achtergrond

Geenstijl

EU Agitprop: 'Europa heeft meer migranten nodig'

Kijk, de EU gooit weer eens twee discussies door elkaar omdat ze denken dat ze de Europese burger voor debiel kunnen verslijten.

Namelijk enerzijds de vraag of we meer mensen nodig hebben om onszelf te kunnen onderhouden & verzorgen in de toekomst, aangezien Europese autochtonen te weinig kinderen produceren, en anderzijds de glasharde leugen dat dobbernegers uit de derde wereld daarvoor de oplossing zijn. Want neen, dat zijn het niet. [Hier de al duizend maal herhaalde verwijzingen naar CBS-statistieken, misdaadmeters en uitkeringsgrafieken]. Bovendien zitten in deze video helemaal geen recente migranten, maar drie goed ingeburgerde succesverhalen die niet in de kolk van een massale migratiebeweging in Europa zijn aangespoeld, maar die in veel minder woelige tijden door de asielprocedure zijn gemeanderd, waarna ze kwamen bovendrijven als succes- en talentvolle burgers.

Bovendien. Waarom maakt een parlement eigenlijk zo'n politieke video? Die lui in Brussel horen te debatteren over dit onderwerp. Met verschillen van inzicht, uiteenlopende meningen en al dan niet hoog oplopende discussie. Moet je voorstellen dat de Tweede Kamer ineens een pro-vluchtelingen-video zou maken. Dan is het land te klein. Maar het EP zit er nou eenmaal namens niemand, behalve zichzelf. Dus proppen ze de Europese burger achteloos in het door hen gewenste denkframe, bij elkaar getimmerfranst van valse beweringen en hyperpositieve uitersten, waarin geen millimeter speling wordt gelaten voor kritiek, moeilijke vragen of minder plezierige praktijkvoorbeelden bij de massale migratie waar ons continent mee kampt.

Het enige wat dat Brusselse nepparlement zodoende voor elkaar krijgt, is dat je zo veel peop in je maag gesplitst krijgt van Riefenstahlende eurobobo's wier achternaam op -ström eindigt, dat je zelfs bijna een hekel krijgt aan de drie voorbeeldige voorbeeldmigranten uit de video. MAAR DAAR TRAPPEN WE NIET IN. Deze drie mensen, die overduidelijk niet recent zijn komen aandobberen, hebben zich uitstekend in de Duitse, Franse en Italiaanse samenleving ingevochten en hun plek in de maatschappij veroverd. Waarover respect, kudo's en een warm Jij Bent Welkom. Maar FUCK de EU en hun misselijkmakende migrantenpropaganda. Neem de Europese burger eens serieus, als je zelf ooit serieus genomen wilt worden door de Europese burger.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.