achtergrond

Geenstijl

AD pijpt en vingert collega-reclassering Top Notch

"Top Notch is een cool en compleet jongerenmerk geworden!"

Aldus kwantiteitskrant Algemeen Dagblad met Ali Bouali en Geld Beelen als spreekpoppen. Ja en wat een voorbeelden voor de jongeren, die artiesten van Top Notch! De boys van Broederliefde mochten niet naar het Bevrijdingsfestival omdat joden aan het gas moeten en ook was er die bitchfight met SBMG, eveneens Top Notch, waardoor kleine kinderen aan hun pappie moesten vragen wat die rare knakkers toch aan het doen waren. Dan zijn er nog die bami met kip-vreters van SFB die een minderjarig meisje tussen de billen namen. Vond de rechter niet leuk en eenmaal terug in Nederland stond er alweer zo'n kansenjoch met een pipa te zwaaien. Lil' Kleine werd al opgepakt op een vliegveld en werd al opgepakt in Hilversum omdat iedereen de politie een middelvinger moet geven. Verder zeikt Lil Kleine af en toe een terras onder en laat hij zich in elkaar bietsen

Ronnie Flex zit de hele godsganse dag aan de wiet, ook niet echt hoe het moet, en het geval Ismail 'pers van vrijheid' Ilgun is ook bekend. De treiterkneus nomineerde zichzelf met zijn infantiele hindergedrag voor de eretitel 'meest zielige haakneusturk van de planeet'. Hij bedreigde politici en werd zelfs door de MinPres tuig genoemd, money over bitches voor Kees 'strijder van Erdogan' de Koning dus tekenen die hap. Van een dubbeltje maak je echter geen kwartje en onkruid vergaat niet,  maar het functioneel analfabete neukertje van Anne Fleur Dekker houdt zich momenteel koest en dat is wel lekker voor de politie. Draaideurcrimineel Kempi stond in zijn leven vaker te luchten op de binnenplaats dan dat hij op een podium stond, jodenhater en accident waiting to happen Appa hoopt dat Wilders sterft, is dolblij met Hamas en vindt Nederland hartstikke kut. Mooi Appa, zout dan maar op. 

Hebben we nog ex-Top Notchers als huilbroek Salah Edin, die zichzelf afbeeldde als Mohammed de Theo-moordenaar en er met zijn geweldsverheerlijkende kutteksten voor zorgde dat die arme lange rokken van de SGP moesten overwerken op zondag. En zo kunnen we nog wel even doorgaan over het clientèle van Kees de Koning, superknap dat hij zo'n retesuccesvol label uit de grond heeft gestampt, maar laten we niet doen alsof dat in Bajes & Banlieue bijeengesprokkelde boevengilde een voorbeeld is voor de jeugd. O ja wacht, het AD is natuurlijk de dode boom van De Konings collega-reclasseringsambtenaar Hans Nijenhuis, die zelf stuiterballen pikte bij de HEMA en derhalve precies weet hoe je de verhouding gangster / influencer kan uitmelken bij allochtoon klapvee.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.