achtergrond

Geenstijl

Kort geding GeenStijl tegen EU van de baan na foprectificatie op website EUvsDisinfo

Tussen de totale ineenstorting van de EU-nepnieuwscampagne en de werkelijkheid staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

Wij bellen met onze advocaat. En nog eens bellen. Want die melding op de EUvsDisinfo-website dat de nepnieuwsbeschuldiging tegen ons wordt ingetrokken was in onze ogen geen rectificatie. Nergens stonden excuses en een verklaring dat de artikelen in orde zijn. Dus wij hebben onze zwarte kippen nog even juridisch laten touwtrekken het afgelopen weekeinde. Maar het komt erop neer dat de EU van mening is dat de intrekking, die nog steeds op de homepage van EUvsDisinfo.eu staat, voldoende recht doet aan onze bezwaren. Daar zijn we het niet per se mee eens, maar verder procederen schijnt voor onze juridische positie niet gunstig te zijn, nu de EU een stap in onze richting heeft gedaan. U leest de juridische fuck you van onze advocaten naar de EU, mede namens ThePostOnline en De Gelderlander, na de breek. We hebben deze slag dus gewonnen. Jeuj. Maar de strijd is nog niet gestreden. Want censuurclub EUvsDisinfo bestaat nog steeds en is dus nog altijd een direct gevaar voor de vrijheid van meningsuiting in Europa. Daarom zullen wij de champagne pas opentrekken als Kajsa Ollongren en Madeleine de Cock Buning met zichtbare tegenzin de stekker uit die verdomde site trekken. En op die dag, EUvsDisinfo, zullen we dansen op jullie graf.
FOR ALL INTERNATIONAL MEDIA WHO WANT TO KNOW WHAT IS UP WITH THE BRAVE LITTLE DUTCH BLOG THAT IS SUING THE EVIL EUROPEAN EMPIRE YOU CAN DOWNLOAD THIS LETTER BY OUR LAWYERS IN PDF.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.