achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Stomme artiest Nicki Minaj gearresteerd op Schiphol wegens softdrugs

Wil nu ineens wel op tijd komen

Wij hadden ook graag nooit meer een woord aan deze troela gewijd, maar toen verscheen ineens een vermakelijk bericht: "Rapper en zangeres Nicki Minaj is aangehouden op Schiphol. Dat melden bronnen aan NU.nl. De zangeres zou softdrugs bij zich hebben gehad."

Juist. Mevrouw Minaj was dus liefst 3 uur te laat bij haar show in de Ziggo Dome. Vervolgens verschijnt Drs. Dikbil op Schiphol met een lading wiet bij zich en gaat ze piepen als ze niet door de douane komt. Als de ware Karen die ze is gaat ze de hele shitshow filmen. Heerlijk. Een glansrol overigens voor de twee Hollandsche Marechaussee-jochies die vanochtend ook niet hadden verwacht dat ze ineens dit wereldberoemde stuk plastic in de boeien zouden moeten slaan.

De arrestatie van Minaj is WERELDNIEUWS en volgens deze mevrouw heeft het ook al met huidskleur te maken. Op X heeft de rapster laten weten dat het aan iedereen behalve haarzelf ligt. Haar fans zijn verbaasd want "WEED IS LEGAL IN AMSTERDAM??". No no no, we have GEDOOGBELEID, BITCHES.

Afijn. Dat wordt weer laat komen.

UPDATE 21u49: Nicki Minaj is weer op vrije voeten. Ze krijgt een geldboete en wordt mogelijk vervolgd.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.