achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Thijs Römer straatarm: kan 13K schadevergoeding niet betalen

Zielug!

Het gaat niet goed met onze minst favoriete hulpverlener. "Thijs Römer (45) kan de schadevergoeding die hij aan zijn slachtoffers verschuldigd is voor online misbruik momenteel niet betalen. (...) De rechtbank Assen veroordeelde de bekende acteur tot een gevangenisstraf van drie maanden, een verplichte behandeling en het betalen van een schadevergoeding van in totaal ruim 13.600 euro aan zijn drie slachtoffers."

Wie had dat gedacht? Van BN'er uit klassement A naar te arm voor 13K. Volgens Benedicte Ficq is het allemaal hartstikke erg voor Thijs. Dat er roddels rondzingen over de financiële moeilijkheden van Römer is volgens haar een teken van "valsigheid". Want ja, het is natuurlijk ondenkbaar dat dit verhaal de wereld in is gebracht door Römer & co zelf, om aan te tonen hoe zwaar hij het heeft nu hij niet meer wordt gecast in schijtfilms en schijtseries.

Thijs zal toch ergens die 13K vandaan moeten toveren, dus hier volgt een carrièreadvies. Een terugkeer in de film- en televisiewereld zit er wat ons betreft niet in. Al ga je 10x jankend in een of andere jankshow van Linda de Mol zitten, die tranen spoelen je reputatie als kiddyfiddler niet weg. Misschien hooguit bij je Amsterdamse vriendjes, daar zijn ze immers lekker open-minded opgevoed. Maar ook die zullen wel 2x nadenken voor ze een veroordeelde kindergroomer casten. TOCH?!

Nee, Thijs, je moet het schnabbelcircuit in. En dan het liefst anoniem. Laat je daarom inhuren als clown. Daarmee kun je zowel je vermeende gevoel voor dramatiek kwijt, als je ongeëvenaarde talent om jezelf belachelijk te maken. Zo word je een ster op ieder feestje of partijtje in de verzorgingstehuizen van Nederland. Want ja, kinderfeestjes lijkt ons onverstandig.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.