Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Associatieverdrag officieel in werking. Juncker neemt een borrel op zijn burgerhaat

Juncker is blij. Burgerinspraak kapotgelogen. Continentale crisis afgewend. Corrupt oligarchenland onder de Brusselse vleugels getrokken. Tijd voor een borrel.

Social

Een "dag van viering voor het Europese continent". Junckers medialaaf twittert het letterlijk. Brussel viert feest, want de schaliegasgronden van een oorlog voerend oligarchenland zijn veilig gesteld onder de valse vlaggen van 'democratie' en 'Europese eenheid'. Maar wiens feestje is dit? In geen enkel land behalve Nederland is aan de bevolking gevraagd of ze überhaupt een associatieverdrag wilden met het intens verdeelde half-Russische haatland aan de Europese oostgrenzen. En in Nederland werd het pas aan de kiezer gevraagd nadat burgers zelf een referendum over het verdrag afdwongen. Hier is de klinkende NEEN weggelogen met een leeg inlegvel en een door de MSM gesteunde haatcampagne tegen EU-kritische burgers, hun inspraak en hun democratie. Zware woorden ja, maar hoe anders kun je zo'n triomfantelijk persbericht van Juncker pareren? En hoe kan iemand na zo’n press release nog volhouden dat het associatieverdrag geen opmaat naar het lidmaatschap is, een ambitie die Chocoshenko al jaren openlijk propageert? Onderaan de tekst staat nota bene nog een keer fijntjesvileintjes vermeld dat het verdrag ook vóór ons referendum al grotendeels in werking was, want fuck de wetten & regels van de democratie - natrappen vanuit je ivoren toren omdat het kan is veel lekkerder. En nadat christenalcoholist Juncker en de rest van zijn ongekozen technocratenhorde de burger droog in de poeperd hebben genomen met hun "viering", zorgen Rutte en zijn formatietrawanten er als toetje nog even voor dat het referendum wordt doodvermoord. Opdat kritische burgers niet nog een keer de kans krijgen om de borrels van de Brusselse buklaven te verstoren. B'vo, Brussel. Weer een stap dichter naar de strop.

Social

Reaguursels

Inloggen

Hoe staat 't eigenlijk met die gang naar de rechter vanwege obstructie van het referendum? Wie zou dit ook alweer doen/heeft dit gedaan?

mozaard | 02-09-17 | 02:33

Puur landverraad van rutte &co

010ert | 01-09-17 | 21:59

En weer een post die geweigerd word door de geenstijl gedachten politie!
Je kan hier niets meer posten wat relevant is!
CenZuur
fuck geenstijl!
\

bodypoppin | 01-09-17 | 21:38

Het ging alleen in de handel werd ons verzekerd. Welke handel? Bleek toch ook nog te gaan om subsidies en "veiligheid": halve waarheid is leugen dus. Verder; het land van corruptie en een burgeroorlog. Er wordt ons verzekerd: dit leidt niet tot toetreding EU: afwachten, maar ik vrees het ergste. Advies uit ons referendum: NIET DOEN. Rutte steekt vervolgen middelvinger op naar onze democratie met zijn blanco inlegvel.

Upharsin | 01-09-17 | 18:29

Er zijn wereldoorlogen gestart om minder, just saying.

Alpengeist | 01-09-17 | 17:24

Juncker voorop in de polonaise, hij heeft trouwens de kenmerken van een heroïne verslaafde, hij kijkt wel maar hij ziet niets, het is dan ook wachten op een OD.

Op de EU "Farewell Democracy Party" zingt hij luid de eerste zinnen van het Europees volkslied " Democracyyyy.... I hope you are not lonely without me" echt een lachwekkende vertoning deze man.. maar goed.

Wat betreft onze huidige regering houdt het zichzelf in een kunstmatige coma want ze hebben gewoonweg geen invloed van betekenis meer, B acteurs zijn het.

Uiteindelijk is het inlegvel een vorm van bedrog, misleiding, een leugen, manipulatie en landverraad door de NEE stem op te heffen tegen de wens van de bevolking.

We worden stelselmatig en opzettelijk naar deze positie gemanoeuvreerd en overgeleverd aan dictators zonder visie.

*NEXITreferendamodusaan*

Viva_La_Revolucion | 01-09-17 | 14:30

Het woord 'Geitenpaadje' is in ons collectie geheugen getimmerd, geslagen en dan nu tot open wond geworden.
Vanaf 'nu' weet iedereen, dat de politici hun bestand aan kiezers misbruiken voor 't geschud zijn van de machtskaarten na 'n algemene verkiezing, gewoon weer over te gaan tot 't onderling kunnen verdelen van hun gunsten door behoud van hun totale bestand aan macht.
Want dat 'n referendum zou hun macht kunnen dwarsbomen, en hun vooraf gemaakte geheime afspraakjes kunnen frustreren, wát weer verklaart,de afkeer van al deze politieke regenten tegen 'n referendum.
Gaan de VVD, en het CDA, en de CU, en D'66 de referendum-wet. 'helemaal-de-moeder-verneuken'(?), nu reken maar van ja. (doekje voor 't bloeden; gekozen burgemeester [die hadden we toch al ?, en is toch weer afgedankt, toen bijvoorbeeld de Utrechters konden kiezen uit slecht twee voorgeselecteerde PvdA'ers]; gaat met die lelijke uitruil straks D'66 haar machtsgeilheid verkiezen boven haar kroonjuwelen (?); já hoor, dat doen ze, sinds Pechtold vele jaren geleden al zei, dat politiek 'n vuig spel was)
Gaan de VVD, het CDA, en de CU, en D'66 nog proberen die referendum-mogelijkheid over de sleepnetwet te frustreren (?), nou reken maar van ja.
Ik zeg; toch dat referendum, -dat nu nog kan- over de sleepnetwet doen.
Want de kabinetscrises tussen die elkaar ook al gedwongen opsluitende vier partijen is natuurlijk ook relatief snel te verwachten. (die houden 't geen vier jaar uit hoor)
En dan komen de echte verkiezingen.
En dan wéét de Nederlandse bevolking, hardhandig ondervonden bij herhaling, dat we niet alleen verneukt zijn door Balkenende over 't eerste referendum (excusé le mot); en dat we niet alleen zijn verneukt door Rutte met zijn geitenpaadje na 't tweede referendum over Oekraïne, maar óók, dat die politieke potentaten, werkelijk allemaal, als smiechten, 'ons' blijven belazeren waar we bijstaan. (dat vermoedden we al; dat wisten we al, maar net als bij 'n slechte relatie probeer je 't na 'n eerste breuk nog eens, soms zelfs twee keer, om dan te ontdekken, dat de breuk toch echt terecht was, en alsnog zal moeten worden doorgezet tot een definitieve breuk. We moeten breken met 't vertrouwen stellen in onze politici. Daar hebben we referenda voor nodig, om telkens als het nodig is, onze politici direct weer te kunnen corrigeren. De politici gaan heus niet vrijwillig inleveren, op wat zij 'hun' macht vinden. De politici zullen 'dus' moeten worden gedwongen. Met telkens weer 'n mogelijkheid in hun achterhoofd, dat er 'n referendum is om hen te corrigeren. Voor als ze weer eens 'n heimelijk dealtje aan 't uitruilen gaan.
Pas dan is er de toestand, dat wij onze politici weer kunnen 'vertrouwen', omdat wij hen ook altijd blijven wantrouwen, én effectief zullen corrigeren, als het weer eens nodig is.

Der Paulie | 01-09-17 | 14:24

Even voor de nieuwsgierig. Weet iemand wat de parallellen zijn tussen de Sleepwet en de USA PATRIOT act?

Nietvoordekat | 01-09-17 | 14:10

Ik snap eerlijk gezegd alle reacties wel, ik dacht eerst ook negatief over een extra kansarm land, anderzijds.
1). Rusland is ver met het annexeren van de Krim, een groot lichaam als de EU kan hier een halt in toe roepen, nog een bijkomstigheid de verdedigingslinie tegenover Rusland wordt op deze manier strategisch gezien erg gunstig.
2). Grote delen van Oekraine beschikken over vruchtbaar land, waar dus prima voedsel geproduceerd kan worden, voor grote delen van europa, we beginnen tenslotte steeds meer tekort te krijgen aan voedsel. Met de kennis die we hier hebben kunnen we bijvoorbeeld daar prima voedsel produceren, grootschaliger voor lagere kosten, immers arbeid is daar goedkoper en kan er iets meer nazorg aan het product besteed worden. Gewoon op een fairtrade manier, maar wel een procentueel winstdeel kunnen innen, er wordt immers geinvesteerd, dus er moet ook wat terug komen.
3).Dan zijn er nog de mensen zelf, Oekrainse mensen zijn verrassend aardige mensen, willen goed gedisciplineerd werken, en zeuren weinig (dat kan wel eens te maken hebben met t feit armoede enzo, want in rijke landen klaagt men eenmaal meer.)
Hoe we het ook wenden of keren, er komt steeds meer verstand in NL, en er gebeurt steeds minder met de hand. Deze mensen zijn daarin ook weer een uitkomst, ik weet het er zijn veel mensen tegen op oostblokkers, omdat criminelen enzo. Maar goed een heel groot deel van die gasten brengen echt wel welvaart naar NL., doordat ze er voor zorgen dat er geen werkgevers met hun handen in het haar zitten, hoe gaan we deze arbeid verricht krijgen.
Conclussie, ik denk dat het ons eerst wat geld kost, maar uiteindelijk zit er in dit land veel meer toekomst, dan bijvoorbeeld Griekenland, simpel: mensen willen werken, dat zijn pijlers waar je een land groot mee kan maken, er is 1 ding wat er naartoe moet dat is kennis, maar zeker niet voor nop.

Keespower | 01-09-17 | 14:06 | 1

Het gros van Nederland zag dit niet zo. Met gegronde redenen die ik niet ga herhalen. We hebben ze nergens voor nodig.
Het enige geluk is, is dat ze niet islamitisch zijn.
De Krim was en is weer van Rusland, en terecht ook.

klinkklaar | 01-09-17 | 17:09

Voor Juncker is het vrijwel altijd tijd voor een borrel.

Bigi Bana Boy | 01-09-17 | 13:52

Wel opvallend, mensen als berbaar en nu Adjudant zijn echt overal op GS tegen.
Of het nu de heersende opvatting is mbt het oekraïneverhaal of de islam, en zelfs hoe onze Max het doet, het is altijd een andere mening die sowieso makkelijk onderuit geargumenteerd is.
Maar dat maakt niet uit om het toch koppig vol te houden.
Nog even en je gaat verwachten dat dit gespeeld / geregisseerd is.
Hou aub op of erken dat je argumenten bullshit zijn.

Nuchternederland | 01-09-17 | 13:47

Gecondoleerd iedereen.

Nuchternederland | 01-09-17 | 13:41

Het was voor 15-3-2017(verkiezingen) ook al bekend dat de haagse nsb de bevelen van het vierde rijk te Brussel slaafs opvolgt en uitvoert.
Maar zoals gewoonlijk hadden en hebben de kiezers daar geen boodschap aan en steunde ze massaal de haagse nsb .
De snuggere kiezers moesten het doen met 22 zetels(PVV en FVD)

komtdatschot | 01-09-17 | 13:36 | 1

Klopt, wel triest, vertrouw zelfs het stemmen tellen niet meer, als zelfs de MP liegt alsof het gedrukt staat.

corbiere | 01-09-17 | 21:59

Gelukkig zitten er in Oost-Europa eurosceptische regeringen...

"Polish Defence Minister Antoni Macierewicz has met with his Ukrainian counterpart Stepan Poltorak to discuss bilateral military cooperation and security issues." (ik mag het artikel niet linken)

JTKDM | 01-09-17 | 13:29 | 1

Spatie gebruiken voor de link

steekmug | 02-09-17 | 08:18

Heeft de Slet een zenuwinzinking gehad? of zit deze weer onder een van zijn oude pseudo's. Ik had hem hier bij zijn celebbration topic toch al wel weer briesend in de panelen verwacht.

Cobalt bomb | 01-09-17 | 13:15 | 1

stomkop! Jij snapt toch ook wel dat jij er niets van snapt, net als zovelen hier!
Op je zolderkamertje met je gebrek aan feitenkennis.

En, komt het gevoel al een beetje terug?

Nuchternederland | 01-09-17 | 13:49

Wel leuk dat dit op 1 sept gebeurd. Een dag die in 1939 de start van de Tweede Wereldoorlog betekende

Kees.kwarktas | 01-09-17 | 12:55

Nexit nu!

accijnstoerist | 01-09-17 | 12:50

Long live the kleptocraty. Heil Juncker.

ad melkert | 01-09-17 | 12:45

Nu kunnen ze mooi met behulp van oa het nederlandse leger de krim heroveren van de Russen ten faveure van merkels /junckers vierde reich

kaalkopje | 01-09-17 | 12:44

Nexit please.

Fiasco | 01-09-17 | 12:43

@adjudant | 01-09-17 | 11:35 |
uitslag van raadgevend referendum is door de regering in Nederland terecht naar de prullenbak verwezen, de Nederlandse bevolking heeft het in grote getallen laten afweten tijdens het referendum, opkomst was veel te laag om dit referendum serieus te nemen,
---
Nee. Opkomst is gehaald, volgens de norm. Dus jammer maar helaas, je klets uit je nek, maar dat wist je al.
Succes met verder trollen.

donkieshot | 01-09-17 | 12:41 | 1

De opkomst in Nederland voor de Europese verkiezingen was in 2014 slechts 37,3 procent maar daar heeft geen enkele politieke partij problemen mee. Gewoon aanschuiven in dat EU parlement en nooit je hoofd laten zien, wel veel salaris opstrijken, dat dan weer wel.

Rest In Privacy | 01-09-17 | 18:13

Hopelijk is dit een van de laatste borrels die Juncker nog tot zich gaat nemen.

Titje | 01-09-17 | 12:39

Het land dat technology verkocht aan North Korea........

MeneerGuggenheimer | 01-09-17 | 12:36
-weggejorist-
Von Knarrenstein | 01-09-17 | 12:36

leer je kinderen en kleinkinderen dat EUROPA alleen kan overleven als de EU overleeft,
Europa moet leren dat de Amerikanen geen vrienden meer zijn,
Amerika moet leren dat rendement niet het belangrijkste in het leven is,
Europa moet zijn eigen koers bepalen geen marionet van de VS

adjudant | 01-09-17 | 12:29 | 2

Heb je nog een analyse voor as zondag van F1? Vooral mbt op Max?

Herr Zimmermann | 01-09-17 | 12:43

Europa moet leren dat de EU geen vrienden meer zijn

Nuchternederland | 01-09-17 | 13:43

Vrijwel iedereen met wie je zaken kan doen in de Oekraine staat op een internationale sanctielijst. Blijkbaar mogen alleen de onschendbare EU ambtenaren daar mee in zee. Als ondernemer heb je er geen ruk aan en kun je zelfs in de problemen komen als jeje tomaatjes aan de verkeerde slijt. Blijkbaar spelen er allerlei geopolitieke redenen (Putin pesten) op de achtergrond waar men het niet van nodig vindt om het volk op de hoogte houden. Kijken van Juncker zich laat inschenken als de Russen de grens overstappen straks.

Luna71 | 01-09-17 | 12:20

Mmmm goed zo Mark, nu nog even die mierepik van Runjkker leegzuig en je mag weer terug naar huis gezellig met Goordon voor de buis.

sivipacemparabellum | 01-09-17 | 12:20

Want al je het derde rijk niet wereldwijd door de strot krijgt, dan breng je de wereld gewoon naar het derde rijk.

MogeWijEveOvergeve | 01-09-17 | 12:19

Nu deze deal officieel is veiliggesteld verwacht ik voor einde jaar ergens op MSM pagina 6 een miniscuul artikeltje dat Ukraine ´geheel per ongeluk door een dronken straaljagerpiloot bla bla¨ MH17 neerschoot en dat deze inmiddels inmiddels van de aardbodem is verdwenen. Case closed.

HdJ | 01-09-17 | 12:13

Rutte en de SHELL 4 handen op een buik!

mozzo2 | 01-09-17 | 12:11

Een associatie verdrag met een land dat haar eigen burgers verbied om Russische social-media sites te bezoeken.
Ik ben in ieder geval weer een illusie armer als het gaat om de EU en de vrijheid van meningsuiting.
Juncker krijgt wat mij betreft de "Totale Lul van de week" - award hiervoor.

NetBeans | 01-09-17 | 12:10 | 1

Maak er maar van de eeuw van.

Rest In Privacy | 01-09-17 | 12:54

Maar ligt het inlegvelletje erin?

de Voorzittert | 01-09-17 | 12:09

De ene corrupte boevenbende helpt de andere...

Borrom | 01-09-17 | 12:07

"zorgen Rutte en zijn formatietrawanten er als toetje nog even voor dat het referendum wordt doodvermoord. Opdat kritische burgers niet nog een keer de kans krijgen om de borrels van de Brusselse buklaven te verstoren"

Precies dit dus. En tegelijk kwamen ze met het verhaal 'maar de burgers krijgen wel nu de gekozen burgemeesters hoor'. Dat is precies de democratie die zij beogen. Een democratie waar het gepeupel 'inspraak' heeft over kleine triviale zaken die totaal geen betrekking op het systeem hebben en al die boevenpraktijken die ze in Brussel over onze rug bekokstoven. Daar is de democratie niet voor bedoelt. De burgers mogen de kleur van de stoeptegels in hun straat uitkiezen, voor alle andere zaken die het systeem aangaan en de internationale verhoudingen en verdragen moeten de kutburgertjes hun kop houden.

XaleX_2 | 01-09-17 | 12:02 | 1

Je mag kiezen uit 2 voorgedragen kandidaten uit het partijkartel. Want verder gaat dat gekozen burgemeester niet

2voor12 | 01-09-17 | 12:06

Ik troost me met de gedachte dat dit in de nabije toekomst nog een keer zo grandioos fout gaat, dat ook aan de domme kiezer in Nederland duidelijk wordt gemaakt dat de keuze voor VVD toch echt verkeerd was. Tot die tijd lacht men zich de ballen uit de broeken.

Bakkeleures | 01-09-17 | 11:59

Ik troost me met de gedachte dat dit in de nabije toekomst nog een keer zo grandioos fout gaat, dat ook aan de domme kiezer in Nederland duidelijk wordt gemaakt dat de keuze voor VVD toch echt verkeerd was. Tot die tijd lacht men zich de ballen uit de broeken.

Bakkeleures | 01-09-17 | 11:59

Typhus eu

Rest In Privacy | 01-09-17 | 11:57

Welcome Oekraïne tot de EU club.... Henk en Ingrid zijn echt heel blij, met die nieuwe goedkopere concurrentie.

Mark_D_NL | 01-09-17 | 11:53

Vooral zo doorgaan Junker, pak er nog een borrel op.
En straks als je het volk zover gepushed hebt dat het compleet uit de klauwen loopt kan je samen met de rest van je totalitaire proleten heel hard roepen " Wir haben es nicht gewusst"

Daffy_Duck | 01-09-17 | 11:49

het houdt niet op, niet vanzelf...

Potloodduwer | 01-09-17 | 11:49

Daar komt de Rutte uit de mouw. De dag waarvan je wist dat hij zou komen. Na het referendum voor de Europese grondwet voel ik me nu dubbel gepakt. Wel apart dat de msm niet aanslaan en ook diverse politieke partijen zich angstvallig rustig houden.

pjotr11 | 01-09-17 | 11:49

Geleidelijk heeft Duitsland zijn macht dusdanig weten uit te breiden en Europa tot zijn onderdanen gemaakt dat het niet meer wenselijk is dat burgers, anders dan Merkels fanclub, de Brusselse cheerleaders, de kontkussende msm en alle ruggengraatloze Europese leiders, nog ietsie pietsie in te brengen hebben. Trouwens Juncker staat onder curatele van Merkel, en dat is hem al vaak genoeg ingewreven
Hoe dan ook moet macht gehandhaaft worden en de inmenging van een democratie, is als machts capitulatie, nee dat moeten we vooral niet willen.
Deze onbalans van de EU, de lethargie van zijn slappe leiders versus Merkel; das dritte Reich is er alsnog gekomen zonder een schot te lossen.
In dat plaatje past de Oekraïne als een vuist op een oog, currupt gangsterland. En als toetje op de taart, verdacht wapen leverancier aan Noord Korea.
Poroshenko heeft in belasting ontduikingsparadijs Nederland de door zijn vader geroofde centjes gestald, dus dan ben je dik met Rutte.
De EU, lees Duitsland, zal zijn expansie voortzetten tot ze in de straten van Wladiwostok staat, koste wat het kost.

Memek | 01-09-17 | 11:47

We moeten kennelijk een oorlog in worden gerommeld, of het nou met de Rus is of met delen van de Halvemaangordel. Er lijkt een heersende klasse die vreest dat ze zichzelf overbodig maakt als er geen crisis meer is, als mensen rustig en zonder problemen hun leven kunnen leiden en dat de buurman ook gunnen. Ik voel me een beetje gepiepeld.

Graaisnaaiert | 01-09-17 | 11:47

Sommige staatslieden luisteren nu eenmaal alleen maar naar demense wanneer die hen op een kar laden en naar de guillotine leiden.

Jan Passant mk2 | 01-09-17 | 11:46

Hitler zou jaloers zijn op deze kliek van euronazi's die dit zonder een schot te lossen voor elkaar krijgt.

Rest In Privacy | 01-09-17 | 11:45

we are fucked....... again!

oplooprem | 01-09-17 | 11:44

Oekraïne?! Is dat niet het land waar de motoren van de Noord-Koreaanse raketten vandaan komen!

Tollebol | 01-09-17 | 11:41

Hierbij de vrijdagochtendGodwin:
Het doel van de EU is welvaart, vrede en veiligheid. Althans: Geen nieuwe WWII. Hitler's regime was tenslotte ondemocratisch, had ongebreidelde expansiedrift en kende geen check&balances. Daardoor kon het komen tot genocide, bezetting en repressie.
Dus hebben we vandaag een ondemocratisch EU met een ongebreidelde expansiedrift en een schrijnend gebrek aan checks&balances. Nota bene wederom onder leiding van een Germaan. Only idiots expect a different outcome after repeating the same moves.
De EU is simpelweg fout en slecht tot in haar fundament. Volledig afbouwen en iets nieuws bouwen dat wél klopt is de enige juiste weg. En voor de jankerts over dreigend welvaartsverlies als je gaat trekken aan de EU: Als je je vrijheid en veiligheid wil inleveren voor een paar rotcenten dan ben je die rotcenten, noch je vrijheid, waard.

Zeddegeizot | 01-09-17 | 11:41 | 3

jij bent ook en Germaan net als de meesten in Europa

adjudant | 01-09-17 | 12:13

Prachtig omschreven en wat die adjudant hier blaat mag Joost weten.

Baski | 01-09-17 | 14:19

Nu de Nederlandse kiezer zijn referendum negerende MP heeft beloond met een klinkende verkiezingszege (iets wat letterlijk ongekend is in de wereldgeschiedenis; gefeliciteerd!) is het gerechtvaardigd om te stellen dat Nederlanders het allemaal wel prima vinden en democratie ophoudt bij eens in de vier jaar een vakje rood te kleuren. Het raadgevend referendum kan -zoals referendumpartij D66 al opperde- gerust naar de prullenbak worden verwezen: te duur, geen effect en niemand geeft een neuq.

jemagookniksmeer | 01-09-17 | 11:40

Hoeveel vluchtelingen zal Oekraïne tzt moeten gaan opnemen?

Croxifoxio | 01-09-17 | 11:39 | 1

Evenveel als Polen, Hongarije, enzovoort. Op papier worden de lasten pro rata verdeeld over de gehele EU, maar in de praktijk gaat er geen een mossel naar een land dat hij niet kan islamiseren.

Gajus | 01-09-17 | 12:30

Na de oorlog heeft onze democratie toch niets mooiers voortgebracht?
Graag laat ik me vermengen met Noord-Afrikaners om dit gezamenlijk te vieren

bolletje kaas. | 01-09-17 | 11:35

uitslag van raadgevend referendum is door de regering in Nederland terecht naar de prullenbak verwezen, de Nederlandse bevolking heeft het in grote getallen laten afweten tijdens het referendum, opkomst was veel te laag om dit referendum serieus te nemen,

adjudant | 01-09-17 | 11:35 | 8

Vanuit die redenatie 'adjudant' kan de EU ook op de schop aangezien er bij de EP verkiezingen slechts 38% van de stemgerechtigden komt opdagen. Zo veel legitimiteit heeft die ondemocratische EU dus.

XaleX_2 | 01-09-17 | 12:08

Ben jij echt de adjudant van berbaar? Of alleen zijn vlaamse achterneef?

Nuchternederland | 01-09-17 | 13:42

Wat een ongelofelijke onzin zeg.

- De uitslag is NIET naar de prullenbak verwezen, maar ze hebben geprobeerd om (tegen de wet in) een soort van polder-oplossing te vinden. Dus niet, zoals de wet voorschrijft, zo snel mogelijk ofwel overnemen ofwel verwerpen, maar rekken en vervolgens eigenlijk geen van beide doen.


- Er is een kiesdrempel voor zo'n raadgevend referendum. Die kiesdrempel is gehaald. Waar jij vandaan haalt dat de opkomst vervolgens nog steeds te laag is, is mij een raadsel. Eénderde van het land is hiervoor van z'n luie reet gekomen, dat is significant meer dan voor de verkiezingen voor het Europees Parlement. Zullen we het gehele Europese Parlement dan ook maar opdoeken, want niet serieus te nemen omdat opkomst te laag? Fuck it, zullen we dan gewoon de hele EU opdoeken omdat niemand er op zit te wachten? Dat is niet hoe democratie werkt, jij ongelofelijke demagoog.

Nietvoordekat | 01-09-17 | 14:44
▼ 5 antwoorden verborgen

BIj het zien van /rapid/press-release_IP-17-3045_en.htm …Dacht ik raped te lezen. Had namelijk wel zo passend geweest.

Barbarous_Relic | 01-09-17 | 11:33

Maar, maar.....
Het was toch alleen maar een handelsverdrag?!?

Is dit nog nieuws? | 01-09-17 | 11:31

Kom maar door met die hoeren. Nee, niet onze politici maar die blonde deernes uit de oost.

Tuborg øl | 01-09-17 | 11:29

*Pelt en consumeert een fipronil eitje, misschien helpt het ...

Openbaar Mysterie | 01-09-17 | 11:28

Het stemrecht van de burgers wordt als legitimatie voor de macht gebruikt. Met moet niet zo zijn dat de burgers de macht krijgen.
Het goede nieuws voor Junkers is nu toch wel dat de tweede fles voor de halve prijs is. Hoewel, dat boeit hem niet. De burger betaalt toch wel.

El Rico Grande | 01-09-17 | 11:27

Mark, we zijn echt niet trots op je, hoor.
Sterker nog, wij ( of in ieder geval 61%) baalt een beetje enorm. Welterusten meneer de president. Slaap zacht.

Jos Tiebent | 01-09-17 | 11:26

Wat een feest! #NOT

born2killn00bs | 01-09-17 | 11:23

Smeriger worden ze niet gemaakt!
Laffe krankzinnige continent uitroeier

Oetiohnegentechnik | 01-09-17 | 11:21

We zullen het zien in de sterk groeiende criminaliteitscijfers en import van gifeieren en legbatterijkippenvlees.

2voor12 | 01-09-17 | 11:20

Het EUroscisme, een groter gevaar voor Europa dan Hitler en Stalin bij elkaar ooit waren.

litebyte | 01-09-17 | 11:20

Zo blij dat we in een democratie leven!

zuilim | 01-09-17 | 11:19

Zodra Juncker wat viert weet je dat je weer eens genaaid bent.

Goldfinger | 01-09-17 | 11:19 | 1

Zodra er geluid komt uit Juncker zijn mond weet je dat hij liegt.

Maya de Blij | 01-09-17 | 12:35
-weggejorist-
Rest In Privacy | 01-09-17 | 11:19 | 2

Net als de USSR is de EUSSR gedoemd te mislukken. Kwestie van tijd. Of een oorlog, want dronken drupje wil graag een oorlog met Rusland.

RenHoek | 01-09-17 | 11:17 | 1

En dan mag de bevolking zeker weer als kanonnenvoer dienen?
Zelf zitten ze dan veilig en wel in de diepste bunkers, laf zooitje.

watmagjenogwel | 01-09-17 | 11:59

Onwetendheid is troef voor de meeste burgers in de meeste EU landen.

Ay_Caramba | 01-09-17 | 11:17

A day of celebration voor zijn broekzak. Voor de rest is het alleen maar verdriet.

Anti-klootzak | 01-09-17 | 11:16

Maar wie komt er nu eindelijk eens met een goed argument waarom dit dan goed is voor de EU?

Lood om oud ijzer | 01-09-17 | 11:16 | 4

Ik wacht op Berbaar zijn mening :)

Rest In Privacy | 01-09-17 | 11:21

Iets met vacuüm-bommen.

Zeddegeizot | 01-09-17 | 11:43

Betaal nu maar gewoon en houd je bek. Bedankt, mede namens Juncker.

Mark_D_NL | 01-09-17 | 11:57
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland