Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Montasser: "Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog"

wokey wokey

Zet de Belgisch-Palestijnse wokevogel Montasser Alde'emeh in een kamer met temperatuur-van-het-water-voelen-maar-niet-het-grachtengordelwater-positivo Woke Duk en dan weet je het wel: onheil. Aju Avondland. Reddeloos verloren.

Maar wat zien we daar aan de horizon? Molenbeekkenner, jihadexpert en IS-spion Montasser heeft HOOP. Hoewel, hoop, het is meer buigen of barsten: "Er zijn duizenden moskeeën in Europa, tientallen miljoenen moslims. Die gaan niet weg. We moeten die mensen zien mee te krijgen. Maar dat kan alleen als we keihard vasthouden aan onze seculiere rechtsstaat." Eerder zei Montasser nog dat het helemaal niet meer goed gaat komen tussen de westerse wegkijkende idealistenkliek en de grauwrauwe normen en waarden-moordenaars en vrouwenvernederaars uit Arabië, dus we pakken die strohalm wel. 1-0 voor de vrije, seculiere samenleving.

"Maar hey onze buurman dan, die is moslim en die bakt altijd koekjes", horen we u zeggen. Nou uw buurman is vast een beste kerel, maar hij is het probleem niet. Het probleem zijn de no-go areas alias wespennesten waar de politie niet meer komt, waar alle vrouwen allemaal achter een parasol moeten lopen van hun dichtgetikte knakkers, waar er geen respect is voor autoriteit en gezag anders dan voor ene A. Akbar, waar de kinderen radicaliseren teneinde spijkerbommen door de metro te blazen en waar Alexander Pechtold en Wouter Koolmees dan weer net niet hand in hand durven te lopen - want boeien, dat was toch maar symboolpolitiek. Niemand durft er iets van of over te zeggen want dan ben je islamofoob en racist. Ja Geert Wilders zegt er wat van, maar die roept alleen maar dat we iedereen eruit moeten tiefen en daar is het nu wel een beetje laat voor. En Montasser legt het graag uit voor u, al zal hij ook wel islamofoob en racist zijn.

"Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog. We moeten eerst weten wat te doen met de mensen die we hier nu hebben."

"Waarom hebben politici niet de ballen om de probleemwijken in te gaan en tegen die ouders te zeggen: neem eindelijk verantwoordelijkheid voor je radicaliserende kinderen. In plaats daarvan prijzen zij onvoorwaardelijk de multiculturele samenleving. Dat is toch niet normaal?"

"Alles begint bij de opvoeding. Ouders moeten hun kinderen voorbereiden op een leven in onze seculiere samenleving. Die kinderen leven nu in een spagaat. Ze raken in de war en vinden een identiteit in radicaal-islamitische ideologieën."

"Op heel wat scholen die ik bezoek in Brussel is de meerderheid moslim: zeventig, tachtig, straks honderd procent. Die kinderen worden later ook politieagent, hè. Is dat een geruststellende gedachte? Met het gebrek aan kritisch denkvermogen bij velen, de gesegregeerde mentaliteit van de volwassenen om hen heen, hun door predikers ingegeven irrationele angsten, het gebrek aan empathie voor andersgelovigen. Die kinderen leven geestelijk vaak nog in de middeleeuwen. Als we daar nu niets aan doen, waar eindigen we dan?"

"Als je daarop wijst, word je voor gek versleten. Maar worden er dan geen aanslagen gepleegd door radicale moslims? Groeit extreemrechts niet in Europa? Is er niet overal haat? Als het zo verder gaat zullen in Europa op termijn meer mensen in conflicten sterven dan in het verkeer."

Social

Reaguursels

Inloggen

Wat Montasser zegt klopt helemaal.... voor West Europa dan.... wij... de Hongaren hebben Victor Orbán en die wist dit ook allang.... wij weten het ook allang en de rest van Oost Europa weet dit ook allang!
Jullie gaan ons nog nodig hebben... geloof het maar dat Oost Europa straks het Westen moet komen redden.....
Wen maar vast aan het idee dat diegenen die nu door jullie westerlingen verschopt en vernederd worden, straks jullie de les komt lezen.....
De reportage van "Tegenlicht" van afgelopen week nog vers in het geheugen van die niksnutten van de VPRO en de rest van die (s)linkse bende denk ik elke dag weer: "Ik ben blij dat ik WEET waar ik aan toe ben" jullie weten nog van niks....

Sterkte luitjes: "Allah zij met u"
8-D hahaha

The Hungarian Dutch | 11-04-18 | 09:36

Moet men kwaad zijn op 'n vijand als die onze zwakte aantoont?
Ik zie geen enkele reden om strategisch kwaad te zijn op primitieve islamieten; op van de waarheid losgezongen SJW's; op geïmporteerde zwart-racisten als bij Bij1.
Ik bedoel, inhoudelijk is er genoeg terechte kritiek te uiten op islamieten, Sjw's en zwart-racisten, maar dat is ten diepste 't probleem niet.
Zie 't als 'n biologisch lichaam, met 'n gebrekkig afweersysteem.
Moet je dan kwaad zijn op aanvallende bacteriën, virussen, infecties (?), néé, je moet kijken naar 't lichaam zelf, dat er maar voor heeft te zorgen, 'n goed functionerend afweer systeem te hebben tegen mogelijk gevaarlijke indringers.
Werkt je afweer systeem goed (?), dan maakt niemand zich zorgen over wat er van buiten op ons afkomt.
Nu snap ik ook wel, dat de vergelijking van biologie met de maatschappij niet 100% hetzelfde is. Mensen zijn geen bacteriën; of virussen, of infecties.
Maar niet zo gauw beledigd doen graag.
Het gaat om 't idee, dat áls je zelf sterk genoeg bent, je de confrontatie met de anderen met vertrouwen tegemoet kunt zien.
De vraag wordt dus; is onze democratie met haar zelfreinigende vermogen door slappe leiders te kunnen vervangen voor meer veelbelovende leiders, goed genoeg, om de mono-denkertjes vanuit dictaturen te kunnen weerstaan?
Tijdens de verbouwing van 'n lokale nationalistische staat naar 'n Europese-staatsvorm, is nog heel veel niet uitgebalanceerd; lees; heerst er 'n groot democratisch gebrek.
En die bestuursrechtelijke 'evolutie' heeft ongetwijfeld ook 'n voorafgaande (maar tijdelijke) dictatuur nodig, om op grotere schaal weer democratisch-weerbaar op krachten te zijn gekomen.
Eh, daar ziet 't niet naar uit.
De EU dreigt 'n soort van Frankenstein te worden; wat naïef aan elkaar genaaide beginselen en dat monterlijke samenraapsel zou dan 'de nieuwe EU' moeten worden; 'meer zombie en dictator', dan de veel knussere en kleinere democratie, waarbinnen Nederlanders nog trots konden zijn op hun soevereiniteit.
Ik snap dus wel, dat 'we' in de Europese verhoudingen met onze buren 'iets' moeten bedenken dat 'werkt'. Maar ook, dat het recept; 'vermeng de oorspronkelijke bevolking zoveel als mogelijk tot 'n minderheid in 't grotere geheel, zodat je iedere bevolkingsgroep 'democratisch' kun negeren en 'overrulen'; kijk, dat trucje gaat dus niet werken.
De verlichte politici hebben de logica van 'zolang als mogelijk wegkijken van de problemen', én de problemen zo groot mogelijk laten worden, zodat 'Europa-uitbouwen' het enige alternatief wordt om vanuit de zelfgeschapen puinhoop te komen. Dat is de vermaledijde D'66-logica; die van problemen 'maken', zodat er geen weg 'naar vroeger' terug is.
Dat politici allang losgezongen zijn van de echte maatschappelijke werkelijkheid, eh, dat is van alle eeuwen; maar daarom bestaan er ook oorlogen en revoluties na heftig verzet. Dat het lichaam (van de maatschappij) niet meer meedoet, en steigert, waar de kop (van besturende, verlichte politici) naar toe wil.
Tja, de schil en de wal, die 't stuurloze schip zal moeten keren. En ook; de beste stuurlui staan aan wal.
Loopt 't goed af (?), ja en nee. Onze politici zijn als bijziende kippen teveel gefocust op korte termijn; zij verwaarlozen de bedreigingen van buitenaf; de bacteriën, virussen en infecties.
Dat nemen wij 'opzich' de gelukzoekende buitenlanders niet kwalijk; we moeten verontwaardigd kwaad zijn op de onwillig ingrijpende politici, die ons afweersysteem weigeren goed te gebruiken.
We worden van wankelende Frankenstein 'n neerstortende reus op lemen voeten. We zijn daar zelf schuldig aan. Maar hé, misschien breekt er nog op tijd 'n wereldoorlog op; en hé, tijdens 'n wereldoorlog 'weet' de wereld ineens veel beter, wat nodig is om te leven en te overleven.
We gaan die nieuwe oorlog nog nodig hebben.

Der Paulie | 11-04-18 | 00:30 | 1

Weggevallen tekst-stukje.
Lees:
..(...)... Tja, de wal, die 't stuurloze schip zal moeten keren...(...)...

Der Paulie | 11-04-18 | 02:24

Raus .......... de tijd van eenzijdig: wensdenken, hopen, knuffelen, toegeven, in hun waarde laten, begrip tonen, subsidies, uitkeringen, eigenscholen, gebedsruimtes, .............. is voorbij !!

Ervaringsdeskundige | 10-04-18 | 22:51

"Maar hey onze buurman dan, die is moslim en die bakt altijd koekjes", horen we u zeggen. Nou uw buurman is vast een beste kerel, maar hij is het probleem niet.
.
___________
.
Nu misschien niet het probleem.
Maar als het er op aan komt kiest hij voor z'n geloof(sgenoten), en desgevraagd voor de invoering van de sharia.
Zoals in Engeland de meeste moslims voor de sharia waren volgens onderzoek aldaar.
Zal hier niet anders zijn.

Kijkeensaan | 10-04-18 | 21:52

Er worden al jaren uit naam van IS gruwelijke aanslagen gepleegd waarbij vele honderden onschuldige mensen de dood vonden.
De politiek doet niets behalve een tweetje sturen met standaard gewauwel over intens medeleven etc.
De bevolking doet ook niets behalve op social media wat te roepen en een knuffel of bloemen neer te leggen.
Ondanks alle aanslagen en alle andere integratieproblemen, stemt de helft van Nederland nog steeds op Links.
Alexander Pechtold speelt al jaren in op de gevoelens van de VVD en CDA stemmers. Veel kiezers stemmen uiteindelijk toch weer op VVD of CDA omdat stemmen op de PVV of FvD door het continue gedemoniseer nog altijd niet sociaal geaccepteerd is binnen veel sociale kringen.
Alexander Penthouse moet dus zo snel mogelijk oprotten.
Het gedemoniseer moet stoppen. Het moet sociaal geaccepteerd gaan worden om op PVV te stemmen.
Ook Wilders moet daar eens goed over gaan nadenken.

MickDjekker | 10-04-18 | 20:52

Hier in Nederstan halen die Haagse Hippies o.l.v. Rutte (VV) en PvdA/GL , D66 en CU Ze nog elke week met Duizenden binnen in en naar dit Land .
De kolerezooi is toch voor een Ander .
Die mag er mee tussen zitten , het betalen en ze heropvoeden en tot zijn 69e voor werken .
Maar dat doet die graag als je zijn stemgedrag ziet .

liegende lippen | 10-04-18 | 20:18

Koppen spijkers etc maar wie bereik je nog?

oorwormpie | 10-04-18 | 18:22

De beste man weet gewoon dondersgoed wat Taqiya ECHT inhoud en speelt het spel waanzinnig goed. Islam kent geen verlichting. Het is allemaal toneelspel....

Omnisofos | 10-04-18 | 18:13

Sow,
Iemand van ‘hunnie’ die het echt snapt.
Het Klote vindt.
En dat multimediaal uitdraagt.
.
Hulde!

hotmint | 10-04-18 | 17:00

Er zijn momenten waarbij we gaan beseffen dat de relatieve vrijheden van het westen verdedigd moeten worden.
Dat we beseffen dat die relatieve vrijheden bedreigd worden door andere repressieve en totalitaire systemen.
We beseften dit toen de nazi's een totalitair systeem kwamen brengen.
We (verstandige mensen vooral) beseften dit toen een totalitair communistisch systeem het westen wilde ondermijnen.
En nu zien we voor de derde maal hoe een totalitair systeem het westen wil ondermijnen; deze keer een religieus staatssysteem dat grof geweld niet schuwt.

marjen | 10-04-18 | 16:48

Voor de honderd-miljoen-miljardste keer: Stel vandaag nog strikte grenscontroles in (net als toen we nog EEG waren en toen het nog WEL goed ging met NL) en we nog niet onder de dictatoriale knoet zaten van het megalomane Brusselse Politburo) en stop de krankzinnige zelfvernietigende weg-met-ons masochistische dogma van de immigratie-politiek.

telelezer | 10-04-18 | 15:57

De Deense oplossing is zo verkeerd nog niet: Actief tegengaan van segregatie en actief promoten en onderwijzen van de Deense mores en moraal. Stellen dat de Deense waarden leidend zijn en niet de islamitische, godsdienstvrijheid prima, maar wel assimilatie aan Denemarken en niet andersom. Ik ben benieuwd of dat gaat werken maar een alternatief om het leefbaar te houden op langere termijn zie ik niet komen. Zweden zal binnekort ook inzien dat de grens bereikt is, dat het in volledige vrijheid zelf laten organiseren van immigranten (uiteraard) leidt tot ghetto-vorming en invoering van een eigen gesloten leefwereld, precies zoals "thuis" in verweggistan ook gebeurde. Niets menselijks is de immigrant vreemd tenslotte en vasthouden aan eigen waarden is daar 1 van. Maar dat laatste is geen garantie voor succes in een andere maatschappij.

Je mag bovendien aannemen dat men gekomen is omdat het land zoveel biedt: Veiligheid, bestaanszekerheid, vrijheid en welvaart. Een slimme immigrant begrijpt dat dit iets van doen heeft met de bewoners en geschiedenis en cultuur van het gastland, de domme immigrant wil het gastland zo snel mogelijk omtoveren tot hoe het thuis was, maar daar vluchtte men nu juist vandaan wegens de oorlog, corruptie armoede of onvrijheid.

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 15:20 | 2

U neemt teveel aan vanuit uw eigen naïeve visie en beleving.
We kunnen schrijven en lullen als brugman, over slim, dom, welvaart en allerlei vrijheden maar dat zijn in mijn ogen allemaal (goed bedoelde?) aannames.
1 ding staat echter als een paal boven water; de religies gaan niet samen.
Dat is onze garantie, niet uw ideologische lucht(bak)fietserij.

D-Fens_1963 | 10-04-18 | 17:32

D-Fens_1963 | 10-04-18 | 17:32 |
Nou, dat is een stelling, maar nog geen feit. Ik ben echt niet naief maar ga ervan uit dat de meeste mensen geen kwaad in de zin hebben, noch een sinister plan willen steunen om hier alles te verkloten. Er zijn hufters bij en kortzichtige egoisten die graag hun eigen overtuiging aan iedereen op willen dringen, die heb je ook hier ter extreem linker en rechterzijde van de politiek, echter die groep is niet de grootste, verreweg niet dus het is zinloos om die grote groep door steeds weer te beledigen, bashen en in hokjes te duwen te dwingen om uiteindelijk partij te kiezen. Dat gaat gegarandeerd uitlopen op ellende dus je moet het tegenovergestelde doen: Met enige dwang pogen te verbinden en overbruggen, zoals in Denemarken gebeurt door te voorkomen dat ghettovorming optreedt en te voorkomen dat een gesloten islamitische samenleving binnen de Deense onstaat. Een (met voorlopig) zachte hand gedrongen assimilatie, wat sterker neigt naar onze waarden dan integratie.

Dat is niet naief, maar eerder verstandig omdat het alternatief, polarisatie en vijandschap aanwakkeren veel eerder leidt tot burgeroorlog en ellende.

Beste_Landgenoten | 11-04-18 | 09:47

Heel doortrapt doortrapt, deze zgn. schijverT ... lees je es in op “ Self-deception, Self-fulfilling prophecies, and Reverse Wishful Thinking “

Swonchek | 10-04-18 | 14:58

Zij dehumaniseren ons, wij dehumaniseren hen, de volgende stap is de eindoplossing. We zijn er nog even een eindje vanaf, maar van zodra het geld voor oitkiering op is, en ze het gaan halen waar er nog iets te ratten valt, is het feest.

Lt-Kol Kilgore | 10-04-18 | 14:55

Was underkufar bij IS.
Of IS op heimelijke missie onder de kufar.

Waarom het wantrouwen in de tweede regel hierboven?
(On)heilige geschriften, ervaringen uit het verleden.

De haatideologie is voorzien van gijzelingsclausules die het verlaten van de ideologie verhindert (strafschoppen) en bevat vrijwaringen die de "ware gelovige" toestaat om varken te eten en bier te drinken om schijn te wekken en de kafir om de tuin te leiden.

Het i-merk is een verplaatsbare gevangenis die illegaal is gebouwd op heilige grond van in coma geschopte oudere goden die zijn ondergeschoffeld door een eerdere zandbakindoctrinatiebeweging die lieve mensen wijsmaakte dat ze allen zondaars zijn en zouden branden in de hel.
Al het goede komt in drieën.
in het kielzog van de romeinen stroomden ook list en bedrog binnen.

Montasser heeft goeddeels gelijk
en de illusie dat het nog goed kan komen.

hallevvezool | 10-04-18 | 14:36 | 2

Oneens........
De Romeinen waren zelf list en bedrog.

D-Fens_1963 | 10-04-18 | 14:47

@hallevve
Sorry, beter gelezon.... en begrepen.

D-Fens_1963 | 10-04-18 | 14:51

Als de overheid niet snel keihard gaat handhaven, zal een burgeroorlog onvermijdelijk zijn. De bespuwde, uitgeklede burger zal op den duur het recht in eigen hand nemen en dan is er sprake van een burgeroorlog. Overheid, wees gewaarschuwd en probeer dat te voorkomen. Leid een elite korps op dat tegelijkertijd oorlogs en politietaken aan kan. Met speciale bevoegdheden en goed bewapend, dat is de vaak anonieme vijand ook. Het is 10 voor 12

SlimmeBelg | 10-04-18 | 14:33

kunnen we de russen hier niet de schuld van geven dan?

coolgen | 10-04-18 | 14:29

De westerse propagandamachine is veel te sterk om een burgeroorlog te laten ontketenen. Zie de verheerlijking van allochtonen in de media en vooral muziek. Nederlanders en Europeanen worden gehersenspoeld in hun eigen raciale uitroeiing.

Bekeerling | 10-04-18 | 14:11

Kikkers in een pan die langzaam tot kookpunt wordt opgewarmd beginnen ook geen burgeroorlog. Ze zijn al dood op het moment dat ze er nog hadden kunnen springen.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 13:54 | 3

Dat verhaal is onwaar: kikkers springen bij een bepaalde temperatuur gewoon uit de pan. Kikkers wel.

Axelvon | 10-04-18 | 13:58

uit

Rest In Privacy | 10-04-18 | 14:04

@Axel
Lol
U weet wel veel van dieren.
Bent u werkzaam in de branche?
(zie het hyenategeltje)

D-Fens_1963 | 10-04-18 | 14:44

Ik zeg u, minder minder minder burgeroorlog, of is die wens ook al strafbaar?

FreeVogelaar | 10-04-18 | 13:51

Hmm, ik denk eigenlijk dat die burgeroorlog er helemaal niet komt, de overname van ons land door de kinderen van de woestijn is al tijden bezig en gaat alsmaar door, buurten worden ingenomen, niet met geweld maar door de massale aanwezigheid. De Nederlanders zoeken nu al hun heil buiten deze wijken. (mooi woord "wijken".)
Iedere dag gaat het verder en verder, en kom op, u reaguurders doen ook niets, ik ook niet.
Wat zou je kunnen doen? Greet stemmen? knokploegen?
Helpt allemaal geen fuck, ik ben wat fatalistisch geraakt.
Ben blij met mijn koophuis in een betere buurt en hoop de totale overname niet meer mee te maken.

drastic | 10-04-18 | 13:49 | 5

ik hoop toch op een jaar of 15 rust, dan ben ik wel op, vrees ik.

drastic | 10-04-18 | 14:05

Nee je moet eerder rekening houden met een Zuid-Afrika scenario: daar zijn zwarten in de meerderheid maar de blanken hebben nog steeds de macht in handen. De kracht van een goede educatie, organisatie en de positie van bezitter van kapitaal en grond is veel sterker dan die van het getal.

Eerst zullen moslims, zo het al getalsmatig tot een meerderheid komt ooit, zich gewoon als volwaardiger werknemers, werkgevers en in het algemeen burgers moeten gaan manifesteren voordat zij ook maar in de buurt komen van een machtspositie. Maak je niet zo druk, het gaat echt niet zomaar en tegen die tijd hebben we veel grotere problemen dan die zandjongens met hun zandcultuur.

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 14:52

@Beste_Landgenoten Ik weet niet welk nieuws jij volgt maar in Zuid Afrika worden blanken afgeslacht en heeft het parlement besloten dat van de blanken alles afgepakt mag worden zonder compensatie.

De blanken worden weg gejaagd en anders vermoord en dat noem ik niet de macht hebben hoor.

Njoedie | 10-04-18 | 22:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Op de telegraaffoto lijkt die lampjesmeneer een beetje op een jongere Tim Roth. Dat kan nooit kwaad.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 13:48

In de Islam zijn vrouwen alleen nuttig voor het vouwen van deeglapjes.

Carmelita | 10-04-18 | 13:38

Met de globasering van voetbal,en wat dat heeft gebracht voor de 'kleine landen' (Bulgarije, USA, Zweden) in het achterhoofd lijkt mij een massale uittocht van moslims terug naar hun eige, het grootste democratische geschenk wat we de wereld kunnen schenken. Ze worden daar de lastigste moslimonderdanen die ze daar ooit gezien hebben.

Alquest | 10-04-18 | 13:36

Burgeroorlog het zal me niet verbazen. Wonende in Amsterdam west en genoeg gezien om dit als realistisch te zien. De haat en afgunst spat er van af bij veel import. Kan me alleen niet voorstellen dat zij uiteindelijk zullen winnen. Dom, ongeorganiseerd en te veel haat onderling.

kleinvrouwke | 10-04-18 | 13:35 | 2

Hier in Utrecht (Kanaleneiland,Lombok,Overvecht) exact dezelfde ervaring. Diepe minachting voor de enkele oorspronkelijke Nederlanders (kufar) die er nog wonen. Minachting die zich uit door steeds meer overlast van drugshandel/verkeersovertredingen/etc etc. Inderdaad zullen ze door hun lage IQ en onderlinge wantrouwen nooit echt gaan heersen, maar we zullen er steeds meer last van krijgen. Totdat je Srebrenica 2.0 hier hebt waarbij de Nederlanders het getreiter van de moslims niet meer pikken.

FlorisJanvanFleppest | 10-04-18 | 13:39

Mwah, ik heb ook 10 jaar in Amsterdam west gewoond, paar jaar geleden verhuisd maar ik vond het wel meevallen. Over het algemeen beleefde jongens en meisjes, ben nooit uitgescholden, onaardig behandeld, bedreigd of anderszins. Wel even uitkijken waar je 's nachts je auto parkeert maar in Utrecht was dat een stuk erger wegens drugsgebruikers bij de methadonpost, die een keer de auto openbraken om een zak chips. Had een moskee in de straat, geen overlast ooit van gehad.

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 13:50
-weggejorist-
Axelvon | 10-04-18 | 13:34 | 1

Het kan wél.
Godverdomme.

Hensmunter69 | 10-04-18 | 13:28 | 1
-weggejorist-
Hensmunter69 | 10-04-18 | 13:39

Ik ben bang dat wat hij zegt het laatste redmiddel is voor europa. Zet alles voorlopig op slot en probeer intern alles op orde te krijgen, dan misschien over 50 jaar is de schade hersteld, maar als ook dat mislukt vrees ik het ergste voor europa

tjongerschans | 10-04-18 | 13:23

Die koekjesbakkende buurmannen maken wel deglijk ook deel uit van het probleem. Ze houden namelijk allemaal stijf hun bek dicht, waar ze hem luid open zouden moeten trekken bij de vele misstanden binnen hun eigen gelederen en ze stemmen allemaal op een smerige partij als DENK.

Wobbelplatte | 10-04-18 | 13:13 | 1

Op die koekjesbakkende buurmannen wordt dag en nacht keiharde, onophoudelijke 'zachte' druk uitgeoefend: of ze hun kinderen niet naar de medresse willen sturen, of ze hun dochter geen kopvod willen aanmeten, of ze niet willen doneren /pakken koffie willen kopen voor 'hulporganisaties' in Syrië - het houdt niet op. Hun vrouwen worden in de supermarkt en bij het schoolplein aangesproken door allevriendelijkste, charmante 'buurtmoeders'. Ze worden 'gered' voor de ummah, op het 'ware pad' gehouden. En er wordt geen moment gedreigd, geen moment een onvertogen woord gesproken. Maar wel: onophoudelijk geëvangeliseerd en geprosetyleerd. Zachte terreur. Mensen die in het land van herkomst een stuk 'wereldser' leefden, worden langzaam maar zeker gedwongen om zich aan te passen aan standaarden van mannen met baarden in soepjurken , die opereren onder de vlag van onschuldig klinkende 'Nederlandse' organisaties, die steevast iets met 'cultuur' en 'samenwerking' in hun vaandel hebben.
-
En het mooiste van dit verhaal is nog wel: vaak krijgen die terreurclubs, die openlijk hun kwalijke handwerk in Nederland mogen bedrijven, niet alleen geld uit Quatar, maar ook nog eens van u en van mij - in de vorm van 'soepsidie'.
-
Stelling: als morgenochtend bekend zou worden hoe veel geld de Nederlandse belastingbetaler in de afgelopen twintig jaar direct en aantoonbaar heeft bijgedragen aan 'evangelisatie', aan reizen naar Mekka, en aan zoektochten naar 'passende bruiden' in de Anti-atlas, dan breekt dezelfde middag die burgeroorlog uit.
-

bisbisbis | 10-04-18 | 13:44

Al dat gezever over burgeroorlog... die komt er alleen als de islamieten dat willen. Als het aan de Nederlanders ligt wordt het waarschijnlijk een stille overname. Ik blaas mezelf wel op in een moskee zodra ik 80 ben ofzo.. als ik geen kinderen zou hebben en niet verhuisd ben naar Polen.

Vreemdeling in eigen land en verraden door eigen volk. Het einde van de eeuw van decadentie nadert, erop of eronder, maar waarschijnlijk eronder.

Antifamongool | 10-04-18 | 13:12

Ik vertrouw hem voor geen cent, hoe aannemelijk zijn verhaal ook moge klinken.

lady Di | 10-04-18 | 13:12

In 2002 bracht De Dijk het nummer "Dat Zou Mooi Zijn" uit. Hierin opperde Huub v/d Lubbe reeds om alle kerken te slopen omdat zij de bron van alle kwaad zijn. Lees, luister, huiver en vraag je af waarom het in dit land misgaat....

Kon je met een liedje maar
Godswonderen verrichten
De lammen laten lopen
De blinden laten zien
Kon je met een liedje maar
Voor altijd vrede stichten
En al die kerken slopen
Dan maakte ik er tien

Dat zou mooi zijn
Dat zou mooi zijn
Dat werd een prachtig lied
Met een prachtcouplet
En een prachtrefrein
Maar zo mooi maak ik ze niet

PeekOpDeWeek | 10-04-18 | 13:08 | 1

Helaas al decennia de trend in deugland. Maar als de bedenker van dit proza consequent zou zijn, had hij alle religieuze instellingen genoemd. Of vallen moskeeen ook onder de noemer 'kerken', in welk geval een behoorlijke fatwa op zijn plaats was geweest. Goed dat ze zich niet aangesproken hebben gevoeld. Of ze hebben de diepere betekenis aangevoeld. Buiten het feit dat de vrijheid om dergelijke gedachten te uiten juist mogelijk is geworden door onze kerken.

SlimmeBelg | 10-04-18 | 14:20

Prachtig staaltje verdeel en heers. We hebben nu 'minder, minder, minder' door rechtse witte mannen, 'Wir schaffen das' door blanke witte vrouwen, 'geen mens is illegaal' door politiek correcte witte mannen en vrouwen, 'Black lives matters' door iedereen anders dan RAL 9010.
Iedereen loopt in zijn eigen kringetje te roepen en elkaar zoveel mogelijk tegen te werken en ondertussen vergeet iedereen te kijken naar wat er zich onder hun neus afspeelt.
En als er dan mensen wakker worden staat er iemand op die de Hanoi Hannah uithangt om weer brandstof te leveren aan de voor/tegen discussie.

Johanvb | 10-04-18 | 12:58

De moslims gaan misschien niet meer weg, nee. Maar zolang ze hier leven, zullen we moeten instaan dat ze dat doen volgens ONZE normen en wetten. Dus geen rechtsongelijkheid meer, niet langer verstoppen achter vrijheid van godsdienst. U wilt gelijkheid? Dan dient u behandeld te worden als iedere andere Nederlander. Dat betekent geen kopvodden op kleine meisjes, geen FGM of harde straffen voor kindermishandeling. Ramadam op school? Jeugdzorg op je dak want mishandeling. De taal niet spreken? Geen uitkering. Geen excuusjes meer voor asociaal gedrag, we gaan handhaven. We maken een einde aan gezinshereniging en importbruiden worden geregeld via dezelfde wetten als een vriendin uit zuid Amerika, geen uitzondering. We stoppen buitenlandse inmenging in moskeeen en verbieden buitenlandse geldstromen naar moskeeen. Dit alles is volkomen haalbaar.

Adversary | 10-04-18 | 12:54 | 1

Zo simpel. De grote vraag is alleen waarom gebeurt het niet? Waarom staan politieke partijen in Europa niet voor hun (zwaar bevochten) verworvenheden? Is het het cultureel Marxisme? Zo achterlijk kan een linkse intellectueel toch niet zijn? Is het misschien het 'Nie Wieder' spasme? Waarom? Waarom gaan westerse politici niet voor hun eigen waarden en normen staan? Hun bevolking gilt erom (waarom stemmen ze niet anders?) Het is zo obvious dat je idd aan een complot gaat denken maar daar geloof ik niet in dus het blijft een raadsel. Misschien is het wel gewoon zoiets simpels als angst. Dat deed de truc bij de nazi's ook en die waren nog een stuk gematigder dan die islam-idioten.

Axelvon | 10-04-18 | 13:54

Ik zie als enige oplossing om het christelijk onderwijs op te offeren. De manier van rechts is nu steeds te benadrukken om de joods/christelijke traditie te bewaren. We moeten islamitisch onderwijs verbieden. Om dat te doen moet ook ander religieus onderwijs worden verboden, anders krijg je links niet mee (want discriminatie.) Vervolgens moeten we de kinderen vroeg over evolutie leren. Laat kinderen pas op hun 18e kiezen voor een geloof. Genitale verminking moet ook verboden worden voor je 18e.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 12:47 | 1

Klopt, mannen worden gediscrimineerd ten opzichte van vrouwen waar kindermishandeling niet bij is toegestaan.

SlimmeBelg | 10-04-18 | 14:22

Hij heeft gelijk maar ik vertrouw hem toch niet op de een of andere manier.

lady Di | 10-04-18 | 12:46 | 1

Kortzichtig wícht! Blégh!!

IsoGrifo | 10-04-18 | 13:59
-weggejorist-
meneer Q | 10-04-18 | 12:38

Al die dubieuze volkeren doen dat. Dan krijg je in Nederland veldslagen tussen Turken en Koerden, Afrikaanse stammen etc etc. Volkomen belachelijk natuurlijk dit soort geimporteerde conflicten. Deze mensen zijn helemaal niet bezig met integratie of assimilatie maar gewoon met hun primitieve haat en lompheid.

van Oeffelen | 10-04-18 | 12:38

Die burgeroorlog die komt er. Daar ben ik al jaren van overtuigd. Iemand met een beetje visie ziet dat aankomen. De vraag is alleen: krijgen we te maken met 10 miljoen vijanden of 20 miljoen. Dat hangt van de import af in de komende jaren.

metdedag | 10-04-18 | 12:35

Arnold Karskens sprak geruime tijd geleden woorden van gelijke strekking. Het is helaas stil rond Arnold, die waarschijnlijk kampt met een cordon sanitaire.

Nelis SplitBloes | 10-04-18 | 12:35 | 1

Als je ophoudt met deugen ga je in de ban,en als je niet extreem links bent, een racist!

SlimmeBelg | 10-04-18 | 14:24

Helaas, het is te laat. Met dank aan alle wegkijkers, deugende en linkse ideologie.
West Europa, heeft zich al decennia overgegeven, aan de Islam en haar volgers. Welke landen zullen overleven. Hongarije, Polen, Tjechie, Slowakije, Bulgarije, Roemenie, de Baltische staten en als het een beetje meezit, Oostenrijk. Het was een mooi leven. De duisternis is ingetreden. RIP.

De Evangelist | 10-04-18 | 12:31 | 1

En China!

SlimmeBelg | 10-04-18 | 14:25

Geef-ze-geen-platform. Geef-ze-niets-om-op-terug-te-vallen.
-
BLOKKEER de (satteliet-) signalen van ALLE Turkse, Iraanse, Palestijnse, Indonesische, Maleisische en Arabische zenders, inclusief de 'staats-'en of 'officiële' . Blokkeer ALLE internetkanalen uit deze streken.
-
Wat de Chinezen kunnen, dat kunnen wij ook.

bisbisbis | 10-04-18 | 12:31 | 4

Jay-Jay-Jay | 10-04-18 | 12:34
Er zijn er zat die gewoon werken en hard ook vaak, maar niemand die voor hen opkomt, in plaats daarvan maken we ons druk om het aantal vrouwen of transgenders in de top van het bedrijfsleven, vrouwen en transgenders die al een prima baan hebben vaak, terwijl de vooruitzichten van bijvoorbeeld de jonge werkloze onderklasse in verhouding weinig aandacht krijgt. Sterker de aandacht die die onderklasse krijgt is vaak negatief. Iets dat ik wel begrijp, want ik heb ook in mijn omgeving te maken met criminaliteit soms. Maar zouden die mensen diep in hun hart niet liever een geweldig leuke baan hebben in plaats van andere mensen ongelukkig maken?

Voor de volledigheid,voor promote Ukraine, ik ben niet tegen vrouwen of transgenders (wel tegen de EU), maar er zijn gewoon groepen die meer hulp en aandacht nodig hebben.

O2Neutraal | 10-04-18 | 12:52

@O2Neutraal, een leuke baan die niet super betaalt (want "praktisch" (niet) opgeleid of een criminele "baan" waarmee ze status en aanzien kunnen krijgen in hun gemeenschap? Ik weet wel waar ze voor kiezen. Heeft niets met vooruitzichten, "niemand die voor hen opkomt" (dat kunnen de "onderklasses trouwens prima zelf) of andere aspecten van de samenleving te maken.

Gregovic | 10-04-18 | 13:57

Gregovic | 10-04-18 | 13:57
U mist mijn punt, als u het met mij eens bent dat ze de onderklasse vormen, dan vraag ik u graag het volgende, waarom proberen we dan niet juist die groep te helpen in plaats van groepen die duidelijk geen hulp nodig hebben.

Overigens ben ik het niet met u eens, mensen willen helemaal niet anderen pijn doen, natuurlijk zijn er sadisten en dergelijken, maar dat zijn er maar een handvol op de honderd. Als iemand statistieken daarvan kan delen graag, ook als het een paar handen vol blijken te zijn, ik heb die cjifers niet namelijk.

O2Neutraal | 10-04-18 | 14:42
▼ 1 antwoord verborgen

"waar er geen respect is voor autoriteit"

O jawel hoor. Alleen niet voor de blanke autochtone autoriteit.

omanders | 10-04-18 | 12:30

We importeren geen burgeroorlog, we importeren en faciliteren een invasie.
De individuele moslim is geen probleem. Maar als er een paar bij elkaar wonen, worden hun waarden de norm. Dat is de definitie van de norm.
En bij moslims is dat ALTIJD slecht nieuws voor homo's , joden, vrouwen en niet-moslims.
Dus moslim import lijdt onherroepelijk tot Joegoslavische toestanden.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 12:27 | 1

een mossel is een bouwsteen van een fatale ondergang. In mijn ogen is een enkele mossel niet heel gevaarlijk maar een groepje al snel explosief. Het is dus niet geen probleem maar altijd een potentieel probleem. Als je de aandacht laat verslappen gaat het fout.

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:40

"Maar hey onze buurman dan, die is moslim en die bakt altijd koekjes", horen we u zeggen. Nou uw buurman is vast een beste kerel, maar hij is het probleem niet.¨ OEI! Dit is een gevaarlijke aannname. Koekjes en zoete broodjes bakken. Godsdienst (algemeen fanatieke overtuigingen) gaat namelijk voor alles. Het waren altijd zulke aardige mensen...

squadra | 10-04-18 | 12:20 | 2

Al jaren heeft Links hun rampzalige multiculti verdedigd door van de uitzondering de norm te maken. De linkse achterban is nooit in staat geweest een eigen mening te formuleren. Die slikte dit allemaal.
Als intelligent, weldenkend en tolerant Linkse achterban moest je natuurlijk wel dom napraten wat de Linkse politiek als Politiek Correct had bestempeld.

moitambien | 10-04-18 | 12:33

Een vrouw gesproken die gevlucht was uit Bosnië. Die hadden ook zo'n fijn contact met de buren. Toen de Serven kwamen zaten diezelfde buren in hun huis de koelkast leeg te plunderen. Ze heeft haar man nooit meer gezien en haar kinderen pas na twee jaar weer. Een dag ervoor niets aan de hand en goed contact met iedereen.

metdedag | 10-04-18 | 12:44

Burgeroorlog is al lang onvermijdelijk geworden en dat wordt steeds zichtbaarder. Maar ook naïef en wegkijkend Links begint dat ergens heel langzaam door te krijgen.... (lijkt het).
-
Die zijn (naar eigen zeggen natuurlijk) veel intelligenter dan Realisten. En daarom duurde het 20-25 jaar voordat ook bij hen het muntje kon gaan vallen.

moitambien | 10-04-18 | 12:18 | 3

De werkelijkheid is zo gruwelijk en staat zo ver af van het linkse wenswereldje, dat ze het niet durven zien.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 12:29

@Ayatholla_Buttbanger
Als ze zouden kunnen zouden ze dat inderdaad nog steeds doen.
Maar nu heeft de realiteit hen ingehaald en gaan ze met hun eigen bloed betalen voor hun domme wegkijken.... daar help geen "Maar wij vinden onszelf zoveel intelligenter dan de rest"- roepen meer aan.

moitambien | 10-04-18 | 12:37

Het lijkt er meer op dat hoe duidelijker de werkelijkheid zichtbaar wordt, hoe harder ze wegkijken en anderen die het wel zien bedreigen om hun mond te houden.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 14:28

Ik wíl al die tientallen miljoenen moslims niet mee krijgen. Ik wil maar één ding; dat ze terug gaan naar zand van herkomst. We hebben het meer als 5 decennia geprobeerd en het is één groot gillend tranendal geworden op werkelijk álle fronten! Zat ben ik het, spuugzat. Zodra ik hier mijn voordeur uitloop heb ik het gevoel op de kashba te zijn, compleet met Arabisch gerochel en vuile blikken naar alles dat niet-moslim is overal. Alle huizen van autochtonen Nederlanders zien eruit als Fort Knox vanwege de constante dreiging van criminaliteit. Fijn om zo in je eigen verdomde land te moeten wonen.

De beste man vergeet hét sleutelingrediënt van dit alles te noemen; islam. De islam is een veroveringsideologie die geen "neen" als antwoord duldt. Men hoeft maar te kijken naar gelijk welk land ter wereld ook waar de islam zijn intrede gedaan heeft. De gehele trilogie (Koran, Hadith en Sira) staat bol van de Apartheid (jawel!) naar niet-moslims toe. Het is dat de Joris van dienst deze tegel dan jorist, anders zou ik u allen wat voorbeelden doen toekomen ter verduidelijking.

Het laatste dat ik hier wil meegeven is dit: Als we hier niet heel snel aan de koffie gaan ruiken zal de historie van mijn Lakȟóta familie onze toekomst zijn...

Sjefke7807 | 10-04-18 | 12:17 | 3

"Mee krijgen" is ook weer zo'n onmogelijke pseudo-oplossing die het met name bij de Linkse napraat achterban goed zal doen. De hele Islam draait letterlijk om het vernietigen van alles wat niet Islam is. Ze kunnen dus alleen maar "meekomen" als ze de Islam ideologie afzweren....
-
Koste wat het kost de Islam weer uit Europa verwijderen is letterlijk de enige oplossing.
-
Vindt je dat niet leuk, geef dan de huidige multiculti gehersenspoelde partijen en hun achterban de schuld.
Die hebben deze ellende voor puur eigen gewin veroorzaakt.

moitambien | 10-04-18 | 12:28

Er staat ook aardig wat flagrante Apartheid / discriminatie naar negers in genoemde 3 boekjes...

RichardBandler | 10-04-18 | 12:29

'het zand van herkomst'.
-
Hoe poëtisch

bisbisbis | 10-04-18 | 13:04

De kerken zijn leeg en worden gesloten (85% binnen 10 jaar), maar het CDA weigert dit door te vertalen naar het onderwijs, tja en dan grijpen de moslims hun kans. 600 gevulde mosks en 1700 eigen scholen........
De burgeroorlog is alleen nog te vermijden als er direct begonnen wordt met de ombouw naar openbare staat-scholen, de verwende tint-kindjes zullen er uiteindelijk dankbaar voor zijn en op hun 18e geen strafblad hebben(zoals nu 80% dat wel heeft)

hagelkruis | 10-04-18 | 12:14

Wie heet er in godsnaam ook rare eend ?

Bari Oomsma | 10-04-18 | 12:11 | 1

Duk oftewel dukdalf = aanmeerpaal, remmingswerk, opvangconstructie
Wierd = zoiets als Jan
Dus Jan Remmer
Bari, zoek eens op hoe eend vertaald wordt in het engels.

bodemloos | 10-04-18 | 14:18

Hij moge gelijk hebben, maar hoeveel doden heeft Nederland de laatste 20 jaar te betreuren gehad wegens islamitische aanslagen? Nou? En is dan al die paniek gerechtvaardigd?
Er is een probleem, zeker en ik zal niet ontkennen dat radicalisering en afzondering van anze seculiere maatschappij ressentiment en vijandschap kweekt maar we staan nog erg ver van een burgeroorlog af, veel verder dan de paniekberichten ons willen doen geloven. ja er is een probleem, dat probleem is mogelijk oplosbaar, maar de vraag is of islam een zodanig enorm gevaar vormt dat we er de hele samenleving plus al onze vrijheden voor moeten aanpassen. Mij lijkt dat een verstandiger aanpak, van onderwijs, stevig tegengas aan radicalisatie, afschaffen dubbel paspoort en duidelijke grenzen stellen meer effect heeft dan allerlei uitzonderingen gaan maken voor burgers mnet een andere achtergrond, iets waar veel Wilders stemmers graag naartoe zouden willen.

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 12:10 | 10

de moorden op Theo en Pim en de fatwa's over Ayaan en Geert, waren genoeg om elke verdere islamkritiek in de Nederlandse politiek te verstommen.

Kompassie | 10-04-18 | 13:08

Kompassie | 10-04-18 | 13:08
Pim? Die is toch gedood door een autistische milieuactivist?

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 13:46

En Maarten van Traa is verongelukt omdat hij in de auto een wesp dood wilde slaan.

beau van rtl | 10-04-18 | 14:14
▼ 7 antwoorden verborgen

Al die moslim-wijken zijn toch juist hardstikke goed, nooit meer problemen met de politie joh. Laatst nog politie-actie in mijn durrup, autodief in supermarkt gevolgd, rijdt 1 van de 3 politiewagens gewoon weg... Loopt autodief de deur uit

hous3m4ster | 10-04-18 | 12:10

Voor die moslims hebben we geen 80 jaar nodig hoor. En wapens kun je tegenwoordig gewoon grotendeels printen.

Papierversnipperaar | 10-04-18 | 12:07

Vertel dat maar eens aan die dronken geiteneukerverzamelaar in Brussel.

kwakindezak. | 10-04-18 | 12:07

Ik blijf het herhalen : Islam is vrede

Willy Keutel | 10-04-18 | 12:05

Jammer. Ik lees nergens een oplossing.

Lupuslupus | 10-04-18 | 12:05 | 5

Glasgow Argus | 10-04-18 | 12:07 |
En nou zou ik het willen weten ook.. Kom eens door..?

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 12:11

Deze 'woken" gaan nooit een oplossing geven. Teveel belangen staan er op het spel, ook voor Duk. Het is nog steeds een machtig wapen om iemand weg te zetten als extreem rechts, racist etc. We zagen het in anloop naar de gemeenteraads verkiezingen. Iemand als Theirry Baudet liep te cucken van heb ik jou daar. Met als dieptepunt dat vreemde Nanninga filmpje bij de Schouwburg en Anne Frankhuis.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 12:34

Niemand durft de oplossing te noemen.
En dat is "moslims weg"
Dat is niet hetzelfde als dood.
Maar weg moeten ze

Rest In Privacy | 10-04-18 | 12:36
▼ 2 antwoorden verborgen

".... Ja Geert Wilders zegt er wat van, maar die roept alleen maar dat we iedereen eruit moeten tiefen en daar is het nu wel een beetje laat voor..."
Lekker makkelijk, goedkoop en slap Mosterd.
Wilders zei het tenminste nog toen het nog kon..
Iets te weinig credits voor de man die alleen om z'n mening al 20 jaar met een vestje loopt.

Cousin Eddie | 10-04-18 | 12:02 | 3

Cousin Eddie. Nogmaals, Wilders kan het niet alleen. Hij heeft nooit de kans gekregen om mee te regeren , dus die kan je niets kwalijk nemen. Zolang er nog voldoende debielen op de VVD,CDA en D66 blijven stemmen zal er niets veranderen.

beau van rtl | 10-04-18 | 12:08

@Cousin
Mosterd zal never nooit credits geven aan Greet.....
@Beau
U was mij net voor. Juist omschreven.....

Muchnadt | 10-04-18 | 12:21

Muchnadt. Zeker en dan hebben we het nog niet eens over het clubje totale imbecielen, die denken dat de door de elite aangestelde charlatan Baudet met zijn seniele advocaatje, Nederland gaat redden.

beau van rtl | 10-04-18 | 12:40

Eens een moslim, altijd een moslim, voor mij is er geen verschil tussen een zogenaamde gematigde islamiet of een fundamentalist. Als het puntje bij het paaltje komt overheerst de religie met al zijn gruwelijke narigheden. De keus voor een islamiet is dan eenvoudig; dood of Allah's wetten.
Na een eerste ronde waarbij erkend is dat de multi culti samenleving een absolute mislukking was, is nu versie 2.0 in omloop gebracht die nog een graadje erger is, mede dankzij de immigratiegolf.
Niets wat er van oorzaken, gevolgen en fouten geleerd had moeten worden is ooit toegepast, laat staan benoemd en ze proberen het gewoon weer een keer, want wir (Europa) schaffen das.
Een handjevol politici is erin geslaagd om een groot deel van dit continent te verzieken en geleidelijk verder naar de kloten te helpen.
Islam, ga alsjeblieft weg en blijf hier weg.

Memek | 10-04-18 | 12:01

Ik heb mijn twijfels bij deze lichtgetintiër, spion en geen fatwa? Staat fors in de Telegier zomaar? Intussen wordt zijn boek zwaar gepromoot. Nee, twijfels, twijfels...

UncleAlbert | 10-04-18 | 11:57 | 2

Hij biedt geen enkele oplossing behalve dan 'we moeten de moskeeën "meekrijgen" en geen vluchtelingen meer toelaten'. Beide zijn onmogelijk om meerdere redenen die we allemaal wel zo langzamerhand wel kennen.
De wil bij politie, justitie en regering om uitwassen van de islam aan te pakken, ontbreekt geheel omdat men bang is van de islam. Bang voor rellen. Twintig jaar geleden had het nog gekund door een ferm 'tot hier toe en niet verder'-beleid maar het dus is allang te laat om dit vredig op te lossen.

Lupuslupus | 10-04-18 | 12:16

Als deze man 'woke' is en bejubeld moet worden is er idd weinig hoop. We moeten de moskeene en de moslims meekrijgen? Vraagje, wie waren er eerder, de gematigde moslims of de extremisten? Al eens eerder gelost, maar in deze oorlog zijn het niet de extremisten geweest die het bruggehoofd geslagen hebben maar juist de gematigden ( al dan niet bewust).

Dat hij de loyaliteit aan eigen volk en religie van deze mensen aankaart is wel terecht want dat zien nog te weinig Europeanen. Zouden we zelf meer moeten doen.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 12:30

"Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog"
Helaas het point of no return is reeds gepasseerd. Ofwel we passsed the Rubicon.....

Dutch_Viscount | 10-04-18 | 11:57

Hij maakt een terechte opmerking door ouders en scholen tot verantwoording te roepen, aangezien zij eraan bijdragen dat sommige kinderen radicaliseren. Waarom worden deze scholen/ouders, die klaarblijkelijk een onsuccesvolle pedagogische visie hebben, nooit schuldig bevonden? Deze kinderen worden veel en veel te vrij gelaten, en worden niet gestraft op momenten dat dit nodig is.
Ik stel daarom voor dat een school die ten minste 10 bontkraagjes herbergt die binnen één jaar tijd met justitie in aanraking zijn gekomen, de deuren moet sluiten, En ouders die een kind hebben die binnen één jaar tijd voor de 2e keer in aanraking met justitie komt, moeten van hun functie worden ontheven. Deze kinderen worden vervolgens uit de gemeenschap gehaald en naar een internaat gebracht, alwaar onderwijs wordt gegeven door een soort drill sergeant (zoals die uit 'Full metal jacket'), en ze bij goed gedrag hun plaats terug in de gemeenschap kunnen verdienen. Stem dus allemaal Groep Jack Stick bij de eerstvolgende verkiezingen!

JackStick | 10-04-18 | 11:54

Iedereen die geen links heeft snapt dit al lang

Bokito ergo sum | 10-04-18 | 11:53

Montasser is overigens niet de enige Belg die wakker wordt, aan de linkerkant van het spectrum hebben zowel wij als de Belgen de webstek "de doorbraak". En waar de Nederlandse versie asieleisers op een voetstuk zet, en stevig doorJoopt, zijn de Vlamingen, zowel auteurs als reaguurders, klaarwakker.
Daar is 'Links' blijkbaar niet langer vanzelfsprekend 'multicul'.
doorbraak.be/staatssecretaris-francke...

Abject | 10-04-18 | 11:53
-weggejorist-
Koffiemokje | 10-04-18 | 11:49

Die burgeroorlog is al een vaststaand feit. Die gaat de komende 20 tot 30 jaar komen. Wat echter nog niet vast staat is de winnaar. Islam heeft nog nooit iets goeds gebracht, waar dan ook.

Oepsie1234 | 10-04-18 | 11:49 | 8

Sjefke, dan blijft de Portugese Algarve over. Of hebben de Arabieren alleen de naam en niet de Caipirinha gewchonken?

Winter_is_coming | 10-04-18 | 12:39

Sjefke7807 | 10-04-18 | 12:12
Precies dat, wat je hier beschrijft.
Mensen vallen altijd voor die mixup met ISlam en 1001 nacht. Die hebben niks met elkaar te maken.

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:54

ja

Kompassie | 10-04-18 | 13:05
▼ 5 antwoorden verborgen

De koekjesbakkende buurman is wel degelijk onderdeel van het probleem. Want hij schept het klimaat van zijn kinderen binnenskamers, waarin de denkbeelden of man en vrouw, gelovig of on/anders gelovig etc in de kinderbreintjes gestanst worden. Ook de seculiere moslims zijn nog steeds vele malen geloviger en strenger in de leer dan de gemiddelde CDA'er Christelijk is. Zie Baoutaleb en zijn opmerking over zijn dochters. Als school dan geen radicaal tegenwicht biedt in de vorm dat het klip en klaar de (gedrags) normen en waarden bij die kinderen erin ramt, gaat dat nooit meer goed komen.

Dr_Prepper | 10-04-18 | 11:48

Dat zeg ik!.. Een VN-mandaat voor een blik blauwhelmen; deze opentrekken om opvang van vluchtelingen in de regio te faciliteren en beschermen.

En wat betreft (im)migratiewetgeving; hier en daar wat benodigde updates, maar met name gewoon jemaintiendrai-en wat er al is.
Simpel toch..

Toon Emmils | 10-04-18 | 11:42 | 2

Jaja... maar eh... zo heeft de defensie industrie niks te doen en kunnen we geen dure ict systemen verkopen om de bevolking te onderdrukken, ik bedoel eh de veiligheid te garanderen.... ;-)

Príncipe | 10-04-18 | 11:45

Ja top! Een beetje woestijn van een buurland van Syrie voorzien van een goed uitgerust kamp. Bijvoorbeeld... Saudie Arabie. Oh nee, die hebben nul, zero, nada mensen opgevangen.

Winter_is_coming | 10-04-18 | 11:46

Geen woord gelogen door deze expert. Het is helaas wel een trieste constatering dat de huidige migratie vanuit Islamitische landen, tot meer problemen en conflicten zal leiden dan bij andere etnische minderheden. Ultiem bewijs dat de islam onze seculiere samenleving niet accepteert. Helaas zullen echte maatregelen uitblijven, tot inderdaad die bom een keer barst.

Indoneesje | 10-04-18 | 11:38

Meerdere mensen uit het midden-Oosten heb ik dit al horen verkondigen.
Knettergek zijn wij hier, zoals Wilders ook vaak roept.
In dit geval heeft hij gelijk!

pibasso | 10-04-18 | 11:38

Gisteren nog een voedselgevecht gehouden in de Mac, was een flinke burgeroorlog.

Croxifoxio | 10-04-18 | 11:37 | 1

ghegheghe, maar: zet dat dan ook op dumpert or it didn't happen!

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:51

Er moet geld komen voor de Militaire Industry in de USA, dat is 1 reden waarom hier aangestuurd wordt op een burgeroorlog. En soms kan een beetje Oorlog helend werken. Europa is los geschoten van de werkelijkheid dus een paar miljoen doden en veel ellende gaan zorgen voor een "eu gevoel"... Dat is wat de EU wilt en zonder oorlog ga je nooit een EU burgert krijgen. Oorlog verbroedert.
--
Alle seinen staan op groen voor een eerste stap in deze urban oorlog. De aanslagen, de EU die iedereen en zijn moeder de tent uitlokt. Iedere dag een paar duizend nieuw moslims die hier een slechte toekomst tegemoet gaan, de miljoenen jonge mannen die hier al zijn, de wapens die onze grenzen overspoelen, de IS terugkeerders die snappen hoe je Oorlog moet voeren, de politie die zich terugtrekt, defensie wat steeds minder voorstelt, het hitsen van de MSM....... enzovoorts.

Mark_D_NL | 10-04-18 | 11:36 | 3

Daarom slaat het leger zeker geen wapens in, er komen er al genoeg gratis de grens over.

gato | 10-04-18 | 11:41

Er komt op een dag ene teken van "above" die de tandartsen aangrijpen om echt los te gaan. Daar zal de Nederlander geen antwoord op hebben En dat weet de eu club. Die hele burgeroorlog is voorbereid tot op de millimeter door de overlords. Het gedrag van bijvoorbeeld Ollengren heeft hier alles mee te maken. Die denkt, lachuh, want wat willen die domme burgerts nou met een referendum wanneer er een burgeroorlog door NL raast... En daar heeft ze natuurlijk gelijk in.

Mark_D_NL | 10-04-18 | 11:48

Gato, ik zie veel (ontwikkelings)gelden naar TokkieWokkielanden gaan. Daar koopt met (US/USSR) wapens. En die gaan dan tetig naar Europa. De cirkel is rond. Wij betalen indirect aan de US(en ze Rusjenzs) voor wapens voor onze cultuurbedreigers.
What could possibly go wrong?

Winter_is_coming | 10-04-18 | 11:50

Zolang de fatsoenlijke SJWert een blond mannetje, die nog nooit iemand fysiek heeft bedreigd -maar die wel 24-7 beveiliging nodig heeft - als het grootste gevaar blijft zien, zal er niets veranderen.

Rico Tampeloerus | 10-04-18 | 11:31

Drie vragen komen in me op. Wat zou de politiek gedaan hebben als de dodelijke slachtoffers van islamitisch gerelateerd geweld, zeg maar vanaf de moordpartij in het Koetsiertje, in één keer waren gevallen? Wordt er überhaupt wel bijgehouden hoe hoog die teller staat? En is het niet raar dat Montasser dit rustig mag laten optekenen terwijl een autochtoon voor hetzelfde beveiliging moet aanvragen?

Maris v.d Hof5393 | 10-04-18 | 11:29 | 3

Als alle slachtoffers in 1 keer waren gevallen was het een 'incident.' Niks te zien mensen, doorlopen!

Goldfinger | 10-04-18 | 11:30

Het aantal slachtoffers wordt weggewuifd met "ja maar krukentrapjes...". Alleen hebben keukentrapjes niet gezorgd voor: Merkellego bij elke winkelstraat/evenement; sleepwetten voor onschuldige burgers; scannen van persoon, schoen en bagage verzwaart en uitgebreidt naar musea e.d.
Elke slachtoffer van aanslagen is een moord met impact op de vrijheid van alle 500 miljoen burgers in Europa. Een keukentrapje is een tragisch ongeluk zonder impact op niet-keukentrapjes-gebruikers.

Winter_is_coming | 10-04-18 | 11:40

In 2014 gebeurde de grootste terroristische aanslag sinds 40 jaar waarbij 200 Nederlanders de dood vonden.

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 12:06

Is dit nieuws? Wij dachten hier in deze panelen door diverse reaguurders reeds op gewezen te zijn. Is de blog Hoeiboei met arabist Jansen en Theo van Gogh ons allen niet reeds voor gegaan in deze voorspellingen? En is er enig voortschrijdend inzicht geweest in de politieke correcte denkramen van de door ons ver- en gekozenen? Dacht het niet. De geschiedenis leert dat een ommekeer nooit geleidelijk gaat. Montasser Alde'emeh vertelt dus niets nieuws. Afwachten dus maar tot de vlam in de pan gaat. Next!

Een vrije paling | 10-04-18 | 11:28 | 2

De winst hier lijkt me voornamelijk dat het een moslim is die dit zegt. Weliswaar de enige, maar toch...

Foolonthehill | 10-04-18 | 11:30

Klopt. Annelies doet het wat rustiger de laatste tijd.

kwark001 | 10-04-18 | 11:30

De reacites op die tweet gaan er ondertussen alleen maar over dat die gekke eend geen topjournalist zou zijn. En dat als het zo'n topjournalist is, hij met je zus naar bed zou mogen. Of zoiets. Gaat wel goed zo.

Een paard | 10-04-18 | 11:26 | 3

De mensen die zo reageren zijn exact de mensen die Montasser bedoelt - en ze zijn zelf te dom om dat te begrijpen, hetgeen wel weer grappig is (sort of...).

Goldfinger | 10-04-18 | 11:29

Als de inhoud van het bericht niet beteist kan worden, valt men de berichtgever persoonlijk aan. Dus top dat het op de persoon wordt gespeeld want dat suggereert dat de snowflakes ook door hebben dat het bericht deugd.

Winter_is_coming | 10-04-18 | 11:43

DeugT.... foei mr Winter

Winter_is_coming | 10-04-18 | 11:44

Ach ja, die burgeroorlog is een feit, alleen de datum nog. Gelukkig heb ik geen gezin in veiligheid te stellen.
Waar ik me in geval van oorlog wel op ga richten is het vervolgen, veroordelen en terechtstellen van alle politici, hoernalisten en media-bobo's die deze multiculturele burgeroorlog mogelijk hebben gemaakt.
Dankzij het internet zal het niet moeilijk zijn om de schuldigen te achterhalen.

Abject | 10-04-18 | 11:25 | 1

Zet het dan alvast maar op papier want after the clash is internet waarschijnlijk gewist door 'de winnaar' !

Jimmy Mc Clure | 10-04-18 | 11:41

Joe , werd 25 jaar geleden al verkondigd.
Alle Femkes van NL mouwen opstropen.
De boze witte mannen zijn vissen.

nemeton | 10-04-18 | 11:24

Deze man begrijpt dat het probleem bij de "witte man" ligt... Het is echter niet de boze witte man maar de politiek correcte "witte man", de SJWer.

Rico Tampeloerus | 10-04-18 | 11:24

Maar allez he mannetje, dat is nu precies de bedoeling van onze EU overlords. Want vanuit de crisis is het makkelijker om één gezamenlijke Europese oplossing te vinden. Narigheid en tegenslag verbindt. Dus hop, meer meer meer import Mohammedanen!

Godwint | 10-04-18 | 11:24 | 1

Plus het smeden van een supergrootmacht: Amerika, Europa, Afrika en het Midden-Oosten verenigd. Een overheersingsblok tegen de rest.

bodemloos | 10-04-18 | 14:40

Dat tikte ik hier al jaren geleden in.
Heel simpel. In Syrië woedt een burgeroorlog.
Niemand weet precies wie tegen wie.
Maar we halen deze burgeroorlogburgers naar ons land en importeren daarbij het complete conflict.
Daar komt nog bij dat er in Nederland ook nog een hoop boze burgertjes zijn die helemaal niet zo blij zijn met nieuwkomertjes van islamistische persuasie.
Een perfect cocktail voor chaos en ellende in de nabije toekomst.

keestelpro | 10-04-18 | 11:24 | 1

Komt vanzelf die pickup toyotaas met vlaggen en geklede apen erin.

flesje | 10-04-18 | 11:31

"Die gaan niet weg." Niet zolang je blijft pamperen, dubbele paspoorten handhaaft en deze haat ideologie als godsdienst blijft behandelen. In Spanje is het uiteindelijk ook gelukt de moslimveroveraars het land uit te knikkeren.
Het is geen kwestie van of ze terug willen, maar van de autochtone bevolking die er een keer genoeg van krijgt.

Franker | 10-04-18 | 11:24 | 1

Je zou de islam kunnen verbieden.

vanBarchum | 10-04-18 | 11:47

.. maar goed. Wij hebben de immigratie van het Derde Rijk naar Nederland ook overleefd, door gewoon te wachten tot de Amerikanen kwamen.
Kunnen wij nu toch ook weer doen, doorgaan met schelden op Trump - komen ze vanzelf.

Jan Passant mk2 | 10-04-18 | 11:24 | 1

Die Yanks komen pas als de Russen halverwege Berlijn zijn.
Kan je beter meteen Poetin aanschrijven.

Abject | 10-04-18 | 11:27

Verstand komt met de jaren!

mrXL | 10-04-18 | 11:23

Iedere oorlog levert op. Ook voor blauwe pakken. We need bigger guns.

workingantique | 10-04-18 | 11:21 | 2

Dat geldt alleen voor oorlogen die op andermans grondgebied worden gevoerd, Oorlogen op eigen grondgebied leveren alleen vernieling en economische recessie.

koeberg | 10-04-18 | 11:23

koeberg | 10-04-18 | 11:23
Oorlog op eigen gebied creeert ruimte op het speelveld. Het enige wat je moet doen is een andere de klappen laten vangen maar wel de winst op strijken.

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:35

Kan iemand mij uitleggen hoe dat linkse wegkijkvolk de door hun zo bejubelde islam denken te verenigen met de door hun ook zo bejubelde inclusieve genderneutrale homo/lesbo/weetikveel uitingen?
De twee staan gewoon lijnrecht tegenover elkaar.

2voor12 | 10-04-18 | 11:20 | 5

Men dicht hen nog een enigzins rationeel denkvermogen toe? De overeenkomst is het IQ. ;-)

kleurdoosje | 10-04-18 | 11:49

@Needisaymore?
Links wegkijkvolk heeft geen gezond verstand.
Water en olie is overigens gemakkelijk te vermengen tot een emulsie: een crème, met tussenkomst van een emulgator, zoals lecithine, wat wordt gewonnen uit soya of eierdooiers. Lecithine maakt aderwanden soepel en sterk en houdt cholesterol vloeibaar en herstelt zenuwbanen. Gezondheid!!! ;-)

kleurdoosje | 10-04-18 | 12:01

En wat is de emulgator in onze samenleving? Wederzijdse tolerantie........?

Maytheforcebewithyou | 10-04-18 | 12:36
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Datismijnmening | 10-04-18 | 11:20 | 1

Nou, dat zal de gedahten onder de joopoïden echt in beweging brengen.

De ellende is dat de overheden doordrenkt zijn van het mantra dat de vergrijzing alleen door het importeren van buitenlands vlees kan worden opgelost en dat alle soorten vlees daarvoor geschikt zijn.

De vluchtelingenporno die onze media in hoofdmoot op ons afschieten is van een platvloerse sentimentaliteit, doordesemt van white mans’ burden en voorzien van een na-evangelische heiligheid.

Alleen een enorme klap kan een overheid, met zijn main stream media, de quangos, de parasitaire afhankelijken en de true believers op het juiste pad terug brengen. Die burgeroorlog, die is al lang met het trojaanse paard de muren gepasseerd. Het is hoog tijd om alle kazernes eens te onderzoeken op opgeslagen AK47’s.

Of, en dat kan natuurlijk ook, we accepteren de Libanisering of Balkanisatie van West Europa en maken er het beste van.

Glasgow Argus | 10-04-18 | 11:20 | 7

@foolonthehill, met “kazernes” doel ik op de diyanet-hutten van Ome Erdo. “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten.... er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het” (Recep Tayyip Erdogan)

Glasgow Argus | 10-04-18 | 11:33

De vergrijzing is het gevolg van het regeringsbeleid vrouwen maximaal te motiveren om te werken. Arbeidsparticipatie en zo. Daarnaast is het krijgen/hebben van kinderen duur. Daarbovenop wordt de woningmarkt schaars gehouden, waardoor wonen een dure hobby is -> een alleenverdiener lukt het nauwelijks een huis te huren/kopen.
Andere culturen zijn niet vatbaar voor bovenstaande feiten. Vrouwen werken niet of nauwelijks en vooruitdenken over een (dure) opleiding doet al helemaal niet mee. Die club wordt op de been gehouden door huursubsidie, kinderbijslag etc.
Ergo: het standaard autochtoon Nederlands gezin werkt met twee personen, duwen het krijgen van kinderen naar de toekomst en 'kiezen' voor een beperkt aantal kinderen.
Dit zelfde gezin betaalt (te veel) belasting om allerlei onrendabelen (vrouwen die thuis zitten en 4 a 5 kinderen te verzorgen = overigens geen kosten voor kinderopvang) te financieren.
Kort: wij betalen onze eigen ondergang, gemotiveerd door verkeerd beleid.

Maytheforcebewithyou | 10-04-18 | 12:28

Maytheforcebewithyou | 10-04-18 | 12:28
Hear hear!

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:32
▼ 4 antwoorden verborgen

Migratiegolven en daaropvolgende gebiedsoorlogen zijn van alle tijden. Het zou raar zijn als dat ineens zou stoppen.
Buiten dat is het huidige interbellum het langst durende in de geschiedenis van de mensheid.
Niets aan te doen, helaas. Carpe diem mensen.

DrumPiet | 10-04-18 | 11:19 | 7

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:30
Ja tuurlijk onderken ik het probleem, evenals het feit dat het onomkeerbaar en onoplosbaar is.

DrumPiet | 10-04-18 | 12:41

"evenals het feit dat het onomkeerbaar en onoplosbaar is." Dat is geen feit.
Wilniet ligt op het kerkhof en Kanniet ligt er naast!

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:43

Hoezo is het probleem onoplosbaar Piet, die het spoor naar het Oosten ligt er nog steeds en er gaan treinen overheen. De treinen hoeven alleen nog maar gevuld te worden.

accijnstoerist | 10-04-18 | 12:44
▼ 4 antwoorden verborgen

De reacties hierop uit policore hoek, als ze er al komen, zijn zeer voorspelbaar: Wierd Duk heeft een verborgen agenda en is een racist!!11!

spanarchist | 10-04-18 | 11:19 | 3

En jawel hoor, zie nu de tweets pas. Geen enkele reactie op de inhoud van het artikel, alleen maar kritiek op de schrijver ervan.

spanarchist | 10-04-18 | 11:25

Wat niet waar mag zijn, is niet waar, dus leiden ze af van de realiteit..

bergsbeklimmer | 10-04-18 | 11:32

Dacht het niet, Duk een verborgen agenda.

gato | 10-04-18 | 11:50

Volgens mij heeft die knakker de comments gelezen op Geenstijl van zo'n tien jaar geleden.

kwark001 | 10-04-18 | 11:19 | 1
-weggejorist-
Datismijnmening | 10-04-18 | 11:21

Burgeroorlog? Welke. Tussen moslims hier onderling. Of wij tegen zij? Er vinden aanslagen plaats van moslims op ons, dus in zekere zin is er al sprake van oorlog.

Willemdrie33 | 10-04-18 | 11:19 | 7

@drumpiet,
Weer lekker appels met peren aan het vergelijken? De discussie vertroebelen met onzin argumenten?

MarcS | 10-04-18 | 11:55

Welke aanslagen? Theo van Gogh? Die teller staat dus op 1. Sindsdien is het tamelijk rustig gebleven.

Beste_Landgenoten | 10-04-18 | 12:13
▼ 4 antwoorden verborgen

.. maar maar het beleid van de EU lijkt er in alles nu juist op dat zo'n burgeroorlog precies de bedoeling is. Zoveel hooggeschoolde varkens van George Orwell zijn toch niet dom? Zij hebben daarmee vast wel het beste voor met Europa.

Jan Passant mk2 | 10-04-18 | 11:18

Brussel kent al veel onbegaanbare buurten, waar je als blanke niks te zoeken hebt.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 11:15 | 4

Een niet blanke Surinamer uit Almere is daar net zo min welkom.

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:24

Ik had moeten schrijven 'niet-moslim'.

Rest In Privacy | 10-04-18 | 12:36

Kuifje-in-Afrika | 10-04-18 | 12:36
Bezint eer ge begint ;)

Cobalt bomb | 10-04-18 | 12:41
▼ 1 antwoord verborgen

In het verkeer ja, maar keukentrapjes.... en de gl-gemeenschap ging vrolijk door (stem dus niet op ze, en ook niet op denk, uit1 en nida en pvdeikels of hoe ze ook heten!)

TheseDays00 | 10-04-18 | 11:14 | 2

.. D66 en achterban heten ze.

Jan Passant mk2 | 10-04-18 | 11:21

Jan Passant mk2 | 10-04-18 | 11:21
D66 = VVD = Alde en o.a. de Turkse partij in Bulgarije DPC (of MRF in vertaling) voor een volledige lijst klik hier: www.aldeparty.eu/members/member-parti...

Maartenalsoptwitter | 10-04-18 | 11:44

Iets zegt me dat een burgeroorlog gewoon het einddoel is waar ze naar toe aan het werken zijn

Rest In Privacy | 10-04-18 | 11:13 | 2

Bijkomend voordeel van een burgeroorlog is
dat de verantwoordelijke van deze ellende
volgens oorlogsrecht berecht kan worden
en er is vast nog wel een muurtje te vinden ergens in Brussel.

Plorkface | 10-04-18 | 12:12

Ik denk het ook.
De EU (lees multinationals) wil een grote interne europese markt.
Maar een deel van de EU nieuwkomers heeft geen geld om te kopen.
Wat heb je dan aan z'n grote interne markt.
Dus subsidie en leningen zijn dan het antwoord want men heeft haast. (inhalig)
( het is gewoon markt kopen wat de EU doet met uw belasting centjes)
Maar dat houd ook een keer op, zie hoe dat afliep met de Grieken.
Duisland verkocht hun tank en auto's en leende voor de betaling ook het geld.
Toen de Grieken in de problemen kwamen heeft de EU garant gestaan.
(Lees de duistse lening deels vergoed)
Maar deze politiek houd je niet vol, dus hoe een goed interne markt te creeren.
na alle uitgespeelde opties is een burger oorlog het antwoord.
Vooral in de rijker landen, daar kan veel stuk en moet weer worden opgebouwd.
handel voor de multinationals, en volgens Rutte veel banen.

nr123456789 | 10-04-18 | 12:15

mwoah. hij heeft wel een punt ja.

zeiksmurf | 10-04-18 | 11:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl