achtergrond

Geenstijl

Montasser: "Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog"

Zet de Belgisch-Palestijnse wokevogel Montasser Alde'emeh in een kamer met temperatuur-van-het-water-voelen-maar-niet-het-grachtengordelwater-positivo Woke Duk en dan weet je het wel: onheil. Aju Avondland. Reddeloos verloren.

Maar wat zien we daar aan de horizon? Molenbeekkenner, jihadexpert en IS-spion Montasser heeft HOOP. Hoewel, hoop, het is meer buigen of barsten: "Er zijn duizenden moskeeën in Europa, tientallen miljoenen moslims. Die gaan niet weg. We moeten die mensen zien mee te krijgen. Maar dat kan alleen als we keihard vasthouden aan onze seculiere rechtsstaat." Eerder zei Montasser nog dat het helemaal niet meer goed gaat komen tussen de westerse wegkijkende idealistenkliek en de grauwrauwe normen en waarden-moordenaars en vrouwenvernederaars uit Arabië, dus we pakken die strohalm wel. 1-0 voor de vrije, seculiere samenleving.

"Maar hey onze buurman dan, die is moslim en die bakt altijd koekjes", horen we u zeggen. Nou uw buurman is vast een beste kerel, maar hij is het probleem niet. Het probleem zijn de no-go areas alias wespennesten waar de politie niet meer komt, waar alle vrouwen allemaal achter een parasol moeten lopen van hun dichtgetikte knakkers, waar er geen respect is voor autoriteit en gezag anders dan voor ene A. Akbar, waar de kinderen radicaliseren teneinde spijkerbommen door de metro te blazen en waar Alexander Pechtold en Wouter Koolmees dan weer net niet hand in hand durven te lopen - want boeien, dat was toch maar symboolpolitiek. Niemand durft er iets van of over te zeggen want dan ben je islamofoob en racist. Ja Geert Wilders zegt er wat van, maar die roept alleen maar dat we iedereen eruit moeten tiefen en daar is het nu wel een beetje laat voor. En Montasser legt het graag uit voor u, al zal hij ook wel islamofoob en racist zijn.

"Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog. We moeten eerst weten wat te doen met de mensen die we hier nu hebben."

"Waarom hebben politici niet de ballen om de probleemwijken in te gaan en tegen die ouders te zeggen: neem eindelijk verantwoordelijkheid voor je radicaliserende kinderen. In plaats daarvan prijzen zij onvoorwaardelijk de multiculturele samenleving. Dat is toch niet normaal?"

"Alles begint bij de opvoeding. Ouders moeten hun kinderen voorbereiden op een leven in onze seculiere samenleving. Die kinderen leven nu in een spagaat. Ze raken in de war en vinden een identiteit in radicaal-islamitische ideologieën."

"Op heel wat scholen die ik bezoek in Brussel is de meerderheid moslim: zeventig, tachtig, straks honderd procent. Die kinderen worden later ook politieagent, hè. Is dat een geruststellende gedachte? Met het gebrek aan kritisch denkvermogen bij velen, de gesegregeerde mentaliteit van de volwassenen om hen heen, hun door predikers ingegeven irrationele angsten, het gebrek aan empathie voor andersgelovigen. Die kinderen leven geestelijk vaak nog in de middeleeuwen. Als we daar nu niets aan doen, waar eindigen we dan?"

"Als je daarop wijst, word je voor gek versleten. Maar worden er dan geen aanslagen gepleegd door radicale moslims? Groeit extreemrechts niet in Europa? Is er niet overal haat? Als het zo verder gaat zullen in Europa op termijn meer mensen in conflicten sterven dan in het verkeer."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten - Turkse Annexatie

Er wordt gewacht tot je offers hebt gebracht en moegestreden bent, en dan krijg je een dolk in je rug.

@Feynman | 12-10-19 | 20:29 | 0 reacties

IS geeft zich over. "Wij zijn koks, schoonmakers"

Helaas boys! Koks genoeg. We hebben apothekers, metselaars en oncologen nodig

@Pritt Stift | 09-03-19 | 08:30 | 0 reacties

Terugluisteren. Ex-jihadist Jason Walters bij de NPO over terughalen jihadisten

Voormalig lid Hofstadgroep bunkerstellig over jihadisten (m/v) met terugkeerwens.
"Het zijn monsters."

@Pritt Stift | 22-02-19 | 18:01 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.