achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Inwoners Monster voeren war on padellen

FLOENK FLOENK

Ineens was het daar. Padel. De yuppensport voor zij die te overprikkeld raken van squash en te lui zijn voor tennis. Inmiddels schieten padelbanen sneller uit de grond dan klokkenluiders van Boeing erin belandden. Ook buiten de randstad. Maar het is een keer klaar.

Kenmerkend aan padelbanen is dat ze niet zelden verschijnen op non-conventionele locaties. Zo ook in Monster. Daar streek padelvereniging MLTV'90 neer middenin een woonwijk. Omdat bij padel geen rackets met 'snaren' worden gebruikt maar harde kunststoffen planken en het geheel ook nog plaatsneemt in een gedeeltelijk glazen kooi die fungeert als klankkast, worden omwonenden HELEMAAL GEK. Er was afgesproken dat de padellers zich na 19:30 koest zouden houden, maar dat doen ze lekker niet. Omdat de gemeente weigert te handhaven hebben de klagers aangekondigd naar de rechter te stappen.

Het is dus FLOENK heel FLOENK vervelend als je PATS FLOENK bijvoorbeeld kinderen FLOENK FLOENK naar bed moet brengen terwijl FLOENK die FLOENK teringyuppen FLOENK PATS per se nog een set FLOENK willen spelen. FLOENK Het helpt natuurlijk FLOENK ook niet dat FLOENK KLENG PATS padel typisch een sport FLOENK is die mensen FLOENK FLOENK 'een keertje proberen' FLOENK en dat ze er dus geen ruk van kunnen FLOENK waardoor FLOENK die bal steeds FLOENK tegen het hek of het glas aan knalt. Wij FLOENK KLENG wensen de inwoners van PATS FLOENK Monster veel sterkte.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.