achtergrond

Geenstijl

Tomgeroffel! Alhier het Reiseprogramm van het volledig verzorgde weekend Tanken met Tom

Voor iedereen die nog geen lid is van GeenStijl Premium en wél kans wil maken om all-inclusive met Tom Staal, Mandy Slim, Rob Muntz & GeenStijl op reis te gaan naar Keulen: het kan nog.

Word lid en heb geluk. Deze week (echt) plukt reisleider, biergrootmeester, Duitsland-kenner en notaris Tom de mazzelpikken uit het ledenbestand. Tomgeroffel, want hier komt het programma!

Dag 1. Met de trein naar het oosten om terug te halen wat van ons is. Zoals fietsen. Traditioneel wedstrijdje Backwurst wegrammen in een klassiek Brauhaus, ruzie maken met de waard en er jubelend op wijzen dat Elzas-Lotharingen bij Frankrijk hoort. Staalbezopen je kont afvegen met het shirt van Olaf Thon. Liedjes van Rudi Carrell verkrachten op een plein. Duitsers uitleggen dat Commissaris Rex een nog foutere Duitser was dan Horst Tappert. Zorgen dat ze bij die ene beruchte club spijt hebben van dat all-in arrangement. Tom Staal: "De nacht zal als 'Skandall im Sperberzirk' de geschiedenis in gaan. Je moet wel weten wat het betekent."

Dag 2. Marcherend op Wagner ****hysterisch krijsen dat Schultenbräu lekkerder is dan Kölsch. Een muur bouwen door de stad en op het grote plein allemaal kuilen graven, terwijl de rest een atoombunker kraakt. "Merkel heeft vieze tieten", roept iemand. O ja, we hebben een skybox met oesters & champagne bij de plaatselijke voetbaltrots. En daarna gaan we grienend herstelbetalingen accepteren in een stripclub. Tom Staal: "We gaan gewoon op boevenpad en we zien wel."

Dag 3. **Ontbijt, Hauptbahnhof, doei.

leuk

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.