Eindelijk: Volkskrant stelt écht relevante en kritische vraag

Dat werd tijd!
Hèhè! Was dat nou zo moeilijk, Volkskrant? Zie je nou wel dat het best kan? Als je het maar wilt! Ja, het is hard werken en zweten maar dan mag het resultaat er ook zijn hoor. Terecht chapeau, schouderklopje, veer in je reet, riem onder je hart (of was het omgekeerd?), applaus, vriendelijk knikje, tip aan de hoed, hulde, bloemen, bonbons. Eindelijk, eindelijk, ein-de-lijk bedrijft de Volkskrant weer eens échte journalistiek. Dit is waarvoor kranten zijn gemaakt. Dit is deep throat all over again. Dit is naakt onder een regenjas gaan staan hoesten in een parkeergarage. Bernstein! En die andere! Alles! Dames Mensen die menstrueren en heren, wij presenteren u: een écht vlijmscherpe, kritische, fundamentele vraag in den papieren kwaliteitsjournalistieke circulaire Das Volkskrant. Voila! *Doek wegtrekt*
Reaguursels
InloggenIk mis nog een heleboel smaken. Je moet nu bijv. patatje mayo en frietje saté chips met elkaar mengen om patatje flip chips te krijgen. Patatje speciaal chips heb je wel
van Croky of een andere fabrikant. Maar Ras-patat smaak is dan weer nergens te vinden
Wie eet en waardeert, behalve de Mediameiden, in godsnaam dergelijke ‘chips’
Kutkrant
1) Vriendelijk zuur, beetje creamy, vleugje mosterd.
2) Vriendelijk zuur, beetje creamy, vleugje mosterd, maar dan met wat onnodig gedoe in de ui-sector.
Welke is Joppie en welke is pickles? Goede omschrijvingen zeg, heb je echt wat aan als lezert.
Zouden ze vanavond ook chips hebben in het stamcafe ?
En toch, die Joppie chips, best wel lekker.
Frietje Sate smaakt nergens naar.
Croky Satechips was wel fantastisch. Had je dag erna nog smakelijke boeren van. Maar dat is ook vergane glorie sinds het recept eens een keer werd aangepast
Voor mij geen chips, na drie spijt dat je eraan begonnen bent. Ik ben wel gek op naturel kroepoek met kokossambal van de Xenos.
Dat gerooitzooi met de chips door de jaren heen, geeft perfect weer wat er mis is met al dat bewerkte voedsel.
Niet kopen! Maak het zelf van verse ingrediënten zonder toegevoegde fratsen!
Het is ook leuk om te doen; dat zelf maken. Je krijgt er extra levensvreugdepunten van bij en vrouwen vinden het harstikke geil als je het kan.
Gelukkig is mijn vrouw makkelijker geil te krijgen.
@Gele Beer | 15-08-22 | 18:33: graag maak ik kennis met uw vrouw aangezien ze erg makkelijk is hoor ik.
Had een links vriendinnetje van 52. Zij las dit dus en werd gevoed door haar kinderen van min 20.
Hoho, "Waar blijft islamkritiek?" van Siem van 't Oever heeft ooit een etmaal lang op hun Opiniesite gestaan, waar ook nog eens op gereageerd kon worden! Het verdween plotseling van de aardbodem, samen met dik 200 reacties. De zaak is nooit opgehelderd en reageren kan allang niet meer. Van de beleidsmedewerker van de gemeente Amsterdam is nimmer meer iets vernomen. Waar is het misgegaan?
14 oktober 2010
Chips, tumtums, uien- allemaal soorten voedsel waar je op gaat lijken als je ze teveel eet.
Je moet toch aan je lijn denken, en dat kan van alles zijn....
Ja, you are what you eat... Een oliebol, pannekoek, meatball, enz.
Als je een lidwoord nodig hebt in je naam, maak je jezelf belachelijk. Zie je al iemand zoeken in een stapel Volkskranten naar 'de' Volkskrant, om zich vertwijfeld af te vragen welke de Volkskrant de echte de Volkskrant is?
Met vriendelijke groet,
de Albert
Jij hebt een babyhoofdje naast je naam.
@SinisterNL | 15-08-22 | 17:34:
Ja en?
@SinisterNL | 15-08-22 | 17:34: en jij een prinsessenkroon, dus?
Welke wijn drink je eigenlijk bij sjips?
Bij voorkeur een zoute, met een bouquet van Oosterse kruiden.
Spidot Jaune.
Vroeger werd de chips nog handmatig gesneden.
www.youtube.com/watch?v=praPZXLAIG0&a...
*Huilt*
Waar mag ik een blikje Grolsch komen brengen?
Pisbier!
Vivo chips waren het lekkerst, zo ik me herinner.
Golden Wonder chips met Raak cola!
Goed van smaak, maar erg dun van snit, die Golden Wonders
Met die additieven voor extra knisperigheid enzo vind ik de hedendaagse chips niet meer te eten.
In mijn ervaring zijn mensen die zich naar buiten toe bijzonder kritisch en kieskeurig over eten opstellen thuis veel minder uitgebalanceerde eters dan zij doen voorkomen. *bukt om rotte tomaten en eieren te ontwijken*
Voor mij geldt dat mensen mij vaak een bijzonder gedisciplineerd dieet toedichten omdat ik veel sport en vegetariër ben. De waarheid is dat ik op geen enkel moment van de dag mijn neus zou ophalen voor een bak van deze chips (maakt niet uit welke smaak) met mayo.
Ik sport dus voor geen meter, vreet hele beesten voor ontbijt maar geen haar op m'n hoofd die er aan denkt om die meuk te gaan eten. Doe het toch niet, echt, het is zoooo goor, zit zooo vol met typhusbende. Snelle trek? Pakkie melbatoast en jonge kaas, licht gezouten botertje erop en die hele chipsbende kan ook u volledig gestolen worden.
Maar wel met ribbels voor de crunchiness.
Zolang ze niet in reuzel zijn gebakken hartstikke vegetarisch, toch?
@roosvrij | 15-08-22 | 17:01:
"Ribbed, for Her pleasure"
@elfenstein | 15-08-22 | 17:04: Juist, je doet het goed!
@elfenstein | 15-08-22 | 16:59:
De eerstvolgende keer dat ik de neiging voelt opkomen zal ik dit advies proberen ter harte te nemen. Doorgaans hangt het ervan af hoe pissig of gefrustreerd ik ben. ;-))
@roosvrij | 15-08-22 | 17:01:
Ribbelchips staan om verschillende redenen hoog in het vaandel in Gouda
@MickeyGouda | 15-08-22 | 17:07:
Daar heb je toch al chocolade voor?
Ik ken ook lui met een super keuken en met veel poeha sjiek uiteten gaan. Nou als je ziet wat ze er thuis van brouwen.
@Kapitein Sjaak Mus | 15-08-22 | 17:02:
Binnen mijn schijf van vijf kan het gewoon kwalificeren als groente, Kapitein. Maar ja, elfenstein heeft een punt.
@MickeyGouda | 15-08-22 | 17:10: Ahaaa, noem er twee.
Gefrituurde chihuahua eten, met loempiasaus, ook heerlijk. Geen zorgen, een chihuahua is strekt vegetarisch.
Voordeel, je hoeft ze niet eerst schoon te maken, kunnen met haar en huid de frituur in.
Niet zelf kopen natuurlijk, beesten kosten een vermogen. Gewoon ergens eentje meelokken.
Psst, chihuahua... dat werk.
@elfenstein | 15-08-22 | 17:10:
Oh, is het of/of? Ik wist niet dat guurders zo streng konden zijn!
@bitterpete | 15-08-22 | 17:10:
Brouwen doe je doorgaans in een koele kelder. En een keuken maakt de kok niet, je kan fa-fa-fantastisch koken op een tweepits elektroplaat. Of lekker uit knagen gaan met je geprefereerde tafelbegeleidingsunit, dat mag je dus helemaal lekker zelf weten.
@Ichneumonidae | 15-08-22 | 17:13:
Chihuahuas zijn lievvv!
@MickeyGouda | 15-08-22 | 17:13:
Haha.
Je. Moet. Kiezen. Het heurt d'r een beetje bij hier he?
Ik sprak uit N=1 ervaring, als Vrouwe elfenstein uit d'r hummetje is gaat er onverbiddelijk een hele tablet Lindt puur aan. Wee mijn nederig gebeente als die niet op de gebruikelijke plek klaarligt...
@bitterpete | 15-08-22 | 17:10: Bewijsstuk A: BN'ers die in de 'Beau Monde' schaamteloos poseren in hun design keuken, om vervolgens in het bijbehorende interview te bekennen dat ze nog geen ei kunnen bakken. Zulke mensen verdienen een optater. Geef dan die keuken aan een bijstandsmoeder die graag kookt voor haar kinderen.
@elfenstein | 15-08-22 | 17:18:
Er is een reële kans dat je wederhelft en ik bij de geboorte zijn gescheiden. Eventueel leeftijdsverschil scharen we onder medische mysteries.
Een beetje zelfspot en relativering is als een placebo voor een goede gezondheid.
Eetadvies: eens per twee weken een Sathékroket (van de Febo) met mosterd. Het doet wonderen omdat het heerlijk de draak steekt met het verder super gezonde menu.
@MickeyGouda | 15-08-22 | 17:18:
Dat soort mensen hebben een kast van een huis met een hele dure inrichting terwijl ze er zo goed als nooit zijn. Er wordt niet geleefd. Het is niet eerlijk!
@MickeyGouda | 15-08-22 | 17:18:
Ik sprak eens een keukenboer. Hij moest in een groot huis weer een keuken installeren. Weer omdat hij er een paar maanden terug iets van een ton had geplaatst. Wat bleek, die blinkende keuken blinkend houden was lastig. Nu wilde ze er een gewone keuken erbij om de dagelijks hap te maken.
Luxe keuken zegt niet zo veel. Goede spul inkopen en timing zijn veel belangrijker.
@MickeyGouda | 15-08-22 | 17:20:
Beetje laat maar toch:
Hoe is uw Duits?
@elfenstein | 15-08-22 | 18:34:
Gna. Actief abominabel. Diskwalificeert mij dat als tweelingzus?
@roosvrij | 15-08-22 | 17:11:
1. Het is gewoon lekker. *in fluistermodus* 2. Het herinnert mij aan één van mijn favorieten hier. Geheel accidenteel (?) voerde die als laatste nick ook iets met het woord 'roos' erin.
Originele Go-Tan Shanghai-nootjes waren onovertroffen.
Ze braken zoals ze kraken
Ik dacht dat we een chipstekort hadden? Dit is gewoon weer doodmaken met een blije mus, ze laten het wel zien als lekkermakertje maar u zit straks gewoon weer borrelkloten van de lidl te herkauwen.
Vragen stellen, altijd maar die vragen stellen in Volkskrant koppen. Puur voor de clickbaits en de nieuwsgierigheid wekken.
Het was heel spannend om het topic te lezen en vervolgens te constateren dat ook ik na al die jaren van ervaring er nog in kan tuinen omdat blijkbaar ergens diep van binnen er hoop in mij schuilt dat het wal het schip zal keren.
Herkenbaar.
"Het leek Het nieuwe eten een wezenlijke vraag" Welke taal is dit?
Ehm, de rubriek heet Het nieuwe eten.
Dus grammaticaal kan het wel maar het is niet fraai.
Komkommers: kun je daar chips van maken? Groentechips of zo.
Ik ken d'r eentje, die maakt er zó gehakt van. Ja, zó, ja.
Die krant is alleen maar goed om fish en chips in te doen. Hoeft dan geen vinegar meer bij, is al zuur genoeg.
Hahhaha goeie!
Helaas maar dat is officieel ook al verboden door van die zure mensen.
Fish en chips wordt tegenwoordig in een soort plastic schaal geserveerd, die daarna de winkelstraten opsiert.
@Glasgow Argus | 15-08-22 | 16:50: Als de schalen verschillende kleuren hebben kan ik me wel voorstellen dat dat het straatbeeld enorm verrijkt.
De wereld zou een stuk beter af zijn als alle mensen die chips eten gewoon tegen de muur zouden worden gezet.
Bij wijze van spreken dan, he Joris. Verzuipen moeten we ook goed rekenen. Oké, cursus macrameeën dan.
Dan valt die muur dus om.
Another chip in the wall.
Hebben ze gedaan in Berlijn. Ging goed.
Wat voor muur?
Van chips eten word je lelijk
Daarom ben ik zo mooi dus, eet nooit chips.
Chips zijn ook niet om te eten maar om in computers e.d. te stoppen.
@matatwork | 15-08-22 | 16:49:
Daarom is er nu zo'n tekort.
Al die ongeëduceerden vreten alles!
@gato | 15-08-22 | 16:47: Mijn kat is ook mooi, eet ook geen chips.
Mooie reclame stunt.
Velen kopen nu 3 zakken chips om het zelf te testen, en GeenStijl geeft de niet Volkskrant lezers een zetje naar de supermarkt.
Missie geslaagd Chips Reclamemakers.
Omzetstijging gegarandeerd
Nee, hoor. Ik wist al dat Pickles het lekkerst is.
Ik ben allang uitgetest , er kan er maar een de winnaar zijn onbetwist de aller lekkerste iedere middag om 5uur een Pavlov zakje tot mij nemen.. Chips a láncienne world.openfoodfacts.org/product/56083...
@Smoelensmid | 15-08-22 | 16:59:
Zeer oude chips? Nu ken ik het Chinese zeer oude eendenei wel, maar dit...
www.smulweb.nl/blog/post/1000-jarig-e...
Er zijn mensen die denken dat chips zo uit de grond groeien, aanhangers van de Flat-Potatoe Theory.
Er zijn zelfs mensen die denken dat chips van aardappels worden gemaakt.
Zijn diezelfde mensen die denken dat melk rechtstreeks uit de supermarkt komt
@skoftig | 15-08-22 | 16:44: Heb in mijn studentijd met een uitzendbaan een schip uit Argentinie helpen lossen met zwart aangetaste half rotte aardappelen , gingen door naar de spuitgiet fabriek van spuitchips.. sindsdien alleen heuse chips van aardappels gemaakt en geen fantasie snacks meer.
@Het leven is zwaar | 15-08-22 | 16:45:
Dat is niet waar, de caissieres worden thuis 's ochtends al vroeg gemolken.
Ben er zelf eentje van Croky.
Golden Wonder, die hadden van die leuke sleutelhangers.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:44:
Smiths, die chips vernoemd naar die band.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:44:
Alleen weg te krijgen met Raak! cola. Had je een speciale sleutel voor om die kudtdop met die ribbels los te krijgen, bedoelt u die toevallig?
@elfenstein | 15-08-22 | 16:48:
Met Exota natuurlijk, een smaakexplosie!,
@skoftig | 15-08-22 | 16:47: Smiths is voorganger Lays. Vind het nog steeds lekkerder klinken. Zouter en pittiger.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:50:
Die zijn weer terug, Campagnepils 4evah!
@elfenstein | 15-08-22 | 17:02: Lekker met een wolkje koffiemelk. Wij noemde dat vroeger Sputnic.
@roosvrij | 15-08-22 | 17:09:
Daar ging het zo lekker van schuimen, maar je werd er wel misselijk van.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 17:12: Ja mond erbij en zuigen als een bezetene. Als je misselijk naar bed ging, had je een prima dag gehad.
@elfenstein | 15-08-22 | 17:02: cHampagnepils. Ingehaald door Dr. Pepper.
Als ze het patatje joopie hadden genoemd, had er geen rooie haan naar gekraaid.
Fijn zo'n krant wat de echte problemen durft te benoemen.
Schijnt wel een chips tekort in de wereld te zijn hoorde ik.
Chipscrisis! Taskforce!
Smaakverlies. Ff denken....
Mag alle twee.
"Sluikreclame is een marketingtactiek waarbij er in een toneelstuk, film, televisieserie of boek een bestaand commercieel product wordt getoond of aanbevolen, terwijl er tegenover de kijker of lezer niet volledig duidelijk is gemaakt dat het hierbij om reclame gaat. "
Wil je me werkeloos hebben of zo?
Toen ik in Engeland was, zo'n 30 jaar geleden, hadden ze er "Pickles" chips. Daar likte ik mijn vingers bij af.
Crisps.
Nee, ik zweer toch echt bij salt & vinegar van het merk Walker's. Onovertroffen.
@staat het bier koud? | 15-08-22 | 16:43:
Dure smaak heb jij: www.bol.com/nl/nl/p/walkers-salt-vine...
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:45:
Dat kan veel goedkoper, zelfde spul, kijk maar naar het logo. Walker's... yeah sure, is gewoon Lays:
thejuniors.nl/products/lays-salt-vine...
@elfenstein | 15-08-22 | 17:08: Nee nee, Walkers heeft niets met Lays te maken en smaakt echt beter. Veel zuurder.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:45: Die prijs slaat inderdaad nergens op. In Haarlem zit een winkel die Engelse levensmiddelen verkoopt en zo'n zak is alleszins betaalbaar. Ja wel duurder dan Lays of Croky natuurlijk
@staat het bier koud? | 15-08-22 | 21:56: Misschien dat ze anders smaken, maar dat ze 'niets met elkaar te maken hebben'... daar geloof ik niets van. Daarvoor lijken de logo's veel te veel op elkaar, en er bestaan zelfs 'Walkers Max' crisps waarvan de zak precies op die van de Lay's Max lijkt. Zelfde concern, geen twijfel aan.
De lezertjes van de volkskrant weten dit schrijfsel op waarde te schatten. De lezers weten dat het abonnementgeld goed terecht is gekomen. Veel meer kan je als abonnementshouder niet verwachten. Dit is het.
Ik zag net de "Breaking News" meldingen van CNN, Reuters, AlJazeerah en RTL voorbij komen. Dit zal nog weken de media domineren.
Waarom stelt de Volkskrant niet de ècht relevante vraag: waarom kun je in NL nog steeds geen behoorlijke salt & vinegar chips krijgen, (behalve die van gebakken pap gemaakte Pringles)?
Omdat de gemiddelde NL-er dat niet te vreten vindt, zoals met meer chipssmaken uit UK.
@_pacman_ | 15-08-22 | 16:30: De Engelsen hebben inmiddels wel onze borrelnootjes.
@_pacman_ | 15-08-22 | 16:30: De gemiddelde "Nederlander" ziet er tegenwoordig heel anders uit dan pak hem beet 10 jaar geleden.
@Muxje. Se bubblenuts, volgens Erik ten Hag.
@Waakvlam | 15-08-22 | 16:33: Hij gaat de Amerikaan achterna , pure eet verslaving.. www.youtube.com/watch?v=EKkUtrL6B18
Stamppot chips, gewoon eens proberen. Beetje loempiasaus er over en je weet niet wat je proeft. Niet eens zo gek duur.
Lol. Indo?
@MickeyGouda | 15-08-22 | 16:58: Geen indo. Leef socratisch.
Uiteindelijk gaat deze zure krant ten gronde.
Iets met ..... grijze abonnees enzo
Je zal er maar geld voor betalen, zo'n krant.
Ach ja, het is o zo gemakkelijk om die marketing knakkers van heel veel dingen de schuld te geven. En als het over iets gaat dat in de winkel te koop is, is het nog waar ook.
Lays? Wie zijn die mensen die dat nog (vr)eten?
Wat is een patatje "joppie"?
Joppie is een soort mix-sausje wat een ondefinieerbare wat zoetige ui-kerrie smaak behoort te hebben en niet te vreten is bij een patatje.
Krijg je via patatje Google.
Dat is als een jonge vrouw op het naaktstrand haar bakje half laat vallen, zich probeert te herstellen en dan toch nog alles over zich heen krijgt.
@Kapitein Sjaak Mus. Ik denk dat u dit met het Patatje Jummy verward.
@Kaal-dik-en-lelijk | 15-08-22 | 16:33:
Even aan mijn Kapiteinse gevraagd.
Dat wordt vanavond een patatje oorlog, vrees ik!
volgens mij is Joppie-saus een 'soort van' McDonald's fritessaus. Die saus is speciaal ontwikkeld blijkbaar voor de NL'se en BE'se markt. Meen me te herinneren dat ze die toen hebben willen namaken en het Joppie hebben genoemd. Amerikanen met hun patenten natuurlijk. _pacman_ komt er dichtbij. Smaken verschillen, vind Joppie niet te nassen, maar die McDonalds-fritessaus kan me op zijn tijd nog steeds bekoren. Je krijgt er wel het zuur van.
Decennia lang volstonden de smaken paprika en gewoon. Ergens tegen het einde vs van de 20e eeuw kwam boolonjeese en daar had het bij moeten blijven. Variatie haal je uit de dipsaus.
Okay boomer.
In een half doorzichtige zak ook.
Salt & vinegar, al sinds de jaren 50 in Engeland.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:32: Hmm, voor mensen die de hongerwinter niet hebben meegemaakt serieus niet te vreten. Ver voorbij het perverse.
Doe mij maar een bloembol.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:32: Zout zat vroeger in een blauw zakje, apart van de chips.
Lays ongesteld, das pas smaakvol.
Hebben we al genderneutrale chips?
Alleen de vroegere plain Smith's chips met een blauw zakje, met nog steeds te weinig zout, was echt lekker maar dat kan ook nostalgie zijn.
Was toch meer een soort wikkeltje?
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:23: Yep, vierkant en dan dicht gedraaid.
Vergeet ook niet de Dam chips: "het zakje met de rode ruit." Ook met een ingesloten zakje zout. Tsjonge, waar blijft de tijd.
@uisge baugh | 15-08-22 | 16:24:
'Het ultieme genot bestond echter uit een snackje waar we tegenwoordig nauwelijks meer wakker van liggen. “Chips”. Doodnormale alledaagse chips. Die waren pas uitgevonden en te koop in kleine éénpersoonszakjes voor een kwartje (25 cent). Voor die tijd eigenlijk wel veel. In dit zakje zaten niet alleen knapperige chips, maar ook een klein blauw gedraaid papiertje met zout. Dat moest je over de chips strooien en dan waren die pas goed op smaak. De ultieme delicatesse en voor mij het zinnebeeld van zon, meiden en water. Wat wil je als jonge man nog meer.'
@Buurman | 15-08-22 | 16:25: Dan zat tijdens de reklame de hele Luxor bioscoop zijn zakkie te schudden.
@Buurman | 15-08-22 | 16:25: De tijden dat de Nederlandse bevolking nog niet waggelde, flubberde, en sportdrank dronk.
@uisge baugh | 15-08-22 | 16:28:
En daarna het zakje opblazen en laten knallen. Moet je tegenwoordig niet meer doen, dan breekt er gelijk paniek uit.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:29: En als je geluk had en ook nog een flesje Cola had kunnen scoren doen wie het hardste kon boeren.
@uisge baugh | 15-08-22 | 16:33:
En daarna het flesje naar beneden laten rollen, dat kon in de bios hier, de vloer was glooiend. Colaflesjes maakten het leukste geluid.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:29: Freek de Jonge heeft ooit nog eens toen hij nog leuk was op iedere stoel van het theater een zakje chips gelegd en dan moest het publiek na het zingen van "de getverderriere van mijn tante, is zo krakelig als chips" het zakje laten kraken.
Blauw is toch altijd paprika?
Wanneer ze het natrium glutamaat weg laten, smaken ze alle drie niet.
En natuurlijk het natrium chloraat!
@Kapitein Sjaak Mus | 15-08-22 | 16:26:
Chloride, zegt mijn buurman, die dingen weet.
Kaliumchloride, voor al uw geheime dameswensen.
@Kapitein Sjaak Mus | 15-08-22 | 16:27: Natriumchloride gaat nog wel, maximaal 7 gram per dag zeggen ze.
Natriumchloraat doet het goed in zelfgemaakte explosieven.
Natriumhypochloriet zou een recept van Bonkers zijn, tegen Covid.
Tot zover mijn buurman.
@funda | 15-08-22 | 16:30: Niet, wanneer het direct in de hartspier wordt geinjecteerd.
@Frau_Ferkel | 15-08-22 | 16:30:
Met dieselsaus!
Lekker recept, slaat in als een bom!
@Kapitein Sjaak Mus | 15-08-22 | 16:35: Helaas niet.
Wanneer U een dieselsaus lekker vindt, dan kunt U beter gaan kokkerellen met kunstmest op basis van Ammoniumnitraat.
@Frau_Ferkel | 15-08-22 | 16:40:
Zo zie je maar.
Een eerlijk zeeman kan zich maar beter bij zijn eigen stiel houden, anders komen er maar brokken van!
(Ooit tijdelijk van school getrapt na het opblazen van de zuurkast...)
@Kapitein Sjaak Mus | 15-08-22 | 16:47: U kunt altijd nog Uw kwaliteiten verbeteren.
Voor beginners een aanrader om te lezen: "The poor man's James Bond"
blackwells.co.uk/bookshop/product/The....
Foei VK!
Het is FrietjeJoppie en Frietje Mayo!
Ik ben gestopt met Smith’s eten toen het Lays werd en ben definitief overgestapt naar Croky. En het is patat. Of friet.
Alle lezers hup naar de winkel koop en vergelijk die shit. Als makke schapen.
Smaakbeleving wordt grotendeels beïnvloed door honger.
Honger maakt flauwe bonen zout.
Onder welke categorie valt dit probleem? Voor het weer hadden we al code geel, oranje en rood en vandaag is daar code 'dubbel' geel bijgekomen. Iemand een idee hoe 'dubbel' geel er uitziet?'
2 pils voor je op de bar, of 1 als je er al veel in het lijf hebt
Kijk naar 2 bananen en je weet het. Je gaat het pas zien als je het door hebt.
Dit riekt naar een advertorial. Maar goed ik had ook niet iets anders verwacht van fake news fabriek Volksverlakkerskrant, papieren vod met nieuws van gisteren en meninkjes van vorige eeuw, slechts geschikt voor de kattenbak. En zelfs de kat heeft zo de bedenkingen.
Mijn kat i.i.g. Die wil alleen de Financial Times.
Lijkt wel de VPRO met zomergasten die ook eens wat probeert.
Ik wil de Lay’s GeenStijl terug…
*Doritos
* PepsiCo
MarKUTing is bedrog! Shocker!
Wat een teleurstelling. Ik had minimaal 'Hoe ruikt de Tena Lady van een politica?' verwacht.
Nee, dat is de smaak Patatje Pinda. Populair naast de sherry in Wassenaar.
@Kaal-dik-en-lelijk | 15-08-22 | 16:17:
Dat patatje Pinda moet ook snel de Negerzoen en de Apenpokken achterna.
Dat de voedselindustrie een loopje neemt met 'de beleving' van de mensen is niet echt nieuw of verrassend.
Ik vind de patatje mayo lekkerder dan de patatje joppie. De pickles heb ik niet geprobeerd, want die heeft mijn Jumbo niet.
Vanavond gewoon friet uit de airfryer, met saté erover.
Gaat wel stinken hoor saté over de airfryer...
Moeilijke vraag. Zal op 1 of 2 E-nummers aankomen.
Uiteindelijk proeft alles naar stront, niet dan?
Je vrouw kan niet koken?
U neemt recycleren te serieus?
Oké, oké een wereldvraag waar ons kabinet zich eens over moest buigen.
Lijkt me wel relevant genoeg om vervroegd van vakantie reces voor terug te komen.
Kamervragen, nu!
Ik zei eerder vandaag tegen mijn psycholoog dat ik me nogal verveel...
Wat was zijn/haar hun antwoord? Probeer eens een ander smaakje chips als je aan het bingewatchen bent?
"Beter dat jij je verveelt dan dat je mij verveelt."
Chips met beetje azijn erover.
Meer is het niet.
U is een kenner, als ik in GB ben eet ik elke dag een paar bags of crisps.
@Mr_Natural | 15-08-22 | 16:16:
Wel uit een kwaliteitskrant, mag ik hopen.
@funda | 15-08-22 | 16:23:
Dat zijn chips.
Verwarrende taal hoor, dat Engels!
@Kapitein Sjaak Mus | 15-08-22 | 16:32:
Ships, herinnerde ik het me eigen weer verkeerd.
@funda | 15-08-22 | 16:32:
Ships.
Now we're talkin'!
@Kapitein Sjaak Mus | 15-08-22 | 16:32: Volgens de kinderen zijn het chipsen.
Morgen weer een schrijnend artikel over dat er steeds meer mensen naar de voedselbank gaan.
Schuld van aandeelhouders AHOLD. Totaal niet de schuld van oorlogshitsende politici die maar wat graag conflict met Rusland willen of hun obsessie met 'klimaat' en alle maatregelen die ze daaromtrent nemen, gedicteerd door een sekte uit Davos.
Kijk. Fundamenteel. Newton en Einstein kunnen wel inpakken.
Beide zijn al links en rechts ingehaald. Niks is meer fundamenteel.
@Zuurteregelaar | 15-08-22 | 16:06: Beiden functioneren nog op dagelijkse basis.
Hoezo ingehaald.
Ik voel de smaak komkommer(tijd) opkomen
Dan moet je even anders gaan zitten.
@JWZ_JMK | 15-08-22 | 16:37: Moet gaan koken, maar wat.
Hoogkomkommertij.
REAGEER OOK