Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kassa voor handenschudweigeraar: € 2 ton

stenigon2.jpg Grutjes nog es an toe! Uit "respect" weigeren de hand van vieze minderwaardige vrouwenwezens te schudden loont. En niet zo'n beetje ook. HBO-docent Nourdin Belhadi, die van de Hogeschool van Amsterdam, is namelijk verbonden aan stichting Jongeren in Aktie die "integratie onder jongeren bevordert". En dat is slim, heel slim, want als er "integratie" in je stichtingbeschrijving staat, weet je dat de subsidie niet op kan. Vandaar dat meneer de HandenschudWeigeraar een aardige 200K euro taxpoet in zijn zak mocht steken. Wie was er zo aardig de geldkraan open te draaien? De gemeente Utrecht (PvdA-burgemeester, PvdA/GroenLinks/D66-gemeenteraad) natuurlijk. Nu is de VVD te 030 (terecht) woest en heeft vragen gesteld. Want na enig onderzoek blijkt dat van 2 ton slechts 80.000 euro naar "het begeleiden van jongeren naar stage" gaat. Wat er met de andere 120.000 pop gebeurt is onduidelijk. Nou ja, er wordt "gevoetbald" tussen "jongeren uit Kanaleneiland". En dat kost kennelijk 90 mille. Balletje trappen voor drie modale jaarsalarissen... Voor dat bedrag kun je een back voor Feyenoord kopen als je wilt. En de rest van de buit? Niemand die het weet. Wat wel bekend is, is dat docent Belhadi als lichtend voorbeeld voor integratie onder jongeren geldt: zo zien de allochtone jongeren van Nourdin reeds het handenschudweigeren als onderdeel van integrasie. Ja, dat is wel een paar ton per jaar waard. Enfin, we zijn GeenStijl, dus we roeren maar even in deze beerput.
Update: volgens broer Rachid is Nourdin reeds stichtingsbestuurslid af.

De stichting Jongeren in Actie kreeg voor 2011 (lopende van 1-12-2010 t/m 31-12-2011) een nieuwe zak met geld. 80.000 euro werd toegekend aan projecten die te maken hebben met stagebegeleiding en werk voor jongeren. De eerste 30.000 euro is reeds overgemaakt op rekening van de stichting. In april zal worden geëvalueerd of er sprake is van voldoende "geslaagde stages", pas dan komt de rest van het geld.

De overige 180.000, die in 2010 ook al werd uitgekeerd, wordt aangevraagd voor het financieren van "wijkdebatten, voetbalcompetitie (40x per jaar), voetbalweekendtournooi (40x per jaar)" en "een experiment om via werk terug naar school en werk (16 jongeren die extra begeleid moeten worden) te gaan". Van dit bedrag is reeds de eerste 44.750 euro overgemaakt voor de "voetbalactiviteiten".

Stichting Jongeren in Actie
Allemaal leuk en aardig maar hoe diep zit Nourdin Belhadi hier dan in? Want de gemeente Utrecht zegt vooral zaken te doen met Rachid Belhadi, de broer van Nourdin. Rachid zou namelijk de man achter de stichting zijn. Laten we eens kijken in het uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Goh, wat een verrassing: niet Rachid maar Nourdin is de baas van Stichting Jongeren in Actie. En dat niet alleen, Nourdin is tegelijk voorzitter, penningmeester en secretaris van zijn eigen stichting (wat legaal is, mits dit ook in de oprichtingsstatuten staat). Opmerkelijk genoeg is Nourdin pas recent in dienst getreden als het bestuur van zijn stichting, namelijk per 02 januari 2011. Precies op tijd om in het nieuwe jaar optimaal van de subsidies te kunnen profiteren dus.

Offline
En dát er meer aan de hand is blijkt ook wel uit het feit dat de website van Stichting Jongeren in Aktie offline is gehaald ("under construction") terwijl de site gewoon functioneerde (mirror). Kennelijk stond daar zoveel informatie in die u niet mag weten dat ook de befaamde en beruchte internetarchive way back machine in allerijl is geblokkeerd.

Gelukkig is er nog voldoende informatie te vinden. Neem bijvoorbeeld deze, uiteraard door PvdA-burgemeester Wolfsen volledig ondersteunde, gemeentepropaganda waarin de Stichting Jongeren in Actie de nodige veren in de reet gedrukt krijgen. "Prachtig!", aldus Aleid Wolfsen.

Islamitische Vereniging
Dat Stichting Jongeren in Actie zo eenvoudig subsidie kan lospeuteren, ondanks het feit dat deze stichting uit slechts één handenschudweigerend bestuurslid bestaat, is niet zo gek. Nourdin Belhadi werkt namelijk óók voor de Islamitische Vereniging Kanaleneiland (ook geliefd bij Jezus), waar hij "hoofd coördinator educatie en activiteiten" is. Altijd leuk, een hoofd educatie dat aan de jeugd laat zien hoe je met vrouwen dient om te gaan.

De Islamitische Vereniging Kanaleneiland is al jaren een oogappeltje van Aleid Wolfsen en de gemeente Utrecht. Toespraken vol lof, prijzen en schouderklopjes voor deze stichting, de Utrechtse burgemeester kan er maar geen genoeg van krijgen. En ook Nourdin zelf mag regelmatig bij Wolfsen op schoot: zo won hij in 2009 nog 5000 euro omdat hij "de veiligheid in Utrecht zo heeft gestimuleerd". Pikant detail is dat het hier gaat om een tweede prijs, die eigenlijk maar 2300 euro waard was. Maar omdat het geld toch niet op kon, en omdat het Nourdin was, is dat bedrag snel verhoogd naar 5000 euro.

En ja, voor wat hoort wat: als dank voor de vele knuffels van burgemeester Wolfsen deelden de jongens van Stichting Jongeren in Actie ook een prijs aan Wolfsen uit, waarvan hier de unieke beelden (let u op het aantal bebrilde grijsharigen in het publiek).

Handenschudweigeren als educatie
We hebben het hier dus over een stichting waarvan één en dezelfde persoon alle bestuursfuncties vervult. Een stichting die zegt tot doel te hebben "het helpen van allochtone jongeren om hun middelbare school succesvol af te ronden en te beginnen aan een vervolgopleiding, stage, en beroepsopleiding of een baan in het bedrijfsleven". En deze stichting ontvangt kennelijk grote bedragen voor sportactiviteiten die helemaal niets met de doelstelling te maken hebben. Deze stichting kreeg 200.000 euro terwijl het complete bestuur van deze stichting werkzaam is als "hoofd educatie" bij een islamitische vereniging, die veel invloed heeft op islamitische jongeren. 200.000 euro is uitgekeerd aan een stichting die invloed uitoefent op jongeren terwijl het complete bestuur van deze stichting er radicale islamitische ideeën op nahoudt en zelfs als docent van een Nederlandse hogeschool weigert de handen van vrouwen te schudden.

Dat het uitgerekend Utrecht is die deze stichting financiert mag geen toeval heten. Net zo min het toeval mag heten dat uitgerekend burgemeester Wolfsen de allergrootste vriend van Nourdin Belhadi is. Want sommige zaken veranderen nou eenmaal nooit. Zeker niet in een stad waarin de verantwoordelijke wethouder van de PvdA is.

Reaguursels

Inloggen

De uitspraak "Size does matter" moet in dit linkse knuffel, sponsor en spek alle allochtonen aangepast worden naar "Color does matter". Die gasten krijgen alles maar toegeschoven en als er iets afgewezen wordt of niet in hun straatje past roepen ze gelijk discriminatie en gaat de linkse "sponsor ales wat niet blank is" delegatie weer massaal aan de thee in de moskee.

Ik hoop dat de Nederlanders (met 1 paspoort)wakker worden en hier eindelijk eens een halt aan toe roepen bij de "regering" van dit "sinterklaas" land om alle vals verkregen subsidies,uitkeringen, kinderbijslagen, etc.etc. terug le vorderen en de criminele uitvreters met een enkeltje naar het land van herkomst terug sturen.

effe vissen | 10-03-11 | 19:17

Er valt nog een hoop werk te verrichten door de PVV.

Bataaf | 10-03-11 | 11:03

in maken = uitmaken.

BraterEnWood | 10-03-11 | 08:41

Toch is het zo simpel: ga je verhuizen, doe dan niet alleen de GS-postcodecheck (rechtsboven, alhier) maar kijk ook even wie er precies de dienst in maken in de gemeente. Is dat dat smerige linkse graaivolk? Fijn niet daarheen verhuizen, want je WEET gewoon dat du moment dat je er zou gaan wonen ze blij denken 'ha, een nieuw slachtoffer voor ons'. Iemand nijmegen nog gezien de laatste 20 jaar? Je wilt er toch nog niet dood gevonden worden?

BraterEnWood | 10-03-11 | 08:40

met dank aan vies tering links.zonder wachtgeld en heel het salaris afpakken,laat ze het maar gaan halen bij die subsidie clubjes.

mamma5506 | 10-03-11 | 08:04

Schandalig. Ik wist al dat er een stelletje imbecielen bij de overheid werkten, vooral bij de gemeente Utrecht, maar ik begin er steeds meer genoeg van te krijgen dat belastinggeld zomaar wordt weggegeven. En hardwerkende mensen maar blijven beroven van het grootste deel van hun inkomen.

Voigt | 10-03-11 | 07:56

@ spotabibrozalo | 10-03-11 | 05:17
Heeelemaal mee eensch, behalve met het Walhalla.
Is een belediging veur elken Germaan zoalsch ondergetekende.
Dat mot natuurlijk het mekka veur linkse multikulgraaiers en handenschudweigerende adepten van de proleet mohammed wezen.

Geheimrat Schultz | 10-03-11 | 06:19

Hahaha heb effe gekeken naar de samenstelling van de bestuurslaag in Utrecht. Ik woon er gelukkig niet en als ik het hoge PVDA, GL en D66 gehalte zie zal ik er ook nooit willen gaan wonen. Nu begrijp ik eindelijk al die FAAL projecten. Utrecht is het walhalla voor graaiers en ze hoeven maar 1 woord te noemen en dat is integratie. Al die linkschgraaiers krijgen er spontaan een stompe toren van in hun broek. Dus: wonen NEE, Bedrijfje opzetten voor integratie: JA, wordt ik eindelijk ook eens rijk zonder te hoeven werken, net als Ella.

spotabibrozalo | 10-03-11 | 05:17

En nog hoor ik Cohen zeggen dat het eerlijker moet.
Is dit misschien wat hij bedoelde ?

mambo43 | 10-03-11 | 01:19

Wanneer gaat nou eens eindelijk de bezem door het infantiele bestuur in dit land heen. Weg met deze partijen, het enige wat ze doen is ons al snel boven de 42% berekenen en het geld met bakken naar niksnutten, stinkhippies en niet geinteresseerde/werkende/geintegreerde allochtonen sturen. Vieze boeven zijn het, werken we daar nou zo hard voor?

Larevenge | 09-03-11 | 23:10

-weggejorist-

Neerlandsbloed | 09-03-11 | 22:54

De Hogeschool van Amsterdam en de Gemeente Utrecht zitten kniediep in de islammisère.

Lewis Lewinsky | 09-03-11 | 22:36

Nordin heeft gewoon op uitstekende manier het vak geleerd van zijn PvdA Hogeschool bazen. Beetje recht lullen wat krom is en zoveel mogelijk geld binnenhalen. En hij is moeslim, dus is er natuurlijk respect voor coeltoer. Lang leve het betuttelracisme.

Mevr van der Je | 09-03-11 | 22:10

Ho ho, niet zo negatief stelletje racisten hier. Het gaat wel om bi-culturele kansenmensen, dus dan mag het wel wat kosten.

alwayslearning | 09-03-11 | 21:52

Ik kan wel janken...

Jodelahiti | 09-03-11 | 21:12

Ben je het niet eens met deze subsidieverstrekking? Dan kun je er binnenkort iets aan doen:

UTRECHT - De gemeente Utrecht opent eind maart een website waar bewoners suggesties kunnen geven over de geplande omvangrijke bezuinigingen. Dat heeft wethouder Jeroen Kreijkamp (Personeel en Organisatie) gezegd op Radio M.

Op de website kunnen bewoners ook met elkaar discussiëren over de geopperde plannen en kunnen ze elkaars initiatieven aanvullen. Dit moet leiden tot een top 10 van bezuinigingsplannen waar de raad zich in juni over gaat buigen, aldus de zegsvrouw.

De raad en het college gaan dan onder meer kijken hoe haalbaar de voorstellen zijn. "Ze zijn niet bindend", stelt een gemeentewoordvoerster.

REALISTISCH
"Een suggestie om bijvoorbeeld maar alle cultuur te schrappen is niet realistisch. Maar als sommige ideeën veel positieve respons krijgen op de site, kunnen we die als gemeente niet zomaar naast ons neerleggen."

Utrecht volgt daarmee in de voetsporen van onder meer Amersfoort, waar in december zogeheten Stadsgesprekken waren waar bewoners konden aangeven waar bezuinigd zou moeten worden.

John21 | 09-03-11 | 21:11

Moeten de politici nu echt allemaal aan hun oren getrokkenen worden om hier wat aan te doen.
Om te beginnen zou de PvdA overal uit moeten, deze partij sloopt nederland.
Met kromme tenen lees je elke keer weer deze achterlijke verhalen van doorgeslagen fundi idioten.

lanexxx | 09-03-11 | 21:06

De PvdA: vroeger, in de tijd van Drees, de gerespecteerde partij voor de hardwerkende belasting betalende arbeider; nu de partij voor de allochtonen en de links autochtone overheidssubsidies opsnuivende kosmopolitische multiculti idioten.

Paul2500 | 09-03-11 | 20:38

En wederom is de hoofdrol weggelegd voor de PvdA bij dit soort schandalige misbruik van onze belastinggelden en waarbij elke sprankje hoop in de goede bedoelingen van moslimmensen hierbij nu echt voorbij zijn. Rausss, pak jullie biezen. Schuim van de natie. Schande!!

ad melkert | 09-03-11 | 20:15

Gezocht met spoed: Gezond verstand en bovenal moed.

Rest In Privacy | 09-03-11 | 19:59

Het tragikomische is dat er momenteel in de VK een discussie loopt over het feit dat Limburgers massaal op Wilders gestemt hebben.
Dat zouden allemaal hersenloze onderbuikers die in mooie verhaaltjes van Wilders getrapt zijn.
Natuurlijk zullen berichten van halfgare A.damse dhimmies die a-sociale islamisten volstoppen met gemeenschapsgeld niet in die krant uitgelicht worden. Logisch.
Maar wordt het niet de hoogste tijd om al die linksche imbecielen die nog steeds op een pvda stemmen op te pakken en gewongen te resocialiseren om ze te laten inzien dat hun sociopatisch gedrag zeer schadelijk is voor henzelf, het land en weldenkende inwoners?

The eimer | 09-03-11 | 19:58

gemeenteraad Utrecht wordt straks een gevalletje "gebroeders de Witt".

mothersfinest | 09-03-11 | 19:54

+250 en hulde @ Bert Brussen voor dit uiterst informatieve artikeltje, dat ruimschoots aanknoping biedt voor kamervragen en het graven van een diepe kuil waar de handschudweigerende HvA-docent Nourdin Belhadi feilloos in kan vallen: Als er ooit iemand pwnd was, dan wel deze geitlikkert ... :-E

Behaard smaalkopje | 09-03-11 | 19:51

Nog een jaar of vijf.
Dan bouwen ze in Kanaleneiland een vrijdenkersruimte waar de eerste vrouw gestenigd gaat wordem.
Ik zie hem al staan die Wolfsen, met een puntige steen in zijn hand, niet te groot, niet te klein. precies goed.
Jammer dat-ie niet raak gooit, want hij gooit als een wijf, maar hij komt al klaar door het opgewonden gejoel achter hem.
En Jolo zal tevreden knikken, toe maar Aleid, het is goed jongen..........

Cuyahoga | 09-03-11 | 19:51

Graaiende Teddybeer | 09-03-11 | 17:23 | + 0 -

Ik sta nog steeds op plus acht! Jaloers kreng...

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 19:42

Het is ongekend welke hoeveelheid shit de partij van de arrogantie over ons uitstort. En het gaat maar door. Buikloop is er niets bij.

natte krant | 09-03-11 | 19:39

Wanneer grijpt de "goed geintegreerde meerderheid van de marokkaanse bevolking" eens in? Dit soort uitwassen verpesten het toch altijd maar voor de rest? Moet er geen imam opstaan om het tot de orde te roepen? Of een voorzitter van een andere pvda subsidie moslimclubje?

Dulf | 09-03-11 | 19:30

ik heb hier geen woorden voor....

Rest In Privacy | 09-03-11 | 19:23

Toch mooi dat de PvdA zorgt voor zingeving in het verder zinloze leven van Bert.

Klouwkikker | 09-03-11 | 19:20

Als de mo-gekkies nu ook ophouden vrouwen te neuken is het probleem in een generatie opgelost

H. Drievuldigheid | 09-03-11 | 19:04

Bewijs: het Rijk moet notoire rotzooi-maar-aan-gemeenten volledig afknijpen. Net zolang tot dit soort totaalverkwisting ophoudt. En Utrechters moeten eens met hun voeten gaan stemmen bij de volgende GR-verkiezingen.

Krachtmeester | 09-03-11 | 19:04

Oud lied van Alexander Pola, Fred Benavente, Van der Horst, Ted de Braak:

En dat kan allemaal maar
En dat kan allemaal maar
En dat kan allemaal allemaal allemaal maar in Nederland

jasser | 09-03-11 | 19:00

#feit - Nederland is volledig de weg kwijt. Wij verdienen het om ten onder te gaan aan dit soort bullshit.

Parsons | 09-03-11 | 18:24

Mijn religie vereist van mij dat ik Nourdin met een kopstoot begroet, waarna hij bloedend 2 ton mag ophoesten voor de autochtonen.

Widukinn | 09-03-11 | 18:24

Ik stel voor dat we dit soort verraders: Nourdin Belhadi en Fatima Elatik, naar een soort van een Abu Graib sturen waar ze horen. Een speciale gevangenis voor voor über hypocrieten die ons land verraden (wegens het opdringen van het indoctrinerende Islamitische geloof dat in dit land helemaal niet past aangezien het onze vrijheid ondermijnt). En dat doen ze dus gewoon onbeschaamd met ons geld (subsidie)! En wij (PvdA, GL, D66, SP) laten dat toe. Juigen dat zelfs toe. En daarom zijn de lieden van: PvdA, GL, D66 en SP en zij die op deze partijen stemmen, zodat mensen als Nourdin Belhadi ongehinderd hun gang kunnen gaan met voor Nederland schadelijke dingen doen van ons geld, ook landverraders.

doenormaal! | 09-03-11 | 18:17

de overheid werkt dit soort praktijken ook in de hand. Vaak is er `n minimum subusidiebedrag voor zulke projecten. Kortom, wanneer je te weinig aanvraagd, krijg je het niet !

Paulkruger | 09-03-11 | 17:51

Nederland gaat ten onder aan de eigen naïviteit. Er MOET wat gaan gebeuren tegen de algehele ondergang naar de primitiviteit.

Dit subsidiebedrag moet tot op de cent terugbetaald worden.

Die achterlijke idioot met zijn waanideeën moet zijn paspoort voor fraude met gemeenschapsgeld en hoogverraad kwijtraken.

Antitheïst | 09-03-11 | 17:48

OMG, DIE SITE VAN STICHTING DE HAND....!

'In de jaren 60 en 70 zijn mannen uit Marokko (en Turkije) in Nederland verwelkomd als goede arbeiders, die hard werkten. De verwachting was, dat ze na verloop van tijd zouden terugkeren naar hun vaderland. Maar dat gebeurde niet; ze haalden hun vrouwen naar Nederland en vestigden zich hier definitief en kregen kinderen.

In de jaren daarna heeft Nederland hen aan hun lot overgelaten en in tijden van toenemende werkloosheid de lasten op hen afgeschoven'

'Wij erkennen dat we zelf, als kerk, als stad en als land ons schuldig hebben gemaakt aan negatief denken en spreken over onze Marokkaanse medeburgers. We erkennen dat onze maatschappij hen uitsluit van de welvaart die wij voor onszelf willen houden. Wij zijn schuldig tegenover u – de Marokkaanse gemeenschap- en tegenover God, onze Schepper'

Dat dit soort zieke denkbeelden nog bestaan...

my anal pony | 09-03-11 | 17:45

@ La Vie En Rose 17:36:

En vergeet even niet dat onze linkse zakkenvullers demografisch gebakken zitten met hun uitvretende en telende achterban, want daar zouden ratten scheel van jalouzie van zijn.
Succes verzekerd, ( ons )geld zat en de toekomst ziet er dan zonnig uit.
Fijn,he?

The eimer | 09-03-11 | 17:41

Ik zeg NEE tegen Aleid W.

my anal pony | 09-03-11 | 17:40

Is bestuurlijk wanbeleid en bestuurlijk oogkleppen-management van de bovenste plank. Kamervragen , en wel meteen !! De boel eens goed doorlichten en schoonvegen; we worden dag-in-dag-uit, jaar-in-jaar-uit belazerd op het integratievlak !

krelus | 09-03-11 | 17:38

Maaruh, dit gaat al tientallen jaren zo, of er nou wel of geen handen van vrouwen worden geschud. De doelgroep van de PvdA weet nl veel beter waar Ibrahim de mosterd haalt, dan de autochtone Nederlanders; zéker in steden waar de PvdA al jaren aan de macht is.

En dat blijft gewoon doorgaan zolang er mensen, geronseld of niet, op de PvdA blijven stemmen; een deel van de bevolking op de gevestigde orde blijft stemmen, (VVD,CDA, GL, SP) die al evenzoveel jaren van deze praktijken afweten, en ca 50% te besodemietert is om te gaan stemmen. Die kankeren meestal het hardst.

*vermoed dat veel van bovengenoemde thuisblijverts zich in de panelen bevinden doet*

La Vie En Rose | 09-03-11 | 17:36

En moesten nou dus voor dit soort dingen de krukken en rollator,s uit het zorgpakket om de kosten te drukken(en meer zaken)...............
We worden van alle kanten genaaid en moeten bezuinigen, en dan kunnen dit soort praktijken dus nog wel steeds....
En hoeveel van dit soort zaken komt niet eens aan het licht vraag ik me ook af...

foxtrot charly bravo | 09-03-11 | 17:31

TENHEMELSCHREIEND!! Ik hoop dat dit onderzoekje van GS (hulde!) door massa's Nederlanders wordt gelezen. Wat denk je, zal de PVV verder groeien, nou nou?? JAJAJAJAJAJA.

Marathon Man | 09-03-11 | 17:30

Hoe vromer de moslims des te groter de oplichter.

Angelica | 09-03-11 | 17:30

Het is natuurijk welzo dat het roeren in A,damse beerputten is zinloze gebeuren is.
Daar gebeuren dingen die je als NLer doet denken als buitenaards, gespeend van iedere logica en de krankzinnigheid ver voorbij.
Wilders mag dan enige politieke invloed hebben, maar persoonlijk denk ik dat hij dit godvergeten socia- islamo gekkenhuis voor gezien houd en dat is veelzeggend genoeg.
Hopeloos dus.
Ik heb oprecht te doen met de nog weinige echte NLers die daar tegen beter weten in daar nog wonen.

The eimer | 09-03-11 | 17:28

Telkens als ik denk dat het niet meer gekker kan in dit land...

Malibu Stacy | 09-03-11 | 17:28

Goed stuk @BertB!!!!

La Vie En Rose | 09-03-11 | 17:23

@joris
Is het een idee om de +/- teller van weggejoriste stukjes op 0 (of -10) te zetten en te blokkeren. Het maakt een vreemde indruk om +8 items te zien die weggejoirst zijn. zoals eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:44 | + 8 -

Graaiende Teddybeer | 09-03-11 | 17:23

Reken er maar op dat hij ook met geld uit die subsidie pot, en dus kosten van de belastingbetaler, naar Mekka op vakantie is geweest..

Kondor | 09-03-11 | 17:22

Het enige wat ik eigenlijk wil weten is hoe ik ook 200.000 aan subsidies in m'n zakken kan steken met wat onzin over integratie en jongeren.

slashd | 09-03-11 | 17:09

Door een PvdA-bril bekeken, is Belhadi volledig geïntegreerd. Wat kent die man de weg door soepsidieland goed zeg!

Guido | 09-03-11 | 17:07

Hoeveel moet je je landgenoten, je familie, je vrienden en kinderen haten.... om op de PVDA te stemmen.

Rest In Privacy | 09-03-11 | 17:04

Welke vrouw (en man) zou ueberhaupt zijn hand nog willen schudden?

polt | 09-03-11 | 17:01

Beste GS-graafmachine,
Graaft u alstublieft nog wat verder en dieper. Duik in de ambtelijke mysteries en fris de geheugens op. Duid het een en ander en leg vervolgens nog wat meer bloot. Grijp om u heen,de keel.. vraag,eis en nagel vast. Spijker op kop,uitbenen,open en bloot. Die beerput moet leeg,helemaal leeg.

lichtpunt | 09-03-11 | 17:01

Het ontbrekende saldo is geinvesteerd in te verhuren vakantievastgoed waar al die achterlijke hollanders ook nog elk jaar in gaan zitten ook?

BraterEnWood | 09-03-11 | 16:53

tja, een ding is ijzersterk overeind gebleven uit het voorbije tijdperk van Den Uyls socialistische heilstaat NL: Onder de gelijken zijn er altijd die gelijker zijn.

william7055 | 09-03-11 | 16:51

Bizar dat het maar door blijft gaan dit soort feestjes.

Vitayalin | 09-03-11 | 16:49

Oke. Er wordt best ook wel werkelijk gejournalistiekt op GS.

DoorDouwer | 09-03-11 | 16:47

Haha!!! "INTEGRATIESUBSIDIE" aan iemand die weigert te assimileren?
De Nederlandse overheid is echt de weg kwijt!!
SCHANDE!!!!

grote haas | 09-03-11 | 16:44

Nou, gelukkig is deze ene, uitzonderlijke zaak aan het licht gekomen!. Gelukkig dat dit niet op grote schaal gebeurt, stel je voor...

Bill le Koek | 09-03-11 | 16:39

@Onderbuik | 09-03-11 | 14:27

Ik heb nog wel een dikke plank met spijkers liggen, inclusief stevig handvat

Lum-chan | 09-03-11 | 16:38

Kom d'r maar in Geert!... und ein bischen Dalli bitte, ja!

stekelige | 09-03-11 | 16:38

ik vraag me eigenlijk af als een vrouw bij wijze van symbool politiek de subsidie zou overhandigen aan die knakker in vorm van een handruk .... ;)

iter | 09-03-11 | 16:37

Heeft er al iemand met leden van de voetbalteams gesproken?
Zou me naelijk niets, maar dan ook helemaal niets verbazen als dat slechts gepubliceerd is als vanwege de verantwoording naar de sibsidieverstrekkers toe.

paost712 | 09-03-11 | 16:32

Mag je iemand die zijn hand ophoudt, weigeren?

Chapellmoor | 09-03-11 | 16:28

-weggejorist-

Tigerblood | 09-03-11 | 16:26

@Onderbuik
Bijspijkeren? Wat denk je van "aan een kruis spijkeren" met spijkers van Van Leeuwen hangt ie daar voor eeuwen.

freakindelspeciaal | 09-03-11 | 16:22

Vergeef me aub voor de godwin, maar het volk dat op de PVDA stemt doet mij erg denken aan de personen die ene Hitler uit zijn desbetreffende samenleving wou weghalen. Minus het joodse volk uiteraard.

Wittesnelheid | 09-03-11 | 16:21

En die leipkezen in Utecht maar op de PVDA stemmen,niet zeiken ,maar slikken waar je om hebt gevraagd.Het moet eerlijker,en die stommerds daar geloven die lulkoek,ze komen er vanzelf wel achter.
Allemaal weer gestegen daar zeker met de WOZ-waarde ,en de huizen zijn onverkoopbaar.

fleurtje | 09-03-11 | 16:19

Eindelijk weer eens een topartikel van GS. Bedankt Brussen! Ik denk dat ik vanaf heden PVDA-ers maar geen hand meer ga geven. Vanwege mijn geloof.

sitzkrieg | 09-03-11 | 16:19

Volgens Aleid is dit allemaal gelogen en een slinkse rechtse methode om de Partij van de Aalmoes in het discrediet te brengen !

Fratello | 09-03-11 | 16:18

Tja, als wij te laf zijn ... dan winnen de graaiers ...

sog-pentagon | 09-03-11 | 16:18

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:51
Erg hypocriete lui in die partij, allemaal graaien, graaien, graaien en ondertussen zeggen dat het eerlijker moet... Hoe krijgen ze het hun bek nog uit?

gozahtje | 09-03-11 | 16:05

Tjongejongejonge is er ook ergens een training waar je dit soort trucjes leert?
Echt een bizar verhaal dit, je zou er gewoon boos om worden...

Baaz | 09-03-11 | 16:04

Wat zeurt GS nou? De Belhadi Bros. zijn perfect geintegreerd in 0031. Vogelaar doet toch iets soortgelijks? Ik zie een mooie toekomst voor ze weggelegd bij de PvdA. Over drie jaar is Nourdin de nieuwe lijsttrekker van de PvdA...

Mahatma | 09-03-11 | 16:03

Zolang dit soort dingen mogelijk is blijft dat volk ook hierheen komen.
Tijd om subsidie stop te zetten voor dit soort onzin. Om je aan te passen heb je geen subsidie nodig.
Gebruik dat geld maar om lui die zich niet aan passen gewoon eruit te gooien, dat is veel goedkoper

Tremor | 09-03-11 | 16:02

Dit deed me meteen aan Steve Brown denken: een "jongerenstichting" oprichten, subsidie aanvragen en dat vervolgens gebruiken voor de hasjhandel. Mind you: dat was 30 jaar geleden. Gelukkig is links nog steeds zo naief.

Goldfinger | 09-03-11 | 16:00

Wat een land, wat een land...

da wizard | 09-03-11 | 15:53

Dostranamus | 09-03-11 | 15:39

En Wouter Boslim stuurt nu managers aan bij D&T of zeau voor € 400.000,- per jaar voor 4 (vier = twee keer twee) dagen per week. Wouter Boslim, ga toch eens DEAUD!!!

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:51

Allah dit, Allah dat. Maar ondertussen flink spugen op de principes van de eigen religie. Ook in Nederland lopen heel wat Gadhaffi's (zelfverrijkers) rond.

PG4161 | 09-03-11 | 15:51

Ik wil ook wel eens geld krijgen, geen idee hoe dat voelt namelijk.

gozahtje | 09-03-11 | 15:47

Petrus de Rewa | 09-03-11 | 15:29
Nou ja, alles kan, koffiekan melkkan, jerrycan... Een handenschudweigeraar kan kennelijk zich tegelijkertijd als als voorvechter van de integratie profileren en aldus tonnen subsidie binnenharken. Dus het zou zomaar kunnen dat Bea een hart heeft en als privépersoon een rol speelt in de stille diplomatie rond dat wentelwiekdebacle. Maar als het spel goed gespeeld wordt kunnen en mogen wij daar uiteraard niets van weten.

Schoorsteenveger | 09-03-11 | 15:47

Buitengewoon goed stuk.
"Keep stirring up the shitstorm"

Lord of the Flies | 09-03-11 | 15:41

En nog steeds stemmen er mensen op de PvdA.
Allemaal zakkenvullers, subsidieslurpers, werklozen, asocialen en godsdienstwaanzinnigen van de religie van de vrede.
Hoe gek kun je zijn.
Nou, heel gek blijkbaar. En hebzuchtig.

Dostranamus | 09-03-11 | 15:39

@eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:36
Oh jee, m'n hele hoofd verbrand! Goede reden om weer een uitkering aan te vragen en de hele dag marginale berichtjes te gaan tikken op Indymedia...

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:39

Zou die Aleid nou ook nog eens concrete bedreigingen ontvangen?
Ik kan het me echt niet voorstellen, dat die kerel ongemoeid blijft met zijn wanbeleid.

insemismeer | 09-03-11 | 15:39

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:29

Insmeren met wasbenzine, véél wasbenzine, en dan aansteken! Weg soep...

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:36

*kopstoot "uw" naar boven *

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:35

@Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:31
Ghehe, Art&Andie, voor al feesten en partijen.

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:35

Well done Brussen, dit is hoe ik GS graag zie!

keeskooskaas | 09-03-11 | 15:34

Sinds wanneer is het voeren van de functies penningmeesterschap, voorzitter en secretaris door een enkel persoon legaal? Het zijn tegenstrijdige functies!

Atlantis94 | 09-03-11 | 15:33

@Petrus de Rewa | 09-03-11 | 15:26 |
Je zou toch denken dat de overheid dit zelf ook wel interessant zou vinden? Aan de ene kant delen ze graties geld uit aan subsidie sponzen. En aan de andere kant interesseert het ze geen flikker wat er vervolgens met dat geld gebeurd. Vreemd eigenlijk. als het nou hun eigen geld was, dan letten ze wel wat beter op denk ik, maarja, belastinggeld uitdelen gaat toch van de grote hoop, dus who cares anyway...

DingleBerry | 09-03-11 | 15:32

@An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:25
LOL vanwege tegel erboven.

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:31

Drecks | 09-03-11 | 15:29
Is dat dat plein naast het Binnenhof? Dan ga ik namelijk mee!!

gozahtje | 09-03-11 | 15:30

Opeens heb je het: je wordt vrouwenhandenschudweigeraarmarokkaan.

Gewoon omdat het kan, en je een leuk zakcentje krijgt.

Als het niet zo in en in triest was zou ik er hartelijk om moeten lachen zoiets ongeloveloos verzin je toch niet?
Geef die subsidies eens aan mensen die wel wat hebben bijgedragen aan onze maatschappij.

Capy | 09-03-11 | 15:30

Opeens heb je het: je wordt vrouwenhandenschudweigeraarmarokkaan.

Gewoon omdat het kan, en je een leuk zakcentje krijgt.

Als het niet zo in en in triest was zou ik er hartelijk om moeten lachen zoiets ongeloveloos verzin je toch niet?
Geef die subsidies eens aan mensen die wel wat hebben bijgedragen aan onze maatschappij.

Capy | 09-03-11 | 15:30

Eurabia 1.0, voeg "Islam" toe bij subsidie- en doelgroep begrippen. Ik geef de blanke intelligentsia de schuld hiervoor, allemaal !

HonderdEnEen | 09-03-11 | 15:30

Maak van Utrecht een artikel 12 gemeente.
En snel.

Dostranamus | 09-03-11 | 15:30

@eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:26
Zeker, terwijl ik mijn bordje tomatensoep leeg lepelde in het plaatselijke kraakpand.

Enig idee hoe je soep uit je dreads krijgt?

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:29

@Schoorsteenveger | 09-03-11 | 15:25
Je hebt gelijk. Ik praat de spindocters van Bea na.

Petrus de Rewa | 09-03-11 | 15:29

Wie gaat er mee naar het Tahrirplein ?

Drecks | 09-03-11 | 15:29

@ An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:25
"ergens heen gaan en plunderen"

Ik zie wel een overeenkomst.

Pa Cartwright | 09-03-11 | 15:29

En dat kost kennelijk 90 mille. Balletje trappen voor drie modale jaarsalarissen... Voor dat bedrag kun je een back voor Feyenoord kopen als je wilt.
..........
Voor dat geld kan je heel 010 opkopen en hou je nog geld over ook !

klaretaalzeewolde | 09-03-11 | 15:29

Dat bedoelt de pvda vast met "het moet eerlijker"...

maar, ieder volk krijgt de leider en regering die ze verdienen... Blijkbaar vinden de Utregters dit heel normaal.

Rückspittert | 09-03-11 | 15:29

@Superior Bastard | 09-03-11 | 15:28
Ghehe.

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:29

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:25
5,72 per jaar toch?

Superior Bastard | 09-03-11 | 15:28

Ik ben ermee gestopt om te proberen dit soort dingen te begrijpen. Het enige wat ik weet, is dat al dit soort onzin mede van mijn belastingcenten wordt gefinancierd, zodat ik mij genoodzaakt zie zo min mogelijk belasting te betalen.

FrankVeer | 09-03-11 | 15:28

Het zou trouwens een goed idee zijn om al de subsidieprojecten van de gemeente Utrecht eens onder elkaar te zetten en te kijken hoeveel geld er in totaal naar dit soort onzin gaat. Schudden die boom totdat alle rotte appels eruit zijn gevallen!

Petrus de Rewa | 09-03-11 | 15:26

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:25

En heb je de Internationale nog gezongen vanmorgen bij het opstaan?

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:26

baanaru | 09-03-11 | 14:50

Plempte ooit eens het kankergezwel dat i... m heet!
Mocht niet van Joris, kreeg hem van Jetje...

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:25

@eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:23
Gelijk heeft hij hoor, de meest rode rakkers hier zijn toch wel Parsons, Art en ik.

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:25

@Superior Bastard | 09-03-11 | 15:21
Toch is het opmerkelijk.

Met zo'n gat in je c.v. kun je eigenlijk alleen nog politicus worden. Of zou-ie dertien jaar hebben gestudeerd?

*nu heel zeker weten doet dat hij ook politicus moet worden*

Is dat duur, zo'n PvdA-lidmaatschap?

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:25

Petrus de Rewa | 09-03-11 | 15:22
Waar heb jij de informatie vandaan dat Trix bij die homo inderdaad aan het bidden en smeken is geweest om Ghadaffi te vermurwen?

Schoorsteenveger | 09-03-11 | 15:25

@Superior Bastard | 09-03-11 | 15:20
De VOC mentaliteit is ergens heen gaan en plunderen, niet misbruik maken van de plaatselijke gastvrijheid en met en glimlach misbruik maken van de gastheer's middelen.

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:25

DingleBerry | 09-03-11 | 14:50

Daarom zorg ik er wel voor nooit in de top 5 terecht te komen...

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 15:23

Mooi stuk, GS. De Volkskrant maakt zich liever druk om Bea die in Oman piloten probeert vrij te krijgen en werkgelegenheid voor Nederland veiligstelt.

Petrus de Rewa | 09-03-11 | 15:22

"De meerwaarde van JIA is dat wij gebruik maken van rolmodellen die hoog aangeschreven staan bij de jongeren. De jongeren die door JIA worden begeleid hebben vertrouwen in onze organisatie, omdat wij gebruik maken van onze positie van rolmodel."
Nourdin Belhadi is uiteraard het stereotype van het ideale rolmodel!
"Jongens, allemaal in de rij, smoel houden en kijken."
Zelfstandige vrouw, lerares en collega van Nourdin, nadert goep met vriendelijke welwillende blik en uitgestoken hand.
"Jongens, nu allemaal heel goed opletten asjeblief."
Nourdin weigert vierkant de hand van de vrouw te schudden.
"Deze vrouw is beschikbaar voor ons allen, dus geen handje schudden. Deed de profeet ook niet. Gesnopen?"
Vrouw loopt geërgerd door en mompelt iets. Jongens lijken geïrriteerd door haar gedrag.
"Wat zei ze? Wat zei ze? Wat denkt ze wel? Hee meisje, hee hoer!"
Nourdin brengt jongens tot bedaren.
"Gedraag je, toon respect zoals de Profeet van je vraagt. Nog vragen?"
Geen vragen.

Schoorsteenveger | 09-03-11 | 15:22

Pa Cartwright | 09-03-11 | 15:07
Toen zat hij in een Taqqia-kamp in Jemen.

Superior Bastard | 09-03-11 | 15:21

VOC mentaliteit.Of mogen aleen autochtonen daar aanspraak op maken?

Superior Bastard | 09-03-11 | 15:20

Ik denk dat ik met mijn buurman de hardwerkende marokkaanse bakker een fijne stichting ga oprichten: 'samen ontbijten' of 'brood en spelen' of zo'n integratiebevorderende flauwekul. Ik weet zeker dat wij in een half uurtje een pracht van een ronkende stichtingsdoelstelling kunnen schrijven. Hij levert de broodjes, en ik verdeel de poet.

wat denken jullie, is 4 ton subsidieaanvraag te weinig?

kn | 09-03-11 | 15:20

Mijn mac wil maar niet handshaken met een windows pc...

van Nazareth | 09-03-11 | 15:20

We worden zo hard uitgelachen door deze mensen dat het bijna schade aan hun middenrif oplevert. (zei ik daar rif?)
Als inheemse Nederlanders betalen er blijkbaar graag voor om hartstochtelijk gehaat te worden..

chosenignorance | 09-03-11 | 15:19

@kn 15:09
Voor allochtone bejaarde beeldend amateurkunstenaars die interculturele feestjes willen geven voor toeristen en gelijksoortige allochtonen in monumenten met een groen dak is Utrecht een goudmijn.

tipo | 09-03-11 | 15:17

Boomschade | 09-03-11 | 15:13
GS zou het eens allemaal in een mooi overzicht moeten zetten, dan zie je pas om hoeveel het werkelijk gaat, en dan hebben we het dus enkel om het deel dat bekend is geworden!

gozahtje | 09-03-11 | 15:16

N3cro_Manc3r | 09-03-11 | 15:14 Tja inderdaad, opbeurende lectuur is het beslist niet. Je wordt er niet vrolijker van.

lijn5 | 09-03-11 | 15:16

@brutus68 | 09-03-11 | 15:08
scusi voor mijn plempsel van 15:13, deze comment had ik nog niet gelezen...
maar 2 gelijke gedachten!
;)

Rest In Privacy | 09-03-11 | 15:15

Onze linkse liefdadigers annex islamknuffelaars denken nog steeds dat ze de sympathie van moslims kunnen kopen met subsidiegeld.
Ze hebben nog steeds niet door dat de minachting van moslims voor autochtone Nederlanders er alleen maar groter door wordt.
Een moslim pakt die subsidie wel aan maar tegelijk haat hij degene die het geld verstrekt omdat die door het geven van geld suggereert dat de moslim zwak en hulpbehoevend is en dat is een grove belediging.

daytonaT595 | 09-03-11 | 15:14

PVV haters kom er maar in zou ik zeggen.

iter | 09-03-11 | 15:14

Prachtig stuk, vooral ook omdat het zoveel verschillende facetten van de verziekte Nederlandse bestuur en cultuur weergeeft. Hypocriete bestuurders, zelfverrijkende burgemeesters en haatmoslims, verkwisting van belasting geld wat zo-veel beter besteed had kunnen worden etc etc. De moed op een betere toekomst waar dit soort problemen niet meer bestaan zakt me altijd in de schoenen na het lezen van dit soort artikelen. Desalniettemin good job GeenStijl.

N3cro_Manc3r | 09-03-11 | 15:14

@kn | 09-03-11 | 15:09 | Maar dat gaat niet zomaar: je moet wel ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Dus je moet tenminste zo handig zijn, dat je de KvK kunt vinden.

lijn5 | 09-03-11 | 15:14

@kn | 09-03-11 | 15:04
80(!) migrantenorganisaties in Utrecht die ongetwijfeld allemaal subsidie krijgen.

Dan loopt de rekening aardig op!

Rest In Privacy | 09-03-11 | 15:13

Ik mag niet voortrekken
Ik mag niet voortrekken
Ik mag niet voortrekken
Ik mag niet voortrekken
Ik mag niet voortrekken

''Zo Aleid, zijn de strafregels al klaar?"

Wittesnelheid | 09-03-11 | 15:13

Er gaan veel te veel beerputten open.
Hierdoor verslapt de actie.
Tenzij er iemand opstaat en onmiddellijk ingrijpt, ongeacht de gevolgen, en deze personen de laan uit schopt.

Boomschade | 09-03-11 | 15:13

bij feyenoord doen we niet aan kopen, alleen huren/lenen/krijgen. vanwege magniet-regeltjes van de knfb. categorie 1,2,3 ofzoiets. lekker belangrijk ook. pfff. steun. zucht. pfff. hou toch op.

Heo Leenbakker | 09-03-11 | 15:13

kn | 09-03-11 | 15:04
Zonder jurk geen subsidie!

gozahtje | 09-03-11 | 15:12

Is het zo wel duidelijk dat de verantwoordelijke wethoudert Rinda den Besten is.
Die van de gescheiden gemeente loketten in Overvecht.
Een patroon ziet bij Rinda. Ja die van de buurtbbq.
Nog veel meer smeuige details kan vertellen aan bert over functioneren van gemeente Utrecht en een gemeenteraad/bevolking die niks wil en mag weten

jehebthetnietvanmij! | 09-03-11 | 15:09

Binnenkort mogen wij Utrechters meepraten over de gemeentebezuinigingen,..*Stichting Jongeren In Actie toevoegt aan pagina 124 van bezuinigingslijst*

Pakzooi | 09-03-11 | 15:09

@kn | 09-03-11 | 15:04

80 (!) migrantenorgansisaties in Utrecht, die ook nog veel betekenen voor de Utrechtse samenleving..., volgens de site van de gemeente Utrecht dan.. -in opperste verbazing hoofd schud-

brutus68 | 09-03-11 | 15:08

Zijn broer presenteert zich als dhr. mr. Rachid Belhadi. Dus heeft hij kennelijk rechten gestudeerd. En zijn broer is dus docent bedrijfseconomie? Welke opleiding(en) heeft hij hiervoor voltooid? Gezien dit verhaal lijkt me een en ander ook het uitzoeken waard....

Taalpurist | 09-03-11 | 15:08

Dat krijg je ook met zo'n idioot gristengekkie uit Oldebroek in de grote stad. Mijn moeder heeft nog bij hem op de basisschool gezeten. Toen was het al een raar, raar ventje. Er zit maar 1 ding op.
*pakt doosje met eieren en loopt richting stadhuis*

Wittesnelheid | 09-03-11 | 15:07

Wiki:
"Gegevens over de periode 1982-1992 zijn onbekend in de officieel gepubliceerde CV"

Opmerkelijk. Niet bepaald een jaartje sabbatical.

Pa Cartwright | 09-03-11 | 15:07

Kotsmisselijk word je van deze lui en de PVDA

MidEvilOnYourAss | 09-03-11 | 15:06

Houdt alle subsidies van boven de 100K goed gekeurd door de PvdA eens tegen het licht.
Ik schat dat Rutte zijn begrotingstekort dan snel kwijt is.

IkSchrijfDusIkBen | 09-03-11 | 15:06

@brutus68 | 09-03-11 | 15:03
En waar stel ik dat het belangrijk is? Was even een sociaal experimentje om te kijken of een dergelijke plemp veel minkudos op zou leveren. Missie geslaagd, nog meer vooringenomen remarks?

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:05@kn | 09-03-11 | 15:04
En check dan die foto erbij. Blijkbaar heeft een migrant een jurk aan.

vetkleppert | 09-03-11 | 15:05

@Mindy | 09-03-11 | 15:02
Geeft niet. It's the thought that counts, thanks!

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:04

ik moet er van huilen.
Wanneer stopt dit gezeik nou eindelijk eens?

IWRESTLEDABEARONCE | 09-03-11 | 15:04

Kijk dan gvd eens op de site van de gemeente Utrecht bij 'migrantenorganisaties'. De ENIGE informatie die daar staat is: 1. Subsidie 2. Subsidie aanvragen 3. Beoordeling aanvragen (of je wel subsidie mag krijgen) 4. Uitbetaling 5. Vragen

www.utrecht.nl/smartsite.dws?id=72793

WAT IS DIT VOOR FLAUWEKUL?

kn | 09-03-11 | 15:04

Graaien, graaien, graaien....

yamahaha | 09-03-11 | 15:03

@An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:01

Flikker eens op met dat geouwehoer over die stomme kuddo's, lekker belangrijk..

brutus68 | 09-03-11 | 15:03

@lion@night | 09-03-11 | 14:56
En dit staat op zijn persoonlijke wiki:

'Na de middelbare school (Mavo, Havo en Vwo) en het vervullen van de militaire dienstplicht was Wolfsen werkzaam als parketmedewerker bij de arrondissementsrechtbank in Zwolle (1980-1982). Wolfsen combineerde de werkzaamheden met een studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen (tot 1993)[1]. Gegevens over de periode 1982-1992 zijn onbekend in de officieel gepubliceerde CV.'

Riiiiiiiiiiiiiight.

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:03

Elke keer als je denkt dat het niet gekker kan...
Heeft iemand nog nuttige verhuistips?
Ik bler wel elke keer dat ik er klaar mee ben.
Maar ik wil nu toch wel eens concrete plannen gaan maken, om mijn toekomst een beetje zeker te kunnen stellen.
Alvast dank en een lekker hollands graanjenevertje, voor de inspirerende tips.

insemismeer | 09-03-11 | 15:02

@Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 14:56
Helaas niet alleen grote steden.
OT het kudosysteem werkt voor geen meter, geef jou een + en telt ie achteruit naja.

Mindy | 09-03-11 | 15:02

@lion@night | 09-03-11 | 14:56
Wil je iets geks lezen? Kijk dan eens op de overheidspagina parlement.com naar de c.v. van de heer Wolfsen: www.parlement.com/9291000/biof/02349

'loopbaan
- medewerker parket Arrondissementsrechtbank te Zwolle, van 1980 tot 1982
- griffier Arrondissementsrechtbank te Zwolle, van 1992 tot 1995'

Lolwut?! Een gat van 10 jaar maar liefst!

En wat heeft Aleid gedaan tussen 1982 en 1992? Even kijken, heur:

'opleiding

academische studie
- Nederlands recht, Rijksuniversiteit Groningen, tot 1993'

Lolwut?!!! Wat nou 'tot'? Vanaf wanneer (1982?)? Hij komt verdoemme uit 1960! Is hij op zijn 33e afgestudeerd?

Opmerkelijk. To say the least.

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 15:01

@An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:58
Ghehe, mensen zijn zo voorspelbaar :)Kom op mensen, meer minkudos please!!

An die ARBEIT | 09-03-11 | 15:01

Wie is de joop-er van dienst die mij even uitlegt hoe dit wel goed is?

aardappelninja | 09-03-11 | 15:01

GS zou eens statistieken moeten gaan bijhouden. Heel veel topics gaan over graaiers, onterecht gegeven subsidies of andere vormen van geld verspilling bij de overheid. Ga die cijfers nu eens in een grafiek verwerken waarbij er wellicht ook nog een splitsing wordt gemaakt welke partij hiervoor verantwoordelijk is. Dan creeer je een totaal beeld, al die losse topics hebben inmiddels wel bewezen totaal geen invloed te hebben, want anders hadden we die topics niet iedere dag voorbij zien komen! Vroeger had je er een tv programma over.

gozahtje | 09-03-11 | 15:00

@bert, weer hulde voor een goed staaltje onderzoek en dito verwoording.
repulse | 09-03-11 | 14:44 | + 0 -
Maar heeft het gevolgen voor Wolfsen.
Nee dus.
Hij zal een woordvoerder wel laten vertellen dat het heel anders zit.

winterpeen | 09-03-11 | 15:00

Tja, ik zou best in opstand willen komen tegen dit PvdA subsidie- en machtsmisbruik, maarjaaaaa, ik moet werken en de hypotheek betalen en voor mijn vrouw en kroost het geld binnen halen... Dus geen tijd voor protesteren...
Mocht ik werkeloos worden en geen huis meer hebben dan ga ik dus zeker protesteer.... onee, dan stem ik natuurlijk zelf PvdA... Oh ironie!

DingleBerry | 09-03-11 | 14:59

@metalj | 09-03-11 | 14:56
Nee, want geleend geld moet je terugbetalen.

Tante Kaatje | 09-03-11 | 14:59

@lion@night | 09-03-11 | 14:56
Hij ziet er in ieder geval uit alsof hij weinig slaapt. Waarschijnlijk wegens een verzwaard geweten.

An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:59

Utereg, me stadje daar gebeurt van allerhand `t bruis an alle kant, in `t hartje van `t land.

Eurotokkie | 09-03-11 | 14:59

2 ton voor de 'stichting voor het behouden van middeleeuwse denkbeelden'
Dan ook maar middeleeuws straffen zou ik zeggen.

Sigtyr | 09-03-11 | 14:58

OT: Dat kudossysteem slaat nergens op. Ik ben binnen 24 uur van -24 naar +14 naar -18 gegaan....

An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:58

Elke stad een bijtertje als BB graag.
svp 'bevorderTTTTTTTTTTT(stam +t,persoonsvorm)

noly | 09-03-11 | 14:57

Ik zie het vanavond wel bij Pownews. Wel Jojanneke afsturen op die stichting. En de reportage beginnen met een ferme handdruk.

Schaamharing | 09-03-11 | 14:57

Ambtenaren, niet-Westerse allochtonen en een aanzienlijk deel die hards (vaak steuntrekkers), dit is het electoraat van de PvdA.

En guess what? Dit electoraat gaat de komende jaren alleen maar groeien! Vooral de eerste twee groepen.

Het is een hardnekkige schimmel waar we niet vanaf gaan komen. En met het verstrijken van de jaren zal deze machtspartij steeds wanhopiger de clientèle moeten zien te paaien met allerlei plannen die dit land nog meer gaan verzieken.

Onze grote steden zijn fucked!

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 14:56

Wel typisch weer dat de nobele en verlichte strijders van de islam er absoluut geen moeite mee hebben een dikke subsidie op te strijken maar dat het schudden van handen toch echt te ver gaat. Is een subsidie niet een vorm van geleend geld van een ongelovige?

metalj | 09-03-11 | 14:56

Vagina Elastiek, Aleid (zo heet mijn buurvrouw ook met pakken shag onder haar oksels en snor) Wolvenzoon zijn beide van die partij voor de armen (onder de linker en rechter arm met al die sup-si-dies). Geen wonder dat er zoveel mogelijk tax moet worden geheven. Linksche hobbies. Geert!!!! doe er wat aan.

nieuwsflits | 09-03-11 | 14:56

@An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:49
Blijkbaar wel.
Wolfsen lijkt mij een ambtenaar met overduidelijk een dubbele agenda.
Als deze man tot op het bot wordt nagetrokken gaat er een smerige beerput open vrees ik.

Rest In Privacy | 09-03-11 | 14:56

We kunnen blijven ooeeehh en aaaaaah zeggen maar iedereen weet dat dit over een maand toch weer gebeurd. Iemand een idee hoe we de PVDA ASAP binnn de democratische wetten der rechtsorde ten val kunnen brengen?

Wittesnelheid | 09-03-11 | 14:56

Ik geef het op met deze tsunami aan linksche faals. Moet je nagaan dat dit nu slechts uitgepluisd is omdat die fundi-terror-docent betrokken is, laat staan hoeveel van dit soort waanzin nog onder het tapijt gemoffeld blijft.

Ik kan het die rifbewoner niet eens kwalijk nemen, jatten is toch statistisch gezien hun beste kwaliteit. Gaat mij nog meer om die ambtenaren die het mogelijk maken. Zouden knie en nekschoten voor hen helpen? Deze lakse nonchalante wanbestuurders zijn van een dusdanig onuitroeibaar groot soort dat je dagelijks items over hen kan maken. En het totale gebrek aan strafrechtelijke vervolging voor hen is een heerlijike vrijbrief om zich zo te misdragen met gemeenschapsgeld. Politiek, maak het keihard strafbaar, want als je ze aan hun centen komt, worden ze pas wakker.

Michelos | 09-03-11 | 14:55

@rara | 09-03-11 | 14:51
Het was puur even om mijn radeloosheid te illustreren.

An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:54


baanaru | 09-03-11 | 14:50 | Die blijft niet staan denk ik.

Willianus Wortelus | 09-03-11 | 14:54

200.000 euri... om buurtvaderprojecten, nee nog erger... socialecohesieprojecten..(ik begin echt maagkrampen te krijgen van die vuige misleidende subsidiezuigende moedwillig geïntroduceerde begrippen)... op te zetten, zodat buurtvaders vervolgens weer de boel flessen omdat ze dan én 1800 euri in de maand, zonder opleiding! , verdienen én hun subsidie zo veilig stellen én ze lekker door kunnen dealen aan de tasjesrovende buurtzonen die zo hun inkomsten naar de buurtvaders doorspelen.

Causa Sui | 09-03-11 | 14:54

Mooi en goed uitgewerkt stuk Bert!

wakkere_nederlander | 09-03-11 | 14:54

@lion@night | 09-03-11 | 14:51
Dat zou inderdaad een goede oplossing zijn.

Che_cuevara | 09-03-11 | 14:53

@DingleBerry | 09-03-11 | 14:50
Verbaas je dan maar want voor ik PvdA stem moet toch echt eerst de wereld vergaan

Che_cuevara | 09-03-11 | 14:52

Ik denk dat hoe langer je in deze stronpot gaat roeren er steeds vaker dezelfde namen boven gaan komen. Lekker tonnen aan subsidie binnen harken.

jvlaam2 | 09-03-11 | 14:52

We doen hier nu wel OOOEEEEE en AAAHHHH roepen, maar ik denk dat er weinig gevolgen hierdoor zijn.
Bert, wil je over een half jaartje nog even terugblikken?

Wim-Lex | 09-03-11 | 14:52

Dagelijks hinderlijk volgen, die hele Randstad, door Rutger en Jojanneke, dat zal ze leren!

fuckje | 09-03-11 | 14:52

@An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:49
Die twee sluiten elkaar niet uit, het is mogelijk dat beiden waar zijn. Dit is uiteraard puur beschouwend bedoeld, zonder waardeoordeel over personen.

rara | 09-03-11 | 14:51

@Che_cuevara | 09-03-11 | 14:45
Er worden natuurlijk aanzienlijk veel allochtonen gemotiveerd op de Pvda te stemmen. En ouderen doen het ook nog steeds.

Oplossing is simpel; census kiesrecht. Het is niet meer dan normaal dat de belastingbetalers bepalen wat er met de verdeling van de staatkas gebeurt.

Rest In Privacy | 09-03-11 | 14:51

Aleid Wolfsen, links Kankergezwel!

baanaru | 09-03-11 | 14:50

@eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:47 |
Volgens die logica zou de top 5 van GS reaguurders (u weet zelf wel wie u bent) dus ook op de PvdA stemmen? Zou me niks verbazen inderdaad.

DingleBerry | 09-03-11 | 14:50

Ik meld mij aan als Hoofddocent Hoofdschudden bij de stichting.
HET IDEE van 2011: Een taskforce die dit soort kutsubsidies opspoort en onmogelijk maakt, mèt naming en shaming van de ontvangers èn de verstrekkers van de subsidies. Taskforce kan worden betald uit de opbrengst van de acties. Tientallen miljoenen opbrengst in de kassa van Mark "my words" Rutte.
Oh, en Aleid Wolfsen moet worden aangeklaagd wegens het oproepen van haat tegen PvdA bestuurders.

Call on the attacker | 09-03-11 | 14:50

Geen wonder dat er meer dan zestig procent belasting op onze benzine zit,door dit soort criminelen loopt de staatsschuld met de dag op.

Beëlzebul | 09-03-11 | 14:50

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:49

@lion@night | 09-03-11 | 14:39
Maar zo ontzettend kortzichtig kan iemand die het toch al redelijk ver heeft geschopt ( burgemeester, toch niet niks ) toch niet zijn!? Daar moet toch meer achter zitten, of ben ik gek?

An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:49

-weggejorist-

DoOne | 09-03-11 | 14:48

brutus68 | 09-03-11 | 14:47

LOL. Mogen vast geen biggetjes in rondlopen, want ies haram!

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:48

op: dehand.org/belijdenis/

Sytze Vliegen says:
Your comment is awaiting moderation.

March 9, 2011 at 2:47 pm
Ik vind het kudt

Sytze_Vliegen | 09-03-11 | 14:48

Kon niet gaan roken, moest doorlezen in dit erg goede stuk vol spelfouten.

Men moet ophouden enorme bedragen aan subsidies te verstrekken aan organisaties en beginnen met per project te beoordelen of die subsidies wel echt nodig zijn, plus of het bedrag misschien ook wel wat lager kan. Dan haal je problemen als 120.000 Euries waarvan niet duidelijk is waar ze heen zijn verdampt ook meteen uit de lucht. Daarbij dus GEEN subsidies verschaffen in het kader van integratie, aan lieden die de integratie juist vertragen of onmogelijk maken. Ben ik nou zo slim, of zijn onze regenten gewoon zo ontzettend DOM?

An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:48

Che_cuevara | 09-03-11 | 14:45

Met een dikke 400 000 werklozen, een man of 900 000 in de WAO en verder een complete cohorte aan onrendabelen die ook uit de staatsruif moeten vreten en een paar honderdduizen allochtonen snap je toch wel dat er een hoop achterban voor de PVDA bestaat...

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:47

De haat wordt weer eens op links gezaaid en op rechts geoogst.

Weer te laat | 09-03-11 | 14:47

@eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:45

Breng hem nou niet op een idee. Straks gaat meneer op kosten van de belastingbetaler een halal kinderboederij beginnen...

brutus68 | 09-03-11 | 14:47

@Pasta-saus | 09-03-11 | 14:43
Daar hebben ze nu "het bord" voor uitgevonden.
En de PvdA heeft het grootste

Che_cuevara | 09-03-11 | 14:46

Tjeess wat een topics vandaag, hulde. Hoewel Elatik, dit sujet en Aleida op 1 dag erg slecht voor de bloeddruk is.

Mindy | 09-03-11 | 14:46

Integreren door vrouwen de hand niet te schudden, nee, dat gaat helemaal top worden. Integreren en islamiseren lopen weer eens hand-in-hand.

Zeg Mohamed H., knotsgekke reaguurder van Havanaweb.nl (weekblad van de school van Nourdin, de HvA), doe jij de boel eens duiden:

'Mohamed H. 31-01-2011 11:52:39
Dat is toch normaal? Als je een hond tegenkomt op straat geef je die toch ook geen hand? Een moslim vrouw zal je het ook nooit zien doen, waarom moeten westerse vrouwen toch steeds bewijzen dat ze niet op hun plaats staan? Ik heb soms zoveel zin om die blanke vrouwen eens goed door elkaar te schudden als ik dit soort discussies lees. Wanneer gaan wij Moslims eens het respect krijgen dat we verdienen? Moet het eerst echt to geweld komen voor het vanzelfsprekend wordt?'

www.havanaweb.nl/nieuws/handenschudden... (reactie is daar inmiddels weggejorist)

Ok, bedankt, man!

Art Vandelay Ultor | 09-03-11 | 14:46

Rachid mag toch binnenkort wel alle geyle geytjes uit het thuisland naar Nederland halen?

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:45

Wat ik niet begrijp is dat er nog zoveel mensen PvdA stemmen.
Zouden die dit echt allemaal maar goed vinden, dat kan ik mij niet voorstellen.

En wat ik ook niet begrijp is dat het "volk" dit maar blijft accepteren.

Het ene is nog niet gebeurt of het ander komt er weer aan.

Che_cuevara | 09-03-11 | 14:45

woon in utreg.. zie zojuist dat de WOZ-waarde van mijn woning weer hoger is (hoger dan de verkoopprijs inmiddels...)
Ze hebben het geld blijkbaar hard nodig!

poolbar | 09-03-11 | 14:45

@bert, weer hulde voor een goed staaltje onderzoek en dito verwoording.

repulse | 09-03-11 | 14:44

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 09-03-11 | 14:44

Op 1 dag 2x de pvda die bij dubieuze geldzaken betrokken blijkt.... als we de pvda nu opheffen zitten we dan niet al aan die 18 miljard ??

Karel Kruizenruiker | 09-03-11 | 14:44

@FreshClash | 09-03-11 | 14:39
Het moet eerlijker, ik zou het als politieke partij niet durven zo'n slogan te gebruiken terwijl je zelf de smerigste van het stel bent. Elke keer komt er wel weer nieuws over scheefwoners, gratis geld en andere praktijken. En de partij die bovenaan het lijstje staat is altijd de PvdA. Bah.

Pasta-saus | 09-03-11 | 14:43

Wat een belhamels.

kinky winky | 09-03-11 | 14:43

Typisch PvdA weer. Een berg subsidie in een bodemloze put gooien om zo hun (slechte) geweten te sussen. Binnen de katholieke kerk noemen ze dat een aflaat...

brutus68 | 09-03-11 | 14:43

Goh GS is wel op dreef vandaag, heerlijk. Waar zijn nu die linkse roeptoeters of doet het een beetje auw?? Zijn incidenten natuurlijk. Legale diefstal, verfijnder dan de criminelen van de PVV. Alle integratie subsidies op de schop lijkt mij. Laat maar komen dit soort kansloze projecten waar ons belastinggeld in geflikkert wordt terwijl de bejaarde lekker in zijn poepluier kan blijven zitten. Schande, neeh joh zo ziet de 'eerlijke' politiek van Flop arm als Job Cohen eruit.

sjipsknip | 09-03-11 | 14:43

Mooi, dan is het me weer helemaal duidelijk waar ik de eerste helft van de maand voor werk.

vetkleppert | 09-03-11 | 14:42

Rahl | 09-03-11 | 14:36
Een subsidie aanvragen is vrij makkelijk.
Je komt met een goed inhoudelijk plan en een begroting.
Je houdt je aan die begroting, veranderd vrijwel niets aan het originele plan, acc. verklaring(kje) d'rbie en je zorgt dat het in een strak formatje ingeleverd word bij het ministerie. Die kijken vervolgens of het spoort met de originele aanvraag en voila! Presto! Soepsidie.
Waarschijnlijk heb jij geen subsidie kunnen aanvragen, omdat je met iets internationaals bezig was (dus ESF-subsidie had mogelijk geweest), maar dit is een hele lastige route voor kleinere stichtingen of instanties..

Optimel Prime | 09-03-11 | 14:42

@FreshClash | 09-03-11 | 14:39
Dat is het dubieuze van alles en tevens het hypocriete.
Links bepaalt wat 'eerlijk' is. Oftewel, men rooft de bankrekeningen van de werkenden en de staatskas om het te verdelen over subsidieslurpers in allerlei soorten en maten, bij voorkeur van allochtone afkomst.
Dat is eerlijk blijkbaar.

Rest In Privacy | 09-03-11 | 14:42

Geenstijl veranderd in een subsidie-controleur. En terecht! Maar hier zie ik Zembla niet een "documentaire" over maken. Neeeee, die maken liever bedrijven als Bayer en Shell kapot met subjectieve lulkoek van de hoogste graad.

Wittesnelheid | 09-03-11 | 14:42

Ik krijg sterk de indruk dat er voor Rutte & co nog volop te bezuinigen valt.

Kerrie Kasparov | 09-03-11 | 14:41

Ow wat ziek dit alemaal,PVDA stemmerts vinden het allemaal wel prima .

Amsterdam Hustler | 09-03-11 | 14:41

Ik moet toegeven, deze Berbers, wat ze ook doen in het dagelijks leven, zijn mijlen ver slimmer/sluwer dan mij!

Of heb ik gewoon last de morele codes waar mijn ouders en familie mij mee opgevoed hebben?

Zou het kunnen zijn dat dit ontaarde tuig gewoonweg geen last heeft van deze morele waarden omdat die simpelweg in de Berber cultuur niet voorkomen???

Prinz von Emmerstein | 09-03-11 | 14:41

Wie is de burgemeester van Wezel.

winterpeen | 09-03-11 | 14:40

Ik ben nog aan het lezen.
Vervuld ook met een t graag.

weesgegroet | 09-03-11 | 14:40

De elite zal toch echt moeten inzien dat het volk dit niet meer accepteert, een intelligente opvolger van Wilders krijgt hier straks dankbare taken in dit verrotte land, klagen over zijn instrumentarium is dan te laat.
Zwakke personen als Wolfsen kunnen concierge worden op de kinderboerderij, dat kunnen ze al niet aan.

hagelkruis | 09-03-11 | 14:39

2 'subsidieschadalen' op 1 dag... Beide keren uitgekeerd door een PvdA'er. Nou mensen, hoop dat het duidelijk is wat de PvdA met onze belastingcenten doet! Wij keihard werken, Nourdin het handje ophouden. Maar ja, da is sociaal, dat is eerlijk!

Schaf gewoon alle soepsidies af voor dit soort onzin! 50% van de Nederlanders (linkschmenschen) schijnt dit soort peop heul belangrijk te vinden. Laat ze het dan ook lekker zelf betalen!

rme1 | 09-03-11 | 14:39

@An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:34
De ingrediënten van het tafereel zijn panklaar;
Links bestuur / Pvda / integratie-project / geïnitieerd door een 'keurige' moslim / bevorderlijk voor allochtone jongeren

Bij Wolfsen loopt het kwijl al door z'n mond bij deze sleutelwoorden en liggen de ruggen al klaar op zijn bureau.

Rest In Privacy | 09-03-11 | 14:39

deze gedachte is niet van mezelf maar van hitchens:
eigenlijk is de aarde een verzamelplaats voor ruimteafval. alle ongewenste elementen van andere sterren, planeten en hemellichamen worden door hun bewoners op de aarde gedumpt om hier verder te leven. dat is een valide verklaringen voor de onmetelijke slechtheid en stupiditeit van de aardbewoners. utrecht schijnt een fair share hiervan te hebben gekregen.

minimá-armezusvan.. | 09-03-11 | 14:39

Bern. | 09-03-11 | 14:29
Dit is het topje van de ijsberg. Er komt geen eind aan deze berichten: Fatima Elatik en nu deze verongelijkte klootzak weer. Ik word er buitengewoon agressief van. Het enige positieve is dat steeds meer mensen rechts gaan stemmen.
.
Linksche politici zouden zich kapot moeten schamen. Het moet eerlijker...

FreshClash | 09-03-11 | 14:39

@F. von Zeikhoven | 09-03-11 | 14:35

Nou ja, ik bedoelde dan dus eigenlijk, vóór publicatie. Nu het eenmaal aan de eeuwigheid des internets is toevertrouwd zal ik met plezier de vinger op alle zere plekken leggen.

Tante Kaatje | 09-03-11 | 14:38

*gaat stichting mbt integratie oprichten*

wie doet er mee, gratis geld!

]Kasper | 09-03-11 | 14:38

@Aktivist | 09-03-11 | 14:36
Nee. Dat kan wel eens nadelige effecten opleveren voor hun eigen soepsidie.

Pasta-saus | 09-03-11 | 14:37

Op sommige vlakken is Belhadi Hollandser dan Hollands..

brutus68 | 09-03-11 | 14:37

Misschien kunnen ze in Utrecht eens de BCG inhuren om voor 1.000.000 onderzoek te gaan doen hoe je twee ton kunt besparen?
Ik heb al vast wel een ideetje...

DingleBerry | 09-03-11 | 14:36

Wordt het niet eens hoog tijd dat college B&W in Utrecht te ontbinden en een permanente - weggejorist - te geven?
Dit kan zo niet langer.

Rest In Privacy | 09-03-11 | 14:36

Wordt het gewoon niet eens tijd om HELEMAAL te stoppen met subsidies? Sorry hoor, maar in de afgelopen vijf jaar hebben ik en een maat, zonder hulp van wie dan ook, een goedlopende groep opgericht met peepz uit heel Europa en van ver daarbuiten. Geen cent subsidie voor ontvangen of aangevraagd. maja, ben oer-Hollander, dus misschien is het wel mijn mentaliteit die het blijkbaar verkeerd doet. Ik bedoel, bakken geld ontvangen door me handje op te houden is gewoon niet mijn ding. Zal ik wel dom zijn ofzo..

Rahl | 09-03-11 | 14:36

Ben eens benieuwd of de staatsomroep en de "weldenkende" media hier aandacht aan gaan besteden....

Aktivist | 09-03-11 | 14:36

bevordert met een t svp.

weesgegroet | 09-03-11 | 14:35

Een stichting zonder adres krijgt dus heel veel taxpoet graties.

De islam is zo'n ontzettende kut ideologie, liegen, bedriegen, frauderen & bedreigen is een dagelijks terugkerend fenomeen.

A. De Bree | 09-03-11 | 14:35

@Tante Kaatje | 09-03-11 | 14:34
Daar ben jij toch voor?

F. von Zeikhoven | 09-03-11 | 14:35

En ze lachen hun lul uit hun jurk. Hier kan alles!

StijlvolRechts | 09-03-11 | 14:35

Een handenweigeraar die verbonden is aan een organisatie die "integratie onder jongeren bevordert" ?! Zijn we dan echt helemaal gek geworden met onze tolerantie en knuffelgehalte??

Ik ga even buiten staan vloeken, tieren en roken. Alles tegelijk.

An die ARBEIT | 09-03-11 | 14:34

@BertBrussen: Wat bedoelt u met de zin "zo zien de allochtone jongeren van Nourdin reeds het handenschudweigeren als onderdeel van integrasie zien"?

Tevens een gratis advies: laat in het vervolg uw stukken even nakijken op spelfouten en fouten aangaande het d/t-gebruik.

Tante Kaatje | 09-03-11 | 14:34

En jullie maar denken dat die subsidiekraan nuttig werd gebruikt? Whahaha! Met het grootste gemak (tot voor kort dan) kreeg zelfs Mien de buurthör een subsidie voor gemaakte kosten of 'projecten'

Optimel Prime | 09-03-11 | 14:34

Ontslag en rechtsvervoling van Wolfssen, ontslag en uitzetting van die handenschudweigeraar. Dat doe je maar ergens in de woestijn!

Tabula Rasa | 09-03-11 | 14:34

Maar dit is wel dé reden om hem psychiatrisch te laten afkeuren, lijkt me duidelijk dat deze 'kameelion' volledige mesjogge is en absoluut ongeschikt om te doceren.
Een liegende, zakkenvullende, sharia-minded arabier die dwangmatig contact met vrouwen vermijdt en zogenaamd waarde hecht aan integratie, maar dan eigenlijk bedoelt de Sharia hier te laten integreren.
.
Aftellen dus; Chemische castratie is stap 3 (kan ie weer gewoon slap handjes geven), het geld wat hij via bedrog binnen heeft geharkt terugkrijgen stap 2 en ontslag per direct, stap 1.

Causa Sui | 09-03-11 | 14:33

Nourdin vloog met de complimenten van Aleid Buisiness Class per exclusieve TinekeDoorenbosAirlines-GulfStream naar Mekka, en daar hadtie dus dat handshake-visioen...

F. von Zeikhoven | 09-03-11 | 14:33

Pfff zou zomaar bijna weer PVV stemmert worden!
Doe normaal mensen aan de linker zijde van de maatschappij!

FIGJAM | 09-03-11 | 14:33

Kijk, dit is pas vakwerk. GS +1

funkyd | 09-03-11 | 14:32

Geen wonder dat ik onderhand grijze haren heb, voor mijn bloeddruk zijn dit soort verhalen ook funest, potverdomme

Tobi | 09-03-11 | 14:32

Van de verschillige Marleen Barth (PvdA) zullen we hier wel niets meer over horen. Dat is nu te laat, ze heeft zich al weer teruggetrokken in haar Wassenaarse villa om af te geven op 'het klootjesvolk'.

Milton Friedman | 09-03-11 | 14:31

Dr. Steylloos | 09-03-11 | 14:25

Voor dit soort artikelen bezoek ik inderdaad Geenstijl. Tussen de spijkers op laag water valt er gelukkig ook nog iets goeds te lezen.

Absoluut niet waar | 09-03-11 | 14:31

Woorden schieten te kort. 'Zucht en legt hoofd op bureau'.

--neus-- | 09-03-11 | 14:31

Wedden dat Nourdin een deaudleuke nihilaangifte IB2010 doet?

F. von Zeikhoven | 09-03-11 | 14:30

Geweldig stukje journalistiek Bert. Zo kan het dus ook. Wat raar dat de PvdA hier trouwens zo nou mee betrokken is, die komen nooit zo in het nieuws.

Pasta-saus | 09-03-11 | 14:29

@FreshClash: Vreemd genoeg verbaast het me hooguit dat ik niet meer verbaasd ben.

Bern. | 09-03-11 | 14:29

LOL @ "Voor dat bedrag kun je een back voor Feyenoord kopen als je wilt."

Aron-G | 09-03-11 | 14:29

Zag het net staan op de Televaag.
De Mekka reis zal ongetwijfeld ook betaald zijn van de subsidie.

Weer een leermomentje;
allochtone jongeren + projectje indienen voor bevordering sociale cohesie/integratie bevordering = KASSA!

Rest In Privacy | 09-03-11 | 14:28

Die man heeft wel een heel vreemd beeld van integratie, volgens mij moet hij nodig bijgespijkerd worden.

Onderbuik | 09-03-11 | 14:27

@BertBrussel, verander in deze zin " En dat niet alleen, Rachid is tegelijk voorzitter, penningmeester en secretaris van zijn eigen stichting (wat legaal is, mits dit ook in de oprichtingsstatuten staat)" Rachid even in Nourdin. Dan klopt het weer dat het niet klopt...

F. von Zeikhoven | 09-03-11 | 14:26

Kan de overheid gemeentes als Utrecht niet gewoon onder curatele stellen of iets dergelijks. Die Wolfsen is helemaal van de pot gerukt.

Bertie Wooster | 09-03-11 | 14:26

Je kan dit toch niet meer begrijpen.

Nogal wiedes dat iedere vorm van intelligent buitenaards leven ver van ons wegblijft, Dit kan je niet uitleggen.
Wat een laf, dom kudtvolk zijn we toch dat we dit allemaal toelaten, met die PVDA-ers en die moslims die zich allemaal maar blijven verrijken en zichzelf andere wetten toemeten, die ze het gewone volk niet gunnen.
Het is goddomme nog mijn geld ook wat die haatzaaier in zijn zakken stopt.

Creaguurder | 09-03-11 | 14:26

Als ik weer afgekoeld ben ga ik proberen om zinnig te reaguren. Maar ik heb eerst een borrel nodig.

Die Belhadi zet me dus aan tot drankmisbruik. Dat mag toch niet van de Islam?

rara | 09-03-11 | 14:25

Goed staaltje journalistiek op GS, mag ook wel eens worden gezegd ....

Rest In Privacy | 09-03-11 | 14:25

Ik ben hogelijk verbaasd. Twee ton? Wat een prutser, moet minstens een half miljoen zijn. Met zulke bedragen kom je nergens als subsidiespons.

Murrrphy | 09-03-11 | 14:25

Nou, als die externe – Uurtje Factuurtje – adviseur een beetje voortmaakt, steekt onze Nourdin weldra elders zijn handjes uit de mouwen.

Pa Cartwright | 09-03-11 | 14:24

Is er iemand nog verbaasd?

FreshClash | 09-03-11 | 14:23

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland