achtergrond

Geenstijl

Trouwe klant BOOS OP LIDL wegens afpakken privacy in ruil voor goedkope tomaten

Knip. Plak. Voer voor discussie in Het StamCafé. Bloody Mary's van Het Huis. Proost

Geachte Redactie,

Ik ben 72 jaar. Ik doe al 15 jaar elke week boodschappen bij de Lidl. Ik ben een trouwe klant. Ik koop er elke week trostomaten. Ze waren eerst €1,99 per kilo. Tijdens de crises werden ze €3,49 tot €3,99 per kilo. Ik kocht ze dan nog steeds, alleen minder, anders krijg ik van de vrouw op mijn kop.

Nu met dit lenteweer kunnen de trostomaten weer goedkoper worden €2,99 per kilo. Maar als je de Lidl Plus App neemt €0,99 per kilo. Dat is 66% korting. Dan moet ik wel mijn privacy afstaan, surfgedrag, winkellooproute, aankoopgedrag (elke week hetzelfde) en zo. Dat verkopen ze voor zoveel geld door aan hun partners denk ik, dat ze €2 per kilo korting kunnen geven.

Maar dat wil ik niet. Ik wil mijn privacy niet afstaan, het stelt niet veel voor en de binnenkant van m'n onderbroek hoeven ze niet te weten. Dat geanonimiseer geloof ik geen bal meer van. De Lidl Plus App is toch vrijblijvend, het moet toch niet zo zijn dat ze zeggen: "Dan had je de app maar moeten nemen". Het is toch geen plicht? Het is toch maar een gunst? Ik ben bedroefd, als trouwe klant zou het ook zo kunnen zijn dat, zodra het weer warm wordt en de tomaten goedkoper, dat wij dan het eerst mogen genieten?

Maar er doet zich een cadeautje voor, de Nettorama heeft deze week ook de trostomaten in de aanbieding voor €0,98 per kilo. En daar hoef je geen privacy-afstaan-app te nemen. Dus heb ik daar mijn trostomaten gekocht deze week en mijn privacy behouden!

Maar ik blijf bedroefd dat je trouw zijn aan de Lidl niet wordt beloond. Ik heb de Lidl klantenservice dit ook geschreven. Maar het duurt vier dagen eerdat ze antwoorden. Of misschien helemaal niet.

In bijlage mijn foto van de trostomaten bij de Lidl van vandaag.

De manager in de winkel zei dat hij er niets aan kon doen.  Maar als meer mensen hun trostomaten bij de Nettorama gaan halen en hun privacy behouden, kan het misschien wel.

Hartelijke groet.

[Naam bij redactie bekend]

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.