Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Oprechte vraag @NOS. Gaat die nepnieuwsfeeks EUvsDisinfo nou opheffen of was dát nepnieuws?

feeks

Dat was fijn nieuws, gisteravond in het Acht Uur Journaal.

Madeleine de Cock Buning, die wij kennen als enge nepnieuwsfeeks/fakenewsheks, zou gaan pleiten voor het afschaffen van EUvsDisinfo. "De Cock Buning wil haar advies morgen eerst aan de Europese Commissie geven en wil daarom nog niets zeggen over de exacte inhoud. Maar dat ze tegen de Europese nepnieuwslijst op de website euvsdisinfo.eu zal pleiten, is wel duidelijk." 

Wij juichen, snoepjes uitdelen champagne drinken en proosten op het leven. En vandaag even dat adviesje van De Cock Buning lezen natuurlijk. En nog een keer. En nog een keer. En maar zoeken. Nog een keer zoeken. Even goed kijken. Ja nee fuck it we hebben gewoon "EUvsDisinfo" ge-ctrl-f't, we hebben wel wat leukers te doen. En wat blijkt? Nergens, maar dan ook nergens pleit de High-Level Expert Group on Fake news and Disinformation voor het afschaffen van die belachelijke smaad-afdeling van de EU. 

Wij hebben de snoepjes weer teruggevraagd en de champagne uitgespuugd want dit begint steeds meer op een ouderwetse desinformatie-campagne te lijken. Mooi weer spelen in eigen land en ondertussen de Brusselse overlords geven wat ze willen. Namelijk een rapport met allemaal nietszeggende termen die het doen voorkomen alsof de EU er alles aan wil doen de vrijheid van meningsuiting te waarborgen maar erop neerkomen dat het internet zichzelf maar naar 1984 moet censureren. 'Centre of Excellence' dit, 'multi-stakeholder Coalition' dat, 'diversity and sustainability of the European news media ecosystem' zus en '(co)regulatory interventions' zo, terwijl NERGENS staat dat Mogherini, Juncker, of wie dan ook ogenblikkelijk, subiet en wel meteen die site van EUvsDisinfo offline moet halen omdat het hele gebeuren haaks staat op het ideaal van een vrije en pluriforme pers.

Dus nee. Wij vertrouwen die mooie praatjes voor geen cent. Sue us.

Not good enough

Zeg dan EUvsDisinfo TRUT

Het IS een issue en die lijsten ZIJN er al

gvd tering hoe krijg je het uit je pen

Ondertussen...

Social

Reaguursels

Inloggen

Puntje 3 (tools for empowering users and journalists to tackle disinformation) is volgens mij al geregeld. Ik dacht dat ze dat 'internet' noemde

Sandronique | 13-03-18 | 10:57 | 1

Nee, beter is het wiel op nieuw uitvinden, dan kun je nog een vrindje een paar duizendjes toesteken voor wat consultancy en wat waardeloze (in gebruik, niet in kosten) software.

O2Neutraal | 13-03-18 | 13:10

De beste strategie tegen Nepnieuws.
1. Het hele internet volpompen met overdreven Nepnieuws tot iedereen weet dat iedereen nepnieuws kan maken en zelfs een wekelijkse Nepnieuws-prijs ter beschikking stellen voor het beste Nepnieuws.
2. Gefactcheckte informatie ter beschikking stellen op bepaalde websites (zoals GeenStijl) en deze websites certificeren voor betrouwbaarheid (met stevige boeteclausule voor eventueel gemaakte fouten).
3. De certificatiecommissie laten controleren door burgers en deskundigen op financiële, politieke en religieuze onafhankelijkheid en integriteit.

Guiermo | 13-03-18 | 10:46

De tendens is zeer duidelijk. Nepnieuwssites als deze:
www.hetgrotereplaatje.nl/index.html
zijn geen enkel probleem.

Geenstijl is wèl een probleem.

Dat hebben zij al duidelijk laten weten. En zo zal dat ook door blijven gaan als het geen halt toegeroepen wordt.

Peter_K | 13-03-18 | 10:39
-weggejorist-
TracyBeck834 | 13-03-18 | 09:42
-weggejorist en opgerot-
AmeliaChan3841 | 13-03-18 | 08:26

Helemaal niet gek, The war against nepnieuws. Alleen... wie bepaalt dat? De waan van de dag? Ik vrees dat nepnieuws dadelijk het zelfde is als dit willen we niet horen nieuws. En hoe zit het met nieuws dat nieuws is maar niet voorkomt in het nieuws? Of tijdens een uitzending alleen die mensen aan het woord laten welke een bepaald beeld bevestigen? En wat met een leuke grap (een april bijvoorbeeld)? Als je kijkt wat er met de hysterie rondom feminisme, rascisme en islamofobie gebeurt moet je niet aan een wetgeving omtrent nepnieuws beginnen. Geenstijl, je kunt er van vinden wat je wil, stond al op de lijst voordat er sprake was vsn een wetgeving. Dat belooft wat dadelijk.

Mark van Leeuwen | 13-03-18 | 08:11 | 2

De jacht tegen nepnieuws is eeuwenoud en een goed gebruik onder repressieve regimes. Blijkbaar hebben wij dat nu ook. Ze helpen mij uit de droom, maar dankbaar ben ik er niet voor, vreemd.

O2Neutraal | 13-03-18 | 08:33

Ik wil graag zelf kunnen bepalen wat nepnieuws is. Juist opinie, ophef of lol sites kunnen je blik veruimen door het eens door een andere bril te bekijken.

Mark van Leeuwen | 13-03-18 | 11:08

Korte termijn politiek
"Member States should:

Facilitate the operation of the European Centres for
research on disinformation by providing funding to
research organisations that operate innovation hubs
or living labs open to fact-checkers, accredited jour-
nalists and researchers from different relevant fields,
as well as representatives of Press Councils and plat-
forms"

Wie betaalt die bepaalt
Wie of wat zijn "research organisations" die "innovation hubs" gaande houden. Welke orgs bennuh dat
Wie zijn de fact-checkers? Of hoe wordt je dat? Werken bij NRC of Geenstijl?
"accredited journalist" Bij wie geacrediteerd? En waarom?
"and platforms" Platforms??? Whadayamean, sistah?

Als het betekent dat bijv. Follow the Money een fikse bom duiten krijgt dan klinkt het wel goed, maar die zijn nogal kritisch t.a.v hoge heren en ... oh fuck shit ... stom, driewerf stom ... t.a.v. hoge dames/alles wat hiertussen zit/heren .. sory .. sorry ... me culpa ... etc.

Tja, GeenStijl maakt natuurlijk ook een goede kans, meteen subsidie bij minpres Rutte aanvragen, toch, want jullie zijn op zijn minst " independent content creators" (maar je moet je dan wel houden aan een komende "Code of Practices")

Ach zomaar een klein citaatje uit de hele brei van woorden, maar nergens staat dat de club waar het uiteindelijk om draaide de nek wordt omgedraaid. Sterker nog, het zal alleen maar beter met hen gaan. Mooier en beter verpakt.

Kost allemaal extra poen. Deze ook leuk "In this context, the Commission should also consider establishing a Centre of Excellence, which would act independently and with full autonomy. "

Weer méér geld nodig, weer een club optuigen, weer riante salarissen, de nodige drank, copieuze lunches en diners en riante onkostenvergoedingen.

En wie betaalt dat weer, dat is "de kleine man", want daarvan zijn er de meeste.
Arm Nederland, Evocatus

Evocatus | 13-03-18 | 01:08 | 2

Baantjes, allemaal baantjes voor vrindjes.

O2Neutraal | 13-03-18 | 08:34

Dat vrouwenquotem in de politiek werkt niet echt goed hè?

drs. P | 12-03-18 | 23:16

Hoe kan dit in godsnaam nog enigzins verbazen? Het was toch van verre duidelijk dat er een paar onduidelijke nietzeggende brabbels zouden komen en vervolgens vol trots gemeld gaat worden dat het is aangekaart en "de zorgen van Nederland meegewogen zullen worden in toekomstige verbeteringen van het orgaan EU vs. Disinfo"

Gregovic | 12-03-18 | 22:58 | 1

EU wordt de nieuwe DDR. Neus de andere kant op en er volgt straks uitsluiting door censuur en Europees sleepnetwet.

Jan, Leiden | 12-03-18 | 23:08

Man man man

Omebert | 12-03-18 | 22:52

EU censuurbureau komt er én op termijn een lekkende Europese sleepnetwet ook. Waarmee jounalistiek muilkorven de norm wordt en de volgers van kritische media geen plaats meer mogen hebben in de maatschappij omdat ze alles straks van hen weten.

Zoals de film van Das Leben der anderen. De DDR is dan wel gevallen, maar wordt klakkeloos vervangen door linksgekkies die dol zijn op een dictatoriaal eensgezind en eensluidend dictatoriaal Europees Bilderbergs Verbond.

Jan, Leiden | 12-03-18 | 22:47

U wordt verneukt.
Tegelijk van voren en van achteren.
En als 'n zuigerstang in 'n motorblok mag u heen en weer bewegen.
En néé, u mag daar niet over klagen.
En achteraf mag u blij zijn als u kontzalf krijgt voor kleine beschadigingen.
Hoezo vindt u dat niet goed?
Is het ooit anders geweest?
U bent burger, en 'dus' niet te vertrouwen, en daarom 'moet' de overheid u wel controleren. En als u zich daartegen verzet bent u verdacht bezig.
Natuurlijk zijn wij uw tegenstander niet (!), maar alleen als u zich niet verzet tegen onze visitaties.
Hoogachtend, uw big brother overheid, de new-spreak-EU.
Want wierook voor onszelf, zo klinkt het in Brussel, wij maken uit wat nep-nieuws is, en, raadt eens,
-alles wat u over ons hoort dat goed klinkt, dát is waar.
-alles wat u over ons hoort dat negatief klinkt, dát is 'n leugen.
Mooi hè?
Weet u wie dat leugenachtige loopje heeft ontwikkeld, toen 'n befaamd persoon werd aangesproken op zijn overspelige gedrag door kritische mensen?
Juist, het was die Mohammed, die de Islam stichtte. Diezelfde.
En na hem zeiden alle kaliefen, emirs, sultans en Ottomaanse leiders hem dat na:
-alles wat u positief over mij hoort is echt waar;
-alles wat u negatief over mij hoort is een leugen.
Nog nooit was daarna het verleden zo onzeker; want niet meer die enkele waarheid was doorslaggevend, maar de vraag of de oude 'leider' nog aan de macht was, of dat die was afgezet door 'n nieuwe despoot.
Want ook de nieuwe despoot zei hetzelfde als de oude dictator; en telkens moest de geschiedenis worden herschreven, zodra er 'n nieuwe onderdrukker aan de macht was gekomen, (die vanzelfsprekend de vorige alleenheerser van 'goed' naar 'slecht' in de beeldvorming moest degraderen, omdat anders de (goede) bevrijder geen rechtvaardiging zou hebben gehad, de vorige ellendeling af te zetten / te verjagen / te vermoorden)
De EU-censuur-afdeling is geïnstalleerd; niet om nep-nieuws te detecteren en labellen, maar om de geschiedenis van de EU-manipulanten telkens bij te stellen 'naar oud Islamitisch gebruik'.
Als het oude clubje EUvsDisinfo niet voldeed, komt er gewoon 'n nieuwe versie voor in de plats, met nog meer geslepen raffinement om dezelfde censuur toe te passen. Zoals Rijk de Gooijer al zei in reclamefilmpjes: 'foutje bedankt', om vervolgens wederom 't nog beter aangepaste trucje te willen blijven herhalen.
Want het gaat niet om de waarheid, dommie, het gaat om de beeldvorming ten gunste van de tijdelijke heerser van de EU.

Der Paulie | 12-03-18 | 21:47 | 1

Inderdaad, net als de europese grondwet. 2 triviale dingen eruit halen, andere kaft eromheen, andere naam (geen "wet" maar een "verdrag") en hoppa... wring het maar door de strot.

D. G. Narrator | 12-03-18 | 22:22

Mag er, naast het gebruikelijke, waardeloze (leuke?/creatieve?) gebrabbel van dit keer Ronaldo óók telkens door Geenstijl een zakelijke samenvatting geplaatst worden?

HogeNood | 12-03-18 | 20:31 | 1

Ja dat mag heus wel. Maar wat vraag jij nou eigenlijk of wil je zeggen? Jouw gebrabbel is nogal onduidelijk.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 12-03-18 | 21:14

Win-win situatie. Óf lijstje verdwijnt compleet, óf NOS kan eraan toegevoegd.

PresidenteDeConjovia | 12-03-18 | 20:23

Zolang ze fake taxi, fake Female taxi en fake hospital niet opheffen, vind ik het best

Careless_wipper | 12-03-18 | 20:14 | 1

De Cock Bunning zal maar in je taxi zitten.

reagluurder010 | 13-03-18 | 04:32

Tussen alle nep-nep-nep wordt gefluisterd dat Kereltje de nieuwe burgemeester van A'dam gaat worden. Is dat ook nep? Vergeleken met de vorige burgervader zou deze Aal een glibber zijn die talentloos is om het vertrouwen van de A'dammers te winnen. Wie dat wel gaat winnen is Annabel: juist met Pechtold tegenover zich zou zij tot de tribuun van A'dam kunnen uitgroeien.

Eeuwig..Op..Vakantie | 12-03-18 | 20:13 | 1

Pechtold de Aangestelde: Wat zullen Hans Gruijters en Hans van Mierlo zich postuum in de bek gepist voelen zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 12-03-18 | 21:33

leuk typetje van Kees van Kooten die Madeleine de Cock Buning

Bert Konterman | 12-03-18 | 20:04 | 3

Over typetjes gesproken; ik heb bij Ron Fresen vaak het gevoel dat het een typetje is van André van Duin (tip: let op de mond). ;)

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:23

@kweethetooknietbeter
André van Duin ken ik wel. Die is middelmatig geinig. Maar Ron Fresen dan? Moet ik die kennen? Toch, google helpt een beetje: Hij www.google.nl/search?q=Ron+Fresen&... is van de staatsomroep en niet iedereen kijkt nog TV.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 12-03-18 | 21:22

Andre van Duin is een held. Heeft echt wel geniale dingen gemaakt. Ron Frezen ken ik niet.

reagluurder010 | 13-03-18 | 04:34

De gevestigde macht(en) hebben het tegenwoordig maar moeilijk, vroeger geloofde mensen dat wat er op het journaal en in de krant werd beweerd waar was. Tegenwoordig hebben we internet en is er een (klein) deel van de bevolking dat zich niet meer laat voorliegen. Dat is lastig, daarom roepen ze wanneer het ze uitkomt en om de grote massa achter zich te krijgen dat iets nepnieuws is, het kudde volk neemt daar genoegen mee....

JI-HAAT | 12-03-18 | 20:02 | 2

Als internet gecensureerd wordt, stuurt GS dankzij een eigen communicatiesatelliet de ruimte in, via welk zij hun reaguurders en lezers blijft informeren. Om bij die zwaar geëncrypte info te kunnen, dient men wel een speciale apparaatje aan te schaffen (welk ondergronds zal worden verkocht).

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:19

-dankzij

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:24

Dit zijn 2 testen.

Kaas de Vies | 12-03-18 | 19:56

Vanmiddag nog een interview met deze dame op BNR Nieuwsradio.
Vraag: hoeveel fake nieuws is er het afgelopen jaar eigenlijk geweest?
Antwoord: we hebben geen onderzoek gedaan naar de aantallen fake nieuws, maar 3000 eu burgers hebben gereageerd op een enquete en 97% daar van gaf aan met fake news geconfronteerd te zijn.
3000 eu inwoners. Van de 500 miljoen. En die hebben helemaal zelf geconstateerd dat ze fake nieuws hebben gezien.
Vraag: wat wil de eu nu voor maatregelen treffen.
Antwoord: we willen per land geheel omafhankelijke factcheckers gaan aanstellen. Die geen enkele band met de overheid hebben en geheel onafhankelijk zijn.

Helaas vraagt niemand wie deze factcheckers gaat betalen. Wel is aangegeven dat er ook weer controle moet komen op de integriteit van de factcheckers.

Na het beluisteren van dit werkelijk tenenkrommende gesprek moet ik constateren dat het intelligentieniveau van mevrouw de Cock Bunzing dat van een gemiddelde vmbo scholier niet ontstijgt. Geen idee wie of wat deze mevrouw heeft gedaan om benoemd te worden, maar een grotere incompetentie zal moeilijk te vinden zijn. Je schaamt je als Nederlander dat dit soort mensen zich mag manifesteren op de msm.

The2Amendment | 12-03-18 | 19:56 | 3

Gezellig weer terug naar de nazi-censuur onder Ome Adolf, meer is het niet, zit alleen een ander cadeaupapiertje omheen. Dat was ook zo'n gezellige tijd. Ik ga m'n Duits weer wat opvijzelen.

VeelTeSteil | 12-03-18 | 19:59

Het laatste stukje vrijheid van Nederland moet stuk blijkbaar. Maar waarom? Hoeveel baantjes voor vrindjes is genoeg, kunnen ze geen duurbetaald baantje krijgen om eieren in te kleuren of iets anders nuttigs waar we in ieder geval geen last van hebben als burgers?

O2Neutraal | 12-03-18 | 20:12

Ben ik wel benieuwd waar die 97% hun informatie vandaan halen? ;)

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:28

Nah, met vindsels als " sustainability of the European news media ecosystem" horen de desinformantendamens, heren eauk toch wel een plaatsje te krijgen in de overheidenen appendix van de eerstvolgende herziene editie van de Grote GeenStijl ReaguurdersWoordenLijst...

F. von Zeikhoven | 12-03-18 | 19:53

Hou je er buiten Cock ...

Watching the Wheels | 12-03-18 | 19:45 | 1

Kijk in m'n keel, dan zie je mijn kuiten.

smdyasc | 12-03-18 | 19:46

Haar man zingt onder de douche "N'oubliez Jamais"

steekmug | 12-03-18 | 19:57

Ze zien er bijna wit van.

reagluurder010 | 13-03-18 | 04:40

Opheffen? Welnee nergens voor nodig, een inlegvelletje is voldoende om het Nederlandse volk weer zoet te houden, 't waait wel weer over.

spamzuiger | 12-03-18 | 19:41

EUvsDisinfo gaat underkoffer lijstjes maken.
Met de EU geëiste algoritmelogica's van de internetgiganten gaan ze denk ik hun eigen gang.
De EU word steeds meer een trage controleapparaat en steeds minder een innovatiegemeenschap.
Voorbeeld:
www.bnr.nl/podcast/blik-op-europa/103...

steekmug | 12-03-18 | 19:40 | 1

Dat zou zo maar kunnen, dat ze gewoon lekker dat lekkere algoritmespul 'opeisen' en willen toepassen in de eigen systemen. Misschien staat er wel een boetekwijtschelding tegenover als men meewerkt.
* dwangmatig aluhoedjes vouwen en vervolgens opzetten doet *

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:07

Landverraad van de bovenste plank.
EUSSR in actie tegen de eigen bevolking.
Joseph Goebbels was een amateurtje in vergelijking hiermee.
Nexit NU!

pennestront | 12-03-18 | 19:40 | 2

Dat is ook wat het is. Helaas vind het merendeel van het Nederlandse volk het allemaal wel best zolang er nog wat te zuipen en vreten valt, the voice of Holland en GTST op TV zijn en moeders de vrouw en vriendlief zo nu en dan Durex kunnen sponsoren. Kansloos allemaal.

VeelTeSteil | 12-03-18 | 19:55

Je zou bijna gaan denken dat de klimaatdoelstellingen het gekozen middel is om de gewone burgers in de maat van de EU te proberen laten lopen, zodat de EU meer macht kan krijgen over de burger. Maar dat is slechts wat mijn paranoia-brein denkt.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:11

Sylvana Simons weigert discussie met Annabel Nanninga en komt niet naar studentendebat ff tussen door sorrie welgemeende excuus

witchmaster | 12-03-18 | 19:38 | 2

Dat was toch al bekend? Reden van SS was dat FvD aan etnonationalisme zou doen en daar wenscht mevrouw de etnoNationaalradicalista niet mee te spreken...

F. von Zeikhoven | 12-03-18 | 19:56

Natuurlijk gaan die 'D'66 ers die haatclub niet opheffen. Dat is hun eigen kindje, bovendien was het zo afgesproken. Dat het niet functioneerde en dat niemand het wil is natuurlijk geen argument. Een vorst gaat toch ook zijn kroonjuwelen weggeven?

down | 12-03-18 | 19:38

De Cock Burning voor al uw brandende lul-verhalen.

Premier Trutte | 12-03-18 | 19:38

Geen zorgen, Madeleine gaat zorgen voor een nieuwe commissie die EUvsDisinfo streng zal controleren.
Want de oplossing is altijd meer EU.

Harry Turtle | 12-03-18 | 19:36 | 1

Daar zou u nog best eens gelijk in kunnen hebben. Die controle-commissie moet uiteraard ook weer gecontroleerd worden en zo ad infinitum.

McSplutter | 12-03-18 | 20:02

Een EU-dictatuur is tot daar aan toe, maar waarom moet dat perse met lelijke wijven? We betalen genoeg om door lekkere wijven belazerd, bestolen en belogen te worden godverdomme!

De Briemusketier | 12-03-18 | 19:34 | 1

Juistem! Een beetje meer Berlusconi wijven in dat nepparlement graag. Geld zat..

atheïstisch stemvee | 12-03-18 | 19:42

De Cock Burning voor al uw brandende lul-verhalen.

Premier Trutte | 12-03-18 | 19:34

Op naar een motie waarin de minachting van Olongron aan de kaak wordt gesteld.

denhaagvandaag | 12-03-18 | 19:34

De arrogantie van de macht in actie. Als je denkt dat het niet erger kan worden, het initiatief tegen nepnieuws, word afgeschaft, blijkt dat het kwalijke instituut afschaffen zelf het grootste nepnieuws is dat we kunnen vinden in de Nederlandse ether/internet. Als het niet zo triest was dan zou je er hard om kunnen lachen, maar we weten dat we dit baantjes feest betalen.

O2Neutraal | 12-03-18 | 19:32

F*ck de hele EU teringzooi. Iedereen daar in Brussel vreet uit de gigantische honingpot aan salarissen en subsidies en andere emolumenten. Gaat niet zo maar met een pennestreek weg.

Zwizalletju | 12-03-18 | 19:28 | 1

Laten we het dan met een rood potlood-cirkeltje alvast een zet in de juiste richting geven!

McSplutter | 12-03-18 | 20:04

De ‘ever closer union’ zal nooit een paar stappen terug doen of inzien dat de EU zich begeven heeft op terreinen waar het had van weg moeten blijven. Nooit, never.
Dat is wat dit ‘project’ primair kenmerkt.

Pro-Europa dus tegen de EU.

Desmoulins | 12-03-18 | 19:28 | 1

Pro-EU dus tegen Europa, bedoel je dan zeker?

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:32

Ehhh meer EU dan maar.

rein9576 | 12-03-18 | 19:28

De schadelijke enkele loyaliteit is nergens zo duidelijk te zien als bij de landverraders die bij de EU in dienst zijn.

smdyasc | 12-03-18 | 19:20

Nou dat "us vs them" klopt wel. Het is us vs EU.

knutsel_ | 12-03-18 | 19:20

Wat had je gedacht dan ?

ivanhoe bergs | 12-03-18 | 19:19

En plotseling weet ik het, ik wordt nepnieuws promotor in Brussel. Hoef ik niks voor te kunnen, alleen maar doen wat de grote baas wil. ( Druk koffer inpakken).

jan huppeldepup | 12-03-18 | 19:15 | 3

En onderweg nog even de werkwordten doornemen.

Musset | 12-03-18 | 19:17

Moet ik dat daar kanne dan, ojeetje ( Koffer weer uitpakken doet).

jan huppeldepup | 12-03-18 | 19:28

Welnee man, Duits (Merkelisch) wel (en Letzebuergisch ook, anders verstaat Drinker je niet).

Bijtendehond | 12-03-18 | 19:33

Allemaal even verder denken, WEB 3.0 komt eraan, volledig "censorship resistant" Al die machtswellustelingen a la Frenske T. Mark R, Arrogander P. Kees V. , om er zo maar een paar te noemen, zij lopen 10, zo niet 20 jaar achter als het gaat ontwikkelingen die nu bezig zijn. De arrogantie van een of andere Wopke die verkondigt "Crypto" te gaan controleren en het publiek er tegen te gaan beschermen.... wat een lul... Hij praat als een kip zonder kop de FTC en de SEC na, zonder enig idee te hebben waar hij het over heeft. Raad iedereen hier aan eens te zoeken op "sec giancarlo crypto"

Biologische_Dildo | 12-03-18 | 19:14 | 1

Ze zullen proberen te reguleren, maar alle gedecentealiseerde initiatieven, ook voor blogs en journalisten, daar kunnen ze echt geen ene f**k tegen doen

WaltherP99 | 12-03-18 | 19:54

Ik weet niet wie ik nu erger vind. De vriendinnetjes van Ollongren of Ollongren zelf.

Wasbakplasser | 12-03-18 | 19:14

Ieder NIDA lid nl paspoort afnemen.

newray | 12-03-18 | 19:14 | 1

ben 100% voor, wat een smerige vieze club dat is. bah, schaam me als Nederlander voor zoiets...

Rene046 | 12-03-18 | 22:18

Het enige wat ze daar doen is zorgen dat weer een extra miljoenen kostend clubje met toeters en bellen zijn gang kan blijven gaan. De inhoud en het waarom is niet relevant.

070 | 12-03-18 | 19:13

Dit is op zichzelf wel positief:
"The HLEG advises the Commission to disregard simplistic
solutions. Any form of censorship either public or private
should clearly be avoided. Fragmentation of the Internet,
or any harmful consequences for its technical functioning
should also be avoided."

Maar goed. Glas. Plas. Was. Juncker is dronken, Selmayr de baas, en Oekraïne krijgt ons geld.

algoritmos | 12-03-18 | 19:12

Ik neem aan dat elke vorm van reclame binnenkort wordt verboden. Als er iets disinformatie in onze huidige maatschappij is, dan is dat wel reclame.

faz | 12-03-18 | 19:09 | 2

Ook dat!

Premier Trutte | 12-03-18 | 19:57

en al het geleuter over global warming, Rusland, islamofobie....
kom op met echte feiten.. die een verhaal ondersteunen..

Rene046 | 12-03-18 | 22:17

Adelijke naam, allemaal Beadinnetjes

Bokito ergo sum | 12-03-18 | 19:08

We gaan het zien. Ik geef haar het voordeel van de twijfel.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 19:02 | 5

Daarom rouleert de EU meestal alle stromannen. Altijd nieuwe figuren, altijd nieuwe twijfel, altijd nieuw voordeel. En zo rolt men door....

Feynman | 12-03-18 | 19:07

Gebaseerd op wat?
Eerdere ervaringen met deze landverrader en/of EU?

Desmoulins | 12-03-18 | 19:29

Nergens op gebaseerd natuurlijk, maar volgens de plaatselijke Swami moet ik vooral positief denken.

Rest In Privacy | 12-03-18 | 20:52
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl