achtergrond

Geenstijl

Ha! Asielhotel Tubbergen weer in de markt gezet

Kopen zonder kijken

Bij het hotel ‘t Elshuys in Albergen hangen een groot aantal protest spandoeken en protestborden. Aan de overzijde van het hotel staat een groot protestbord van ongeveer drie bij vier meter groot. Ook bij de speeltuin van het voormalige hotel is een protestbord geplaatst. Het kabinet wil in het hotel een AZC vestigen met plek voor 300 vluchtelingen. De staatsecretaris gaat een bezoek brengen aan de toekomstige asielzoekerscentrum (ANP Photo, 23 augustus)

HO WACHT STOP. ANP ALARM: Eigenaar 'asielhotel' Tubbergen wil van verkoop aan COA af, COA wil via de rechter koop doorzetten

En nog een tegenvallertje voor asielstas Eric van der Burg vandaag. Na het missen van het ultimatum "Voorterrein Ter Apel Vrijdagavond LEEG" nu ook al hommeles in Tubbergen Albergen waar de verkoop van het asielhotel aan de snode opkopers van het COA wellicht helegaar niet doorgaat. De eigenaar heeft natuurlijk een veeeeeeel dikker bod gekregen en wil nu van die gierigaards van het COA AF. Maandag voor de rechter! Later meer.

BROCHURE Koop dan!

Update: RTL Nieuws heeft concept-akkoord Vernieling van Nederland in handen. En het is echt heel erg

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.