Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fuck de formatie. DSW verlaagt zorgpremie EN eigen risico (en Fleur Agema vlamt)

DSW, de kleine verzekeraar that could, wacht niet tot de politiek klaar is met formatievechten, maar gooit tegen alle verwachtingen zowel de zorgpremie als het eigen risico omlaag.

OK, er gaat niet meer dan vijftig hele eurocenten per maand van die premie af, dus het is pinda's. Maar in Eeuwigeformatië wilden ze de premie enorm verhogen. Eerst wilden ze het eigen risico hoger maken, maar toen gingen demense morren, dus dat werd héél snel teruggedraaid, maar dat wilden de sneaky formatiefuckers wel stiekem compenseren met hogere zorgpremies. DSW maakt nu als eerste de nieuwe premies bekend en die gaan dus omlaag. Goed om te weten als het overstapseizoen begint (en hier kun je overstappen). DSW haalt ook 10 piek van het eigen risico af. "Een symbolische verlaging en een signaal naar de politiek", volgens DSW-baas Chris Oomen. "Een hoger eigen risico is onacceptabel en onfatsoenlijk want een bedreiging van de solidariteit tussen chronisch zieke en gezonde mensen." Hele linkse praatjes eigenlijk, van het soort die PvdA Kamerlid Henk Nijboer (die vier jaar zijn hypocriete muil hield want regeringspartij) ook ineens uitslaat in de zogenaamde Zorgcommissie van de Kijvende Wijven. Maar de koningin van de bevlogen zorgstrijd is en blijft Fleur Agema, die in datzelfde debat de vloer aanveegde met de loze verkiezingsbeloftes van CDA Mona Keijzer, die ook in een strak formatiecorset zit ingesnoerd en dus niet meer zelfstandig mag ademhalen. Goed dat DSW & PVV de toon weten te zetten vóórdat de flikkerse formatiebende de hand komt ophouden voor meer kille knaken voor het door fraude verziekte en door oud-politici gerunde zorgkartel.

Social

Reaguursels

Inloggen

Fleur Agema heeft gelijk.
Het 'formatie-spel' om 'n regeringscoalitie te smeden (lees: elkaar als regeringspartijen helemaal vast te zetten in 'n regeringsakkoord getuigt niet van veel en warm vertrouwen in elkaar als collega's); maar die geheime handeltjes-politiek wordt belangrijker gevonden als onderlinge machtsverhouding, dan waar het inhoudelijk over gaat.
Alle politici vinden dat eerst hun eigen positie verzekerd moet zijn, voordat ze (ook nog) opkomen voor de belangen waarmee ze zichzelf profileren bij het kiezende publiek. (lees: eerst ik mijn macht, dan pas de kiezersbelangen)
In coalitieland vindt men dit de cynische kant van de democratie, omdat partijen water in de wijn moeten doen, soms zelfs homeopathisch veel water, zodat van de beweerde werkzame stof er materieel niets meer in 't medicijn zit.
En dan blijkt politiek 'dus' kwakzalverij en placebo (als onze partijkleur maar aan de macht is; ongeacht of die iets doet waarvoor ze er eigenlijk zijn)
Is dat kil, koud en berekenend (?), ja.
Kan Fleur Agema dan nog wel 'gelijk' hebben, als zij dat gedrag bij Mona Keizer aan de kaak stelt (?), jazeker.
Blijft dat laakbare gedrag beperkt tot mevrouw Keizer (?), nee, natuurlijk niet, *want* al die anderen doen 't ook als 't moet bij 'n stoelendans voor de regering.
Is het politieke bedrijf 'corrumperend', als de coalitie-afspraak altijd vóór moet gaan boven de zelfstandigheid van een gekozen kamerlid (?); ja, al die politieke spelletjes ontstaan door partijdiscipline waarbij het partijbelang groter is dan kiezers-'vertegenwoordiging'.
We zullen binnen dit 'systeem-van-gedwongen-samenwerking', daar onder de Haagse stolp, dus altijd bedrogen worden (!), op wie we ook stemmen.
Democratie is meestal klote. We hebben een dwingend referendum nodig. Om bij uitzondering aan dit soort machtsspelletjes te kunnen ontsnappen.
Dat zie ik nog niet gebeuren, want dan raken die jongens en meisjes hun chanterende machtspositie kwijt. (pas zodra er zovéél macht is weggezogen naar de EU, is er minder over om nog langer poppekast mee te spelen, en dan krijgt Nederland een dwingend referendum, om te mogen beslissen over 'onbelangrijkheden' als de keuze uit ontwerpen voor de nieuwe verkeersborden. Dat burgers nu, en in de toekomst alleen maar over onbelangrijkheden 'mogen' meepraten en 'n beetje mee-beslissen, en verder kop houden, en belasting betalen.

Der Paulie | 26-09-17 | 22:41 | 1

Goed verhaal en in essentie helaas de waarheid.

Hetvolkspreekt! | 27-09-17 | 14:40

Fantastisch neergezet hoe huichelachtig het wel niet is naar de kiezer, in het bijzonder naar degenen met veel zorgkosten en zorgen zitten hoe ze elke maand de eindjes aan elkaar moeten knopen. Dit gaat over ruggen van een groot deel van het electoraat.

Fleur was en blijft een heldin voor mij voor het blootleggen van enorme misstanden. Geweldige vrouw!

Jan, Leiden | 26-09-17 | 20:43

Rutte, Buma, Pechtold en Segers: the Pinocchio Brothers.

oliebolletje123 | 26-09-17 | 20:38

Agema heeft zaak-inhoudelijke argumenten, die niet weerlrgd worden door Keizer.
Agema heeft dus gelijk.
En mooi gesproken, hoor!

hotmint | 26-09-17 | 20:22

Leve de man van de DSW van je hiep hiep hiep Hoeray.
En nu allemaal overstappen.

RayHolland | 26-09-17 | 19:26

Fleur Agema zegt gewoon waar het op staat. Ze is een bevlogen en toegewijd politica en daar kan Mona Keizer een voorbeeld aan nemen. Een uitermate zwakke en klunzige zet van Keizer om het op de persoon te gaan spelen.

Gravin v Kippenbouth | 26-09-17 | 19:22

Rooms en Volendams... Een uitgelezen combinatie die altijd hypocrisie en smeerlapperij oplevert. Mevrouw Keyzer zit nog met een uitgestreken smoelwerk dit draaikontbeleid van het CDA te verdedigen... Ga koken, mens!

knerf | 26-09-17 | 18:48

Christelijke grafhonden, niet te vertrouwen! Fleur slaat die keijzer lekker om de oren met haar eigen gereutel.

slipsniffer | 26-09-17 | 16:52 | 1

Van het cda moeten ze heel rap de "c" afhalen. DSW is trouwens een christelijk georienteerde ideeele zorgverzekeraar. Lopen ze mooi hiermee het verradelijke cda voor de voeten.

matrixbluepill | 26-09-17 | 17:58

Inderdaad is het gewoon weer kiezersbedrog van de CDA en Keizer , maar dat de PVV dat roept is echt een voorbeeld van de Pot ( Agema / PVV ) de Ketel ( Keizer / CDA ) verwijt dat ze zwart ziet. In 2010 stond in het verkiezingsprogramma van de PVV en werd het ook door dhr Wilders meerdere malen geuit , dat een verhoging van de AOW leeftijd niet bespreekbaar was voor de PVV . Kabinet Rutte -1 , het gedoogkabinet , kwam tot stand omdat bij de onderhandelingen de PVV dit heel snel inleverde en opeens niet meer tegen een verhoging was. Dus mevrouw Agema heeft eigenlijk geen enkel recht om nu iemand anders van kiezersbedrog te beschuldigen zonder even toe te voegen dat ze dat zelf ook zou doen.
Wat mij ook erg verbaasd is dat iedereen het blijkbaar normaal vindt dat de zorgkosten elk jaar verder omhoog gaan . Hoezo gaan deze elk jaar omhoog?

Tishelder | 26-09-17 | 16:33

Ik had (absoluuut geen CDA-stemmer) Mona Keizer best wel hoog zitten, eerlijk oprecht kwam zij over. In een keer volledig weg. En dan ook nog proberen een sneer te maken naar de PVV (mijn stem wordt gewoon door het partijkartel ongeldig verklaard) alsof die niet bereid zijn om te regeren. Nee, het lag even anders: Vorige keer is CDA de gemaakte afspraken bij het gedoogakkoord niet nagekomen, waardoor PVV zei: maar dan doen wij niet mee. En dat wordt uitgelegd als weglopen, terwijl CDA juist onbetrouwbaar bleek te zijn. logisch dat je dan wegloopt.
Mona Keizer .. je bent een triest geval. Je had hier jezelf onsterfelijk kunnen maken. Ik ben zelf hartpatient en zit dus voor mijn hele leven vast aan het eigen risico. Terwijl de buurman zich volvreet met met vette hap en rookt en in de toekomst bakken met geld gaat kosten, kost het hem nu niets.
Dit is pure discriminatie!
CDA, D'66, VVD, CU .. jullie zijn een stelletje onbetrouwbare honden. Jullie zijn zo corrupt als de neten en we gaan de volgende keer massaal met jullie afrekenen. Nooit meer iemand van deze partijen in de politiek. Behalve Pieter Omzigt. Dat is de enige eerlijke vent. Mona Keizer leek dat ook te zijn, maar is dus net als alle anderen. Je had met je vuist op tafel moeten rammen: ik heb 100.000 extra voorkeurstemmen en heb een belofte gemaakt. Als deze niet wordt ingewilligd, stap ik uit de partij en is er geen meerderheid in de kamer meer.
Lafbek en onbetrouwbaar figuur. Je zal er maar op gestemd hebben.
Misselijk mens!

Hetvolkspreekt! | 26-09-17 | 14:51 | 1

Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Die hele corrupte politieke zooi daar op het Binnenhof komt me mijn strot uit. Democratie in Nederland? Je kunt nog beter in een corrupt land wonen waar de corruptie in ieder geval met de handjes (geld) boven tafel wordt uitgevoerd. Dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent. Hier zijn het van die Lachende Naaiers met die vieze vuile smerig kudt greins op hun smoelen die de gewone burger pakken. Maar ja, de meeste blijven stemmen op o.a. die kudt VVD ivm de hypotheekrente aftrek. Ben benieuwd als deze compleet tot 0 is gedirigeerd en wat dan de volgende verkiezingsuitslag wordt.

Rest In Privacy | 26-09-17 | 15:15

Mona Keijzer, van het CDA wat een compleet nagemaakte is dat.
Het CDA breekt een verkiezingsbelofte over de zorg en Keijzer blijf maar liegen. Echt chtistelijk is dat`/
Keijzer een baantjes zieke mevrouw, onbetrouwbaar en dat is het hele erge.
~Maar dat krijg je vaak als " christelijke`' in de politiek gaan.
Kijk maar naar Balkenellende.
Door hem zitten we nu met de ellende van `Jucker en Timmermans, de op macht uit zijnde geldverslinders.
Keijzer`; ~" mens gaat toch koken" !!

outdoor | 26-09-17 | 14:47

Yes!
Ik deug ook met mijn DSW ziekenfondsverzekering!
Getekend tegen de sleepwet- Halsema- en hondenleed.
FvD lid geworden.
Mijn vrouw heeft vorige week haar abonnement op de krant Trouw opgezegd.(Ze werd de discussie,s zat ;)
Nu nog alleen maar een zinnige bijdrage aan deze discussie toevoegen,....
:)

Rest In Privacy | 26-09-17 | 14:28 | 1

Je bent al lekker bezig met je bijdrage aan de maatschappij, die discussie is miz ondergeschikt

BenHetZoZat | 26-09-17 | 17:01

CDA is “midden”. PVV is “extreem rechts”. Snapt u het nog?
Wat is wel snap in deze: Verkiezingsbeloften voor de bühne, formeren voor de macht.

Carryon | 26-09-17 | 13:29

Agema heeft gelijk natuurlijk. Keizer geeft hier toe dat de formerende partijen schijt hebben aan democratie omdat baantjes voor het CDA belangrijker zijn. Even rekenen: Ze zegt dat 2 partijen in de formatie het wel willen en 2 niet. Als de 2 partijen hun poot strak houden in deze en met de oppositie mee gaan praten we over een grote meerderheid in de 2e kamer. Helaas doen ze dat niet en gaat op deze manier de stem van een grote meerderheid van de kiezers verloren. Puur democratisch bedrog is het!! "Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste" is 1 van de 10 geboden. CDA en CU hebben ook hier maling aan.

Toetsiemonster | 26-09-17 | 12:44 | 1

Geloof is de ondergang van de mensheid oftewel de appel aan de boom waar adam met zijn poten af had moeten blijven of was het Eva .. geloven na 2017 jaar beschaving nog in een sprookjesboek. Ja .. en ik denk dat de aarde plat is .. hoe dom is dat?

Hetvolkspreekt! | 26-09-17 | 17:02

Nederlandse politiek: Veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven.

Joffri | 26-09-17 | 12:41
-weggejorist en opgerot-
peterhaarsma | 26-09-17 | 12:34 | 2

Ik vond die zogezegde opgewondenheid nog wel meevallen. Ze blijft in elk geval netjes. Topwijf!

whetherthouwouldbe | 26-09-17 | 12:33 | 1

Onbetrouwbaar dus. Ook corrupt dus.

Hetvolkspreekt! | 26-09-17 | 14:57

Fleur Agema heeft gelijk, maar zij krijgt het helaas niet. De geschiedenis heeft wel geleerd dat er veel keizers van hun voetstuk gevallen zijn. Laatst nog een, bij die andere club. Nooit meer iets van gehoord. Kom op Fleur, schouders eronder!

Een vrije paling | 26-09-17 | 12:31 | 1

Fleur Agema heeft regelmatig gelijk.

J. Jarig | 26-09-17 | 13:22

Fleur for president......

serieusgenomen | 26-09-17 | 12:24

DSW is koel. Doen nooit ergens moeilijk over. De directeur doneert zijn volledige salaris aan personeel en/of goed doel.

pivo1 | 26-09-17 | 12:23

Het accent blijft een minpuntje bij Agema. Maar ze bedoelt het goed.
DSW FTW.

LJBrinkhorst | 26-09-17 | 12:22 | 1

Haar aksent is prima.

Jezus_Boeddha | 26-09-17 | 12:29

Voor 2017 was vooraf de verwachting dat de premies op jaarbasis € 42 hoger zouden worden. Dat werd meer dan het dubbele, gemiddeld € 92. Voor 2018 begint het er steeds meer op te lijken dat regering en kamer alweer totaal geen inzicht in of grip hebben op het dit verhaal.

Ogre | 26-09-17 | 12:16 | 1

Dat inzicht en grip op de kosten komt er ook niet omdat de eindgebruiker = de patient, de rekening niet zelf betaalt. Er is dus geen enkele aandrang om het eens wat zuiniger aan te doen, behalve dat hele kleine stukje eigen risico (EUR 385 op de totale gemiddelde zorgkosten van ruim EUR 5000 p.p.) Wil je inzicht in de kosten en vooral kostenreductie, dan moet het eigen risico fors omhoog. Dat kan dan gecompenseerd worden door een lagere belasting in de hoogste schijf, want alleen de 'veelverdieners" dragen netto aan de belastingpot bij. De rest van de bevolking kost de overheid alleen maar geld.

bdn01 | 26-09-17 | 12:29

Ruim 80 miljard per jaar,.... and counting. We betalen maar 25% van de zorgkosten via de premie en het eigen risico. De rest komt van de belastingbetaler = 20% van de bevoling met de hoogste inkomens. Denivelleren is een feest!! Omhoog met die premie en het eigen risico!

bdn01 | 26-09-17 | 12:14 | 5

Klopt als een bus wat bdn01 schrijft. Zorgpremies zijn slechts het topje van de ijsberg. Nederlanders zijn te verwend wat de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg betreft. Huisarts zou niet gratis moeten zijn en het aantal behandelingen dat volledig wordt vergoed kan best omlaag. Ook kunnen ziekenhuizen flink besparen op de apparatuur die niet het nieuwste van het nieuwste hoeven te zijn. Meer mensen op een kamer zal de kosten ook flink drukken. Wil iemand toch een luxe verblijf met betere zorg dan gaat men maar naar een privékliniek die door de reguliere verzekering niet wordt vergoed.

Gulliver | 26-09-17 | 14:03

En die hoogste inkomens zijn weer rijk geworden van het uitbuiten van het gewone volk... Rot toch op man. Er liggen miljoenen op de planken van de zorgverzekeraars. Het kabinet geeft wel anderhalf miljard aan Defensie. Tsja, wan tde Russen of Chinezen zouden wel eens kunnen komen...

knerf | 26-09-17 | 18:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Toen ik in het nieuws Merkel Rutte als excuus hoorde gebruiken waarom ze haar eigen formatie niet snel zou hoeven afronden, werd het opeens duidelijk: er komen geen nieuwe regeringen meer in Nederland en Duitsland. Ze blijven nog een tijdje doormodderen met formeren, maar dat is om de schijn op te houden. Brussel neemt strax gewoon direct de macht over en nationale regeringen worden afgeschaft. Rutte en Merkel zijn als eerste aan de beurt om deze transitie in hun landen te maken.

apekind | 26-09-17 | 11:53 | 2

Opzich is het huidige stelsel nog ingericht op communicatie middels koerier te paard en dagmars afstanden van infanterie.
Dus zo gek is het niet om een paar bestuurslagen weg te snijden.

Teleo | 26-09-17 | 12:06

Juncker, Trump en Xi Jinping de baas en die gaan straks ook weer fuseren met als excuus de enorme dreiging van Kim.

Watching the Wheels | 26-09-17 | 12:12

En in de herhaling: de enige oprechte politieke beestjes op dossier Zorg met het hart op de goede plek en kennis van zaken, zijn Fleur Agema en voorheen Agnes Kant. Dierenpoes mag er ook wel bij.

chicago river | 26-09-17 | 11:46

keizer lult alleen maar over compromissen sluiten ikke ikke ikke wil in de regering.. daar draait het nameijk om.. niet om het belang van de burger... het zelfde gezwets wat ook van die d66 griet die naast haar zit.Die had tijden het debat hierover ook niets te melden ,ober het feit dat d66 het eigen risico omhoog wil.
Het enige wat ze deed was papegaaien over dat de formatie bezig was en ze niets kon zeggen.Flikker toch op: je zit daar dankzij de burgers ;en die wordt geen openheid van zaken gegeven.Waar de burger volledig recht op heeft.
En dan het niet verhogen van het eigen risico: doen ze net alsof ze iets goeds hebben gedaan.Ze hebben helemaal niets goeds gedaan: de premie gaat gewoon omhoog(want de verzekeraars moeten blijven scoren).Nee het eigen risico moet gvd omlaag.7 oplopend tot 13 miljard overschot.

p17266141 | 26-09-17 | 11:42

Die schippers is antiechelijk door de mand gevallen.Vorig jaar kwamen die zorgverzekeraars met de leugen :'ja de premie moet omhoog want we hebben niet genoeg geld''.Een onafhankelijke minister die er voor de burger zit zou gelijk financiele bewijzen vragen aan de zorgverzekeraars,om hun verhaaltje te onderbouwen.Deze vrouw schippers deed/ doet helemaal niets ,slikt het verhaaltje gewoon voor zoete koek.En nu hoor je die politici meerdere malen zeggen ,dat die zorgverzekeraars grote winsten hebben.Kortom schippers zit er om haar volgende werkgever te spekken ,en niet voor de burgers.

p17266141 | 26-09-17 | 11:33

Ik ben al jaren geleden overgestapt naar DSW , is een prima zorgverzekering laat de andere verzeker maatschappijen maar lekker de tyfus genieten , en de overheid heeft ons alleen nodig voor het geld en voor de rest niets , en volgende jaar ga ik lekker minder werken de overheid wil jou met 70 jarige leeftijd de kist in kieperen omdat je niets meer opbrengt om zo te kunnen graaien in de pensioen pot voor die tijd maak ik het zelf wel op .

Jetstream | 26-09-17 | 11:32

Denkend aan mannetje Hoogervorst (VVD) denk ik aan een weggejorist en opgerot in een totale online manhunt medieval on my ass. Dus houd ik mijn gedachten voor mijzelf.

chicago river | 26-09-17 | 11:24

50 cents p/mnd minder. Oke. Zelfs die rapper komt nog harder naar voren. DSW 'ik doe niet meer mee'. Wat een flauwekul.

chicago river | 26-09-17 | 11:22

Marktwerking is een duur woord voor oplichting, het kwam allemaal uit de VVD doos, met Hoogevorst als architect.
Verneuk de massa, grijp de kassa.

Rest In Privacy | 26-09-17 | 11:20

Chris Oomen is een held. Geeft vaak zijn salaris weg aan zijn medewerkers of zoals een paar jaar terug aan de voedselbank. Hij zwemt in het geld en kan dus tegen alles en iedereen fuck you zeggen.

Randall3.0 | 26-09-17 | 11:13 | 2

Behalve tegen de dood. Die zal ook tegen hem de grote 'Fuck You, je mag niet meer meespelen' zeggen.

Teleo | 26-09-17 | 11:18

Nee hoor Teleo, dan nog zegt hij "fuck you" terug, "ik WIL niet meer meespelen".

PresidenteDeConjovia | 27-09-17 | 06:06

Het is sowieso belachelijk hoe makkelijk huisartsen hun geld verdienen. 5000,- piek abonnement per klant per jaar vangen en niet eens langs hoeven komen of een eindejaarsdoosje chocolade van die lui.

Teleo | 26-09-17 | 11:13 | 12

Voor een huisartsensalaris kom ik, met een vergelijkbare opleiding en achtergrond, mijn stoel niet uit. EUR 5000 is natuurlijk totale bullshit. Dat zijn de gemiddelde zorgkosten per Nederlander per jaar. Daar wordt dan alles van betaald, De huisarts krijgt daar maar een klein deel van.

bdn01 | 26-09-17 | 12:22

Er zijn hele goede huisartsen die elke cent verdienen. Maar je hebt ook van de uitzendkrachten die de 10 minuten voor jouw als patient besteden aan koffiedrinken voor je neus , klagen over eigen werkdruk, medicijnen pushen en dinosaurusreflexen diagnosticeren.

MistaRazista | 26-09-17 | 14:21

Franque heeft gelijk. Ik mocht willen dat ik voor elke klant 5000 euro per jaar ving. Met 45 uur per week overdag werken (praktijk open) en 1 dienst in de week van ongeveer 8 uur kom ik aan 53 uur per week. Dat is exclusief administratie, vergaderingen en nascholingen in avonduren en weekenden. Dus 60 uur per week haal ik gemakkelijk. Dat afgezet tegen de inkomsten kan ik niet beticht worden als zijnde graaier. Er zijn genoeg academici die een kortere opleiding (huisarts=9 jaar) hebben en veel meer inkomen vergaren. Dus dat gezeur moet wat mij betreft afgelopen zijn. Ik zeur niet en anderen moeten dat dus ook niet doen.

Eduard van Druten | 27-09-17 | 09:14
▼ 9 antwoorden verborgen

Broodje aap verhalen uit de politiek en zorgmaffia.
Men nemen de MSM en vertellen dat er een verhoging komt. Dan laat je de politiek een beetje op en neer schudden en ten laatste kunnen de winstkakkers/zorgverzekeraars de deksel op de ketel doen.

Kern van het verhaal?
Ze pakken ons wel met die 2% BuTeWu verhoging of met een andere maatregel.

Rest In Privacy | 26-09-17 | 11:12

Helemaal gelijk Fleur!

miss error | 26-09-17 | 11:09

Een prachtvrouw die tante Fleur, uiteraard. Maar de verplichting van de zorgverzekering moet natuurlijk gewoon opgeheven worden. En de belasting naar beneden. Dan kan iedereen zijn eigen zorg betalen. En dan is er geen CDA-er die aan de strijkstok komt hangen met een stel corrupte VVD-ers.

tipo | 26-09-17 | 11:09

stelletje leeghoofden in de oppositie, het kan dus wel anders kijk naar de praktijk. dit zegt wel iets over het intellect van hun kiezers.

ogeon | 26-09-17 | 11:06 | 1

Verklaar u nader omtrent 'de oppositie'. Wat kan dus wel als oppositie zijnde? Behalve vaak aan de zijlijn toekijken en een beetje kritisch zijn.

mghammer | 26-09-17 | 11:36

Het kan en enkel en alleen bij DSW zij komen hier mee altijd DSW ik zou zeggen doe als ik en allen daarheen ik ben al mijn hele leven lid van DSW!!!Volgen mensen

Pempy Boludo | 26-09-17 | 10:59

Heb allang door dat die Keijzer van het cda een carriere politica is die omhoog gevallen is, en waarbij wij, de burgers, dood kunnen vallen. Alles is nep aan haar.

070 | 26-09-17 | 10:49 | 1

Ik denk dat dat wel voor 148 van de 150 kamerleden geldt.

mghammer | 26-09-17 | 11:37

Heel goed DSW. Boetsj blijft vrolijk klant :)

Boetsj | 26-09-17 | 10:48

het spel van de zorgverzekeringen; 'kom bij mij, kom bij mij, is weer begonnen. Zoals gebruikelijk is de aftrap, dit jaar extra vroeg door de DSW begonnen.
Ben benieuwd, neem in uw overweging om over te stappen of te verlengen bij de DSW ook in ogenschouw dat als het 'budget' van de verzekeraar op is bij de contractant, de zorgleveranciers, u wel te maken gaat krijgen met 'helaas', het budget is op u zult moeten wachten tot 1 januari 2019... en soms krijgt u dit al te horen in september maar meestal in november. Dit hele zorgcircus is 1 grote sleepbinnendatgeldvandeburger, tenslotte kan niemand zonder zorg. Kassa!

fikkieblijf! | 26-09-17 | 10:44 | 9

Pibasso,

Okay, dank voor de tip. Ik zal het er vanavond eens over hebben met mijn vrouw. Ik meen dat we allebei bij het Zilveren Kruis zitten voor p.p. 160,- p.m

Teleo | 26-09-17 | 12:22

@ Teleo, graag gedaan. Het gaat mij al lang niet meer om de hoogte van de premie en bij wie ik nou goedkoper uit ben. Het gaat mij om het principe. Wij worden keihard genaaid door de grote 4 (en alle submerken, meer dan 50!) en nou moet het maar eens klaar zijn.

pibasso | 26-09-17 | 13:19

BS, ben er nu een paar jaar klant op advies van mnd dochters artsen btw.....
Totaal geen sprake van een zorgstop einde jaar.

BenHetZoZat | 26-09-17 | 17:10
▼ 6 antwoorden verborgen

Mooi zo. Welke verzekeraar volgt? Duidelijk signaal naar de politiek ook: brevet van onvermogen, verdienen ze.

pjisonline | 26-09-17 | 10:43 | 1

Volgens mij kunnen we prima zonder. Gaat al maanden goed.

Halal gehaktbal | 26-09-17 | 10:51

Kolere. Een heel tientje per jaar!!
Op 5000,- per jaar zal het mij jeuken.

Teleo | 26-09-17 | 10:43 | 2

Het gaat om het signaal en juist een verlaging ipv een dubbele verhoging. Zie je dat niet?

datzouzomaarkunnen | 26-09-17 | 10:48

Nee, een signaal kan ik niks mee. Het gaat om het geld. Haal er dan 1000,- piek vanaf.

Teleo | 26-09-17 | 10:56

Chris Oomen, wat een held!
En GO Fleur!
We konden wel wat goed nieuws gebruiken.

datzouzomaarkunnen | 26-09-17 | 10:40

Zal DSW wel weer bij de Zorgverzekeraars Nederland op het matje moeten komen vanwege deze actie. (www.zn.nl/337084416/Bestuur) Dat is nl. niet de eerste keer dat DSW daar door ZN wordt afgefikt. Daar is in het kader van de baantjescarousel Andre Rouvoet naar toe gegaan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je niet het beleid van de overheid volgt. (LOL) Zelf denken mag in dit land niet meer.

IkBetaalNixMeer | 26-09-17 | 10:37 | 2

Staat de DSW daar juist niet los van?

datzouzomaarkunnen | 26-09-17 | 10:41

Nee hoor DSW is ook "lid" van ZN (Onze leden
Alle zorgverzekeraars in Nederland zijn lid van ZN. Op dit moment zijn dat negen zorgverzekeraars: ASR, CZ, Eno, DSW, ONVZ, Menzis, VGZ, Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid. Daarnaast is OOM Verzekeringen buitengewoon lid.)

IkBetaalNixMeer | 26-09-17 | 10:52

DSW FTW! De helden die het allemaal geen fuk scheelt, en die WEL het land redden. APPLAUS!!!

Lefgozer | 26-09-17 | 10:35 | 1

Het is belachelijk. Schippers en de formateurs bedriegen de boel, ze zeggen dat de zorgkosten stijgen en dat datum premie omhoog moet, of gaat eigen risico. Gewoonweg een leugen, anders zou dsw het eigen risico en de zorgpremie niet kunnen verlagen. Snapt nu niemand dit?

Guillotine voor de politieke elite, mona keizer en Mark rutte voorop.
Oja schippers zal binnenkort wel mooie baan bij een zorgverzekeraar krijgen...

New Quacka | 26-09-17 | 12:46

Go Fleur! Go Chris!

J. Jarig | 26-09-17 | 10:34

Zo rollen de christelijke CDA'ers leugen en bedrog als het maar even uitkomt, sneuneus Buma voorop. Onbetrouwbaar tot op het bot en Zeegers doet ook mee want die gaat er ook van uit dat de rekening pas over 4 jaar gepresenteerd word

likdoorn | 26-09-17 | 10:34

Tja christenen kun je, net als alle andere gelovigen, gewoon niet vertrouwen.

manke_ooievaar | 26-09-17 | 10:33

Meer, meer, meer.... veel meer Fleur

Paaldanseres | 26-09-17 | 10:31

Ik denk dat er nu grote paniek aan het uitbreken is bij de andere verzekeringsmaatschappijen. Ze dachten de premie te kunnen verhogen omdat daar toch al uitgebreid voor was gewaarschuwd in de pers. Komt DSW met deze stunt. Als iedereen nou massaal overstapt is het misschien afgelopen met dat graaien in de zorg.

osolemio | 26-09-17 | 10:30 | 4

Geld en macht corrumpeert zeggen ze wellus! Die Chris Oomen zal daar ook niet in het oneindige weerstand tegen kunnen bieden. Maar ik vind deze (reclame-)stunt wel een van de beste ever!

Sarcastisch varken | 26-09-17 | 10:41

Sarcastisch varken | 26-09-17
Zeker wel, ik ken deze man. Gaat al lang genoeg mee, is super slim en heeft het hart op de juiste plaats. Eerder geldt dat hij iemand is die mogelijkheden probeert te vinden bij "oneindige weerstand".

datzouzomaarkunnen | 26-09-17 | 10:47

pibasso | 26-09-17 | 10:34 Vanwege collectiviteit zitten we bij Zilveren Kruis. Maar gaan nu overstappen ondanks dat Zilveren Kruis voor ons waarschijnlijk goedkoper is. Ben het zat en vind deze actie van DSW top. Betaal dan liever aan DSW dan aan Zilveren Kruis.

osolemio | 26-09-17 | 10:53
▼ 1 antwoord verborgen

Bindende tip van Pibasso, DSW is de enige zorgverzekeraar die geen onderdeel of submerk van de grote 4 zorgverzekeraars zijn (Achmea, VGZ, CZ en Menzis).
Bindende tip van Pibasso, overstappen naar DSW en laat die grote 4 ongezien de tyfus krijgen. Zij zij al jaren bezig de zorg te slopen en dat is ze tot nu toe aardig gelukt. Overstappen dus!

pibasso | 26-09-17 | 10:30 | 2

Ben jaren geleden al overgestapt, hoewel DSW duurder was. Wat mij betreft een van de weinige zorgverzekeraars waar je in elk geval nog met een goed gevoel je premie betaalt.

FrankVeer | 26-09-17 | 10:40

Hulde Frank Veer! Ik adviseer al mijn patiënten al jaren om over te stappen. Ik heb namelijk veel last van de grote 4 zorgslopers. DSW is bijna de enige die NOOIT moeilijk doet.

pibasso | 26-09-17 | 10:43

Mona Keizer pleegt kiezersbedrog. Dat woord heb ik nog niet horen vallen. Je nu verschuilen achter "compromissen sluiten" en gewoon je verkiezingsbelofte schaterlachend door de plee trekken, terwijl daar geen énkele reden voor is zoals Agema terecht opmerkt, dat is gewoon kiezersbedrog. Niets minder.

Kameroudste | 26-09-17 | 10:29 | 1

That's politics. Ik verbaas me er nog steeds over dat kiezers in die beloftes trappen. Na de verkiezingen wordt alles vloeibaar. Remember ook het 65=65 breekpunt van Agema's partij, dat sneuvelde dezelfde avond nog terwijl de formatiebesprekingen niet eens gestart waren.

Ardbeg | 26-09-17 | 10:41

whoppa Mona, eat that, niet dat het veel zal uitmaken, maar ala, altijd fijn om te ventileren

WhiteTornado.nl | 26-09-17 | 10:28

Logisch dat het CDA dit voor de formatiebesprekingen bewaard. Het gaat om veel geld. Als Mona daar 'ja' zegt kunnen die onderhandelaars weer terug naar de tekentafel omdat de begroting niet klopt. En dan willen D66 en de VVD er uiteraard weer iets voor terug van het CDA. Neemt niet weg dat Agema 100% gelijk heeft als straks blijkt dat de verlaging van het eigen risico voor het CDA puur en alleen een verkiezingsstunt was en ze dat punt op dag 1 hebben laten vallen.

Ardbeg | 26-09-17 | 10:22 | 1

Uhhhh, wil niet vervelend doen hoor maar het is vvd.

maxi1000 | 26-09-17 | 13:03

Het woord 'volksverlakker' komt omhoog bij mij als ik aan Keizer denk, maar niemand lijkt het uit te willen spreken.

Noltie | 26-09-17 | 10:18

Mevrouw is een keer een dag geen ijskonijn en gaat roepen dat opgewonden zijn goed is.

Drs. Lampelul | 26-09-17 | 10:16 | 1

Blauwtje gelopen?

Sendis | 26-09-17 | 10:39

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino