Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVESTREAM. Openbaring: nieuwe ogen Sigrid Kaag geopend - Rapport wordt NIET openbaar

The Bezem Has Landed

Beetje Trumphaar op deze foto wel

Wel de Sigrid Kaag uit het schandaal (op een Belangrijke IMF Meeting in Washington)

Je schrijft het eigenlijk met een i, maar vandaag even nie: Ergens bekaagd vanaf komen betekent dat je minder krijgt dan je had verwacht. Je wordt dus teleurgesteld. De vraag is: wat zijn je verwachtingen? Als je denkt dat Kaag gaat opstappen, dan zul je worden teleurgesteld. Maar als je denkt dat Kaag de eerste vrouwelijke premier wordt, ook. Een week lang kwamen de ene na de andere Openbaring van iedereen behalve D66. Nu is het partijbestuur & Sigrid Kaag eindelijk aan de beurt, sjongejonge wat hebben die lang moeten wachten tot ze mochten van zichzelf. Wist u dat het boek Openbaring van Johannes ook wel Apocalyps wordt genoemd? Ja bij ons is het na de zondvloed stortvloed aan topics ook schrapen voor retorische haakjes. Gelukkig mogen onze vrienden Jan, Sjoerd en Tjeerd straks eindelijk weer twitteren! Maar nu schakelen we eerst naar Floor Bremer LIVE (hieronder).
Update: Partijvoorzitter Dinges (opzoeken - red.) maakt excuses, "aan het slachtoffer natuurlijk, maar ook aan alle leden van D66." Ook moet de partij het "in de toekomst beter gaan doen". Dit verzuipt dus al meteen in PR-drek.
Update: "Het was vorig wel openbaar dat er een geheim gedeelte zou komen" - ja doeiii. Openbaring kan alleen "als de vrouwelijke betrokkene expliciet toestemming geeft", maar dat doet ze niet. Alleen de conclusie: "Grensoverschrijdend gedrag in haar werkomgeving."
Joh: "Het had echt anders gemoeten." Lol.
Werkgroep: Hahaha. D66 voert een TEAM VERANTWOORD GEDRAG in.
Autocue: Nu een robot die een staccato tekst voorlee... oh verrek het is Kaag zelf.
De heilige drie: Kaag: "Grondigheid, zorgvuldigheid en degelijkheid". Iedereen: ME ZOLE, MENS!
Trapvegen: "Dit is opnieuw een stap in het op orde brengen van ons eigen huis." Nee, je bent net van de trap geflikkerd omdat je verzuimde hem van bovenaf schoon te vegen.
Aannames! "Er zijn veel aannames gedaan over mijn rol", klaagt Kaag. En: "Bij alle bedrijven, groot of klein, gaat wel eens iets mis." 
Secret Kaag: Kaag beweert dat ze de inhoud van de vertrouwelijke bijlage nog steeds niet heeft gelezen.
Vlakkte toon: Ze had anders moeten handelen en ze trekt het zich aan en ze neemt het zich kwalijk, zegt ze op doodse vlakke toon. Zelfde toon: "Hier heeft een vrouw te lang geen erkenning gehad voor grensoverschrijdend gedrag en dat is afschuwelijk." Nog steeds dode toon: "Als leider van D66 spijt mij dit."
Sssst: Kaag zegt dat ze al haar hele leven het goede doet voor vrouwen en meisjes en krijgt het toch weer uit haar smoel: "Wees niet stil"
VK: Eerste vraag Volkskrant: "Hoe gaat het met het slachtoffer?"  Kaag: "Ik heb nog geen contact gehad." Daarna wordt ze kwaad.
Mute: Kaag wordt enorm kribbig van kritische vragen. Maar ze verdwaalt in vragen/antwoorden over wel/niet gestuurde appjes en gepleegde belletjes: "Ik wissel ook wel eens van telefoon". Smullen hoor.
Felle lamp: "Dit gesprek is een soort kruisverhoor!" - Kaag
Terecht: "De excuses zijn terecht", aldus Dinges van D66 over de excuses van D66.
Acteren: Kaag: "Ik heb geacteerd." Ze bedoelt 'gehandeld', wij verstonden het in de theaterbetekenis.
Uw schuld: "Ik ben politiek leider en niet van het bestuur, dat is onbegrijpelijk, ik begrijp dat dit voor de buitenwereld moeilijk te begrijpen is" Ah. D66 moet het gewoon beter uitleggen. 
Ja jongens: “Ik heb een jetlag, ik heb drie uur geslapen de laatste twee dagen”
GEWETENSVRAAG: 'Vindt u zichzelf nog geloofwaardig als politiek leider?' Kaag (fluisterend): "Ja"
Totaalchaos: Een derde, niet nader geïntroduceerde persoon grijpt op het einde in, geeft óók geen antwoord op gestelde vragen en daarna is de ontluisterende totaalchaos ten einde. Mogen we u dit stukje aanbevelen tot besluit?

Dit was...

...een schitterende...

...treinramp

Ja, lobby je hier maar eens uit meid

Social

Reaguursels

Inloggen

Zoals Plasterk in de Telegraaf schrijft: Kaag is gewoon niet opgewassen tegen haar taken. Ze is een typisch voorbeeld van het Peter principle, gepromoveerd tot boven haar competentieniveau. Een beetje rondvliegen in diplomatieke kringen, wat lezinkjes houden vol deug-gemeenplaatsen en gefêteerd worden door slijmerds en spinners, en voilà, ze denkt dat ze heel wat is en heel wat in haar mars heeft, onze Dunning-Kruger-koningin.

Dat zoveel mensen zo de pest aan haar hebben (en zeker niet alleen "rechtse" mensen, zoals zo vaak door linkse Kaagadepten geframed wordt), komt voor een belangrijk deel ook door haar hautaine, kille optreden, en het feit dat ze met al haar arrogantie in lastige situaties er steeds de voorkeur eraan geeft om weg te duiken, en dat dit als "nieuw leiderschap" wordt verkocht.

Argyronauta | 21-04-22 | 21:34

"dat ze al haar hele leven het goede doet voor vrouwen en meisjes" behalve dan voor de vervolgde Iraanse vrouwen en meisjes die zich van de hoofddoek willen ontdoen. Ze droeg er zelf een bij haar staatsbezoek aan de Iraanse president Rouhani.

NPOlitiekgekleurd | 21-04-22 | 19:17 | 1
-weggejorist-
Unsinkable-Sam | 22-04-22 | 01:21

Iedereen vergeet de essentie. Dat dit geen metootje is maar een vrijwillige relatie tussen twee volwassenen met een hoge plek in de partij. Niks misbruik. Gewoon een ellendig afgelopen relatie. Met daarna stalking.

Dat heeft geen ene reet met de partij te maken, ook al probeert mevrouw via de partij haar gram te halen. Geen aangifte doen, alles anoniem willen houden, wel actie willen tegen van Drimmelen, via de partij. En Kaag moest dat allemaal ff voor haar in gang gaan zetten. Totaal belachelijk.

Nu krijgt ze haar zin. Alles komt op straat te liggen tot de kleinste details. Ik denk, eigen schuld. Had gewoon aangifte gedaan, via de politie had hij dan een strafblad gekregen. Klaar.

Beste_Landgenoten | 21-04-22 | 17:56 | 19

Ik zei het van de week al een keer tegen je: je hebt je niet ingelezen. En kennelijk heb je dat nog steeds niet gedaan. Er liggen klachten van meerdere vrouwen. Iedereen kende de reputatie van D. Vrouwen waarschuwden elkaar voor hem.

Tapu | 21-04-22 | 20:20

Ik ben wat verward... hoe zit het met dat aantal van 19?

Squeezelover | 21-04-22 | 20:42

Hey ben je hier nou nog steeds aan het wegkijken?
Ik begin te twijfelen of je misschien Drimmelpimmel zelf bent.

Zeurders | 21-04-22 | 21:43
▼ 16 antwoorden verborgen

Wat ik me ook nog afvraag. Er bestond dus een affaire tussen D66-er Van Drimmelen (baas talentencommissie) en een D66 vrouw (voorzitter landelijk partijbureau). Die affaire had volgens de regels gewoon gemeld moeten worden, maar dat zal ongetwijfeld niet gebeurd zijn omdat er sprake was van vreemdgaan (in elk geval door hem). Dan krijg je dus situaties waarin een jonge D66-er nietsvermoedend een keer op een borrel een negatieve opmerking maakt over Van Drimmelen tegen deze vrouw. Dan des avonds, na het op zijn Frans, komt dit via pillow-talk bij Frans terecht. Zijn ego is daardoor gekrenkt en hij besluit dat dit talent het dus niet gaat maken binnen de partij. Zo'n affaire hadden zowel Frans als die vrouw dus netjes moeten melden, maar dat is vast niet gebeurd....

SarahPalindroom | 21-04-22 | 17:36 | 3

Totaal verzonnen situatie opvoeren als bewijs van een rotte partij?

Beste_Landgenoten | 21-04-22 | 17:50

@Beste_Landgenoten | 21-04-22 | 17:50: Nee hoor. Ik probeer niet te bewijzen dat D66 een rotte partij is (dat geloof ik oprecht niet). Een geheime, niet gemelde affaire is echter in iedere organisatie ongewenst en meestal bestaan daar heldere interne regels over. Als beiden de relatie niet gemeld hebben, is niet alleen Van Drimmelen maar ook de vrouw zelf de fout ingegaan (los van wat Van Drimmelen haar misdaan heeft toen ze het uitmaakte).

SarahPalindroom | 21-04-22 | 18:01

Nou ja het kan. Als van Drimmelen er zo eentje was dat hij zijn wraakzucht botvierde, kan zoiets best leiden tot weg gezuiverde jonge leden. Ik zou als vrouw niet vallen voor van Drimmelen types, maar goed, ieder heur smaak. Macht is vaak ook sexy vermoed ik dan maar. En wat heeft haar bezield? Misschien speelde toch ook iets anders mee, behalve Grote Liefde?

Beste_Landgenoten | 21-04-22 | 20:13

Was dit nu jiskefet?
Politiek amateur toneel, tenen krpment om naar te kijken en luisteren.

Nico1000 | 21-04-22 | 17:31

Van Mierlo kan half Amsterdam van stroom voorzien als er een generator aangehangen word

sgaapje | 21-04-22 | 17:30 | 1

half?

Cor Netto | 21-04-22 | 18:27

Er is net een nieuw Kaag topic geopend, maar, zoals misschien opgevallen is, ik zit niet te wachten op veel reacties dus post ik liever iets onder het laatste Kaag topic.
Als je ziet hoeveel GS zit te hameren op Kaag/van Drimmelen dan is het zonder meer duidelijk dat de meest linkse partij van de coalitie kapot moet.
Er wordt ook altijd met veel plezier vermeld dat de PvdA op sterven na dood is en dat GL de oerbossen in energiecentrales aan het verbranden is.
Hoewel er weinig over de SP gezegd wordt mogen we toch wel concluderen dat GS en de meeste reaguurders kneiterrechts zijn.
De reaguurders hebben de neiging om te ontkennen dat er een tegenstelling tussen links en rechts is of dat die nu nog belangrijk is. Maar hieruit blijkt dat het DE tegenstelling van nu is.
Ook krijg ik het verwijt (van Dandruff) dat ik rechts/ de reaguurders uitscheld.
Dat is niet de bedoeling. Mijn bedoeling is om hier op deze kneiterrechtse site de mensen hier te overtuigen dat ze, hoewel ik hier heel veel mensen echt sympathiek vind en ik me hier al 16 jaar best thuis voel, op het verkeerde spoor zitten. Meestal voer ik Trump, Brexit, klimaatverandering, Baudet en Poetin aan om mijn punt te maken, meestal met linkjes naar artikelen in NRC, NYT, Guardian en Blendle.
www.youtube.com/watch?v=y9pCLbSYlOM
Bovenstaand de Tegenpartij: toch echt een persiflage van rechts, zeker niet van links.
Nou ja, ik wil geen confrontatie, maar pleiten voor een middenweg. Rechts heeft met veel dingen best een beetje gelijk: islam, zwarte piet, woke etc en een kritische site als GS is nuttig. Maar ik denk dat we echt weer terug moeten naar een consensus, een middenweg. De volledige splitsing van de maatschappij zoals in Amerika moeten we echt vermijden.

cugel | 21-04-22 | 17:30 | 8

@Roos | 21-04-22 | 18:43: Je hebt gelijk, ik vind blauw mooi en ik probeer mensen die rood mooi vinden te overtuigen dat ze fout zitten. Zo gesteld ben ik raar bezig. Maar omdat we met zijn allen Nederlanders zijn en we met zijn allen door moeten kan het toch geen kwaad om te proberen anderen te overtuigen dat een koers, net iets links van het midden beter is dan de koers die hier gevolgd wordt. Trump, etc totaan Poetin, mijn 5 punten waarop GS het fout had, moet toch overtuigend zijn.
@TeeJee | 21-04-22 | 19:07: Al vaak gezegd, ik ben ook geen Kaag fan, maar ontkennen dat het met links en rechts te maken heeft is geen optie: Wat is de opinie op GS over PvdA, GL etc: GS is gewoon kneiter rechts.

cugel | 21-04-22 | 19:30

@Usumani | 21-04-22 | 20:09: Nee, ik heb lang op Wilders gestemd en ook lang op de PvdA. Beiden zou ik niet kneiter links noemen. Oké, ik heb ooit 1x PSP gestemd, 1x D'66, en 2x de Groenen bij lokale verkiezingen. Lijkt mij gematigd links.

cugel | 21-04-22 | 20:36
▼ 5 antwoorden verborgen

Kaag heeft geacteerd. Maar van mij geen applaus, eerder een rotte tomaat.

Montesquieue | 21-04-22 | 17:21

Van Mierlo draait zich nogmaals om in zijn graf.

Selassie | 21-04-22 | 17:08 | 1

Die is al zo vaak gedraaid die ligt nou 50 meter verderop

retba | 21-04-22 | 17:21

Overigens Verfrissend dat iemand van MSM, Floor Bremer RTL, echt kritisch is op de zittende macht. Zal je bij de NOS niet zien.

18% van de mensen heeft nog vertrouwen in minister Kaag. Dan moet je gewoon oprotten en snel.

Wattman | 21-04-22 | 17:08

Ik heb net naar een grote emmer snot en twee keurig aangeklede palingen gekeken....

sallandstrots | 21-04-22 | 16:57

Ook die persco (zie NN).
Kaag: ‘Spreek je uit.’
Ook Kaag: ‘Ik luister toch niet/ doe er niks mee.’
Vraag ook maar aan het ambassade personeel dat in Kabul zat.
Wat een leeg vat is dat mens. Het enige dat die te bieden heeft is ‘vrouw’. Waarom moet je op Kaag stemmen? Die is vrouw. Nieuw leiderschap want Kaag is vrouw. De NPO documentaire ‘Van Beirout tot Den Haag’ kijk ‘sterke’ vrouw. Vrouwtje D66 heeft niets anders te bieden dan tieten en een kutje. Zou ze daarom zo goed gaan met van Drimmelen?

ratelaar | 21-04-22 | 16:55

The Eagle has crashed?
Sorry, nog niets meegekregen, drukdruk hier.
*teruglezen gaat*

Graaisnaaiert | 21-04-22 | 16:50

Het begint er steeds meer op te lijken dat onze politieke elite het vreemd vindt dat ze verantwoordelijk worden gehouden. Kiezers deden er sowieso al weinig meer toe, maar ook eigen leden en MSM horen onze regenten toch eigenlijk ongehinderd te laten besturen. Daar zijn ze voor, niet om verantwoording af te leggen, of te luisteren naar anderen.

Blauwpetje | 21-04-22 | 16:44

Benieuwd of die IT-sponsor van vorig jaar nog zo enthousiast is.

MorgenEenAnder | 21-04-22 | 16:36 | 1

Gezien de hoeveelheid D'66 'trollen' op Twitter, onveranderd.

Wilde Slechtdoener | 21-04-22 | 16:45

Mark kan dat toch beter dat liegen hè…….

Habe das Gewust | 21-04-22 | 16:36

Waarom ze het vlak voor het sluiten van de stembureaus pas openbaar maakt zou een goede vraag zijn geweest

Tiscali-2 | 21-04-22 | 16:35

Vraag: Wat irriteert mij het meest aan Kaag? Antwoord: Dat betweterige opgeheven vingertje!

MAD1950 | 21-04-22 | 16:32

Bart,je hebt sekreet verkeerd geschreven.

bijna_raak | 21-04-22 | 16:23

Te snel ergens op gedrukt, never mind. Bottom Line, ik geloof er geen hol van

Magdat | 21-04-22 | 16:19

Het spijt Kaag ten diepste (dat de Volkskrant het aan de klok heeft gehangen). Maar een MP-schap of een straat naar haar genoemd zal er in de toekomst niet inzitten. Ze zal het moeten doen met het dorp aan de plas en een landingsbaan op Schiphol.

Colin.Fart | 21-04-22 | 16:19

Werkelijk alles wat uit Mw Kaag komt is koud en gevoelloos. Als ze ooit wordt vervangen door een robot dan merkt niemand het op.

Rdock | 21-04-22 | 16:19 | 1

Kaag volgde juist Robot Jetten op.

Rest In Privacy | 21-04-22 | 16:35

Vreemd dat men wel de voorlopige conclusies met Kaag deelt, maar niet de eindconclusie. En vreemd dat Kaag nooit eens geïnformeerd zou hebben naar de uiteindelijke conclusies. Boeide het haar niet? Hoopte ze dat het zou overwaaien? Probeerde ze haar verantwoordelijkheid te ontlopen? Of wilden haar partijgenoten haar afschermen. Maar waarom. Waarom zou je iemand niet helemaal op de hoogte stellen, het gaat alleen maar om de geloofwaardigheid van je partij en partijleider. En waarom zou de pa

Magdat | 21-04-22 | 16:18

Tiepvaut? Secret Kaag, moet dat niet secreet Kaag zijn?

zhirek | 21-04-22 | 16:12

Was niet echt moeilijk om zulke kunstjes te voorspellen.....
Bij ons zeggen ze.... die gaat straks nog ff de platte spelen... en daarna verder

Den-Pol | 21-04-22 | 16:08

Haha, die Kaag blijft dus gewoon lekker zitten! Schijt hebben aan alles en iedereen en er gewoon mee weg komen, waarom? Omdat wij gewoon klootzakken zijn met een zeer beperkt geheugen en alles volgende week allang weer zijn vergeten. Waan van de dag dingetje. Wedden"?

Eminent | 21-04-22 | 16:08

Nu neemt de Telegraaf waarschijnlijk de slechtste foto beschikbaar maar beter verdient ze ook niet.

Wattman | 21-04-22 | 16:09

Wat een verschrikkelijke leugheks is het toch, erger dan Rutte... dat zegt veel

TheGermans | 21-04-22 | 16:22

Kaag is volledig haar geloofwaardigheid kwijt.

En dan niet toegeven dat ze op de hoogte was van de inhoud.

Wattman | 21-04-22 | 15:57

Castor12 - scherp !

Baal | 21-04-22 | 15:49

Kaag is gerecruteerd door van Drimmelen en oud minister van Engelshoven(partner bij Dröge en van Drimmelen).
Haar werd waarschijnlijk het 1e vrouwelijke premierschap voorgehouden als worst en daar zijn we mooi klaar mee.
Eerst Afghanistan en nu MeToo.

Donderbui | 21-04-22 | 15:49 | 3

Je vergeet nog
– De 'hier scheiden onze wegen'-formatie
– Afwezigheid bij inflatiedebat
– VPRO documentaire
– Vul maar aan.
Die gaat geen première meer worden.

Zuurteregelaar | 21-04-22 | 16:33

@Zuurteregelaar | 21-04-22 | 16:33: Ter aanvulling:
• Het "spontane" vreugde dansje vanwege het verkiezingsresultaat
• De vrijage met de VPRO die een Kaag promo docu opleverde
• Diezelfde docu met een mislukte poging tot een videofuk actie vanwege Kaag zonder autogordel op de achterbank
• De rol van Kaag bij de val van Kabul, Kaag die claimde het allemaal niet vantevoren hebben geweten.

En dan laten we nog even in het midden of Kaag via de camera wel zo'n innemende, sympatieke en toegankelijke uitstraling heeft naar demense thuis.

Niet dat het allemaal wat uitmaakt, we gaan hoe-dan-ook tot de volgende TK verkiezingen met deze misplaatste MinFin opgescheept blijven. En iets zegt mij dat we nog veel meer potsierlijke strapatzen van deze minister gaan zien.

Grijskijkert | 21-04-22 | 17:07

@Grijskijkert | 21-04-22 | 17:07: Het mooie aan Kaag is dat ze zo ontzettend arrogant is, dat ze haar eigen grootsheid gelooft.

Dat ze daar is neergezet omdat iemand (waarschijnlijk ook nog van Drimmelen) in de krochten van '66 dacht dat "vrouwelijke premier" net dat laatste zetje was dat nodig was om grootste partij te worden (want daar gaan veel vrouwen op stemmen), komt gewoon niet in haar op. Ze denkt gewoon echt dat ze zo goed en belangrijk is. Dat het slachtoffer haar bek moet houden, want dat brengt schade aan de partij en haar persoon, en hoe kan zij de wereld anders redden ? Collateral damage. Van Drimmelen is belangrijk voor de partij en Kaag, en daar kun je af en toe best een maagd aan offeren (analoog de Minotaur) Wie zijn toch die mensen die dat niet snappen.

En dat verklaart dan weer de zeldzame combinatie van onkunde en arrogantie die zo lekker duidelijk wordt tijdens dit soort persmomentjes.

TheEgg | 21-04-22 | 17:29

Misschien was Kaag gewoon jaloerse. Zij wel en ikke niet.......

mono-culti | 21-04-22 | 15:47 | 1

Misschien heeft ze het wel andersom gedaan. Dat ze Drimmel op zijn Kaags genomen heeft........

ALT130_2 | 21-04-22 | 16:15

je hoeft niet heel de bijlage te kennen of te lezen, maar minimaal de conclusie wel weten. En die was Van Drimmelen, bedrimmeld vrouwen. En die conclusie betekend wegwezen. Wat ben je voor leider of organisatie als je dat nog geeneens doet. zeker als je de slachtoffer afpoeiert want "wie zijn toch die mensen"die kalgen.

Snap_het_ook_niet | 21-04-22 | 15:43 | 1

Als ze niet op de hoogte was kun je haar slecht leiderschap verwijten want blijkbaar speelt men belangrijke info niet door aan de leider.

Als ze wel op de hoogte was slecht leiderschap want weggemoffeld. (Dit is de werkelijkheid)

In beide gevallen slecht leiderschap. Wat een faalheks.

Wattman | 21-04-22 | 16:04

Artikel Volkskrant maakt duidelijk dat Kaag een leugenaarster is van het formaat Rutte.

J.P.Drapeau | 21-04-22 | 15:37 | 6

Super eerlijk. Want dat heft elkaar op namelijk.

VerwendPokkejong | 21-04-22 | 16:24

Rutte en Kaag: In plaats van wegen die scheiden, kruisen de paden zich.

Grijskijkert | 21-04-22 | 16:47
▼ 3 antwoorden verborgen

Maar goed. La Kaag kent de vertrouwelijke (!) bijlage van BING dus nog steeds niet. Alsof het niet in geuren en kleuren in de voorheen keurig Katholieke Vlaamse Volkskrant hep gestaan. Ze is nota bene katholiek: biechten. Dat doe je in beslotenheid.

De pastoor ontvangt, de zondaar zendt. Je kunt het stomweg niet alle twee tegelijk zijn. En de pastoor regelt het verder wel met God. De echte, dat is.

Hetkanverkeren | 21-04-22 | 15:37

Kaag wil klaarblijkelijk de geschiedenis ingaan als de meest hautaine, rancuneuze en villeine premier. Ik zou me als vrouwelijke kiezer wel twee keer bedenken of ik zo'n mens als affiche van het vrouwelijke deel van de samenleving in het Torentje zou willen zien.

Professor Superhirn | 21-04-22 | 15:34 | 2

Dat "premier" worden kan ze nou toch hopelijk wel op heur buik schijven.

zwellevertje | 21-04-22 | 15:36

Foto 3 en 4
Eerst het morele vingertje en daarna een minachtend lachje...

Nico_the_Sparrow | 21-04-22 | 15:32

Zelden is een zelfgehypte leider zo snel van de kansel gedonderd. Zou ze ooit wel eens op een onbewaakt moment een moment van empathie hebben geveinsd?

Sqbar | 21-04-22 | 15:28

Geen verwijzing naar Wilders ,dat die het toch ook wel een beetje schuld is...?

Nico_the_Sparrow | 21-04-22 | 15:22 | 4

Dat komt nog. Het is nog geen vrijdag... Ze moeten nog even nadenken hoe dit toch uiteindelijk een guurrechts complot is....

slowpoke-htb | 21-04-22 | 15:36

@zwellevertje | 21-04-22 | 15:32: OM heeft er verder geen zaak van gemaakt en dat betekent dat er verdomd weinig bewijs is want als het even kan vervolgd het OM de PVV maar al te graag.

bijna_raak | 21-04-22 | 16:56

@bijna_raak | 21-04-22 | 16:56: Dat is idd het probleem, die zaak is geseponeerd bij gebrek aan bewijs, dat wil dus absoluut niet zeggen dat het niet gebeurd is, bovendien vraag ik het me af of het strafbaar is indien met "wederzijds goedvinden". We zullen het waarschijnlijk nooit weten maar ik kijk er helemaal niets van op als het dus gewoon wel gebeurd is, zo'n lekkertje is die Graus nou ook weer niet.

zwellevertje | 21-04-22 | 17:27
▼ 1 antwoord verborgen

Dit verhaal zou niet zo zijn afgelopen als de volkskrant niet inzage kreeg in extra informatie. Anders was dit één grote doofpot geweest. Alleen om die conclusie zou in ieder geval het voltallig huidig bestuur moeten opzouten. Dan kun je echt niet meer serieus worden genomen.

swuinm71 | 21-04-22 | 15:21 | 1

Welke vrouw voelt zich nog beilig bij D66 als pas na jaren wat gebeurd als de Volkskrant erover schrijft, en de dader tot dan rustig op zijn plek kon blijven.

VolgendjaarkrygikAOW | 21-04-22 | 15:35

"In elk bedrijf gaat wel eens wat mis". Is ook zo. En daar gaat het niet om. Waar het wel om gaat is hoe jullie daarmee omgaan.

Muxje | 21-04-22 | 15:21

Er wordt gerept over 19 andere zaken.
Een jaar na het rapport weet de voorzitter hun namen nog niet eens.
Waar ben je dan mee bezig?
Niet meer serieus te nemen deze lui.
Verheug me op het debat in de kamer met oa. Wilders.

Schipperke | 21-04-22 | 15:19

Ik heb geacteerd, zei ze.
Ze doet niet anders, ze kan niet anders
Deze vrouw zal Nederland ten gronde richten. Een doortrapte actrice die houdt van heersen. Macht,macht en nog eens macht.
Maakt haar niet uit wie ze moet vertrappen, haar doel zal zij bereiken. Het aanhangsel naast haar
Probeert zich ook belangrijk te maken.

Dit was een wanvoorstelling eerste klas.
Zeer onwaardig naar het volk toe.
Leugenaars!

Mispel | 21-04-22 | 15:19

Journalisten als die de Groot Paternotte Sjoerdsma etc na het reces een intervieuw willen doen. Laat ze ongezien de pleuris krijgen en laat ze staan.

dedwarsligger | 21-04-22 | 15:18

Tot zover Kaag als partijleider.
Nu Kaag verder als partijlijder?

Wering | 21-04-22 | 15:18

De mensenhuid bij de rechterlip begint bij het reptiel los te laten !

Castor12 | 21-04-22 | 15:17 | 4

Scherp gezien

Baal | 21-04-22 | 15:48

Heb die serie vroegâh ook gevolgd en idd…

xyoxyox | 21-04-22 | 15:48

Benieuwd hoe Ti-Ta Toverkaag zich hier nu weer uit gaat redden. Paddenvergif en mieretennen, bij Zazel en Iod!

Graaisnaaiert | 21-04-22 | 16:52
▼ 1 antwoord verborgen

Ik las dat stukje op Nieuwe Revu en ik dacht: die journalist zou GS moeten zien te strikken... tot ik zag wie de auteur was.

OT: Kaag is een amateur. Laat het liegen en ministerpresideren maar over aan de professional (M. Rutte), meid.

Professor Superhirn | 21-04-22 | 15:16

Weer die semantiek.

Het kan zeer zeker zijn dat Kaag vertrouwelijkstukv4.3.docx niet heeft gelezen.....

maar ze wist wel overal van.
Een jaar zelfs.

Kaas de Vies | 21-04-22 | 15:14 | 7

Ik zie eigenlijk zelf nog wel dat ze er echt niks van afwist. Dat ze alleen verteld is over het publieke rapport, en het nog altijd onder invloed staande van Van Drimmelen bestuur zomaar geloofde.

Maar dat is ook superzwak:
- Zij is de leider, natuurlijk moet de leider er van weten.
- Zeker als zij zich voorstaat op nieuw leiderschap, en opkomen voor vrouwen.
- Plus als je je er buiten wil houden, hou je er dan ook buiten.
- Plus als er dan later een slachtoffer contact zoekt, en zoals ik het laatste VK artikel lees er alleen maar advocaten tussen zitten omdat D66 dat verzonnen heeft, dan moet je dat contact niet afwimpelen.

Ook met de officiele lezing dat Kaag eigenlijk niks wist slaat Kaag nog steeds een enorm modderfiguur.

TheOtherWhiteMeat | 21-04-22 | 15:34

Zeker, ze kiest haar woorden zorgvuldig.

Ze is 100% bijgepraat door iemand die het wel las.

Wattman | 21-04-22 | 15:53
▼ 4 antwoorden verborgen

Marietje Hamer was toch door dit Kabinet benoemd als bondscoach voor grensoverschrijdend gedrag? Waarom laten ze die niet eens lekker daar de boel doorlichten?!? Ze is geen D66-er, dus niet vooraf beïnvloed

Pettertje | 21-04-22 | 15:12 | 2

Omdat het een probleem in de partij is, niet in de fractie.
Althans, die zijn nog niet bekend.

frickY | 21-04-22 | 15:28

Hamer gaat Kaag en haar vunspartij niet in de wieltjes rijden. D'666 gaat de toestemming niet geven ("is interne aangelegenheid"). Hamer weet dat het hele circus (van links tot rechts) tot elkaar veroordeeld is en vroeger of later denkt men elkaar weer nodig te hebben.

Dus nee, Hamer gaat geen spijkers in koppen slaan.

Grijskijkert | 21-04-22 | 16:39

Ms kan ze nog de eerste vrouwelijke trainert van Ajax worden als opvolgster van Ten Hag ipv eerste vrouwelijke premier. Althans ik mag toch hopen dat die laatste, diep gewortelde, carrière move vanaf nu definitief de kast in gaat in huize Kaag. Nu ik daarover nadenk, ze zou goed passen bij die club qua arrogantie en qua kolderieke schwalbes om anderen maar gele kaarten aan te smeren.

de directeur | 21-04-22 | 15:09

Wel jammer dat Irma er niet was.
Alhoewel, de lichaamstaal van Kaag sprak boekdelen.

Mr_Natural | 21-04-22 | 15:08 | 3

Alsof ze jazz luistert.
*moeilijk kijken en aan sik voelen doet

Flightless bird | 21-04-22 | 15:22

@Flightless bird | 21-04-22 | 15:22: Jazz is not dead, it just smells funny.

Ruikbaard | 21-04-22 | 15:27

Irma zat als slaaf te luisteren.

Normpje | 21-04-22 | 16:34

Die Kaag zal met een snijbrander verwijderd moeten worden.

Softbrain | 21-04-22 | 15:06 | 4

Even Aage M. bellen?

Mr_Natural | 21-04-22 | 15:13

@First Contact | 21-04-22 | 15:11: Ik las hier ergens in de panelen dat zij zouden willen doorstromen naar secretaris generaal van de VN. Dit "eigenlijk beneden haar stand" baantje en/of MP worden zou voor haar een noodzakelijk kwaad kunnen zijn, bij wijze van tussenstap, om haar doel te bereiken?

Wering | 21-04-22 | 15:22
▼ 1 antwoord verborgen

Doen alsof je belt is ook een belediging voor de kiezer.
Zoiets verzint je neefje van 8 jaar.
Vertel dan gewoon dat je er even niets over mag zeggen.

Eddie Izzard - Lies
www,youtube,com/watch?v=RegxuU8NOhs

As kids we lied our heads off.
"I didn't do it. I was dead at the time. I was on the moon. With Steve."
Your dad's going,
"I haven't accused you yet."
"Oh, all right. What... what's... what's the ques...? l... What?"
"Did you brush your teeth?"
"No. Yes. What's correct? "I was dead at the time."

Then when you're more mature, you start telling the truth.
"I've broken a glass. Is it expensive? I'll pay for that. I'm sorry."
You do that so people might go,
"What a strong personality. I like to have sex with people with strong personalities."
I broke other things, I smashed that.
That's gone and I've just thrown the cat out the window.

AdvocatusDiaboli | 21-04-22 | 15:06

Ze heeft al dagenlang dat verfrommelde blauwe jasje aan en die broek met kreukels. en dat moet NL vertegenwoordigen in het buitenland. Wat een afgang.

ceesreis | 21-04-22 | 15:05 | 2

Beetje Merkel stijl, afschuwlijke kleding, ook qua kleur en stof. Echt walgelijk.

Fra Lippo Lippi | 21-04-22 | 15:16

En witte sneakers onder een pak. Ordinair.

Kameraansteker | 21-04-22 | 16:22

Conclusie na deze persconferentie, Kaag gaat branden in de hel.

Kaag april 2021 'Voor vrouwen die elkaar niet helpen, bestaat een speciaal plekje in de hel’

HanMar2 | 21-04-22 | 15:03 | 6

@Ing. eslapen | 21-04-22 | 15:07: Ik kom daar nooit.

Petrus Poortwachter | 21-04-22 | 15:08

Extra opstoken graag.

Louter Leuter | 21-04-22 | 15:26

@Petrus Poortwachter | 21-04-22 | 15:08: maar je kunt haar wel naar de juiste afdeling doorsturen, toch?

Argyronauta | 21-04-22 | 19:14
▼ 3 antwoorden verborgen

Lekker ongemakkelijk. Goed voor haar.

Flightless bird | 21-04-22 | 15:03

Als je nu nog op D'66 blijft stemmen dan ben je vies, heel vies.

First Contact | 21-04-22 | 15:02 | 1

En dat denkt men ook met het stemmen op de VVD en zie hoe ze iedere keer weer de grootste worden.

Sinclair | 21-04-22 | 15:04

Nou, nou, wat een vertoning, inderdaad.
En dan word ik in het ter zake doende topic gisteren 'gejorist' na het gebruik van de uitdrukkingen 'maul halten' en 'omhoog neuken'...
Ok, kom er maar weer in, Joris.

PPuk | 21-04-22 | 15:02
-weggejorist-
RickRingers | 21-04-22 | 15:01 | 3

En het slachtoffer is nog steeds bang voor stalker Van Drimmelen...

'Inmiddels biedt Van Drimmelen zijn ‘oprechte verontschuldigingen’ aan het slachtoffer aan. Zij gelooft daar niets van. Zij is nog altijd bang dat hij wraak zal nemen door haar publiekelijk zwart te maken en dat hij contact zal blijven zoeken, onder meer door rechtszaken aan te spannen. '
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

leo de pejo | 21-04-22 | 15:01 | 3

De vraag is wat er richting het slachtoffer gebezigd gaat worden als de storm lijkt te zijn gaan liggen en de spotlights even op het volgende meurende stukje vaderlandse politiek schijnen. Buiten het zicht gaat het slachtoffer op cruciale momenten waarschijnlijk nog wel wat meemaken. Ze heeft immers tegen heilige huisjes geschopt, openbaar gemaakt wat verborgen had moeten blijven en het imago van D66 bezoedeld?.

Een plekje ergens in de banencarrousel zal er waarschijnlijk niet meer inzitten.

Grijskijkert | 21-04-22 | 15:20

Heb ergens gelezen dat de dame in kwestie een schadevergoeding wil hebben.Wie betaald dat dan ? Van Drimmelen zelluf ???

gebochelde | 21-04-22 | 15:42

Natuurlijk betaalt D66 (het ledenbestand!) ruimhartig, want Van Drimmelen moet gespaard blijven en met hem vele anderen binnen de machtselite van D66

Squeezelover | 21-04-22 | 17:34

Zou Wopke nog wat mensen over hebben. Zie mevrouw K. overal.
Maar hoor haar nooit eens iets zinnigs over financiën blaten.

MorgenEenAnder | 21-04-22 | 15:00

Wat een enge vertoning was dit, Kaag liegt alles bij elkaar. Dit kan toch niet.

pegaje | 21-04-22 | 14:59

Is de frietpan net op temperatuur, kapt ze ermee. Suf wijf.

Sinterbikske | 21-04-22 | 14:59 | 1

Volgende keer gewoon ouderwetsch een zak popcorn opentrecken.

Gummibrösel | 21-04-22 | 15:13

d66, een zaak die meer dan een jaar loopt doe je in anderhalf uur af met "'t heeft nu lang genoeg geduurd" mwah.

pa_niek | 21-04-22 | 14:59

hahah die Journalist op het einde: "jaaaaah" zo typisch hoe de rest van Nederland over D66 denkt.

fifi23 | 21-04-22 | 14:59

Wat een mooie dag! Eerst al Ploumen uitgezwaaid, nu Kaag... toppie hoor.

pollens | 21-04-22 | 14:58 | 1

Ik had het voor geen goud willen missen.

Mr_Natural | 21-04-22 | 15:01

En de Oscar voor de beste vrouwelijke hoofdrol gaat naarrrrrr....

Mr_Natural | 21-04-22 | 14:58

Welke D66 communicatie gek heeft dit format gekozen, grote groep journalisten in kleine zaal met slecht geluid en geen aanwijzing van de vragensteller. Dit komt echt mega-slecht over. Volgende keer weer gewoon gezellie naar Jinek.

TheOtherWhiteMeat | 21-04-22 | 14:58

We moeten medelijden met onszelf hebben.... Dit regeert ons!

Squeezelover | 21-04-22 | 14:58

Ik heb van Kaag inmiddels geleerd dat een hoge morele standaard niet wordt gemeten tijdens een bijzondere casus, maar gaat over het hele leven.
Uitzonderingen mogen er dus zijn. Een beetje integer dus.

BrutusBosch | 21-04-22 | 14:57

Onwetendheid is geen excuus !!! Kaag is verantwoordelijk dus ze dient het te weten. Zelfde geldt ook voor plausibele ontkenning. Ze is verantwoordelijk dus ze dient het te weten. Journalisten laten zich weer honing op de mond smeren.

HaaiBaai | 21-04-22 | 14:56

Ze versprak zich bijna, ze zei: ‘Bing zegt’ en maakte haar zin niet af, daarna nogmaals over Bing over openbaar gedeelte wat ze eigenlijk had willen zeggen. Ze was gewoon wel op de hoogte.

Sinterbikske | 21-04-22 | 14:56

Wie zijn toch die mensen die zomaar op D66 hebben gestemd.

matatwork | 21-04-22 | 14:56 | 2

En nog veel erger: wie zijn toch die mensen die dat de volgende keer gewoon weer doen?

Spring Bruissteen | 21-04-22 | 14:58

De mensen die stemwijzers invullen.

Xaffier | 21-04-22 | 15:35

Wat een vertoning. Ze zei dat ze het vertrouwelijke rapport niet had gelezen, zo'n twintig keer. Opdat we haar vooral op haar van ijskristallen gemaakte blauwe ogen vertrouwen.

K1100 | 21-04-22 | 14:55 | 1

Ze heeft het niet gelezen, maar er is haar wel verteld wat er in staat. Plausible deniability. We worden nog een keer vern#*kt.

Janneus | 21-04-22 | 15:17

Ik hoorde die veurzitter op de radio; kan t ni helpen mensen, maar te werd gelijk forever hard.

sorryhoor | 21-04-22 | 14:53

Psychopaten houden er niet van als ze het vuur aan de schenen wordt gelegd. Heksen ook niet.

Petrus Poortwachter | 21-04-22 | 14:53

Aan het begin werden de microfoons vastgeplakt met ducttape. Waren ze bang dat kaag ze van het spreekgestoelte zou gaan meppen?

pa_niek | 21-04-22 | 14:52

Kaag: 'Ik weet niet meer wat de vraag was waarop ik dit antwoord gaf.' Dat vind ik mooi. Ga ik mezelf ook aanleren.

grietmetgroenefiets | 21-04-22 | 14:52

Rutte weet hier al een jaar van , en gaat moedwillig in zee met een partij die Ongewenst Gedrag in de doofpot stopt....

Torquemada | 21-04-22 | 14:51 | 2

Natuurlijk. Een smet op het blazoen van een coalitiepartij is winst voor Rutte en voor de VVD. Zo rolt hij al jaren.

JanVergoor | 21-04-22 | 14:55

Ja joh, schuif dit de a-seksuele Rutte in de schoenen. Ik ben veel benieuwder waar Rob 'easy' Jetten is gebleven.

_pacman_ | 21-04-22 | 14:55

Na een uur lullen weten we nog niet hoe lang zijn lul nu eigenlijk is. Laat dat helder zijn.

fokkewoelf | 21-04-22 | 14:51

Er is dus niemand die even ingrijpt en zegt 'genoeg (dezelfde) vragen gesteld. Het is klaar. Journalisten, dank voor uw komst.'

Leptob | 21-04-22 | 14:51

Meneer Dinges van D666 was had of teveel gezopen of een beginnende beroerte.

General Dripple | 21-04-22 | 14:50

Ze worden steeds scherper het journaille, kudos

seasicksteve | 21-04-22 | 14:50

Victor Everhard stond als wethouder in Utrecht bekend om laten we zeggen zijn charmante houding tov de dames. Hij flirtte er op los. Grappig om te zien dat juist hij nu een quasi onkreukbare houding aanneemt.

Maar als hij gaat draaien, gaat hij heel rustig praten. Let maar op. Is hij overtuigd, dan beklemtoont hij zijn uitspraken enorm.
Luistert en huivert

Roos | 21-04-22 | 14:49 | 2

Niet iedere man die zich charmant gedraagt ten opzichte van vrouwen is een sexueel roofdier zoals Van Drimmelen.

Wat is het nou: moet de man zich als een onbeholpen holbewoner gedragen of kan een losse vriendelijke doch respectvolle houding richting vrouwelijk schoon ook?
Je kan het als man niet snel goed doen he.

_pacman_ | 21-04-22 | 14:53

@_pacman_ | 21-04-22 | 14:53: natuurlijk niet. Misschien ben ik iets te netjes geweest in mijn bewoordingen. Maar ik zou hem zeker niet typeren als los vriendelijk doch respectvol.
Dat is jouw invulling die ik niet herken

Roos | 21-04-22 | 14:58

Ik ontwaar een constante tik in het gezicht bij mevrouw Kaag, u ook opgevallen? Dat kan duiden op constant leugens uitbraken.

de directeur | 21-04-22 | 14:48 | 5

Hoe meer woorden er nodig zijn, hoe groter de kans dat ze onwaar zijn.

Ze hadden moeten zeggen, het klopt wat is er is geschreven en we zijn er helemaal verkeerd mee omgegaan.

Roos | 21-04-22 | 14:52

Dat doen mensen die liegen altijd. @Dutchbeaurouge | 21-04-22 | 14:51:

pegaje | 21-04-22 | 15:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik zie veul zenuwtrekjes bij Kaag.

Mr_Natural | 21-04-22 | 14:47 | 4

@de directeur | 21-04-22 | 14:49:
Minder woorden, dat is de truc.

Mr_Natural | 21-04-22 | 14:50

Idd, constant met de ogen knipperen, hand bij de keel, zenuwtrekkende rechtermondhoek, veel dorst..

Rest In Privacy | 21-04-22 | 14:50
▼ 1 antwoord verborgen

D66 was, is en blijft een clubje van de gebakken lucht. Prima partij voor wereldvreemde rechters (toeslagenschandaal) en mensen met het liefst een X in hun paspoort. Niemand mag weten of ik een jongen of meisje ben, sterker nog, ik weet het zelf niet. Die Kaag is niet alleen wereldvreemd, maar ook nog eens achterbaks. Partij voor de mensen, die lekker kunnen verrekken.

TisTochGeenStijl | 21-04-22 | 14:47

Het is volgens Kaag heel simpel. "Ik Sigrid ben door god gezonden om jullie te redden. Jullie zijn een dom klootjesvolk en begrijpen niks van de wereldse problemen. Ik Sigrid wel en ga daarom deze wereld redden. Think big en individuen doen er niet toe. Capito ? Journalisten die mij kritische vragen stellen? Wat zijn dat voor mensen? En nu allemaal doorlopen ik heb belangrijkere dingen te doen en moet zo weer naar Nigèr....".......

Blonde Nel | 21-04-22 | 14:47

Ze heeft zichzelf blijkbaar wijs gemaakt dat ze minimaal net zo leugenachtig en ongeloofwaardig moet zijn als de huidige MinPres, om zelf MinPres te worden een keer.

Goed voorbeeld, die Mark, zal ze denken. Blijkbaar vinden de mensen het leuk. Ze snapt er allemaal niets van natuurlijk, van "die mensen" en staat daar ook mijlenver boven, dus laat zich gewillig aan de sleutel op haar rug draaien zodat de gesouffleerde obligate kletspraatjes vanzelf uit haar koker rollen.

Dat is het dan. De Beloofde Nieuwe Ster aan het politieke firmament zet zichzelf binnen een half jaar bij het grof vuil.

Dutchbeaurouge | 21-04-22 | 14:47

Waarom is die voorzitter eigenlijk een blanke man?
Wat is dat voor racistisch clubje zeg, bah.

frickY | 21-04-22 | 14:46

Ze heeft waarschijnlijk zo weinig geslapen, omdat ze deze l*lpraatjes nog bij elkaar moest bedenken.

bqbq | 21-04-22 | 14:46

Kom kom. dat hautaine, het overmatig oogknipperen, het nerveus optrekken van wang/bovenlip, het kribbige, het hakkelen, de stelligheid waarmee ze liegt gecombineerd met een slecht geheugen en mooi blond haar. wat wil een man nog meer. aanbeveling voor Sigrid: Wat ik al heb gezegd en weer herhaal: je kunt een man zo wild maken als een stier door gebruik te maken van zijn neus en niet je eigen neus!

Uli Aarskopf | 21-04-22 | 14:46

Kan me niet voorstellen dat Davos haar niet alsnog minister president laat worden.

Arnold9638 | 21-04-22 | 14:45

Telegraaf heeft net de lelijkste foto van Kaag geplaatst die ze in hun archief konden vinden :-) Meer groeven dan een langspeelplaat!

Botergems | 21-04-22 | 14:45 | 3

Inderdaad, het lijkt wel een transseksuele ouwe vent met lippenstift.

Zoelense Hobbyboer | 21-04-22 | 14:48

Als ze deze twee mensen vervangen door twee 'Flodder-acteurs' dan komt er een duidelijkere uitleg.

pa_niek | 21-04-22 | 14:45

Kan een rechter zich hier niet gewoon over buigen? Waarom is het altijd welles nietes met de media?

Kale dodo | 21-04-22 | 14:43 | 4

Dan zal er toch eerst aangifte gedaan moeten worden.

Schoorsteenveger | 21-04-22 | 14:48

Maar dan wel een 66-er.

Arnold9638 | 21-04-22 | 14:48

omdat de rechter van d66 is

mykdelta | 21-04-22 | 14:50
▼ 1 antwoord verborgen

Kaag verschuilt zich nu achter "bestuurscultuur"...

Rest In Privacy | 21-04-22 | 14:43

Na afloop wordt door de RTLZ presentatrice de vraag gesteld aan Frits Wester hoe de D66 leden dit zullen oppakken.
'Slecht' is het kort antwoord van Frits.
In de korte samenvatting van Frits Wester heeft Kaag veel te koud en afstandelijk gereageerd op de gang van zaken. En vindt het opmerkelijk dat na een jaar er opeens in één week een andere conclusie getrokken wordt door het bestuur.
Als politiek verslaggevers, waaronder ook Floor Bremer, de partij zo hevig bekritiseren en het allemaal ongeloofwaardig vinden dan heb je het als Kaag en haar Magere Mannetjes wel heel zwaar de komende tijd.

leo de pejo | 21-04-22 | 14:43 | 1

Ja, mooi hè. Zelfs Wester vond dit waardeloos.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:48

Ok, bij 'ik heb een jetlag' al m'n koffie over het toestenbord. Wat. Een. Geweldig stuk toneelspel dit!
De hele tijd proberen de vragen te ontwijken en mompelen, geirriteerd reageren en PR prak ophoesten.

RogerDodger | 21-04-22 | 14:42 | 1

Ja, Kaag is het echte slachtoffer, hè! Met een jetlag vervelende vragen van stomme journalisten moeten beantwoorden. En het zogenaamde slachtoffer is alleen maar door Frans bedrimmeld! Dit is toch stukken erger!

MAD1950 | 21-04-22 | 16:52

Even over die eerste foto. Ik herkende Kaag bijna niet, maar ligt het aan mij, of heeft ze een dikke reet gekregen?

Zoelense Hobbyboer | 21-04-22 | 14:42 | 3

Die had ze al.

Schoorsteenveger | 21-04-22 | 14:44

Die had ze al

Pecunia | 21-04-22 | 14:44

plakt beter op het Pluche

dorstig! | 21-04-22 | 14:45

Moesten we hierop een week wachten? Dit had je ook meteen zaterdag kunnen communiceren.

Keutels | 21-04-22 | 14:41

Een train-wreck van epische proporties dit interview.

Ruikbaard | 21-04-22 | 14:41
-weggejorist-
peterTax | 21-04-22 | 14:41

Macht corrumpeert en pluche zit lekkerder dan een houten bank.

likdoorn | 21-04-22 | 14:41

Weet iemand wie die scherpe journaliste is? Ik ben verliefd

Nicolas Arcissus | 21-04-22 | 14:41 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Kaag heeft de arrogante blik in haar ogen van : "hoe durven jullie eenvoudige verslaggevertjes mij ter verantwoording te roepen" Vervolgens veel gedraai en leugens van dat ijskonijn. Tooont geen enkele emotie en heeft het slachtoffer een jaar in de kou laten staan. Alleen maar om de dader van Drimmelen het hand boven het hoofd te houden. Wat een stelletje hypocrieten !

johnyl | 21-04-22 | 14:41 | 1

En om de verkiezingen niet te verliezen of hoog te scoren

Tonyvanwychen | 21-04-22 | 14:48

Benieuwd hoe lang deze mediahetze tegen deze krachtdadige vrouwelijke bestuurder aanhoudt.

thanseeuwen | 21-04-22 | 14:41 | 3

ik hoop net zolang totfst zij opstapt. Heeft niets met het vrouw zijn te maken en nog minder met leiderschap.

Fedde71 | 21-04-22 | 15:00

Haha, trollen is leuk maar je moet het er niet te dik op leggen, dan bijt er geen hond meer.

zwellevertje | 21-04-22 | 15:16

Krachtdadig? Nou dat blijkt!! Dat u daar niet doorheen prikt, uw probleem. Succes er mee!

zoute_drop | 21-04-22 | 16:22

Door de journalisten gewogen

En te licht bevonden

schone handen | 21-04-22 | 14:41

Ik heb ijsbloemen op m'n scherm.

Mr_Natural | 21-04-22 | 14:40 | 2

Kaag de Dementor

Keutels | 21-04-22 | 14:47
-weggejorist-
BrutusBosch | 21-04-22 | 14:40 | 2

Weer een politicus met gaten in het geheugen. Misschien een optie om bij nieuwe kabinetsleden een geheugentest af te nemen, wat een farce, de nieuwe bestuurscultuur, yeah right..

therealbraindump | 21-04-22 | 14:40

Ik wantrouw Mw Kaag

Xaffier | 21-04-22 | 14:40

Voer voor de oppositie om haar constant mee te knuppelen. Leuk man!

deministerpresident | 21-04-22 | 14:39

Ze heeft in elk geval een overdosis zelfvertrouwen.
Iets teveel.
Ze leeft echt in een wereld waarin Mevr. Kaag onmisbaar is en de wereld Mevr. Kaag écht nodig heeft.
Wat een hoogmoed.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:38 | 6

@Patje | 21-04-22 | 14:41:
Maatje!
Met dat verschil dat Louis wél vermakelijk is.
@Roos
Extreem fanatiek ambitieus, met een scheutje narcisme.
Niet gewend om tegengesproken te worden.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:50

@Patje: groot verschil is dat Van Gaal wel iets kan.

Arnold Layne | 21-04-22 | 15:02
▼ 3 antwoorden verborgen

Afstandelijk, kil,mechanisch, IK IK IK...(x1000)...
Kortom: de wielen lopen verder vast.
Ze staan er om hun straatje schoon te vegen.

Ik mis aan alle kanten empathie met het slachtoffer (dat Kaag op een gegeven moment zelfs " de klaagster" noemde!)

Hoe langer het duurt, hoe ongeloofwaardiger het wordt.

Roos | 21-04-22 | 14:38

Bij elke autobestuurder gaat wel eens wat mis, ik voer direct een team verantwoord gedrag in als ik gepakt word voor te hard rijden.

SailingDuck | 21-04-22 | 14:38

Opgestapt als minister BuZa zie ik wel een trend in haar leiderschap.

Sinterbikske | 21-04-22 | 14:37

"vind u zichzelf nog geloofwaardig als leider?" "Ja."

Auw.

Binnenbaan | 21-04-22 | 14:37

Hadden we deze journalisten maar gehad tijdens de Corona persconferenties...

Rest In Privacy | 21-04-22 | 14:36 | 2

Ik moet ze complimenteren, dit dezen ze erg goed. Zo zie je maar weer dat een "docu" even reclame kan opleveren, maar ook weer net zo makkelijk door de pers aan de kant wordt geschoven, en als echte luizen in de pels hier bovenop zijn gedoken.
Dit mogen ze vaker doen!

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:41

Dat zie je verkeerd; ze zaten er toen ook, maar werden dik betaald om geen lastige vragen te stellen.
Nu moeten ze weer gewoon werken voor de kost, dat zorgt voor nogal wat frustratie, en dan krijgt Tante Kaag dus dit soort kritische vragen voor de kiezen.
En dat ze dan ook nog eens haar beste impressie van een psychopaat doet tijdens het vraaggesprek, dat zijn pas echt "bad optics".

Ik zie dan ook niet in hoe dit met een sisser zou kunnen aflopen voor Sieg...
Tenzij er nog meer vunzigheid in die (waarschijnlijk uitpuilende) Doofpot zit, waarmee Tante K(l)aag haar plekje kan veiligstellen.

ManMetKilt | 21-04-22 | 14:48

Kan me de irritatie van Kaag wel voorstellen. Iedereen zeikt er maar over dat ze die bijlage niet kende, maar het is zoals ik al schreef: Bij D66 is het bestuur de kennisgever van die bijlage. Kaag is politiek leider en niet de verantwoordelijke daarover. Formeel dan. En niet te vergeten: Die bijlage was geheim juist wegens de privacy van de slachtoffers.

Ook heeft ze een punt dat het meer gaat over de ophef dan het slachtoffer (ik denk dat niemand in haar is geïnteresseerd, ook bij GS niet) want iedereen hoopt dat Kaag hierop struikelt. Die veiligheid binnen D66 is natuurlijk een stok om de hond mee te slaan.

Wat je Kaag kunt verwijten is dat ze niet als politiek leider het initiatief heeft genomen in dit verhaal. Ze had kunnen weten dat dit een tweede leven ging leiden.

Maar dat gezuig van de pers lijkt mij ook nogal overdreven. Er zijn geen doden gevallen, er was een wederzijds instemmende relatie tussen Drimmel en Tool, twee volwassen mensen zonder afhankelijke werkrelatie maar beide toevallig D66 leden, waarbij Tool na 1.5 jaar tabak kreeg en Drimmel aan de kant zette. Drimmel dramde door, kreeg een foei-gesprek.

De vraag is uiteraard wat de partij daarmee te maken had. Ik zou zeggen: geen ene reet en als ik D66 was zou ik dan ook keihard zeggen: rot op met je gezever, dit was een privezaak.

Je kunt wel iets anders constateren: Qua PR doet D66 dit enorm knullig, al staat de partij nogal goed in de feiten wat dit betreft. Kaag was net als bij Kaboel nogal afwezig, en nu weer. En ze wijst alle verantwoordelijkheid af, dat is nou niet bepaald een leider, zelfs als ze formeel gezien niet verantwoordelijk was.

Beste_Landgenoten | 21-04-22 | 14:36 | 26

@zwellevertje | 21-04-22 | 16:43:
Zoals eerder tegen BL gezegd, elke reactie van hem doet me nog meer walgen van dat hypocriete Deug66 volk.

J-van-de-Bontekoe | 21-04-22 | 17:17

Haha ik zal je zeggen dat ik je een hypocriet vind. Je geeft geen ene zak om dat slachtoffer. Het enige wat je wil is Kaag zien vallen.

Ik vind dat de dame in kwestie een totale sul is. Ze begint een relatie, die duurt anderhalf jaar. Dan maakt ze het uit, van D wordt lastig. Dat is lullig. Dat is ellendig. Maar dat is zeker geen zaak van D66. Ze mag blij zijn dat er überhaupt een onderzoek is ingesteld trouwens. En nu wil ze genoegdoening via D66. Anoniem blijvend, zonder ook maar aangifte te hebben gedaan, wil ze dat de partij actie onderneemt tegen haar ex. Ik vind dat totaal belachelijk. Heeft heeft niets met misbruik in de partij te maken.

Dat de pers daar overheen valt geeft weer aan dat niemand kijkt naar de feiten zelf, of naar de verantwoordelijkheid van mevrouw zelf.

Had ze het maar hierbij gelaten. Wat je nu gaat krijgen is dat echt alles op straat belandt. Eigen schuld dikke bult. Het je het maar niet zo ontstellend dom moeten spelen. Had aangifte gedaan, had van D laten voorkomen, had hem juridisch aangepakt. Maar nee, mevrouw wilde het onderste uit de kan. Genoegdoening, plus anoniem blijven.

En en passant de hele partij meeslepen in dit verhaal. En jij zet het allemaal neer als een heel zielig vrouwtje dat overal maar slachtoffer van was. Ik geloof dat y niks van, ondanks dat van Drimmelen uiteraard een lul eerste klas is.

Beste_Landgenoten | 21-04-22 | 17:49
▼ 23 antwoorden verborgen

Kaag heeft een jet lag

Xaffier | 21-04-22 | 14:35 | 3

Xaffier | 21-04-22 | 14:35
En volgens mij ook nadorst! Klok.... klok....

demaup | 21-04-22 | 14:36

Alsook vergeetachtig zoals onze grote uber fuhrer.

Xaffier | 21-04-22 | 14:38

ze hebben echt serieus de southpark episode over BP 'sorry' gekeken.. het lijkt er helemaal op.. kun je beter dat bekijken dan dit.
Het eindresultaat blijft hetzelfde: iedereen blijft gezellig zitten, iedereen wijst naar iedereen, en er gebeurd uiteindelijk helemaal totaal geen donder.. en als het even kan wordt dalijk het slachtoffer nog onder de bus gegooid en de rollen omgedraaid zodat d666 het slachtoffer is..

dumbfarmer | 21-04-22 | 14:35

Kaag = ikke, ikke, ikke.......

Selfdestroyer | 21-04-22 | 14:35

Van Kaag naar Paternotte of Sjoerdsma, van de wal in de sloot.

thanseeuwen | 21-04-22 | 14:35

Dat wijf is zo geil op zichzelf, die gaat niet weg hoor, Poetin treedt zelfs nog eerder af.

wilmeister00 | 21-04-22 | 14:35

Nog even en Sieg gaat janken.

Binnenbaan | 21-04-22 | 14:34

Wat een onvriendelijke mevrouw is die Sigrid.

Madrox | 21-04-22 | 14:34

Als ze nou nog een keer roept dat ze toen in Libanon woonde zet ik 'm uit.

harbi | 21-04-22 | 14:33 | 1

Net gedaan.

philia | 21-04-22 | 14:34

Ha ha ha, ze hoeft alleen maar excuus voor haar eigen doen en laten aan te bieden. En zich niet achter de Partij structuur te verschuilen.

AlexanderVissers | 21-04-22 | 14:33

Na het gekronkel van Sieg is de reactie van John de Mol nav TVOH met terugwerkende kracht een weldadig warm bad.

Cor Netto | 21-04-22 | 14:33 | 2

lol vanwege de kern van waarheid.

Binnenbaan | 21-04-22 | 14:35

Eensch.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:36

Waarom zou Kaag eigenlijk niet mogen wat Rutte wel is toegestaan? Gewoon keihard liegen.

Ichneumonidae | 21-04-22 | 14:32

Hakken journalisten ook zo hard in op bestuurders van commerciële organisaties waar zulks dagdagelijks aan de orde zal zijn? Of geilen journalisten op de kans om een politiek leider weg te krijgen? RTL-journalisten moeten de leiding van The Voice nog eens aan de tand voelen ook toch? De hypocrisie spat er weer van af.

ho4x | 21-04-22 | 14:32 | 4

Als je de hele dag een grote moralistische muil hebt en je vingertje permanent naar anderen wijst, dan moet je niet raar opkijken als dit terug in je bakkes krijgt.

wilmeister00 | 21-04-22 | 14:37

Merv. Caq-Kaag staat gelijk aan hypocriet.
En anders Paternotte of Sjoerdsma van H66 wel.

MorgenEenAnder | 21-04-22 | 14:42

@MorgenEenAnder | 21-04-22 | 14:42: dat is inherent aan politici zijn, nu laten die journalisten toch ook wel zien dat ook zij van de hypocrisie zijn. Om te kosten. Ze blijven maar porren om politieke slachtoffers te maken. Weet niet of dat zinvol voor het slachtoffer in deze ‘casus’ is.

ho4x | 21-04-22 | 14:59
▼ 1 antwoord verborgen

Die man gaat zo huilen...

Gumush | 21-04-22 | 14:31 | 1

Jezus ik ook zeg.

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 14:31

Floor is de revelatie van het journaille zoals dat heurt te zijn

SteilAchterover | 21-04-22 | 14:31 | 1

Yep, meer meer meer kritische journalisten zoals het zou moeten zijn.

Wattman | 21-04-22 | 17:11

Dat hoor je ook steeds vaker: Ik begrijp dat u die vraag stelt.

Arnold Layne | 21-04-22 | 14:30

Alleen de wording van Kaag al, seksuele intimidatie een 'casus' noemen, wat een afstandelijkheid.

therealbraindump | 21-04-22 | 14:30 | 2

Het is wel een Bijzondere casus, braindump.

BrutusBosch | 21-04-22 | 14:35

Precies! "Casus", "weging", "proces"... etc. Zoveel mogelijk wordt het een sausje van zorgvuldigheid omheen gedrapeerd en verbergt men zich achter procedures en "vorige" besturen en verantwoordelijkheden die net bij iemand anders liggen.

Baron_von_Rijswijck | 21-04-22 | 14:45

De arrogantie van deze deugdame laat haar in de steek.
Hier scheiden onze wegen.
Ophoepelen dus.
U bent onbetrouwbaar gebleken.
Acteer als Fransje, opdribbelen maar.
Nieuw elan, je kan er wat van leren.

Zitvlak | 21-04-22 | 14:30

Hoeveel niet afgetreden overtredende ministers heb je nodig om een lamp te vervangen?

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 14:30 | 1

vijf

pa_niek | 21-04-22 | 14:33

Voor mijn dagelijkse werk ga ik na stomme fouten voortaan ook een "nieuwe weging maken". Tenzij ik me er uit kan redden met dat ik er geen "actieve herinnering aan heb".

Baron_von_Rijswijck | 21-04-22 | 14:30 | 1

Neem gewoon een andere telefoon.

Cor Netto | 21-04-22 | 14:33

Blijft de vraag: Wie heeft besloten het geheime rapport pas 1.5 uur voor het sluiten van de stemburo's aan het slachtoffer te geven.

Eugen Sandow | 21-04-22 | 14:29

Paar heel goede vragen van journalisten. BAM in da face.
Eindelijk.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:28

Hoeveel 'zilverlingen' heeft '66 het slachtoffer geboden om haar mond dicht te houden?

pa_niek | 21-04-22 | 14:28 | 1

30 kwartjes. Dat is 7 gulden 50. Zegt dat bedrag u iets?

Arnold Layne | 21-04-22 | 14:31

Voorlopig gaat dit lekker. D'66 spint wat, Kaag lult wat en ze kunnen lekker door. En dan betaalt de Telegraaf een ton aan het slachtoffer en publiceren zij het geheime rapport......

Febofiel | 21-04-22 | 14:28

In grote lijnen kende ze het onderzoek.
Wat staat er in de “vertrouwelijke bijlage”?
De vieze details?
De details doen er niet toe als je de grote lijnen kent.
Grensoverschrijdend gedrag, stalking, intimidatie.
Bekend bij de politie en dus ook bij heel D69

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:27 | 1

Uw laatste zin 69 , het beste.

Zitvlak | 21-04-22 | 14:32

En ondertussen is er een debat bezig over wanneer uw huis afgepakt kan worden voor statushouders.

zwenkwieltje | 21-04-22 | 14:27

Wie is binnen '66 eigenlijk Kaag's grootste concurrent? Wie waant zich nu al partijvoorzitter?

Abject | 21-04-22 | 14:26 | 6

@Spring Bruissteen | 21-04-22 | 14:29: Creap 2

Zitvlak | 21-04-22 | 14:33

Ik vermoed Sjoerdsma, hier in Den Haag ook wel bekend als Boer Boersma (en wat andere varianten zoals Hoer Hoersma, en Ploert Ploertsma).

ManMetKilt | 21-04-22 | 14:37

Jullie opties lezende denk ik toch eerder Gladianus. Hij mag dan wel een dwangdram-dictator in de dop zijn, hij is geen voorliegende slijmbal als Ploertsma die perfect de ene kan demoniseren en de ander kan ophemelen, fittie's stoken, manipuleren, en ook al heeft Ploertsma wel degelijk dat bloedhondierige in hem, hij is en blijft hoogstens hangen op de positie van Goebbels.
Gladianus it will be.

Abject | 21-04-22 | 20:11
▼ 3 antwoorden verborgen

De Volkskrant (blijf het een grappige naam vinden aangezien er weinig "volks" aan deze krant is, maar dat terzijde) is echt op oorlogspad, gezien de stukjes op twitter.
Als we vervolgens ook nog kunnen constateren dat Tante Sidonia Kaag nog minder emotie toont dan Ted Bundy, dan lijkt het me toch wel hoog tijd worden voor een grote schoonmaak in de gelederen van D(oofpot)66...

ManMetKilt | 21-04-22 | 14:26

Je hoeft iets niet te lezen zonder er kennis van te hebben. Wat een excuus. Erg makkelijk.

guppie54 | 21-04-22 | 14:26

We hebben goed naar dat rapport gekeken.
Ja, of jij er goed naar hebt gekeken bepalen wij wel

Wat een kutpartij is dat

Arnold Layne | 21-04-22 | 14:25 | 3

Vraag is heb je er ook na het kijken wat mee gedaan...

litebyte | 21-04-22 | 14:28

Het rapport lag op tafel. Ze hebben er goed naar gekeken en toen besloten het rapport maar niet open te slaan en ook de inhoud te bekijken.

naglfar | 21-04-22 | 14:29

De leugen regeert! Plucheplakker Kaagmens.

ofarim | 21-04-22 | 14:25

Tja, zouden ze er echt mee weg komen door wat slappe excuses aan te bieden. Door cruciale informatie tot vlak voor de verkiezingen achter te houden kun je wel stellen dat ze hun mooie winst in feite gestolen hebben. Weg met die D66 mensen in het kabinet

merallas | 21-04-22 | 14:25

Ik kijk wel eens naar vis-tv. Als die grote, met die holle ogen een heel klein kudtvisje vangt roept hij juichend: Dit is echt, echt, echt een hele mooie vis! echt! Daar moet ik aan denken.

fokkewoelf | 21-04-22 | 14:25 | 1

Oh kijk hem eens vechten. Neen, een bras vecht niet.

Lorejas | 21-04-22 | 14:34

Zo, daar laat ze zich even kennen door over de klaagster te spreken en dan snel te veranderen in het slachtoffer.

seasicksteve | 21-04-22 | 14:24 | 1

Ze is ook "een casus" die dame die het betrof.

Kaal-dik-en-lelijk | 21-04-22 | 14:26

We hebben excuses aangeboden.
Ja, dat zegt een pleger van huiselijk geweld ook als hij zijn vrouw stevig heeft lopen meppen en daarna zijn excuses aanbiedt
"Ik heb nou toch sorry gezegd?? Wat zeik je nou nog???"

Arnold Layne | 21-04-22 | 14:24

Oh, nu krijgt het landelijk bestuur de schuld in de schoenen geschoven. Bevoegdheden kun je delegeren, verantwoordelijkheden nooit, maar bij d66 schijnbaar niet.

therealbraindump | 21-04-22 | 14:24 | 1

En ze betreurt de ophef.
Bah bah.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:25

Het is nu wachten op het mmoent dat bekend wordt dat ze dsu wel het vertrouwelijke (2de) rapport kende,

litebyte | 21-04-22 | 14:24 | 1

Dat gaat niet lang duren.

Cor Netto | 21-04-22 | 14:34

Kaag begint de controle kwijt te raken. Zenuwtrek met haar ogen en mond, met haar handen haar kin en hals strelen, met haar vingers knijpen in haar hals, wegkijken van de journalisten tijdens de vraagstellingen.

Patraque | 21-04-22 | 14:24 | 2

Ik zie vooral een vrouw die overmatig geirriteerd is dat ze in haar positie zo wordt bejegend door de journaille....

litebyte | 21-04-22 | 14:26

Ja, dat wordt steeds meer.
Mensen die in een gesprek iets proberen verzwijgen of aan het liegen zijn, kunnen zichzelf verraden door allerlei gebaren. Wanneer iemand dit dan ook doorheeft of het niet gelooft kan je dit ook door dergelijke signalen opmerken. De meest voorkomende misleidende gebaren zijn: mond bedekken, neus aanraken, oogcontact afwenden, aan het oor voelen en aan de nek krabben.

seasicksteve | 21-04-22 | 14:27

Wegen, weging.. nog eens weging.
Net zo lang gewogen tot iets geen gewicht meer heeft.
Schandelijke manier om zand in de ogen te strooien.

Mevrouw trok aan de bel, Frans heeft schuld bekend, politie was op de hoogte, Kaag was op de hoogte, hebben zelfs contact gehad.
En je dan nu verschuilen achter het feit dat je de “bijlage”niet kent.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:24

ECHT. We bieden ECHT onze excuses aan. Dat heb ik ECHT bij het landelijke bestuur neergelegd.
Eh, nee.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:23

Kaag speelt nu echt hoog spel. Mocht later alsnog uitkomen dat ze wel op de hoogte was van de inhoud van de vertrouwelijke bijlage, dan is het over en uit voor haar.

Spring Bruissteen | 21-04-22 | 14:23

Heeft die voorzitter gedronken of zo? Hij praat net als ik na zes biertjes.

pollens | 21-04-22 | 14:23 | 1

Excluses, wij zijn velantwoordeleik voor het glote leed dat onze medewlkerrr is aangedaan. *hips*
Maar euh die Remkes..
Hahahahah nou die lust 'm wel hoor. Hohoho dat dwoen wij bij D'slessenzrstig niet..
*hips*

Chojinsan | 21-04-22 | 19:32

Gelukkig ben ik kaal, dik en lelijk, en geen voorzitter van D66.

Kaal-dik-en-lelijk | 21-04-22 | 14:23 | 1

Het is je allemaal vergeven. Vooral dat laatste.

MAD1950 | 21-04-22 | 14:27

Gestrekt been er in: top.... maar die journalisten worden wel een beetje asociaal. Bijna net zo asociaal als D66

Behangdelul | 21-04-22 | 14:22

Wat een acteur zeg.

Sinterbikske | 21-04-22 | 14:22 | 1

‘Ik heb er op geacteerd’

Verrek je hebt gelijk.

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 14:28

"Update: Kaag beweert dat ze de inhoud van de vertrouwelijke bijlage nog steeds niet heeft gelezen." Zomaar een paar vragen. Waarom verschijn je dan voor de camara als je de inhoud niet hebt gezien? Wat denk je dat dat met het slachtoffer doet (niet gelezen is nul interesse in het leed van het slachtoffer)? Waarom denk je dat het bestuur je nog geen --weggejorist en opgerot-- bericht heeft gestuurd?

Gebakschep | 21-04-22 | 14:21 | 3

Er zal geen uitweg meer zijn geweest voor haar dan dit 'kruisverhoor' doorgang te laten vinden.
Dit is/ noemen we mitigeren van een situatie. Houd een strak focus op al wat gezegd wordt en de gaten in de verhalen zullen vanzelf haar in de kont doen bijten....

Sjeintje | 21-04-22 | 14:23

Mens, je had het toch effe kunnen lezen op de bezem naar huis!

MAD1950 | 21-04-22 | 14:28

Juist omdat ze kan volhouden dat ze het rapport niet kent, kan ze hier het verhaal houden waarmee ze zelf buiten schot blijft. Daarmee creëert ze wel een probleem voor het landelijk bestuur maar wie is er nu belangrijker?

RocketMan | 21-04-22 | 14:29

Daar is ie dan. Niet STRUCTUREEL. We hadden het er thuis al over. Incidentje, jammer, we gaan weer over tot de orde van de dag.

guppie54 | 21-04-22 | 14:21

Kaag knijpt 'm zo te zien behoorlijk, getuige de zenuwtrekjes in haar gezicht en het voortdurend knipperen met haar ogen.

harbi | 21-04-22 | 14:20 | 2

Geforceerd betrokken en geëmotioneerd overkomen, dat is het. Gewoon acteerwerk.

Sinterbikske | 21-04-22 | 14:23

@Sinterbikske | 21-04-22 | 14:23: volgens mij is ze op van de zenuwen en hoopt ze dat ze zich staande weet te houden tijdens deze persco.

harbi | 21-04-22 | 14:35

Zijn dit andere journalisten dan die bij de corona persconferenties waren?

Allemaal scherpe vragen, terugkomend op eerdere uitspraken. Confronterend bij tegenstrijdigheden. Opheldering vragend bij ontwijkende antwoorden.
Dit is exact hoe het hoort, hoe je het mag verwachten, maar hoe je het zelden ziet.

Geeft Tom Staal tegenwoordig trainingen?

frickY | 21-04-22 | 14:20 | 1

Ze stonden wel op de loonlijst van de Jonge, maar niet op de loonlijst van Kaag.
Wel haar eigen schuld dus.

JanVergoor | 21-04-22 | 14:22

Tsja, zo als aanstormend minpres kan je het maar beter allemaal gehad hebben he?
Ik bedoel, beter nu dan over een half jaar wanneer dit kabinet misschien nog eens valt over schandaaltje nummer miljoenmiljard.

elfenstein | 21-04-22 | 14:18

Kaag ergert zich aan een powervrouw, de journaliste.
Hup! Naar de hel.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:18 | 2

lol

Kwelbeller | 21-04-22 | 14:18

Afgunst van haar vanwege haar onbekwaamheid in de positie.
Ik ga een andere baan zoeken als ik mijn werk niet correct en juist kan doen.

Hoogmoed komt voor de val Kaag!

Sjeintje | 21-04-22 | 14:21

"Het was vorig wel openbaar dat er een geheim gedeelte zou komen"
Ja Kaag en ander '66 top. Maar normaal gesproken bevat een vertrouwelijk gedeelte _details_. Dat het vertrouwelijke gedeelte van het rapport het publieke gedeelte van het rapport tegenspreekt hoort meer thuis in die dictaturen waar Kaag zo'n voorstander van is. Dat is geen excuus naar de Westerse pers, mevrouw Mao Ze Kaag.

TheEgg | 21-04-22 | 14:17

Maak kennis met nieuw leiderschap en de nieuwe bestuurscultuur.... we gaan het anders doen.

litebyte | 21-04-22 | 14:17

Journalisten ruiken bloed, nu doorbijten!

Kwelbeller | 21-04-22 | 14:17 | 1

DPG mediazal dat nooit doen, dan gooi je je eigen glazen in... Follow the Money is meestal de doorbijter, maar dit is te vulgair te onbelangrijk voor hen om er werkelijk ook serieus tijd in te steken, bovendien ligt het iets buiten de interesse

litebyte | 21-04-22 | 14:20

Kaag is als 'oude wijn in nieuwe zakken’ betekent dat iets wat je al kent op een andere manier wordt gepresenteerd.
De inhoud is niet wezenlijk anders, maar het wordt in een nieuw jasje gedaan.

Hoogste tijd dat mevrouw de Liegende Toverheks aka Sigrid Kaag oprot.

MK27 | 21-04-22 | 14:16

Politiek is wat het is, maar dat spastische gedoe omtrent seks. Prik die illusies eens door, te beginnen met het blijkbaar onvermijdelijke schuldgevoel. Het slachtoffer deed wat vele anderen voor haar deden, al dan niet gecalculeerd. Nu mijdt ze de publiciteit want wel ineens oog voor haar gezin.

Lees: de publieke opinie. Voor de goede orde: Frans van Drimmelen kreeg niet voor niets de politie op zijn dak. Macht doet rare dingen met een mens. Maar dat schijnheilige: dat zou zo langzamerhand wel eens een keertje afgelopen mogen zijn.

Met excuses voor dit wat abstracte betoog, maar deze kwestie raakt nogal aan de kern van de nodige persoonlijke overtuigingen.

Hetkanverkeren | 21-04-22 | 14:16 | 2

Het is een bekend gegeven uit de psychiatrie dat verkrachting eigenlijk niet om seks draait, maar om macht, waarbij seks de ultieme manier is om die macht uit te oefenen.
Bekijken we dit van de andere kant: We hebben een stel alfa-mannetjes die hun macht willen uitdragen. Wat ga je dan dus zien? Nou ja, dit dus. Alles waar ze bij de wet nog net mee wegkomen op het gebied van seks (of zoals van Drimmelen en zijn politie bezoek: net niet meer mee wegkomen)

TheEgg | 21-04-22 | 14:21

@TheEgg | 21-04-22 | 14:21: Dat is het dus inderdaad: verkrachting, al dan niet in slow motion. Met slechts één kanttekening: alfamannetjes of dito vrouwtjes zouden niet moeten hoeven verkrachten.

Als in natuurlijk leiderschap, zonder al die opgeblazen toestanden in de media en daaromtrent. Dank!

Hetkanverkeren | 21-04-22 | 14:30

Kaag blijft dus zitten. Had ik het niet voorspeld?

MAD1950 | 21-04-22 | 14:16

Sigrid schuift het nu op het landelijk bestuur.
Nou oprotten dan bestuur.

BrutusBosch | 21-04-22 | 14:16 | 1

Sterker nog, ze schuift het in de schoenen van het VORIGE bestuur.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:18

Ik denk dat ik het wel gedaan heb... bij zoiets belangrijks moeten alle alarmbellen afgaan.

Gumush | 21-04-22 | 14:16

Dat ze het droog houdt. Wat een emotie in haar betoog.

Zou het waterreservoir leeg zijn?

frickY | 21-04-22 | 14:16 | 1

Dichtgesoldeerd.

MK27 | 21-04-22 | 14:17

Zwak.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:15

De neus aanraken
'Als mensen liegen, raken ze vaker de neus aan. Dat komt omdat bij verhoogde stress de doorbloeding van de neus verandert. Uit onderzoek met infraroodcamera's blijkt dat de neus warm wordt als mensen liegen.

seasicksteve | 21-04-22 | 14:15 | 1

Zou het tussen haar benen ook warm worden als ze liegt?
Een soort van eigengemaakte opwinding als vorm van voorspel met je eigen ik?

Sjeintje | 21-04-22 | 14:16

Journaliste is lekker scherp.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:15 | 1

Mag ook wel eens benoemd worden.

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 14:19

Wat is dit? The roast of Sigrid Kaag? Wat een treinramp ;)

therealbraindump | 21-04-22 | 14:14

Daar heb ik geen actief geheugen van

schone handen | 21-04-22 | 14:14 | 1

Dat zat er wel in. Ach andere telefoon.

guppie54 | 21-04-22 | 14:15

Heeft Geert al een debat aangevraagd?

Klaus Herzog | 21-04-22 | 14:14

Nu begint ze te hakkelen.
“Niet voor de bril” betekent ik weet ervan maar doe net alsof ik het niet meer weet.
Daarna verschuil ik me weer achter de partijtop.
Bah bah.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:14

Vol-le-dig de weg kwijt. Kss kss. Wegwezen ouwe leugenachtige heks. Kom op journalisten .Vraag haar stuk!!

deministerpresident | 21-04-22 | 14:14

"Ik heb nog nooit een D'66'er de waarheid horen spreken."

BrutusBosch | 21-04-22 | 14:14

We hebben er weer een “ik heb het niet voor de geest”. Past mooi in de rij van “geen actieve herinneringen” en “niet betrokken maar wel betrokkenheid”

Wat een leugenachtig zooitje daar in Den Haag

Marvin_NL | 21-04-22 | 14:14

Geen woorden voor mensen die zo laag bij de grond zijn, wat een in en in slecht mens ben je dan Kaag.

Voor het slachtoffer in kwestie: Helaas zal het niet de laatste keer zijn in je leven dat je om hulp vraagt en de deur dichtgesmeten wordt in je gezicht.
Zoek een andere kartel groep die wel hulp wil bieden, ze zijn er!

Sjeintje | 21-04-22 | 14:13

"Dit heb ik even niet voor de geest"
Hahaha
"Was de telefoon kwijtgeraakt"
Hahaha

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:13 | 4

Ik mis nog de stroomstoring en de falende backup

Schmalz | 21-04-22 | 14:14

Ja en precies 5 mei waarin die vrouw vraagt lees dat rapport dan. Geen actieve herinnering.

dedwarsligger | 21-04-22 | 14:16
▼ 1 antwoord verborgen

Ah, daar is ie dan: "geen recollectie"!

Rest In Privacy | 21-04-22 | 14:13 | 2

Hahahahahahahaha

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 14:13

Grappig dat ze een ander woord hebben gekozen. Zouden ze echt denken dat de luisteraar daar intrapt?
Moest ook denken aan Herman Finkers:
"Ik heb al een slecht geheugen zo lang ik mij kan herinneren."
www.youtube.com/watch?v=l-qer8Uq0-o

Schoorsteenveger | 21-04-22 | 14:20

Die nieuwe bestuurscultuur lijkt verdacht veel op de oude als ik dit zo hoor… als ik niet beter zou weten, zou ik gewoon kunnen denken dat er geen nieuwe bestuurscultuur is…

ruud76 | 21-04-22 | 14:13 | 2

Klopt

guppie54 | 21-04-22 | 14:13

@guppie54 | 21-04-22 | 14:13: bij nader inzien is de nieuwe bestuurscultuur denk ik toch de verbeterde versie van de oude bestuurscultuur

ruud76 | 21-04-22 | 14:44
-weggejorist-
MK27 | 21-04-22 | 14:12

Het is en blijft een kouwe kikker. Het gaat haar alleen om processen ed. Die mevrouw die dit is overkomen is een mens met gevoel. Die heeft niks aan processen. Die wil erkenning en begrip. Een berichtje, een telefoontje, een smsje, een signaal van gevoel naar die mevrouw.

guppie54 | 21-04-22 | 14:12

Als Sigrid het moeilijk begint te krijgen dan trekt ze met haar rechteroog, zomaar kadootje voor de tegenpartij bij financiele en buitenlandse onderhandelingen

HetOorAakel | 21-04-22 | 14:11 | 1
-weggejorist-
gebochelde | 21-04-22 | 14:12

Tsja, je kunt niet zeggen dat het geen nieuwe bestuurscultuur is. Of het de juiste is daar ben ik nog niet helemaal van overtuigd.

Binnenbaan | 21-04-22 | 14:11

Die kale blanke cis-man moet aan zijn lichaamstaal werken. Les 1. Met de armen over elkaar is afstand creeren, toont defensief gedrag en is een teken van onzekerheid en onveiligheid.

_pacman_ | 21-04-22 | 14:11 | 1

Opgeleidt door van Drimmelen misschien ?

gebochelde | 21-04-22 | 14:17

How convenient, deze storing op de livestream

mrv | 21-04-22 | 14:11

Vanwaar ineens die scherpte en druk van de media?
Waar en met wie is er afgesproken dat het einde Kaag is?

General Dripple | 21-04-22 | 14:11 | 1

Denk dat de dame van RTL richting Baasje misschien de trigger was om er wat harder in te gaan

Super Grover | 21-04-22 | 14:15

‘Daarna wordt ze boos’ hahahahaha domme kut.

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 14:11 | 3

Arrogantie straalt ze uit. Weet iemand al waarom ze in New York was ?

gebochelde | 21-04-22 | 14:15

@gebochelde | 21-04-22 | 14:15: Washington. IMF-borrel geloof ik. Irrelevent, je komt er enkel in het beste geval met nog legere zakken terug want die hebben altijd geldhonger.

_pacman_ | 21-04-22 | 14:17

Vreselijk vreselijk vreselijk uit alles (dictie, body language, irritatie, etc.) blijkt dat ze een grote hekel heeft aan kritische vragen. Ze voelt zich daar mijlen boven verheven. Zij heeft de moraliteit en de waarheid in pacht en iedereen moet geloven wat ze zegt en verder z'n bek houden.

mrv | 21-04-22 | 14:10

Kaag, wat een hautaine heks is het ook. Het enige wat dat mens denkt: ‘Hoe kom ik hiermee weg.’

Even kotsen...

ratelaar | 21-04-22 | 14:10

Je ziet haar kijken van "jouw gooien we onder de bus kerel" Maar er staan er 2 keihard te liegen.

Super Grover | 21-04-22 | 14:10 | 1

Ja, er is afgesproken dat de voorzitter alle schuld op zich neemt om haar zo veel mogelijk uit de wind te houden.

seasicksteve | 21-04-22 | 14:12

Zo zichtbaar liegen is ook best knullig.

Denkhetnjet | 21-04-22 | 14:10

Politici die echt integer zijn. Wie zijn toch die mensen.....

Het brein erachter | 21-04-22 | 14:10

Wat een “ik veeg mijn eigen straatje schoon gelul” van Kaag. Ik kende de inhoud van het rapport niet. Je bent nadat dat rapport uit is gekomen meerdere keren door het slachtoffer benaderd, dan moet er wel een belletje gaan rinkelen en moet je om meer informatie en duidelijkheid gaan vragen. Jij was immers voor transparantie, nieuw leiderschap, opkomen voor slachtoffers e.d. De eerste mogelijkheid die je krijgt om die woorden om te zetten in daden, laat je het al afweten en ga je, je verschuilen achter andere. Laf.

Capt. Iglo | 21-04-22 | 14:10

"Bij alle bedrijven, groot of klein, gaat wel eens iets mis."

D66 is een bedrijf? Misschien FIOD op af sturen, even de boeken inzien.

Met_baard | 21-04-22 | 14:10

Ze trekt weer met haar bovenlip. Ze liegt dus...

Harrie-Couvert | 21-04-22 | 14:10 | 1

Is ingehouden boosheid.

Zuurteregelaar | 21-04-22 | 14:13

Zowaar kritische vragen vanuit het journaille, dat is lang geleden...

Rest In Privacy | 21-04-22 | 14:10

Sneu optreden van Geppetto en Pinocchio. Zelfs Rocky 5 had meer inhoud.

Ruikbaard | 21-04-22 | 14:09

Die partij kan niet meer met goed fatsoen moraalpreken. Opheffen.

RickTheDick | 21-04-22 | 14:09

Consultants zijn alleen goed in verpakken van al beschikbare informatie van bedrijven er een sjieke kaft omheen doen of er een hippe presentatie van maken er dikke facturen te sturen. Logisch dat een partij als D66 helemaal naar de klote gaat als ze echt moeten meedoen.

MargauxGrandCru | 21-04-22 | 14:09

Nog nooit zijn Excuses zo leeg geweest als deze van D66. Alsnog Assad zijn Excuses aanbiedt.

Zemko | 21-04-22 | 14:08

Als kaag zegt " we moeten een veilige partij zijn" bedoeld ze dan dat er voortaan bij seksueel geweld tegen de vrouwelijke d666, dwingend een condoom gebruikt moet worden?

jan huppeldepup | 21-04-22 | 14:08

Neem aan dat haar verweer door van Drimmelen is geschreven als vriendendienst.

dedwarsligger | 21-04-22 | 14:08

Ze is stiekem heel zenuwachtig. In het begin stond ze te frutten met de papieren, nu staat ze te stotteren.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:08

En nu staat Kaag KEIHARD te liegen dat ze het rapport niet gelezen heeft. Als opperbaas. Maar natuurlijk. Hoe is het mogelijk dat ze hier mee wegkomt?

TheBigKirth | 21-04-22 | 14:07 | 3

Het kan best waar zijn, ze heeft het laten voorlezen zodat ze denkt niet gelogen te hebben.

jan huppeldepup | 21-04-22 | 14:10

Dat kan best. Ivm privacy enzo. Maar dat zij niet op de hoogte zou zijn geweest dat de bijlage een heel andere conclusie trekt dan het eerste deel van het onderzoek is natuurlijk een keiharde leugen. Dit is gewoon een truc. Ze heeft die bijlage nooit gehad. Punt. Slim maar niet in lijn met nieuw leiderschap en beschermen van slachtoffers etc

YoMoms | 21-04-22 | 14:13

Nou, zij is wel de vrouwlijke verschijning van Rutte dus ik acht de kans nog aardig hoog in.

paninikoek | 21-04-22 | 14:16

Kaag die het over "wegen" heeft... Oftewel de Heksenwaag.

Rest In Privacy | 21-04-22 | 14:07 | 1

Mooi. Die staat toch in Oudewater. Gewoon, even, voor het historisch besef.
Overigens heb ik nog wel een exemplaar van Bernard Gui hier liggen, het handboek voor de inquisiteur.
Ik bedoel, waarom zelf het wiel uitvinden, toch?

Graaisnaaiert | 21-04-22 | 17:07

Dan ben ja alsnog af Kaag. Of je weet van bijlage / rapport, of je hebt mensen om je heen die het niet delen. Beide zijn onwenselijk dus opzouten.

Super Grover | 21-04-22 | 14:06

Geen actieve herinnering aan, wie is er niet mee weggekomen

Karel Kruizenruiker | 21-04-22 | 14:06 | 2

Ik heb het dit jaar op mijn belastingaangifte ingevuld.

Gummibrösel | 21-04-22 | 14:08

D66 oude wijn in nieuwe zakken.

Marvin_NL | 21-04-22 | 14:06 | 1

Meer oude zakken met een nieuw wijntje.

Kaal-dik-en-lelijk | 21-04-22 | 14:10

Is ook wel een beetje het affakkelen van een powervrouw. Kaag kan heus dingen. Zo vliegt ze bv. naar Washington.
Moet ik niet aan denken, haha.

Ichneumonidae | 21-04-22 | 14:05 | 2

Ze laat zich vliegen, haar bezem komt niet zo ver.

bergsbeklimmer | 21-04-22 | 14:11

En ze heeft gezorgd voor een recordinflatie van 12%! Zie je wel dat ze dingen kan!

MAD1950 | 21-04-22 | 14:20

"Hallo politie, mijn huis staat in de brand, help".
"We hebben afgesproken dat alles via de advocaten van de brandweer gaat, neemt u daar maar contact mee op.

bergsbeklimmer | 21-04-22 | 14:05 | 1

Je moet ook niet de politie bellen als je huis in brand staat, d'oh.

Met_baard | 21-04-22 | 15:08

Er heerst een verkrachtingscultuur bij D66.

Reebensteeltje | 21-04-22 | 14:05 | 1

Doen ze zelfs met de waarheid...

Kernsplijter | 21-04-22 | 14:18

Een klein uurtje middeleeuwen kan af en toe geen kwaad

drammer12 | 21-04-22 | 14:05

De klemtoondysforie bij de oplezende D66-ers is endemisch - zowel voorzitter Victor Everhardt als @SigridKaag lezén hun tekstèn álsof ze niet door hen geschrevén zijn .
Het is niet om aan te horen -en erger- bewijs dat het niet hun eigen teksten zijn.

HarmFS | 21-04-22 | 14:04 | 1

Die teksten worden toch opgesteld door Dröge & van Drimmelen?

MAD1950 | 21-04-22 | 14:08

Hoe zit het met de stikstofdepositie in de hel? Al die D66-er die ik daar vroeg of laat gezelschap ga houden gaan toch niet daar ook zeuren over opwarming, C02, stikstof en PFAS?

_pacman_ | 21-04-22 | 14:04

Ze heeft het slachtoffer gesproken, dus wist Kaag ervan, maar ze kende het “vertrouwelijke onderzoeksrapport” niet, dus kennelijk was er toch geen probleem.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:03 | 2

Bizar dit.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:04

Ze lezen wel vaker hele dossiers niet bij D66 dus dat zou kunnen. Maar dat maakt haar gelijk ook helemaal ongeschikt.

Deflatiemonster | 21-04-22 | 14:07

Kaag heeft zich sinds haar optreden van 1 april vorig jaar niet veel anders dan toch de consequentie te trekken van haar falen als partijleider.

Als minister van BuZa is ze opgestapt na haar bunkerharde faal in het Afghanistan-debacle.

Iemand met zo' n track record zou al helemaal niet in aanmerking moeten komen voor een vervolgfunctie op een ander ministerie, maar dat is een andere kwestie.

Kaag wilde overigens ook geen kamerlid worden, alleen een ministerschap voldeed. Alles in overleg met de lobbyist die het merk Kaag groot wilde maken. Een lobbyist die voor Kaag prive werkte en die tevens bestuurslid was van een partij zonder ideeen op zoek naar een aansprekend boegbeeld. Van Drimmelen verkocht Kaag aan de partij en de partij aan Kaag.

Met als enige programmapunten de inhoud van haar broekje en een sprookje van moraal en fatsoen. Nieuw leiderschap heeft zich snel geopenbaard met de inhoudelijkheid van een lege doos.

Als minister van financien houdt ze zich bezig met van alles behalve wat er op het werkterrein van het ministerie speelt. Ze opereert vanaf haar hoge moraalpaard, zo heeft ze zich ook opgesteld in de kabinetsformatie. Ze is haar autoriteit kwijt en is daarmee een liability geworden binnen het landsbestuur. Ook de partij moet haar nu willen lozen, voordat de schade te groot wordt.

Glasgow Argus | 21-04-22 | 14:03

Holy shit, dit is hallucinant. Op wat voor wereld leven ze bij D66?

Deflatiemonster | 21-04-22 | 14:03

Too little to late.

Cor Netto | 21-04-22 | 14:03 | 1

to = too. Stop de tijd. En stop Kaag.

Cor Netto | 21-04-22 | 14:03

Kaag kan echt goed liegen

CheckBox | 21-04-22 | 14:02

De tekst: "Wij willen een veilige partij zijn."
Zegt genoeg om niet verder te kijken.

MorgenEenAnder | 21-04-22 | 14:02 | 1

"Wij willen een veilige partij zijn".
In de vertrouwelijke bijlage staat:
".. maar we doen er verder niks aan."

Schoorsteenveger | 21-04-22 | 14:14

Kaag's visagiste heeft het redelijk gedaan. Daar wil ik het bij laten.

Leptob | 21-04-22 | 14:02 | 1

Ik vind haar er eerder wat bedrimmeld bij staan.

bergsbeklimmer | 21-04-22 | 14:08

Ze klinkt iig minder geaffecteerd.

Ruimedenker | 21-04-22 | 14:01

En weer gaan weer over op de orde van de dag, ze zegt vandaag gaan we de misstanden van het verleden oplossen, dan denk je er wel heel lichtzinnig over.

DeJaVu5225 | 21-04-22 | 14:01

Dat was een hele snelle bullshit bingo zeg! Vervolgens gewoon weer op de oude voet verder.

R.F.Pickering | 21-04-22 | 14:01

zo, en we kunnen weer gewoon door. Hoop dat de leden het niet vreten.

Behangdelul | 21-04-22 | 14:01

Kaag heeft vanwege "zorgvuldigheid" en "grondigheid" al die tijd gezwegen.
Wat een leugen! Bernique heeft haar 4x (!) benaderd, maar Kaag heeft daar evenzoveel keren geen gehoor aangegeven. Tot zover de "zorgvuldigheid" en "grondigheid" van Kaag.

Kameraansteker | 21-04-22 | 14:00

Wat een prietpraat, wat een kudtwijf, wat een klets. Goed dat het geen cowboy-tijd meer is.

Normpje | 21-04-22 | 14:00

whaha wat een klucht.. zo kan ik het ook. Je openbaart dat je een geheim document hebt.. dat is inderdaad wel nieuw, want eerder werd dat zonder het te melden onder het tapijt geschoffelt, nu wordt het dan tenminste gemeld dat het gedaan wordt...

dumbfarmer | 21-04-22 | 14:00

Bah!
Kaag verschuilt zich laf achter “het onderzoek”.
Dit klopt niet.
Ze wist ervan, al heel lang, met of zonder onderzoek.

Ruimedenker | 21-04-22 | 13:59

Mondkaagjes op.

Schwanzeleber | 21-04-22 | 13:59 | 1

Ze maakt het vandaag inderdaad wel erg bont Kaag.

broekzakbellert | 21-04-22 | 14:11

Wanneer heeft de Nederlandse politiek ons voor het laatst écht verrast? In aangename zin bedoel ik.

MickeyGouda | 21-04-22 | 13:59

Boer zoekt vrouw is vroeg begonnen deze week. Maud is op tv.

Harrie-Couvert | 21-04-22 | 13:58

Dagenlang heeft de partij zitten spindoctoren hoe ze dit moeten aanpakken.
Daarom is Van Drimmelen weggesensibiliseerd om Kaagmens uit de wind te houden.
En een half uur vóórdat het gelikte praatje plaats zal vinden komt de Volkskrant met een brisant stuk dat Kaagmens in een ander daglicht zet.
Smullen!

leo de pejo | 21-04-22 | 13:58 | 2

En ondertussen gebeurt er niets voor dit land en zijn veelgeplaagde bevolking.

MickeyGouda | 21-04-22 | 14:00

@MickeyGouda | 21-04-22 | 14:00: Ik heb niet de illusie dat er anders wél wat zou zijn gebeurd voor dit land en zijn bevolking

naglfar | 21-04-22 | 14:08

Trainingen en opleidingen en gedragscodes.....
Blijkt wel weer dat er geen common sense bij D66 aanwezig is.

Reebensteeltje | 21-04-22 | 13:58

Ok, nu begint het audiovisueel waterboarden.

horsteknots | 21-04-22 | 13:58

Heeft hij met Remkes geborreld?

Gumush | 21-04-22 | 13:57

Alles draait om de fluit en de duit.
En helemaal bij deze schijnelite van valsemunters.
Mand.

De Profundus | 21-04-22 | 13:57

Formeel gelul allemaal.
Zo’n speech die maar één kant op kan gaan.
Voorspelbaar geslijm.

Ruimedenker | 21-04-22 | 13:57

"Een laagdrempelige meldstructuur".... je kan nu bij de kantine juffrouw aangeven of je bepotelt bent. "Een kopje koffie en een broodje kaas graag... en o, ja, Ewout Koen zat net met zijn vinger in mijn voorbips".

Kaal-dik-en-lelijk | 21-04-22 | 13:57

Het is de Breek niet waard. Van de transparante echt idealistische partij is niets meer over (maar goed dat is al een jaar of 15 het geval). Nu maar hopen dat het congres Kaag alsnog wegstuurt of lekker terug naar een zetel of 5. Ook een optie.

Hypno2050 | 21-04-22 | 13:57

De chaotische toestand in Afghanistan verkeerd ingeschat, zo ook deze toestand.
Ze wist ervan en heeft er bewust voor gekozen om er niets mee te doen.
Excuus is dus volstrekt misplaatst.

Ruimedenker | 21-04-22 | 13:56

Hij doet nadrukkelijk de oproep om personen die geconfronteerd zijn met grensoverschrijdend gedrag zich te melden - een jaar na dato .......

seasicksteve | 21-04-22 | 13:55

Ik voel me ook niet gehoord en maar wel genaaid. Bij wie kan ik precies terecht?

Zack Hooi | 21-04-22 | 13:55 | 1

Bij Drimmel.

zwenkwieltje | 21-04-22 | 14:25

"Mevrouw Kaag, U was toch nergens van op de hoogte?"
"Ja, dat klopt"
"Het slachtoffer heeft 3 keer contact met U gezocht?"
"En die heb ik ook 3 keer weggestuurd om niet op de hoogte te kunnen blijven"

Osdorpertje | 21-04-22 | 13:54 | 2

Vier keer inmiddels. Als ik me niet vergis. 4x via de app.
Nou ja, afschuiven kan Tita Toverkaag als geen ander, hebben we ook al in die docu kunnen zien.

Graaisnaaiert | 21-04-22 | 17:05

@Graaisnaaiert | 21-04-22 | 17:05:
U verwijst waarschijnlijk naar Tika Tovernaar, de dochter van Tita Tovernaar. Die zag er altijd wel leuk uit. Maar dat kwam omdat de opnames al knoerdoud waren en de omroep ze maar bleef herhalen.
Ik denk dat Sigrid Kaag wel zou willen dat ze even de tijd stil kon zetten door met haar handen te klappen, net als Tika Tovernaar, om zo even recht te zetten wat fout was gegaan.

Osdorpertje | 21-04-22 | 17:22

Commissie integriteitsonderzoeken D66?

SteilAchterover | 21-04-22 | 13:54

Holle woorden.
Het spijt ons dat dit uitgekomen is, maar wie doet ons wat.

BrutusBosch | 21-04-22 | 13:54

Stel je wil een nieuwe occasion kopen (jaja). Prijstechnisch, jaartje wachten of nu kopen?

Hunter S. Thompson | 21-04-22 | 13:54

Wat is dit voor gek*t van RTL... Deze browser wordt niet ondersteund.... Opera noch Duckduckgo (ieder op basis van een die wel ondersteund wordt)....

Louter Leuter | 21-04-22 | 13:53

sorry,sorry,sorry,sorry.
We hebben inderdaad een nieuwe bestuurscultuur, het sorry bestuur: gewoon doorgaan als vanouds met een sausje sorry.

nobodiesunmighty | 21-04-22 | 13:53 | 1

Dat is toch gewoon de oude bestuurscultuur?

Lucifer | 21-04-22 | 13:55

Ik haak af bij het punt: de vertrouwelijke toevoegingen hadden geen cosequensies voor het openbare deel". "Blabla

antonconstandse | 21-04-22 | 13:52 | 1

consequenties..

antonconstandse | 21-04-22 | 13:54

“Ik ben hier wel betrokken bij geweest maar heb hier geen betrokkenheid bij gehad”.

“Ik heb hier even geen actieve herinnering aan”

“Dat is mij anders voorgespiegeld dan nu is gebleken. We moeten daarvan leren. Dat moet een volgende keer anders”

“Sorry, fouten maken mag, dat is menselijk, ik leer hier van en doe dat vanaf nu anders”.

Met andere woorden; boeien wat je zegt en denkt maar ik blijf zitten.

superb_de_lux | 21-04-22 | 13:51

Nieuw leiderschap.
Zonder de oude adviseurs en lobbyisten die al 25 jaar bij D'66 rondlopen.
Met een veilige werkomgeving waar de partijleider je niet 3 keer weg stuurt.

Osdorpertje | 21-04-22 | 13:50

We gaan weer naar de stembus, daar heb ik wel zin an.

Wim-Ig | 21-04-22 | 13:49

Kut de stream hapert . .

huh!? | 21-04-22 | 13:49

blablablabla en verder!

Frietje_Oorlog | 21-04-22 | 13:49

En Kaag daalde op ons neder en sprak ende zeide: "Er zijde inhoud. En er zijde lijnen. En er zijn diegene daarlangs wij schrijden".
"Halelujah. Hale Lu-ja. Haleluh-huh ja."
( sorry, oude Rowan Atkinson sketch gisteravond weer eens teruggekeken ).
Maare, als dat wat de Volkskrant zegt klopt is het einde Kaag, toch? Dit is liegen. Dit kan geen zichzelf respecterende Drimmel66er door de vingers zien.

Graaisnaaiert | 21-04-22 | 13:48 | 5

Gewoon geen active herinnering hebben en het is senang in Den Haag.

Meester_010 | 21-04-22 | 13:53

zie ene clown op kleurige schoenen die zelfs bewezen de zaak besodemieterd en vervolgens dankzij het kartel een motie van wantrouwen overleefd, dat vervolgens wordt uitgelegd als: zie je wel? hij heeft niks fout gedaan....
Mevrouw Kaag valt onder diezelfde paraplu dus geloof maar niet dat die ook maar iets hoeft toe te geven, laat staan het veld ruimen.

dumbfarmer | 21-04-22 | 13:57

Als ze blijft zitten hebben we gelukkig deze virtuele sketch nog.

MickeyGouda | 21-04-22 | 14:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Ach, ik lees het vanavond wel dat alles bij het oude blijft.

Kowalski11 | 21-04-22 | 13:47 | 1

Inderdaad hoor ik vanavodn wel hoe het gisteren nog was

Baksteenbakker | 21-04-22 | 13:48

Hopelijk scheiden dan toch hier onze wegen.

Hommel | 21-04-22 | 13:47

Glas plas was. Wedden?

Vanilla | 21-04-22 | 13:47

Rutte met een kutje en tietjes.

ratelaar | 21-04-22 | 13:46 | 1

dat is dan gewoon trutte, maar die naam kun je ook al op het origineel plakken..
wellicht een samenvoegsel dan.. trut met rutte = trutte.

dumbfarmer | 21-04-22 | 13:55

De financiële toestand heeft ook heel veel keer om hulp gevraagd.
Maar daar moet je wel wat basiskennis voor in huis hebben en willen oplossen.

van stampij | 21-04-22 | 13:46

Maar we laten niemand vallen!

Pettertje | 21-04-22 | 13:45 | 1

Laat maar vallen want het komt er toch wel van

Ing. eslapen | 21-04-22 | 13:47

Ze zal een Ruttetje doen:
- Geen actieve herinnering
- Verkeerd herinnerd
- Ik heb niet gelogen
En nog meer van dergelijke leugens.
Glas, plas ........

James Lastig | 21-04-22 | 13:44 | 2

en vooral roepen: we gaan het verbeteren! Maar niet er bij zeggen: hoe dan.. en vervolgens afwachten tot de bui overwaait zodat je geen donder hoeft te doen.

dumbfarmer | 21-04-22 | 13:55

Met Rutte als voorbeeld is Kaag (autocorrect maakt er "Laag" van...), wel Nederlands beste kandidaat om na hem premier te worden. Liegen, liegen over het liegen, niets herinneren en dat staalhard volhouden. Alle falen externaliserend. Kortom, perfecte kandidaat.

Ananas Skaiwokker | 21-04-22 | 16:59

haha.. Frits Wester over grensoverschrijdend gedrag. Het is toch allemaal 1 inteeltbende hahaha

deministerpresident | 21-04-22 | 13:44

Failed to load video..

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 13:43 | 2

Dank.

Cunts-en-kitsch | 21-04-22 | 13:49

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland