een......

theJ71 | 08-07-18 | 13:10 | 2
-weggejorist-
Anna28 | 08-07-18 | 13:11

De jury heeft dit antwoord als fout bevonden. Je bent de zwakste schakel, tot ziens.

(Blijven irritant die botjes van Denk)

theJ71 | 08-07-18 | 13:14

De vraag is ook of de natte dromen van jonge witte hetero mannen bijdragen aan de verrechtsing en het conservatisme in de feministische en LGBTQIA bewegingen.

Just... wow

Is dit nog nieuws? | 08-07-18 | 13:10

Samenvatting: Hitler was een sekssymbool.

LuckyGirl | 08-07-18 | 13:09 | 1
-weggejorist-
Anna28 | 08-07-18 | 13:09

Wel nieuwe topics kunnen plempen maar even als een dolle klikken op ban voor een of andere spamslet zit er even niet in?

VeelTeSteil | 08-07-18 | 13:09 | 3

Pfff dus???? Hoe naïef ben je?

medusa324 | 08-07-18 | 13:11

medusa324 | 08-07-18 | 13:11
Niet? Wat wil je nou eigenlijk zeggen vriend?

VeelTeSteil | 08-07-18 | 13:11

Heb ik de shit gemist? Soms wordt lui en sloom zijn beloond...

Rest In Privacy | 08-07-18 | 13:57

Jongens ik zoek nog een goede datingclub, weet er iemand wat ?

OT Je kunt elke stelling wel als feit deponeren maar het gaat hier uiteindelijk gewoon om de visie van een zekere mevrouw. Het is gewoon ronduit zorgelijk dat je dit in je hoofd bij elkaar krijgt. Als dan ook nog het filter ontbreekt dat je dit soort zaken niet op een dergelijke manier moet gaan ventileren, dan is de tijd aangebroken dat dit soort mensen tegen zichzelf in bescherming worden genomen.

netniet | 08-07-18 | 13:08 | 2
-weggejorist-
Anna28 | 08-07-18 | 13:08

LOL netniet

kaasfondue | 08-07-18 | 13:53

Het wordt een vermoeiende zondag zo.

LuckyGirl | 08-07-18 | 13:07 | 2

Je moet eens gaan daten daar kikker je van op.

Pelforth | 08-07-18 | 13:11

Pelforth | 08-07-18 | 13:11
Als vrouw kan LuckyGirl dat al helemaal. Gratis eten bestellen in een restaurant, wie wil dat nou niet. Iets bestellen wat een beetje goed vult en de vermoeiing is zo weg.

VeelTeSteil | 08-07-18 | 13:14

Als ik tijdens t nueken niet kan klaarkomen, schreeuw ik altijd dat dat door de buitenlanders komt.

Ruimedenker | 08-07-18 | 13:07 | 2

U doet dat tijdens een intercourse met een allochtoon? Apart.

Pedronegro | 08-07-18 | 13:35

Je kan m iig wel omhoog krijgen desondanks. Misschien kom je wel met een allochtonige dan.

kaasfondue | 08-07-18 | 13:53

Haar site heet "libidot", maar heeft overduidelijk een "i" te weinig.

omanders | 08-07-18 | 13:05 | 2

O, ze heeft ook een boek geschreven! Over hallucinant gesproken..

libidot.org/wp/wordpress/?page_id=2196...

"This chapter analyzes the tradition of Chinese ancient literature and contemporary erotic ghost figures in arthouse and soft erotic cinema. Building on Judith Zeitlin’s feminist scholarship about ghosts in Ming Dynasty literature, the chapter looks at sexual performances and sex scenes in Hong Kong movies such as Tsui Hark’s A Chinese Ghost Story (1987), Stanley Kwan’s Rouge ( 1988) and Chor Yuen’s Intimate Confessions of a Chinese Courtesan (1972). These performances will be analyzed as examples of “phantom feminism,” not in the negative sense as illusory or non-existing presences, but as roaming forces that trigger emotive responses and a melancholic reflection on patriarchal-technological progress."

omanders | 08-07-18 | 13:08

omanders | 08-07-18 | 13:08
Eh juist ja, iemand de dwangbuis gezien?

VeelTeSteil | 08-07-18 | 13:10

Er moet wat in het water zitten in Belgie. Net zo zot als die lui in Brussel. Alt-right zou een afkeer hebben van diversiteit. Niet per se. Een afkeer van ongecontroleerde import van uitvreters die zorgen voor ontwrichting van de maatschappij.
schluesselkindblog.com/2018/04/15/mes...

Frau Merkel | 08-07-18 | 13:05 | 1
-weggejorist-
Anna28 | 08-07-18 | 13:05

Veroorzakers die gaan bespreken hoe ze een alternatief gaan bieden. Ik hou m'n adem niet in.

VeelTeSteil | 08-07-18 | 13:05

Misschien ben ik dan TOCH extreem rechts, goed om te weten. *hoofd kaalscheren doet*

Reagurend_Nijlpaard | 08-07-18 | 13:04 | 2
-weggejorist-
Anna28 | 08-07-18 | 13:04

Daar ergerde ik me ook meteen aan: als gewone 'politiek liberaal' ook meteen weggezet worden als 'alt-right en dat soort bewegingen'...
Dat toont na zin 2 of 3 al meteen het failliet aan van dit soort politiek gekleurde onderzoeken.

Aristotalloss | 08-07-18 | 13:11

Antropologe.. Dat zegt al genoeg.

omanders | 08-07-18 | 13:03

Van daar dat die Belgen zo leuk met elkaar kunnen voetballen.

Pelforth | 08-07-18 | 13:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl