Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Schermen in het StamCafé. WK fietsen!

Hee leuk! Een sportcafé!

U mag extra lang in het café blijven vanavond. Het is: een SportCafé met het WK wielrennen in Australië - dus midden in onze nacht. De renners vertrekken rond een uur of 2 Nederlandse tijd en de finish zal ergens rond 8.30 à 9.00 uur zijn. Na de heroïsche zegetocht van ONZE Annemiek van Vleuten bij de vrouwen - won met een gebroken elleboog - is het vandaag de beurt aan Mathieu van der Poel. ONZE Mathieu. Onze Mathieu tegen de Belgische kliek met Wout van Aert en Remco Evenepoel, met als andere favoriet de Sloveen Tadej Pogacar. Wij zetten ons geld lekker op Biniam Girmay. Omdat het een mooie gek is, maar ook omdat-ie hard kan fietsen. LIVE, vannacht, NPO1 en Eurosport, dus eerst nog even lekker wat bier toeteren! HUP MATHIEU FIETSE JONGUH!
UPDATE - Mathieu opgepakt & afgestapt. Later meer...
UPDATE - EVENEPOEL WERELDKAMPIOEN

Wacht maar

Social

Reaguursels

Inloggen

De vele bedrijven die verdwijnen omdat ze geen personeel kunnen vinden.
Dat wordt nu veranderd in; bedrijven die de energierekening niet kunnen betalen.
Lijkt mij prettig voor de gezonde werkelozen die al een tijd werkeloos thuiszitten. Kunnen ze stellen dat er geen werk meer is en kunnen ze blijven zitten waar ze zitten. Lees gebrek aan eigenwaarde.
Het dogma dat ergens in de jaren 90 is ontstaan dat je als werknemer geen werk hoeft aan te nemen waar je niet voor gestudeerd hebt en dat de werkgever je niet aanneemt omdat je niet het juiste papiertje hebt werkt nu niet meer, als het al ooit iets goeds heeft gebracht. (Niet) En dan heb ik het uiteraard niet over zeer gespecialiseerd werk zoals chirurgie. Veel studierichtingen, genaamd pretpakketten stonden voor lange tijd volledig los van de behoeftes van de maatschappij of zijn dat nog. Zie gebrek aan technisch personeel toen en nu.
De oplossing heb ik niet. Ik constateer enkel. Iemand die carrière tot de hoogste rang heeft gemaakt met enkel een basis diploma. Begonnen als eenvoudige assistent in 1970, aangepakt wat ik kon aanpakken, tot leiding gevende met een riant salaris waar ik evengoed hard voor moest werken. Nu gepensioneerd.

forecastle | 25-09-22 | 10:19

De Hond: Stemming 25-9-2022: PvdA op hoogste niveau in 2 jaar

De peiling onder bijna 4000 ondervraagden, uitgevoerd na de Algemene Beschouwingen, laat in hoofdlijnen een bevestiging zien van de trend van de afgelopen drie maanden. VVD, CDA en D66 verliezen samen 35 zetels. BBB wint er 17 en JA21 inmiddels 8.

peilingen.maurice.nl/2022/09/stemming...

Zwizalletju | 25-09-22 | 09:32 | 1

Nu weet je gelijk waarom Rutte de laatste tijd zit te slijmen met PvdA en GroenLinks.

NLgaatnaardeklote | 25-09-22 | 10:07

Een documentaire toont de islamisering in de grootste probleemwijk van Londen: ’Het is een staat in een staat’. Dit inclusief de Shariawet, waarvoor ook 'Nederlanders' bij de 'Britse' imam aankloppen.

MickeyGouda | 25-09-22 | 09:02 | 7

@MickeyGouda | 25-09-22 | 09:44:

Sommige dingen zijn onvergeeflijk. In ieder geval zolang kwaadaardig islamiseringsbeleid wordt voortgezet en daders geen enkele wroeging tonen.

Dandruff | 25-09-22 | 09:59
▼ 4 antwoorden verborgen

“Aantal wachtenden bij de IND vrijwel terug op hoogste niveau ooit”:
nos.nl/artikel/2445902-aantal-wachten...
“Het aantal asielzoekers dat wacht op een beslissing is nu 29.460, slechts 180 minder dan na de asielcrisis van 2015”.

En:

“Daarnaast zegt te dienst te worstelen met 'buikpijnzaken', die veel tijd kosten”.

‘Buikpijnzaken’.

Nou,
Het hele asielbeleid is een grote ‘buikpijnzaak’.

‘Toevallig’ stond er een artikel in het NRC over ‘vluchtelingen’ waarvan de IND niet gelooft dat zij homo of transgender zijn:
www.nrc.nl/nieuws/2022/09/23/de-ind-g...

Eerst even nog een geheugensteuntje:
www.nrc.nl/nieuws/2020/10/04/ind-ontd...
“Honderden (!) asielzoekers uit Oeganda kregen de afgelopen jaren onterecht verblijfspapieren verstrekt. Het merendeel lijkt niet meer te kunnen worden ingetrokken”.

En:

“De asielzoekers veinsden homoseksualiteit volgens de IND, en kregen op die grond verblijfspapieren”.

Dat dus.

Terug naar voornoemd artikel. Kijkt u eens naar de tekst onder de bijgevoegde foto’s, daar waar de landen genoemd worden en hoe ver dit vanaf hun hoofdstad tot Nederland (Ter Apel als referentiepunt) is verwijderd:

Tunesië (1800 km)
Rusland (1990 km)
Egypte (3200 km)
Nigeria (4870 km)
Sierra Leone (5260 km)
Liberia (5420 km)
Oeganda - ze blijven het dus proberen! - (6300 km)
Tanzania (7290 km)
Jamaica (8000 km)
Zimbabwe (8190 km)

Deze mensen zijn bijna letterlijk vanaf de andere kant van de wereld hierheen gereisd om asiel aan te vragen, hebben daarbij een trits aan veilige (EU-en andere landen) landen doorkruisd, zijn meestal dan al jarenlang onderweg geweest en hebben dan vaak ook nog eens jarenlang veilig in tussenlanden (zoals Turkije) gewoond. Hoezo ‘vluchteling’?

Welke GEK kan zo’n krankzinnig asielbeleid nu billijken? En verbaast het je dan dat asielkosten in de Miljoenennota op 4,2 miljard (4.200.000.000) euro worden geraamd?

In wiens belang, behalve dat van de asielindustriemaffia natuurlijk, is dit ‘humane’ asielbeleid nou eigenlijk? Zeker niet in het belang van de oorspronkelijke bevolking die het leeuwendeel van de belastinginkomsten ophoest (kijk naar de CBS-cijfers, over het aantal werkende asielzoekers).

Dus:

Opvang in eigen regio!

Kompromat | 25-09-22 | 08:53 | 5

In elke de discussie aan alle deugzeugen de vraag blijven stellen; "waar ligt de grens"?
Bij 30 miljoen of 300 miljoen Nederlanders, of is er geen maximum?

En aansluitend; "hoe gaan we die grens handhaven?"
Gooien we bij precies 30 miljoen de grenzen helemaal dicht, ook voor echte vluchtelingen en broodnodige gastarbeiders? Of zijn we bereid om al heel lang daarvoor te beginnen met het weigeren en vooral uitzetten van illegalen, Veiligelandiërs, criminelen, extremisten, terroristen en oorlogsmisdadigers?

En ook altijd even vermelden dat de jongemannen die we binnenlaten doorgaans uit grote-gezinnen-culturen komen. Waar meerdere vrouwen en veel kinderen een statussymbool zijn; "kijk mij eens vruchtbaar zijn!" De bevolkingsgroei in dit veel te kleine landje zal dus nog wel even doorgaan nadat we die grens van 30 (of 300) miljoen bereikt hebben. In Afrika voltrekt zich nu een demografische ramp die wij onmogelijk op kunnen vangen.

Dandruff | 25-09-22 | 09:10

En zeker niet in het belang van de werkelijke vluchteling die door deze waanzin in de verdrukking komen. De vluchteling waar men in de politiek zo graag mee schermt.

forecastle | 25-09-22 | 09:30

@Dandruff | 25-09-22 | 09:10: In Afrika voltrekt zich nu een demografische ramp die wij onmogelijk op kunnen vangen.
Voor de Rutte clan is “wij” niet wij in Nederland. Maar wij in de EU. Voor de Rutte clan en de daarboven gestelde macht in Brussel is Nederland al een deelstaat van de EU. “Wij” in de EU kunnen nog wel de nodige asielzoekers bergen. Ruimte genoeg. Het idee dat Nederland een soevereine staat is met grenzen is al een tijd een gepasseerd station. Luister naar Rutte wanneer hij voor de zoveelste keer antwoord op een vraag vanuit de 2de kamer. Wij kunnen niet anders. De EU schrijft het voor. Wat ook aan de hand is, is dat de weinige Nederlandse wetgeving en handhaving die wij nog hebben nog enkel te vinden is in de gemeentes. Meer en meer wetgeving worden over de schutting geworpen bij de gemeentes. Uiteraard enkel wetgeving die niet in strijd is met de EU wetgeving. Maar ook dat zal minder en minder worden. Uiteindelijk zullen ook de gemeentes zich moeten onderwerpen aan de EU wetten. Misschien heb jij die bordjes bij stukjes natuur of andere leuke dingen voor de mensen gezien waarop met jubelende toon wordt vermeldt dat dit mogelijk is geworden met subsidie van de EU. Koekjes van eigen deeg natuurlijk, maar het wordt gevroten.

forecastle | 25-09-22 | 09:50
▼ 2 antwoorden verborgen

'Toen haar dochter op 4-jarige leeftijd vroeg hoe zaadjes uit een piemel komen, stond Barbé wel even met haar mond vol tanden.'
Nee, dit gaat niet over een dochter die is misbruikt door haar vader. Dit komt uit een nieuw boek over sexuele opvoeding van kinderen. Je moet er bij de geboorte al mee beginnen.

Maar toch... Een kind van 4 die die vraag stelt? Hoe komt ze op die vraag?
www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/53...

Leptob | 25-09-22 | 08:32 | 6

@Leptob | 25-09-22 | 09:26:

Je kunt ook zeggen; "daar hebben we het later nog wel eens over". En anders moet je het bij de ooievaar houden.
Punt is dat andere ouders dat misschien niet doen. En jonge kinderen komen elkaar tegen in het speeltuintje, bij de opvang, etc, en praten over dingen die hen bezighouden. Dat mama een baby krijgt bijvoorbeeld. Dus vragen daarover hebben waarschijnlijk helemaal geen seksuele achtergrond.

Dandruff | 25-09-22 | 09:55

@Dandruff | 25-09-22 | 09:55: Blijft wel een lastig onderwerp. Je moet bespreken met je kind waar het zelf aan toe lijkt te zijn. Juniors moeder en ik zijn heel open over sex. Ook nu we uit elkaar zijn nog. Dus alles komt nu en tzt wel ter sprake. Veel lastiger is wanneer ouders zelf er niet echt over praten, dan is het helemaal ongemakkelijk om het er met je kind over te hebben. Vind toch 4 jaar wel wat aan de vroege kant om te weten dat zaadjes uit een piemel komen. Dat is persoonlijk.

Leptob | 25-09-22 | 10:16

@Leptob | 25-09-22 | 10:16:

We hebben het nu ook over een fictief voorbeeld uit een boek. In het echt is er meer context, bijvoorbeeld de baby van de buren; of juist een giechelend kind dat expres raboewoordjes gebruikt.

Dandruff | 25-09-22 | 10:21
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik lees hieronder het woord Russofobie. Een fobie is geen fobie meer als er werkelijk gevaar dreigt. Gaan we de Oekraïners vertellen dat ze zich niet zo moeten aanstellen? "Het is maar een spinnetje"?
Ik ben niet bang voor een Rus of moslim op straat, maar er zijn er bij die het voorzien hebben op onze cultuur en welzijn, ook al is dat een minderheid.
Laat ik deze rant toch nog maar eens plaatsen over "the peaceful majority is irrelevant", hij kan niet genoeg gezien worden; youtu.be/Ry3NzkAOo3s

Sneerpoets | 25-09-22 | 08:29 | 1

Ik heb net mevrouw Gabriel weer haar verhaal horen afsteken en dat is dan denk al de vijfde keer. Het zijn vier goed bestede minuten en er valt gewoon geen speld tussen te krijgen.

Verbandmeester | 25-09-22 | 08:56

De comments onder muziekvideo's op YouTube bewijzen dat mensen van over de gehele wereld vaak dezelfde emotie of sensatie ervaren bij een bepaalde song. Hunkering naar het verleden, blijdschap, gemis, verdriet en angst, maar ook de behoefte aan liefde, verdieping en verbondenheid lijken universele hartzaken. Hoe kan het dan dat diezelfde mensen, in een oorlogssituatie of om minder, soms al dit menselijke achter zich laten en hun medemens onmenselijke dingen aandoen?

MickeyGouda | 25-09-22 | 08:22 | 6

Goeie vraag. Ik weet wel, je kunt het ook omdraaien: muziek verbroedert.

Papa Jones | 25-09-22 | 09:52

@Dandruff | 25-09-22 | 09:41:
Mooi hoe je mijn mistige levensbeschouwelijke overpeinzingen in een realistisch frame zet, Dandruff. Ooit zullen de lachers hun ongelijk moeten erkennen, maar tegen die tijd is het lachen ons waarschijnlijk allemaal vergaan.

MickeyGouda | 25-09-22 | 09:53

@Papa Jones | 25-09-22 | 09:52:
Gna, soms zelfs letterlijk? Bewijsstuk A: het Eurovisiesongfestival.

MickeyGouda | 25-09-22 | 09:55
▼ 3 antwoorden verborgen
▼ 3 antwoorden verborgen

Welterusten allen.

Bad - Casey | 25-09-22 | 08:14

Die vervelende Remco rijdt best wel goed.

*tv uitzet*

Computer_says_no | 25-09-22 | 08:11

Leo Sayer - When I Need You.
www.youtube.com/watch?v=CezRRt78EYQ
En natuurlijk zet ik in mijn ogen voor @Mickey een mooie nummer op.
En dan lees ik dat 1e bericht onder dit nummer op youtube.......
Sprakenloos.
En toch deel ik dit, omdat het klopt, qua liefde.

Bad - Casey | 25-09-22 | 08:09 | 1

Dankjewel BC, prachtig. Ik heb het ook gelezen. Sommigen comments raken rechtstreeks de ziel. Slaap fijn.

MickeyGouda | 25-09-22 | 08:28

"Van held tot oplichter: complotdenker beticht van misbruiken 1,44 miljoen ingezameld geld.
Een advocaat die een miljardenprocedure aankondigde tegen de coronamaatregelen in Duitsland, wordt nu beschuldigd van het misbruiken van het geld dat hij inzamelde. Dat meldden Duitse media deze week. Advocaat Reiner Fuellmich genoot ook bij complotdenkers in Nederland aanzien."

Another one bites the dust.

Roos | 25-09-22 | 08:02 | 1

Daar kun je een hoop gele parapluutjes van kopen....

Lorejas | 25-09-22 | 08:36

"Iedereen is gebaat bij een snelle asielprocedure"

29.500 nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in de pijplijn.

nos.nl/l/2445902

Lorejas | 25-09-22 | 07:56

Gna, false advertising? Maar i.p.v. verwarrend vind ik het juist verhelderend. Stiekem bewijst deze film dat mannen, onder al die bravoure, net zo romantisch zijn als vrouwen. ;-)

MickeyGouda | 25-09-22 | 08:35

Ik neem aan dat er in de gang camera's hangen en zijn veiliggesteld door de politie. Deze beelden zullen voor of tegen Mathieu spreken.

Santtulainen | 25-09-22 | 07:54

Geweldig BC.

Roos | 25-09-22 | 08:03

Dat was weinig van der Poel..

Wijze uit het Oosten | 25-09-22 | 07:46

Kutkinderen die niet willen luisteren moet je net als vroeger gewoon kunnen corrigeren. Naar hun ouders luisteren ze ook niet.

Krultang | 25-09-22 | 07:39

Iedereen dient deze film te hebben gezien.
Voor Top Gun, bestond het eigenlijk al ;))
THE GREAT SANTINI aviation scenes
www.youtube.com/watch?v=ViRBb69hxLo

Bad - Casey | 25-09-22 | 07:03 | 3

Thanks! Ik ben fan van deze film (voor mij de beste). Heb de DVD geīmporteerd en decennialang op tape gehad, stukgedraaid.

Zbrodj | 25-09-22 | 07:08

@Zbrodj | 25-09-22 | 07:08,
Mijn vader had het op tape, ik denk dat ik het toen al 20 keer had gezien.
Godzijdank ben ik dus niet de enige hierin ;)

Bad - Casey | 25-09-22 | 07:17

Gisteren Top Gun weer eens gekeken na 35 jaar. Wat een domme, zweterige film. Die vrouw was ook niet zo geweldig als ik mij herinnerde.

kleybeuker | 25-09-22 | 08:21

Wow wow wow! De beste film ooit, Robert Duvall op z’n best. Ge-wel-dig!

Zbrodj | 25-09-22 | 07:05

@Zbrodj | 25-09-22 | 07:05,
;))

Bad - Casey | 25-09-22 | 07:05

Te mooi. Thx mate:)

TheOne48 | 25-09-22 | 06:45

@TheOne48 | 25-09-22 | 06:45,
Xxx!
Ly ;)

Bad - Casey | 25-09-22 | 06:47

Ok, ff weggeweest, kom maar op Bad met je mooie nummertje:)

TheOne48 | 25-09-22 | 06:38

Goede morgen allemaal.
Nog een dagje knap weer en dan krijgen we echt een beetje herfst.
Genieten maar.

Zitvlak | 25-09-22 | 06:20

Mathieu gearresteerd bij een hotelincident, op borgtocht vrijgelaten en gestart maar inmiddels afgestapt.

Roehm | 25-09-22 | 06:04 | 1

Zo jammer, kudtaussies.

Computer_says_no | 25-09-22 | 07:56

ik wil ooit zo dansen met een dame.
Speciaal voor jou ( mijn vriend ), Spriet.
Assassination Tango (9/9) Movie CLIP - Last Tango with Manuela (2002).
www.youtube.com/watch?v=Sms4grRcCck
Ik bekijk het nu weer, maar wat een Heer.

Bad - Casey | 25-09-22 | 05:18 | 1

mooie billen

Wattman | 25-09-22 | 05:25

Waar is Milton ?!

Bad - Casey | 25-09-22 | 05:13 | 3

Vraag ik me ook al weken af, ben wel beetje bezorgd:((

TheOne48 | 25-09-22 | 05:15

Ja waar is ie goede ziel ?

Wattman | 25-09-22 | 05:16

@TheOne48 | 25-09-22 | 05:15,
Best wel.

Bad - Casey | 25-09-22 | 05:21

Bicyclerace - Queen

F. von Zeikhoven | 25-09-22 | 05:06 | 1

Zonder Couberg is het niks...

F. von Zeikhoven | 25-09-22 | 05:05

Goedemorgen allen,
Kastelein, een rondje en dit nummertje namens mij.
Gewoon om dat dit mooi is ( die Nancy liep haar tijd qua wenkbrauwen toch wel vooruit ;))
Nancy Sinatra and Lee Hazlewood - Summer Wine.
www.youtube.com/watch?v=_jacAeC-nQE
Proost!

Bad - Casey | 25-09-22 | 04:55 | 4

@Wattman | 25-09-22 | 05:01,
Idd, wat een knappe dame ;))

Bad - Casey | 25-09-22 | 05:05

sweet georgia brown Jimmy Rosenberg
https://www.youtube.com/watch?v=tAD63neLS5s

can he play the gitarrr

Men he can !!

Wattman | 25-09-22 | 05:05

Ha BC, deze vind ik zo mooi en plemp ik ook af en toe. De muziek die jij opzet, zou ik zelf ook uit kunnen kiezen.
Eens heb ik samengewoond met iemand die muziek aanzette waarvan ik dan dacht, moet dat nou .
Koffie?

Roos | 25-09-22 | 07:48
▼ 1 antwoord verborgen

Tsjaikovski: Pianoconcert nr. 1, op. 23 - Anna Fedorova - Live Concert HD
https://www.youtube.com/watch?v=hNfpMRSCFPE

Wattman | 25-09-22 | 04:43 | 3

Die gekke Russen..

Wattman | 25-09-22 | 04:46

Outlaw State Of Mind
https://www.youtube.com/watch?v=bSpqGbNUF0c

Wattman | 25-09-22 | 04:51

I Will Survive
https://www.youtube.com/watch?v=FHhZPp08s74

Wattman | 25-09-22 | 04:25 | 4

Jimmy Rosenberg Bossa Dorado
https://www.youtube.com/watch?v=Bwo6NzL-R5U

Wattman | 25-09-22 | 04:35
▼ 1 antwoord verborgen

Nazi Germany - Pictures of the Madness (1937 - 1939)
youtu.be/AkXPD92Fg2c
Muziek: Men of honor - Antoine Marsaud

Ik vind dit een ontzettend fascinerend trieste indrukwekkende video. De vooravond van de totale waanzin.

Lafayette | 25-09-22 | 04:00

Some try to tell me
Thoughts they cannot defend
(...)
Just what the truth is
I can't say anymore

Zo voelt de actualiteit. Gelukkig is er deze plek.

Red is gray and yellow white
But we decide which is right
And which is an illusion

The Moody Blues - Nights In White Satin
youtu.be/p6xMOTjLIaY

MickeyGouda | 25-09-22 | 03:47 | 4

@LD69 | 25-09-22 | 03:57:
Daarom is het hier zo fijn: mensen die genoeg hebben aan een half woord.
(Oh, how I love you)

MickeyGouda | 25-09-22 | 04:06

Absolute top.

anja | 25-09-22 | 08:42
▼ 1 antwoord verborgen

Ozzy Osborne - Fire in the Sky

Kan iemand 'm opzoeken?

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 03:40 | 2

Oeps...

ploppy | 25-09-22 | 04:06

Die Lavrov is me toch een figuur. Heeft het over Russofobie. Tsja, denk wel dat als je als land je buurlanden met enige regelmaat in puin legt dat enige argwaan wel genoodzaakt is. Natuurlijk het zijn maar een paar extremisten zoals jullie president en jij en zo'n 20% van alle Russen. Keukentrapje is gevaarlijker immers. Maar toch. Wij zitten nog steeds in een halve-angstpsychose vanwege de bloederige aanslagen die we te danken hebben aan slechts een paar moslimterroristen. Het laatste wat we willen is de Russen en al helemaal niet de door jullie geconditioneerde Pavlov reactie schuimbekkende alles hatende aluhoedjes mafklappers. Dat zijn bijna 30 miljoen Russen + hun 'nuttige idioten' hier. Gelukkig ziet bij de meesten van jullie hun lever eruit als een mislukte Mars landing maar toch. Denk dat met al het gedreig met atoomwapens we niet meer kunnen praten over een irreële angst. Zelf ben ik niet angstig. Wij hebben meerdere anti-ICBM systemen en superieur luchtafweer en luchtmacht. En ook wij kunnen niet meer terug. Er is geen diplomatie en die komt er ook niet totdat de Russen zich terugtrekken naar de grenzen van 1991. Grote kans op een no-fly zone binnenkort, nog grotere kans op een zee boycot in de Baltische en Zwarte zee. Atoomwapens? Als die van jullie überhaupt nog werken. Wij hebben er meer en die van ons zijn beter. Wil je M.A.D. dan krijg je M.A.D.

Wie kan dit stuk late nachtpraat faxen naar Lavrov? Mijn fax is al 20 jaar stuk.

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 03:37 | 2

Lavror is niets anders dan een Tom Hagen of een Vincenzo Coccotti.

Lafayette | 25-09-22 | 03:44

Zit al je aannames te tellen, ben de tel kwijt. Ik heb zelf geen idee wat zich achter de schermen afspeelt.

TheOne48 | 25-09-22 | 04:02

Sonderangebot fuer den Vati:
Rammstein - Mein Herz Brennt.

Theodorik1 | 25-09-22 | 03:30

Geen ster allures. Maar gewoon muziek maken.
En het Nederlandse cultuurgoed uitdragen.
Hans Bouwens en zijn makkers zijn helden.
George Baker Selection - Una Paloma Blanca (1975)
www.youtube.com/watch?v=fmKam2IUeCI

keestelpro | 25-09-22 | 03:27 | 2

Mooi. Krijg in ene keer een heldere herinnering van mijn wijlen pa die 45 jaar geleden op zijn nieuwe orgel dit lied probeerde te spelen. Hij bakte er niets van want hij had eigenlijk nog nooit een muziekinstrument gespeeld, laat staan een orgel. Maar het was een voor die tijd modern orgel, zelfs met een drumgeluid er in.

Lafayette | 25-09-22 | 03:34

Knock knock- out

Ochtendklok | 25-09-22 | 03:21

Basil Poledouris - Hymn to Red October
youtu.be/MRG1UixHvos

Ach, waarom ook niet.

Lafayette | 25-09-22 | 03:11

MvdP afgestapt!

Gele Beer | 25-09-22 | 03:08 | 1

Gaat het toch nog s over fietsen in een fiets-stamcafe.
Edit. Of over niet meer fietsen.

reservebelgië | 25-09-22 | 03:12

Ruimedenker, graag weer snel terug.

Goeie kerel zonder eeuwig wrok. Mooie kerel.

The Doors - Love Street
https://www.youtube.com/watch?v=pldftoUbM80&t=106s

Wattman | 25-09-22 | 03:05 | 2

Sluit ik me bij aan. Fijne en onmisbare reaguurder.

TheOne48 | 25-09-22 | 03:07

Das Boot Soundtrack - Schneller [Soundtrack Mix]
Rückzug, Konvoi, Heimkehr.
youtu.be/r87aXrXqg7A

Klassieker. Wat een klassefilm.

Lafayette | 25-09-22 | 02:59 | 1

Geweldige film.

Theodorik1 | 25-09-22 | 03:00

Elvis Presley - Always On My Mind
https://www.youtube.com/watch?v=wTRSlZEq_l0

Wattman | 25-09-22 | 02:56

Animals: I gotta get out of this place
▶https://m.youtube.com/watch?v=wJVpihgwE18
Trustenen slaap lief.

K1100 | 25-09-22 | 02:53

Judas Priest - You've Got Another Thing Comin' (Live from the 'Fuel for Live' Tour).

Theodorik1 | 25-09-22 | 02:36 | 1

Diamonds and rust (live)

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 02:40

Mathieu van der Poel is wakker gehouden vannacht. Eerst door kinderen die aan zijn deur aanklopten. Daarop ging hij nogal ontstemd beklag doen bij de ouders. Die ouders belden de politie, die Van der Poel meenamen naar het politiebureau waar hij tot 04.00 is vastgehouden. Zoiets meende ik begrepen te hebben het interview met Van der Poel getoond op Sporza.

ikhebgeenflauwidee | 25-09-22 | 02:18 | 10

Sporza punt be meldt:

"De Australische politie gaf volgende verklaring: 'Mathieu van der Poel raakte betrokken in een verbaal dispuut met twee tieners van 13 en 14 jaar.'

'Van der Poel heeft beide meisjes geduwd. Een van hen viel op de grond, de andere tiener werd tegen de muur geduwd en had een klein letsel aan haar elleboog.'

Het paspoort van Van der Poel werd afgenomen, die nog moet vrezen voor een juridische procedure. En die kan volgens de Australische letter van de wet behoorlijk lang aanslepen. Dinsdag zou hij voor de rechtbank moeten verschijnen."

ikhebgeenflauwidee | 25-09-22 | 03:45

Veel geschreeuw, weinig wol. Hij wordt waarschijnlijk gewoon 6e. Einde ophef. Door met voetbal!!

Het brein erachter | 25-09-22 | 04:01
▼ 7 antwoorden verborgen

Grappig, al die uien die van slag zijn omdat ze geen linkjes mogen plaatsen.
En dan als wanhopigen, omdat ze hun linkjes-drang niet kunnen onderdrukken, anderen verzoeken hun linkjes-drang te bevredigen.

Jan Dribbel | 25-09-22 | 02:16 | 10

@Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 02:40:
Da's vooral het probleem met geschreven woorden vs gesproken woorden.
Zinnen in ascii geschreven zijn veel moeilijker op het gebied van cynisme / sarcasme / ironie. In een dialoog IRL (in het echte leven) heb je dit soort misverstanden bijna nooit.

keestelpro | 25-09-22 | 02:44

@Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 02:40:
Korte drank kan ik gelukkig vermijden. Maar ook de Warsteiner kan mij wel eens teveel worden. Herkenbaar.
Ozzy Osborne. Fire in the Sky.

reservebelgië | 25-09-22 | 03:04
▼ 7 antwoorden verborgen

God damn,

Het is hier, de angst, de moed, het leven en de dood... het labiele onvoorspelbare

In The Air Tonight
https://www.youtube.com/watch?v=8_Xs8nzrrkM

Wattman | 25-09-22 | 02:13 | 3

Zou dat het zijn op momenten dat deze gek puur toevallig zich met je leven bemoeit, dat ze denken okay, ik stop nu ? Ik doe alsof ik gek ben en jullie stoppen nu met het in elkaar schoppen van een mens ?

Een VW Beetle die jullie in elkaar trappen ? Glimlach ;) was het een mens dan was de situatie anders Mocro's

Wattman | 25-09-22 | 03:26

@Wattman | 25-09-22 | 03:26:

Pure bluf uiteraard, en toch stopte het vaak. Rustig tegen ze praten zonder stemverheffing maar wel vastbesloten. Geen grootspraak maar ook kalmeren. En uiteindelijk dropen ze rustig af, zie je wel dat iedereen voor rede vatbaar is ?

Wattman | 25-09-22 | 03:44

@Wattman | 25-09-22 | 03:44:

1 keer werkte dit niet (allochtonen in dit dorp hielden me gevangen) en kwamen dorpsgenoten me te hulp, in alle steden wel en hier niet... Nog steeds dankbaar voor die gasten uit de Peel

We zullen nooit weten hoe het afliep haha, had ik maar een fotografisch geheugen.

Wattman | 25-09-22 | 04:00

Poeh. De Russen vluchten (ontvluchten de mobilisatie, of zoals de Russen zeggen mogilazatzi) zo ver als Mongolië. Toch niet een vrolijk land waar je dood wil gevonden worden. Mooie vrouwen dat wel. Maar je hebt wel een dieet van 2 liter wodka per dag nodig. Lijkt me trouwens verwarrend voor Russen, alles staat daar in het cyrillisch maar ze kunnen het niet lezen.

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 02:12 | 1

Is portmanteau trouwens van mogila (graf) en mobilizatsi(ya) (mobilisering).

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 02:22

Delibes - Lakmé - Viens, Mallika, les lianes en fleurs... Sous le dôme épais (The Flower Duet) / CuEcleIFPlw

Robert Haynes | 25-09-22 | 02:08

Laid Back - Bakerman Original Video
https://www.youtube.com/watch?v=yByP88jUQH4

Wattman | 25-09-22 | 02:05 | 1

Hoe geniaal is het (na dit) om een muziekvideo te maken al vallend uit de lucht.
En dat super relaxte sound erbij. Dat kent zijn weerga niet.
Deze was al heel geniaal van:
Huey Lewis & The News - Stuck With You (1986)
youtu.be/J08ZwySCoJ8?t=330

keestelpro | 25-09-22 | 02:14

Stel je voor dat Kuifje in het echt Marx Rutte is en louz Drs. S.Th.M. Hermans.
In een anoniem online gemaskerd bal is alles mogelijk.
La Compagnie Créole - Le Bal Masqué (1984)
www.youtube.com/watch?v=j-48Xg2cKyg
La Compagnie Créole - Le Bal Masqué (1984) (goede geluids kwaliteit)
www.youtube.com/watch?v=dnf5H89w6rc

keestelpro | 25-09-22 | 02:03 | 6
-weggejorist-
reservebelgië | 25-09-22 | 02:21
▼ 3 antwoorden verborgen

Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive Live Moscow (best Richie Sambora performance) / Mqyrt7RCgsg

Robert Haynes | 25-09-22 | 01:56

Simon & Garfunkel - The Sound of Silence (from The Concert in Central Park)
https://www.youtube.com/watch?v=NAEppFUWLfc

algoritme

Wattman | 25-09-22 | 01:53 | 1

Mooi concert.

letopuwzaak | 25-09-22 | 01:57

Lezeres, hoe was je avondje? Of zitten jullie nog te pimpelen?

TheOne48 | 25-09-22 | 01:48 | 8

@keestelpro | 25-09-22 | 01:56:

Kan niets meer catchen nu... te stronken

Behalve die mooie oude dame in Antwerpen, zo wulps en zo verleidelijk

Wattman | 25-09-22 | 02:00
▼ 5 antwoorden verborgen

Misschien ben ik wel hoboseksueel.
youtu.be/hPbUvalo44M?t=28
Weer een kleur erbij voor de letterbak vlag! XD

keestelpro | 25-09-22 | 01:46 | 2

hobofobie ! how dare you !

Wattman | 25-09-22 | 01:50

En dat dan net als ik toevallig wakker wordt om naar het toilet te gaan. Ik vind dat wel bijzonder.

Verbandmeester | 25-09-22 | 01:47

Truste ridders te toetsenbord, morgen op jacht naar dierlijk voedsel.

roosvrij | 25-09-22 | 01:43

Gooit Ruimedenker een koude pils toe. Proost makker!

roosvrij | 25-09-22 | 01:38 | 6

@keestelpro | 25-09-22 | 01:42: Soms lopen mijn emoties hoog op, maar bedenk me dan dat het ( soms) niet de moeite waard is om te reageren. Even afstand nemen en bekoelen doen wonderen. Ik houd me voor: A man convinced against his will, is at his opinion still.

roosvrij | 25-09-22 | 01:49

@pegaje & @roosvrij: wijze woorden. Echt he!

keestelpro | 25-09-22 | 01:53
▼ 3 antwoorden verborgen

BMW M5 Commercial Werbung Madonna HQ / NNv8jmau0nU

Robert Haynes | 25-09-22 | 01:32

Blakwall - Knockin' On Heaven's Door
https://www.youtube.com/watch?v=bfgKaSozf0I&list=PLAubAoqq0jWoUGnFGiU4ua8eZr_q8W1C6

It's getting dark, too dark to see...

Wattman | 25-09-22 | 01:31 | 2

Gemanipuleerd door het algoritme... stay awake guy, too little too late guy

Wattman | 25-09-22 | 01:39

Vette cover. Vooral dat gospel koor.

keestelpro | 25-09-22 | 01:39

Alice Cooper - (Intro) - Poison.

Theodorik1 | 25-09-22 | 01:30 | 2

Beter is The Ballad Of Dwight Fry (live, Thrash tour).

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 01:39

Antony and the Johnsons - Crazy in love (with the Dutch Metropole Orchestra) / R_b0O83QQ6w

Robert Haynes | 25-09-22 | 01:25 | 2

@keestelpro | 25-09-22 | 01:43: Ik maakte de fout om ook te kijken, dat had ik niet moeten doen. De muziek is prachtig, maar dat konijnenpak had voor mij niet gehoeven.

Verbandmeester | 25-09-22 | 01:50

Voor reaguurder Wirmachenmusik,
Rudolf Schock - Wolgalied,
youtu.be/cCN9RxHjRaE

steekmug | 25-09-22 | 01:20

Vraagje voor de heren is het vreemd dat je vrouwelijk bezoek krijgt en zij zegt 'ik ben moe, ga zo echt slapen' en jij zegt 'prima, slaap lekker, nachtkusje?' en daarna CSI gaat kijken en GeenStijl gaat lezen?

watch?v=r46n1ZPXSfM&ab_channel=METALPHRENIA

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 01:20 | 22

@letopuwzaak | 25-09-22 | 02:22:
Zag tot mijn schrik dat mijn ui verdwenen was en tikte een mooie tegel met een paar linkjes als terugverworven gunst maar die verdween prompt.
Kwam erop neer dat de gevoelens muzikaal verwoord hangen tussen Kurt Darren; Meissie Meissie en Del'Amitri; Nothing ever happens.
De linkjes waag ik me nog even niet aan.

reservebelgië | 25-09-22 | 02:46

@Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 01:43: ohhhh... is dat hoe dat met de getallen in elkaar zit? Een wereld gaat voor me open.
Kon ze niet een beetje tegen jou aan blijven liggen? Win win zeg maar..? Maar als je vertrouwd met elkaar bent, moet kunnen toch? Misschien kun je het vanochtend even aanspreken. Bij haar checken hoe het voelde voor haar dat je nog ff wakker bleef. Pols je op die manier het effect van jouw wakker-wegblijfgedrag, etaleer jij je als attente man én neem je haar wind uit de zeilen voor het geval zij vanmiddag opeens erover begint na te denken of zij zich nou wel voldoende attent behandeld voelde (dat heb jij dan vóórdat zij begon hierover na te denken, laten zien dmv het checken van hoe zij zich voelt vanochtend).
En bedenk: CSI kijken kan altijd; de dame echter zal mss wat minder doorlopend aanwezig zijn. Veel plezier nog!

anja | 25-09-22 | 09:01
▼ 19 antwoorden verborgen

LINDEMANN - Steh auf (official video).

Theodorik1 | 25-09-22 | 01:15 | 1

MAGNOLIA, Paul Thomas Anderson, 1999 -- Raining Frogs / TCJsZBK1JKE

Robert Haynes | 25-09-22 | 01:12

Zo'n raket die zou een handige Harrie nu in zijn eigen garage kunnen bouwen toch?
Is meer dan 80 jaar ouwe design,
youtu.be/5EEZuXQyA-E

steekmug | 25-09-22 | 01:11

Midnight (2008 Remaster) / rxnxv4YcNQI

Robert Haynes | 25-09-22 | 01:07

Mooi en bedankt en tot later!!

Après toi | 25-09-22 | 08:54

Mag ik even zeggen dat de nieuwe cd van Venom Inc (There's only black) eigenlijk best wel verdomd goed is..???

PielePiePie | 25-09-22 | 01:01 | 2

Een cadeau voor sterF,
Een heel album vol ondraaglijkheid,
youtu.be/KyKnVhhm1ck
Engeltjes voor mij, Demonen voor jou, ;)

steekmug | 25-09-22 | 00:58

Proost en bedankt!

roosvrij | 25-09-22 | 01:17

Lost Highway ~ Hank williams / lCgicPdsxxg

Robert Haynes | 25-09-22 | 00:57

Even over bier.
Kijk, iedereen weet dat het bier in Frankrijk niet te zuipen is.
De meeste wijn ook niet maar daar gaat het nu niet over.
Bier dus niet te zuipen. Nou ja dan koop je Heineken.
Bleh daar word ik ook flauw van, laffe zooi.
Maar ik heb nu dus de tip, anders was ik deze tegel nooit begonnen.
Perlembourg. Alleen te koop bij de Franse Lidl.
Bier gebrouwen onder het Duitse rheinheitsgebot dus slechts 3 ingrediënten.
Hop, mout en water.
Topbiertje, lekker bitter als Brand bier.

entredeuxverres | 25-09-22 | 00:55 | 6

@de IJsman | 25-09-22 | 01:40:
En dan zo worden als IIsman? Nee dank u.
*pastis inschenkt*

K1100 | 25-09-22 | 01:43
▼ 3 antwoorden verborgen

Noise Complaint - John Wick scene / szZ2A0LvsLI

Robert Haynes | 25-09-22 | 00:42

Ach kijk aan de Chinezen hebben geen zin in een kernoorlog c.q. hun beste en betrouwbaarste gebied, het westen, te verliezen.

De Chinese regering heeft Kiev en Moskou opgeroepen middels de diplomatieke weg de oorlog te beslechten. Buitenlandminister Wang Yi drong er zaterdag tijdens de Algemene Vergadering van de VN bij alle betrokken partijen op aan te voorkomen dat de „crisis” verder uitbreidt en binnen de perken blijft.

Een vreedzame oplossing van het conflict is noodzakelijk, zei Yi, die eraan toevoegde dat besprekingen tussen Kiev en Moskou nodig zijn die rekening houden met de „gerechtvaardigde bezorgdheid over de veiligheid.”

Cornelis12 | 25-09-22 | 00:38 | 16

Kansloze missie voor die Chinezen, want mag niet van Pinokkio. Toen van Haga exact dit idee opperde aan Pinokkio werd hij weggewimpeld met: "Belachelijk".

vladimirows | 25-09-22 | 01:42

@reservebelgië | 25-09-22 | 01:22:

Iedereen die ooit een kortstondige relatie heeft gehad met een geobsedeerde ex weet wel wat ik bedoe.

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 01:47

@Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 01:47:
Breek me de bek niet open.
Maar dit veralgemeniseren is gevaarlijker dan de psyche van de mensen van andere kunne.

reservebelgië | 25-09-22 | 02:26
▼ 13 antwoorden verborgen

Vandaag zou de F1 race in Sotchi zijn. Jammer, want is altijd een leuke race.

roosvrij | 25-09-22 | 00:35 | 16

Zou vandaag regenrace zijn geworden. Jammer weer.

roosvrij | 25-09-22 | 01:27

@roosvrij | 25-09-22 | 01:24:

Ja en nee. Ten eerste is Kyiv de bakermat van de Slavische/Vikingen cultuur. Ten tweede is daar in het noordoosten rondom Moskou iets misgegaan met de mongolen en andere steppenvolkeren. Ten derde hebben de Russen zichzelf op een gegeven moment een identiteit toegedicht die eigenlijk verzonnen is. Zo noemen ze het volk uit hun "heimat" Malorus. Half-Russen. Net-niet Russen. Oekraïne bestaat met name uit Kozakken, Tataren, Grieken, Duitsers etc. maar was een soort van vrijland. Iets wat niet bestond in Rusland (zoek op Holodomor o.a.) Kozakken hadden een soort van samenwerking met de Russen, je vindt ze zover als Siberië. Maar het constante neerbuigende spugende en ook weer jattende van de Russen begon Oekraïners meer en meer tegen te staan. Niet allen de Kozakken. Eigenlijk alle volkeren wel. Prachtstad Odesa gebouwd door de Russen op een Griekse nederzetting was bijvoorbeeld een regelmatig toneel van pogroms (Russische woord, zoals Apartheid een Nederlands woord is). Nu weet iedereen wel over de beruchte Oekraïense kampcommandanten en de Banderista die eerst met de nazi's vochten en toen weer tegen. Maar eigenlijk drijft de Oekraïense samenleving en cultuur op gemeenschap. Niet idyllisch, ook daar rotte appels. Maar eerste land ooit met een joodse premier en joodse president buiten Israël. Een Russischtalige president trouwens. Dus ja, hoe lang voordat het kwartje valt dat Oekraïne misschien niet ideaal is maar van goede wil en Rusland niet?

Theodorus.Goldbach | 25-09-22 | 02:04
▼ 13 antwoorden verborgen
-weggejorist-
keestelpro | 25-09-22 | 00:34 | 13
▼ 13 antwoorden verborgen

Motörhead - I Ain't No Nice Guy / L_VEdra0wUE

Robert Haynes | 25-09-22 | 00:33 | 1

Goed nummer.

gato | 25-09-22 | 03:00

Heelhardfietsers , ik vond ze vroeger altijd zo dom overkomen.
Tegenwoordig weet ik niet hoe ze zijn.
Ik fiets soms ook best wel hard.
Maar ik wielren niet, daar ben ik niet dom genoeg voor.

hero_of_heaven | 25-09-22 | 00:29

Eigenlijk is een rondje bier nu duurder in Nederland dan in Zweden.
Dronk gisteren een fles bier ( inhoud 640ml) voor 80 zweedse kronen in een restaurant omgerekend is dat €7,50...

steekmug | 25-09-22 | 00:32

Jiskefet - De Lullo's - Kater / o03xFZw8DoU

Robert Haynes | 25-09-22 | 00:19 | 2
-weggejorist-
entredeuxverres | 25-09-22 | 00:33
-weggejorist-
entredeuxverres | 25-09-22 | 00:37
▼ 5 antwoorden verborgen

Als het Oktoberfest nog aan de gang is, is het een gangster paradise wat door de zalen klingt, youtu.be/8s28uPjUiUQ

steekmug | 25-09-22 | 00:02

Hey Reaguurders!
Always look on the bright side of life,
youtu.be/ifLqzLEB3E0

steekmug | 24-09-22 | 23:55 | 4

Echt leuk!

roosvrij | 25-09-22 | 00:26

En dan zegt iedereen dat het daar zo’n hel is. Dit is toch leuk dat ze met humor een uitvoering doen op deze Python klassieker.
Schitterend land.

Nuuk | 25-09-22 | 00:28

@Nuuk | 25-09-22 | 00:28: Ja echt wel daar kunnen zelfs de veelal stugge zweden nog wat van opsteken.

steekmug | 25-09-22 | 00:35
▼ 1 antwoord verborgen

Klinkt goed, doet me denken aan sexpistols God save the queen

Whisky | 24-09-22 | 23:57

Zo das nog eens een unieke aanbieding,

Poetin ondertekende zaterdag een wet die het voor buitenlanders die in het Russische leger dienen gemakkelijker maakt om het staatsburgerschap aan te vragen.

Volgens de wet, die werd gepubliceerd op het officiële staatsportaal voor juridische informatie, kunnen buitenlanders die in het Russische leger dienen nu het staatsburgerschap aanvragen zonder een verblijfsvergunning te overleggen, zoals voorheen vereist was.

Cornelis12 | 24-09-22 | 23:46 | 3

Hang die pamfletten even op in Ter Apel s.v.p.

Sneerpoets | 25-09-22 | 00:16
-weggejorist-
entredeuxverres | 25-09-22 | 00:17

Wellicht is dat Russische vreemdelingenlegioen een oplossing voor onze migratie crisis.

keestelpro | 25-09-22 | 00:18

These Simple Words Can Change How You Think About The Past - Nietzsche / P6wH7bXG09k

Robert Haynes | 24-09-22 | 23:45 | 1

Nou Jupiter staat hier mooi te shinen in het Oosten.
Hoorde net dat naast de jarenlange storm nu ook een hittegolf de planeet heeft geraakt.
Klimaatverandering is van alle heelallen..
Nu kijken jongens want hij is over meer dan 100 jaar pas weer zo dichtbij.

entredeuxverres | 24-09-22 | 23:40 | 14
▼ 11 antwoorden verborgen

Turks Fruit - De Fietsscène. / ze_Ncdy_igw

Robert Haynes | 24-09-22 | 23:36 | 6

Mokum mooier dan dit wordt het niet

Whisky | 25-09-22 | 00:07

@Papa Jones | 24-09-22 | 23:59:
Niks an.
Fluiten en tegelijk een moppie zingen, da's pas knap!

Kapitein Sjaak Mus | 25-09-22 | 00:10

@Kapitein Sjaak Mus | 25-09-22 | 00:10:
Toen ik voor het eerst op bezoek was bij mijn schoonouders, en daar bleef logeren, zei mijn schoonvader bij het welterusten zeggen tegen mijn vriendin dat ze straks boven moest blijven fluiten en in haar handen klappen.

Papa Jones | 25-09-22 | 00:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Tja Nederlands paspoort,

Met de drie personen met een Nederlands paspoort die door de politie op verzoek van de Belgische collega’s zijn opgepakt, zijn mogelijk niet alle verdachten van de zaak rond de Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne ingerekend. Volgens de Vlaamse televisiezender VTM is er nog een vierde verdachte voortvluchtig. Details over deze persoon, zoals nationaliteit of leeftijd zijn niet bekend.

Cornelis12 | 24-09-22 | 23:31 | 1

Mooi stuk in de Telebelg vandaag: een antropoloog geeft met zoveel woorden aan dat Nederland steeds meer gaat lijken op Mexico met al z'n drugsgeweld. Criminelen die openlijk de oorlog aangaan met de bovenwereld en met name dus de autoriteiten en de overheid.
www.telegraaf.nl/nieuws/493270230/int...
Rutte regeert al twaalf jaar of zo over links. Links met z'n anti-autoritaire agenda en al z'n utopische wensen. Het is een ijzeren wet dat wanneer je links te lang de ruimte geeft, je land naar de verdommenis gaat.
Rutte duwt dit land steeds meer richting de afgrond!
www.youtube.com/watch?v=j03CdhBjgw8

Aristotalloss | 25-09-22 | 00:15
▼ 1 antwoord verborgen

Khruangbin - Maria También (Live on KEXP) / fcaWN3ZJnhs

Robert Haynes | 24-09-22 | 23:27

Sven Kockelmann kan enorm zuigen en lijkt mij een eikel van een vent. Hij gaat maandagavond een uur lang Rutte live interviewen. Hoop dat ie dat imago overeind houdt tijdens dat interview. Dan kan het wellicht interessant worden.

Leptob | 24-09-22 | 23:24 | 5

Is wel een aardige kerel hoor. Wel een totale workaholic, wat ik zelf altijd wat vreemd vind.

Komjehiervaker | 24-09-22 | 23:33

Kockelman was ooit wel oké, maar is allang omgegaan naar wat volgens zijn bazen wenselijk is.

VP732 | 24-09-22 | 23:34

Hahahaha! Kockelman is inderdaad een enorme eikel. Als die eenmaal lont ruikt, zuigt hij door. Dan kun je als geïnterviewde antwoord geven, of de handdoek in de ring gooien. Wel lachen dat ze die tegenover Pinokia zetten!

Ovenvers | 24-09-22 | 23:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Weer op verkeerde topic, dan maar zo.

"Terug naar vroeger" van die Hazes-achtige kerel.

Dank bij voorbaat.

Theodorus.Goldbach | 24-09-22 | 23:23 | 4

Die Ammar heeft wel meer toffe deuntjes en dit is wel een hele fijne. Kan goed zingen die gast.

Verbandmeester | 25-09-22 | 01:58
▼ 1 antwoord verborgen

Vraagt de youtube advertentie of ik nog vragen over de overgang heb. Ach, misschien bij een volgende keer. Morgen weer een dag.

Hetkanverkeren | 24-09-22 | 23:22 | 1

Download dan ublock origin en je overgang zal verdwijnen.

roosvrij | 24-09-22 | 23:39

Bruce - All That Heaven Will Allow / XlMDSTeb4_w

Robert Haynes | 24-09-22 | 23:22

Ik heb niets met die sport, maar wel met van Vleuten.
Ongelofelijke prestaties, kracht en doorzettingsvermogen.

Bolhoed | 24-09-22 | 23:21

Waarom heb ik Janus, Janus pak me nog een keer in mijn hoofd.
Ja het heeft wel geregend na vier maanden droogte.
.Ik ga wel googlen.

entredeuxverres | 24-09-22 | 23:20 | 5

@Asteroid-B612 | 24-09-22 | 23:25:
Ja inderdaad dat was katholieke humor. Oeps wat zei ik nou.
Net 2 seconden geluisterd en weer uitgezet.
Daar werd om gelachen in de jaren 70.
Trouwens nog altijd beter dan waar je tegenwoordig niet om mag lachen.

entredeuxverres | 24-09-22 | 23:31

Dat genre doet me altijd met weemoed denken aan het liedje van Johnny Hoes: Och was ik maar bij moeder thuisgebleven.

TonAlias | 24-09-22 | 23:37

Mooie tijd.
Toen was het gras nog twee kontjes hoog.

Kapitein Sjaak Mus | 25-09-22 | 00:13
▼ 2 antwoorden verborgen

En deze laatste is gewoon voor het fenomeen wielrenbroekje op zich, maar dan in het algemeen: www.youtube.com/watch?v=Y0D7JsyavMg Trust.

No one.

Hetkanverkeren | 24-09-22 | 23:16

Hier in Curaçao is het pas 17:12, dan is zo’n wedstrijd een stuk beter te volgen. Net als NL elftal morgen, lekker vanaf uurtje of 14:00 uur drankje op het strand en daarna de wedstrijd kijken vanaf een van de barretjes.

NoNoVio | 24-09-22 | 23:13 | 2

Ben morgen ook op Curacao, waar kijk jij? Ik denk maar even aan Plein cafe Wilhelmina. Wielrennen kijk ik nog thuis op Aruba.

Gele Beer | 24-09-22 | 23:15

@Gele Beer | 24-09-22 | 23:15: Zitten in de buurt van Mambo Beach dit keer dus verwacht bij Chill of Mood! Aruba ook gaaf, 1 keer geweest maar zeker voor herhaling vatbaar!

NoNoVio | 24-09-22 | 23:29

dEUS - Put The Freaks Up Front

youtu.be/k3QIfTIn9Z8

Van het album The Ideal Crash, een ongezien meesterwerk.
Laten we hopen dat die gasten daar in down under overeind blijven.
Mijn voorspelling dan:

1. MvdP
2. Biniam Girmay
3. Alaphilippe

Computer_says_no | 24-09-22 | 23:11

Ik lig vanuit een Ziekenhuisbed te reaguren, dus geen bier. Helaas.

Ovenvers | 24-09-22 | 23:08 | 9

@Ovenvers | 24-09-22 | 23:15: Oxycontin is volgens my slow release en Oxycodon quick release. 4 van die bolletjes in je mik en je denkt "Pijn ? Wat nou pijn ? Welke pijn ??" en je slaapt als een roosje, dat zeker.

Asteroid-B612 | 24-09-22 | 23:23

Ook geen perensmaak ijsje gekregen?

steekmug | 25-09-22 | 00:14
▼ 6 antwoorden verborgen

Zij is de Godin van de Wappies.

keestelpro | 24-09-22 | 23:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik vind wielrennen niet zo'n heel interessante sport om naar te kijken, maar deze ga ik volledig kijken, als een vorm van extreme zelfkastijding. Eens kijken of boeten voor andermans zonden nog enige zoden aan de dijk zet.

John McClane | 24-09-22 | 23:00 | 4

Dank je! Volgens mij erger dan aan het kruis genageld worden. Maar bedenk wel dat ik veel zonden heb. Het zou zo maar kunnen dat Matthieu te weinig heeft gegeten tijdens een demarrage.

roosvrij | 24-09-22 | 23:27

@roosvrij | 24-09-22 | 23:27: ik kijk nu alvast naar een livestream van de startlijn, dus ik verwacht dat het voldoende zal zijn

John McClane | 24-09-22 | 23:31

@John McClane | 24-09-22 | 23:31: Dat het ondragelijk lijden je bespaard mag blijven.

roosvrij | 25-09-22 | 00:02
▼ 1 antwoord verborgen

Muziekje erbij,

Hoe sterk is de eenzame fietser
die kromgebogen over zijn stuur
tegen de wind
zichzelf een weg baant?

Cornelis12 | 24-09-22 | 22:58 | 1

Demonstraties en files bij de grens met Georgië... Laat die Russen aub vanuit binnenuit die oorlog lam leggen voordat die maf niets meer heeft te verliezen en Satan begint af te vuren ..:-(

Roos | 24-09-22 | 22:55

Melvin Manhoef. Gewoon tegen een beest als Joel Romero. als laatste partij. Respect: www.youtube.com/watch?v=PYND4zwDHvM Niets tegen die cocktail op zich verder, maar toch.

Hetkanverkeren | 24-09-22 | 22:54

The Black Angels -You On The Run - 17.11.2012 - Harvest (live) / XFCQkPIEIiI

Robert Haynes | 24-09-22 | 22:52 | 3

Linkje niemand? Zo'n verdomd goed nummer!

Robert Haynes | 24-09-22 | 23:09

Heeft Snelle Jelles gegeten, of ligt dat aan het beeld?

roosvrij | 24-09-22 | 22:56

@Nuuk | 24-09-22 | 23:06: dat zal hij waarderen!
Het hoe en wat weet ik ook niet, maar in de tegel van Papa Jones kun je meer lezen.

Roos | 24-09-22 | 23:12

Is DenkerT gejorist?!

MickeyGouda | 24-09-22 | 23:22

@Nuuk | 24-09-22 | 23:06: Hij beschuldigde après toi van het zijn van kuifje en VVD webcare team. Een persoonlijk vendetta tegen hem voor geen reden. Een timeout waardig in mijn ogen.

Adriel | 25-09-22 | 00:51
▼ 6 antwoorden verborgen

@The Felchmeister | 24-09-22 | 23:21: Haha! Hoe ging het met me.

The Felchmeister | 24-09-22 | 23:22

@The Felchmeister | 24-09-22 | 23:22:

Mad Mickey Radio - 24/7 DJ Mixes -> youtu.be/mlB4rJxsOwE

The Felchmeister

Mag ik het niks vinden, ja dat mag. Tjeetje www.youtube.com/watch?v=XzN4wMS2ZAY&a...

Bent u een puber ?

Mvgrt

pegaje | 25-09-22 | 00:14
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik kom net uit een wijn feest en moet morgen de halve marathon rennen dus vannacht wielrennen laat ik schieten

Whisky | 24-09-22 | 22:43
-weggejorist-
ouwecharmeur | 24-09-22 | 22:41 | 13
▼ 13 antwoorden verborgen

*Pffff, nog een wodkaatje neemt*

Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov heeft westerse landen bekritiseerd vanwege hun "groteske" angst voor Rusland, en vertelde de Verenigde Naties dat dergelijke staten zijn land wilden "vernietigen".

"De officiële Russofobie in het Westen is ongekend, nu is de reikwijdte grotesk", zei Lavrov in een vurige toespraak van de Algemene Vergadering van de VN.

“Ze deinzen er niet voor terug om de intentie te verklaren om niet alleen een militaire nederlaag toe te brengen aan ons land, maar ook om Rusland te vernietigen en te breken.”

Cornelis12 | 24-09-22 | 22:40 | 5

Die man moet voor straf 11 liter water drinken. In een keer.

nobodiesunmighty | 24-09-22 | 23:26

Vervang Russofobie met islamofobie en vervang 'De Russen' met 'De Islam'.
Zo praten wij niet meer over elkaar in de wereld, hebben we afgesproken.
Ongenuanceerde hitsende taal is de vonk die het kruitvat kan doen ontploffen. Het is de taal van het extremisme.

keestelpro | 25-09-22 | 00:11
▼ 2 antwoorden verborgen

Mensen op een fiets. Ja écht, hélemaal in Australië. Daar zijn ook mensen die fietsen! Moeje echt zien!

Leptob | 24-09-22 | 22:39

Waarom houden ze die races niet standaard in de bloedhitte? Zo kan ik er wel naar kijken.

VP732 | 24-09-22 | 22:39

Ja, had ik vanmorgen ook.

roosvrij | 24-09-22 | 23:02

Annemiek gaat gewoon niet stuk. Het waren de genen in eerste instantie bij Mathieu van der Poel. Maar die is in de verste verte nog geen veertig: www.youtube.com/watch?v=RXVH_oqIxvo

Hetkanverkeren | 24-09-22 | 22:34

Hierbij proost ik op Ruimedenker, gesneuveld in het item over Wilders

* Kloenk *

Papa Jones | 24-09-22 | 22:32 | 15

@pegaje | 25-09-22 | 00:00: roosvrij zegt een paar reakties hierboven dat Ruimedenker commentaar had op Joris. Dat kan heel verkeerd uitpakken.

Papa Jones | 25-09-22 | 00:05

@Peter Emile | 24-09-22 | 23:27: Hahaha Toen het songfestival nog 'leuk' was.

roosvrij | 25-09-22 | 00:06

@pegaje | 25-09-22 | 00:00: Na een 'weggejorist' reageerde hij op het beleid van GS en kreeg een 'opgerot' aan den broeck.

roosvrij | 25-09-22 | 00:08
▼ 12 antwoorden verborgen

@cugel
Deze zag ik te laat voor de Rechts - Links 234 van vanmorgen
www.hpdetijd.nl/2022-05-02/links-is-r...

Waar is links gebleven?
'De hedendaagse proletariërs zijn niet per se beter af bij rechts. Eigenlijk neemt niemand het op voor hen'

Duwbak_Linda | 24-09-22 | 22:29 | 2

de proletariër?
youtu.be/ANXGJe6i3G8
(Modern Times-Charlie Chaplin)

nobodiesunmighty | 24-09-22 | 22:39

Stammcafé:joepieduhupoepie grote grijze geitenbreiers.
WK fietsen: *mompel.. aso.. pas bellen als een meter achter je rijden. Wielrenners, bah ome Willem.

grapo | 24-09-22 | 22:27 | 2

Ren je rot

Whisky | 24-09-22 | 22:44

Net Oorlog ende Vrede #4 uit '65 zitten loeren
nu langzaam maar op bed aan

Tobi | 24-09-22 | 22:26 | 2

Was het wat?

VP732 | 24-09-22 | 22:36

@VP732 | 24-09-22 | 22:36: Alle andere verfilming en series nemen een beetje een loopje met Tolstoys pil van een boek
Deze neemt vier films de tijd in variërende lengte (1e meen ik 2.5 uur, de rest tussen de 1 1/2 a 2 uren)
Soms lichtelijk theatraal, dan weer even langdradig (schuld van Tolstoy) maar over het algemeen prima te doen
Aanrader dus

Tobi | 24-09-22 | 23:16

Wat is Stockholm mooi.

steekmug | 24-09-22 | 22:23 | 12

@Nuuk | 24-09-22 | 23:31: Vasa museum heet het waar dat schip binnen ligt en ja van Stadsgåren naar Karlaplan en door naar Kungsholmen en weer terug naar het centraal treinstation.
Maar zoals ik zei niet te doen om alles te bezoeken in 1 dag.

steekmug | 24-09-22 | 23:50

@steekmug | 24-09-22 | 23:20: Dat van NL vs Zweden en Denemarken is nieuw voor mij, en voor wb Rutte, het lijkt soms inderdaad enorm op het tegen elkaar uitspelen van groepen. Drankje van mij met dank voor input, proost!

anja | 25-09-22 | 01:42
▼ 9 antwoorden verborgen

Watching Dredd on Veronica.

Robert Haynes | 24-09-22 | 22:23

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl