achtergrond

Geenstijl

Totale loser Frank van der Linde leeft nog

Ah men! Favoriete beroepswerrekeloze Frank van der Linde had aangegeven te stoppen met actievoeren want moeilijk moeilijk en een baan vinden was al zo lastig en het had toch allemaal geen zin. Maar toen kwam de Terry.

Inmiddels is Frank weer volledig verstrikt in zijn eigen waanbeeldjes en denkt ie weer vrolijk dat zonder zijn tussenkomst de laarzen van de bruinhemden weer zullen weergalmen tegen de Amsterdamse geveltjes. Frank gaat dus adverteerders bellen en een zaaltjesondernemer aanspreken op het feit dat de dandyeske polderadolf zijn feestje gaat vieren in een gehuurde bierkelder. Typisch weer domlinks: het prima vinden dat zieke Marxisten (85 miljoen doden and counting) gewoon een ruimte van de UvA krijgen, dat De Nieuwe Liefde extremisten inplant en dat er verder nog een miljoenmiljard gesubsidieerde broedplaatsen en debathokken zijn voor alles wat maar "divers" is, maar wel he-le-maal over de pis gaan als iemand die aan de rechterkant van Chairman Mao een zaaltje huurt. En dan maar verbaasd zijn dat de verstikkende monocultuur van intimiderend links zo makkelijk wordt uitgebuit door rechts om stemmen te winnen - voorbeelden te over, immers.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Interview met historicus Martin Harlaar, de schrik van woke en gendergekkies

Historicus Martin Harlaar (Amsterdam, 1956) publiceerde Het gender-experiment. Hoe maakbaar is onze identiteit als M/V/X? en Ben ik wel woke genoeg? Een ontdekkingstocht door het land der Social Justice Warriors.

@Arthur van Amerongen | 27-01-24 | 20:45 | 121 reacties

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.