Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

EU Agitprop: 'Europa heeft meer migranten nodig'

Kijk, de EU gooit weer eens twee discussies door elkaar omdat ze denken dat ze de Europese burger voor debiel kunnen verslijten.

Social

Namelijk enerzijds de vraag of we meer mensen nodig hebben om onszelf te kunnen onderhouden & verzorgen in de toekomst, aangezien Europese autochtonen te weinig kinderen produceren, en anderzijds de glasharde leugen dat dobbernegers uit de derde wereld daarvoor de oplossing zijn. Want neen, dat zijn het niet. [Hier de al duizend maal herhaalde verwijzingen naar CBS-statistieken, misdaadmeters en uitkeringsgrafieken]. Bovendien zitten in deze video helemaal geen recente migranten, maar drie goed ingeburgerde succesverhalen die niet in de kolk van een massale migratiebeweging in Europa zijn aangespoeld, maar die in veel minder woelige tijden door de asielprocedure zijn gemeanderd, waarna ze kwamen bovendrijven als succes- en talentvolle burgers.

Bovendien. Waarom maakt een parlement eigenlijk zo'n politieke video? Die lui in Brussel horen te debatteren over dit onderwerp. Met verschillen van inzicht, uiteenlopende meningen en al dan niet hoog oplopende discussie. Moet je voorstellen dat de Tweede Kamer ineens een pro-vluchtelingen-video zou maken. Dan is het land te klein. Maar het EP zit er nou eenmaal namens niemand, behalve zichzelf. Dus proppen ze de Europese burger achteloos in het door hen gewenste denkframe, bij elkaar getimmerfranst van valse beweringen en hyperpositieve uitersten, waarin geen millimeter speling wordt gelaten voor kritiek, moeilijke vragen of minder plezierige praktijkvoorbeelden bij de massale migratie waar ons continent mee kampt.

Het enige wat dat Brusselse nepparlement zodoende voor elkaar krijgt, is dat je zo veel peop in je maag gesplitst krijgt van Riefenstahlende eurobobo's wier achternaam op -ström eindigt, dat je zelfs bijna een hekel krijgt aan de drie voorbeeldige voorbeeldmigranten uit de video. MAAR DAAR TRAPPEN WE NIET IN. Deze drie mensen, die overduidelijk niet recent zijn komen aandobberen, hebben zich uitstekend in de Duitse, Franse en Italiaanse samenleving ingevochten en hun plek in de maatschappij veroverd. Waarover respect, kudo's en een warm Jij Bent Welkom. Maar FUCK de EU en hun misselijkmakende migrantenpropaganda. Neem de Europese burger eens serieus, als je zelf ooit serieus genomen wilt worden door de Europese burger.

Reaguursels

Inloggen

EU, een combinatie van 1984 en Het paard van Troje...

benjeallanggek | 17-08-17 | 11:48

Eerst alle openstaande vacatures opvullen met in Nederland wonende werkelozen. Evt. bijscholingen verzorgen om mensen sneller aan baan te helpen. Als er dan nog vacatures open staan, binnen de EU-landen naar geschikt personeel zoeken. In contract opnemen dat als dit eindigt, zij ook weer terugkeren naar hun (EU) land. Wedden dat als je binnen eigen land, en binnen de EU zoeken naar geschikt personeel, voldoende is om openstaande vacatures op te vullen.

Louise-in-de-pels | 17-08-17 | 09:26
-weggejorist-
brtnsnwbrd | 17-08-17 | 06:57

de EU heeft zeker meer migranten nodig. De autochtone bevolking is niet eens meer in staat zijn eigen taal goed te sgrijfen en 1+1 is 3 , dus als wij de hogere echelons in de maatschappij draaiende willen houden hebben we mensen van buitensf nodig. Dat die niet uit Moslimië moeten komen lijkt me duidelijk.

bergsbeklimmer | 17-08-17 | 05:48

Leuk voor die paar die het hebben gehaald in dat filmpie ... al denk ik dat alleen die fotograaf een leuke toekomst voor zichzelf heeft en het met plezier doet en iets van zijn leven gaat maken. Blijven er binnen de eurozone nog miljoenen over die er nooit iets van zullen maken en neerkijken op de westerse cultuur.

kereltie_ut_drenthe | 17-08-17 | 00:34
-weggejorist-
MaxiCosi24 | 16-08-17 | 22:57

Ze kunnen de EU-burger behandelen zoals ze willen, want de grote meerderheid voegt zich nog altijd in het gewenste denkframe en stemt braaf op een van de EU-standaardpartijen die in het eigen land aangeboden worden.

Zoetwaterpanharing | 16-08-17 | 22:16
-weggejorist-
EnNouJijWeer | 16-08-17 | 22:11

O shit! Er is weer het eea mis gegaan met koppiepeesten en posten. Twee keer hetzelfde. Was niet de bedoeling uiteraard. Maar als je wat meer tekst nodig hebt dan het toegestane aantal tekens moet je het in afleveringen doen. Erg omslachtig, maar kan even niet anders.

Nogmaals sorry.

Dr_Johnson | 16-08-17 | 21:57
-weggejorist-
Dr_Johnson | 16-08-17 | 21:55

De grenzen moeten zo snel mogelijk hermetisch dichtgetimmerd worden, het Vluchtelingenverdrag uit 1951 moet worden opgezegd – zoals Jan vd Beek terecht bepleit – en er moet een radicaal einde komen aan de tsunami’s derdewereldlanders die hier maar op de bonnefooi naar toe komen in de hoop op een beter leven, maar die alleen maar “liabilities” betekenen, geen “assets”.

Als die tsunami’s gestopt zijn, kun je later op je gemak kijken waar eventueel moeilijk vervulbare vacatures zijn, en zou je gericht kunnen gaan werven buiten de EU; mensen met bepaalde vaardigheden, maar die komen over het algemeen niet uit achterlijke islamitische landen, en ook niet uit Afrikaanse landen.

Dr_Johnson | 16-08-17 | 21:55
-weggejorist-
Dr_Johnson | 16-08-17 | 21:54

Verder niks. De VK heeft ook een soort serie waarin ze de lotgevallen volgt van een man en een vrouw uit Syrië (hoewel ze uit Saoedi-Arabië oid kwamen) die hier nu een verblijfsvergunning hebben. De man werkte als duiker in die Arabische landen, maar in geen van die artikelen serie lees ik iets over werk. Die serie zal wel een stille dood sterven, tenzij hij - wonder boven wonder - opeens wel werk heeft (ik zie de “autoriteiten” er zelfs voor aan werk voor die man te “verzinnen”, zodat er een positief beeld in de krant kan worden geschetst).

Als het EU parlement ons wil laten geloven dat we meer migratie nodig hebben zijn ze nog meer van lotje getikt dan ik al dacht. Het is volstrekte WAANZIN om hier elk jaar tienduizenden mensen uit de derde wereld toe te laten, waarvan wellicht 1%, nee, eerder 1 promille, hier een “successtory” wordt, en de rest tot aan hun dood onderhouden moet worden door de belastingbetaler. Dat is WAANZIN.

Dr_Johnson | 16-08-17 | 21:54

"Bovendien. Waarom maakt een parlement eigenlijk zo'n politieke video? Die lui in Brussel horen te debatteren over dit onderwerp."

Juist, Van Rossem! Ik kan nauwelijks geloven dat dit een propagandafilmpje van het EU parlement is. Schande!!! Als het gemaakt was door Vluchtelingenwerk en hun zuster NGOs, zou het nog steeds leugenachtig zijn, maar kon ik het tenminste begrijpen.

Er zijn altijd een gering aantal "successtories" te ontdekken bij die asielzoekers met een verblijfsvergunning. Hier in Nederland herinner ik me de volgende:

Van al die hoogopgeleide Syriërs - de spreekwoordelijke honderden apothekers uit Aleppo - stond er een paar maanden geleden één verslagje in de Volkskrant van, inderdaad, een Syriër die "stage" ging lopen bij een Ned. apotheek. Gisteren op het tv journaal een item over een schoonmaakbedrijf - Augias (what's in a name; nee, goed gevonden, hoor) - die kennelijk een aantal Eritreërs gaat opleiden tot schoonmaker). En een stel Eritreërs, die opgenomen zijn in een wielrenclubje (ongeveer zoals die asielzoeker in dat filmpje goed kon cricketen)

Dr_Johnson | 16-08-17 | 21:53

NEXIT, weer baas over eigen grenzen en het puin ruimen dat de EU veroorzaakt heeft. De overlast door Afrikaniers en Oost-Europeanen is bijna ondraaglijk geworden voor de gemiddelde NLer. NEXIT, terug naar de EEG en die dikke nekken uit Brussel stuk voor stuk voor een tribunaal. Hoe eerder hoe liever. Miljarden verkwanselen en graaien ze maar geen ENKELE oplossing voor echt problemen die er toe doen. Walgelijk.

Rest In Privacy | 16-08-17 | 21:21

Leugen op leugen: eerst over hoogopgeleide migranten die massaal binnenkomen en nu dat massa's mensen binnenhalen noodzakelijk is. We zijn al zwaar overbevolkt. De massa van wat binnenkomt heeft een enorme achterstand. Dat gaat nog heel veel geld kosten. Voor ze "rendabel" zijn, zijn we een paar eeuwen verder. Dan is het hele sociale stelsel al lang ingestort met alle gevolgen voor de Europese bevolking.

miss error | 16-08-17 | 21:11

België had in 1947 iets minder dan 10 miljoen inwoners en nu bijna 11,5 miljoen. Nederland had in 1947 iets meer dan 11,5 miljoen inwoners en nu ruim 17,1 miljoen. Kan niet zeggen dat België het economisch gezien er ruim 30% slechter voor staat..

Ulle Ruttelflut | 16-08-17 | 20:50

De kapitalisten in het westen zorgen voor meer islam. Zo is het altijd al gegaan. Ze hebben schijt aan toekomstige generaties.

wieowie123 | 16-08-17 | 20:43

Dus je hebt zelf een probleem gecreëerd, wat je door je eigen halfslachtige beleid niet durft te onderkennen laat staan aan te pakken. Wat doe je dan?
Dan laat je dit probleem de oplossing zijn voor ander fictief / helemaal niet bestaand probleem. Tja zo sta je stevig in je eigen wensdenk droomwereld en het mooie is het naïeve NRC en Volkskrant publiek neemt het lekker over, want die verkeren in dezelfde zelfhypnose.

Vergelijkbaar met zoiets als:
Je loopt in de woestijn en je hebt honger maar geen eten, maar het voordeel van niet eten is dat je afvalt. Dus je bent te dik en moet afvallen, dat je daarmee nog steeds niet te eten hebt is dan geen probleem meer! Uiteindelijk ga je dood of zoals de EU redeneert hef je jezelf als maatschappij op.

bananabanana | 16-08-17 | 20:26

De EU en met name politiek links NL zijn zo wereldvreemd. Zelf zou ik graag kinderen willen. Echter werken ik en mijn vriendin beide 40 uur om goed rond te komen (beide onder modaal). Tijd en geld voor kinderen hebben wij momenteel niet.

Zelf lange tijd in een winkel gewerkt, mijn ervaring met migranten daar is allerminst positief. Natuurlijk, er zijn uitzonderingen en soms werd je wel respectvol behandeld. Vroeger stemde ik links, D66. Mijn ervaring in de winkel in Den Haag heeft heel mijn beeld over migranten compleet veranderd.. En nee ik ben totaal geen racist (moet je er tegenwoordig atijd bij vermelden) ook mijn familie heeft een migratie achtergrond (maar ik voel me een supersoaker). Echter is dit gewoon niet de oplossing.

Migranten kosten veel geld. Ik vraag het me af of ze ooit een bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving of dat werkend Nederland ze financieel moet blijven ondersteunen. Pff ik hoop dat ik er naast zit en dat het allemaal toch een groot succes zal worden met de massamigratie. We zullen het zien..

BroccoliSchotel | 16-08-17 | 20:16

Huh? Hoe komt dat nou in dit onderwerp terecht?

Pierre Tombal | 16-08-17 | 19:21
-weggejorist-
Pierre Tombal | 16-08-17 | 19:21

We zijn zelf schuld, geen kinderen maken is dit over onszelf afroepen. Fijn vanavond weer met je vriendjes opstap ipv samen met je partner voor wat nakomelingen te zorgen...

Bill Cosby | 16-08-17 | 19:02 | 2

Kinderen is zo duur gemaakt en de huizen zo klein dat je het niet kunt veroorloven om 5 kinderen te nemen. Dat IS BELEID geweest voor decenia's van overheden, weet u wel ivm overbevolking.

Rotterdammert1965 | 16-08-17 | 20:24

Ja ga kinderen maken allemaal! Adolf vroeg erom, imams vragen erom, erdo vraagt erom. Griffo's doen t al, heel afrika doet t. Bevolkingsgroei vanaf de tweede wereldoorlog in nl tot nu is x3 . In moslimlanden x6 of zelfs x7. Zonder kinderen is de toekomst die van hunnie. En duur? Laat me niet lachen, geen kinderen wordt t duurste.

rattenvanger XL | 16-08-17 | 20:56

Hoe komen we van dat EU af? Serieus.

Bataafsche Lente | 16-08-17 | 19:00

Alleen in Nederland al heeft de massa-immigratie een paar honderd-miljard Euro gekost, waarom zou de EU in godsnaam nog meer immigranten willen?

Wasbakplasser | 16-08-17 | 19:00
-weggejorist-
Oepsie1234 | 16-08-17 | 18:56

Zolang er binnen Europa nog enorme aantallen goedopgeleide Spanjaarden, Fransen, Italianen, Portugezen enz. enz. werkloos zijn lijkt mij iedere dobberneger één teveel. Al zeker dit analfabete zootje.

dachtikal | 16-08-17 | 17:03

Niet nodig.... Straks Kernoorlog.

sercencer | 16-08-17 | 17:03

weer van die linkse mafkezen zeker die europa al naar de knoppen hebben geholpen. zo gauw als die berichten afrika eo bereikt en dat gaat snel vullen de rubberboten en de ellende die het met zich meebrengt alweer aan kust van noord afrika.

bekijket | 16-08-17 | 16:59

Ongelooflijk dat iedereen in de EU zich laat verraden, hun kinderen en kleinkinderen een burgeroorlog aandoen, hen vluchtelingen laten worden door vluchtelingen in te vliegen en de familie een ideologische nachtmerrie toewensen, dan heb je iets goed fout zitten tussen de oren, en zeker ook je politieke voorkeur.
WrFckd

hovawart | 16-08-17 | 16:56 | 3

Komt omdat er heel wat meer nodig is om mensen uit hun comfortzone te trekken. Men voelt zich nu hooguit wat ongemakkelijk. Er verandert pas wat als het sociale stelsel wegvalt en de Afrikanen met kapmessen door de Nederlandse steden lopen, recht van de sterkste.
Tot die tijd droomt men liever verder.

druipsmurf | 16-08-17 | 18:29

Simpel omdat ze het volk bij de ballen hebben die wat van hun leven willen maken met een onbetaalbare dure studies, hypotheek etc. De gewone man kan geen kant op. Simpele strategie van verdeel en heers er nog bij en het plaatje is compleet met WELKOM IN MIJN LAND.

Rotterdammert1965 | 16-08-17 | 20:27

Hear, hear!

rattenvanger XL | 16-08-17 | 21:00

De blackies hebben bv na de afschaffing van apartheid niets op eigen houtje opgebouwd. Het is hun zelfs gelukt om het rijke Zuid-Afrika helemaal naar de klote te helpen en hun dagelijkse sport is nu het jagen op blanken. De miljarden die de afgelopen decennia naar Afrika gingen zijn allemaal verdwenen, zonder iets te veranderen. Te weinig geld? Nee, het zit gewoon in de aard van het beestje. En nu wil Brussel ons wijsmaken dat deze mensen Europa economisch moeten komen redden? Weet je wat mijn 3 jarige dochter daarover vind: RIDICULOUS!

De Griek | 16-08-17 | 16:54 | 1

Als al die miljarden naar Afrika per persoon was uitgedeeld was iedere Afrikaan miljonair in Euro's en niet in Zambiaanse dollars

Rotterdammert1965 | 16-08-17 | 20:29

"Moet je voorstellen dat de Tweede Kamer ineens een pro-vluchtelingen-video zou maken. "

Dat doet de 2e Kamer ook, middels de door de staat gefinancierde NPO. Het enige wat het EP doet is cutting out the middle man/vrouw/transgender.

Xirdalan | 16-08-17 | 16:54
-weggejorist-
Ratbaum | 16-08-17 | 16:50

De socialisten die het wellicht nog goed menen ook, zijn de helpfull idiots. Het echte idee rond de massaimiigratie drijft op de schuldenberg die boven de Europese landen hangt. Schuld wordt namelijk niet in absolute aantallen uitgedruk (je hebt 100 miljoen schuld) maar in relatieve, in verhouding tot het BBP. (de schuld moet onder de 60% blijven, Europese norm) Dus abacadabra: we kunnen onze absolute schuld vergroten, maar 'm relatief verkleinen door de econmoie te laten groeien. De makkelijkste manier om dit te doen is de bevolking te laten groeien. De moeilijkste manier: groei creeeren met een krimpende bevolking. En dat is nou precies de uitdaging van de komende decennia. Want alles (Klimaat, voedsel en water voorraad, arbeidsperspectief) vraagt om een kleinere, slimmere bevolking. Maar voor je het weet giert de schuld omhoog naar 100 % van het BBP...

Dr_Prepper | 16-08-17 | 16:44 | 1

Als we het toch om economische motieven hebben: het lijkt mij logischer dat ze deze mensen importeren om de druk op de woningmarkt voldoende hoog te houden, of zelfs te verhogen. Banken willen graag onder meer hypotheken blijven verkopen en ja.. dat wordt steeds lastiger als de autochtone bevolking krimpt.
'Vluchtelingen' dwingen een groot deel van de belastingbetalers de koopmarkt op te gaan. Kassa.

druipsmurf | 16-08-17 | 19:03

Welja, destabilisatie en verelendung als hoogste doel van het EUbeleid. Hoe knettergek wil je het hebben?. Wil de enige, echte opvolger van Hitler nu opstaan?

ad melkert | 16-08-17 | 16:37

Zal Canada nog wat echte Europianen kunnen gebruiken?

Sinclair | 16-08-17 | 16:27

Brussel zal pas rusten als de Europese bevolking door vermenging bestaat uit dociele halfapen met een IQ van ver beneden de 100. Makkelijk te onderdrukken door een kleine, blanke elite in gated communities.

Reviaan | 16-08-17 | 16:18 | 1

Terug naar de kerk houdt je dom en de staat houdt je arm. Dat arm is al gelukt.

Rotterdammert1965 | 16-08-17 | 20:31

nepper de nep nep

Jacktheflipper | 16-08-17 | 16:15 | 1

nog een keer naar het filmpje gekeken. De heer Goebbels zou stink jaloers zijn.
er wordt een topprestatie.
Ieder wel denkend mens ziet dat de werkelijkheid anders is

Jacktheflipper | 16-08-17 | 16:20

Die oproep van GS om dat filmpje te kijken is grenzend aan moord. Ieders bloeddruk gaat toch door het dak?
NIet zo enigjes hoor.

Cobalt bomb | 16-08-17 | 16:11

Vertel de nieuwkomer maar, dat ze lang moeten doorwerken hier

vluchtelingallergie | 16-08-17 | 16:10

Ik ga het filmpje niet eens kijken. Bang om Federica Mogherini te zien... Eng mens. Maar ja. Zij geeft blijkbaar de voorkeur aan een babi gangbang van hakbarrende Somaliërs ipv de klassieke, verhollandste (viesbah! Hollands!) babi panghang.

Gajus | 16-08-17 | 16:02

Ze zijn niet nodig voor de verzorging van onze ouderen. Dat is hét kul argument pur sang. Want dan krijg je dus een piramide spel. Want alles dat zogen. hierheen komt om onze ouderen te verzorgen wordt zelf ook oud. En dan? Een nóg grotere groep importeren om hen te gaan verzorgen? Ziet u het probleem van Rossem? Dan zitten we hier straks met 100 miljoen man op elkaar geperst op deze postzegel. Nee dank u. Afgezien van het feit dat de statistieken qua werkbereidheid onder de groepen die hier en masse komen binnen spoelen nu niet iets is om hoopvol danwel blij van te worden. Want we importeren vooral hun etnische strijd, religieuze ellende en barbaarsheden als FGM waar ik persoonlijk nu niet bepaald op zit te wachten...

Sjefke7807 | 16-08-17 | 15:58 | 1

Hallo Sjef, welkom terug.
Ik heb u gemist in de joeesofee issues de afgelopen dagen.

D-Fens_1963 | 16-08-17 | 18:59

We worden echt voor dom versleten, en niet geheel ten onrechte gezien de groei van GL en D'66.

Goldfinger | 16-08-17 | 15:36

Zolang het maar christenen zijn of worden.

JTKDM | 16-08-17 | 15:21

Na PowNed hebben wederom 3 afgestudeerde drama-artiesten een klus binnengehaald!

koosnaam | 16-08-17 | 15:20

Kunnen we dat hele Brussel en gelijk ook maar Straatsburg met al die politici en ambtenaren niet in éne keer per lege smokkel ngo boot naar Afrika verhuizen. Kunnen ze daar hun heilstaat oprichten, is veel harder nodig daar. Dan zij wij van ze af en hebben zij gelijk de bevolking die ze zo graag wensen.

down | 16-08-17 | 15:19

Vanuit de EU moet alles bij defenitie kapot, dan moet de wal het schip maar keren. Snel een rem op dit onzinnige beleid. Nederland verenig U..

Rest In Privacy | 16-08-17 | 15:18

Enerzijds... automatisering en digitalisering.
Anderzijds... we hebben mensen nodig.
Bijzonder consistent en doordacht.
.
Oh oh wat zijn politiekcorrecten en eulikkers toch slim en superieur....

Parel van het Zuiden | 16-08-17 | 15:15 | 1

als we iets niet nodig hebben dan zijn het wel mensen.

Cobalt bomb | 16-08-17 | 16:43

Hoe dan ook: niet nog meer islamieten!!! Voordat we in de toekomst gewoon langs democratische weg, gedwongen worden islamitische dingen te doen!
Stop de islamisering van het beschaafde, liberale Westen!
Und ein bisschen plotzlich bitte!!!

Aristotalloss | 16-08-17 | 15:14

Mijn oma heeft aangegeven dat ze liever niet wil dat haar billen worden gewassen door een dobberneger

viezzionair | 16-08-17 | 15:06 | 2

Die van mij ook. En mijn buurvrouw ook. Ikzelf ook. De rest van de straat ook.

kwark001 | 16-08-17 | 15:12

Oma billen schijnen een enorme aantrekkingskracht te hebben op mensen uit Afrika. Schulz wil vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen

viezzionair | 16-08-17 | 15:19

Komt er behoefte aan arbeidsmigratie? Waarschijnlijk! Maar waarom steeds kansparels uit Afrika: andere cultuur, taalproblemen, arbeidsethos issues, geloofsissues. Veel ellende.
Binnen de EU is voldoende werkloosheid die ingezet kan worden. Ik noem als voorbeeld Portugal: hoge (jeugd)werkloosheid, goed opgeleid, spreken allen Engels, vergelijkbare cultuur (ja er zijn verschillen, ordes kleiner dan de verschillen met Afrika).
Laten we naar positieve oplossingen zoeken die twee problemen oplossen i.p.v. problemen in stand houdt en toevoegt.

Winter_is_coming | 16-08-17 | 15:05 | 1

En als je toch a la Kalerghi bevolkingen wil mengen... de Portugese meisjes zien er heel leuk uit. Bikini girls, geen boerkini gedoe

Winter_is_coming | 16-08-17 | 15:08

Aha, komen ze weer met het billenwassers argument, dat gelooft toch helemaal niemand meer toch? Nou EU, kom eens met iets origineels waarom die raketgeleerden en oncologen uit Afrika echt onmisbaar zijn in Europa. Wellicht ter bevordering van de karamellisering van den inheemse Europeaan? Zeg dat dan gewoon eerlijk..

Batavi Magistralis | 16-08-17 | 15:01

De EU is een leugenfabriek. We hebben in Europa niet meer, maar juist minder mensen nodig. Dat is goed voor het milieu en dan houden de diertjes ook nog wat ruimte over. Die meer mensen vindt men alleen nodig voor het doel: islamisering, omvolking en decimering van het witte 'slechte' deel.

Fijnstoffer | 16-08-17 | 15:01

"Schengen" was het jorissen van de binnengrenzen zonder bewaking van de buitengrenzen. Gevolg: Een tsunami van dobberaars. De EU heeft dit probleem gemaakt, en heeft geen enkele potentie om het op te lossen. Dus ga je maar roepen dat die dobberaars de nieuwe pareltjes van de samenleving zijn - problem solved. Ziek.

Zeddegeizot | 16-08-17 | 15:01 | 1

@Zeddegeizot | 16-08-17 | 15:01 |
De EU heeft er zeker aan mee geholpen ja. Maar de echte veroorzaker van stortvloed aan Kansenparels is toch echt die achterlijke zeug uit de voormalige DDR Merkel genaamd. Ze was daar ook nog eens staatssecretaris van Agitprop(!) en haar ouders waren daar vrijwillig naartoe verhuisd omdat ze die ideologie helemaal jommes vonden. Duitsland trekt Europa voor de derde keer in een eeuw de ellende in... *verder head desken doet*

Sjefke7807 | 16-08-17 | 16:05

Europa gaat financieel ten onder. Dit is niet te betalen door de werkenden. Het gaat pas echt mis als de oetkieringen niet meer zijn op te brengen. Burgeroorlog binnen tien jaar.

kwark001 | 16-08-17 | 15:00 | 2

Europa zeg je. Rusland dus ook? We hebben het hier over de EU club. Niet over Europa. Trap niet inde agitprop van de EU... altijd blijven oppassen want het zijn een stelletje achterbakse goorlappen daar in Brussel. Houd ze recht voor je, zei mijn Oma al 20 jaar geleden over de EU...

Mark_D_NL | 16-08-17 | 15:14

De exacte tijdspanne die hiervoor nodig is valt moeilijk te voorspellen, maar het pensioen + ziekenhuiskosten van de babyboomers + vers ingevoerden die nog nooit een klap hebben gedaan valt inderdaad niet te financieren en als het zover is, kan je maar beter voorbereid zijn.

Lt-Kol Kilgore | 16-08-17 | 15:14

Geloof me nou, echt als we zo doorgaan krijgen we de economie van het Midden-Oosten en Afrika. Zou haast zeggen laten we maar vergrijzend ten ondergaan. Je krijgt hier uiteindelijk een tribaal systeem, waar het domste neefje van een succesvolle oom de belangrijke baan krijgt.De clan rond Elatik, is een perfect voorbeeld. Niet dat ik hen dom wil noemen, maar het is wel de zuiverste vorm van clientelisme. "Dat" wordt onze toekomst.

wimaa | 16-08-17 | 14:58

En een vrouw met 2 kinderen sturen ze het land uit, omdat het de regeltjes zijn.
Kinderen spreken alleen Nederlands,die kunnen later toch zo aan het werk. Maar wel boten vol met tuig binnen halen, omdat de Europeaan te weinig neukt.
Ik denk dat de meeste mensen geen 3 of 4 of misschien wel 5 kinderen kan betalen, dat komt omdat de politiek de mensen alleen maar aan het werk wil zien voor nog meer belastingen.
Daar kunnen de hobby`s van politiek Brussel weer van betaald worden.

Free will | 16-08-17 | 14:56 | 2

Eens, alleen die Armeense kinderkwestie kan een precedentwerking scheppen en daar zit hem het euvel.

mohammmedtriplem | 16-08-17 | 15:11

Het is niet dat de Europeaan te weinig neukt. Het is het feit dat de Europese vrouw haar dijen meestal stevig gesloten houdt als het om het krijgen van kinderen gaat. In ieder geval tot hun veertigste, want carrière.

Willibald von Klúúúk | 16-08-17 | 15:15

Leugens, leugens, leugens. Het is gewoon volksvervanging, die lui zijn niets beter dan de de snor, alleen is de Entlosung met fluwelen handschoenen en met oogmerk een ander soort volk.

Lyin Ted | 16-08-17 | 14:56

Jahaa,maar het lukt niet om zo een filmpje te maken van degene die geen werk hebben,niet aangepast zijn en crimineel zijn. Dat lukt niet.
Wat aankomt aan de Europese zuidkusten is de bloem van de Afrikaanse naties.

miko | 16-08-17 | 14:49 | 2

Nou miko, als dat de bloem is zou ik dat crimineel boeket in de GFT-bak donderen

kwark001 | 16-08-17 | 14:56

de burgers in Europa hebben niet allemaal en negatieve kijk op het functioneren in Brussel, de meeste zijn zelfs pro EU, de Nederlanders hebben Wilders en veel praatjes,

adjudant | 16-08-17 | 14:47 | 2

Haha

doskabouter | 16-08-17 | 14:53

Wij als grootste nettobetaler van alle EU lidstaten mogen best praatjes hebben. Wie betaalt, bepaalt. Althans normaal gesproken dan, binnen de EU moet je gewoon betalen en verder je smoel houden.

priks | 16-08-17 | 14:55

Wat moet je met kinderen als je allebei moet werken voor de hypotheek en de vaste lasten? En daarbij ook nog eens geen tijd hebt om je fatsoenlijk te informeren over allerlei belangrijke zaken. Het enige dat overblijft is de NPO-shit.

We moeten de informatievoorziening drastisch aanpakken, de meesten weten niets meer.

kwark001 | 16-08-17 | 14:47

Nee, vroeger hadden we ze nodig.
Toen betaalden we er zelfs voor om ze op de boot te krijgen. Sterker, andere stammen en arabieren hadden we nodig om ze uit de binnenlanden te acquireren en ze naar een mooie toekomst te geleiden. Hun, achter-,achter-, achter-, kleinkinderen zijn ons nog steeds dankbaar om niet met honger en op te groeien.

Teleo | 16-08-17 | 14:45

Meer, meer en nog een keer....

Plukkiehaar | 16-08-17 | 14:44

Het is juist deze EU-propaganda die mensen een steeds grotere hekel doet krijgen aan die hele Europese Unie. Want mensen zijn niet gek en hebben een sterk waarnemend vermogen als het gaat om massa-immigratie. De EU moet haar pijlen juist richten op het tegengaan van migratie uit Afrika en het Midden-Oosten maar die verdomde socialistische idealen bij die Eurofielen zijn er met geen paplepel uit te slaan.

mohammmedtriplem | 16-08-17 | 14:44

Willibald von Klúúúk | 16-08-17 | 14:35
De mannen van tegenwoordig zijn inderdaad geen mannen meer. Ze hebben partners, houden van papadagen, nooit tegengas gehad van de ouders, het heeft hen nooit aan iets ontbroken, nooit in militaire dienst hoeven gaan. Dan krijg je twats, ik kan het niet anders zeggen.

Graaf van Egmont | 16-08-17 | 14:43 | 2

Nooit aan iets ontbroken? Ik heb vroeger weleens twee weken moeten zeuren voordat mijn ouwe eindelijk een videorecoder kocht! Maar één keer per week uit eten. Dat soort dingen.
Harde tijden, Graaf. Harde tijden.

Teleo | 16-08-17 | 14:53

Het is me ook allemaal wat.

Graaf van Egmont | 16-08-17 | 15:49
-weggejorist-
MaxiCosi24 | 16-08-17 | 14:41

Het filmpje er onder is nog veel tenen krommender: 74% van de Europeanen is uitzinnig blij met de EU. *zucht*

doskabouter | 16-08-17 | 14:41 | 1

Niet zo gek. Alleen idioten die in Brussel wonen en aan de EU tiet hangen noemen zich 'Europeaan'. De rest kotst zijn lunch er uit bij zo'n beledigend stigma.

marcoplarco | 16-08-17 | 16:02

Doodeng dat in dat EU parlement blijkbaar figuren zitten die vinden dat er nog meer migranten deze kant op moeten, terwijl het gros van de bevolking de overlast en gedachtengoed van die lui inmiddels kotsbeu begint te worden. Nog enger dat die bestuurlijke nachtmerrie niet te stoppen is.

Fotzenhammer | 16-08-17 | 14:40

En wij moeten straks respect hebben voor de nepvluchtelingen? Ze zielig vinden? Luisteren naar je nieuwe buurman zijn jankverhaal? Ik niet, ik veracht ze en wil niks met ze te maken hebben, ik zal ze bijvoorbeeld ook niet in dienst nemen. De EU creëert zo 2e rang burgers, doordat die mensen uit onze geldpot hebben gegraaid zonder dat ze er recht op hadden en in overtreding waren door bijvoorbeeld illegaal het land in te komen. Voor echte vluchtelingen, die echt houden van onze cultuur en maatschappij, is er plek in Nederland als het er niet teveel zijn. Voor de rest opvangen in de regio betaalt door de gehele wereld.

Rest In Privacy | 16-08-17 | 14:40

*zucht*
Een economie die gericht is op groei ( want anders ) moet natuurlijk wel mensen binnenhalen om die groei op afbetaling te betalen, herstel, de afbetaling door te schuiven naar volgende generaties en nieuwe import.
Vergrijzing is geen probleem als je gericht arbeiders hiernaartoe haalt om tijdelijk in vacatures te voorzien waar wij op dit moment geen geschikte mensen voor hebben. Maar arbeid voor vacatures moet altijd in het teken staan van terugkeer, je wilt deze mensen hier namelijk niet meer hebben als de vacature vervalt, dat levert dan alleen maar kosten en problemen op. De multinational heeft daar geen last van maar de samenleving wel.
En omdat het geld voor die tijdelijke werknemers voor een groot deel naar het land van herkomst verdwijnt om daar het leven op te bouwen/te verbeteren zal daar de levensstandaard stijgen en hoeven wij ook minder aan zieligheidssubsidies en ontwikkelingsverspilling af te dragen en krijgen wij hier dus ook minder kansloze migranten over de vloer. Een win-win-win-winnetje dus.

Graaisnaaiert | 16-08-17 | 14:37

Me dunkt dat we al tijdenlang serieus worden genomen door de EU. Zonder vaseline.

orca | 16-08-17 | 14:36

Dus nu zijn het geen apothekers en kernfysici, maar fotografen. Een leugen blijft een leugen.

zwarte_weduwe | 16-08-17 | 14:36

Bak een tegel? Ok, een goed doorgebakken tegel om kapot te slaan op die stompzinnige kop van -ström.

isitsoornot | 16-08-17 | 14:35

De achterliggende gedachte zal zijn autochtoon en allochtoon tot paring aan te zetten. De hieruit resulterende mix wordt gezien als wenselijk om Europa te (her)bevolken. De blanke mensch is achterhaald, niet meer van deze tijd. Waarom? Omdat er helaas heel veel blanken zijn die dit mogelijk uit een masochistische neiging erdoor willen drukken. Je kunt ook zeggen dat een dwaalgeest zich meester heeft gemaakt van sommigen die daarvoor gevoelig blijken - waaronder bijvoorbeeld keurig opgevoede blanke meisjes met een papa die veel geld verdient maar hem een dictatoriale lamzak vinden, en daarom de wereld willen verbeteren en verlossen van alles wat masculien is en ja, blank, want heimelijk blijft de wens zich aan een neger te geven. En de mannen, ach, dat zijn geen mannen. Hebben eigenlijk niet geleerd hoe man te zijn. Hebben nog steeds een zeer sterke moederbinding, die toch ook al een beetje 'haar eigen afwijkende standpunten had'. Ik zeg je, Europa is verloren.

Willibald von Klúúúk | 16-08-17 | 14:35 | 2

Gelukkig kunnen de meeste Nederlanders ontzettend goed bukken.
Hebben ook geen flauw idee van wat er speelt. Onder begeleiding van plat vermaak en voetbal kan je half Afrika zo bij ze naar binnen schuiven.

MogeWijEveOvergeve | 16-08-17 | 14:44

MogeWijEveOvergeve | 16-08-17 | 14:44
Kom allemaal juichen voor voetballende vrouwen, of is er morgen nog een sterren regen te zien? En oh, oh wat spannend toch die kabinets formatie... Wat zal het d66 doe (eh alles voor het pluche toch?). Tsja, een slapend volk, in slaap gesust omdat "we" met meer zijn en omdat "we" toch maar in veel top 10 lijstjes staan.. Doei. Zoals Maxima, het pampa paard, al zei: "De Nederlander bestaat in 2030 niet meer. Maar dan hebben mijn dochters nog wel even het Nederlandse, niet meer bestaande, volk leeg getrokken, gne, gne, gne......". Zo vader zo dochter...

Mark_D_NL | 16-08-17 | 14:58

Nederland is VOL. Heel erg vol zelfs. Dat zei Juliana al, dat zei Janmaat (De ziener!!), dat zei Pim, en dat zien we nu elke dag. Teveel mensen op een klein gebied, gaat nooit lang goed. We moeten terug naar 10 Miljoen mensen. Heel snel, voordat het te laat is.

Mark_D_NL | 16-08-17 | 14:34 | 1

Ik ben me aan het voorbereiden en met mij ontelbare babyboomers. Ik wacht even of die wet van D66 er doorkomt.

Graaf van Egmont | 16-08-17 | 14:35

Hoe denkt de EU een Europees gevoel voor chauvinisme te bereiken als ze continu de weldoener voor Afrika uithangen?

keestelpro | 16-08-17 | 14:32

Frankrijk heeft al sinds de jaren '60 de Noordafrikanen laten stikken. De banlieus zitten vol met potentieel werkvolk. In andere steden en landen is het niet anders. We hebben arbeiders genoeg, maar niemand die ze aan het werk zet.
Geen goede diploma's? Geef ze training on the job.

Graaf van Egmont | 16-08-17 | 14:31 | 4

Dat is in de roterdamse havens geprobeerd. En niemand kwam opdagen

sinar2 | 16-08-17 | 14:42

sinar2 | 16-08-17 | 14:42
En die op kwamen dagen waren boertjes uit brabant en het westland.
In de havens van Rotterdam werken niet veel mensen uit hartje Roffa meer.

miko | 16-08-17 | 14:55

@miko | 16-08-17 | 14:55
Noord-afrikaanse import wil niet voor kufars werken want dat verlaagd hun "status" binnen hun groep.

sinar2 | 16-08-17 | 15:03
▼ 1 antwoord verborgen

Even een berichtje dat de economie toppie is en hopla meer import die klaar is met hun eigen land opbouwen en ons hier komt helpen.Praat is met wat mensen die hebben geprobeerd met de locals daar om wat op te bouwen.Eén drama.

van stampij | 16-08-17 | 14:30

Ik vraag me af wie er eigenlijk allemaal dat filmpje zien...

Quichegerechtigde | 16-08-17 | 14:29
-weggejorist-
Leptob | 16-08-17 | 14:29

Er is niets mis met een krimpende bevolking. Het is zelfs beter voor de aarde dus hoe al dat deugvolk toch zo graag afrikaanse bevolkingsgroei wil combineren met milieuverbetering is me een raadsel.

sinar2 | 16-08-17 | 14:28 | 3

Jij denkt met je hersenen. Je moet met je 'gevoel' denken.

Teleo | 16-08-17 | 14:48

Teleo | 16-08-17 | 14:48
Oftewel verander in een vrouw, dus.

VeelTeSteil | 16-08-17 | 15:09

Sterker nog, door ze hierheen te halen verhoog je hun ecologische footprint -en die van hun meestal talrijke nazaten- ook nog eens met een factor veel.....

Gen. Maximus | 16-08-17 | 15:42

Ik heb altijd tégen de EU gestemd, zoals de meerderheid van de Nederlanders. Dat er dan vervolgens een vage dame gaat vertellen dat ik me moet houden aan "De Europese waarden van gastvrijheid en solidariteit" en dat "we" ons best moeten doen om migranten álle kansen te geven stuit me nogal tegen de borst. Wie is zij dan wel om te vertellen wat "we" moeten doen? En een zo enorm complexe en potentiël maatschappelijke en (geo)politieke splijtzwam als migratie in een net 3 minuten durend flutfilmpje te smijten vol ongekozen "volksvertegenwoordigers"en acterende migranten, dat is een belediging voor de inwoners van Europa.

Dutchbeaurouge | 16-08-17 | 14:27 | 1

Ja, ze vegen ook de r**t met u af, dat is het probleem.
Denkt u nu werkelijk dat er iemand van dat zooitje in Brussel, onze, ja onze, comments leest?

watmagjenogwel | 16-08-17 | 15:02

De EU stort vanzelf in en bestaat feitelijk al niet meer. De leugen wordt met de dag groter.. Schengen roept U? Is Dood, want kijk een naar alle nieuw opgetrokken grensposten (Muren!!!) etc. Interne handel roept U, daalt al jaren als een gek. En de EU is goed voor Afrika, yes sure, de EU tarief muren hebben Afrika nog verder de ellende in geschopt.
--
Grootste probleem zijnde EU slaafjes zoals Rutte. Hopende op een volgend baantje, en maar denken dat je het goed doet omdat dat je wordt verteld door de mensjes die over jouw baantje beslissen. Tsja, Rutte, dan bedoelen we joe dus, vrind.

Mark_D_NL | 16-08-17 | 14:27 | 1

Geeft wel het IQ van trutte aan

watmagjenogwel | 16-08-17 | 15:00

Soort zoekt soort. Dat was zo, dat is zo en dat zal ook altijd zo blijven.

frisenfruitig | 16-08-17 | 14:26

De EU gooit olie op het vuur dat ze zelf hebben aangestoken.

iew | 16-08-17 | 14:26

"Opgesodetieft" is het enige dat bij mij nu nog opkomt na jarenlange EU propaganda

BASinnic | 16-08-17 | 14:26

Volgens mij wordt de Europese Commissie niet gekozen, itt het Europees parlement.
Die worden voorgedragen.
Overigens niemand tussen die volgevreten EU-koppen die zich afvraagt WAAROM de Europese autochtoon minder kinderen produceert?

necrosis | 16-08-17 | 14:26

Jan van de Beek.

Punt.

Parsons | 16-08-17 | 14:25 | 1

Jan heeft de cijfers bij elkaar gesprokkeld, dat is 1. nu nog het juiste beleid erop loslaten. En daarvoor moet eerst die hele gore kliek die nu in de 2e kamer zit weg. Anders blijven deze EU slaven vasthouden aan de vette worst die ze is voorgehouden.
--
Wil je Jan niet doen?

Mark_D_NL | 16-08-17 | 14:29

Zo is dat. Zit geen woord Spaans bij.

frisenfruitig | 16-08-17 | 14:25

Laten wij teruggaan naar de EEG. Die deden (op zicht) alleen iets met handel en hielden hun plannetjes tot den totale machtsovername nog verborgen.

Jan Passant mk2 | 16-08-17 | 14:25

Voor de komende jaren wordt er een tekort aan kansloze uitkeringstrekkers verwacht en moeten wij er paar jaar minimaal 25.000 importeren uit het buitenland. Gelukkig heeft Nederland een groot overschot van leegstaande sociale huurwoningen waar wij ze in kunnen huisvesten.

Osdorpertje | 16-08-17 | 14:24

Mijn indringende vraag is, als de dobbernegers zo nodig zijn, waarom wil niemand ze dan? Wij zijn niet gek. Wie dan wel?

Graaf van Egmont | 16-08-17 | 14:23

Waarom naar Europa EU? Het kost ons geld en ze kunnen ook binnen het continent verhuizen. Waarom mogen sommige landen overwegend zwart blijven en zal er niet getolereerd worden dat er een meerderheid aan blanken zal zijn? Waarom mag geen enkel land overwegend blank meer zijn in de toekomst? Soort zoekt soort.

Rest In Privacy | 16-08-17 | 14:23

Ik ben migranten moe.

xiuxiu | 16-08-17 | 14:23

En de britten lachen zich straks rot. Die hebben even een korte economische dip vanwege Brexit maar gaan daarna gestaag groeien. En in de EU gaan we steeds harder achteruit hollen.

sinar2 | 16-08-17 | 14:20 | 1

Anekdotisch bewijs aanvoeren is bij voorbaat af zijn.

Trekhaas | 16-08-17 | 14:17 | 1

Misschien denken ze N=3 onderzoek is al 3 keer beter dan N=1 onderzoek

BASinnic | 16-08-17 | 14:23

"Maar het EP zit er nou eenmaal namens niemand, behalve zichzelf."
Ik heb gestemd hoor!

paulpils | 16-08-17 | 14:17 | 1

Ik ben blij voor je dat je denkt dat stemmen gelijk is aan democratie. Voorbeeldje; je mag kiezen tussen een kurkentrekker, een vinger of een rietje in je urineleider.
Ik heb gestemd hoor!

Franque | 16-08-17 | 22:36

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl