Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

J.K. Rowling bemant nog steeds de Browning .50 op haar Heuvel, familie wordt thuis bedreigd

Ook in die contreien moet de wereldvrede nog uitbreken

Hoe zat deze ook alweer? Oh ja. Het activistische smaldeel van de trans-"""gemeenschap""" insisteert het volgende: mannen die biologisch als man geboren zijn maar zich vervolgens identificeren als vrouw, zijn volwaardige vrouwen en wijzen op hun biologisch mannelijke aard is een misdaad, meer specifiek transfobie. Bovendien mag je biologische vrouwen ook geen vrouwen meer noemen, maar "people who menstruate" of "individuals with a cervix", omdat "vrouwen" ook gaat over mannen die zich als vrouw identificeren en dus niet menstrueren en geen baarmoeder hebben.

J.K. - in het verleden zelf slachtoffer van huiselijk- en seksueel geweld - is een feminist van de oude stempel en vindt dat dit gedachtegoed de uniciteit en eigenheid van de vrouwelijke toestand en vrouwelijk leed ondergraaft en benoemt het voor de anti-Westerse ideologische psychose die het is. En dan heet je dus een TERF - trans-exclusionary radical feminist.

Maar, we zijn inmiddels dus zo ver dat zelfs J.K. een door GeenStijl per stijldictaat op 3 november 2018 verboden stijlvorm [maar sindsdien een enkele keer geschonden in de comments] inzet. De 1984-kaart is getrokken. Deze ophefcyclus gaat trouwens om dit Schotse nieuwsbericht, "Cops to record rapes as committed by woman if male attacker identifies as female".

De gemoederen liepen eind november ook al hoog op, want activisten hadden het adres van J.K.'s familie op Twitter gegooid, onderstaand de vertelling. Weet u wie er trouwens niet welkom is op HBO's reünie Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts over twee weken? De auteur, J.K. Rowling.

Naschrift: BuzzFeed (woke-gestoord) deelde op Facebook een artikel over een trans-zwemmer (was man, nu 'vrouw') genaamd "Transgender Swimmer Lia Thomas Is Destroying Records At Penn And Aiming To Make History". En ook daar in de comments begint het canvas scheuren te vertonen.

Dit is een ideologische psychose, en niet van J.K.

luchtig

Social

Reaguursels

Inloggen

Woke is net zoiets als diaree...het houdt een keer op....een dagje zere kont en klaar

Den-Pol | 13-12-21 | 21:52

Dit hele woke gedoe herinnert mij aan de beschrijving van de Chinese culturele revolutie zoals die beschreven is door Carolijn Visser in haar boek "Selma". En zoals tijdens de culturele revolutie is ook deze woke bullshit alleen maar een machtsstrijd en een opmaat naar een totalitair regime.

discriminazie | 13-12-21 | 18:59

Woke fascisten zijn het Kwaad.

Zeurders | 13-12-21 | 18:29

Echte transgenders spelen helemaal geen rol in deze agressieve stroming die 'transfobie' etc. schreeuwbekt. Echte transgenders hebben een heel lang en moeilijk proces doorgemaakt en zijn blij als ze uiteindelijk hun bestemming gevonden hebben. Het is nou niet iets wat ze van de daken willen schreeuwen. Wie wel "transfoob!!!" etc. gilt zijn de 'queers', relnichten en figuren die geestelijk in de war zijn. Die willen dat ze hun 'act' 24 uur per dag kunnen spelen en iedereen daar maar in moet meegaan. Mannen die zeggen 'transvrouw' te zijn, maar dat probleem met typisch mannelijke agressie en geweld oplossen....

Grachus | 13-12-21 | 17:45 | 5

@Stuffed Human | 13-12-21 | 17:50: Verschillende vormen correct. Daar waar het fysiek wordt is het het mannelijke.

Grachus | 13-12-21 | 18:21

@Schoorsteenveger | 13-12-21 | 17:54: Nee je hebt echte transgenders en relnichten die zich als 'trans' willen identificeren en iedereen die dat in twijfel trekt wel een lesje zullen leren.

Grachus | 13-12-21 | 18:23
▼ 2 antwoorden verborgen

Zo grappig, JKR heeft er echt alles aan gedaan om de nodige diversiteit in haar roomblanke Harry Potter universum te sneaken. Dumbledore zou homo zijn, Hermione had volgens haar ook best zwart kunnen zijn, en er zouden ook joodse leerlingen op Hogwarts rondlopen. Maar helaas, nu is ze alsnog persona non grata op haar eigen feestje. Voor de woke maffia is het namelijk nooit woke genoeg en is er altijd wel een reden om je gekwetst te voelen. Persoonlijk denk ik dat de Harry Potter franchise zo geliefd is omdat het vooral niet woke is.

Stijlicoon | 13-12-21 | 15:56 | 1

De tovenaarsleerling in Goethes ballade riep het al:

Die ich rief, die Geister
Werd ich nun nicht los!

Argyronauta | 13-12-21 | 19:10

Je kunt proberen de natuur te negeren wat je wilt door allemaal kunstmatige grepen toe te passen en wereldvreemde constructies op te tuigen, maar dat betekent nog niet dat je gelijk hebt of van de natuur 'gewonnen' hebt. Als je dan ook nog tegenstanders en mensen die gewoon vraagtekens zetten bij je hele moeilijke verhaal ook nog met de dood bedreigt, dan zou je hele club eigenlijk als een sekte, cult of terroristische organisatie moeten worden aangemerkt. Dat je iedereen die het met je oneens is letterlijk de dood injaagt en daarmee monddood maakt betekent nog steeds niet dat je gelijk hebt of wat dan ook 'gewonnen' hebt.
Het zou fijn zijn als dat militante woke gedoe eens op zou houden, het gaat echt nergens meer over.

Jessinator | 13-12-21 | 15:19

TERF hier. Een transvrouw is een transvrouw en geen vrouw. Zoals Ben Shapiro zei: ik zou graag basketballer willen zijn, maar ben maar een kleine jood. Er zijn gewoon beperkingen en de beperking van iemand die medisch van geslacht wisselt is dat dit nooit 100% te verwisselen valt.

Op mijn eigen manier accepteer ik mensen. Ik vind zo’n Miss Tutorials echt een topper. Ik hoop dat ze veilig en gelukkig is en dat wie ze is niet tot onveiligheid zou mogen leiden. Tegelijkertijd moeten mensen uit het LGTBQ+ spectrum accepteren dat de samenleving niet geoptimaliseerd ingericht kan worden zonder dat de samenleving suboptimaal wordt voor anderen.
Net zoals een samenleving rolstoelvriendelijk is, maar je nog steeds niet de GR20 kan rolstoelen of je met hetzelfde gemak een oude kerkklokkentoren kan bezoeken.
Als mensen met een rolstoel net zo zouden zijn als LGTBQ’ers, dan zouden alle plaatsen die niet toegankelijk zijn voor mensen met een rolstoel afgebroken of verboden moeten worden.

Dr.Platypus | 13-12-21 | 15:02

Ik identificeer mijzelf als transfoob.

frickY | 13-12-21 | 14:50 | 3

Ik mijzelf als super straight, ik zou zo'n tranny nog niet met een tang willen aanraken. Trans disgust dus.

Mariner | 13-12-21 | 15:34

@Mariner | 13-12-21 | 15:34: maar dat mag dus niet. Als je het per ongeluk toch aanraakt en je dan bedenkt, ben je mooi de Sjaak.

NUik | 13-12-21 | 19:38

Het conflict zit ingebakken in de niet weg te poetsen inconsequenties van Crtitical Theory. De revolutie is daarmee uiters instabiel geworden.
Het feminisme is gebouwd op de vooronderstelling dat er een verschil is tussen mannen en vrouwen, en dat de vrouwen door de mannen stelselmatig worden onderdrukt. De strijd van het feminisme is dan ook een strijd die erop gericht is de positie van vrouwen in een mannen wereld te verbeteren, en die strijd houdt acuut op een strijd te zijn als je het verschil tussen man en vrouw opheft. Dat is het hoofdargument dat J.K. Rowling, en zij niet alleen, naar voren schuift. Als je het onderscheid tussen vrouw en man wegrelativeert, dan is er geen feministische strijd meer. Een vrouw moet als vrouw en een man als man geïdentificeerd kunnen worden om überhaupt de samenleving aan te kunnen spreken op het systematisch discrimineren van vrouwen. Hetzelfde geldt voor homo's en lesbo's. Je kunt je pas definiëren als homo als je vooronderstelt dat er twee geslachten bestaan en dat jij 'valt' op het geslacht waar je ook jezelf toe rekent. Het hele onderscheid tussen homoseksueel en heteroseksueel valt of staat met het accepteren van het onderscheid tussen man en vrouw. De homobeweging kan zich enkel afzetten tegen een hetero-maatschappij als in beginsel dat onderscheid wordt onderschreven. En in het racismedebat speelt iets soortgelijks. Dat je als zwarte, pardon als Zwarte, gediscrimineerd wordt door de blanke, pardon de witte, kun je enkel beweren als je vooronderstelt dat je de een als zwart en de ander als blank kunt identificeren. Er moet een rassen-onderscheid zijn, want anders kan er geen sprake zijn van racisme.
Dus, voor vrouwen, homo's, lesbo's en POC's geldt dat hun strijd is gebaseerd op een eigenschap die aan hen kleeft, hun geslacht, hun geaardheid, hun huidskleur, en dat wanneer die eigenschap er niet zou zijn of als niet relevant wordt gezien er ook niets meer overblijft om voor te strijden.
"Ja, maar zijn wij in zekere zin niet allen vrouw?" is niet wat een feministe wil horen als ze strijdt voor gelijke lonen voor vrouwen en mannen.
"Ja, maar zijn wij niet allemaal homo?" is ook niet wat de gay activist wil horen. Die wil zich als gay blijven onderscheiden van enge cis-gender mannen en die engerds als vijand blijven zien.
"Ja, maar zij wij niet allemaal lesbisch?" klinkt de activistische lesbo ook niet als muziek in de oren. Zij wil zich juist af kunnen zetten tegen hetero-vrouwtjes.
"Ja, maar zijn wij niet allemaal een beetje zwart?" is vloeken in de kerk der Wokies, wordt ervaren als racisme pur sang, want de zwarte wil het zwart zijn voor zichzelf behouden, want als huidsleur niet meer relevant is, is hij zijn positie als systematisch onderdrukte kwijt.
Welnu, de trans activists gooien met hun ideologie roet in het eten van alle vovenstaande activisten. Want zij beroepen zich niet op de een of andere onvervreemdbare eigenschap die aan hen kleeft, integendeel, zij zeggen dat zij gediscrimineerd worden en onderdrukt vanwegen datgene wat zij wensen te zijn. Niet dat ze tot een bepaalde groep behoren is wat hen bindt in de strijd, nee, dat zij het behoren tot een groep, welke groep dan ook, voor zich opeisen is waarom zij zich achtergesteld voelen. De trans is niet "an sich" een slachtoffer, zoals de vrouw, de homo, de lesbo of de POC, nee, de trans wordt slachtoffer wanneer hij of zij zich lid verklaart van een groep waartoe hij of zij in eerste instantie niet toe behoort. De trans wenst te behoren tot een andere groep, de trans heeft zich losgemaakt van ingebakken, aangeboren eigenschappen, de trans kiest en voelt zich onderdrukt wanneer die keuze door de samenleving niet als vanzelf wordt geaccepteerd.
De trans zegt hardop wat de feminist, de homo, de lesbo, de POC niet wil horen, namelijk dat alles relatief is, ook het vrouw zijn, het homo zijn, het lesbo zijn, het zwart zijn. Het revolutionaire van de trans is het hyperrelativisme dat de uitgangspunten van veel andere zich revolutionair voelende groeperingen onderuit schoffelt. De trans eist daarmee alles voor zich op, en vernietigt daarmee de fundamenten van de andere groeperingen. Het scherpst tekent zich tdit conflict al tussen trans people en POC's. Trans race is uit den boze, is het ergste wat je kunt willen, maar tegelijkertijd het logische gevolg van het relativeren. Als je je als man vrouw kunt voelen, waarom kun je je dan als blanke niet zwart voelen? En eisen dat je je net zo onderdrukt mag voelen als een zwarte, pardon een Zwarte?
Binnen de letterbakkers zie je op subtieler niveau ook van dit soort onoverbrugbare tegenstellingen die tot schermutselingen leiden. Zo heb je de hilarische strijd tussen non-binaries en lesbo's rond de vraag of je als non-binary person een "authentic lesbian experience" kunt hebben tijdens een orgasme. Daarachter speelt, zoals overal hier, de vraag wie hier wie de beurt mag geven, wie de macht heeft en wie die macht op mag eiden. De non-binaries eisen hier het recht op om als échte lesbo te boek te kunnen staan en daarmee toegang te ghebben tot alles waar de lesbo toegang toe heeft.
Ergo, het draait om macht, het zijn machtsspelletjes. Onze taal, ons begrippenkader wordt daartoe willens en wetens misbruikt, ontdaan van zin en betekenis. Maar, zoals gezegd, het systeem is instabiel, het is inmiddels bezig ook en vooral zichzelf te ontmantelen.

Schoorsteenveger | 13-12-21 | 14:47 | 10

@Schoorsteenveger | 13-12-21 | 17:04:
marxisten, net als mohammedanen, zullen de aarde niet erven. Daar kan een ieder rustig vanuit gaan. En dat is een schrale troost?

De aarde gaat geërfd worden door enkele multi miljardair families met daaronder een kaste van multi miljoenairs en daaronder een kaste van slippendragers.

Het gros zal rond de armoedegrens leven, gechipped en levend in een pod levend op een rantsoen van kommetjes insecten. Ja, ook de mohammedanen en marxisten.

Graaf_van_Hogendorp | 13-12-21 | 18:31

@Graaf_van_Hogendorp | 13-12-21 | 18:31:
Da's echt een vrolijk toekomstbeeld moet ik zeggen. Krijgt Fukuyama dan toch min of meer gelijk? Geen opstand der horden meer?

Schoorsteenveger | 13-12-21 | 19:46
▼ 7 antwoorden verborgen

Binnenkort de eerste rechtmatige claims van mannen die zichzelf identificeren als vrouw en aanspraak maken op typische vrouwendingen. De dameskleedkamer. Het vrouwenquotum. De vrouwenavond in de sauna. Het opvanghuis. Voorrang in de reddingboot. Alle vrouwensporten. Eens kijken hoe lang het duurt voordat woke de hele vrouwenbeweging tegen zich in het harnas heeft gejaagd.

Beste_Landgenoten | 13-12-21 | 14:39 | 2

Als ik als man naar bed kan gaan en als vrouw op kan staan lijkt mij het ook mogelijk dat ik de opa van Max Verstappen ben

van den Bos | 13-12-21 | 14:49

De Tweede Kamer gaat binnenkort stemmen over een nieuwe wet op zelfidentificatie. Volgens mij zien de meeste partijen er ook helemaal geen probleem in dat iedereen dan zonder doktersverklaring officieel van geslacht mag veranderen. Dus ja, het worden gouden tijden voor viezeriken, valsspelers en ander gespuis.

BoerMetKool | 13-12-21 | 17:31

Het enige wat je kunt doen is strijders en meeheulers van de wokegekte laten vallen. Dan geen Nivea, dan geen stem meer op Groenlinks. De woordenstrijd aangaan met vrienden die nog geen letter tegenwerping pikken heeft geen zin. Zoek betere vrienden. Zoek andere activiteiten, merken, winkels, en ga maar door. Vechten tegen of praten/discusiëren over woke kun je als simpele burger beter laten. Je moet het stil en slim uit je leven bannen, want overal luisteren bepaalde lieden met je mee èn ze nemen wraak èn ze zeggen het voort. Ik ken mensen die er slachtoffer van werden. Zeg ook niets op sollicitaties of gesprekken met bedrijven of overheden, of op je werk of hobbyclub. Doe bij veranderingen net alsof je het anders opvat dan ze bedoelen en werk gedeeltelijk mee vol enthousiasme. (Moet dat kerstpakket diverser? Dan uiteraard veganistisch, hè, geen halal zoals er geblèrt wordt.) Het is gewoon geen onderwerp. Negeer uitlokkingen want je moet bij veel mensen je kenbaar maken wat voor eentje jij er bent. Ze hoeven jouw meningen niet te kennen. Dan wordt het hun frustratie omdat je nergens op in gaat ipv de jouwe omdat je afgebekt werd.

zeurmachine | 13-12-21 | 14:37 | 4

@Jezus_Boeddha | 13-12-21 | 14:39: Nein. Beter lezen. Je moet die lui van je af houden want ze léven van de strijd en het oeverloze gezwam. Er mee praten is zinloos.

zeurmachine | 13-12-21 | 14:50

Gewoon uitlachen helpt ook.
Afstappen van merkproducten die wokegezeik ondersteunen geeft genoegdoening en spaart geld uit.
Persoonlijk ben ik na de VI -Akwasie rel afgestapt van Gillette scheermesjes : merkloze meuk is 3 keer goedkoper, scheert beter en gaat langer mee !

Zorc | 13-12-21 | 15:53

Het grote probleem is dat er een paar kleine zeer luidruchtige actiegroeperingen zijn, veelal gesubsidieerd, die politici en ambtenaren meekrijgen, omdat die laatste willen deugen en een volkomen misplaatste perceptie hebben over in hoeverre 'het leeft' bij de bevolking. Kun je wel niets doen, maar het gaat toch door. Altijd jezelf er aan onttrekken en waar mogelijk saboteren.

Grachus | 13-12-21 | 17:58
▼ 1 antwoord verborgen

De witte Europeanen weten van gekkigheid en volkomen decadentie niet meer wat ze nu weer zullen verzinnen. Grote niet-Westerse beschavingen wachten lachend af tot het woke anti-discriminatie kaartenhuis hier in elkaar dondert.

Rest In Privacy | 13-12-21 | 14:37 | 2

Gelul waait allemaal over uit links Amerika

van den Bos | 13-12-21 | 14:58

Een paar jaartjes hyperinflatie en oorlogsdreiging zal ons verlossen van deze gekte.

poppelepee | 13-12-21 | 17:05

Alstublieft niet klagen. Doe iets soortgelijks terug als het je niet valt. Zo gaat het toch in een oorlog? Of leer van de Taliban, ofzo.

HogeNood | 13-12-21 | 14:07

Arme JK Rowling. Probeerde zo goed de policor socjus idpol lijn aan te houden. Noemde iedereen een rassies die geen """vluchteling""" in 2015 in huis nam (zelf nam ze niemand op ondanks dat ze meerdere villa's bezit). Maakte bijna elk karakter in Harry Potter gay tot groot genoegen van LGBTABCDEFGHITAFLNMEJVNSEOIJV++++

Maar 1 laf tweetje liken van een nieuwsbericht over een biologe die had gewaagd te zeggen dat er inderdaad maar 2 geslachten zijn biologisch gezien en daarvoor ontslagen werd, en ze is nu de grote Satan van trannyland. Haar boeken verbrand, haar socials bedolven onder bedreigingen en waarschijnlijk kan ze nergens publiekelijk optreden zonder lastig gevallen te worden "vrouwelijke" activisten.

Ach ja. But she's laughing all the way to the bank. Dezelfde activisten die nu haar bedreigen hadden haar boeken en dvds al gekocht. Ze heeft je geld al luitjes. Ze heeft f*ck you money dankzij jullie... dat is best een grappige gedachte eigenlijk.

Graaf_van_Hogendorp | 13-12-21 | 13:58 | 1

Ik heb vele kwaliteiten van dickchicks op de duistere hoekjes van het internet gezien, maar gevoel voor humor of relativeringsvermogen zat er nooit bij.

Zeddegeizot | 13-12-21 | 17:37

Business idee... schrijf het voltallige eerste van PEC Zwolle in voor de vrouwen competitie volgend seizoen. Eredivisie gegarandeerd en waarschijnlijk ook Europees voetbal.

fail | 13-12-21 | 13:53 | 2

Er is een Amerikaanse "vrouw" die onlangs het scorebord domineerde met zwemmen. Neemt sinds 1 jaar HRT (of hoe dat spul ook heet) en is daarom officieel vrouw(?) waarbij ze klaagde(!) dat zij voelde dat ze kracht miste sinds haar behandeling. Toch verslaat ze haar concurrentie met 38sec(!) op een van de afstanden.

Vrouwensporten gaan gecancelled worden en alle feministen zijn hier schuldig aan door mee te lopen met de tranny beweging in hun strijd tegen de evil white cis male patriarchy. Want biologische vrouwen bij de mannensporten is een veel minder groot probleem dan andersom.

Maar ja als je als feminist daar wat van zegt dan krijg je dus een JK Rowling behandeling. En itt haar hebben de meeste feministen geen f*ck you money als ze ontslagen worden.

Graaf_van_Hogendorp | 13-12-21 | 14:03

Zeg maar gewoon zwaar favoriet voor alles wat er te winnen valt. Dat verschil is gewoon enorm

JanFTE | 13-12-21 | 14:22

Vanaf nu is iedereen een individu met een navel. Klaar.

LoesjeP | 13-12-21 | 13:33 | 4

En hoe zit het dan met Adam en Eva? Hadden die nou wel of geen navel?

Argyronauta | 13-12-21 | 17:54

Die Tränen greiser Kinderschar
Ich zieh sie auf ein weißes Haar
Werf in die Luft die nasse Kette
Und wünsch mir, dass ich eine Mutter hätte
Keine Sonne die mir scheint
Keine Brust hat Milch geweint
In meiner Kehle steckt ein Schlauch
Hab keinen Nabel auf dem Bauch

Rammstein - Mutter
www.youtube.com/watch?v=gNdnVVHfseA

Stijlloser_from_NL | 13-12-21 | 20:01
▼ 1 antwoord verborgen

Het is een ongelijke strijd. Kamp woke krijgt een podium in de linkse kranten, televisie, bij schijnheilige politici, bij Silly Sil, Frenske (he/him) en de VN.
Anti-woke kan alleen maar digitaal kringrukken in de reaguurderspanelen.

Zeddegeizot | 13-12-21 | 13:31

Wel handig; Je roept dat je vrouw bent zodat je onbeperkt kan gluren in de dameskleedkamers. Wie doet je wat?

Weerduivel | 13-12-21 | 13:18

Enige tijd geleden stond er een artikel over een transman die geboren was als vrouw. Hij had een relatie met een andere man. Samen kregen zij een kind. Hij, de zwangere, vond het onbegrijpelijk dat hij 'telkens zijn situatie moest uitleggen'. En dat vind ik nu onbegrijpelijk.

Weerduivel | 13-12-21 | 13:16

Freaks of nature…… waar hebben we het nou eigenlijk over, nog steeds geen kabinet dat weer kan vallen is veel belangrijker

Habe das Gewust | 13-12-21 | 13:12

Ik identificeer me als transgender bipolair gestoorde aggressieve Klingon. Maar ik heb me aangemeld voor een transitie naar een seksloze Vulcan met drie tieten. Dat lijkt me toch wat rustiger. Ik leef mee met jullie op Aarde, omdat jullie kneitergek zijn daar.

Nivelleermarionet | 13-12-21 | 13:03 | 2

LLAP!

Acidstain | 13-12-21 | 13:54

Je bent nog vergeten te vermelden dat je er recht op hebt dat het allemaal door de maatschappij betaald wordt voor je. Weet je wel wat drie tieten kosten ?

CeesCloosd | 13-12-21 | 15:04

Heb je net iemand verkracht, word je gemisgendered in het politiedossier. Gelukkig stopt deze mensonterende transfobie hier.

Selassie | 13-12-21 | 13:02

De (linkse) wokegemeenschap kan niet omgaan met andersdenkenden. Voorbeeld na voorbeeld zien we. Intolerantie ten top. En hypocriet.

Hommel | 13-12-21 | 12:58 | 1

Westerse decadentie.

Rest In Privacy | 13-12-21 | 14:38

Ik identificeer mij op seksueel gebied als reaguurder
Waar is mijn voorkeurbehandeling?

Wc-kip | 13-12-21 | 12:57 | 2

Dat kun je niet bewijzen, Wc-kip, je hebt geen kroontje dus sta je niet als reaguurder geregistreerd.

aamert | 13-12-21 | 13:25

Verander in ieder geval je naam in hen of haan. Wel zo duidelijk. Toktok.

Acidstain | 13-12-21 | 13:46

J.K. Rowling niet uitgenodigd op reüniefeestje Harrie Potter. Beschamend want dat kliekje heeft alles aan haar boeken te danken. Wat ben je laag gezonken als je de mening van giftige transactivisten boven je ontdekster stelt. Overigens is verkrachting nog steeds verkrachting of dat nu door man of vrouw gebeurt. Het is ongewenst binnendringen in het lichaam van een ander. Zou voor de strafmaat niks moeten uitmaken.

Toos Bevergeil | 13-12-21 | 12:55 | 3

Ik denk dat de daders hopen dat ze met minder straf wegkomen als zij roepen dat zij vrouw zijn

Weerduivel | 13-12-21 | 13:17

J.K. Rowling is niet de ontdekster van de acteurs. Het is zeker beschamend dat niemand van hen zijn aanwezigheid heeft ingetrokken. Ik zou mijzelf niet recht in de ogen kunnen kijken.

Grachus | 13-12-21 | 18:05

Uitkeringen en subsidies stopzetten, moeten ze allemaal aan de slag en is er geen tijd voor dit gelul. Doet mij aan het gezever van mevrouw Siemons denken

P. Breidel | 13-12-21 | 12:55

Misschien moet het qua sport gewoon om je biologie gaan. Daarin zit natuurlijke variatie, zoals onlangs die atlete die er erg mannelijk uitzag en veel testosteron had.
Mensen die echt van gender veranderd zijn moeten maar in een aparte groep.

letopuwzaak | 13-12-21 | 12:54 | 4

@mr_awesome | 13-12-21 | 12:58:
Maar die hebben hormoonbehandelingen ondergaan, dus ingegrepen in hun biologische geslacht. Waardoor spiermassa is afgenomen of juist toegenomen. Ik bedenk maar wat, het interesseert me eigenlijk weinig.

letopuwzaak | 13-12-21 | 13:08

Maar dat is zo zielig voor die 0.2%

fail | 13-12-21 | 13:58

@letopuwzaak | 13-12-21 | 13:08: In het geval van vrouw naar man geldt dat. Die vrouw heeft door de hormonen (doping) een voordeel t.o.v. haar oorspronkelijke sexe. De man heeft juist een nadeel t.o.v. oorspronkelijke sexe. Echter, zij die hij was heeft zoveel natuurlijk voordeel dat het biologisch volstrekt oneerlijk is om die aan de vrouwencompetitie te laten meedoen. Als je dit toestaat is binnen nu en 25 jaar elk vrouwen wereldrecord in handen van een zij die hij was. Met uitzondering van ballet.

Grachus | 13-12-21 | 18:09
▼ 1 antwoord verborgen

Het intimideren, monddood maken, carrières en levens kapot maken, bedreigen, terroriseren, het categorisch uit- en buitensluiten van alles en iedereen die een andere mening heeft.

In de hoop , nee, vaak in de wetenschap dat die ander zich vrijwel altijd murw geslagen stil zal houden.

En veelal zonder enige serieuze repercussies en protesten komen ze ermee weg., keer op keer en steeds vaker.

Want deze terreur wordt grootschalig en wereldwijd stilzwijgend gedoogd en getolereerd door hen die zelf intens bang zijn het volgende slachtoffer te worden van dit hongerige verslindende monster.

Hysterie, achterlijkheid, blinde haat, onderdrukking en verkrachting en vernietiging van (biologische) feiten en wetenschap.

Al vaker gesignaleerd in de geschiedenis der mensheid, dit maal gevat in een WOKE alfabet jasje.

Dr.Mabuse | 13-12-21 | 12:51 | 5

Kortom het gevaar zit in de grote minderheid

metdedag | 13-12-21 | 13:16
▼ 2 antwoorden verborgen

Kan ik als TEMCP ( transgender exclusieve male chauvinist pig ) ook een eigen toilet krijgen ?

Zorc | 13-12-21 | 12:49 | 1

met trog, gevuld met Poet kaviaar?

nobodiesunmighty | 13-12-21 | 12:51

Ik zie een 8-jarig mannetje ergens op het platteland in een sloot springen. Jij wilt toch boer worden? Ja, en zwemster!

Jaren later werd Pieter Lia en zwom zij alle mensen die menstrueren op een hoop. LHBT-pindakaas van Calvé, wie is er geen vrouw mee geworden?

Zoontzettendklaarmee | 13-12-21 | 12:45

Rowling was/is zelf een linkse superdeuger maar ze wordt nu verslonden door de linkse übderdeugers. Dat is op zich ook wel weer fascinerend.

yeps | 13-12-21 | 12:37 | 5

@Schoorsteenveger | 13-12-21 | 12:46: Ik durf te beweren dat het wel degelijk om linkse superdeugers gaat aangezien de bereigingen toch altijd vanuit 1 kant lijken te komen.

IslamPislam | 13-12-21 | 12:52

@mr_awesome | 13-12-21 | 12:51: groepspsychosen is van alle tijden. Strijd en dood zal leiden tot desilussie en gedragscorrectie en weer een doorschieten naar de andere kant. Op en neer, heen en weer...

nobodiesunmighty | 13-12-21 | 12:53

@nobodiesunmighty | 13-12-21 | 12:53: Ben ik niet met u eens. De andere kant (naja de minder extremen) is veel vaker van de doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, en gaat over tot de orde van de dag. Ik zie de mensen die (laten we er voor het gemak een partij aan hangen met alle risico's van dien) JA21 stemmen niet snel anderen de maat nemen. Laats staan in het openbaar anderen lastig vallen met hun mening.

mr_awesome | 13-12-21 | 12:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Transgenderbeweging = ware vrouwenhaat. Iets anders kan ik er helaas na lang nadenken, veel over lezen en praten, niet van maken. Als het eruit ziet als een eend, kwaakt als een eend en loopt als een eend, dan is het een eend.

CupDCake | 13-12-21 | 12:35 | 4

Zolang (biologische) vrouwen het wel best vinden, en bijna allemaal door Nikkie de Jager opgemaakt willen worden (terwijl diezelfde Nikkie een Televizier-ster van een biologische vrouw wegkaapt), zal het nog wel even doorsudderen.

Festen | 13-12-21 | 12:50

@Festen | 13-12-21 | 12:50: Woke máákt meer kapot dan je lief is, dat kun je 100x tegen mensen zeggen, maar ze snappen het pas als ze het zelf meemaken of hebben gezien dat het iemand raakt die zij als *goed genoeg* hebben bestempeld.

Tot die tijd willen ze meedeugen.

mr_awesome | 13-12-21 | 12:54

@Festen | 13-12-21 | 12:50: Gelul zij lijkt mij eerlijk,het gaat meer om die behaarde mannen die wel hun lul houden ook hun borsten vergroten ,een baby adopteren en dan in bed liggen en de baby een behaarde borst in de mond duwen waar niets uit komt en daar dan videootjes van maken je reinste horrorfilms

van den Bos | 13-12-21 | 15:07
▼ 1 antwoord verborgen

Wel een goed idee van JK om dit soort tweets steeds te beginnen met de leus van de Partij. Moeten we ook doen, eigenlijk. Met Cartago is dat ook gelukt.

ParadiseLost | 13-12-21 | 12:34

Wij zijn zoogdieren met wat verbeterde hersenen.
Er zijn alleen mannelijke en vrouwelijke zoogdieren en een klein percentage daarvan heeft wat afwijkende seksuele voorkeuren.
Ook bestaan er wel eens heel kleine afwijkingen in het geslacht.
Allemaal marginaal en niks zeggend.
De mens kan echter iets beredeneren en maakt daar gebruik of misbruik van.
Meer is dit gedoe niet.

pejoar | 13-12-21 | 12:31 | 1

zoiets inderdaad.

nobodiesunmighty | 13-12-21 | 12:54

Chicks with Dicks gone wrong.

Naall | 13-12-21 | 12:30

Er zijn twee genders: man, en vrouw. En enkele gevallen met wat moeilijkere chromosomen.

Er zijn verschillende seksuele geaardheden, ook prima, voor zover legaal.

Maar 112 gender identiteiten? Daar ga ik geen aandacht aan schenken, dat moet de psychiatrie maar doen.
dudeasks.com/how-many-genders-are-the...

Frau_Ferkel | 13-12-21 | 12:29 | 2

Frau Foob!

horsteknots | 13-12-21 | 12:46

Ja, bij 88 haakte ik ook af.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 12:58

Ik vind travestiet ook te vrouwelijk klinken. Zou eigenlijk travesklabanus moeten zijn.

Kaal-dik-en-lelijk | 13-12-21 | 12:28

Ik kan gewoon nog steeds niet geloven hoe gestoord de wereld de laatste paar jaar is geworden. Ik heb geen woorden voor de grenzeloze achterlijkheid. Het wordt écht tijd dat juist de "stille middenlaag", mensen die wél kunnen nadenken, zich distantieert van de pure giftige haatbom die de woke-/cancelcultuur is. Zónder veroordeling richting gay, trans of andere vormen van mens zijn. Maar dit gaat daar allang niet meer over. Word wakker, het heeft NIETS met naastenliefde te maken, het is haat, anarchie en totale gestoordheid. Mensen zitten te speuren naar complottheorieën als het gaat om overheid, inentingen en andere zaken, maar hier(!) wordt de strijd gevoerd. Het gaat écht verkeerd als we deze beweging zn gang laten gaan.

CoffeeDick | 13-12-21 | 12:28 | 1

Hele goede tegel dit, geeft precies weer hoe ik deze beweging ervaar. Kan ook nauwelijks geloven wat hier gebeurd. Komt ook omdat ik geen mensen ken in mijn directe omgeving, die er zulke bizarre gedachten op na houden. Ik zie het gedachtegoed van deze beweging als iets psychisch ongezonds en zelfs gevaarlijks. En als je dan bedenkt dat deze mensen zichzelf zien als "wakker".

lezeres | 13-12-21 | 14:57
-weggejorist-
Shadow112 | 13-12-21 | 12:25 | 3

Ik ben de Ongeborene Kipkroket. Dat ben ik.
Vrienden noemen mij: "Ongeboren Kipkroket".
Zo ga ik door mijn leven.

nobodiesunmighty | 13-12-21 | 12:25 | 3

Je mag er wezen ongeboren kipkroket; Lets hug! (niet te hard want met mijn postuur breek ik misschien je krokante buitenkantje).

Kaal-dik-en-lelijk | 13-12-21 | 12:32

En dan volgt nu een verkeersbericht. Op de snelweg is een woke-rijder gesignaleerd. Geef geen lichtsignalen maar draai om en rij in dezelfde richting.

Tiscali-2 | 13-12-21 | 12:24

Een M2: dan moet je als activist een wel heel erg stevige plaat voor je kop hebben.

Hetkanverkeren | 13-12-21 | 12:21

Je wordt als man of vrouw geboren, de rest zit tussen de oren. Kan zo op een toilettegel geplakt worden.

Zoelense Hobbyboer | 13-12-21 | 12:20 | 2

Als zit het in je genen,
wat je bent zit niet alleen tussen je benen.

AdvocatusDiaboli | 13-12-21 | 12:51

stel een V wordt M en een andere M wordt V, goed maar stel nu dat nieuwe M die nieuwe V verkracht. Is dat dan nog strafbaar?

peter de groote | 13-12-21 | 12:19 | 4

Verkrachting door een V heet gewoon wilde sex.

Rest In Privacy | 13-12-21 | 12:32

Gender is helemaal niet relevant.
Geweld is geweld.

AdvocatusDiaboli | 13-12-21 | 12:56
▼ 1 antwoord verborgen

Ik mis mr Natural.

horsteknots | 13-12-21 | 12:18 | 4


Ik neem het even voor hem waar terwijl hij even nieuwe inspiratie aan het opdoen is:

-er is in de hele wereld niets dommer,
dan een ladyboy met maatje komkommer-

King of the Oneliner | 13-12-21 | 12:24

@King of the Oneliner | 13-12-21 | 12:24:
Dank voor de lach!

Louter Leuter | 13-12-21 | 12:52

@Louter Leuter | 13-12-21 | 12:52: ja, graag gedaan hoor

King of the Oneliner | 13-12-21 | 13:30
▼ 1 antwoord verborgen

Als lesbisch feministe was Arielle Scarcella behoorlijk activistisch op de destijds nog jonge social mediaplatformen. Maar met de opkomst van het SJW-gedram werd ze meer en meer contra-woke. Heerlijke vlogs:
www.youtube.com/c/arielle

Elke revolutie vreet z'n eigen kinderen op en geeft voeding aan de contrarevolutie. We moeten het alleen volhouden en mensen als Rowling, Scarcella, Bret Weinstein etc etc blijvend in het licht houden.

Organische evolutie | 13-12-21 | 12:17

Rowling was in het verleden zelf ook niet vies van wat virtue signalling. Het is een bosbrand waarvan ze zelf het eerste peukje in het gras heeft gegooid. Desondanks kan ik deze actie van haar wel waarderen.

IslamPislam | 13-12-21 | 12:16


Transen zijn een soort seksuele autisten, ze willen de hele wereld aanpassen aan hun specifieke afwijking/wereldbeeld.

There, I said it.

King of the Oneliner | 13-12-21 | 12:16 | 4

@Sitting_targets | 13-12-21 | 12:27: Transgenders worden voor het karretje gespannen van de Woke-extremisten. Dat is het ware slachtofferschap waarmee zij geconfronteerd worden.

poppelepee | 13-12-21 | 12:40

@Sitting_targets | 13-12-21 | 12:27: Een bewonderenswaardige insteek. Moet helaas KOTO gelijk geven dat transen autistisch zijn: altijd gezeik over hun vrouw zijn, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Otto Normal | 13-12-21 | 13:04
▼ 1 antwoord verborgen

Mensen met zulks radicaal gedachtegoed mag geadviseerd worden een 12v accu te bemachtigen. Vervolgens bevestig de accuklem op de plus-pool (doorgaans een rode kabel / aansluiting) en vervolgens aan de linker oorlel. - Bevestig hierna de accuklem op de min-pool (doorgaans is dit een zwarte kabel / aansluiting).

Nederlanddraaitdoor | 13-12-21 | 12:15 | 1

Plaats deze vervolgens op de rechter oorlel. Bam, hersentjes weer ge-reset.

Nederlanddraaitdoor | 13-12-21 | 12:17

Ik denk dat die militante transgenders vrouwenhaters zijn, uit jaloezie en rancune omdat ze zelf geen vrouw zijn. Feitelijk is wat ze doen vrouwenonderdrukking door mannen.

Tempolier | 13-12-21 | 12:15 | 1

Een soort van penisnijd dus

banana moeskoerie | 13-12-21 | 12:52

Het maakt werkelijk geen moer uit wat iemand is qua gender qua lichaam, qua identiteit, hoe dat je wil laten zien of niet, waar je op valt.
Al die vakjes.

Het enige dat telt is hoe mensen met elkaar omgaan.

Zeker beter een schat van een vrouw met een piemol die normaal is (wen er maar aan als dat nog nodig is) en normaal doet
dan een respectloze egocentrische ijdele macho met een grote waffel die onverschillig is naar anderen zoals een Berlusconi of een Bolsonaro of dat soort 'mooie meneren' met een stropdas, die wel netjes in de zelfbedachte vakjes passen maar intussen hun eigen mensen leechen en of laten barsten. Wat je tussen de lakens wil vasthouden zoek je maar lekker zelf uit.

De 'echte mannen' en 'echte vrouwen' hoeven zich ook geen zorgen te maken. Transgenders zijn maar 0.6%.

Er is niets aan de hand met transgenders. Je wordt alleen wel een beetje moe van al die op emotie geilende media-aandacht af en toe. Die maken het afwijkend en bijzonder. Zou het niet moeten zijn.

AdvocatusDiaboli | 13-12-21 | 12:14 | 4

@MadSeason | 13-12-21 | 12:23:
Sport dat is wel een ding inderdaad. Maar dat staat los van of je transgenders kan accepteren of niet.

Foekje Dillema, nu is er bijvoorbeeld Caster Semenya. Wielrenster Natalie van Gogh is als man geboren.

Maar je kan het ook omdraaien. Die mensen willen lekker sporten. Wat gaan we daarmee doen dan?

AdvocatusDiaboli | 13-12-21 | 12:42

@MadSeason | 13-12-21 | 12:23: 5 jaar is inderdaad wel erg jong. Op die leeftijd gaat het echt alleen nog maar over uiterlijke randverschijnselen, kleding, speelgoed, de groep waar ze zich beter bij voelen, de manier waarop ze behandeld willen worden. Dat staat helemaal los van gender.
Juist door de focus op gender wordt het nog lastiger voor kinderen die zich gedragen als het andere geslacht. Laten we eerst eens normaliseren dat jongens een jurkje aan mogen. En gewoon zich jongen mogen blijven noemen.

Vandeanderekant | 13-12-21 | 13:40
▼ 1 antwoord verborgen

Dat van die Schotse politie verbaast me niet echt. Vrij veel travestieten in dat land.

Kapitein Sjaak Mus | 13-12-21 | 12:11

Ff een paar TRIGGERnometry (talkshow @ YT) aanraders: Meest recente afl. met Posey Parker, Kathleen Stock, en van wat langer geleden Abigail Shrier & Debra Soh.
En zondag aanstaande Julie Bindel! Youtube.com/c/triggerpod

Klompz | 13-12-21 | 12:11

Ik identificeer mij als alien. Ik eis van de zorgverzekeraar dat mijn nek wordt vervangen door de nek van een giraffe en ik wil één tiet midden op mijn rug.

Leptob | 13-12-21 | 12:05 | 5

Alien is niet erg specifiek, u moet wel een sub-subcategorie uitkiezen, anders telt het niet.

Nuchternederland | 13-12-21 | 12:28

@Nuchternederland | 13-12-21 | 12:28: Ik dacht juist dat alien zo ongeveer het meest specifieke was waarmee je zou kunnen identificeren te zijn. Er is precies 0 voorbeelden van.

Mazzelstof | 13-12-21 | 12:37
▼ 2 antwoorden verborgen

Benieuwd of dit soort "vrouwen" met een lul ook naar de vrouwenarts gaan voor hun vrouwenkwaaltjes.

Zwizalletju | 13-12-21 | 12:05 | 1

Artsen staan te popelen om dit soort mensen te 'helpen' en dat is een probleem an sich.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 12:10

De Schotse SNP, de Scottish National Party die vóór onafhankelijkheid zijn en weer in de EU willen (zodat de EU het begrotingstekort aan kan vullen) en vooral erg woke heeft de Schotse politie die opdracht gegeven. Het is de SNP die achter die transfobie aanzit - met vrouwenrechten willen ze niets te maken hebben.

Ik heb niets met JK Rowlings' boeken... helemaal niets... maar ik sta achter haar en Kathleen Stock en en en...

Louter Leuter | 13-12-21 | 12:03 | 7

@drs.Nee | 13-12-21 | 12:08: Tja, Sander Dekker "verwacht" geen misbruik. Deze man leeft onder een steen, verblijft waarschijnlijk in een "safe space"!

lanexx | 13-12-21 | 12:20

@Louter Leuter | 13-12-21 | 12:14: Klopt en er zijn al weer mensen door ‘gecancelled’. Ik wil gewoon lekker pijpen en dat kan dus niet met zo’n trans mevrouw met afgesneden borsten. En die operatief aangenaaide nep penissen die ik wel eens heb gezien (op foto en internet) nodigen nou ook niet echt uit om even lekker op los te gaan.

banana moeskoerie | 13-12-21 | 12:49
▼ 4 antwoorden verborgen

Maatschappelijke ontwrichting, terwijl elders grote legermachten zich opmaken om hele landen te bezetten. Het blijkt te werken.
-
Toch eens kijken hoe al die genderactivisten, Me2-tuinbroeken, huidskleurwappies en transfiguren zich staande houden onder de rigeur van de Communistische Partij van China.

bisbisbis | 13-12-21 | 12:02

Nou nou, je zal er maar druk mee zijn zeg! Met al die kleurtjes en wat er in je broekje zit. Zelfs geen tijd meer om een vak te leren en te gaan werken waarschijnlijk. Agtelukke gladiole!

LoesjeP | 13-12-21 | 12:02

Peacefully intimidate??? Heeft dat tuig enig idee wat ze doen? Zullen we eens een paar 100 boze scnaderende mensen bij ieder van die protestanten voor de deur zetten?!?! Peacefully uiteraard. Eens kijken hoe ze dat zelf ervaren. De muurbloempjes. Kijken of zij zich dan nog veilig voelen in hun eigen huis. Tereur, huisvredebreuk, bedreiging en verstoring van de openbare orde. Sluit ze maar op, en hang ze maar aan de schandpaal. Stelletje deugpolitie terroristen!

Blubberbazooka | 13-12-21 | 12:02 | 5

@Louter Leuter | 13-12-21 | 12:04: I guess. vreedzaam en intimidatie zijn in mijn boekje nou niet bepaald dingen die met elkaar verenigbaar zijn. Hoe krijgt zo iemand het zijn/haar/his/her/him/helicopter/fietspomp strot uit?

Blubberbazooka | 13-12-21 | 12:06

Het zijn types die zichzelf bedreid voelen door nauwelijks waarneembare micro aggressions. Althans dat claimen ze. Zie Sylvana Simons.

JanFTE | 13-12-21 | 12:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik identificeer me al jaren als 20 jarige atleet met killerbody en een grote bos haar. Beetje zoals die reclame met Mark Marie Huijbregts. Ben ook verontwaardigd als ze me geen legitimatie vragen bij de sigarenboer.

Kaal-dik-en-lelijk | 13-12-21 | 12:00 | 2

Doet mij aan de EAV denken:

Ich bin eine Mischung, die ist ziemlich lecker,
aus Albert Einstein und Arnold Schwarzenegger.
Soweit, so gut, doch das Dumme ist nur:
Ich hab Schwarzenegger's Hirn und von Einstein die Figur.

Louter Leuter | 13-12-21 | 12:06

@Louter Leuter | 13-12-21 | 12:06:
Haha.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 12:08

Wij vinden het nog steeds onbegrijpelijk dat een land dat een Goethe, Schiller, Kant etc heeft voortgebracht in staat is geweest om tot nationaalsocialisme te komen. Ik zie dat nu ook in de UK gebeuren. De bakermat van de humor en alle grootheden die het heeft gekend wordt nu ruw kaltgestelt door deze woke activisten. De vraag is waarom? Hoe komen zij aan zoveel macht en waarom gaan de overheid en het bedrijfsleven door de knieën voor deze moderne vorm van nationaal socialisme?

Tiscali-2 | 13-12-21 | 12:00 | 2

Antwoord: Universiteiten. De plaatsen dus waar kritisch denken streng verboden is. Dit is waar de woke-guerilla's worden geïndoctrineerd met de ideologie. De revolutie begint pas.

Mazzelstof | 13-12-21 | 12:11

Woke is gewoon de vervanger van een super-dogmatische versie van het christendom. Het is te vergelijken met een mateloos strenge religie die een andere mening niet toestaat.

Slough | 13-12-21 | 12:18

Gaan de daders dan ook naar de vrouwengevangenis?

zeeman73 | 13-12-21 | 12:00 | 3

Ja, dat is een probleem in de UK.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 12:02

geboortes in vrouwen bajessen is nog nooit zo hoog geweest.

horsteknots | 13-12-21 | 12:04

Uiteindelijk keert de wal het schip. Als de waanzin weer over is dan gaan een heleboel mensen zich flink schamen over dat ze maar laf meelulden met woke en JK niet hebben gesteund.

Rest In Privacy | 13-12-21 | 12:00 | 6

@De Bredaonaar | 13-12-21 | 12:34: Heeft de huidige woke beweging niet het fundament van jaren 60. Hippies toen zijn opleiders van huidige hoogleraren.

metdedag | 13-12-21 | 12:51

@De Bredaonaar | 13-12-21 | 12:34: OK boomer

Rest In Privacy | 13-12-21 | 12:58

@metdedag | 13-12-21 | 12:51: Sterk punt, maar die oude hippies hadden dit nooit bewerkstelligd zonder financiering en een groot opgezet plan van bovenaf. Anderzijds hadden die financiers het weer niet gered zonder de kneedbare grondsoldaten die de oude hippies zijn
@ Sitting_targets, geen Boomer, ben van begin jaren '80, maar zie wel heel duidelijk verschil tussen beide bewegingen.

De Bredaonaar | 13-12-21 | 13:56
▼ 3 antwoorden verborgen

Dus Henk Bres mag zich ook inschrijven voor de Miss Universe-verkiezing, begrijp ik?

Zenzeo | 13-12-21 | 11:58 | 1

Waarom niet? Als ze een beetje woke zijn laten ze haar nog winnen ook.

Mariner | 13-12-21 | 12:06

Vorige week zag ik een stukje van 'First Dates'. Twee bi-vrouwen (overduidelijk) ontmoetten elkaar en een van de eerste vragen was: "wat zijn jouw pronouns?". Alsof je zelf mag kiezen. Was het niet Emile Ratelband die hetzelfde wilde doen met zijn leeftijd? En dat iedereen dat stom vond?

small_town_dude | 13-12-21 | 11:54 | 4

@Joris Beltsin | 13-12-21 | 11:57: Die van mij zijn Gast/Vriend/Gozer, althans dat zeggen mijn vrienden meestal tegen mij.

small_town_dude | 13-12-21 | 12:01

Wat zijn jouw pronouns?

Jouw is ook een voornaamwoord. Did you just assume 'jouw'?

Rest In Privacy | 13-12-21 | 12:02

Wim Kan heeft in het verleden gemeld, dat de kabinetsformatie tussen CDA en PVD A mislukt was, omdat den Uyl van Agt niet wilde aanspreken met "gij". Dus dat met die pronouns is helemaal niet nieuw.

ParadiseLost | 13-12-21 | 12:29
▼ 1 antwoord verborgen

Het is iets wat gewoon niet te begrijpen is.

Zogenaamd activisme om de wereld te verbeteren uitgevoerd met uitsluiting, monddood maken van mensen, verbieden van afwijkende meningen, en het idealiseren en verlangen naar een -bovenal- gewelddádige handhaving van deze zogenaamde 'verheven idealen'.

Vooral dat gebruik van intimidatie en verkapt geweld is werkelijk onbegrijpelijk. Dat is zoiets als iemand een bord haggis met surstromming voor zn neus zetten, en die 'at gunpoint' dat geheel laten opvreten terwijl die persoon na iedere hap moet zeggen dat het het lekkerste is wat die ooit gevreten heeft. En dan concluderen; 'zie je wel, ik wist wel dat ik gelijk had'.

Dutchbeaurouge | 13-12-21 | 11:52

Als tranny word je in het verkeerde lichaam geboren (kun je niks aan doen) maar vrouw-zijn is daarentegen een vrije keuze. Genderwappies.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 11:50

Speelt deze idioterie ook in de dierenwereld? Ken alleen die zeepaardjes die zichzelf voortplanten o.i.d.

Piet Karbiet | 13-12-21 | 11:49 | 8

@Mazzelstof | 13-12-21 | 12:33:
Dat zijn dieren die zich vermommen, als ik het wel heb. Die voelen zich niet vrouw, die doe zich enkel voor als vrouw.

Schoorsteenveger | 13-12-21 | 13:23

@Schoorsteenveger | 13-12-21 | 13:23: Het zal niet zo zijn dat die vogels inderdaad ergens een kleedkast hebben met verschillende verenpakken om aan te trekken. Dus het zal niet zo zijn deze kiekendief transgender is in de zin zoals dat bij mensen gestalte krijgt, maar ze gedragen zich wel echt zoals mensentransgendervrouwtjes, inclusief het aanvallen van andere (echte) vrouwtjes. En dit is, zoals het artikel stelt, moeilijk in te passen in een te naïef evolutionair model. En een extra complicerende factor bij het verklaren is dat dit gedrag bij zo'n aanzienlijk deel van de mannetjes (tot 40%) aanwezig is.

Mazzelstof | 13-12-21 | 16:45

@Mazzelstof | 13-12-21 | 16:45: Males that look like females are common among fish, reptiles and insects, but extremely rare in birds. The only other example is a shorebird called the ruff (Philomachus pugnax). Ruffs breed in groups called leks, and some males mimic females to gain access to real females.
----> Een heleboel van die 'moderne' zelf identificerende TIMs (Trans Identifying Males) stellen dat ze transbian zijn, dus een man die denkt dattie vrouw is en dan heel progressief op vrouwen valt. Vroeger was dat een flauw grapje maar deze gasten zijn bloedserieus. Er is dus een evolutionair voordeel dat ze als trans dichter bij vrouwtjes kunnen komen dan als mislukte man. Soort van #MeToo maar dan anders. Persoonlijk vind ik dat zelfidentificeren prima maar dan ook gelijk ballen en piemeltjes verwijderen. Goed voor de genenpoel. Ik had dat zelf nooit verzonnen maar linkse dramdenkers wel. Blijkbaar. Eugenetica zit niet zo in mijn genen, normaal gesproken.

treintrien | 13-12-21 | 17:29
▼ 5 antwoorden verborgen

The left = A cult.

Steve1234 | 13-12-21 | 11:48 | 1

a Sect.

Grachus | 13-12-21 | 18:16

Die sex offender even op de agenten loslaten en na afloop vragen of ze vinden dat ze zijn verkracht door een man of een vrouw.
Wat een idioterie.

letopuwzaak | 13-12-21 | 11:48

Het absurde is dat er een eenvoudige oplossing is die dan toch niet mag, 2 soorten eigenschappen van een persoon vastleggen, zowel bij arrestatie als in paspoort, 1: de biologische situatie 2: de gewenste identiteit. Biologisch vastleggen is net zo objectief en normaal als iemands hoogte opnemen toch? Of mag je inderdaad ook gaan roepen maar ik voel me 2 meter? Natuurlijk mag iemand er ook voor kiezen dat 2e identiteit veld leeg te laten, zodat 99% van de bevolking weer normaal door kan voordat deze massapsychose begon.

een_mike | 13-12-21 | 11:47 | 1

Ik voel me 2 meter 30 en ik wil een Basketbal contract, nu!

konjodebonjo | 13-12-21 | 11:48

De versplintering. Leve deconstructie.

Duwbak_Linda | 13-12-21 | 11:47 | 1

Eigenlijk begon dit gedonder al bij Pontius Pilatus, met z'n 'Wat is waarheid?'

Duwbak_Linda | 13-12-21 | 12:24

Het doet er ergens ook niet zo veel toe, allicht, hoe een verkrachter zichzelf ziet, als de verkrachter maar achter de tralies zit. Dat wil zeggen, in een vleugel waarvan de gevangenis-directeur heeft besloten dat die daar thuis hoort (en dus niet a priori, of in dit geval: zeker niet, in de vrouwenvleugel).

konjodebonjo | 13-12-21 | 11:45

Bedreigd? Valt daar de dreiging met de voortzetting van Rutte3 ook onder?

dathoujetoch | 13-12-21 | 11:44

Helemaal van God losgerukt.

matrixbluepill | 13-12-21 | 11:42 | 2

God zou ook niet trots zijn op transschepsels.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 11:46

@Joris Beltsin | 13-12-21 | 11:46: Transsexuelen op de kast jagen/vermoorden uit naam van een fantasiefiguur.

Dan ben je sneu.
Helaas maar al te veel (import)burgers die dit toejuichen.

Papa Jones | 13-12-21 | 11:56

Heel simpel op te lossen in dit geval.
Als je een paar 100 miljoen rijk bent, huur je mensen in die deze paupers aanspreken, en er voor zorgen dat ze het de volgende keer uit hun hoofd laten.
Verder heeft mevrouw wel gelijk qua man en vrouw.

Het leven is zwaar | 13-12-21 | 11:42 | 2

Aanspreken door vriendelijk doch stevig met een moker op hun koppies te kloppen.
Goed idee!

Kritiek caster | 13-12-21 | 11:53

Zou wel een grap zijn als ze gespierde 'vrouwen' inzet. Die dan achteraf, na het meppen, kunnen beweren als vrouw aangerand zijn en enkel trachtten zich te verdedigen tegen horden oprukkende mensen van wie ze ook niet konden weten of het nou mannen of vrouwen waren.

Schoorsteenveger | 13-12-21 | 13:17

Ai, dat GS stijldictaat van 2018 had ik even gemist. Vandaar. Komt er nog een update, voordat er weer mensen naar de kerker van Joris verhuizen? Ik typ hier keurig vvd en laat bepaalde sites links liggen.

Piet Karbiet | 13-12-21 | 11:41

En op een goede dag stemden nette burgers zomaar op een populist.

Mariner | 13-12-21 | 11:41 | 1

Hahahaha, precies dat en niemand zag het aankomen....

pibasso | 13-12-21 | 12:29

Nog zo'n absurde situatie; een zwemmer die zich identificeert als vrouw en meedoet met de competitie voor vrouwen.
En uiteraard wint.
twitter.com/SaveWomensSport/status/14...
Dat hele woke gedoe zorgt ervoor dat vrouwen uit beeld verdwijnen.
Als een moslima weggestopt in een boerka.

leo de pejo | 13-12-21 | 11:40 | 3

Dit begint een beetje de standaard te worden. Joe Biden en zijn democraten vonden het ook wel een goed idee om zich als vrouw indentificeerde mannen mee te laten doen in allerlei meisjes/vrouwen competities. Heel leuk wanneer je een fanatiek sportend pubermeisje bent wat kans zag om een scholarship te halen op basis van sport prestaties en waar nu de kansen voor verkeken zijn omdat ze nu moet concurreren met omgebouwde mannen.

Sommige feministen hebben nog niet helemaal door waar ze achteraan lopen. Dat zijn meestal de types die meer uitgaan van gelijke uitkomsten ipv gelijke kansen.

JanFTE | 13-12-21 | 11:50

@JanFTE | 13-12-21 | 11:50: soms zijn ze niet eens omgebouwd. dat is een internationale eis. maar in de states vaak niet

miko | 13-12-21 | 11:58

We hebben X-X, X-Y en X-X-Y. Dat waren ze toch? waarbij de eerste 2 ongeveer 99,9% van de bevolking is. En weer doorrrrr

ProFail | 13-12-21 | 11:39 | 1

Heel soms heb je die chromosomen maar komen ze niet tot expressie in je lichaam. Dat is in 0,018% het geval.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 11:45

De transgemeenschap is, zoals veel andere niche gemeenschappen, verdeeld in een zeer naargeestige groep activistische drammers en een boel normale mensen die weinig op hebben met de activisten. Het is geweldig dat JK Rowling dit op een hele rustige manier zo duidelijk blootlegt, alsook de hypocrisie van beslissingen als die van de Schotse politie. Transmensen hebben vaker mentale problemen dan 'gewone' mensen. Statistisch feit. Er zou daarom veel harder moeten worden opgetreden tegen het smaldeel van die gemeenschap dat ervoor zorgt dat de hele groep in een verdomhoekje wordt gestopt door intimidatieacties, doxxing en werkgeverbellen. Ik ben ervan overtuigd dat een overgrote meerderheid van mensen trans misschien niet helemaal begrijpt, maar verder geen enkel probleem heeft met translui. Maar deze negatieve elementen verspillen een hele hoop goodwill.

SeingaltUNo | 13-12-21 | 11:39 | 3

Beetje het BLM verhaal.
Bij voorbeeld Simons verpest het voor de grote groep.

Het leven is zwaar | 13-12-21 | 11:46

"Transmensen hebben vaker mentale problemen dan 'gewone' mensen. Statistisch feit."
Is natuurlijk een open deur intrappen. Tuurlijk heben 'transmensen' het niet gemakkelijk. Je hebt ook mensen die ongelukkig zijn met twee benen en erom smeken van één van die twee benen verlost te worden middels amputatie. Ze weten dan ook helemaal zeker welk van die twee benen moet verdwijnen om tot het nieuwe evenwicht te komen. Dat soort lui hebben ook vaker mentale problemen dan 'gewone' mensen.
En, guess what, de bredere groep van mensen met een psychische aandoening heeft ook vaker mentale problemen dan de groep van 'gewone' mensen.

Schoorsteenveger | 13-12-21 | 12:56

@Het leven is zwaar | 13-12-21 | 11:46: Ik gekloofde ook lang in het idee van een grote, welwillende groep en een kleine verprutsende groep. Inmiddels ben ik van het tegenovergestelde overtuigd.

de ondode dichter | 13-12-21 | 13:02

Ah joh, jaren lang voor niets biologie gestudeerd. Mafkezen.

ikdenkwat | 13-12-21 | 11:38 | 1

Biologie is ook maar een mening.

Joris Beltsin | 13-12-21 | 11:39

Ongezien de tyfus voor die extreem linkse gedemoraliseerde bruikbare idioten. Je legt mij het zwijgen niet op. Ranzige rotzakken. Mannen zijn mannen en vrouwen zijn vrouwen, dat bepalen chromosomen, die dingen waar links liever niet over praat en nu mij wil verbieden er over te praten? Zo lang mijn ogen open staan, spreek ik mijn gedachten en als die transgenders daar een probleem mee hebben dan gaan ze maar naar de dokter want het eind van het verhaaltje is dat ze ziek zijn in hun hoofd.

Zwezerik | 13-12-21 | 11:36 | 1

Hear, hear!

VerganeGlorie | 13-12-21 | 11:51

Gekkigheid zonder grenzen, massahysterie om maar zo tolerant mogelijk over te komen maar als puntje bij paaltje komt je zo laaghartig intolerant tonen tegen nuance en alternatieve meningen met de bereidheid over te gaan tot geweld. Klassiek internationaal links geluid.

_pacman_ | 13-12-21 | 11:34 | 5

De linkse medemens is knettergek, dat is nu onderhand wel duidelijk.
En ja al deze gekkigheid is afkomstig van de linkse kerk.

Smeggel | 13-12-21 | 12:22

@Incitatus | 13-12-21 | 12:10: zo werkt het hier ook, alleen wordt er hier gemonitord en al te persoonlijk wordt verwijderd. Twitter/Facebook doen niets want lage kosten beginnen met alles op de automaat te laten. Stel je voor dat die als een krant zouden moeten functioneren. ER zijn niet genoeg arme mensen om het monitoren te doen.

AntiZanicz | 13-12-21 | 13:36

het is vooral typisch rechts om mensen steeds aan te vallen, denk aan Baudet hier en Bonkers in de VS

AntiZanicz | 13-12-21 | 13:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Die mafklapper heeft overegens profijt gehad van die opname. Hij (ja, hij) is nu een soort digitaal opperhoofd der transitie.

horsteknots | 13-12-21 | 11:40

‘Toxic ma’amsculinity.’ Hahahaha

Computer_says_no | 13-12-21 | 11:44

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl