achtergrond

Geenstijl

Kunstmeisje Kate trotseert verbod en gaat WEL gewoon naar Rietveld. Ook u bent uitgenodigd

Oh, nee, klopt. Bovenstaand is niet Kate, je kunt immers niet altijd winnen. Het is d'r wederrelhelft Stefan Ruitenbeek, met we ze gisteren te horen kreeg dat de Rietveld Academie hun LEZING PREVENTIEF VERBIEDT ****omdat een paar deugjankstudenten de Amerikaanse campuscultuur definitief naar Nederland geïmporteerd hebben en docenten hier maar al te graag in meegingen. Hun pathetiek was al met geen pen te beschrijven, maar zelf deze eigenaardigheid konden ze niet zelf bedenken en moest 1:1 ingevlogen worden uit Berkeley. De treurnis. 

Maar er is goed nieuws, want Kate en Stefan hebben hun crusader gear&siege engines uit het vet gehaald en besloten donderdag de Rietveld dan maar gewoon te bestormen. Deus Cult! Het is inmiddels een bepaald dynamisch boeltje aan het worden. Hoewel outnumbered and outgunned, beginnen studenten van de Rebel Alliance zich tegen het verbod te keren en heeft een student naar verluidt zijn studio in de Rietveld aangeboden als locatie. 

En zodra we weten waar het euvel zich precies voltrekt, bent u natuurlijk ook van harte uitgenodigd even in deze gefaalde biotoop te komen kijken hoe de deugdorfine-brigade zichzelf onsterfelijk belachelijk maakt. Het zou toch jammer zijn... als... Tom Staal het ook nog eens allemaal op video vastlegde.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.