achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

LIVE - KONINGSDAG 2024

Chips, Nootjes, Bier, Tompoucen, Oranjebitters, Wildplassen

Schakelen we nu over naar Nederland, voor de actuele berichtgeving over de Sneuste Dag van Het Jaar: Koningsdag. Ooit hadden we Koninginnedag in Nederland, en dat was destijds een waanzinnig mafklapperig volksfeest met oranje bier & dans, fantastische vrijmarkten en onvoorstelbare oranjepolonaises en VROLIJK FEEST op alle pleinen.. Maar dat is nu allemaal VERPEST door DE OMWONENDEN (krakers die boomer zijn geworden, anarchisten met videodeurbellen, hippies met honkbalknuppels) - en daarom is De Koning vandaag maar in Emmen, de aller aller aller allerstomste plek van Nederland. Hiero het sensationele liveblog van RTV Drenthe. Volgens de NOS heeft Mark Rutte de koning zojuist gefeliciteerd en staan er mensen in de rij voor een tompouce. Op de Ringweg A10, waar Ikstinkzo Rebellion vandaag gaat demonstreren tegen mobiliteit, rijdt het vooralsnog door. Later meer.
Update: Spelletjes in Vondelpark (Parool)
Update: Live-uitzending Staatsomroep begonnen
Update: Amsterdam. KONINGSDAGVIERDERS tegengehouden 
Update: "De demonstranten staan ter hoogte van de Jan Schaeferbrug. Verkeer tussen de Piet Heintunnel en de Jan Schaeferbrug staat muurvast." (AT5)
Update: XR loopt Ring op - A10 geblokkeerd
Update: Pliesie veegt A10 schoon

ALEXIA, JE HAAR DANST

Ook stom: het weer

Eerste fans van Koningsdag in Emmen

27 April 2024 (07:38)

EMMEN - De eerste oranjefans hebben een plek ingenomen langs de route die de koninklijke familie aflegt door het centrum van Emmen. ANP SANDER KONING

Update die je wist dat zou komen: Ambassadeur VS

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.