achtergrond

Geenstijl

VIDEO. Gravin Eloise vs. NPO-racist

Today's Artificial Discourse

Kijk. Dit is waarom je jaarlijks 1 miljard euro aan de NPO betalen. Zodat om werk verlegen acteurs op een terras in Amsterdam fake-gesprekjes voor een verborgen camera kunnen voeren waar ze zich zelfs in JFvD-appgroepjes voor zouden schamen en """gravinfluencer""" Eloise daar dan iets van kan zeggen. Racisme is namelijk "facking racistisch". Komt allemaal uit het Powned-programma In your face (In je gezicht, red.), en morgen (?) horen we bij Ongehoord Nederland in de column van Arnold Karskens waarom die lui op het terras júíst wél gelijk hebben, en dan zegt Jeroen Snel overmorgen in RTL Boulevard dat deze uitspraken van Eloise "op het randje" zijn qua politieke stellingname door het Koninklijk Huis. Zo heeft iedereen zijn bijdrage aan het maatschappelijk debat weer geleverd! Goed gedaan allemaal. 
UPDATE: Nu met hele video daar. Wel echt knap. De uitvoerders van dit "sociaal experiment" zijn nóg vervelender dan we al dachten.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Er staat weer eens iets racistisch in Trouw

Moeten we nou wachten tot blanke mensen een minderheid in eigen land zijn voordat we dit soort citaten racisme kunnen noemen?

@Van Rossem | 10-09-23 | 13:10 | 542 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.